#شیطنت_کودکان
#بینظمی_کودکان
با عرض سلام و خداقوت 🌸
ببخشید پسر دوم من 8 ساله خیلی ریخت وپاش داره وکلا هر چیز رو خراب میکنه هر چیز به دستش برسه یا پارش می کنه یا یه جوری خرابش می کنه ریخت وپاشش زیاده و خیلی هم تمیز نیست پسر اولم 11ساله اس وسعی میکنه تمیز باشه بعضی وقتها اتاقش کمدش و... را مرتب می کنه واز دست دومی حرص میخوره ولی دومی اصلا به حرفش گوش نمی ده، تو غذا خوردن هول میزنه و هر وقت هم بهش میگم بیا درس بخون یا کاری انجام بده میگه من کشنمه و فقط به فکر خوردنه چکار کنم،،اگه روزی به عنوان تنبیه بذارمش چند دقيقه تو اتاقی جایی اصلا مقاومت نمی کنه ومیره داخل اتاق ولی تو اون اتاق انقدر خرابکاری می کنه که از کارت پشیمون بشی چکار کنم؟
🌸بسماللهالرحمنالرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز مادر بودن به تنهایی سخت است اگر مادر کودک پرفعالیت باشید کار شما سخت تر میشود ولی بدونید خدا براتون این سختی ها رو جبران میکنه و فقط از خدا کمک بخواهید که در مسیر مادری به شما کمک کند تا به بهترین نحو عمل کنید و صبرتون رو زیاد کنه.
بانو جان هر فرزند شما خصوصیاتی دارد متفاوت از بقیه، هم بپذیرید افراد با هم متفاوتند هم مقایسه نکنید.
دوم سعی کنید شما والدین نظم رو در خودتون ایجاد کنید تا فرزندان الگو برداری کنند و سوم اینکه به جای توبیخ و تذکر و سرزنش، هر وقت مرتب بود تشویق کنید و برجسته کنید .. با فرزندتون از طریق بازی،هم صحبتی،همکاری در کارهای منزل که مورد علاقه ی کودکتان هست و کتابخوانی و قصه گویی و...تعامل تون رو زیاد کنید وقتی تعامل شما زیاد رابطه شما تقویت میشود و اثرگذاری بیشتری دارید.
دوست عزیز مساله ی مهم این است که شما گام های فوق را با صبر و دقت به جزئیات انجام دهید تا انشالله به مرور زمان مشکل فرزند شما برطرف بشه و انتطار نداشته باشید مشکلات به یکباره محو بشه باید صبور بود و آرام و به تدریج گام های فوق رو پیاده کرد، دوست عزیز اجرای هر کدام از این نکات مخصوصا حذف سرزنش و تنبیه بسیار سخت هست ولی کافی است ما بخواهیم و
در این راه از کمک بزرگان دین استفاده کنیم که هم صبر ما رو زیاد کنند و هم برای انجام نکات فوق ما رو یاری کنند ،مطمئن باشید هیچ سعی و تلاشی بدون پاسخ نخواهد بود.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#تربيت_جنسی
#بلوغ_زودرس
سلام و عرض ادب
تمایل فرزندان برای پوشیدن لباس های والدین تا چه سنی مجاز هست ایا اینکار در سنین بالای۷سال باعث بلوغ زودرس می شود؟دختر بنده ۵سالش تموم شده گاهی پیراهن و مانتو های من و گاهی پیراهن پدرشو می پوشه ایا باید مانع اینکار بشم و چه برخوردی کنم؟
ماجور باشید.
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام مادر عزیز
در بررسی طبیعی یا غیر طبیعی بودن رفتار فرزندان در نظر گرفتن شرایط سنی آنها اهمیت دارد
برای کودک ۵ ساله پوشیدن لباس های اطرافیان نوعی بازی محسوب می شود و جای نگرانی نیست. پس حساسیت به خرج ندهید و در صورت زیاده روی در این امر با راهکارهایی مثل جایگزین کردن او را از این کار بازدارید. قطعا به مرور زمان این رفتار کنار گذاشته خواهد شد.
بلوغ زودرس عوامل زیادی دارد از جمله پوشش نامناسب پدر و مادر، تغذیه نامناسب، تماشاهای صحنه های نامناسب و ....
پس جهت جلوگیری از این امر روی این موارد تمرکز کنید و حتما فایل صوتی تربیت جنسی موجود در کانال را مورد استفاده قرار دهید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#همسر_رفیق_باز
#ارتباط_با_همسر
#طلاق_عاطفی
سلام خانمی 32ساله با دوفرزند هستم همسرم مذهبی مدتی هست علاوه برکار کارمندی مغازه کرایه کردن وخیییلی کم منزل هستن(فقط جمعه شب ها) و مدتی هم هست به لطف دوستانشون (البته خودشون قبول ندارن به تاثیر اونا بوده) قلیون میکشن،من سراین موضوع به شدت ناراحت شدم و قول دادیم ایشون کمترش کنن منم زیاد حساس نباشم روی نبودشون اما متوجه شدم کمترکه نشده هیچ بیشتر هم شده، الان به مشکل خوردیم و رابطمون خیلی سرد شده البته بیشتر از جانب من ایشون که اصلا براشون مهم نیست، راهکاری دارید که باید چکار کنم هم اصلا وقت برا ما نمیذارن، هم توجه به خواستم نکردن،حسم بهشون سرد شده.
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما
دقت بفرمائید رابطه عاطفی نیاز به مراقبت دارد.در واقع وقتی شما در رابطه سرد می شوید قطعا این سردی را به همسر خود هم منتقل می کنید.
بهتر است به جای تمرکز به نکات منفی روی ویژگی های رفتاری مثبت همسر خود دقت کنید و حداقل در ذهن خود آنها را مرور کنید. ویژگی هایی مثل مذهبی بودن و اهل کار بودن.
ضمن اینکه اصطلاحا به همسر خود گیر ندهید و کنترل گری نداشته باشید . چرا که باعث دورتر شدن ایشان می شوید چرا که در عوض جمع دوستان جمع جذاب و لذت بخشی است.
پس جاذبه داشته باشید و با رفتار و منش مناسب همسر خود را به منزل جذب کنید.
ضمن اینکه فایل صوتی هنر زن بودن و راههای برون رفت از طلاق عاطفی می تواند تا حد زیادی ذهن شما را باز کند.و به شما کمک کند.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#جدا_شدن_از_خانواده_همسر
سلام خسته نباشید
۱۰ ساله که ازدواج کردیم،دوتا دختر ۶،۹ ساله دارم.۵ سال اول ازدواجمون روبا مادر شوهرم اینا یکی بودیم،وبعد ۵ سال تو یه حیاط تو یه اتاق،جدا شدیم وجدا غذا درست کردم وخوردیم،الان هنوز تو یه اتاق کوچیک زندگی میکنیم،شوهرم پسر آخریه،پدرش فوت شده وخواهر ومادرش تو خونه باهمن، همش با مادر شوهرم تنش وبحث داریم،اعصاب وروانم خراب شده،دیگه حس وحال وانگیزه ای برای زندگی ندارم،کارای خونه رو هم به زور انجام میدم.حتی مشکلات زندگیم باعث شده با شوهرم هم سرد بشم،دست خودم نیس این سرد شدن.خودم خیلی باشوهرم صحبت کردم که خونه بخره یا اجاره کنه،بریم مستقل شیم،ولی گوش نمیکنه،
از شما میخاستمکه یه فایل صوتی یه مشاوره درباره جداشدن از والدین ومستقل بودن بدید تا بدمگوش کنه،تا بلکه راضی بشه بریم.ممنون
🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز نکاتی را خدمتتان عرض میکنم که انشاالله کمک کند:
🔸 شما باید این نکته را در نظر بگیرید که مستقل بودن خیلی خوب هست ولی زمانی که قدرت تغییر ماهیت مسئله را ندارید باید با خلاقیت و سیاست زنانه ی خود صورت مسئله را به سمت مسائلی که با افکار شما همخوانی دارد بکشانید. شما دوست عزیز تنها روی همسرتان تمرکز کردید که باید خانه ی مستقلی را تهیه کند ولی به هر دلیلی او این کار را انجام نمی دهد پس شما فعلا نمی توانید خانه ی مستقلی تهیه کنید ولی می توانید باراهکارهایی از این سردی که در زندگی شما بوجود آمده دوری کنید.
🔸 خیلی از اوقات ما یادمان می رود که معنای عشق چیست، عشق یعنی به خاطر زندگی مان خیلی از چیزها را نبینیم و نشنویم.
🔸 شما از همین امروز شروع کنید به خاطر زندگی خودتان و شادی و گرمی در آن، برای حال خوب شدنتان، افکار منفی و دید منفی را از خود دور کنید و با خود بگوئید این سرد بودن من با همسرم و بچه هایم دست من هست پس من باید آنرا تغییر دهم و من می توانم، یک غذای مورد علاقه همسرتان را بپزید، به خودتان برسید و آراسته باشید، از غر زدن مخصوصا در مورد خانه بپرهیزید.
🔸 مادری باشید که اهل برنامه ریزی هست با برنامه ریزی صحیح ساعت هایی را بیرون از خانه باشید مثلا زمان هایی که همسرتان در منزل نیستند خودتان یا دخترانتان در کلاس ورزشی، فرهنگی شرکت کنید، در پایگاه بسیج محله عضو شوید، حضور در نماز جماعت در مسجد، عصر یا شب با همسر و فرزندانتان یک پیاده روی کنید یا حتی در صورت امکان شامی ساده درست کنید و به پارک برویدو...
پس با همین راه های ساده می توانیم ساعت های خوب و شادی را برای خودمان رقم بزنیم فقط کافی هست که به خودمان ایمان داشته باشیم در هر شرایطی ما می توانیم خوب زندگی کنیم.
🔸 پس قدم اول دور شدن از سردی در زندگی، و به کار بردن راهکارهای که در کانال تربیتی همسران خوب برای ارتباط خوب با مادر شوهر هست را به کار ببرید تازه الان همسر شما، شما را کنارش می بیند نه مقابلش که مدام به او یادآوری کند که یک خانه مستقلی تهیه کند؛ بعد از طی این مراحل از همسرتان آن هم به صورت محترمانه بخواهید که یک خانه بخرد.
🔸 اگر شخص بزرگ تری در فامیل هست که همسر شما از او حرف شنوی دارد از او بخواهید که او با همسرتان صحبت کند.
🔸 من پیشنهاد می دهم که خودتان برای گرفتن راهکارهای بیشتری حتما یک مشاوره تلفنی یا حضوری داشته باشید.
🔸 فایل صوتی رضایت از زندگی و هنر زن بودن را برای خودتان و فایل هنر مرد بودن را برای همسرتان پیشنهاد می کنم.
✅ در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#وابستگی_مادر_به_فرزندان
#ازدواج_برادر
سلام مادرم از همه لحاظ وابستگی داره به ما بچه ها مثلا میخواد حتی مشاوره بگیره میخواد ما به جای اون مشاوره بگیریم خودش از پس خودش برنمیاد وقتی هم بهش میگیم چون خیلی زود رنج هست و سختی کشیده ناراحت میشه و زود دلش میشکنه و دلخور میشه میخواستم بدونم چه راهکاری دارین ؟مامانم مشاوره که میگیم بگیره واسه داداشم هست که اعتقاد به هیچ چیز نداره و نماز نمیخونه با اینکه خانواده مقیدی هستیم و الان میگه زن میخواد اخلاق هم نداره .روی تصمیم هاش نمیمونه الان تکلیف ما چیه ؟
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکارخانم #کشاورز
باسلام و عرض ادب خدمت شماخواهر گرامی
خانواده از ارکان بسیارمهم است و حمایت اعضا از همدیگر از ضروریات زندگی
و چقدر خوب است که شما برای کمک به مادر و برادر خود مشاوره میگیرید.
در رابطه با مادرمحترم:
🔷در هرحال احترام ایشان را حفظ کنید همانطور که فرمودید ایشان در زندگی سختی های زیادی کشیده اند و بهرحال برای بزرگ کردن فرزندانشان شب و روز زحمت کشیده اند و کمترین کاری که فرزندان در حق ایشان میتوانند انجام دهند احترام و محبت است.حتی انتقاد هم میتواند حساب شده و با محبت مطرح شود تا حرف خود را زده باشید و ایشان هم ناراحت نشوند.
🔷اگر در همه ی امور به فرزندان وابستگی دارند کم کم باید یک سری کارها به خود ایشان سپرده شود و وقتی که آن کار را خودشان انجام میدهند از ایشان انتقاد نکنید و حتی نکته ی مثبتی اگر میبینید تعریف کنید تا کم کم عزت نفسشان بالابرود و بدانند که خودشان به تنهایی هم از پس خیلی از اموراتشان بر می آیند.
🔷اگر در مسئله ای به کمک و حمایت شما فرزندان نیاز دارند بدون کنایه و خدای نکرده سرکوفت و با آغوش باز انجام دهید تا نسبت به خودشان احساس منفی پیدا نکنند.
🔷بعضی کارهایی که در گذشته انجام داده اند و قابل ستایش است را برایشان یادآوری کنید.
🔷در زمینه ای که مهارت دارند از ایشان مشورت و راهنمایی بگیرید.
🔷تاجایی که میتوانید انتقاد نکنید و اگر هم لازم شد با زبان نرم و با محبت باشد.
🔹🔹🔹
و در رابطه با برادرتان هم اینکه به فکر ازدواج افتاده اند چیز بدی نیست اما درباره ی ایشان لازم است که موضوع را با جزئیات بیشتری مطرح کنید تا مشاور محترم بتوانند شما را بهتر راهنمایی کنند.
🔷در این خصوص میتوانید از کمک مشاوران امین کانال تربیتی همسران خوب بصورت تلفنی بهره مند شوید.
ان شاءالله موفق و موید باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#عدم_رفت_و_آمد_با_خانواده_همسر
سلام بنده مادر سه فرزند و 15,سال منزل مادر شوهر در زیرزمین زندگی کردم در زندگی پستی و بلندی زیادی داشتم ولی هر وقت کدورتی پیش می آمد بعد از مدتی همیشه نفری که پیش قدم آشتی می شد من بودم رویه کار آنها این بود که منزل ما نمی آمدند و همیشه ما به خانه آنها می رفتیم حالا بعد از این همه سال وقتی که به آنها پیشنهاد دادم که شما هم به خانه ما بیایید به دعوت بنده بی اعتنا بودند و من الان که 40روز به خانه آنها نرفتم آنها هم نیامدند ولی همسر و فرزندانم را مانع از این کار نشدم ولی خودم نمی روم تا آنها هم رفت و آمد داشته باشند آیا این کار بنده درست است و خواسته بنده به جا است.
پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
سلام و وقت بخیر
ممنونم از اعتمادتون به ما.
چیزی که در سوال مطرح شده است به صورت شفاف و واضح نمی باشد؛ دلیل این که خانواده ی همسر شما به خانه ی شما نمی آیند چیست؟
آیا دلیل خاصی دارد؟
آیا مسئلهای وجود دارد که آن ها از آن در رنج هستند و نمی آیند؟
ممنون میشم که در این زمینه توضیح بفرمایید.
🔹بهصورت کلی چیزی که حائز اهمیت هست اینه که شما برای خودتون حق و حقوقی قائل باشید و کارهایی که یک بانوی مهارت و کاردان باید انجام دهد را انجام دهید.
🔹 گاهی وقت ها انجام یک کار آن را برای شما تبدیل به وظیفه می کند. این که کدورتی پیش آمده و شما هر وقت بحثی پیش آمده، پیش قدم شده اید از این بابت که خواسته اید شرایط آشتی را فراهم کنید قابل احترام است اما باید فرد مقابل شما به صورت منطقی دلیل کار شما را بداند، این جور نباشد که چه حق با شما باشد و چه نباشد این تبدیل به وظیفه برای شما می گردد.
🔹 توصیه ی بنده به شما این هست که ویس هنر زن بودن ۱ و ۲ از جناب آقای پور احمد خمینی را گوش بفرمایید.
🔹 در ارتباط با این که فرمودید همسر و فرزندانتان خودشان به خانه ی مادر همسرتان رفته اند این نباید جوری باشد که رفتن یا نرفتن شما برایشان مهم نباشد؛ چون در صورتی که نرفتن شما مهم نباشد، تاثیری نخواهد داشت.
🔹 برای بهبود شرایط زندگی خودتان می توانید با یک مشاور امین و با تجربه با ذکر جزئیات و پرداختن به مسائل زندگی تان صحبت بفرمایید.
ان شاءالله موفق باشید.
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#درگیری_ذهنی
#اضطراب
سلام خدمت آقای پور احمد وقتتون بخیر. خانم، بیست و دو ساله هستم. برای شخصی که اضطراب و درگیری فکری زیادی دارد، چه راه کار هایی وجود دارد؟
پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار #خانم_ملکیان 👇
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
سلام و وقت بخیر.
ممنونم از اعتمادتون به ما.
🔹درگیری ذهنی شما در چه مواردی هست؟
🔹و سوال بعدی این هست که آیا اضطراب شما به درگیری ذهنی می انجامد یا افکار شما باعث ایجاد اضطراب در شما می شود؟
ممنون میشم که به این سوالات پاسخ دهید، به صورت کلی راهکارهایی خدمت شما ارائه می گردد👇👇👇
🔹 در دنیای مادی، فراز و نشیب های زیادی وجود دارد وقتی انسان بپذیرد که این دنیا محل آرامش و آسایش نیست، از لحاظ روحی آرام تر می گردد. پس مهم ترین اصل، اصل پذیرش سختی های مرتبط با دنیا است.
🔹 توکل به خدا و توسل به اهل بیت سلام الله علیهم و افزایش روحیه ی معنوی در آرامش روحی شما می تواند بسیار تاثیرگذار باشد.
🔹ارتباط با افرادی که از لحاظ معنوی از شما در سطح بالاتری قرار دارند، می تواند در نگرش شما و آرامش روحی تان موثر باشد. با افرادی رفت و آمد داشته باشید که نگرشی خداباور و مثبت داشته باشند.
🔹 انجام فعالیت های روزانه ی مفید مثل ورزش هایی چون شنا، پیاده روی و مطالعه کتاب و..... که به آرامش روح شما می انجامد، مفید می باشد.
🔹در مواردی که این اضطراب و درگیری ذهنی باعث اختلال در عملکرد شما شده است، در اسرع وقت با یک روان شناس امین و با تجربه صحبت کنید.
ان شاءالله در پناه خدا موفق باشید.
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#تربیت_نوجوان
#پرخاشگری
سلام پسر ۱۶ ساله ای دارم پرخاشگره سال گذشته تو مدرسه چندبار با همکلاسیا دعوا کرده و متاسفانه امسال دیگه ثبت نامش نکردن تو اون مدرسه خیلی نگرانم استرس شدید دارم دنبال مدرسه هستم براش خیلی هم رودرس خوندنش حساسم ولی خیلی ناراحتم ک دوباره این اتفاقا بیفته نمیدونم چطور باهاش برخورد کنم ک آروم شه و بحث و دعوا نکنه ینی طاقت نداره یکی اذیتش کنه یا حرف بدی بهش بزنه فورا میخاد انتقام بگیره و دعوا راه بندازه راهنمایی کنید چطور باهاش رفتارکنم
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما مادر گرامی
وقت شما بخیر
در ابتدا خدمت شما مادر گرامی و دغدغه مند عرض کنم که کج خلقی با پرخاشگری متفاوت است.کج خلقی نوعی واکنش رفتاری مقطعی است و حالت های پشیمانی را به همراه دارد ولی پرخاشگری واکنش شدید رفتاری،مدت دار و بدون پشیمانی است.شما باید بین پرخاشگری و کج خلقی تفاوت قائل شوید، و سپس علت رفتار فرزندتان را ریشه یابی کنید.
دو علت عمده برای پرخاشگری وجود دارد:
🍀تحریک عصبی: که شامل عوامل بیرونی و محیط می شود.
🔸آیا فرزند شما برای استفاده از بازی های رایانه ایی و موبایل محدودیتی و برنامه ایی دارد؟
🔸رفتار دوستانش با او و بالعکس چگونه است؟دلیل رفتار های تحریک آمیز دوستانش چیست؟
🍀فشار عصبی:شامل عوامل درونی و فکری می شود.
🔸رفتار شما و همسرتان در خانه چگونه است؟آیا در فضای عمومی خانه ی شما آرامش برقرار است؟
🔸رفتار شما و همسرتان با فرزندتان چگونه است؟
🔸میزان استرس و اضطراب فرزندتان در برخورد با مسائل گوناگون چگونه است؟
🔸فشار درسی شما تا چه حد است؟
🔸روحیات فرزند شما چگونه است؟آیا روحیات کمال گرایی دارد؟
🔸حالت ها و فشار های جنسی فرزند شما چگونه است؟
بعد از بررسی تک تک موارد فوق نسبت به حل هرکدام از آن ها اقدام کنید.در این زمینه می توانید با یک مشاور امین گفتگو کنید.
در کل توصیه هایی در این زمینه وجود دارد:
🍃حرمت خود و خانواده ی خود را حفظ کنید و از اصل تغافل استفاده کنید و مانند او رفتارهای اشتباه اش را تکرار نکنید.
🍃اگر رفتار پرخاشگرانه و نامناسبی انجام داد،محبت خود را نسبت به او کم کنید و حتی با او حدود ۲_۳ساعت قهر کنید.
🍃از مقابله به مثل خودداری کنید،زیرا باعث گستاخی فرزند شما می شود.
🍃راه های کنترل خشم را به فرزندتان به صورت نامه،صوت و حتی در زندگی روزمره آموزش دهید.
🍃رابطه ی خود را با او بهبود بخشید.
🍃راهکارهای بعد از تحریک عصبی و واکنش های شدید را به او آموزش دهید.مانند:معذرت خواهی،درصدد جبران بر آمدن،نشان دادن ناراحتی از رفتار نامناسب و... .
🍃برای اوقات فراغت او برنامه ریزی کنید.
🍃پیدا کردن گروه دوستان مناسب برای او.
🍃شرکت در برنامه های مساجد و هیأت ها.
🍃از نصیحت و سرزنش او خودداری کنید.
🍃 حساسیت خود را نسبت به درس خواندن او کمتر کنید.
🍃 احساسات خود را کنترل کنید و اجازه ندهید که فرزند شما متوجه نگرانی و استرس بیش از حد شما شود.
🍃اعتماد به نفس فرزندتان را تقویت کنید.
🍃گاهی اجازه دهید که فرزندتان عواقب کارهای اشتباه خود را ببیند و شما درصدد جبران رفتار او نباشید.
🪴به شما توصیه می شود که صوت های تربیت نوجوان استاد پوراحمد را تهیه کرده و گوش دهید.
انشاءالله خداوند شما را در تربیت نسلی مهدوی یاری کند.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#آمادگی_قبل_ازدواج
#ازدواج
سلام و عرض ادب
بنده آقای هستم ۱۷ ساله که در خود نیاز به ازدواج رو میبینم و فرد معتقد و ولایت مداری هم هستم و کلاس مهارت انتخاب همسر و هنر مرد بودن هم کامل و جامع گوش کردم منتها مادرم با ازدواجم به خاطر حرف مردم موافق نیست و بنده هم بدلیل نیازی که دارم واقعا اذیت میشم و نمیدونم چیکار کنم الان هم خود خانواده و آشناها قبول دارن که بنده بیشتر از سنم میدونم و میگن تو مثل ۲۵ ساله ها رفتار میکنی ولی افسوس که مادرم مختلفه چیکار کنم؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما برادر گرامی
وقت شما بخیر
احساس تان مبنی بر نیاز به ازدواج امری کاملاً طبیعی است.
در سوالتان کامل توضیح ندادید که آیا باقی شرایط برای ازدواج را دارید یا خیر.
از جمله شرایط آمادگی برای ازدواج:
✨بلوغ جنسی
✨بلوغ فکری
✨بلوغ اقتصادی
✨بلوغ اجتماعی
✨بلوغ عاطفی می باشد.
اگر طبق گفته ی خودتان به بلوغ های جنسی،فکری،عاطفی رسیده باشید.(که این موارد نیز با نظر اقوام و آشنایان قابل تشخیص نیست و باید در این موارد با یک مشاور امین گفتگو کنید.)
اکنون با فرض رسیدن به چند بلوغ بر روی موارد دیگر مانند بلوغ اقتصادی تمرکز کنید.
از جمله سوالاتی که در بلوغ اقتصادی باید پاسخ گو باشید:
✔️آیا مسؤلیت پذیر و متعهد به وعده های خود هستید؟
✔️ اوضاع شما به لحاظ مالی چطور است؟آیا توانایی اداره ی یک زندگی مستقل را دارید؟
✔️آیا توانایی برنامه ریزی مالی،پس انداز و کنترل مخارج را دارید؟
و... .
اگر تمام شرایط فوق را دارید بهتر است از یک مشاوره امین و یا فرد معتمد کمک بگیرید تا پیرامون این موضوع و تصور اشتباه ایشان با مادرتان صحبت کند.
در این مدت می توانید با استفاده تدابیر دینی نیاز جنسی خود را کنترل کنید.
انشاءالله خداوند شما را در انتخاب همسری شایسته و هم کفو یاری دهد.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#وابستگی_کودک
سلام. خدمت استادبزرگوار و همکاران محترمشون. من یه دختر ۲۱ ماهه دارم که بعد از ۱۸ ماهگی خیلی به من وابسته تر شده، از طرفی اصلا نمی دونم کی و چطور باید از شیر مادر و پوشک بگیرمش که مشکل ساز نشه. اگه امکانش باشه برای بهترین راه و روش و زمان برای از شیر مادر و پوشک گرفتن من رو راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
مادر عزیز وابستگی فرزند شما در این سن کاملا طبیعی است و یک نیاز فطری می باشد،تا سن دو سالگی فرزند باید در کنار مادر و به او وابسته باشد.
پس تمرکز خود را بر روی بودن در کنار فرزندتان قرار دهید تا این احساس نیاز او به طور کامل ارضا شود و فرزند شما این مرحله از رشد را بدون هیچ مشکلی پشت سر گذارد.
در مورد قسمت دوم سوالتان بهتر از با یک مشاوره امین گفت و گو کنید تا به صورت دقیق و براساس ویژگی های شخصیتی فرزندتان شما را راهنمایی کند.
انشاءالله خداوند شما را در تربیت نسلی مهدوی یاری کند.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#بی_نمازی_شوهر
#الگو_گیری_فرزند
با سلام وادب
همسرم ابتدای زندگیمون پای بند به اعتقادات،اهل هیأت رفتن ونماز اول وقتش ترک نمی شد تا اینکه به واسطه ی ورزش گروهی رفتن دوستاش عوض شدن
وبعد هم کم کم نماز را ترک کرد حالا پسر نوجوانم هم رفتار و افکارش مثل پدرش شده واو هم نماز نمی خونه خواهش میکنم راهنماییم کنید که دیگه پسرم مثل باباش نشود
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی
در عرصه ی زندگی مشترک زن و مرد میتوانند اثرات زیادی بر هم داشته باشند و در هر مرحله ای از زندگی باعث بهتر شدن و یا بدتر شدن یکدیگر بشوند.
لذا شما خواهر گرامی به هیچ وجه در رابطه با شوهر خود نا امید نشوید و فکر نکنید که قابل اصلاح نیستند.مخصوصا با توجه به اینکه در ابتدای زندگی مشترک بسیار پایبند تر بودند به نماز و مسائل اعتقادی،،پس با رعایت یک سری اصول از جانب شما همه چیز میتواند بهتر شود.
و در رابطه با پسر نوجوانتان هم این نکته را مدنظر داشته باشید که دورانی است پر از هیجانات مختلف و نیاز است که رفتار مناسب را با ایشان داشته باشید تا بسلامتی از این مرحله از زندگی هم عبور کنند.
پس راهکارهای زیر را تا جایی که میتوانید در زندگی پیاده کنید ان شاءالله همه چیز بهتر خواهد شد.
🔷اقتدار همسر خود را حفظ کنید هم جلوی خودشان هم جلوی فرزندتان.و از رفتارهای اقتدارشکن مثل تحقیر و پرخاش و سرکوفت و کنایه و ....بپرهیزید.
🔷دوره هنرزن بودن ۱و۲ را گوش کنید.
🔷با پسرنوجوانتان درباره پدر صحبت کنید بگویید پدرتو فلان ویژگی های مثبت را دارد و...اما این ویژگی نماز نخواندنش خوب نیست.
🔷دوره تربیت نوجوان را هم از کانال همسران خوب تهیه و گوش کنید.
🔷در خانه همه چیز براساس محبت و احترام باشد.
🔷با کسانی که پایبندی بیشتری به اصول معنوی دارند معاشرت خانوادگی داشته باشید.
🔷صبرفعال داشته باشید و برای نتیجه گرفتن عجله نکنید.
🔷 دوست یابی و حضور در برنامه های گروهی که همکفو و هم عقیده باشند هم برای پسرتان مهم و ضروری است.
🔷نقش پدر خیلی موثر هست اما برا اینکه تاثیر پذیری رو در زمینه الگو گیری کمتر کنید هم نقش مادر به عنوان یک رفیق و همراه و هم دوستان خوب و حضور در برنامه های گروهیِ مثبت؛ اثرگذار هست.
🔷در صورت نیاز از مشاوران امین کانال همسران خوب بصورت تلفنی کمک بگیرید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_نامحرم
سلام. وقت بخیر. 45 سالم هست. دخترم 18 سال دارن اخیرا متوجه شدم تو فضای مجازی با یه آقا صحبت میکنن. واین من رو خیلی اذیت میکنه. پدرشون اصلا بهش محبت نمیکنه (به خاطر بیماری) البته قبلا هم کم محبت بودن هم نسبت به من وهم بچه هام. ولی الان دیگه اصلآ محبت نمیکنن شاید حدود سه سال هست که حتی یه بوسه به دخترشون نزدن یا دست رو سرشون بکشن. تموم امورات زندگی به عهده خودم هست. سوالم این هست که من چکار کنم تا دخترم از این کار دست برداره. قبلاً نماز میخوندن ولی کاملاً گذاشته کنار. درس هم نمیخونه اصلا مشتاق نیست که برای دانشگاه درس بخونه. فقط میگه میخام برم سر کار. وموقعیتش نیست که بره سر کار. ممنون میشم بهم کمک کنید
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و خداقوت خدمت شما🌸
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#افسردگی_بعداز_زایمان
#ضعف_جسمانی
#سردی_مزاج
سلام استاد عزیز
۲۶سالمه همسرم ۴۲یک دختر ۸ساله ویک پسر ۶ ماه دارم
۱۳ساله ازدواج کردم
استاد چهل روز بعد زایمانم خیلی دلم میگیره خیلی زیاد حتی تحمل این که تو خونه وایسم رو ندارم خیلی ناامید میشم خیلی زیاد له طوری که وقتی ناامید میشم فکر میکنم فقط میخوام بمیرم . خواهی وقت ها اصلا نمی تونم بخوابم همش حس های منفی دارم .همسرم انتخاب خودم نبود خوبی زیاد داره ولی پدر م دیوانه میخونه همیشه بد میگفت از لج من .این موقع ها خیلی حساس شدم بهش وقتی یاد حرفای زشتش میفتم تمام بدنم میلرزه وحشت ناک عصبی میشم دست خودم نیست . انگاردلم میخواد کلا هیچ وقت نباشه تا من حالم خوبه. انگار زندگی برام به پایان رسیده میگم نمی تونم دیگه .ولی واقعا دلم میخواد شاد باشم با بچه هام بازی کنم ولی ازبس فکرم بهم ریخته نمی تونم
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
قدم نو رسیده رو بشما تبریک عرض میکنم ان شاءالله خداوند نسب شیعه دو توسط شما بیشتر و بیشتر بگرداند.
خواهر عزیز مسئله ای که برای شما پیش اومده برای بیشتر خانم هایی که زایمان میکنند اتفاق میافتد و مسئله بسیار مهم و با اهمیتی هست چرا که اگر تدابیر بعد از زایمان صورت نگیرید مشکلات روحی زیادی رو بدنبال خواهد داشت و مشکلات زندگی رو ناخودآگاه بیش از پیش افزایش میدهد
چقدر سنت های قدیمی ما از روی حکمت و تدبیر بود اینک برای زن زائو کاچی و مواد مغذی گرم تهیه میشد و باید مصرف میکرد
تمامی اینها نه تنها قوای جسمی رو حفظ میکرد بلکه مانع از مشکلات روحی و سردی مزاج نیز میشد
آن شاالله با مصرف مواد خوراکی گرم و تجدید در سبد غذایی و تغذیه خانواده مشکلات به تدریج برطرف خواهد شد
توصیه میکنم برای بهبود هر چه بهتر و سریع تر به اطباسنتی امین مراجعه بفرمایید
از عطرهای گرم استفاده کنید صبح موقع بیداری گلاب رو استشمام نمایید
از غذاهای سرخ کرده و سودا زا پرهیز نمایید
حتما مواد سرد مثل شیر و ماست رو با ملین خود مصرف نمایید
شیر با عسل و ماست با نعنا و ...
اگر احساس کسالت و خواب آلودگی هم دارید
فالوده سیب و بیدمشک و عسل رو ناشتا مصرف نمایید
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#ختنه_کردن
سلام.وقت بخیر..
یه پسر ۸؛ ۷ ساله ای داریم ؛ تاحالا ختنه نشده ؛ چی بگیم بهش و چطوری آمادش کنیم برای ختنه...چیا بهش بگیم و چطوری بگیم بهش....من خاله شم...پدرمادرش اعتقادی به ختنه ندارن
میگن ختنه نمیکنیم پچمونو...ولی ما میخوایم ختنش کنیم ولی نمیدونیم چی بگیم به بچه.
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
در ابتدا لازم هست اجازه پدر و مادر داده شود و ای کاش زودتر اقدام به این امر میکردین تا کودک شما کمتر اذیت و آزار ببیند
علاوه بر این شاید بهتر باشه از داروی بیهوشی و یا سر کننده استفاده بفرمایید
که عملا خیلی متوجه این امر نشود
با بازی و وسایل و اسباب بازی و یا وعده جایزه و شهربازی و یا چیزی که مورد علاقه اش هست میتونید اینکار رو براش انجام بدین
مثلا میخوایم بریم پیش یه آقایی که برای سلامتیت خوبه قراره جای جیش شما رو یکم تغییر بده که راحت تر باشی ولی شاید یکم بسوزه در عوضش من گوشی رو میدم فلان کارتون که دوست داری ببینی بعدم هر خوراکی که دوست داشتی برات میخرم تااازه شهربازی هم میریم!
مثلا از قبل ورود به اتاق براش کارتون جذابی بگذارید که خیلی متوجه فضا و کاری که دکتر میکنه نشه!
و بگید حتما بی حس کننده استفاده کنن!
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#سختی
#رنج_دنیا
#مدیریت_زندگی
#تلاش
سلام و عرض احترام
دختری ۳۱ ساله هستم به شدت از نظر روحی خسته ام و از تمامی افرادی که دورو برم هستن دلگیرم چون هرکدام به نحوی اختیار امورم رو از من میگیرند و به من فشار وارد میکنند و من آرزو دارم زودتر متاهل بشم و مستقل بشم اما مورد مناسبی برای ازدواج ندارم بشدت ناراحت روحی هستم دلم میخواد همین جا زندگیم تموم بشه حوصله راه دور رفتن و سختیهای شهر دیگه برا ادامه درس خواندن رو ندارم وبهم میگن تو راحت طلبی درصورتی که من حوصله روانی کشش گذشته رو ندارم من به بن بست رسیدم ...😭
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
سوال شما بسیار کللی بیان شده
ولی توصیه هایی رو خواهرانه خدمت شما میدم
در ابتدا بدونید این دنیا دار مکافات هست و هر کس به نحوی در حال کشیدن سختی و دشواری است
منتها نباید نسبت به اتفاق هاب اطراف منفعل بود باید سعی کنید اونها رو مدیریت کنید
و در ذهنتون بدنبال راه حل و راهکار باشید نه اینک احساس ناامیدی کنید و دیگران رو مقصر زندگیتون بدونید
بهر حال برای هر آسایشی باید سختی ها و رنجش هایی رو متحمل شد چه بهتر که انسان خودش این رنج ها رو انتخاب کند و نه اینک همه چیز رو بحال خود رها کرد
برای زندگیتون تلاش کنید
از خدا کمک بخواید که بهترین راه رو جلوی روتون بگذاره
از شما حرکت از خدای متعال برکت
در صورت لزوم با مشاورامین ارتباط گیری بفرمایید!
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#خودخوری_عصبانیت_درون
#ناآرامی
#تغییر_نگرش
#زاویه_دیدونگاه
با سلام خدمت اقا دکتر پور احمد خمینی،من ۴۶ سالمه ،متاهل ،از بچگی در خانوادهای بزرگ شدم که پدرم ادم دیکتاتور وپرخاشگر ،ماهمش از پدرمون می ترسیدم به خاطر رفتارهای پدر من به مواد رو بردم ،ولی به لطف الهی بعد از مبارزه طولانی الان ۱۲ سال پاکم ،این رفتار ترس تو تنم مونده وباعث شده در برابر ادمهایی که اذیتم می کنن چیزی نگم وهمش در درونم با اونها بجنگم ،این جنگ باعث سفتی بدن و تپش قلب وسردرد میشه که با مسکن خودمو از سر درد خلاص می کنم، نمونش در سر کارمه ،همکارم هست خیلی دریده باحرفهاش ازارم میده ولی به خاطر حفظ ابرو نمی تونم چیزی بگم ،از شما ممنون میشم راهنماییم کنید
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما برادر بزرگوار
خداروشاکر هستیم که از بیماری رهایی پیدا کردین و عزم راسخی برای ترک داشتین!
اینک میفرمایید در مواجه با اتفاق ها اطرافتون خوددار هستین و پرخاش و عصبانیتتون رو بروز نمیدین خیلی خوبه ولی اینک از درون باعث رنجش و آزار شما میشه این خوب نیست
سعی کنید از مسائل عبور کنید اجازه ندین این پیشامدها موجبات آزار ذهنی و روحی شما رو فراهم کنند
افکار خودتون رو مدیریت کنید
برای رفتارهای ناپسند دیگران توجیهات مثبت و ادله هایی بتراشید
سعی کنید زاویه دیدتون رو تغییر بدین و دلسوزانه به رفتارهای سو اطرافیان نگاه کنید
وقتی نگرش شما به انسان ها تغییر کنه رفتارهای ناپسندشون براتون راحتتر پذیرفته میشه و موجبات رنجش شما رو فراهم نمیکنه و بشما آرامش خواهد داد
بیاد حضرت رسول س و توهین هایی که به ایشان میشده بیافتید اینک شکمبه گوسفند روی سرشون میریختن و ایشون جویای حال اون فرد میشدن و به عیادتشون میرفتن
چون نگاه حضرت مهربانانه و دلسوزانه بوده و ایشون پشت ماجرا و جهل و نادانی طرف مقابل رو توی این امر میدیدن و از رفتارش ناراحت نمیشدن و ...
سعی کنید اعتماد بنفس خودتون رو افزایش بدین
نسبت به توانایی هایی که دارید شناخت پیدا کنید و بجای افکار منفی ویژگی های مثبت خودتون رو مرور بفرمایید
سعی کنید خودتون رو موظف به خواندن نماز اول وقت کنید
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#عدم_ارتباط_گیری
سلام وسپاس خدمت شما ،دختری۱۷,پسری۱۵,وپسر ۳ساله خدا بهمون هدیه داده،دخترم سال دهم با ورود به مدرسه جدید دور شدن از همکلاسیهایش بشدت دچار مشکلات روحی شد وبشدت افت معدل پیدا کرد،،حالا پسرم وارد دبیرستان نمونه شده البته به درخواست خودش،،ولی متاسفانه بعداز دوهفته هنوز نتوانسته خودشو با محیط وبچه ها وفق بده وحال خوبی نداره،بنظرتون مدرسه راعوض کنیم یا صبرکنیم،نگرانم مثل دخترم دچارمشکل روحی وافت معدل بشه،لطفا راهنماییم کنیدچکنم حالش خوب بشه،چطورمادر شادابی باشم وشادابشون کنم😔
پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما مادر گرامی 🌺
✔️دایره دوستان گرچه از اهمیت به سزایی برخوردار است اما مدیریت فرد را میطلبد.
وابستگی به دوستان و روابط نشانه خوبی نیست.
گاهی انسانها برحَسَب شرایطی این دوری از دوستان را تجربه خواهند کرد .
✔️توانایی حل مسائل ،ایجاد راه کارهای جدید و خلاق گونه ،همه و همه کمک خواهد کرد تا مشکلات و شرایط بر ما چیره نگردد
بالعکس ؛ما بتوانیم آنها را مدیریت کنیم نه مشکلات ما را مدیریت کنند.
✔️شما باید این مهارتها را در فرزندان خود تقویت کنید .
✔️اعتماد به نفس را در آنها بیدار و پررنگ کنید .
✔️چه خوب است که به نقش و اهمیت خود در انتهای سوال اشاره کرده وبه نقش الگویی خود آشنا هستید .
✔️راهکارهای شکر گذاری،فعالیتهای بدنی و ورزشی ،انواع بازیها، خلاقیت در کارها ،بازی و روابط ،برنامه ریزی و مفید گذراندن اوقات خود ،توجه به سلامت ،جایگزین کردن افکار مثبت به جای افکار منفی و گردش در طبیعت ....همه و همه از راهکارهای ایجاد شادی و نشاط در زندگی خواهد بود .
✔️از نقش عوامل معنوی غفلت نفرمایید.
✔️برای ادامه و راهکارهای بیشتر از مشاوره تلفنی مجموعه بهره ببرید.
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#خواستگاری_خانم_از_آقا
باسلام خدمت شما و شبتون بخیر.
دختر من ۱۹ سال دارد و با مادرم به روضه های ماهانه اقوام مادرم میروند،در آنجا چند آقا میان و روضه میخوانند و یکی از این آقایونی که روضه میخواند ۱۵ سال خانه ی مادرم می آمد و ما را میشناسد. بطور مستقیم نمیگویند که می خواهند دخترم را ...پسر این آقا که ۲ سال است به روضه می آید و می خواند ۲۴ سال دارد.دخترم به این اقا پسر علاقه مند شدید شده است .حال دخترم بسیار ناراحت است و شبیه افسرده ها شده..چیکار کنم که مهر دخترم به دل اون اقا پسر بیافتد؟لطفا راهکار بدهید؟
🌸بسماللهالرحمنالرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز خیلی خوبه که شما به خواسته های فرزندتون احترام میزارید، اما شما در مورد این پسر تحقیق کردید و مطمئن هستید گزینه ی مناسبی از همه جهات برای دختر شماست؟
در این جریان شاید احساسات دختر شما برانگیخته شده باشد و شما هم به عنوان مادر دلسوز ناراحت فرزندتان هستید ولی به عنوان یک والد دلسوز آگاهانه تصمیم بگیرید،( بانو جان حتما این پسر رو بشناسید و از طریق دوستان و فامیلشون شناخت کامل بدست بیارید) و بررسی کنید ببینید اگر این گزینه مناسب برای دختر شما هست، از یک نفر امین و مورد اعتماد بخواهید بدون اینکه آقا پسر متوجه بشه واسطه قرار بگیره (سعی کنید دختر و پسر متوجه نشند که شما واسطه ای فرستادید چون فرهنگش جا نیفتاده برای پیشگیری از مشکلات احتمالی بهتره هر دو طرف ندونند).
دوم اینکه شاید ایشون قبول نکنند یا کسی دیگه رو زیر سر داشته باشند، در این رابطه غیر مستقیم به دخترتون موضوع رو بگید ولی مثل سوگ عزیز با دخترتون همدلی کنید و بعد بهش کمک کنید رنج رو بپذیره و باهاش کنار بیاد اوایل براش سخته ولی کم کم آروم میشه و به عبارتی غم یه باره میاد ولی ذره ذره میره با آگاهی از این موضوع با دخترتون همدلی کنید ولی هم احساس نشید و به عنوان بزرگتر بهش وقت بدید که آروم و به تدریج آروم بشه.
در این راه از توسل وتوکل غافل نشید که انشالله با لطف ائمه مسیر خیر برای شما همواره بشه و از مسیر شر دور بشید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#عدم_بازی_پدر
سلام. بنده ۲۹ساله هستم و همسرم ۳۶ با سه فرزند
هر دو مذهبی هستیم و پابند به ترتیب اسلامی مشکل اینه که همسرم اصلا از بازی گروهی استقبال نمیکنن و این چیزو دوست ندارن کلا با بچه ها کم بازی میکنن واسه همین حس میکنم خونه نشاط نداره و شاد نیس چون اکثر وقتا تو فضای مجازی هستن یا درحال مکالمه روابط اجتماعی بالایی دارن بچه ها اکثر وقتا حوصلشو سر میره و دنبال بیرون رفتن از خونه هستن من خودم بازی میکنم ولی خب تنهایی چقد؟ اگه هم ازشون بخوام خودشونو به نشنیدن میزنن و اصلا نمیان کلی باهاشون حرف زدم خودمون با بچه ها رفتیم سروقتش ولی اعتقادی به این چیز ندارن دوست ندارم فضای خونه کسل کننده باشه حتی برای خودم لطفا راهنمایی کنید (سن بچه ها هم به ترتیب ۸ ،۵ ، ۲ هست ممنون میشم
🌸بسماللهالرحمنالرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز خدا قوت میگم که با این سبک فرزند آوری، جهاد سختی رو در حال سپری کردن هستید و به نکات مهم تربیتی هم پایبندید.
دوست عزیز آدم ها متفاوتند بعضی حوصله بازی رو دارند بعضی نه ما باید بپذیریم همه مثل هم فکر نمی کنند و طبیعتا عمل ها هم متفاوت هست...
شما سعی کنید در گام اول با زبان خوش در شرایط مساعد خواسته تون رو مطرح کنید اگه ایشون نپذیرفت بدون تنش و دعوا، (چون خط قرمز در رابطه مشترک رابطه شماست و از هر چیزی که باعث ضربه به اون میشه باید جلوگیری کرد) با رفت وامد با فامیل و کمک گرفتن از دایی و عمو این خلا رو تا مدتی پر کنید.
از طرفی با تامین همه نیازهای همسرتون از جمله جنسی، عاطفی و جسمی رابطه تون رو تقویت کنید.
غیر مستقیم ایشون رو در معرض مطالب تربیتی که ارزش بازی پدر رو نشون میده قرار بدید که ایشون به ارزش و اهمیت اون پی ببره و خودش کم کم تصمیم به این کار بگیره نه اینکه شما مجبورش کنید، حرکت خود جوش پایدارتر و با کیفیت تره تا حرکتی که ازبیرون با فشار ایجاد بشه ...
ببیند بانو ...من حق میدم به شما که با همه ی سختی هایی که میکشید این انتظار رو داشته باشید که همسرتون وقت بزاره ولی با تذکر مداوم رابطه رو خراب میکنید و ممکنه اصلا نتیجه هم نگیرید، پس خانمی رفتار کنید و با پذیرش سختی، راه صحیح و محکم رو بپیمایید، مطمئن باشید خدا در بهترین زمان سختی ها رو براتون جبران میکنه... از رابطه تون مثل کودکتان مراقبت کنید که رشد کنه و تقویت بشه زیرا کودکان با زندگی در محیطی که والدین رابطه ی خوبی دارند رشد بالنده تری دارند نسبت به زمانی که باهاشون بازی کنیم.
در این راه و انجام کار درست از توسل غافل نشید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#بی_مسئولیتی_همسر
باسلام .خانمی هستم 36ساله یه فرزندپسر9ساله دارم و12ساله ازدواج کردم.همسرمن فردی کاملا بی مسئولیت وتن پرورهست واصلا سرکارنمیره.خرج منوپدرم میده..ازهمه هم پول قرض کرده وکلی بدهکاره.همش برای رفتن سرکاربهانه میاره..منم نمیزاره برم سرکار..به خدا بریدم فقط به خاطر بچه ام هست واستادم.. لطفاً راهنمایی کنید
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خواهر گلم
آیا از ابتدای ازدواج شما با این مشکل روبرو شده اید ؟ در این زمینه چه برخوردهایی کرده اید و چه راهکارهایی به کار برده اید؟
به نظر می رسد تا زمانیکه به نحوی هزینه های زندگی شما تامین می شود این احساس مسئولیت شکل نخواهد گرفت.
سعی کنید با ایجاد رابطه خوب با همسرتان ایشان را به داشتن شغل ترغیب کنید. بعضی آقایان برای راه انداختن یک شغل و کسب درآمد نیاز به کمک و همفکری دارند. استفاده از یک فرد مورد اعتماد در اطرافیان می تواند به شما و همسرتان برای رفع این مشکل کمک کند.
از تحقیر و سرزنش و غر زدن های مداوم پرهیز کنید و بیشتر در فکر رفع مشکل با همفکری باشید.
توصیه می کنم فایل صوتی هنر زن بودن ۱ و ۲ را مورد استفاده قرار دهید و حتما برای حل مشکل با یک مشاور امین در راستای کسب نتیجه دقیق تر صحبت کنید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#سوالات_جنسی
#تربیت_جنسی
سلام
پسر من ۱۲ سالشه جدیدا از من سوالی پرسیده که در جوابش موندم لطفا منو راهنمایی کنید
از من پرسیده که مگه آقایون هم بچهدار میشن که درمان ناباروری آقایان هم وجود داره؟
من هربار با عوض کردن موضوع صحبت از جوابدادن طفره رفتم.
فکر کنم این جمله رو تو تابلو یه مرکز درمانی یا تبلیغ جایی دیده باشه
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام در پاسخ به سوالات جنسی فرزندان اولین مرحله تخلیه اطلاعاتی آنهاست،
اینکه خود بچه ها چه دانسته هایی دارند.
و سپس بدون اینکه دروغ بگوییم و اطلاعات غلط بدهیم به صورت خیلی کلی و با توجه به سن آنها پاسخ می دهیم.
مثلا به این صورت که گاهی مشکلات جسمی آقایان باعث می شود آن خانواده دیرتر صاحب فرزند شوند و به خاطر همین آقايان هم باید برای سلامتی خود اقدام کنند.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#مرتب_بودن_کودک
سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما بزرگواران
من چطوری میتونم مرتب و منظم بودن رو به دخترم یاد بدم امسال کلاس دوم میره ولی هرکاری میکنم اتاقشو مرتب کنه هرچیز رو بزاره سره جاش اصلا اهمیت نمیده جایزه دادم تشویقش کردم کاملا بی تفاوته، ولی برعکس پسرم که ۶ سالشه اتاقش همیشه مرتب میکنه همیشه لباساشو تا میکنه میترسم باگذشت زمان پسرم هم از دخترم یاد بگیره مثل دخترم نامنظم بشه...
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام خدمت شما خواهر گرامی
▫️برای بهبود و اصلاح رفتارهای فرزند اولین قدم ایجاد رابطه مثبت با او هست. بهتر است پیش از ایجاد پیامدهای رفتاری برای کودک روی ارتباط با او کار کنید. کودک پیش و بیش از هر چیز به تعامل فعال و مستمر با پدر و مادر نیاز دارد. بنابراین روزانه فعالیتی مثبت با کودک ترتیب بدهید. میتوانید بازیها و فعالیتهای مورد علاقه او و خود را شناسایی و اجرا کنید.
▫️نکته دیگری که باید توجه کنید، بحث الگو گیری کودک هست. سعی کنید خود شما و پدرشان با رعایت نظم و انضباط در زندگی الگوی خوبی در این زمینه برای او باشید.👌الگوی رفتاری بیشتر از تذکر کلامی موثر هست.
▫️در مورد توقعات و انتظاراتی که از فرزندتون دارید شفاف، صریح و جزء به جزء با او صحبت کنید و از مطرح کردن کلی آن خودداری کنید. مثلا به جای اینکه بگید اتاقت را مرتب کن لباساتم جمع و جور کن، بگید لباساتو تا کن بذار تو کشو و حتی یه نمونه تا کنید و نشون بدید بگید به این شکل، بعد بگید کتاباتو مرتب بذار تو کتابخونه، توپهارو جمع کن بریز داخل کیسه خودش و.... و بعد از انجام درست کارها تشویقش کنید.
▫️گاهی در فضایی شاد و جذاب در انجام کارهایش با او مشارکت داشته باشید تا میل و انگیزه برای انجام کارهایش پیدا کند.
▫️دقت کنید کارهایی که واگذار می کنید متناسب با سن و توان کودک باشد و فرصت کافی در اختیار او قرار دهید و عجله نکنید، بعد از انجام درست کارها او را تشویق کنید تا آن رفتار در اوتثبیت شود، پس از مدتی بصورت متناوب گاهی تشویق داشته باشید گاهی نه و کم کم کلا حذف کنید و با تمرکز و تشویق بر روی رفتارهای مثبت کودک، آن ها را پر رنگ و رفتارهای منفی را کمرنگ و به مرور زمان حذف کنید.
▫️گاهی سرزنش کردن، تحقیر، مقایسه، امر و نهی زیاد و تذکر پی در پی باعث ایجاد حساسیت و حتی خشم درونی در کودک میشود و به نوعی کودک با سرپیچی یا بی تفاوتی اعتراض خود را ابراز میکند و سعی میکند به این طریق از والدین خود انتقام بگیرد.
▫️میتوانید از روش دفتر امتیازات یا اقتصاد ژتونی هم استفاده کنید؛ به این ترتیب که برنامه ها و قوانینی را مشخص کنید و در قبال انجام کار خوب؛ متناسب با اهمیت آن، امتیاز مثبت به آن اختصاص دهید و در ازای انجام نشدن امتیاز منفی لحاظ کنید؛ و در نهایت اگر مجموع امتیارات به حد نصابی که با توافق هم مشخص کردید رسید تشویق و جایزه به آن تعلق بگیرد جایزه میتواند رفتن به پارک، استخر، یا خرید کتاب... بسته به علاقه فرزند باشد.
👌توجه داشته باشید جوایز متناسب با اهمیت کار و فعالیت تعیین شوند و با جوایز بزرگ برای کارهای کوچک توقع فرزند را بالا نبرید، ضمن اینکه خرید گوشی و تبلت شخصی در این سن و قبل از سن تمییز به هیچ عنوان توصیه نمی شود.
▫️ اگر تشویق کارساز نبود از تنبیه و محرومیت استفاده کنید یعنی اگر کودک کار خواسته شده را در زمان معین انجام نداد از فعالیت یا برنامه یا هر چیزی مورد علاقه اش البته متناسب با اهمیت موضوع محروم می شود و در این زمینه جنس محدودیت و محرومیت تعیین شده باید قابل اجرا باشد و جزو نیازهای اساسی فرزند نبوده و از قبل مشخص و گفته شده باشد.
✨در هر حال صبر و حوصله داشته باشید تا ان شاءالله نتیجه مطلوب حاصل شود.
سربلند و موفق باشید. 🌺
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#ناخن_جویدن
#مکیدن_انگشت
سلام خسته نباشین ممنون از کانال خوبتون.
بنده خانمی هستم ۴۵ ساله از بچگی عادت دارم در موقع خستگی یا موقع خواب یا وقتی استرس میگیرم انگشت دستم رو توی دهنم میکنم( می مکم) این عادت رو ب هیچ عنوان نمیتونم ترک کنم.الان با داشتن همسرو فرزندان واقعا خودم خجالت زده و کلافه هستم. بارها خواستم ترک این عادت رو بکنم ولی نمیتونم نه خابم میبره. و نه در موقع ناراحتی غیر این عادت آرامش دارم لطفا کمکم کنین🙏🙏🙏تودوران کودکی روش هایی خانوادم بکار بردن مثل تهدید.یا اینکه دستام و بستن ولی یادمه خیلی عذاب کشیدم 😔😔😔
پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی.
مشکلی که شما با آن دست و پنجه نرم میکنید دو دلیل دارد.
۱.مشکلات اضطرابی
۲.عادت غلط
ریشه ی مشکل هم در کودکی شماست که زمانی که مضطرب بودید از این روش ب ای آرامش استفاده میکردید و روش هایی که والدین شما برای حل این مشکل به کار میبردند نیز مجدد اضطراب رو در شما بیشتر میکرده .
برای حل این مشکل سعی کنید یک جدول پایش رفتار داشته باشید .یعنی ببینید این بد رفتاری در چه زمان هایی و در چه موقعیت هایی در شما بیشتر است .بعد از شناسایی این موقعیت ها در این مواقع خاص باید اقداماتی انجام بدهید .
اگر در شرایط نگرانی و اضطراب به ابن مشکل دچار میشوید.
۱.منشا اضطراب را شناسایی کنید و برای از بین رفتن اضطراب حتما اقدامات درمانی انجام دهید .برای این کار حتما از یک مشاور کمک بگیرید.
۲.برای مقابله با استرس و نگرانی میتوانید از تکنیک های مختلف مثل ورزش کردن خصوصا ورزش هوازی ،پیاده روی کردن و مدیتیشن استفاده کنید .
۳.زمان اضطراب از تنفس عمیق شکمی و تکنیک ۴۷۸ استفاده کنید.به این صورت که به صورت راحت و لم داده روی یک مبل بنشینید در عرض ۴ ثانیه هوا را وارد ریه ها کنید ۷ ثانیه هوا را داخل ریه نگه دارید و ۸ ثانیه کم کم هوا را خارج کنید .این کار را زمان نگرانی دو تا سه بار انجام بدهید .
۴.زمان نگرانی فکر و عملتان راتغییر دهید.به این صورت ببینید که زمان استرس به چه موضوعی فکر میکنید سریع یک فکر جدید هر چند لی ربط رو جایگزین فکر قبلی کنید و موقعیتتان را تغییر دهید .مثلا اگر نشسته اید بایستید اگر داخل آشپز خانه مشغول فعالیتی هستید جای خودتون و کاری که میکردید رو سریع تغییر دهید .
۵.از دمنوش های آرامبخش و اسپری گلاب در صورت استفاده کنید .
برای ترک عادت ناخن جویدن نیز میتوانید
۱.سعی کنید یک مهارت یا حرفه که برای انجام آن احتیاج به حرکات ظریف سر انگشتان هست مثل گلدوزی ،کار با خمیر مجسمه سازی ،روبان دوزی و...هست حتما در طول روز چند ساعت مشغول به آن باشید .
۲.تاجایی که برایتان ممکن هست از دستکش های نخی استفاده کنید حتی موقع خواب .
۳.تازمانی که کاملا خسته و خواب آلود نشدید به رختخواب نروید .
توجه داشته باشید ترک این عادت به همان اندازه که وجود شما ریشه دوانده به همان اندازه به زمان زیادی مراقبت بیش از حد احتیاج دارد.
برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم 🌷🌷🌷
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#فعالیت_زیاد_دختر
#استفاده_از_گوشی
با سلام و احترام
دختر من نزدیک ۳ سالشه، ۱۰ کیلوعه، خیلی بازیگوشه و همش در حال فعالیته، خوابش خیلی بی نظمه در کل شاید ۹ ساعت بخوابه و هوشیار می خوابه ، زمانهایی که خسته باشه بدتر نمی خوابه و جنب و جوشش بیشتر میشه، شبها قبل خواب تو تاریکی غیض می کنه تا یکی دوساعته روی سر من میوفته و موهامو میکشه، میزنه تو سر و صورتم، البته منم مجبورم اون محل رو ترک کنم و تا کلی وقت من در حال رفت و اومد توی اتاقام تا خوابش ببره و ساعت میشه ۳ و ۴ شب، با گوشی هم زیاد کار می کنه. یه وقتایی ناخوناشو می خوره و شبا یه وقتایی دندن قروچه می کنه، یه زمانهایی فرصت کنم میبرمش بیرون تا انرژیش تخلیه بشه و بی موقع نخوابه، ممکنه من رو راهنمایی بفرمایید که چطور باید برخورد کنم؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
سلام و عرض ادب خدمت شما
توجه داشته باشید که شرایط زندگی ها و خانه های جدید امکان فعالیت های فیزیکی، سالم و طبیعی بچه ها را به شدت محدود کرده است.
فعالیت و جنب و جوش نشانه سلامتی فرزند شماست و باید وجود داشته باشد اما باید به نحو صحیح برون ریزی شود .
در غیر این صورت با استفاده زیاد از تبلت و گوشی و بازی های رایانهایی سبب درون ریزی این انرژی ها شده و آسیب هایی را برای فرزندان به همراه دارد.
👈 لطفا به نکات زیر توجه فرمائید ⬇️
🔹بازی و فعالیت جسمی یک راه خوب برای تخلیه انرژی است پس سعی کنید حتما در فضای حقیقی و سالم برای فرزند خود مشغولیت و فعالیت مثبت تعریف کنید تا کمتر متمایل به بازی های رایانه ایی و استفاده از فضای مجازی شود.
یکی از دلایل بی خوابی فرزند هم استفاده از گوشی هست که متاسفانه آسیب های زیادی دارد
🔹 سعی کنید زمینه های مثبتی را برای ارتباط با دوستان و همسالان خوب برای او ایجاد کنید.( حضور در مساجد محل و بسیج و ....شرایط خوبی برای پر کردن وقت و ارتباط با دوستان خوب هست انشالله).
🔹در طول روز انقدر فرزند را خسته کنید تا شب براحتی به خواب بروند.باید به یک خستگی حقیقی برسند
🔹توصیه میکنم صوت آموزشی تربیت فرزند استاد پوراحمد خمینی را تهیه کرده و از مطالب آن استفاده کنی
انشالله موفق باشید🌹
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@Hamsaranekhoob
#تربیت_جنسی
سلام و خدا قوت
پسر چهار ساله ای دارم که از سه سالگی نسبت به جنس مخالفش حساس شده و دوست داره بدونه اندام جنسیشون چطوریه ؟ فک میکنم از اونجایی شروع شد که یه بار پیراهن یکی از دختر بچه های فامیلمون که ازش بزرگتر هم بود و در حال بازی بودن بالا رفت و پسرم مدام سعی میکرد دوباره پیراهنش رو بزنه بالا و شکم اون دختر رو لمس کنه و دیگه بعد اون حساس شد .اما الان چند روزی بود که دوست داشت تنها باشه تو اتاق و به سقف نگاه میکرد .معلوم بود به چیزی فکر میکنه و من کمی نگران شدم و ازش پرسیدم بیا باهم حرف بزنیم و بگیم که دوست داریم به چی فکر کنیم اولش الکی گفت من به خوراکی و ...فکر میکنم اما بعدش گفت مامان دروغ گفتم من به دخترا فک میکنم و گفت دوست دارم اصلا لباس نپوشن و من ببینمشون و از این حرفا .من هیچی بهش نگفتم و از اون به بعد نمیزارم اصلا بره تو اتاق
اما زنگدگیم هم شده استرس ونمیدونم چیکار کنم
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما مادر گرامی
وقت شما بخیر
در این سن کنجکاوی های کودکان نسبت به جنس مخالف کاملا طبیعی است،پس هیجانات خود را کنترل کنید و حساسیت خود را نسبت به این موضوع کاهش دهید.
نکته ی دیگری که در این سنین وجود دارد وابستگی حسی فرزندان به والدین شان است،پس کنترل احساساتتان از مهم ترین راهکارها می باشد.
و اما:
🔸فرزند شما در این سن درکی از راست و دروغ ندارد و تنها متوجه حساسیت شما نسبت به این موضوع شده است و با رفتار ها و حرف های مختلف سعی در دیدن واکنش های شما دارد.
🔸از قانون حواسپرتی استفاده کنید به این صورت که اگر فرزندتان در بازی های تنهایی و یا گروهی به سمت نامناسبی رفت،سریعاً وارد بازی شوید و یک بازی هیجان انگیزی را پیشنهاد داده و با آن ها بازی کنید.
🔸بازی های حرکتی او را بیشتر کنید به طوری که شب ها کاملا خسته باشد.
🔸اوقات بیشتری را به بازی با او اختصاص دهید و رابطه ی خودتان با او را بهتر کنید.
🔸اگر سوالی راجع به این موضوع از شما پرسید بدون هیچ واکنش خاصی و به راحتی به تفاوت مابین خودتان و همسرتان اشاره می کنید؛مثلا بابا ریش داره،مامان ها ریش ندارن.
اگر سوالی از شما پرسید که جوابش را نمی دانستید به او بگویید خودت چی فکر میکنی؟به این صورت متوجه تصورات ذهنی او میشوید و می توانید از او برای پیدا کردن جواب وقت بخواهید و سپس یک بازی هیجان انگیز به او پیشنهاد دهید مثلاً بیا بریم کیک بپزیم.
🔸از دعوا و سرزنش خودداری کنید زیرا فرزندتان به سمت پنهان کاری می رود.
🔸بر روی نوع پوشش و رفتار های فی مابین خودتان و همسرتان توجه بیشتری داشته باشید.
🔸داشتن خواهر و برادر در صورت نبود همبازی مناسب و هم جنس جهت پر کردن اوقات بیکاری در این زمینه به شدت برای شما راهگشا می باشد.
✔️به شما توصیه می شود که صوت های تربیت جنسی استاد پوراحمد را تهیه کرده و گوش دهید.
انشاءالله خداوند شما را در تربیت نسلی صالح یاری دهد.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob