#حساسیت_به_برخی_رفتارهای_همسر
سلام. وقتتون بخیر و شادی
یادمه وقتی کوچیک بودم، مادرم وسواس داشت و به طرز غذا خوردن پدرم خیلی گیر میداد
مثلا ملچ ملوچ کردن حین غذا
هورت کشیدن چایی
و خیلی چیزای دیگه
من اولش حساس نبودم ولی به مرور منم روی این چیزا حساس شدم.
و تا الان اگر این موارد پیش بیاد، خیلی عصبی میشم.
تا حالا خیلی سعی کردم این وسواس رو از بین ببرم ولی موفق نشدم.
من متاهل هستم و بچهی کوچیک دارم. میترسم این مسئله تو رابطم با همسرم تاثیر بگذاره.
خواهش میکنم بهم بگید چی کار کنم.
متشکرم
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
♻️در رابطه با مسئله شما ابتدا میخوام به حساسیت مادر و نتیجه این وسواس و گیر دادن برگردید و تفکر کنید. نتیجه این رفتار چه بود؟! غیر از اینکه مادرتان روز به روز حساس تر میشد و خودش را اذیت میکرد و پدرتان نیز از این گیر دادن ها در اذیت بود و باعث تنش و مجادله آنها میشد.
بهترین حالت این است که از شرایطی که در آن قرار میگیریم و برای ما تجربه ناخوشایندی دارد زمینه درس گرفتن ما باشد و دنباله رو همان رفتار نباشیم. تا از خیلی مشاجره ها و بحث و جدل ها جلوگیری کنیم.
♻️مطلب بعدی اینکه تا چه حد این رفتار آزار دهنده هست؟ چه بسا حساسیت بیش از حد شما باعث بزرگنمایی شود. وگرنه ممکن است بقیه تا این حد نسبت به این مسئله توجه نکنند. پس باید توجه و تمرکزتان را از این رفتار بردارید. تا به مرور کم شود. با توجه به روحیه وسواسی که پیدا کردید احتمال اینکه شما بیش از حد بر این مسئله حساس شده اید هست. پس تمام تلاش خودتان را برای کم کردن حساسیت خود بکنید.
♻️ممکن هست عنوان کنید که این رفتار بیش از حد معمول هست و نیاز به اصلاح دارد این نکته را بدانید اگر بناست بر همسر محترم اثر گذار باشید بستگی به میزان و کیفیت روابط صمیمانه شما دارد و موقعیت شناسی شما در گفتن مطلبتان.
اگر بناست روحیه نقد و گیر دادن داشته باشید و این مسئله را هم مدام متذکر میشوید که مثلا این چه وضعیه؟! حالم رو بد کردی؟ بدون صدا بخور؟ کی میخوای درست بشی و صحبتهای این چنین... بدانید که نتیجه نمیگیرید و حتی ممکن هست باعث تحقیر همسرتان هم شوید.
پس بهتر است روابط شما در نهایت صمیمیت و محبت باشد. و اگر نقدی هم به رفتار یکدیگر دارید در موقعیت مناسب و با رعایت عزت نفس همسرتان با ادبیات مناسب مطرح کنید.
مثلا میتوانید به صورت شفاهی در یک گفتگوی محبت آمیز مطرح کنید که مثلا از رفتار من راضی هستی؟ یا کدوم رفتار من برای شما ناراحت کننده هست؟ و متقابلا این سوال رو همسر محترم هم بپرسد. یا قرار بگذارید در مواقعی که انرژی و نشاط کامل دارید ویژگی های مثبت و منفی همدیگه رو بنویسید و بهم بدید. در یک فضای دوستانه نه به حالت جدی و رسمی.... ابتدا اشاره به نکات مثبت هم کنید و پررنگ کنید و بعد اگر نقدی دارید یا از عادتی ناراضی هستید با رعایت انصاف و با پذیرش روحیه نقد پذیری مطرح کنید.
🦋مجموعه هنر زن بودن را اگر گوش نکردید حتما تهیه و استفاده کنید و راهکارهای ارائه شده را در زندگی پیاده کنید تا روز به روز شاهد گرمای محبت و صمیمیت بین خود و همسرتان باشید. و با روش صحیح نقد به همسر آشنا شوید.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#بهانه_گیری_کودک
#حسادت
سلام 35 سالمه. پسرم 4 سالشه. دخترم 20 ماهشه ان شاء الله تصمیم دارم 21 ماهگی از شیر بگیرمش و بعد از چند ماه برای بچه بعد اقدام کنیم. دست دخترم ما شا الله باهوشه. وزنش خوبه. معلومه مهربونه. اما...
دخترم حدودا یک ماهه دایم میگه بغلم کن قبلا اینطور نبوده. و اینکه جدیدا احساس میکنم بیشتر وقتا اجازه نمیده وسایلشو کسی برداره. همسرم رو رختخابش پامیذاره. فوری پای باباشو کنارمیزنه و اینکه نسبت بمن حس حسادت داره نمیذاره باباش و پسرم کنارم دراز بکشن. بعصی وقتا پسرمو بغل میکنم اعتراض میکنه. جدیدا خیلی جیغ جیغو شده.. باهاشون بازی میکنم. هفته ای 5 بار حداقل بیرون میبرم بازی کنن. خیلی حرف گوش کن نیس. البته من اهل امرونهی نیستم. چکار کنم تاموقع از شیر گرفتن عادتهای بدش بیشتر تشدید نشه.
ممنون از کانال خوبتون
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر بزرگوار
احسنت به شما که در زمینه فرزندآوری توجه و عنایت دارید و پی گیر مشاوره و ارائه راهکار هستید. 🌹
♻️در رابطه با دختر 20 ماهه شما لازم هست که با شرایط سنی و ویژگی های رشدی فرزندتان آشنا شوید. آستانه دو سالگی شروع تغییرات خلق و خو برای کودکان هست. این تغییرات ناگهانی رفتاری و خُلقی میتواند در حد فاصل 18 ماهگی تا 30 ماهگی باشد. رفتارهایی که برشمردید میتواند ناشی از همین ویژگی رشدی باشد.
▫️کودک در این ایام اصرار دارد کاری را بکند که شما گفته اید انجام ندهد.
▫️اگر حرفش را به کرسی ننشاند شروع به جیغ زدن میکند و خود را به روی زمین می اندازد.
▫️در این ایام احساس مالکیت نیز به وسایل خود پیدا میکنند.
♻️با توجه به این شرایط به هر حال ممکن است شما هم کلافه شوید و بخواهید متوسل به دعوا و پرخاش شوید اما بهترین حالت این است که ضمن آگاهی از ویژگی های رشدی فرزندتان موقعیت او را درک کنید خونسردی خودتان را حفظ کنید و در آرامش در کنار او بمانید و اجازه دهید احساسات خود را تخلیه کند.
و یا او را بغل کنید گاهی یک آغوش گرم از جانب شما آرامش را به کودک شما بر میگرداند.
گاهی هم میتوانید از راهکار پرت کردن حواس استفاده کنید. یعنی با سرگرمی جدیدی که برای فرزندتان متنوع باشد حواس او را پرت کنید.
به هر حال با توجه به سن کم فرزندتان نیاز هست با آرامش و صبوری مدارا کنید و همراهی لازم داشته باشید تا کم کم که بزرگ شود و طبق روش قانون گذاری برخورد کنید.
با توجه به حسادت کودکتان سعی کنید رفتاری که او را تحریک کند نداشته باشید. لحظاتی که او حضور ندارد پسر 4 ساله تان را در آغوش بگیرید. نسبت به فرزند بعدی نیز این مراعات را داشته باشید. تا از این دوران به خوبی بگذرد.
🦋پیشنهاد میکنم حتما مجموعه تربیت فرزند از تولد تا ده سالگی را تهیه و گوش کنید. راهکارهای کاربردی آن برای شما راهگشا خواهد بود.
ان شاءالله خداوند در تربیت فرزندان صالح و مهدی یاور شما را یاری فرماید.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#انتخاب_صحیح_همسر
#توجه_به_معیارهای_اصلی
سلام وقتتون بخیر.
بنده با آقایی در دوره آشنایی برای ازدواج (خواستگاری) متوجه شدم ایشون تمایل جنسی خیلی بالاتری از من دارن بنده ۲۴وایشون ۲۹ساله هستند، در موارد اساسی نقطه اشتراک داریم در حوزه های دیگه (غیر از مسائل جنسی) تقریبا تفاهم داریم اما در این مورد یعنی میزان رابطه جنسی نه، چون نگاهش به مسأله جنسی خیلی افراطی هست. کمال گرا و زیاده خواه هست دراین مورد و کمیت وکیفیت رابطه هردو براش مهمه.
خواستم بپرسم با وجود این واینکه رابطه جنسی وعاطفی متأثراز هم هستند ازنظرتون این تفاوت بعد از ازدواج میتونه تبدیل به یه مشکل اساسی بشه برامون واینکه راهی هست که بتونیم این مسئله رو حل کنیم؟نظر شما خیلی برای ما مهم هست. واینکه پدرومادر ایشون ساکن شهر دیگه ای هستند ولی محل کار و محل زندگی خودشون درشهری که بنده هستم هست خواستم سوال کنم با وجود اینکه میگه من بعد از ازدواج تو شهری که شما هستید خونه میگیرم من باید احتمال بدم که روزی بخواد بره شهر خودش زندگی کنه یانه چجوری باید به حرفش اعتماد کنم؟
ممنون بابت وقتی که میذارید🙏
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
♻️در رابطه با سوال شما در واقع باید به تفاوت های زن و مرد در امر مسائل زیستی توجه نمود. اولویت ازدواج برای یک زن خیلی مسائل میتواند باشد اما برای یک مرد در واقع پاسخ به نیاز جنسی از مهمترین اولویت ها شمرده میشود. چون نیاز زیستی آقایان به مراتب بالاتر از خانمها هست. و باید در زندگی مشترک توجه نمود. چون در واقع یک نیاز در مرد هست. و نمیتوان به این نیاز بی توجهی نمود. البته این نیاز در اوایل زندگی هیجان بیشتری دارد و به مرور تعدیل میشود و اگر مرد همراهی لازم از طرف همسر ببیند ایشان هم مواقعی که خانم آمادگی لازم را ندارد شرایط ایشان را درک میکند. اما اگر برخورد خانم مدام طفره رفتن و یا انکار باشد و به موقع پاسخگوی نیاز همسر نباشد میتواند به مرور زندگی را دچار چالش کند.
پس درک و آگاهی شما نسبت به این نیاز آقا مهم هست.
♻️در رابطه با بحث آشنایی و شناخت یکدیگر و بررسی کفویت ها لازم هست که طبق پروسه صحیح خواستگاری پیش رفته باشید. که برای آشنایی بهتر میتواند مجموعه صحیح انتخاب همسر از استاد پور احمد را تهیه و گوش کنید و یا کتاب نیمه دیگرم از استاد عباسی ولدی را مطالعه بفرمایید.
پروسه خواستگاری شامل : آشنایی با سوالات خواستگاری؛ تحقیقات کامل و جامع؛ و نهایتا مشاوره با فردی امین میباشد که حتما این سیر را دنبال بفرمایید.
♻️در بحث معیارها توجه به دو معیار اخلاق و اعتقادات از اهمیت ویژه برخوردار هست. سایر معیارها جزء معیار های فرعی به حساب میآید. مگر اینکه شما با توجه به شناختی که از خود دارید یک معیار فرعی به عنوان خط قرمز محسوب شود. که لازم هست از همین الان در مورد آن صحبت کنید. مثلا در مورد مسئله ای که اشاره کردید. مهم این است که ایشان اخلاقا و به لحاظ ایمانی فردی شایسته باشند. علاوه بر این اگر بُعد مکانی برای شما اهمیت ویژه دارد حتما از همین الان صحبت کنید و حرفتان را بزنید. و به یک توافق مشترک برسید. البته در طول زندگی مشترک خیلی خوبه که زن و شوهر نسبت بهم انعطاف داشته باشند. و به خواسته های یکدیگر احترام بگذارند.
موفق و سربلند باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#جدایی_والدین
#عدم_نظارت_بر_فرزندان
#آسیب_فضای_مجازی
با سلام و عرض ادب
ببخشید برادرم سه سال پیش جدا شده و دو پسر 12 و 11ساله داره ،ایشون 43سالشه از دوران کودکی فردی عصبی بود ،و متاسفانه بچه ها توی این مدت مشاجره برادرم و همسرش رها شده بودن در کوچه و خیابون و الان به شدت بی ادب شده اند و حرفهای رکیک یاد گرفتن و دایم در حال اذیت کردن دیگران هستند و متاسفانه برادرم براشون تبلت خریده که برای درسشون که من توی سابقه جست و جوگر تبلتشون دیدم که چیزهای مستهجن جست و جو کرده بودن و تصاویر و فیلم های بد ، برادرم هم فردی غیر منطقیه و اصلن به حرف هیچ کس گوش نمیده ازدورانی هم که با همسرش بود دایم سرشون توی گوشی بود والانم تقریبا 90 رصد زمانی که خونه هستش سرش توی گوشی و تبلت و لب تاب هست و دایم با بچه ها در حال داد و فریاد و کلنجار و دعوا و امر و نهی کردن بچه ها ، الان بچه ها در واقع دچار دیگر آزاری و با این وضع به انحرافات جنسی و بعضا پول برداشتن دزدکی از جیب مادرم
خواهشن منو راهنمایی کنین من چگونه میتونم برادرم و بچه ها رو از این وضعیت نجات بدهم .
البته با برادرم صحبت کردم اما میگه با من هیچ کاری نداشته باش خدا هم نمیتونه منو عوض کنه ،البته مشکلات زیادی وجود داره اما اصل قضیه این بچه ها هستن و عدم توجه برادرم به اونها.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
♻️دغدغه و نگرانی شما نسبت به مسئله برادر و به ویژه فرزندانشون بجا و قابل درک هست.
اما با پیام متنی امکان پرداختن به همه جوانب نیست و نیاز هست حتما به صورت تلفنی و یا حضوری با مشاوری امین ارتباط بگیرید تا بررسی دقیق صورت گیرد.
علت طلاق چه مسئله ای بود؟ آیا فرزندان در این مدت با مادر ارتباط دارند؟ آیا تلاشی برای رجوع مجدد داشته اند و آیا در کل امکان رجوع وجود دارد؟ به هر حال پدر و مادر هر دو نقش کلیدی در زندگی فرزندان دارند و نمیتوان این نیاز را ندیده گرفت. مسئله تربیت بسیار حائز اهمیت هست و فرزندان از آنچه میبینند و میشنوند الگو میگیرید.
محیط پرتنش؛ امر و نهی مدام؛ عدم رفاقت و صمیمیت بین فرزند و والدین؛ عدم نظارت و رهاشدگی در فضای مجازی ارمغانی جز لجبازی و بزهکاری و آسیب برای فرزندان نخواهد داشت. مخصوصا اینکه در سن نوجوانی قرار دارند. دورانی که میطلبد حتما با مهارت و با صبوری رفتار کرد. چرا که از این دوران به دوران بحران و هیجانات و دوران آتش زیر خاکستر یاد می شود. گاهی نیاز هست که در ارتباط با آنها به تغافل رفتار کرد و گاهی مدارا و سازش نمود و با لحن مهربان و رفاقت مسائل را متذکر شد.
♻️نیاز هست برادر محترم توجیه شوند. در این رابطه خسته نشوید. با لحن مهربان خواهرانه و دلسوزانه به او یادآوری کنید و یا اینکه فردی که اثر گذار بر ایشان هست نظیر مادر یا یک دوست یا دایی و.... هر کسی که بر ایشان اثرگذار هست بخواهید که با او صحبت کند.
در صورت امکان با مادرشان ارتباط بگیرید و بخواهید نظارت بر امر تربیت فرزندان داشته باشد. ولو که جدا هم شده باشند اما دلیل بر تمام شدن نقش ایشان به عنوان مادری نیست.
در هر صورت باید تلاش کرد تا بستر مناسب تربیت فراهم شود. و حتی اگر امکان رجوع هم ندارند و پدرشان قصد تجدید فراش دارد اما قبل از آن تلاش کنند که محیط را مناسب سازی کنند و پسران خود را آماده کند. رفاقت و همراهی آنها را برانگیزد. به هر حال پدر به عنوان یک الگو در ذهن بچه ها جای دارد و باید در این زمینه تلاش نمود.
یکی از نیازهای مهم این دوران گرایش به همسالان و دوستیابی هست در این زمینه کمک کنید که با دوستان خوب ارتباط بگیرند.
با مادر که فعلا امر تربیت را بر عهده دارد بخواهید که نظارت کافی در حد توان داشته باشد. با لحن مهربان و احترام آمیز رفاقت و صمیمت با پسران برقرار کند.
در صورت امکان اوقات فراغت به کاری مشغول شوند تا هم فنی یاد بگیرند و هم تایم بیکاری کمتری داشته باشند. یا اینکه با محیط فرهنگی نظیر مسجد و یا هیئت ارتباط بگیرند و در آن فضا دوستانی بیابند تا کمتر در معرض آسیب باشند.
⬅️اگر کلامتان آن گونه که باید در برادر اثرگذار نیست از روش نامه نگاری استفاده کنید. و در قالب نامه ضمن برشمردن ویژگی های مثبت ایشان و درک موقعیت برادر از نگرانی خود برای فرزندانش بگویید. و آسیب های این رها شدن را معرفی کنید و امیدواری دهید که با یادگیری مهارت ها میتوان تغییر مثبتی ایجاد کرد. و تشویق کنید که با رفتن نزد مشاور هم بهبودی در شرایط روحی خود حاصل کنند و هم اصول صحیح تربیتی را فرا بگیرند.
.
🦋شنیدن مجموعه صوتی تربیت فرزند از ده سالگی تا 19 سالگی را پیشنهاد میدهم. تا بیشتر با این دوران و نیازها و ویژگی های آن آشنا شوید.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#دیدن_فیلم_مستهجن
با سلام خانمی سی وهشت ساله شوهرم سی نه سالشه خیلی مرد خوب و سنگین هست خیلی بهم علاقه داره فقط یه مدته عادت کرده به تماشای فیلم های مستهجن چندین بار هم بهش تذکر دادم مثل اینکه به این فیلم ها معتاد شده ونمیتونه ترک کنه چه رفتاری باید داشته باشم خیلی ناراحتم که تو زندگیمون مشکل پیش بیاد
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
🌹الحمدلله که به ویژگی مثبت همسر اشاره کردید و علاقه و محبت بین شما جاریست.
♻️در رابطه با دغدغه ای که مطرح کردید ابتدا باید ریشه این مسئله را بیابید چه چیزی باعث میشود همسر شما علاقمند به دیدن این فیلم ها شود؟ نیاز هست بررسی شود. آیا شاغل هستند یا بیکار؟ آیا برای ایام بیکاری برنامه ای مفید در نظر گرفته اید؟ محیط دوستان ایشان چگونه افرادی هستند؟ میزان ارتباط زیستی شما با ایشان چگونه هست؟ آیا رضایت مندی کامل دارند؟
♻️به هرحال بیکاری؛ دوستان ناباب؛ تنش و فشارهای روانی زندگی؛ عزت نفس پایین؛ کمبودهای عاطفی و.... میتواند از دلایل گرایش همسر شما به این گونه فیلم ها باشد.
در این شرایط سعی کنید از تذکرات مستقیم و اعتراض و.... پرهیز کنید چرا که زمینه لجبازی و اثر معکوس را فراهم میکنید. در عوض با پیاده کردن مهارت های زنانگی که در مجموعه هنر زن بودن به آن پرداخته شده روی خود کار کنید.
✨نیاز ایشان را به لحاظ عاطفی و جنسی به بهترین نحو پاسخگو باشید.
✨در مسائل زیستی بهترین و جذابترین پوشش را داشته باشید. و در این زمینه خلاق باشید و گرم و فعال برخورد کنید.
✨سعی کنید برنامه ریزی داشته باشید و اوقات بیکاری را پرکنید. برنامه های دو نفره و یا خانوادگی نظیر پیاده روی؛ کوهنوردی و برنامه های تفریحی و زیارتی داشته باشید. و یا گاهی اوقات فیلم های مناسب و مورد علاقه ایشان را دو نفره ببینید.
✨ارتباط ایشان با دوستانی که مراعات کافی ندارند کم شود و در عوض با دوستان خوبی که به لحاظ تقوا بالاتر هستند ارتباط بگیرید و گاهی رفت و آمد خانوادگی داشته باشید.
✨فضای معنویت را در منزل تقویت کنید. خودتان پایبند به اعتقادات و نماز اول وقت باشید و در این زمینه همسرتان را هم تشویق کنید. در صورت امکان برنامه حضور در مسجد و یا هیئت و یا اماکن مقدسه داشته باشید قطعا معنویت به عنوان یک ترمز در زندگی در مواجه با آسیب و لغزشهای زندگی خیلی موثر خواهد بود.
🦋مجموعه صوتی هنر زن بودن را استاد پوراحمد تهیه و گوش کنید و با دقت تمام نکات را روی خود پیاده کنید تا به مرور زمان بتوانید موثر باشید.
آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما دارم. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#عدم مسؤولیت پذیری شوهر
سلام. وقت بخیر. من ۳۷ سال و شوهرم ۳۹ سال دارن. ۱۴ ساله ازدواج کردیم و یک پسر ۵ و یک دختر ۹ساله داریم. هر دو شاغلیم. البته من پاره وقت کار می کنم.
شوهرم طبق گفته های خودشون افسردگی دارن.
علایمشون: میل شدییییید به خواب دارن.مثلا اگر ۱۵ ساعت خوابیده باشن. پامیشن غذا میخورن دوباره میخوابن.سر کارشون به زووور میرن.کارشون نظامیه و اصلا محیطشو دوست ندارن. چون خیلی روحیه حساسی دارن و اونجا محیط مردانه و خشن هست.. همیشه با تاخیر میرن. گاهی اوقات هم نمیرن. ممکنه ۵ روز در ماه نرند سرکار.نسبت به انجام هر کاری بی میلن. همکاریشون در خانه صفر هست.
همش تو فکرن.مدام از ناامیدی و بدبختی میگن.مسئولیت پذیر نیستند. تا حدودی خساست دارند. نماز صبح اصلا نمیخونن و...
حدود ۴ ساله پیش مشاور و روانکاو میرن که پس از ریشه یابی، مقصر تمام مشکلاتشونو پدرشون میدونن که وابسته بارشون اورده و با حرف ها و حرکاتشون باعث شده اعتمادبنفس همسرم از بین بره و نتونه رشته ی تحصیلی درست و بعد شغل مورد علاقشو پیدا کنه. احساس می کنم به مشاورش وابسته شده. هر چی میگم این اقا مشاورشون خوب نیست و فقط تورو به پدرت بدبین کرده گوش نمیدن😭 به مدت یک ساعت بعد مشاوره حالشون خوبه و دوباره برمیگردن به حالت قبل.
پیش روانپزشک های مختلف رفتن. به داروی شیمیایی حساسیت دارن کهیر میزنن. الان یه سری قرص میخورن که فایده ای نداشته. یه مدت هم طب سنتی رفتن و غذاشو کنترل کردن. کمی بهتر شده بودن. ولی دوباره برگشت.
الان من نمیدونم باید چیکار کنم؟😭 من در نقطه ی مقابل ایشون هستم و کاملا مستقل هستم و با وجود فشار کاری زیاد مجبورم خودمو بکشم تا زندگی تعطیل نشه. اینکه میبینن من داغون شدم و عصبی و پرخاشگر که به علت حجم کار بیرون و درون خانه توان وقت گذاشتن برای بچه هارو ندارم، ولی در مقابل اعتراضاتم که آرام و گاهی با دعوا بهشون میگم هیییییچ کاری نمیکنن و فقط جلوی تلویزیون خوابیدن و میگن (من نمیتونم. توان همکاری و کمک به شمارو ندارم!!!!!!!)
حالشو میبینم، کلافگیشو میبینم، خوابهای اعصاب خوردکنشو میبینم و جز ناراحت شدن و غصه خوردن و عصبی شدن نمیتونم کاری کنم. برای درمان همکاری نمی کنن. ارایش،شاد بودن، نازشو کشیدن فایده نداره.دارم خودمم مثل اون میشم... برای تربیت بچه ها نگرانم. به پدر و مادر و خواهرشون هم خودشون مشکلشونو گفتن و اونها هم مدام باهاشون صحبت می کنن ولی فایده نداره.
الان مشکلم خودم و بچه هاست. ایشون که خودشونو راحت کردن و میگن من همینم که هستم. من خیلی عصبی و ناامید و پرخاشگر شدم. روحیم خیلی خراب شده. میترسم بچه ها هم تنبلی پدرشونو ببینن و الگو بگیرن. واقعا نمیدونم افسردگی دارن یا تنبل و بی مسئولیت هستند. برای ارامش خودم و بچه ها چه کار کنم؟
ببخشید طولانی شد🥺 ممنون از پاسختون🌹
🌺پاسخ# مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای سلیمانی نسب🌺
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
درباره همسرتان یک قاعده را همیشه مد نظر داشته باشید و آن اینکه در هر صورت او را تأیید و حمایت کنید و به هیچ وجه کرامت او را زیر سوال نبرید و ایرادات را حتماً به تنهایی و دور از چشم دیگران مخصوصاً بچه ها با او در میان بگذارید و در نقدها حساسیت های ایشان را در نظر بگیرید و با رعایت ادب و احترام با همسرتان صحبت کنید تا بتوانید اعتماد به نفس و خودباوری اورا بالا ببرید.
نکته دوم درباره همسرتان این است که لازم است ایشان مجدداً به یک متخصص طب سنتی مراجعه کنند و همان روال سابق را ادامه دهند.
در رابطه با خودتان راه خود را با امید و نشاط ادامه دهید و مطمئن باشید که این دوره تمام میشود و آزمونی برای شماست دقت کنید که برای شوهرتان همسر باشید و نیازی به دلسوزی های مادرانه نیست زیرا این دلسوزی ها موجب سستی و تنبلی می شود و بدانید که ایشان خود متوجه هستند و در کارها نیاز به اعتماد و اطمینان واقعی شما دارند و در رابطه با بچه ها برای بازی با آنها حتما وقت بگذارید و لازم است برای تفریح و مسافرت خانوادگی وقت ویژه بگذارید .
موفق باشید
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#فکر_منفی
سلام و عرض ادب.
سلام من الان حدودا ۶ماه عروسی کردم
ولی از زمان عروسی تا حالا سردرد دارم وپیش دکترمیرم قرص مصرف میکنم
الان قرص که مصروف میکنم خوبم ولی سردردم بعضی موقع کلافم میکنه
خیلی فکر وخیال میکنم. فکر و خیال بیمورد.
الان ۳ماه میشه خواب بدمیبینم ازخواب میپرم.
دلم میخواد بارداربشم ولی به دلیل قرص خوردن نمیتونم
الان میترسم خوب نشم نتونم باردار بشم
مخصوصا پدرشوهرم خیلی نازم میکنه ولی به جای این که خوشحال بشم ناراحت میشم حساس میشم به حرفاش.
ممنون از راهنماییتون.مأجور باشید انشاءالله.
🌹پاسخ#مشاور_امین کانال تربیت همسران خوب جناب آقای سلیمانی نسب🌹
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
این که از زمان عروسی سردرد ها شروع شده و به مدت ۳ ماه است که خواب های آشفته می بینید ممکن است فکر و خیال ها درباره خانواده همسر در هر صورت به نظر می آید با احوالاتی که از پدر شوهرتان نقل کردید،خانوادهای مهربان و دوست داشتنی باشند؛البته اوایل زندگی مشترک به علت عدم شناخت کامل ممکن است حرف و حدیثهایی رد و بدل شود که فکر انسان را مشغول کند اما شما خواهر محترم هنگام آمدن این فکر و خیال ها از همان ابتدا جلو آنها را بگیرید و به کاری مشغول شوید؛در خانه بیکار نباشید،تا این فکر و خیال ها به سراغتان نیاید.
حرف هایتان را به همسرتان بگویید و با او زیاد صحبت کنید.
میتوانید برای ترک دارو به حکیم طب سنتی مراجعه کنید تااز روشهای غیراز داروی شیمیایی برای تسکین سردرد استفاده کنید که برای بارداری هم منعی نداشته باشد.
موفق باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#معاشرت_باخانواده_همسر
سلامسهفرزنددارمکهدخترکوچکمیکسالهاست
(من از اینکه مهمان به منزلمان بیایدومخصوصا اینکه بخواهدچندین روز بماند،متنفرم و آرامشم از بین میرود)
چندسالیست پدرشوهرم فوت شده و مادرشوهرم۷۰ ساله است( ازنظربهداشت و فرهنگ با مادرشوهرم جور نیستم و
خیییلی اذیت میشوم)
او درطول یکسال،هم تصادف کرد و هم کروناگرفت،بعد از آن،دیگر تنها در خانه نمیماند و خانه فرزندانش در گردش است(البته ترجیح میدهد خانه پسر بماند)فرزندان در شهرهای مختلف زندگی میکنند
شوهرم تنها فرزندپسرهست وپنج خواهرشوهردارم
راه حلی برای برگشتن آرامش به زندگیم میخواهم
🌹پاسخ #مشاور _امین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای سلیمانی🌹
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
به شما حق میدم که در کنار نگهداری فرزندان و اداره امور خانه نگهداری مادر همسرتان آن هم با این اوصاف که نیاز به رسیدگی خاص دارند امری سخت و طاقت فرسا می باشد و نیاز به صبوری و تدبیر خاص دارد.
مادر شوهر شما حق مادری به گردن همسر شما دارد و الان در این مدت یک سال به علت تصادف وبیماری زمین گیر شده و با توجه به دوری دخترها و راحتی مادر در خانه شما لازم است مقداری همکاری کنید حتماً با مادر همسرتان با رویی گشاده و با رأفت و مهربانی برخورد کنید. به ایشان به عنوان مهمان نگاه نکنید بلکه به عنوان عضوی از خانواده ایشان را بپذیریدو با واقعیت ها کنار بیایید. و بدانیم که در این راه خداوند به شما بسیار اجر و پاداش عنایت می کند.
نسبت به اختلافات بهداشتی فرهنگی خیلی حساسیت نشان ندهید و درباره آن ها با همسرتان صحبت کنیم و راه حلی بیابید.
همان طرح دوری طرح خوبی است و می توانید مدت زمانی که مادر شوهرتان در خانه شما و دیگر فرزندانشان است را کم کنید .
موفق باشید
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
هدایت شده از 🌸 همسران خوب 🌸🇵🇸
😍 تنها 1 روز تا آغاز #نذر_فرهنگی کلاس آموزشی #رضایت_از_زندگی باقی مانده است. (دریافت #رایگان و یا با احتساب پنجاه درصد #تخفیف)
💚 #عید_غدیر نذر فرهنگی داریم💚
❤️ این کلاس آموزشی استاد پوراحمد خمینی برای کسانی که #افکار_منفی دارند، #علائم_افسردگی دارند و #انگیزه کافی برای حل مشکلات شان ندارند، مفید خواهد بود، ان شاءالله.
🌸🍃 تا فرصت هست وارد شوید 👇
💓 eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
💓💓💓 نشر حداکثری...
هدایت شده از 🌸 همسران خوب 🌸🇵🇸
😍 عید سعید غدیر (پنجشنبه ٧ مرداد) #نذر_فرهنگی داریم💐
💓 ١. لینک کلاس #رضایت_از_زندگی، در روز پنجشنبه (هفتم مردادماه) بمناسبت عید سعید غدیر از ساعت 00.00 منتشر و تا ساعت 24.00 به مدت 24 ساعت در کانال تربیتی همسران خوب باقی خواهد ماند (این زمان تمدید نمیشود).
💓 ٢. استفاده از این #نذر_فرهنگی برای بزرگوارانی که شرایط پرداخت هزینه کلاس را ندارند، بصورت #رایگان میباشد.
💓 ٣. برای بزرگوارانی که مشکلی برای پرداخت هزینه کلاس ندارند، با پنجاه درصد #تخفیف (یعنی ۵٠ هزار تومان) تقدیم میشود. (عجله ای برای واریز هزینه کلاس نیست، متقاضیان می توانند روز ٧ مرداد، لینک کلاس را دریافت کنند و از مطالب کلاس استفاده نمایند و هر وقت امکانش را داشتند هزینه مربوطه را با احتساب پنجاه درصد تخفیف واریز کنند).
💓 ۴. ارسال لینک کلاس برای همسر محترمتان بلامانع است.
💚 این کلاس آموزشی استاد پوراحمد خمینی برای کسانی که #افکار_منفی دارند، #علائم_افسردگی دارند و #انگیزه کافی برای حل مشکلات شان ندارند، مفید خواهد بود، ان شاءالله.
💜 این کلاس آموزشی برای همه خانمها و آقایان (جوان و بزرگسال، مجرد و متاهل) پیشنهاد میشود.
🌸🍃 تا فرصت هست وارد شوید 👇
💓 eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
😍 تنها 1 روز تا آغاز #نذر_فرهنگی کانال تربیتی #همسران_خوب باقی مانده است.
🍃🌸 انتشار حداکثری در گروه ها و کانال ها
هدایت شده از 🌸 همسران خوب 🌸🇵🇸
💓💓👆👆همه آقایون و خانوما و مجردها و متاهل ها از تسهیلات #نذر_فرهنگی #امروز کانال همسران خوب بهره مند شوند😍
❣جانمونید... (😊عیدتون مبارک😊)
تا ساعت 24.00 امشب فرصت باقیست.
🌸🍃 تا فرصت هست وارد شوید 👇
💓 eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
🍃🌸 انتشار حداکثری در گروه ها و کانال ها
#عدم_درک_شرایط
#تبیعض
سلام وقتتون بخیر
من ۲۴ساله دومین فرزند دختر خانواده ای پنج نفره هستم دوخواهربزرگتر وکوچکتر ازخودم دارم ۲۸ و۱۴ساله، خواهر بزرگتر ازدواج کرده و خونه اش هم خیلی نزدیک خونه ماهست (شهر دیگری نیست) و فرزندی نزدیک یک ساله داره، مبنای فرهنگ ترک زبان ها براینه که دختر بعد از اینکه ازدواج کرد عزیز میشه واگه بچه دارشد عزیزترمیشه مشکل اینه که پدرومادر کاملا این فرهنگ رو درخونه پیاده میکنن طوریکه وقتی خواهرم میاد خونه (جایی که پدرومادرم، من و خواهرم زندگی میکنیم) به این راحتی ها قصد رفتن نداره مثلا اگه تعطیلات دوهفته تا سه هفته ای باشه عین دو، سه هفته رو بی کم وکاست درخونه پدرم هستن و تا تعطیلات تموم نشه نمیرن، مشکل من اینه که شوهر ایشون نامحرم هستن ومن موافق اینکه چند هفته بخواد خونه ما بمونه نیستم چون باحضور شوهرش و با امکانات محدود خونه معذب هستم مخصوصا برای وضو گرفتن چون خونه ما بصورت قدیمی هست و تو حیاط باید وضوگرفت و چند بار پیش اومده که ایشون تو خونه بودن و من رو در حال وضو گرفتن تو حیاط دیدن(تا حدامکان سعی میکنم از عدم حضورش مطمئن بشم بعد برم وضو بگیرم) ، یا اینکه تو خونه همیشه باید حجاب کامل رعایت بشه چون این آقا حضور دارن، اینکه شبها تو خونه ما میخوابن و من موقع خواب هم راحت نیستیم و نگرانم نکنه اتفاقی موهای من رو ببینه من فکر میکنم در این مورد حق الناس گردن خواهرم هست چون اگه حتی اگر اتفاقی هر کدوم اینها اتفاق بیوفته من با قصد و اراده نخواستم این اتفاق بیافته وتا حد امکان سعی کروم خودمو از قرار گرفتن تو موقعیتی که به اینصورت با نامحرم مواجه بشم دور کنم، چند بار با مادرم در این مورد صحبت کردم وگفتم این خواهر که خونه اش خیلی نزدیکه و شهرستان نیست، نباید با شوهرش بیاد دوتاسه هفته یا یک ماه یا حتی بیشتر (وقتی بچش بدنیا اومد چهار ماه تمام تو خونه ما بودن) تو خونه ای که دختر مجرد هست ومعذب میشه بمونه، درحالیکه خود خواهرم تو خونه از نظر پوشش به راحتترین شکل ممکن هست واصلا درکش دراین حد نیست که دیگران بخاطر حضور اون وشوهرش تو خونه خیلی محدود میشن، مادرم هر بار خیلی متعصبانه برخورد میکنه ومیگه تو حق نداری بگی اون نیاد خونه پدرش اون باید بیاد وهرچقدر که خواست بمونه وبه خود خواهرم هم میگه اگه کسی بهت گفت کمتر بمون بگو به شما ربطی نداره با پدرم هم که صحبت میکنم همین برخورد رو میکنه و همینو میگه ولی نه بهشدت تعصب مادرم. قبل از ازدواجش رفتار پدرو مادرم با اون مثل رفتارشون با من بود اما بعد از ازدواج جایگاه اونو از همه بالاتر میدونن. از طرفی هم چون بچه اش پسره و مابرادر نداریم پدرومادرم خیلی افراطی به خودش و بچه اش وشوهرش اهمیت میدن وخواهرم و بچه اش رو مایه سربلندی خودشون میدونن.
این رو هم بگم که برداشت اشتباه نشه باما زندگی نمیکنن وخونه مستقل دارند ولی خیلی از اوقات دارن اینجا زندگی میکنن، همه دنبال تعطیلات هستن که چند روزی استراحت کنن من بخاطر این مسئله به جایی رسیدم که از تعطیلات بیزارم. نگاهم به پدرومادرم هم خیلی عوض شده چون احساس میکنم تبعیض خیلی زیادی قائلن بین بچه هاشون گاهی اوقات ازشون بدم میاد بخاطر این بی توجهی واینکه توجهشون فقط معطوف به خواهرم و زندگیش هست.
تو رو خدا کمکم کنید ازنظر روحی واقعا از طرف پدرو مادرم احساس خلا میکنم.
اجرتون با خدا
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
🌹احسنت به شما که مقید به امور محرم و نامحرم هستید و در این زمینه دغدغه دارید. شرایط شما قابل درک هست.
♻️نکته مهمی که باید توجه کنید این است که مهارت کلامی خود را بالا ببرید.
به نحوی که اگر خواسته تان را بیان میکنید فرد مقابل ضمن درک شرایط شما همراهی و رضایت شما را هم برای حضورشان احساس کند.
فرضا زمانی که شما به مادر محترم اعتراض خود را بیان میکنید که چرا وقتی منزلش نزدیک هست اینجا میماند نباید بیاید.... این لحن اثرگذاری ندارد در صورتی که میتوانید این گونه بیان کنید که خدا رو شکر آبجی نزدیکه بیشتر میتونه به ما سر بزنه. از دیدن خواهرزاده چقدر خوشحال میشم. فقط طولانی مدت به خاطر رعایت حجاب و... کمی معذب میشم. وقتی با این لحن بیان بشه مادر هم متعصب برخورد نمیکند.
بهترین گزینه هم در این شرایط صحبت کردن با خواهرتان هست. شما سعی کنید روابط عاطفی خود را با خواهر تقویت کنید. و با استفاده از مهارت کلامی که فرا میگیرید با خواهر گفتگو داشته باشید.
فنونی که در مهارت کلامی باید رعایت کنید :
▫️انتخاب زمان و موقعیت مناسب برای صحبت کردن
▫️کلام زیبا داشتن هم در قالب لحن مهربان و زیبا و هم استفاده کردن از الفاظ زیبا...
▫️استفاده از زبان بدن مناسب :
ادامه جواب پست بعد
👇👇👇
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
ادامه پست قبل 👇👇👇
زبان بدن یعنی فرم و حالت اعضای بدن نسبت به شخص مقابل به نحوی که زبان بدن گاهی از کلام هم موثرتر میشود. از نگاه کارشناسان 67 درصد دریافت از طریق دیدن است در کلام لفظ دیده نمیشود ولی زبان بدن دیده میشود.
مثلا اگر فرد در هنگام صحبت کردن دست به کمر باشد لحن حالت تحکمی دارد. و یا اگر بعد از صحبت نگاه شخص به پایین برود نشانه تواضع است.
▫️عدم استفاده از کلمات و جملات ناخوشایند در کلام
▫️حس همدلی و همراهی در ارتباط کلامی
🦋پیشنهاد میکنم در این زمینه کتاب "مهارت ارتباط موثر" از متیو مک کی را مطالعه بفرمایید تا با فنون مهارت کلامی بیشتر آشنا شوید.
و همچنین مجموعه صوتی "هنر زن بودن" از استاد پوراحمد را به خواهرتان پیشنهاد بدید تا از بیان استاد خودشان متوجه اشتباهشان شوند و از صحبت شما نیز احتمال سوگیری نباشد.
♻️و نکته آخر اینکه با توجه به مقدمه ای که از فرهنگ خود معرفی کردید نسبت به رفتار پدر و مادر حساس نباشید و شرایط آنها را درک کنید. قطعا برای پدر و مادر بین فرزندان فرقی نیست. به دلیل همان عدم رعایت مهارت در گفتگو این برداشت اشتباه پیش میآید.
ان شاء الله با گفتگوی سازنده و اثرگذاری که به کار میبرید بتوانید این شرایط را مدیریت کنید.
موفق و موید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#انتخاب_صحیح_همسر
سلام
وقتتون بخیر استاد
من دختری ۱۷ ساله هستم ک رشتم تجربیه و هدفم پزشکیه امسال سال آخرمه واقعا تا همین چند وقت پیش ب ازدواج فک نمیکردم و حواسم ب درسم بود
تا اینکه ۷ ماهه قبل یه پسر معلم ۲۰ ساله از اقوام دورمون از من خواستگاری کرد ما چون توی شهر کوچیک زندگی میکنیم تقریبا خانواده ها شناخت کمی از کلیات زندگیامون داریم
من چون قصد ازدواج نداشتم خودم ب خانوادم گفتم ک هر کسی خواستگاری کرد رد کنن اما تو شهرمون فرهنگ ما ازدواج تو این سن اتفاق میوفته من خودم سن ۲۰ یا ۱۹ سال رو مناسب میدونم
این پسر رو هم ب همین دلیل رد کردم اما خانوادم دلیل دیگه ای دارن و بخاطر خانواده شون جواب رد دادن ،میشه تقریبا گف خود پسر رو تایید میکنن
خانواده ما خانواده متدین و حساسی هستن و خیلی ب مسئله حجاب اهمیت میدن اما خواهر های اون پسر و خانوادشون زیاد ب این مسائل توجه ندارند
(بطورى ك من در آینده شايد خودم نخوام خیلی ارتباط پررنگ با خواهر بردراش داشته باشیم )
اما خب بظاهر خود پسر ب مسائل حجاب اهمیت میده و دلیل انتخاب من رو پاکدامنی میدونه
و بدلیل این اختلاف اعتقاد و فرهنگ رد کردیم و علاوه بر مسئله حجاب خانوادم میگن اصالت خانوادگیشون هم تراز خانواده ما نیست
ما ۷ ماه پیش جواب منفی دادیم و فک کردیم تموم شده اما بازم اون پسر ب مامانم پیام میداد و دو ماه یکبار و تو بازه های مختلف با بهانه های متفاوت پیام میداد
ما دفعه اول درس رو بهونه کردیم (چون فامیل بودن دلیل واقعمون رو نگفتیم) اما اون بدون اینکه بگه بقول خودش منتظر موند تا بعد کنکور و دفعه دوم ب بهانه کمک کردن مسائل درسی(خودش رشتش تجربی بود) ارتباط گرفت در کل چندین بار ما این قضیه رو تموم کردیم اما باز هم ادامه داشت و خودش میگفت ک عشق اجازه کنار کشیدن نمیده
الان بعلت کلافه شدن دو خانواده تصمیم گرفتیم ک یک جلسه خواستگاری برگزار کنیم
چون من پسر رو ندیدم و نمیدونم هم کفو هستیم یا ن
بنظر شما کار خانواده من برای رد کردن این خواستگار خوب بوده؟
اگر جوابم مثبت بود و هم کفو بودیم بنظرتون میشه درسمو بخونم و بهدفم برسم اگه ارتباط ها محدود باشه؟
لطفا راهنمایی کنید ممنون
بابت کلاسهای انتخاب صحیح همسر هم ممنون استاد
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
احسنت به شما دختر فهیم که از هم اکنون پیگیر دغدغه خود در زمینه ازدواج از طریق مشاور هستید و مجموعه های آموزشی را دنبال میکنید.🌹
♻️برای یک انتخاب صحیح داشتن قطعا نیاز هست تا شما با پروسه صحیح خواستگاری آشنا باشید.
در بحث ازدواج نقش خانواده و اصالت خانواده مهم است و نمیتوان ندیده گرفت مگر اینکه شما بعد از شناخت و تحقیقات فراوان متوجه شوید که پسر فردی خودساخته است و اثر پذیری کمی از خانواده دارد. یعنی در مسائلی که برای شما مهم است آیا ایشان با شما هم عقیده است و یا نه سخت گیری ندارد و تحت تاثیر خانواده هست؟
با توجه به اینکه شناخت دقیقی از ایشان ندارید شاید رد کردن خواستگاری ایشان در وهله اول به صلاح نباشد. بهتر است فرصتی برای شناخت داده شود اگر ایشان را بعد از جلسه خواستگاری و تحقیقات کامل و جامعی که در صوت انتخاب صحیح همسر؛ استاد به آن اشاره کردند شایسته یافتید خوب با تعیین زمان و مدت عقد و در نظر گرفتن شرایط تحصیل شما و صحبت در این رابطه و مشاوره با فردی امین پاسخ مثبت میدهید اما اگر بعد از آشنایی و تحقیقات این کفویت حاصل نشد محترمانه نظر خود را اعلام میکنید.
♻️خواهر گلم با توجه به اینکه در آستانه ازدواج و انتخاب شدن هستید لازم هست که سطح آگاهی خود را نسبت به ازدواج و زندگی مشترک و مسئولیت های آن بالا ببرید. و اولویت های خود را بشناسید. مبادا به دلیل عدم آگاهی؛ زندگی مشترک را فدای درس بکنید و فرصت های خوب را از دست بدهید. البته به شرطی که تحقیقات کافی از فرد مقابل کرده باشید. از همین الان تمرین کنید اهل برنامه باشید و مسئولیت پذیر باشید. تا اگر در شرایط زندگی مشترک قرار گرفتید با حفظ اولویت همسرداری و فرزندآوری بتوانید به موقعیت تحصیلی خود نیز بپردازید. بسیاری بانوان هستند که با مهارت و برنامه ریزی در وهله اول بهترین همسر و مادر هستند و در موقعیت شغلی نیز موفق عمل کرده اند.
موفق و موید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#بیکاری_برادر
#خودارضایی
سلام و روز بخیر. دختری ۲۲ساله هستم و برادرم ۲۹سال و پدرمان فوت کرده اند و همراه مادر زندگی میکنیم،دیروز موقع تمیز کردن اتاق برادرم با دیدن یکسری وسایل متوجه شدم به خود ارضایی مبتلا هستند، تقریبا پارسال هم همین چیزاهارا دیده بودم ولی امروز متوجه شدم اینها برای خود ارضایی است، برادرم یک ازدواج ناموفق داشتند و بعد از آن درگیر درس و آزمون وکالت شدند، چندسال است که پشت کنکور ازمون وکالت مونده اند و سر کار نمیروند و فقط در منزل و در همان اتاق می مانند و درس میخوانند، فعلا هیچ شغلی ندارند و طبقه دوم منزلمون هم نصفه کاره است میگن وام بگیرید من بسازم، ولی ما وضعیت مالی خوبی نداریم و من با برادرم مخالفت میکنم در مورد ساخت خونه. من ویس انتخاب همسر اقای پور احمد رو به دقت گوش کردم ولی برادر بنده اصلا ایمان درستی ندارند، از موقعی که اینستاگرام نصب کردند و وضع اقتصاد و کشور هم بدتر شد مدام به رهبری و روحانیت و دین و پیامبر و همه فوش میدن و اصلا ایمان درستی ندارند، ولی من بشدت ادم مقیدی هستم و به خاطر رفتار های بدی که با من داشتند من از ایشون بشدتتت متنفررررم، فکر میکنم اگر با این افکار و سطح ایمانی که دارند ازدواج کنن و صاحب فرزند بشن فرزندانی رو تربیت میکنن که براشون باقیات السیئات خواهد بود و اصلا هیچ وقت صلاح نمیدونم پا جلو بذارم برای ایشون، خودشم طرف ازدواج نمیره و میگه باید خونه و کار و همه چیزم جور بشه تا بخوام برم سمت ازدواج و به روزی رسانی خدا این حرفا هیچ اعتقادی ندارند، ولی الان هم که متوجه شدم به خودارضایی مبتلا هستند استرس گرفتم که نکنه من با این افکارم روز قیامت مدیون ایشون بشم...میشه راهنماییم کنید لطفاً که کار درست را بکنیم، برای تذکر به خود ارضایی چه جوری بهش بگم، چه جور رفتار کنم؟ممنونم از زحماتتون
عذرخواهی میکنم متنم طولانی شد، شرمنده🌸
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
♻️در رابطه با مسئله برادرتان تذکر دادن مستقیم شما در این رابطه به صلاح نیست. و بهتر است شما ریشه های این آسیب را بررسی کنید و در حد امکان در جهت رفع بر آیید و با یادگیری مهارت ها و همدلی کمک به بهبود شرایط برادرتان کنید.
❌مسئله تنهایی؛ بیکاری؛ فضای مجازی و فیلم های نامناسب از مهمترین مسائلی هست که زمینه گرایش به خودارضایی را فراهم میکند.
♻️خواهر خوبم این نکته را بدانید که بنای ارتباط خوب ما با دیگران نباید منوط بر این باشد که دیگران با ما هم عقیده و هم روحیه باشند تا ارتباطی خوب شکل بگیرد بلکه افراد با عقاید مختلف و روحیات متفاوت هستند. باید روحیه انعطاف داشت تا بتوان با کسانی که با ما هم نظر نیستند مدارا و سازگاری کرد.
تلاش کنید که بنای ارتباط شما محبت و احترام باشد تا به مرور زمان کلام شما در برادر اثر گذار افتد. تا وقتی که روابط شما تیره باشد. فضای ارتباط شما لجبازی میشود. زمانی که از ایشان ناملایمتی دیدید سریع در جبهه دفاع بر نیایید. سعه صدر داشته باشید و از هر گونه بحث و جدل دوری کنید. همین مجادله ها و کشمش ها زمینه توهین و بی احترامی را فراهم میکند پس بحث را رها کنید و خود را درگیر مشاجرات بی اساس نکنید.
متاسفانه در جامعه فعلی ما بی کفایتی و بی تدبیری برخی مسئولین؛ فشار اقتصادی و حتی ضعف دینداری برخی سبب دلزدگی جوانان شده است. راه جذب جوانان قطعا بحث و جدل؛ مقابله و طرد شدن نیست بلکه باید با محبت و مهربانی و با لحن ملایم در دل آنها نفوذ کرد و با منطق و استدلال گفتگو کرد.
✨پس اگر میخواهید کمک به برادرتان کنید و کلام شما در ایشان اثر کند باید از درِ محبت و احترام و مهربانی وارد شوید. و روابط عاطفی خود را ترمیم کنید. برادری که حضورش به عنوان یک مرد (با وجود فقدان پدر) در زندگی شما میتواند موثر باشد. کافیست که نگرش خود را عوض کنید تا وقتی نگرش شما منفی باشد ارتباط خوبی نمیتوانید برقرار کنید. پس به نقاط مثبت برادر توجه کنید.
✨به خدای متعال توکل کنید و توسل زیاد داشته باشید و برای هدایت ایشان دعا کنید.
✨زمینه ارتباط ایشان را با دوستان مومن و با تقوا و موفق بیشتر کنید.
✨از افراد اثرگذار فامیل مثل عمو یا دایی و... کمک بگیرید تا زمینه اشتغال ایشان فراهم شود و از بیکاری رها شود.
✨مهارت کلامی را فرا بگیرید و تلاش کنید با الفاظ زیبا و لحن مهربان با برادر گفتگو کنید. اگر نقدی بر ایشان دارید منصفانه و در موقعیت مناسب و ابتدا با ذکر نقطه مثبت باشد.
✨محبت شما به برادر هم میتواند در قالب محبت کلامی و نوشتاری باشد و هم محبت عملی؛ کارهایی نظیر تمیز کردن اتاق؛ اتو کردن لباس؛ جشن تولد گرفتن و توجه و رسیدگی های دیگه کم کم میتواند فاصله شما را کم کند.
موفق باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اضطراب_زیاد
سلام عليكم.
ببخشيد دوست من چند وقتيه درگير استرس شديد شده به طوري كه اصلا نميتونه تو خونه تنها بمونه چون يه دفعه دچار حالاتي مانند افت فشار و غش ميشه. از لحاظ جسمي آزمايش و چكاب و غيره داده مشكلي نبوده ، فكر ميكنه از لحاظ روحي دچار مشكل شده.
فرزند کوچیک داره. فرزندش یکسالشه و یه سری اختلافاتی با همسرش داره
ممنون میشم کمکش بفرمایید.
با تشکر. یاعلی.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خدمت شما بزرگوار
خدا ان شاالله به شما خیر بدهد که به فکر دوستتان هستید، طبیعتا ایشان باید به یک روان شناس بالینی متعهد و متدین مراجعه کنند، ابتدا خوب تحقیق کنید، و بعد به روان شناسی خوب مراجعه کنید، مراجعه به روان شناس اصلا نشان بد یا مایه ی خجالت این نیست، همان طور که ما وقتی جسممان بیمار میشود، به پزشک مراجعه میکنیم، گاهی روان ما هم در جریان زندگی آسیب میبیند که باید برای بهبود به روان شناس "متدین و متخصص" مراجعه کنیم. آن چه پذیرفتنی نیست، رنج کشیدن و حل نکردن مشکل است که هم خود فرد از آن آسیب میبیند و هم خانواده و روابط او. ان شاالله ایشان را تشویق به انجام این کار بکنید.
موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#روابط_اجتماعی_کودک
#جمله_سازی_کودک
سلام و خدا قوت
پسرم دو ماه دیگه میشه 4 ساله و یک دختر 8ماهه دارم. پسرم تا قبل شروع کرونا زود با دیگران ارتباط میگرفت و پیشقدم میشد در سلام کردن و...
به دلیلی کرونا و مقید بودن پدرش به رعایت پروتکلها، در این مدت فقط منزل پدرم و پدر همسرم رفتیم. پسرم نه در سلام کردن و نه در برقراری ارتباط مثل قبل نیست. غذا خیلی کم میخوره بخصوص بعد تولد خواهرش، خیلی پای خواهرشو میگیره، فشار میده، مانع حرکتش میشه، نه با محبت نه با تندی دست از این کار برنمیداره.
وقتی از چیزی ناراحت یا عصبانیه، خیلی حرص میخوره طوری که رگ گردنش برآمده میشه یا دستش رو مشت میکنه و محکم فشار میده.
چند وقتی هست که برای ساخت یک جمله، هر کلمه رو چند بار تکرار میکنه تا یک جمله بسازه، قبلا خیلی کم بود و الان خیلی زیاد شده.
هم چنین نمیدونم چطور کرامت و عزت نفس کودکم رو پرورش بدم.
درمورد فضای منزل هم بگم که رابطه من و همسرم خیلی خوبه و بحث هم با هم نداریم. من هم سعی میکنم وقت کنم و با پسرم بازی کنم. به کارتون پهلوان پوریا خیلی علاقه داره و خودش رو جای شخصیت های داستان میذاره.
لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خدمت شما مادر گرامی، بسیار عالی هست که سعی میکنید با پسرتون بازی کنید و روابط خوبی با همسر به خصوص جلوی بچه ها دارید،
در این ارتباط چند مسئله قابل توجه هست، اول اینکه روابط را به طور کلی با دیگران قطع نکنید، حتی اگر با توجه به شرایط با کسی رفت و آمد و دیدار حضوری نمیتوانید داشته باشید، حتما از طریق تماس تصویری با دیگران اقوام و دوستان او تماس بگیرید تا در هفته زمان های متععدی با دیگران ارتباط و صحبت داشته باشد، اگر در اقوام نزدیک خود یا دوستان و همسایگان نزدیک فردی را دارید که فرزند هم سن فرزند شما دارد و اهل رعایت کامل هستند به لحاظ بهداشتی، و خانواده مومن و نزدیک به فرهنگ شما هستند، با آن ها رفت و آمد داشته باشید، حتما حتما قصه گویی را برای پسرتون روزانه داشته باشید، به خصوص قصه هایی که در آن ها روابط اجتماعی برقرار هست، چه بین انسان ها و چه به شکل تمثیلی بین حیوانات و ...
مسئله دیگر این که در نحوه ارتباط خود با فرزند کوچکتر به خصوص جلوی فرزند بزرگتر و تغییرات رفتاری خود با پسرتون بعد از تولد فرزند کوچکتر حتما دقت داشته باشید، هشتگ فرزند دوم را در کانال جست و جو کنید و مطالبی که مفصل توضیح داده شده را بخواتید، صوت های تربیت کودک استاد پوراحمد را حتما دریافت کنید و گوش بدهید، وقتی هر دو فرزند حضور دارند، به فرزند بزرگترتون که بیشتر میفهمد و متوجه میشود، بیشتر توجه و محبت کنید، جلوه های خاص محبت به فرزند کوچکتر را در خلوت و زمانی که فرزند بزرگتر نیست انجام دهید، این مورد را به پدربزرگ ها و مادربزرگ ها و دیگر اطرافیان هم یادآوری کنید. در روابط بین این دو، تا جایی خطر خاصی نیست حساسیت نشان ندهید، فرزند بزرگتر را به خاطر فرزند کوچکتر حتی الامکان دعوا نکنید بیشتر از قاعده حواسپرت کردن استفاده کنید، محبت و توجه شما نباید بعد از تولد فرزند دوم به او کمتر شده باشه ، بلکه همه ی انواع محبت را به او داشته باشید. اعم از رفتاری و گفتاری و ...
همان طور که الان به همین طریق عمل میکنید، حداقل روزی نیم ساعت با او بازی مشترک داشته باشید. و سعی کنید روزانه حدود ۱۰ دقیقه حداقل فضای حمایتی و محبت آمیزی فراهم کنید تا او با شما صحبت کند. دستانش را در دستانتون بگیرید، با محبت به چشمانش نگاه کنید، برای ادای کلمات و صحبت کردن به او فشار نیاورید، جلوی او در مورد مشکلش با کسی حرف نزنید، به خود او هم در این مورد فشار میارید یا سرزنشش نکنید، سعی کنید استرس او در فضای خانواده کمتر بشه، محبت و توجه به او بیشتر بشه. حتما روزی یک داستان برای او بگویید، بعد از مدتی به کمک او داستان ها را خلاصه کنید، سپس داستان گویی مشارکتی داشته باشید، بخشی از داستان را شما و بخشی از آن را او تعریف کند و بعد از آن هرازگاهی اجازه دهید او برای شما داستان بگوید، ان شاالله موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#گوشه_گیری_نوجوان
#تغییرات_افکار_نوجوان
سلام
خسته نباشید
میخواستم منو راهنمایی کنید..
من برادرم ۱۹ سال داره از وقتی ۱۵ سال داشت نماز هاش کاملا منظم بود حتی مارو برای نماز های صبح خودش بیدار میکرد..
همیشه حدودا ۱۰ دقیقه قبل اذان ها آماده سر سجاده منتظر اذان بود..اما از وقتی برای دوره متوسطه دوم رفت دبیرستان و چون فاصله زیاد بود رفت خابگاه نمازش به کل قطع شد..
روزه میگیره.. اما نماز نمیخونه..
کلا هم با مراسمات مذهبی و سیاسی و ... مشکل داره.
من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم..
کاملا گوشه گیر شده.. به جز باچندتا از دوستاش که داخل خوابگاه با هم بودن حرف نمیزنه..
بیرون نمیره از خونه..مگه جدیدا گاهی .. همش گوشی دستشه
به خاطر معلولیتی هم که داره افسردگی گرفته
ممنون میشم راهنمایی کنید باید چه کاری انجام بدم و کمکش کنم ...
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خدمت شما خواهر گرامی، بسیار عالی که دغدغه ی کمک به برادرتون را دارید، ان شاالله که خدا شما را برای هم حفظ بکند.
معمولا در دوران نوجوانی تاثیرپذیری از دوستان بیشتر از خانواده میشود، چرا که فرد به دنبال کسب استقلال و هویت مستقل خود است و گرایش به پذیرفته شدن گروه دوستان دارد، بنابراین بسیاری از اوقات ارزش ها و عقاید گروه دوستان را میپذیرد. به همین جهت گروه دوستان بسیار اهمیت دارد و بهتر هست خانواده در فرآیند دوست یابی فعال به نوجوان به شیوه غیرمسقیم کمک کنند.
اما در شرایطی که این اتفاق به شیوه مطلوب رخ نداده و اثرات منفی گذاشته، اولا باید آسیب شناسی دقیقی صورت بگیرد و بعد رفتار های مناسب با در نظر گیری پیامد های آن انجام بشود. گاهی اوقات در این موقعیت ها،خانواده شروع به سرزنش نوجوان، درگیری لفظی و بحث های شدید با او میشوند و در این میان هم خودشان و هم نوجوان ناراحت میشوند و موجب فاصله گیری عاطفی و به دنبال آن دورتر شدن نوجوان از ارزش ها و عقاید های خانواده میشود، تصور کنید خانواده با ارزش های مذهبی، مدام با نوجوان بحث داشته باشند،او را سرزنش کنند یا با دیگران مقایسه اش کنند، محبت و عاطفه، حمایت جدی تلقی کردن نوجوان و ... نباشد، خب وقتی خانواده کارکرد های دیگر خود را از دست داده باشد یا در آن ها ضعیف عمل کند، نمیتواند انتظار داشته باشد نوجوان عقاید و ارزش های او را هم حفظ کند به خصوص اینکه نوجوان از طرف فضا ها و گروه های دیگر مثل بعضی از هم سن ها و هم کلاسی های خودش، فضای مجازی و ... دعوت به داشتن عقاید دیگری میشود.
بنابراین یکی از مهم ترین کار ها اصلاح روابط با نوجوان در ساختار خانواده است، او باید حس کند هنوز هم اعضای خانواده او را دوست دارند، میپذیرند و برای او ارزش قائلند، نیاز او به حمایت و تایید در زمینه های مثبت که قطعا در هر فردی وجود دارد، باید در عرصه خانواده تامین شود، صوت های تربیت نوجوان استاد پوراحمد را گوش بدید و بر آن اساس جلو برید، با توجه به سنی که ایشون دارد مسئولیت هایی در حیطه خانواده به او بسپارید، پس از انجام هم به او انتقاد نکنید یا او را به خاطر کم و کاستی ها سرزنش نکنید، بلکه نکات مثبت کار او را ببینید تا هم تشویق به پذیرش مسئولیت های بعدی شود، هم تجربه کسب کند و هم اعتماد به نفس بیشتری پیدا کند.
اگر پدر و مادر چنین رفتاری مبتنی بر محبت و احترام با ایشان ندارند، اول خود شما سعی کنید همدم و هم دل با ایشان باشید و هم پدر و مادر را با زبان لیّن، قانع کنید برای اصلاح وضعیت نوجوان، رفتار خود را با او تغییر بدهند. گرچه در سنین بالا تغییرات کندتر اتفاق میافتد و بیشتر خود شما میتوانید موثرباشید.
در رابطه با شبهات مذهبی و سیاسی،سعی کنید مطالعه خود را بالا ببرید و در هر بحثی که شرایطش پیش می آید با آرامش دلایل خود را برای او توضیح دهید، یا او را تشویق به حضور در فضاهایی بکنید که از این جهات، مثبت و حمایت کننده هستند. عمده راهکار، مدارا، محبت، پذیرش و تایید در امور مثبت و تشویق به مسئولیت پذیری است.
ان شاالله موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#تردید_پس_از_انتخاب
#اختلاف_نظر_خانواده_زوجین
همسرم ۲۳ سال پسر خاله بنده ، دانشجو،بیکار، در شرف رفتن به سربازی، افسردگی خفیف دارد، خیلی باهوش است. در شهر طبس که رفت وامد به راحتی است زندگی میکنیم.
من ۱۹ سال بیکار، در شرف رفتن به حوزه ۱ یک سال اول عقد افسردگی شدید داشتم که الان کامل خـوب شدم. دوساله که دردوران عقد هستیم بااینکه خانواده هایمان هردو کاملااز بدبودن و طولانی نشدن دوران عقد اطلاع دارن وداشتند اما احتمالا چند وقت دیگر عروسی کنیم
سوال من مربوط به گذشته همسرم ومادرم است.
مادر: مادرم می گوید همسر اگر تو را دوست داشت عروسی میگرفت و تو را می برد سر خانه زندگی و قبلاً میگفت چرا همسرت نمی رود سر کار؟چرا از همسرت دفاع میکنی؟چرا روی او تعصب داری؟ چرا عروسی نمیکنید که اذیت نشوی وتلاش کرد که عروسی کنیم اما نتیجه نداد مادرم تماااام مشکلاتم راربط به دوران عقد میدهد چون ادعا دارد من باعقد شما مخالف بودم
همسر:توجیه های همسر بعد از توصیه های مادرش برای رفتن به سر کار
من علاقه به کار بنایی و رفتگری و رانندگی و...ندارم من به کار مورد علاقه ام یعنی بورس میپردازم
همسرم افقط گوشی ولپتاپ وخدمت کردن به فامیل وبالا پایین کردن مادرشوهرم (ازمیان سه پسر پسر دوم خانواده)
و همچنین مشاوری به من گفت چون هنوز عقد هستی
تاوقتی که همسرت سرکار نرفت با ایشان عروسی نکن
چون همسرم هنوز سرباز است آیا من
بگویم نمیخواهم عروسی کنم؟
آیا اینکه من زودتر عروسی نکردم
ربطی به بیعرضگی یا دلسوز نبودن
همسرم دارد؟ وهمسرم مشکلی دارد؟
این راهم بگویم که همسرم شغل نظامی را دوست دارد اما به خاطر دوری ازشهرستان ،قبول نکرد
در حال حاضر من چه کاری باید کنم؟ باهمسرم
ومادرم ، وظیفه ام چیست؟
چه کار کنم که مادرم
از خانواده همسرم وهمسرم راضی باشد وآنها را دوست داشته باشد؟ دوست ندارم مادرم از همسرم ناراحت شود
چون همسرم کارهایی میکند که اورا ناراحت کند مثلا جلوی جمع از ظاهر من انتقاد میکرد
وهمچنین مادرم خیلی دلش از طرف مادرشوهرم یعنی خواهرش شکسته به خاطر حرفو حدیث هایی که اول عقد پیش امد در مورد من زده اند.
این راهم بگویم که همسرم( اوایل )یعنی همان یک سال افسردگی من در دعواها کلمه طلاق را گفت (فقط کلمه)
ودر روابط جنسی هم چند باری به مادرم ومادرشوهرم گفته فرقی نمیکندبرایم که دختر شما پیش من بیاید من مشکلی ندارم اما درروابط عاطفی وجنسی و زن وشوهری هییچ مشکلی با شوهرم نداریمالان مشکلی نداریم چه کار کنم که مادرم نظرش در مورد خانواده همسر و همسرم مثبت شود
به من هم یک بار گفته نمیدانستم اخلاق شوهرت اینطوریه نمیدانستم فلانه
یک شیطان خناسی😒 هم به مادرم گفته که چرا شما و خانواده خواهرتان که تفاهم افکاری ندارید وصلت کردید؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
خواهر عزیزم، این همه تردید و اما و آیا چرا؟
چرا اگر الان شرایط آرام و تعدیل شده است، در گذشته و حرفهای گذشته سیر می کنید؟
اگر زندگی را بر پایه مهارت و انتخاب صحیح پیش برده اید، اکنون نباید پر از شک و تردید باشید.
روزی که همسر محترم شما برای خواستگاری آمدند ، شما و خانواده محترمتان مطلع بودید که ایشان سربازی نرفته اند و شغل ثابتی هم فعلا ندارند، و گویا با این وجود پاسخ مثبت شما را دریافت کرده اند اما اکنون چه چیزی تغییر کرده است که این مسئله برای خانواده محترم شما چالش و باعث ناراحتی شده است؟ بنظر میرسد در پروسه انتخاب و تعهدات خواستگاری اصولی و با مهارت و قاعده عمل نکرده اید و بعد از آن دچار توقعات و انتظارات بر نیامده شده و در نتیجه دچار احساس شکست ، ناامیدی و نارضایتی.
البته در سوالتان علت افسردگی خودتان و راهکار درمانی خودتان را بیان نفرمودید.
و اینکه اکنون برای تشکیل زندگی جهت تامین مخارج زندگی تان چه تدبیری اندیشه شده است؟ و ...
پیشنهاد بنده این است که حتما از مشاوری امین بصورت حضوری و یا تلفنی حتما مشاوره بگیرید، تا بهتر بتوان با بررسی ابعاد دیگر مسئله به راهکاری مناسب رسید.
انشاالله سربلند و عاقبت بخیر باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#انتخاب_همسر
سلام علیکم وقتتون بخیر.
عذرخواهی میکنم، بنده یک خواستگار دارم که هم سن هستیم و از همکلاسی های دوران کارشناسی بودیم. در طی تحقیقات و البته برداشت خودم به این رسیدم که ایشون بسیار آرامش دارند و خونسرد هستن اما نمیدونم این آرامش به شکل بیخیالی هم در ایشون جلوه میکند یا خیر. ایشون شاگرد اول کلاسمون بودن و از لحاظ تحصیلی بسیار موفق و همچنین بسیار شخص مذهبی و با خدایی هستن، سوالی که بنده دارم این هست که چطور بفهمم ایشون شخص بیخیال و کند آهنگی هستن یا خیر؟ از موفقیت های تحصیلی و یا آن تایم بودنشون میتونم این رو استنباط کنم که بیخیال نیستن؟
اما چیزی که باعث شده بنده حس کنم خونسرد هستن این هست که تنظیم جلسات گفتگو و خواستگاری از سوی ایشون و خانواده شون با فاصله ی زمانی خیلی زیادی اتفاق میفته تقریبا ماهی یک جلسه ( ایشون هنوز سربازی نرفتن و مقطع ارشدشون رو به پایان نرسوندن تا بتونن شغل با درآمد بالا داشته باشن از این بابت احساس ضعف میکنن و دلیل تعلل هاشون رو این موارد بیان کردند).
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
در خصوص سوالتان برای تشخیص بیخیالی و یا در واقع مسئولیت پذیر بودن ایشان، تنها بسنده کردن به اینکه در فضای علمی و دانشگاهی درس خوان و موفق بوده اند، قطعا کامل نیست.
همچنین باید بررسی کرد که در خانه و زندگی خانوادگی چقدر مسئولیت پذیر و چه وظایفی را بر عهده دارند، و یا اینکه برای آینده خود چه اهدافی دارند، این اهداف چقدر واقعی و دست یافتنی است ، تا بحال برای رسیدن به این اهداف چه تلاشهایی کرده اند و چه بررسی ها و برنامه ریزی های دیگری جهت رسیدن و نیل به این اهداف کرده اند.
و شما بررسی می کنید در پاسخ های ایشان که چقدر واقع بینانه و دور از تخیل و ذهنیات پاسخ می دهند و چقدر این پاسخ ها علمی و در واقع تخصصی است و یا صرفا خیال پردازی و عدم اقدام و عمل است.
این اهداف و برنامه ها می تواند در حیطه، تحصیلی، اقتصادی، معنوی، ورزشی و ... باشد.
و همینطور در ضمن تحقیقات خود و حتی از اساتید و گروه های علمی که ایشون فعالیت دارند میتونید میزان آن تایم بودن و خوش قولی ایشون رو تحقیق کنید و اتفاقا خود قرارهای جلسات گفتگوی شما هم معیاری جهت تشخیص می باشد.
فاصله و وقفه زیاد بین جلسات خواستگاری البته مناسب نیست. و شاید نشون دهنده تردید ایشون در ادامه مسیر گفتگو هم باشه.
پیشنهاد دریافت فایل انتخاب همسر استاد پوراحمد، کتاب سین جین های خواستگاری، استاد مسلم داوودی نژاد برای شما خواهر عزیزم را دارم.
موفق و سربلند باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#همسر_داری
سلام خسته نباشید
دختری 17 ساله هستم و همسرم 25 ساله، 10 ماهی بخاطر اینکه برادرشون ک ازشون بزرگتره و مجرد بود و منتظر بودیم ک ایشون متاهل بشن نامزد بودیم و ایشون بخاطر کارشون و اینکه پسر عمه من هستن با برادرشون خونه ما مستقر بودن
تقریبا 3، 4 ماهی هست ک عقد کردیم روز نیمه شعبان
و متاسفانه با اینکه هم رو خیلی خیلی دوست داریم اما دارای مشکلاتی هستیم. صوت های هنر زن بودن رو گوش دادم و میخوام صوت کنترل خشم رو گوش بدم و چند باری ازتون کمک خواستم و ازتون ممنونم.
چندتا سوال دارم:
اینکه چطور ایمان همسرم رو افزایش بدم، و این رو هم بگم ک همسرم از دبیرستان دانشگاه و سربازیشون ک تقریبا 10 سال میشه در یکی از شهر های دور از ما بودن و تحت تاثیر دوست نا باب در نماز و واجبات کاهل شده بودن و بخاطر من ک دختری مقید و مذهبی هستم خودشون رو خیلی تغییر دادن و دور خیلی از کارهارو خط کشیدن و نمازشون رو اول وقت میخونن و همیشه ب من میگه ک دوست دارم درامدم حلال باشه و چشمم پاک باشه و دست بخیر باشم و وقتی باهم ب گلزار شهدا میریم از شهدا تعریف میکنه با این حال اما باز هم وقتی از سرکار میان یا چند وقتی از اذان میگذره نمازشون رو نمیخونن و پدرم بهم میگه ک بهش گیر نده اما من سعی میکنم وقتایی ک پیش هم هستیم نماز هامون رو باهم ب جماعت بخونیم.
ایا میشه بهشون امید داشت ک مومن تر بشن؟ واگر میشه رفتار من چگونه باشه ک مشتاق تر هم بشن
سوال بعد اینکه ایشون برادری دارن ک ب دلیل شرایط زندگیشون و دور بودن از مادر و زندگی پیش نا مادری اعتقاداتشون ب کلی با خانواده من فرق داره و با رهبر معظم مشکل دارن و در هیئت ها شرکت نمیکنه اما نماز هاشون رو میخونن دست بخیر و نیکوکار هستن اما رفتار خوبی با همسرشون نداره،همسر من هم از ایشون الگو میگیره تقریبا .
و با اینکه ماه محرم نزدیکه و هیئت ها برقرار هست من خیلی خیلی دوست دارم همسرم با من ب هیئت بیاد با اینکه خودشون امام حسین رو خیلی دوست دارن و حتی پاسپورت و ویزا برای کربلا هم گرفتن ک جور نشد برن اما من میترسم بگن ک هر وقت برادرم ب مجلس اومد منم میام چون این جمله رو بارها ازش شنیدم. چیکار کنم ک با من ب هیئت بیان با اینکه کارشون جوری هست ک شب ها از سرکار میان و خسته ان و هیئت ها هم شب هستش؟
ببخشید و یک سوال دیگ اینکه در صوت های هنر زن بودن شنیدم ک استاد گفتن ک زن جذابیت های بسیاری داره و اگر درست از اون استفاده کنه همسرش رو شیفته خودش میکنه، من چطور درست از جذابیت های زنانه ام استفاده کنم؟ اگ میشه با مثال راهنماییم کنید.
خیلی معذرت میخوام ک طولانی شد.
اجرتون با اقا صاحب الزمان(عج)
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
بسیار ممنون از لطف شما ، و تلاشتان جهت دانش افزایی و کسب مهارت جهت پیشبرد زندگی پاک و سالم.
خواهر عزیز، نکته اول واقع نگری است، اینکه شما با وجود تمام چالش هایی که فرمودید ، همسر محترمتان را به عنوان گزینه مناسب برای زندگی مشترک انتخاب کرده اید و انشاالله با دیدگاه تغییر ایشون وارد مسیر انتخاب نشده باشید که در صورت عدم برآورده شدن آن دچار سرخوردگی، نارضایتی و تنش شوید.
البته این به این معنا نیست که برای بهبود شرایط موجود تلاش نکنید، قطعا تلاش های شما بی بهره و بدون اجر نخواهد بود🌹
و البته محاسن ایشان و همچنین صداقت ایشان مبنی بر بیان گذشته شان، نقطه عطف و قابل تقدیر خواهد بود.
برای افزایش معنویت و ترغیب همسر محترمتان به نماز، و در واقع هر فعل مثبتی بهتر است ابتدا خودتان عامل به آن رفتار باشید، زمینه های بروز آن رفتار را از جمله بُعد مکانی و شرایط زمانی را فراهم آورده و به آن توجه کنید و همچنین حضور در اماکن متبرکه ، مثل امامزاده ها، گلزار شهدا، مسجد، نماز جمعه و ...
رفت و آمد با خانواده ها و دوستانی که با فرهنگ و اعتقادات شما همخوانی داشته، و همنشینی با افرادی که به لحاظ اخلاقی و معنوی همسو با شما باشند و حتی جلوتر از شما.
همچنین تقدیر و تمجید از همسرتان و تاکید روی نقاط مثبت ایشان بدون نفی رفتارهای دیگران و اطرافیان، مثلا بیان اینکه چقدر خوبه من همسری امام حسینی دارم... که مقید به لقمه حلال و مهربان و ... هستند.
ادامه...
یعنی با تقویت نقاط مثبت منجر به حذف نقاط منفی در ایشان شوید.
و یا بطور غیر مستقیم مثلا به ایشان بگوئید من در ارتباط با دیگران و مسائل اجتماعی دوست دارم شخصی تاثیرگذار باشم تا تاثیرپذیر، بنظر شما چگونه میتوانم به این هدفم برسم؟ مثلا مطالعه، افزایش اعتماد به نفس، کسب مهارت و ... تا در ناخودآگاه ایشان هم این روحیه تقویت شود.
سعی شود در ارتباطات با افرادی که تاثیرات منفی دارند، جانب احتیاط رعایت شود و بنا بر اصل دوری و دوستی باشد، نه الزاما با بیان مستقیم اینکه من دوست ندارم بروم خانه برادرتان، چون ایشون اینجوری هستند و ... بلکه با برنامه ریزی در زندگی و داشتن برنامه هم در اوقات شخصی و هم در مهمانی ها می توان از بسیاری از چالش ها و بحث های حاشیه جلوگیری کرد.
مثلا در فواصل زمانی و در تایم کوتاه تری اتفاق بیفتد. و یا حتی دیدارها نه فقط در چهارچوب منزل، بلکه تفریح در فضای سبز، پیاده روی و دور همی هایی که خانواده سومی هم مثلا حضور داشته باشند که بستر بحث های حاشیه ای و دونفره همسر محترم و برادرشان کمتر مهیا شود.
در خصوص سوال آخر، اینکه چطور یک خانم با جذابیت های خودش میتونه اثرگذار باشه روی همسرش، اول باید این جذابیت ها را شناخت ، بعد تشخیص موقعیت درست استفاده از آن و سپس نحوه استفاده.
خب پر واضح هست که خداوند زن را مظهر لطافت و آرامش قرار داده است و این در کلام، در صدا، در خلقت جسمانی زنان، در پوشش و ... قرار داده شده است، و یک بانوی هنرمند بنا به شرایط، خلوتگاه با همسر، مهارت گفتگو، مهارت های ارتباط گیری، استفاده از لحن گفتگو، حتی لبخندهای بجا و مناسب، و... میتوان آرامش گر خود، همسر و فرزندان خود باشد.
جهت تقویت و یادگیری بیشتر پیشنهاد مطالعه کتاب زندگی بدون خشونت از مارشال روزنبرگ و همچنین راه های تسخیر قلب همسر از دکتر داوودی نژاد رو دارم.
و همچنین اهدای کتاب چگونه یک نماز خوب بخوانم از استاد پناهیان ، به همسر محترمتان.
انشاالله با کسب مهارت و تلاش و توکل موفق و عاقبت بخیر باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#ارتباطات _همسر
سلام خداقوت.خانمی هست ۳۴ساله ک از سن ۱۳سالگی با پسری دوست بوده.ب این صورت ک بوسیله ی زن عمو ک کینه از خانواده دختر داشته باب اشنایی باز میشه.بعد مدتی خانواده دختر میفهمن و دعوا و کتک وناسزا و..مدتی بعد ب زور شوهرش میدن ب کسی ک ۱۲سال اختلاف سنی داره و سر هیچ موضوعی تفاهم نداشتن.در طول این مدت دختر هنوز با پسری ک دوست بوده تلفنی صحبت میکرده.پسر نامزد میکنه و کلا قطع رابطه میشه ولی رابطه این خانم با اقا همش در کشمکش وناسازگاری بوده چون سر هیچ موردی تفاهم نداشتن.بعد از ۱۷ سال خانم از رکی کنجکاوی تو فضای مجازی دنبال همون پسر میره و پیداش میکنه و متوجه میشه اون اقا جدا شده.رابطه شکل میگیره و منجر بخیانت زن میشه.مدتی بعد همسر خانم متوجه میشه ک قصد شکایت میکنه اما بخاطر ۲ فرزندش گذشت میکنه.حالا خانم پشیمون شده و توبه کرده و قصد داره دوباره زندگیشو بسازه اما اقا همکاری نمیکنه و کاملا بی اعتماد و دلشکسته و ناامیده.فقط میگه ک زمانی خوب میشه ک اون پسر بمیره و خیالش راحت بشه چون میترسه خانم ب سمت اون اقا برگرده اما خانم قصد برگشت و خطا نداره وکلا رکش و مسیر زندگیشو عوض کرده.حالا این خانم برای درست شدن زندگیش و بهتر شدن رابطه چ کاری میتونه انجلم بده ک حال همسرش بهتر بشه و اعتماد از دست رفته برگرده.ممنونم از راهنماییتون
🌷🍃 #پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای سلیمانی نسب.💐
به نام خدا
سلام علیکم
🍃اینکه آن خواهر محترم پشیمان شده و توبه کرده وقصد دارد از نو زندگیاش را بسازد بهترین تصمیم را گرفته است. باید به همسرش هم حق بدهد که این گونه عکس العملی نشان بدهد و اگر مرد او غیر از این عمل می کرد جای تعجب بود.
🌾 آن خانم برای جلب اعتماد همسرش باید از خودش شروع کند وبه خودش اطمینان بدهد که با کمک و توکل به خداوند به هیچ وجه به سراغ گذشته نرود.
فکر و دل خود را از گذشته خالی کند تا همسرش به او اعتماد کند.
🏝برای رفع کشمکشها و ناسازگاری ها لازم است خانم هر محبتی غیر از محبت شوهرش را از دل بیرون کند و با شوهرش همدل شود و تمام محبتش را نثار همسر و فرزندانش کند.
تصور میکنم از مجموعه صوتهای استاد پور احمد خمینی صوت «رضایت از زندگی» و« هنر زن بودن » را گوش کنند. اگر می توانند با یک مشاوره امین در این زمینه مرتبط باشند و از او راهنمایی بگیرند.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#ارتباطات_شوهر
سلام خدمت همه مشاوران کانال
خانمی۳۰ساله هستم ۱۱سال ازدواج کردم و سه تابچه دارم
مدت دوسالی هست که متوجه شدم شوهرم تلفنی باخانما در ارتباطه اوایل میگفت بخاطر پول هست و اونا پول دارن خیلی باهم دعوا داشتیم از پارسال که خیلی دعوا کرده بودیم دیگه به ظاهر نشون میدادک دست بر داشته اخه خیلی بفکر ابرو هست وترسید ابروش بره الان مدتیه متوجه شدم که باز ارتباط داره و از صفحه چتاشون عکس گرفته بود و من عکسا رودیدم خواستم بهش بگم منصرف شدم از طرفی وقتی بهش میگفتم میگفت تو. شک داری تو مریضی شماره اون خانمه تو صفحه چت افتاده و مشخصه خواستم بهش زنگ بزنم گفتم شوهرم میفهمه لج میکنه اخه خیلی لجبازه موندم چیکار کنم خسته شدم بچه هام زیر ده سال هستن و شرایط طلاق ندارم از طرفی خیلی دوستش دارم خواهش میکنم راهنماییم کنیدممنون میشم
💐🍃 پاسخ #مشاور _امین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای سلیمانی نسب.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
زندگی مشترک باید بر پایه اعتماد متقابل باشد.
هرچه این اعتماد بیشتر باشد پایههای زندگی مشترک محکمتر میشود.
اصلاً زندگی جای پلیس بازی و فحص و جستجو نیست.همینکه همسرشما این ارتباطات را انکار می کند و بیان آنها برای ایشان موجب ناراحتی می شود نشان از این است که دنبال کردن این موضوع درست نیست و به جاهای باریک کشیده می شود .
🌾در عوض یکی از وظایف زنان در قبال شوهرانشان این است که طوری عمل کنند که شوهرنسبت به زنان دیگر کاملاً چشم و دل سیر باشد و این مهم ممکن نیست مگر اینکه یک زن مهارتهای زنانگی را بدانند و به آنها عمل کند که پیشنهاد می شود در این رابطه حتماً مجموعه صوت های هنر زن بودن استاد بزرگوار جناب آقای پوراحمد خمینی را گوش دهید.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#خواستگار _خوب
سلام وقتتون بخیر
من دختری 24ساله هستم مجرد که واقعا خواستگاری که دین وایمان قوی داشته باشه برام نیومده ولی من تا حالا چندین بار خانواده به روی من اوردن که چرا سخت میگیری برو ومن واقعا هربار با این حرف میشکنم وکلی گریه وناراحتی تا الان که دیگه فکر خودکشی کردم واقعا تحمل ندارم توروخدا راهنمایی ام کنیددرضمن اصلا با مادرم اخلاقامون جور نیست وهمیشه دعوا داریم.
🌹🌼 پاسخ #مشاور _امین کانال تربیتی همسران خوب آقای سلیمانی نسب🌼🌹
به نام خداوند مهربان
سلام علیکم
وقت شما هم بخیر و سلامتی انشاالله خیلی خوب است که برای شما خواهر بزرگوار دین و ایمان همسر آینده تان دارای اهمیت است و بدانید که دین و ایمان همسر منتخب شما دین و ایمان آینده خود شماست و همسر شما هر دین و آیینی داشته باشد بر روی شما تاثیر فراوانی خواهد داشت.
دو معیار اساسی در انتخاب همسر وجود دارد اول اخلاق و اعتقادات طرف مقابل دوم تخصصها وجربزه و توان کاری فرد.
برای به دست آوردن همسر ایده آل خود دعا و توکل به درگاه الهی و توسل به معصومین علیهم السلام را فراموش نکنیدکه برای شما بسیار کار راه انداز و سودمند خواهد بود
🌺به این مطلب دقت کنید که هرچه نماز اول وقت به تأخیر بیفتد امورات انسان هم به تاخیر خواهد افتاد لذا از نماز اول وقت غافل نشوید.
🌻 این نکته را هم در نظر داشته باشید که شما بین خواستگارهایتان مختارید بین چند فرض محدود نه انتخاب های نامحدود لذا خواستگارهای هردختری محدود است و نباید بی علت جواب رد به خواستگار داد .خواستگاری که اهل نماز و روزه هست و در مسائل مادی توانایی کسب و کار دارد می تواند بعداز تحقیقات لازم همسر خوبی باشد.
🌳 در این رابطه با خانواده خود به صورت منطقی و با استدلال صحبت کنید و آنها را قانع کنید و سعی کنید نگرانی آنها را درباره ازدواج خود درک کرده و برطرف نمایید.
🌲 در مواجهه با مسائلی که در زندگی برای تان پیش می آید مهارت حل مسئله را به دست آورید و بدانید که در هیچ مسئله ای نه تنها بن بست وجود ندارد بلکه گاهی چندین راه حل می توان یافت.
🌲 در امورات خود و مسایل زندگی از تفکر و مشورت از یک مشاور امین بهره بگیرید.
🌼 و در آخر به عنوان برادر بزرگتر خدمت شما عرض می کنم در زندگی خود همیشه رضایت والدین مخصوصاً مادر را در اولویت قرار دهید که رضایت خداوند در رضایت پدر و مادر است و اگر می خواهید در کارهایتان موفق باشید حتماً رضایت مادر خود را جلب کنید.
🌹با آرزوی موفقیت شما🌹
@hamsaranekhoob