#تربیت_جنسی_نوجوان
سلام علیکم ،من دو فرزند پسر ۱۲ ساله و دختر ۷ ساله دارم ،
از لحاظ اعتقادی به همه چی پایبند هستیم نماز اول وقت می خونیم و قرآن و نماز و غیره
اما برای پسرم یه اتفاقهای افتاده که خجل هستم از گفتنش ،اینکه پارسال تو گوشی پدرش موارد بد رو سرچ کرده بود و وقتی قضیه رو فهمیدیم پدرش خیلی آروم و منطقی همه چی رو براش توضیح داد البته سربسته یه جور روشنگری کرده ،تا اینکه چندی پیش وقتی در منزل رو زد و وارد پارکینگ شد فردی هم پشت سرش وارد شده و حیاط رو بررسی کرد و تهدید کرد که صدات در بیاد میزنمت 😣 و اذیتش کرده، حال به همسر گفتم ایشون منو مقصر اصلی تمام اتفاقها میدونید و گفتند که زن زندگی نیستم و باورم نداره ،حالا نماز و قران و عباداتم رو زیر سوال بردن
من چیکار باید بکنم ، مستأصل و حیرانم میشه راهنماییم کنید.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خدمت شما خواهر گرامی
می دونم که در این شرایط هول کردید و استرس گرفتید و نگران فرزندتون هستید، اما توجه داشته باشید که برای در پیش گرفتن راه حل درست و پرداختن صحیح به مشکل، باید بر این استرس غلبه کنید و آرامش فکری و ذهنی داشته باشید تا بتوانید درست چاره جویی و اقدام کنید، متاسفانه ترس و استرس بیش از حد والدین در این شرایط باعث میشود، اقداماتی انجام دهند که نه تنها باعث بهبود اوضاع نمیشود بلکه همه چیز را بد تر میکند از طرفی، والدین برای کم کردن بار مسئولیت خود و غلبه بر احساس گناه شدیدی که دارند و کم کردن استرس خود ، به دنبال مقصر میگردند و گاه همدیگر را مقصر میکنند و با هم به مشاجره میپردازند. توجه داشته باشید که اول خودتون را گم نکنید و برخود مسلط باشید از طرفی به منشا رفتار همسر آگاه شوید و بدانید که صحبت ایشان نه از ته دل بلکه از استرس و احساس گناه شدیدی است که احساس میکنند، پس به مقابله به مثل یا مشاجره با ایشان نپردازید بلکه سعی کنید تا جای ممکن ایشان را نیز آرام کنید و با هم به جای گشتن دنبال مقصر، به چاره جویی برای حل مشکل بپردازید.
متاسفانه وقتی مدیریت فضای مجازی و دیگر مسائل تربیت جنسی به درستی رعایت نشود، این مسائل بیشتر اتفاق می افتد، بنابراین حتما صوت های تربیت جنسی استاد پوراحمد را گوش دهید و ترجیحا همراه با همسر محترم گوش دهید.
برای مسئله اذیت کردن نوجوان توصیه میکنم حتما همراه نوجوان به یک روان شناس یا مشاور نوجوان مومن و متعهد و قابل اعتماد، مراجعه کنید تا اگر اون اتفاق همچنان روح و روان نوجوان را آزرده میکند ، مشاور بتواند به او کمک کند.
توجه داشته باشید که هرگز نوجوان را به خاطر این اتفاق تحقیر یا سرزنش نکنید، او خود به اندازه کافی از این اتفاق ضربه دیده، بنابراین بیشتر از هر چیز به همدلی و حمایت شما نیاز دارد، این که بداند شما در هر شرایطی او را دوست دارید و برای او ارزش قائل هستید.و همچنین ارامش در خانه به همه کمک میکند، تنش و مشاجره به خصوص بین شما و همسر فقط اوضاع را بدتر میکند.
از کار پسر خود،فاجعه سازی نکنید ، این کنجکاوی ها در این سن در همه نوجوان وجود دارد،اولا توجه داشته باشید که نوجوان تا رسیدن به سن تمیز نباید گوشی شخصی داشته باشد و برای انجام کار های خود باید گوشی عمومی در خانه باشد که همه اعضا بتوانند از آن استفاده کنند و به آن دسترسی داشته باشند.
نوجوان علاوه بر درس،باید فعالیت ها و مشغولیت های فکری و ذهنی مناسبی داشته باشد از قبیل فعالیت های ورزشی،فرهنگی و ...
همچنین سعی کنید در فرایند دوست یابی فعال به فرزند خود کمک کنید تا دوستان مناسب و مومنی پیدا کند، چرا که گروه دوستان بیشترین تاثیر مثبت یا منفی را در این سن دارد.برای آگاهی از بقیه نکات حتما صوت های تربیتی جنسی را گوش دهید و اجرا کنید.
سعی نکنید ارتباط عجیب و غریبی بین کار قبل پسرتون و اتفاق اخیر برقرار کنید،اتفاق اخیر ممکن بود برای هر نوجوانی رخ بده،و نیاز هست هم شیوه مراقبت از خود را به فرزندتون اموزش بدهید و هم از او حمایت کنید تا با مسئله کنار بیاید.
ان شاالله موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اختلافات_زناشویی
#طلاق_عاطفی
سلام خسته نباشید
منو همسرم هجده سال باهم زندگی کردیم در بارداری دوم ایشون به من گفتن که خانمی رو صیغه کردن و به اون قول دادن که بعد از زایمان منو طلاق بدن واون خانم رو عقد کنن و خونه نمیومدن.من با هزار مشکلات بارداری رو در خانه پدرم گذروندم بعد از زایمان به خاطر بچه هام دوباره به زندگی برگشتم وایشون هم با پادرمیونی پدرش قول داد اون خانم رو کنار بزاره.بعداز دو سال موفق شد از اون خانم دل بکنه ولی همش به من میگفت برو خونه بابات من از تو خوشم نمیاد بعداز یه عالمه توهین و تحقیر ،دیگه خسته شدم با بچه ها به خونه پدرم اومدم سه ساله من بلاتکلیف خونه پدرم هستم به همه گفته من دوسش ندارم نمیخوامش.تازگی دو بار با همصحبت کردیم ومیگه به خاطر بچه ها زندگی کنیم نه به خاطر خودت.میگه قول نمیدم سراغ خانمدیگه ای نروم به نظرتون من چه کار کنم؟( بیشتر مشکلات ما از نظر جنسی هستش)
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام و وقت به خیر خدمت شما خواهر بزرگوار
طبیعتا با حجم مسائل پیش آمده و توضیحات بسیار مختصر قضاوت کرد که در وضعیت فعلی درست ترین کار چیست؟
مسائل زیادی باید مورد توجه قرار بگیرند و بررسی بشوند از جمله اینکه:
شما چگونه با هم آشنا شدید و ازدواج کردید؟
ازدواج مورد رضایت هر دو طرف بود؟
مسائل و اختلافات شما از چه زمانی آغاز شد؟آیا زمانی بوده که این مسائل وجود نداشته یا کمتر بوده اند؟
ارتباطات عاطفی و زیستی شما به چه شکل بوده؟
مسائلی که مورد اعتراض یا نقد همسر بوده،چه مسائلی بوده؟
پیش از بارداری دوم، روابط شما در زمینه های مختلف با همسر چگونه بوده است؟
زمانی که مجدد به زندگی بازگشتید،چه تلاشی برای بهتر شدن روابط یا حل اختلافات قبلی کردید؟آیا از مشاور خانواده کمک گرفتید؟
معمولا چه زمان هایی و پس از چه اتفاقاتی همسر از شما درخواست میکردند که به خانه پدرتان برگردید؟
در این ۳ سال که در خانه پدر تشریف دارید،چه تلاش هایی برای مشخص شدن وضعیت و تکلیف خودتون کردید؟
فرمودید بیشتر مشکلاتتان جنسی هست،آیا در طول این سال ها، برای حل این مشکلات اقدامی انجام دادید؟از مشاور یا درمانگری کمک گرفتید؟
و ...
پاسخ این سوالات و سواات متعدد دیگر برای بررسی همه جانبه ی مسئله مورد نیاز هست و قطعا با چند خط، نمیتوان نظر مشخصی راجع به ادامه یا پایان یک زندگی و چگونگی هر کدام داد.
اما آن چه که مسلم هست این هست که شما باید روش فعالانه ای در حل مشکلات و مسائل در پیش بگیرید، این که در برخورد با مسائل و اختلافات هر دو نفر راه حل های ناکارامد و غلطی را در پیش بگیرید، همسر یا خودشون را از میدان دور کنند یا شما را، و شما نیز منفعلانه به منزل پدر برگردید و مدت های طولانی را در آن جا سپری کنید، قطعا نتیجه ای جز بلاتکلیفی و فشار های مختلف روانی، در بر نخواهد داشت.
باید ابتدا خود شما تصمیم جدی برای مشخص شدن وضعیت بگیرید ، و این روند را آغاز کنید و طرف مقابل را هم به روشی که امکان پذیر هست با خودتون همراه کنید، ترجیح این هست که به یک زوج درمانگر متبحر و با تجربه متدین و قابل اعتماد رجوع کنید و هر دو مسائل خود را مطرح کنید و شرح حال کاملی بدهید تا ابتدا مسائل مشخص شود، راه حل احتمالی هر کدام و سهم هر کدام از شما در حل این مسائل، سود و هزینه هر یک از دو راه ادامه زندگی یا جدایی و در پیش گرفتن راهکار های جدید! برای ادامه این راه که مجددا به وضعیتی مشابه وضعیت فعلی منجر نشود.در صورت عدم همکاری همسر در ابتدا یا تشخیص نیاز شخصی، خودتون روند مشاوره خانواده را با مشاوری امین آغاز کنید و فرصت را بیش از این از دست ندهید.
ان شاالله موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#زمان_مناسب_از_پوشک_گرفتن_کودک
سلام خدمت استاد گرامی وهمکاران ارجمند ایشان.
استاد یک ماه است که به لطف خدا وراهنمایی های شما پسر دوساله ام رو از شیر گرفتم سوالم این است که چه مدت بعد میتوانم از پوشک بگیرمش.
ممنونم از همگی شما بزرگواران بابت مشاوره های عالیتون.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خدمت شما مادر گرامی،
بسیار عالی هست که در مراحل مختلف رشد و تربیت کودک سعی دارید از نکات علمی و شیوه درست بهره بگیرید، ان شاالله که فرزندانی سالم و صالح تربیت کنید.
اولا توصیه میکنم پاسخ همه سوالاتی که در کانال در ارتباط با از پوشک گرفتن کودک مطرح شده را جست و جو و مطالعه کنید.
بهترین زمان از پوشک گرفتن بین دو تا دو و نیم سال هست، اما این زمان قطعی نیست و از هر کودکی به کودک دیگر متفاوت هست، ابتدا باید پیش زمینه های مناسب برای از پوشک گرفتن کودک فراهم باشد، یکی از مهم ترین این پیش زمینه ها، رسش جسمانی کافی برای کنترل ادرار و مدفوع در کودک است، یعنی زمانی که ماهیچه های حلقوی مثانه توانایی لازم را کسب کرده اند، چطور میتوان متوجه این مرحله از رسش در کودک شد؟ زمانی که شب هنگام خواب کودک را پوشک کردید و صبح حدود ساعت ۶-۷ صبح، پوشک او را چک کردید و خشک بود، نشان میدهد کودک توانایی لازم برای کنترل ادرار خود را کسب کرده است.
یکی از پیش زمینه های دیگر،کسب مهارت ارتباط کلامی در کودک است، یعنی بتواند خواسته های خود را با والدین مطرح کند و متوجه انتظارات والدین بشود، که در آموزش دستشویی رفتن، اهمیت زیادی دارد.
و یکی دیگر از پیش زمینه ها داشتن انگیزه لازم برای دستشویی رفتن هست گاهی از اوقات والدین اشتباهاتی انجام میدهند که این انگیزه را در کودک از بین میبرند و او را نسبت به کنار گذاشتن پوشک مقاوم میکنند. در این رابطه اولین توحه داشته باشید که این سن تقریبا مقارن با سن شکل گیری "من" کودک و تشخیص خود یه عنوان موجودی منحصر به فرد از محیط و والدین است، کودک خودش و اراده مجزای خود را کشف کرده و در راستای تثبیت و تداوم آن سعی میکند با والدین مخالفت کند یا کلمه نه را بیشتر استفاده میکند، این رفتار های کودک مرحله ای طبیعی و صروری از رشد هستند و هرگز نباید به معنای لجبازی تلقی شوند، در این سن والدین نباید با کودک با زبان امر و نهی صحبت کنند یا وارد بازی قدرت شوند،این اشتباهات والدین هست که میتواند این مرحله طبیعی را به سمت لجبازی کردن سوق دهد. پس برای از پوشک گرفتن کودک صبور باشید، با کودک خود بدرفتاری نکنید،این مرحله برای کودک و والدین حساسیت های خود را دارد، نباید آن را برای هر دو طرف، سخت تر و تلخ کرد.
نکته با اهمیت دیگر، مناسب سازی محیط دستشویی برای کودک است، به نحوی که او اشتیاق برای دستشویی رفتن داشته باشد، تمیزی، نور کافی و کمک گرفتن از ابزار هایی مثل قصری برای کودک میتواند به این امر کمک کند.
اما همان طور که خود شما اشاره کردید، باید بین اتفاقات مهم در کودکی مثل از شبر گرفتن و از پوشک گرفتن و .. فاصله باشد چرا که تداخل و همزمانی آن ها برای کودک بسیار سنگین و همراه با فشار مضاعف است. بنابراین اولین چک کنید که کودک توانمندی های مذکور را کسب کرده یا خیر، اگر کسب نکرده به فضا و شرایط را برای کسب و تقویت این توانمندی ها مهیا کنید و اگر همه این توانمندی ها را کسب کرده، بهتر هست زمانی اقدام به این کار کنید که کودک کاملا با تغییرات قبلی یعنی از شیر گرفتن کنار آمده، وابستگی دیگری به شیر ندارد و با شرایط جدید کاملا وفق پیدا کرده،ممکن است از یکی دو ماه تا شش ماه بنا به شرایط کودک و محیط او طول بکشد.
ان شاالله موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ارتباط_نوجوان_با_مادر
#تربیت_جنسی_نوجوان
سلام وخداقوت
رابطه ی من وپسرم که ۱۴ سال دارد دوستانه نبود
در حد مادر وپسر ...در حال حاضر متوجه شدم متا سفانه از طریق پسر عمویش که از او کوچکتر است وارد برنامه مجازی مبتذل شده وخود ارضا یی می کند ...کاش مرده بودم ومی گفتن مادرش مرده نفهمیده
باپدرش در میان گذاشتم زیاد اهمیت نداد می گه درست می شه...خیلی ناراحتم نمدونم چه کنم؟
ما خانواده ی ۵ نفره یه دختر و۲ پسر هستیم ازدواج ما سنتی و تحصیلات پدر ابتدایی،مادر دیپلم ودختر کنکوری محجبه وباایمان
پدر اهل نماز واعتقاد نیستن ومادر مذهبی
لطفا راهنماییم کنید من در۲ کلاس شما نوجوان ورابطه همسر وزن شرکت کردم خیلی مفید بود متشکرم.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
میدانم که از اتفاقی که رخ داده،احساس بسیار بدی پیدا کردید و دچار آشفتگی شدید، اما وارد شدن نوجوان شما به این برنامه ، به این معنا نیست که او دیگر از دست رفته و دنیا به آخر رسیده و هیچ کاری نمیتوان برای اصلاح انجام داد. مهم ترین کاری که در این باره باید انجام دهید این هست که اولا خونسردی خود را حفظ کنند و بر خود مسلط باشند، فعالانه به دنبال راه حل موثر و مفید باشند، و البته مهم تر از همه نحوه مواجهه با نوجوان هست، نوجوان کار خطایی انجام داده، اما نباید به او به چشم یک مجرم که گناه نابخشودنی انجام داده نگریست و برخورد قهری و تند با او انجام داد.
مهم ترین راهکار برای اصلاح رفتار نوجوان، برقراری ارتباط مثبت با اوست، به خصوص اگر از طرف مادر باشد، رابطه طبیعی و سالم مادر و پسر هم قطعا بر مبنای محبت ورزی و عاطفه مادری و ابراز این محبت بنا شده است، با بالاتر رفتن سن این شیوه این ابراز محبت ها تغییراتی میکند اما از کیفیت آن کاسته نمیشود و هرگز قابل حذف نیست حتی تا پایان عمر ، اگر غیر از این باشد باید آسیب شناسی شود که چرا و به چه علت روابط سرد بوده و ابراز محبت به شیوه موثر از طرف مادر یا بین مادر و فرزند رخ نداده است؟ پس برلی حل این مسئله، پیشگیری از موارد دیگر و بقیه آسیب ها در سن جوانی و نوجوانی، نیازمند برقراری ارتباطی خوب و موثر با نوجوان هست، اگر والدینی قادر به برقراری این ارتباط نباشند، قطعا بر آن ها واجب هست که این مهارت را کسب کنند، چرا که محبت نیاز فطری هر انسانی است و اگر والدین محبت را از فرزند خود دریغ کنند، به خصوص در شرایط فرهنگی اجتماعی فعلی، نمیتوانند انتظار داشته باشند که فرزندشان شبیه آن ها فکر یا رفتار کند، بلکه فرزند به سمتی میرود که این نیاز او برطرف میشود.
بسیار عالی هست که صوت ها توانسته مطالب مفیدی برای شما داشته باشد، قطعا اگر به آموزه های صوت ها جامه ی عمل پوشانده شود، در عمل نیز نتیجه آن را خواهید دید و برکت و آثار مثبت آن در زندگی و روابط شما با همسر و فرزندان، جاری و ساری خواهد بود.توصیه میکنم دوباره به شکل جدی و برای عمل کردن به آن،صوت های تربیت نوجوان را گوش دهید و در کنار آن صوت های تربیت جنسی کودک و نوجوان را نیز حتما گوش دهید.
در حال حاضر بر روابط خود با نوجوان کار کنید، سعی کنید نقاط مثبت نوجوان را ببینید، روی ان ها کار کنید و تقویتشون کنید، به نوجوان شخصیت بدهید، بخشی از کار های منزل یا خانواده را به عهده او بگذارید و پس از انجام آن به هر کیفیتی،او را تشویق کنید تا بهتر و بیشتر انجام دهد. حتما نوجوان باید فعالیت هایی به غیر از درس خواندن داشته باشد، حتما ورزش باید جزو برنامه های نوجوان باشد تا انرژی های اضافه او تخلیه بشود،بسیار توصیه میشود که تابستان ها یا زمان هایی که درس ندارند، در محیط های سالم و مطمئن،مشغول به کار های موقت بشوند تا هم مهارت کسب کنند هم لااقل پول تو جیبی خودشون را در بیاورند، و برای مدیریت اقتصادی زندگی آینده خود آماده شوند، بیکاری و داشتن وقت زیاد اضافی و انرژی تخلیه نشده برای نوجوان سمی مهلک است! باید طوری برنامه ریزی شود که نوجوان به محض ورود به رخت خواب در شب ، از خستگی به خواب برود. نکته بسیار مهم این هست که نوجوان تا رسیدن به سن تمیز نباید گوشی شخصی داشته باشد،برای برنامه ها درسی و ... باید یک گوشی عمومی برای منزل خریداری بشه که تا زمانی که نوجوان کار داره دست او باشه اما همه بتوانند از آن استفاده کنند و به آن دسترسی داشته باشند همچنین باید در گفت و گوی منطقی با خود نوجوان در مورد نحوه و میزان استفاده از گوشی و فضای مجازی به توافق برسید و به آن حتما عمل کنید.
در حال حاضر پیشنهاد میکنم برای حل این مسئله و مسائل دیگر حتما به یک مشاور نوجوان متدین و مومن و قابل اعتماد در شهر خود مراجعه کنید.
ان شاالله موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#بازیگوشی_کودک
#لجبازی_کودک
با عرض سلام و خدا قوت حضور شما بزرگواران،بنده خانمی ۳۸ ساله هستم وپسر ۲ سال و ۸ ماهه و پسری ۱ ماهه دارم ،پسر اولم رفتارای بدی داره اگه چیزی بخواد و بهش ندیم مخصوصا گوشی ب شدت جیغ و داد میکنه و ب شدت کتک میزنه ، کمتر با اسباب بازیهاش بازی میکنه و بیشتر با وسایل خونه بازی میکنه تقریبا ب همه چیز آسیب رسونده ،همش ب برادرش حمله میکنه و دست و پاشو میخواد بکشه،وسایل رو پرت میکنه ...نمیدونم چ رفتاری باهاش داشته باشم همش نگرانم همینجوری پیش بره بزرگتر ک بشه چکار کنیم؟؟!!در ضمن من و پدرش خیلی رعایت میکنیم واهل مشاجره و یا بی احترامی ب همدیگه نیستیم و همین باعث تعجب ماست.البته این بچه کارای خوب هم داره مثلا کنار ما ب نماز می ایسته و گاهی چیزی ک بهش میگم واسم میاره،ولی ب شدت با خیلی چیزا مخالفه با حموم کردن ،لباس عوض کردن ،پوشک عوض کردن و ب هیچ وجه حاضر نمیشه دستشویی رفتن رو شروع کنه و هنوز پوشک میشه ،لطفا راهنمایی بفرمایید ،ممنون از لطف شما بزرگواران.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خدمت شما بانوی گرامی
بسیار خوب هست که شما با همسرتون در محیط خانه رفتار مناسبی دارید، ان شاالله که ابن روند را ادامه بدید اما نکات دیگری هم هست که باید نسبت به آن توجه داشته باشید اول اینکه در نوع رفتار خود با پسر کوچک و بزرگتون دقت کنید،هم شما،هم پدر و هم بقیه اطرافیان، احتمال دارد که حتی به شکل ناخودآگاه چون پسر کوچکتر هنوز شیطنت های پسر بزرگتر را ندارد و زحمت کمتری برای شما ایجاد میکند از طرفی ضعیف تر هست و نیاز بیشتری به مراقبت دارد،بیشتر توجه و محبت شما معطوف به فرزند کوچکتر میشود و همین مسئله حساسیت فرزند بزرگتر شما را نسبت به او برانگیخته است.وقتی دو فرزند شما حضور دارند اتفاقا بیشتر توجه و محبت شما باید معطوف به فرزند بزرگترتون باشه،چون او بیشتر میفهمد و متوجه میشود، و محبت های خود را نسبت به فرزند کوچکتر، زمانی انجام دهید که فرزند بزرگتر شما حضور نداشته باشد تا حساسیت او برانگیخته شود، در زمانی که کودک حس مالکیت پیدا میکند، نمیتواند مادر خود را با دیگری قسمت کند بنابراین نباید به شکلی رفتار کرد که حساسیت او برانگیخته شود.
از طرفی این طبیعی هست که کودک در این سنین به دنبال کشف جهانی است که می خواهد در آن زندگی کند بنابراین در مورد هر چیزی کنجکاوی میکند، طبیعی است که نسبت به وسایل منزل نیز چنین کنجکاوی هایی دارد،اگر والدین نسبت به وسایلی حساس هستند یا کلا وسایل گران قیمت و شکستنی اصلا نباید دم دست کودک باشد یا اگر مورد استفاده هست، زمان هایی استفاده شود که در معرض توجه کودک نباشد، و اینکه کلا محیط منزل باید برای کودکان این سنین ایمن سازی شود، و هر آن چه روی آن حساس هستید، خود شما نباید در دسترس کودک قرار دهید.
از طرفی همان طور که قبل هم گفته شده در این سنین کودکان خود را مجزا از محیط و والدین میشناسند و یکی از راهکار های عرضه این خود مخالفت با دیگران هست، این دوره طبیعی از رشد کودک هست که والدین متاسفانه از ان اغلب بی اطلاع هستند و این کار کودک را تعبیر به لجبازی میکنند و سعی میکنند، با کودک به مقابله برخیزند،او را مکررا امر و نهی میکنند، تنبیه میکنند و با کودک وارد بازی قدرت میشوند، این رفتار ها میتواند واقعا رفتار لحبازی را در کودک به وجود بیاورد، از طرفی بسیاری ار ناهنجاری های کودک و شیطنت های او ناشی از تخلیه نشدن انرژی کودک در محیط خانه ها به خصوص خانه های کوچک و آپارتمانی است که باید برای بیرون بردن روزانه کودک برنامه ریزی کرد، در محیط های خلوت که از جهت انتقال ویروس هم خطری نداشته باشد، از طرفی خود والدین حتما باید روزانه حداقل به مدت نیم ساعت بازی مشارکتی با کودک داشته باشند، و علت دوم امر و نهی و کنترل گری بیش از حد والدین هست، والدینی که مدام می خواهند همه کار کودک را کنترل کنند،مدام امر به نشستن، ساکت بودن و انجام ندادن کار ها میکنند،طبیعتا با چنین نتایجی مواجه میشوند.
در صورتی که اصل بر این است که به کودک زیر ۷ سال آزادی و فضای بازی برای فعالیت و بازی داده شود، مگر در کار هایی که برای او،دیگران یا وسایل محیط خطرناک و آسیب رسان است.
پس از رعایت نکات بالا،میتوانید در مورد نابهنجاری های باقی مانده از قانون تشویق و تنبیه به نحوی که در صوت های تربیت کودک گفته شده استفاده کنید.
پیشنهاد میکنم برای بررسی بیشتر مسئله و آسیب شناسی دقیق تر،از مشاوره امین استفاده کنید.
ان شاالله موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#وسواس
سلام خسته نباشید ممنونم از کانال خوبتون
من خانم ۳۶ساله هستم ک چند وقت شده دچار وسواس شدم شدید شدم دستشویی رفتنم یک ربع وحمام رفتنم خیلی طول میکشه وبا گریه میام بیرون همش فکر میکنم نجسم و بچه کوچک دارم وقتی پوشکش عوض میکنم خیلی دستام میشورم ک خسته میشم حتی بعضی وقتا دلم میخواد دستام. قطع کنم یا دست به خوکشی بزنم من بعضی موقع ها نماز هایم را نمیخوانم میگم نجسم بخدا نمیدونم چکار کنم چند دفع با کارشناس مذهبی هم صحبت کردم ولی فایده نداشت دکتر هم رفتم، از شما خواهش دارم کمکم کنید ک نجات یابم چون دگه ناامید شدم
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
میدونم که الان از این حالات خیلی اذیت میشوید، همه این شرایط گویای این هستند که ان شاالله باید هر چه سریع تر به یک روان شناس بالینی متدین و متبحر در درمان وسواس مراجعه کنید و دوره کامل درمان وسواس را بگذرانید. درمان را در جلسات اول قطع نکنید چرا که درمان وسواس اندکی زمان بر هست و نیاز به صبر و همکاری شما با درمانگر دارد اما زمانی که با درمانگر خود همکاری کافی را داشته باشید، و از پس این مسئله بر بیایید، با لطف و عنایت خداوند، جسم و جان شما از این افکار و اعمال اجباری و آزار دهنده خلاصی می یابد ان شاالله.
افکار وسواسی مثل ویروس وارد ذهن می شوند و کنترل بقیه افکار و همه اعمال شما را به دست خود میگیرند، آن چه که اهمیت دارد این است که شما نباید کنترل رفتار و اعمال را به این افکار واگذار کنید، میدانم که فشار زیادی را روی خود احساس میکنید که مبتنی بر افکار خود در راستای نجس بودن و کثیف بودن و ... عمل کنید،اما عمل کردن بر این اساس و تداوم رفتار های وسواسی مثل این هست که شما بدون هیچ مقاومتی کنترل کشور و مملکت وجودی خود را به دشمن بسپارید و او را در مملکت وجودی خود مسئول همه امور و کنترل کننده همه چیز کنید ، هرگز به این افکار مسموم نباید همچین باجی بدهید، هر چقدر شما در برابر این افکار کوتاه بیایید و مبتنی بر آن عمل کنید ، این افکار در ذهن شما بیشتر تقویت میشوند و هر روز بیشتر از قبل شما را اذیت میکنند و کنترل رفتار شما را به دست میگیرند، پس هرگز در برابر فشار این افکار برای انجام کار های وسواسی کوتاه نیایید و تسلیم نشوید، میدانم که اولش برای شما سخت هست اما اگر با توکل به خدا بتوانید مدتی در برابر این فشار مقاومت کنید، این موجود سمی در ذهن شما ضعیف و ضعیف تر میشود تا زمانی که دیگر قادر نیست این گونه شما را بیازارد.
پس به افکار وسواسی خود اعتنا نکنید در جای جای منزل مثل دست شویی، حمام، آشپزخانه و .. برای خود بنویسید که این افکار مسموم است و من در برابر آن تسلیم نمیشوم، من میتونم با توکل بر خدا به این وسواس غلبه کنم.
در مورد بحث نماز خواندن متاسفانه این حالت برای افراد وسواس به پاکی و نجسی زیاد پیش می آید و اگر به این افکار که من نجسم پس نماز نمی خوانم ادامه دهید و به آن فرصت جولان دهید خدای نکرده شما را تا مرز تارک الصلاه شدن پیش میبرد، اولا در احکام ما نیز مطرح شده که تا صد در صد یقین حاصل نشده که چیزی نجس است، ما موظفیم و باید اصل را بر پاکی قرار دهیم، از نظر دین اسلام همه چیز پاک است مگر با شواهد و دلایل قوی و مستدل و محکم نجس بودن آن اثبات شود، اما آن چه در مورد شما اهمیت ویژه دارد این هست که علما میگویند فردی که مبتلا به وسواس شده حتی یقینش هم اعتباری ندارد و نمیتوان به آن توجه کرد...!!!
مطمئن باشید خداوند تکلیف سخت و طاقت فرسا که موجب اذیت و آزاری بتده اش باشد به او نداده و بر عهده اش نگذاشته است، این نداهای های شیطانی است که ما را به بهانه پاکی و نجسی از هم صحبتی و مصاحبت با مهربان ترین مهربانان، کسی که به احوال ما اگاه است و از همه به ما رحیم تر و رئوف تر است، باز میدارد... خداوند بحث پاکی و نجسی را جهت طهارت جسم و روح مطرح کرده که خود وسیله ای برای تقرب به خداست، نه اینکه ما چنان به آن وسیله و شرایط ابتدایی سرگرم شویم که از مقصد و هدف اصلی خود باز بمانیم...، این قدر که ما به خودمان سخت میگیریم خدا هرگز به ما سخت نخواهد گرفت، زمان نماز وقتی است که خداوند شما را صدا زده تا با او هم صحبتی کنید،نگذارید شیطان با بهانه های واهی شما را از این ملاقات ارزشمند و روحانی، دور کند.
در آخر اینکه حتما حتما هر چه سریع تر به یک درمانگر متعهد و متدین وسواس مراجعه بفرمایید
ان شاالله که موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#مناسبات_مالی_بین_همسران
با سلام
همسرم اوایل دانشجو بودن ،و بعد رفت سربازی، در هر دو مرحله سرکار میرفت ،ولی اصلا به من خرجی نمیداد،و میگفت وظیفه ی پدرته ک بهت پول بده، منم زیاد توقعی ازش نداشتم، حتی متاسفانه چن بار از وام دانشجویی خودم بهش دادم،که دیگ بر نگردوند...(چون دیدش این بود ک پدر مادر من وضع مالی خوبی دارن،پس وظیفه دارن کمک کنن)
از زمانی ک اومدیم خونه ی خودمون ،من سر کار میرفتم و تمام حقوقم رو میدادم بهش،
یه مدت کوتاه نرفتم سرکار
و دوباره رفتم سر کار،ولی این بار بهش گفتم زن هیچ وظیفه ای در قبال خرج خونه نداره،و دیگ اشتباه گذشته ی خودم تکرار نکردم ک بهش پول بدم،
حالا ک سر کار نمیرم،و طبق صوت هنر زن بودن ،بهش میگم باید برام پول بریزی ،اول ک مخالفت کرد،ولی بعدش یه ماه میریزه ،یه ماه نمیریزه،در آمد بالایی داره و اصلا خسیس نیست،
اما دائم دلش میخواد من وابسته اش باشم،و ازش خواهش کنم برای پول،و من متنفرم از این کار...چیکار کنم حالا؟
و لطفا بگین این پولی ک مرد برای زن میریزه باید خرج چیا بشه،من باردارم و دکتر میرم،آیا باید برای اونم از همین پول ک کم هست خرج کنم،یا این فقط برای خرج خودم مثل لباس اضافه، یا وسایل دلخواه خودم بخرم.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خدمت شما خواهر گرامی
از این که با گوش کردن صوت های هنر زن بودن توانستید تا حدودی مناسبات مالی خودتون با همسر را تنظیم کنید جای خرسندی هست، البته به شرطی اثرات مثبت خود را خواهد داشت که جنبه های دیگر ارتباط شامل روابط عاطفی، اعتماد متقابل،ارتباطات زیستی و ... هم به نحو مطلوبی تنظیم شود. اگر قرار باشد تغییرات جدید همراه با القای بی اعتمادی و خشم نسبت به همسر باشد، چه بسا اثرات منفی دیگری در رابطه شما به این جهت ایجاد شود، کار همسر محترم هم قابل تایید نبوده و قابل درک هست که شما احساس منفی نسبت به بعضی از وقایع داشته باشید، واقعیت این هست که هر دو طرف اشتباهات و خطاهایی داشتید و الان که برای اصلاح روابط اقدام کردید، بهتر هست وقایع غیرمطلوب گذشته را پشت سر بگذارید و شروع جدیدی با اصلاح روابط در همه زمینه های زندگی زناشویی و مبتنی بر اعتماد متقابل قرار دهید، به هر حال شما الان از همسر محترم درخواست کردید که هزینه های را کامل بر عهده بگیرند و ایشان هم مقاومتی نکردند، مسئله ای که در ارتباط با تمایل ایشون به وابسته کردن شما هست، احتمالا باید در نوع رفتار شما هم بررسی شود، به هر حال در یک ازدواج هر دو طرف نیازهایی به هم دارند که اساسا ازدواج میکنند و زندگی مشترک تشکیل میدهند، این نیاز ها هم فقط نیاز مادی نیست،نیاز عاطفی،جنسی،حمایت اجتماعی و ... گاهی اوقات یکی از زوجین به نحو افراطی ابراز استقلال و بی نیازی از طرف مقابل میکند و به نوعی نشان میدهد که من هیچ نیازی به تو ندارم،یا بود و نبود تو فرقی برای من در زندگی ندارد! طبیعتا این شرایط، شرایط سختی برای طرف مقابل خواهد بود ولو اینکه مستقیما ابراز نکند.
از آن جایی که شاید به شکل فرهنگی و اجتماعی به این شکل جا افتاده باشد که وابستگی زنان به همسرشان بیشتر حول و حوش مسائل مالی است، این ابراز استقلال افراطی در زنان شاغل بیشتر هست، ممکن هست یکی از علل این که همسر محترم، چنین رفتاری از خود بروز می دهند این هست که به شکل ناخودآگاه حالاتی شبیه این در رفتار شما احساس کرده اند و شاید به این خاطر که احساس میکنند تلاش هایایشان در زندگی از طرف شما دست کم گرفته میشود و سعی میکنند این خلاء را به این شکل جبران کنند.
اولا سعی کنید برای تعدیل فضای خودتون نسبت به همسر در کنار ویژگی های منفی از همسر که در ذهن شما الان پررنگ هست،ویژگی های ایشان را هم در نظر بگیرید، قطعا هر فردی ویژگی های مثبتی هم دارد، یادآوری خاطرات مثبت و دلایل محکمی که هنوز برای زندگی با هم دارید.
بعد به شکل فعالانه سعی کنید خود شما از زحمات همسر در زندگی قدردانی کنید،ویژگی های مثبت او را بیان کنید، هرگز و هرگز سعی نکنید همسر خود را تحقیر کنید یا با مرد دیگری او را مقایسه کنید این مسائل خط قرمز زندگی زناشویی است و در صورت انجام زخم های عمیقی در رابطه ایجاد میکند که ترمیم آن زمان و انرژی زیادی میبرد.اگر تمایل دارید همسر محترم هم چنین رفتاری نسبت به شما داشته باشد، به شیوه و راه درست از ایشان درخواست داشته باشید.
در ارتباط با نحوه مصرف خرجی ماهیانه، این مبلغ مخصوص نیاز ها و مصارف شخصی خانم هست و میتوند پس انداز هم بشود، اما خرج های عمومی مثل خرید های منزل، خرج دکتر و ... بر عهده مرد هست، مگر اینکه اقا هر دو رو توامان به خانم پرداخت کنند و بیان کنند که از این مبلغ این مقدار پول ماهیانه خانم هست و فلان مقدار مربوط به فلان مصرف دیگر.
ان شاالله موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#روش_نقد_منصفانه
#مهارت_کلامی
با عرض سلام و ادب
طاعات و عباداتتون قبول باشه
سوال بنده این هست که اگر انتقادی به رفتار همسر داشتیم، مثلا نحوه غذاخوردن یا مثلا رعایت نظم در امور منزل و... چطور بیان کنیم که ایشان ناراحت نشن و صحبت ما هم تاثیر داشته باشه
سپاس از راهنماییتون
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
ممنون از توجه و همراهی شما.
⚜ نکات مهم در مهارت های کلامی:
۱. توجه به زبان بدن
زبان بدن یعنی فرم و حالت اعضای بدن نسبت به شخص مقابل و زبان بدن گاهی از کلام موثرتر است، چون به صورت غیر مستقیم مطالبی را القاء می کند. کارشناسان می گویند ۶۷ درصد دریافت از طریق دیدن است. در کلام لفظ دیده نمی شود ولی زبان بدن دیده میشود برای همین تاثیر بیشتری دارد.
🔻 به عنوان مثال اگر شخص در حین صحبت کردن دست به کمر باشد یا دست را پشت خود بگیرد، حالت تحکمی دارد و یا اگر بعد اتمام صحبت نگاه و دیده شخص روبه بالا برود نشانه خودخواهی است و اگر دید به پایین برود نشانه تواضع است.
۲. نقد منصفانه
در زندگی مشترک بالاخره زن و یا مرد اشتباه میکند و نحوهی رو برو شدن با این اشتباه مهم است و بیشترین اختلافات درمیان زوج ها به دلیل بیان نقد هاست.
🔸 در نقد باید به این توجه کرد که تاثیر گذار باشد و نقد منصفانه، به نقدی گفته می شود که در پس آن دعوا رخ ندهد، نه به این که نقد به حق باشد.
🔻 بعضی ها می گویند: «من رُک ام!» و انتقاد منصفانه را رک بودن میدانند که در آن، عدم رعایت قاعده های مناسب مربوط با انتقاد کردن و فقط با گفتن حرف حق و با هر لحن یا لفظی نامناسب، می دانند، این انتقاد منصفانه نیست یک بیماری و مریضی است و درحالی که باید در انتقاد تلطیف کلام داشت.
🔹 به عنوان مثال می توان از فرمول های انتقاد منصفانه به روش های زیر اشاره کرد:
👌 بیان کار خوب + نقد + کارخوب
مثلا همسرمان، در منزل بی نظمی درست کرده اند و چون عجله داشته و یا خسته بوده اند نتوانسته اند برخی نکات رو رعایت کنند.
حال میتوان سه بازخورد داشت:
➖ اول: واقعا که بی نظمی، مدام یکی باید پشت سرت راه بره و جمع کنه!
این باز خورد ایجاد کننده دعوا است.
➖ دوم: خیلی از بی نظمی بدم میاد، نمیدونم کی میخوای یاد بگیری!
نتیجه می شود ناراحت شدن همسر، درسته حرف حق است ولی این رک بودن است و نادرست.
➖ سوم: واقعا ممنونم یا خدا قوت به شما، + ولی + یکم خیلی خوشحال میشدم وسایلتون رو هم سر جاش میدیدم، + راستی چه خرید خوبی امروز کردین،خیلی تازه ست.
♦️ یعنی انتقادمان را بین دو کار خوب بیان کردیم و همین سبب می شود که طرف مقابلمان درصدد جبران باشد؛ این نقد تاثیر گذار است. انشاالله 🌺
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#نداشتن_هدف_در_زندگی
سلام وقتتون بخیر
من ۲۰ سالمه دانشجو هستم و متاستفانه خیلی تنبل و بی انگیزه هستم . یعنی نمیدانم تنبلی ام بخاطر بی انگیزگی است یا بی انگیزگی ام بخاطر تنبل بودنم . در واقع این دو مورد کل زندگی ام را تحت شعاع قرار داده اند و هیچ فعالیتی چه درسی و چه غیره ندارم . احساس میکنم نیاز به محرک دارم اما نمیدانم چه محرکی؟ و چگونه ان را پیدا کنم
لطفا راهنمایی ام کنید.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
ابتدا پیشنهاد بنده برای رفع این کسالت روزمرگی، مراجعه به طب سنتی و اصلاح تغذیه و مزاج هست
سپس در کنار آن، داشتن یک دوست خوب و اکتیو و با انرژی و برنامه ریزی با ایشان جهت انجام پیاده روی روزانه به مدت ۳۰ دقیقه.
در کنار این دو اقدام، باید در طی روز اوقاتی را به تفکر بگذرانید و برای خود اهداف کوتاه مدت و بلند مدت در زندگی تعریف کنید تا از این رخوت و نداشتن انگیزه در بیایید.
برای این منظور داشتن مراقبه خیلی به آدم کمک میکنه
یکسری دستورات و اهداف رو برای خودتون در نظر گرفته و نفس تون رو به اون عادت بدین، جهت موفقیت در طول روز مراقبه و در پایان روز محاسبه داشته باشید و اگر جایی کوتاهی کرده بودین، برای خودتون معاقبه و مجازات در نظر بگیرید.
مجازاتی که خیلی سهل و نه خیلی سخت برای شما باشه، و برای انجام اون کمی در سختی و تلاش بیفتید.
نکته بعدی، اگر اهداف ما خیلی بلندمدت و ایده آل گرایانه باشه و یا در انجام اون روحیه کمال گرایی داشته باشید، هم خودش باعث در جا زدن میشه، چون هیچ وقت رضایتی از از خویش صورت نمیگیره.
سعی کنید تلقین مثبت داشته باشید و از تلقین های منفی پرهیز کرده و در این راستا از ذکر استغفار و تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها هم غافل نباشید.
موفق و سربلند باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#انتخاب_همسر
سلام وقتتون بخیر
من دختری 20 ساله هستم که از نظر زیبایی و قد و مسائل ظاهری و هم از نظر ایمان و اخلاقم و مسائل باطنی خوب هستم و در نظر اطرافیانم هم همینطوره اگر تعریف از خودم نباشه،
چند هفته پیش خواستگاری برای من اومد که اولین کسی بودن که مامانم راه دادن و من باهاشون صحبت کردم
حدود 4 جلسه هر کدوم یک ساعت صحبت میکردیم
بنظرم پسر خوبی هستن و از نظر ایمان و اخلاق و خوشرویی خیلی خوبن، از نظر مالی هم تقریبا هم کفو هستیم اما اونا مقداری پایین ترن، در کل اما مسائل مالی برای من مهم نیست
چیزی که بعد از این چند جلسه ازارم میده اینه که انگار هنوز مهرشون به دلم نیست، نه اینکه زشت باشن، معمولی هستن اما من هنوز نتونستم قبول کنم که ایشون همسرم باشن، بعضی موقع ها تو جلسات حس گریه بهم دست میده که انگار نمیخوام این کار ادامه پیدا کنه، اما بعدش که فکر میکنم میبینم دلیلی ندارم برای اینکه ایشون رو رد کنم، چون از نظر ایمان و اخلاق و مهربونی خیلی خوبن، خانوادشون هم مخصوصا مادرشون عالی هستن
ممنون میشم کمکم کنید با توجه به اینکه سنم بالا نیست و هنوز فرصت دارم ایشون رو رد کنم؟ یا بعد از ازدواج میتونم قبولشون کنم؟
البته موقعی که باهاشون حرف میزنم حس خوبی دارم اما نه به عنوان همسر،
ممنون از لطفتون
اجرتون با امام زمان (عج)
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
خواهر خوبم، در جریان پروسه انتخاب همسر ابتدا باید خیلی با دقت و مطالعه مسئله رو پیش ببرید.
با مطالعه کتب و کلاس های این دست، علاوه بر دانش افزایی در مسیر زندگی و انتخاب صحیح، باعث میل، انگیزه و رغبت در مسیر ازدواج نیز خواهید شد.
معمولا توصیه بر این است که اگر خواستگاری با شرایط متعادل و مناسبی داریم، بلافاصله رد نکنیم و وارد جلسات گفتگو و خواستگاری بشیم که بعد از رسیدن به کفویت و نقاط مشترک در طی این گفتگوها، تحقیقات و مشاوره، آن کشش و میل نیز به مرور ایجاد خواهد شد.
اما اگر بعد از طی تمام این مراحل، باز هم گرایشی ایجاد نشد، صلاح نیست وارد مرحله عقد و ازدواج شد با این امید که بعدا میل و محبتی ایجاد میشود، مگر اینکه رغبت و رقت قلبی از قبل در طی گفتگو و یا در دوران شناخت صورت گرفته باشد.
اینکه بگوئیم الان سن مان اینقدر است و هنوز فرصت دارم، الزاما ملاک درستی نیست،
پیشنهاد میشود، جهت شناخت بیشتر تمام پروسه انتخاب همسر (اعم از سوالات و جلسات خواستگاری، تحقیقات، مشاوره) به طور کامل طی شود و در کنار آن اگر فکر می کنید به لحاظ زیستی و جسمی سردی برایتان غالب شده، اصلاح تغذیه نیز صورت بگیرد
و همچنین کتب غنی در ارتباط با زندگی مشترک، مانند کتب استاد ولدی عباسی و کتاب مطلع عشق، کتب زندگی شهدا مثل یادت باشه، دلبری، خداحافظ سالار و ... را نیز مطالعه داشته باشید، تا اگر علتی جسمی و یا روحی بر این مسئله دامن زده به مرور برطرف گردد. انشاالله
سربلند باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#واقع_نگری_در_انتخاب
سلام
دختری هستم ۲۴ ساله
کارشناسی دارم
چهار ماه است که عقد کردم
نامزدم همه ملاک های مرا دارد اما هرچه میگذرد من ازش خوشم نمی آید
قد ایشان با من ۲۸ سانتی متر تفاوت دارد و این هم اصلا برایم خوش آیند نیست
من نمی توانم دوستش داشته باشم حتا به عکس هایش هم نگاه نمی کنم
میخواهم راهنمایی ام کنید
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
در صورت سوال فرمودید که نامزد شما تمام ملاکهای شما را دارد، و بعد تفاوت قد را بیان می کنید و ...
سوال این است که آیا معیار قد جزو ملاک های شما نبوده؟ اگر نبوده الان چرا انقدر دچار حساسیت شده اید که حتی به عکس ایشان واکنش نشان دهید و اگر ملاک بوده و انقدر مهم در دیدگاه شما که باعث بی میلی تان شود، چرا در نظر گرفته نشده...!!
پیشنهاد میشود چون در دوران عقد هستید ، حتما بصورت حضوری با مشاوری امین صحبت داشته باشید، و در ملاک های انتخاب تان برای همسر در معیارهای درجه اول و درجه دوم خودتان یه بازنگری داشته باشید تا خودتان را از این بلاتکلیفی نجات دهید.
اگر بدون شناخت و مطالعه و هدف وارد پروسه انتخاب همسر شد، علاوه بر فشارها و لطمات روحی که به خودمان تحمیل می کنیم، در برابر احساسات، زمان، و برنامه ها و چه بسا آبروی طرف مقابلمان، مسئولیم.
و لذا انشاالله با توکل، و پیگیری یه بازنگری در شرایط داشته باشید.
و نکته آخر
خواهر عزیزم، هیچ انسانی در زندگی صد در صد نیست که ما از طرف مقابل چنین انتظاراتی برای خودمان تعریف کنیم.
مگر خود ما در همه چیز نمره مان بیست است؟! اگر مردی تمام ملاکهای یک همسر همراه و یک پدر مهربان را دارد ، حال با کاهش یا افزایش قد این نمره او تغییر پیدا میکند، و آیا لازمه همسر موفق بودن داشتن قد بلند، چشمان روشن، موهای ضخیم، پوست سفید و ... است؟ و آیا تمام خوبی ها و زیبایی ها در یک نفر جمع میشود و اگر کسی همه این شرایط ظاهری را داشته باشد، الزاما میتواند فرد مناسبی برای زندگی باشد؟ و ...
سعی کنید فایل انتخاب همسر استاد پوراحمد را دریافت نموده و یا کتاب از من بودن تا ما شدن استاد عباسی را مطالعه بفرمائید.
موفق و سربلند باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#ترس_کودک
سلام روزتون بخیر خدا قوت،ممنون که گره گشای مشکلات زندگی بقیه هستید،دختری دارم چهار سالو نیمه،از چند ماهگیش از مردا به خصوص غریبه ها میترسید مثلا اگه موقع بازی میدید مردی داره نگاش میکنه سریع میومد پیش من پناه میگرفت و با همین حس بزرگ شد ولی مثلا نسبت به شوهر خاله هاش یکم کم رو هست ولی ترس نداره،الان طوری شده که کلا فراریه از مردایی که آشنا نیست باهاشون مثلا خونه مادربزرگم دو.ماه پیش بودیم پسرداییم اونجا بود،تا موقعی که اونا بودن منو دخترم تو اتاق بودیم و.مدام با گریه بهم میگفت بریم خونه طوری هم میترسه که من نگران میشم حالا چند شب پیش خواستیم بریم اونجا یادش بود که دفعه آخر پسر دایی من اونجا بود همش گریه میکرد خونه مامانبزرگم و با ترس میگفت بریم دیگه ممکنه مهمون بیاد ،یا مثلا پدرو مادرم رفتن شهرستان باهاشون تصویری صحبت نمیکنه چون حدس میزنه جایی هستن که غریبه ها پیششونن،من همچین مواقعی چکار باید انجام بدم به حرفش گوش بدم. و نرم خونه کسی که غریبه هست یا اجبارش کنم تا متوجه بشه کسی براش خطری نداره،مثلا این حس ترسو نسبت به مردایی که مثلا تو سوپری هست و تو.خیابون میبینه نداره ولی وقتی حس کنه مردی میخواد بیاد پیشمون و نزدیک.ما باشه و باهامون صحبت کنه همین باعث ترسش میشه،عدر میخوام که طولانی شد،پیشاپیش ممنون از شما
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
سپاس از اعتماد و همراهی شما بزرگوار
در خصوص مسئله پیش آمده، ببینید ممکن است تیپ شخصیتی کودک درون گرا باشد که این عیب نیست، گاهی والدین خودشان به این ترس ها و یا خجالت های بچه ها دامن می زنند.
مثلا در هنگام مواجهه با افراد و یا مهمانی ها از کودک بخواهیم و یا اصرار کنیم که برو سلام کن، یا عمو هست یا ترس نداره، یا ببین برات فلان چیز رو آورده و ... در واقع هر طوری هست می خواهیم این ارتباط کودک با آن فرد موردنظر رخ دهد و لذا این مسئله برای کودک تشدید میشود.
در صورتیکه کودک باید آزادی عمل داشته باشد و کسی هم بدون اجازه وارد حریم او نشود و یا به زور بوس و بغل و سلام بخواهد. اصلا این را توصیه نمی کنیم.
ابتدا سعی کنید، به این مسئله بی تفاوت و عادی برخورد کنید و اگر دوباره در این موقعیت قرار گرفتید بدون حاشیه و یا سرزنش و یا توضیحات اضافه برای کودک که ترس نداره یا ببین بخاطر این کار تو مهمونی ما خراب شد ... و بجای دادن حس منفی و بار گناه، با کودک خود همدلی کنید.
در آغوش بگیرید ، بیان کنید می دونم چه حسی داری، احساس ناراحتی و ترس بهت دست داده، اشکال نداره منم هم سن شما بودم این جوری میشدم گاهی وقت ها ولی بعدش که یکم فکر میکردم و با مامانم حرف میزدم آروم میشدم و بعدا که یکم بزرگتر شدم دیگه از این مسئله ناراحت و نگران نمیشدم، شمام که کم کم بزرگ تر بشید ، بهتر و بیشتر میتونید فکر کنید و دیگه بعدا خودت شاید خنده ات هم بگیره که چرا کوچولو که بودی از بعضی چیزا میترسیدی، مثل من...
انشاالله با رعایت همین مسئله، مشکل برطرف خواهد شد.
و اگر مسئله باقی ماند و یا تشدید شد و با همه رعایت ها دیدیم که ناآرامی و اضطراب بر کودک حادث شده، بهتر است از مشاوری حضوری نیز جهت ریشه یابی و بررسی ابعاد دیگر مسئله بهره مند شوید.
موفق باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#سردی_عاطفی
#دوری_زوجین
من ۳۲ ساله هستم, دیپلمه و خانومم ۳۱ لیسانس ، حدود ۱۰ سال میشه ازدواج کردیم و۲ سال میشه که از ایران مهاجرت کردیم به اروپا و یک فرزند پسر که چند ماه دیگه ۷ ساله میشه داریم، حقیقت به دلیل پروسه پناهندگی هر کدام به کشوری دور از هم به سر میبریم که منو خیلی رنج میده و مشکلات دوری و تماس گرفتن هست و هزار فکر که به سر ادم میاد و مشکل دیگه که ما قبل از امدن اختلافهایی داشتیم سر پوشش خانومم که من حساس بودم و گیر میدادم و یا حرف شنوی من از خانوادم و اینکه میگفتن که والدینم زیاد دخالت میکنن و خانومم و خانواده ش دلخور بودند از والدینم و هستند ، من هم فکر میکنم رفتار گرم عاطفی نداشتم.
محل زندگی که من نظر من تهران بود ولی خانومم میخاست مشهد نزد خانوادش باشه، از انجایی که تا ۲،۳ سال اوایل زندگی با خانواده پدر خانومم زندگی میکردیم که به هر حال زمینه دلخوری و دخالت هم شد و اینا همه باعث سردی ما یا همون طلاق عاطفی شد، دیگه به هر حال تصمیم گرفتیم یعنی از طرف بیشتر خانومم پیشنهاد شد که بریم اروپا و امدیم و تا الان که نزدیک ۲ ساله که وضعیت نا مشخص هست و ارتباط مون نا خوداگاه کم شده و بیشتر اوقات من پیام میدم جوابی نمیاد و من فکر میکنم او تلاشی نمیکنه برای رابطه مان البته هر دو منتظر هستیم که جوابی بگیریم از دولت و نمیدونم شاید شرایط ایجاب میکنه اینکه دیگه حرف خاصی نداریم برای گفتن و فقط میپرسم چطوری و بچه چطوره ،خیلی مکالمه کوتاه ،بعضی اوقات با خانومم کوتاه حرف میزنم ولی زود بحث عوض میکنه یا که اینترنت مشکل داره، یا شاید من زیاد حساس هستم حالا نمیدونم که چی پیش میاد برای زندگیمان ، و از طرفی پسرم هم داره بزرگ میشه توی این محیط راه تربیت بهتر چیست؟ ایا راهی هست که حرفهای بهتری بتونم بزنم، یا که محبتمون بیشتر بشه از راه دور، من هنر مرد بودن را گوش کردم و هنر زن بودن رو هم برای خانومم فرستادم ولی نمیدونم که گوش کرده یا نه، لطفا راهنمایی بفرمایید🙏 🌹در پناه حق
خداوند خیر دنیا و اخرت رو نصیبتان کند.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
ممنون از اعتماد و همراهی شما بزرگوار
در خصوص مسئله میش آمده، باید عرض کنم که هر چه این شرایط فاصله فیزیکی بیشتر شود، عواقب آن سخت تر ممکن است بشود.
در وهله اول تلاش شما این باشد در کنار هم زندگی کنید و بعد با تثبیت محبت و عاطفه ، انشاالله بتوانید بازگشت به کشور ایران داشته باشید.
در طول این مدت و تحقق این هدف، اکنون که عصر ارتباطات است، و به طرق مختلف هر آنچه می توانید و از دستتان می آید برای ارتباط گیری بهتر و موثرتر دریغ نفرمایید.
کیفیت حضورتان را سعی کنید پر رنگ کنید، هم برای همسرتان و هم فرزندتان.
بخشی از نیازهای زوجین، جنسی، مالی، عاطفی، آرامش گری و ... است، اکنون ببینید در شرایط فعلی در هر کدام از این ابعاد که می توانید تلاش کنید و توکل داشته باشید.
هر اقدامی باید با حزم و آینده نگری از آن تصمیم صورت بگیرد.
و اکنون که دو سال است در این شرایط سپری می کنید، بالاخره شرایط خیلی سختی هم برای شما و هم همسر محترم و فرزندتان گذشته، به لحاظ عاطفی، مالی، دوری از خانواده، دوستان و ... سعی کنید اینها را بیان کنید حالا چه بصورت پیام، چه تماس، نامه، ارسال هدیه، کارت پستال و ... همدلی داشته باشید.
گذاشتن قرارهای ثابت در تماس، مثلا یک شب در میان ساعت... تماس داشته باشید و از احوال هم جویا، ابراز محبت، ارسال عکس های قدیمی خودتان برای یگدیکر، یادآوری خاطرات خوب، تولد فرزندتان، دادن امید به یکدیگر برای روزهای خوب و ...
پرهیز از مقصر دانستن یکدیگر برای شرایط پیش آمده
در شرایط فعلی حمایت کلامی خودتان را دریغ نکنید، بیان کنید هر چه پیش بیاد من پشتتون هستم، هر روز به فکرتونم، و ،.. از فرزندتان جویای امورات روزانه اش بشوید، برای ارتباط گیری بهتر ابتدا خودتان شروع کنید از روال کارها یا ماجراهای روزانه گفتن، دادن پیام های کوتاه و مناسب عاطفی و اخلاقی در طی روز به همسر و فرزندتان
و در آخر سعی کنید هر روز یک سلام به امام زمان عج داشته باشید و مدد ایشان را طلب کنید.
سعی کنید آن مسائل عفاف حیا و حجاب را که مدنظرتان هست، خودتان اهل رعایت باشید بخصوص در شرایط کنونی تا انشاالله همسر و فرزندتان نیز در امان باشند.
هرگز از رحمت بی کران خدا ناامید نشوید و توسل به حضرت زهرا سلام الله علیها جهت گشایش اموراتتان داشته باشید.
و انشالله وصال مجدد زودتر اتفاق بیفتد و مجدد زندگی را در سایه امن وطن با مهارت از سر بگیرید.
موفق و سربلند باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#فیلم_مستهجن
سلام علیکم خداقوت
من پسرم حدودا ۱۲ سالشه و خانواده ای کاملا مذهبی هستیم. متسفانه در این چند روز اخیرا متوجه شدم پسرم میره در اینترنت و عکس های نامناسب و مستهجن میبینه در قبل هم چندین بار انجام داده و ما باهاش صحبت کردیم و قول داد و کلا قرار شد نره ولی این بار باز هم رفته متسفانه .کلا ما توی زندگی سعی میکنیم تربیت جنسی بچه رو هم رعایت کنیم و ولی واقعا شاید در این مورد کوتاهی کردیم .. و واقعا از عاقبت این کار می ترسیم میشه لطفا کمکم کنید و بگید چطور رفتاری داشته باشیم تا پسرم دوباره سمت این موضوعات نره و کنجکاو نشه و نبینه
من و خانواده باید چیکار کنیم؟
اینم بگم پسرم گوشی مستقل نداره
خیلی ممنون خداقوت
سلام و رحمت دقت داشته باشید که در مورد ارتباط با نوجوان کار بسیار حساس است و رکن اصلی ایجاد رابطه مثبت و عاطفی مناسب با نوجوان است اینکه شما به نوجوان خود تذکر دهید که این کار را دیگر تکرار نکند یا امثال این چیزها نمی تواند در حذف این عادت او موثر باشد لذا شما باید زمینه های این کار را تغییر دهید برای مثال نوجوان شما در این سن باید فعالیت متناسب با خود را داشته باشد و بیکار نباشد تلاش کنید یک کار مناسب با سن ایشان برایش پیدا کنید از طرفی کودک شما باید دوستان خوب و فعال و با نشاط داشته باشد و به او در این امر کمک کنید که ارتباطش را با دوستان خوب حفظ کند در فضای خانواده های مذهبی گاهی سختگیریهای بیش از اندازه یا ملاک های سختگیرانه باعث می شود که نوجوانان حالت لجبازی پیدا کرده لذا اگر چنین مواردی در تربیت شما وجود دارد آنها را تعدیل کنید تلاش کنید رابطه خود را بازسازی کنید و فرصت مناسب و وقت کافی برای او خرج کنید مثلاً زمان هایی با او به تفریحاتی که دوست دارد بپردازید در مورد مسائل جنسی دقت بیشتری کنید و در جمع های خانوادگی و دوستانه نیز به مباحثی که مطرح میشود.
در مورد اشتباه فرزندتان دیگر به او به طور مستقیم گوشزد نکنید چرا که باعث می شود قبح این عملش در مقابل شما ریخته شود و بعد از شکسته شدن حریم ها دیگر حرف شنوی از شما نداشته باشد و نوجوان بودن کم تجربگی و اینکه هر کس نیز مرتکب اشتباه می شود را در نظر داشته باشید و او را دائماً امر و نهی نکنید.
انشاالله با رعایت نکات بالا و البته استعانت از اهل بیت در مسیر تربیتی فرزندتان بتوانید گام موثرتری بردارید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#بد_دهنی_همسر
سلام استاد گرامی،
من۲۶ سالمه و شوهرم ۳۰،و۶ ساله ازدواج کردیم،یه دختر۴ ساله و یه پسر۲ ساله دارم،
شوهرم خیلی بد دهن وبد اخلاقه،با بد دهنیش هر برخورد خوب و بدی کردم تاثیر نداشته، خیلی دلم میشکنه از حرف ها فوحش هاش ک مادر و خواهرم میده ،وقتی آروم میشه بهش میگم چقد ناراحتم کردی مگه خواهر و مادرم چی بدی کردن،میگه اونا جرئت ندارن با من بدی کنه فلانش میکنم،اینقده فوحش هاش بده ک نمیتونم بگم،۶ ساله تحمل میکنم یه طرفه محبت میکنم،یه نفره تمام مسئولیت بچه هارو ب عهده دارم دیگه کم اوردم،دخترم به شدت اعتماد بنفسش پایینه، از بچه یه ساله کتک میخوره از حقش دفاع نمیتونه،تو خونه پرخاشگری میکنه، پسرم هم خیلی بد اخلاق همش درحال گریه،دوساله ولی به اندازه ۲۰ سال پیرم کرده،اصلا آینده بچه هاش براش مهم نیست،جلوشون دعوا و فش میده سعی میکنم سکوت کنم،ک کمتر بچه ها آسیب ببینن، اما شوهرم به بچه ها هم فش های زشت میده یه کار بد کنن،یا سر وصدا کنن،دیگه قیامته
دخترم هم ب من و باباش فش میده میزنه،ولی بیرون از خونه، از بچه یه ساله هم کتک میخوره و نمیتونه از خودش دفاع کنه
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #عسگرپور
سلام و رحمت
نکته مهمی که شما باید مد نظر قرار دهید این است که آیا همسر شما از ابتدای زندگیتان چنین رفتار و عملکردی را داشتند یا بعد از مدتها به آن دچار شده اند اگر چنین چیزی هست بعد از چه اتفاقاتی همسرتان چنین رویه ای را در زندگی انتخاب کردند دقت کنید ممکن است همسر شما یک نارضایتی یا خشم نهفته داشته باشد که بعد از ازدواج مثلاً در روابط با خانواده شما یا رابطه های خود شما داشته باشد که این خشم و بی مهارت ایشان را با بددهنی و بداخلاقی بروز دهند لذا شما باید ریشه های خشم ایشان را پیدا کنید و به ایشان کمک کنید که آن را حل کنند و البته نارضایتی ایشان را نیز مرتفع سازید باید دقت داشته باشید که شما به عنوان همسر ایشان باید با مهارت با ایشان برخورد کنید و قلق و قاب همسرتان را به دست بیاورید و متوجه شوید که چه رفتار هایی ایشان را خشمگین یا ناراحت می کند که باعث می شودنتوانند خودشان را کنترل کنند و از این صحبتها داشته باشند درست است که همسر شما دچار بی مهارتی شده است اما شما باید تلاش کنید ایشان را کمک کنید.
شما به عنوان یک والد نباید منفعل یا افسرده شوید و نقش خود را نادیده بگیرید درست است که کودکان شما در معرض بدرفتاری پدر خود قرار گرفته اند اما شما به عنوان والدین دوم نباید از نقش خود و تاثیرات خود غافل بمانید شما باید تلاش کنید و به خانه و فضای آن را به گونه ای فراهم کنید که افراد نشاط بیشتری داشته باشند و زمینه تنش کمتر باشد و در جهت تربیت فرزند خود مهارت های لازم را به دست بیاورید برای آنها وقت کافی بگذارید با آنها بازی کنید مهرر و محبت را از آنها دریغ نکنید و از طرفی تلاش کنید که در جهت مهارت آموزی و رشد فردی خود و تربیت فرزندانتان پویا و فعال باشید و تن به شرایط موجود زندگی خود ندهید برای مشکل عزت نفس دخترتان نیز شما می توانید با حال خوب خودتان را بهتر کمک کنید چرا که شما اگر از شرایط ناامید شده باشید یا افسرده دیگر نخواهید توانست به دخترتان و پسر کوچکتان کمک کنید لذا از انفعال بیرون بیایید صوت های رضایت از زندگی استاد پوراحمد و همینطور هنر زن بودن و تربیت فرزند را تهیه کنید و انشاالله پس از استعماع نکات بالا زندگی بهتری را تجربه خواهید کرد.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#اعتیاد_والدین
#طولانی_شدن_دوران_عقد
سلام علیکم
خدا قوت
خیلی ممنون از کالال و مطالب خوبتون
خدا خیرتون بده واقعا
من دو تا سوال داشتم
۱- من دختری ۱۹ ساله هستم
پدر و مادرم اعتیاد به تریاک دارن
برای همین خیلی زندگی خوبی ندارین
چطور کمکشون کنم تا ترک کنن ؟؟
۲- و من ۶ ماه هست که نامزد کردم
و قرار بود تا دو ماه اینده عروسی بگیریم ، ولی مادر بزرگم دوماه پیش فوت شدن
دو ماه دیگه تا زمان تایین شده برای ازدواج مونده
ولی خانواده برای فوت مادربزرگم و رسم و رسوم قبول نمی کنن
میگن ۶ ماه یا یک سال دیگه (برای حرف مردم )
ولی من و نامزدم از نظر جنسی شدیدا اذیت مبشیم
و اینجا اصلا به مسائل جنسی اهمت نمیدن
لطفا راهنمایی بفرمایید
که چطور راضی شون کنیم
ممنونم از شما
لطفا کمکم کنید
و اینکه
جودی که لازم نباشه مسائل جنسی رو وست بکشیم
تازه چند نفر دیگه هم در خانواده
پیر هستند و بیمار
و دوباره چند ماه دیگه هم اضافه بشه
ترس داریم اتفاقی برای اونا هم بیفته
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #عسگرپور
سلام ورحمت
احسنت به شما خواهر آگاه که برای حل مشکلات خود از راه صحیح اقدام کرده اید دقت داشته باشید
درمورد ترک اعتیاد مهمترین نکته این است که آنها را از نظر محبتی و عاطفی غرق در محبت و مهر و مهربانی خود بکنید و این مشکل آنها را یک بیماری قلمداد کنید نه یک ضعف شخصیتی یا یک خطای بزرگ لذا باید در این مسیر به آنها انرژی انگیزه و نیرو بدهید تا بتوانند بر سختی این مشکل فائق آیند در این زمینه میتوانید از کمپ های ترک اعتیاد یا مجموعه های معتادان گمنام کمک بگیرید و حلقه حمایتی برای این افراد ایجاد کنید چرا که مهمترین رکن ترک اعتیاد پذیرش آنها از طرف سایرین و داشتن حلقه های حمایتی می باشد درمورد سوال دوم تان باید شرایط تحصیل یا شرایطی که در آن هستید را به عنوان بهانهای برای خانواده مطرح کرده که به گونهای توضیح دهید که راه دیگری جز آن نداریم یا اینکه زندگی خود را تشکیل دهید بدون برگزاری مراسم و پنج یا شش ماه بعد،مراسم را برگزار کنید.یا اینکه اگر والدین و خانواده هایتان مذهبی هستند برای آنها توضیح دهید که در احادیث و روایات توصیه شده که حتی در روز شهادت ما نیز آغاز زندگی خود را به تعویق انداخته و بر سر زندگی خود بروید یا دقت داشته باشید که از روش های حل مسئله میتوانید استفاده کنید یعنی با همسرتان به بارش فکری بپردازید و هر چیزی را که به ذهنتان می رسد یادداشت کنید حتی اگر آن کار بنظر شما مسخره بیاید بعد از آن ،عملی بودن یا نبودن آن ها را بررسی کنید در این فرآیندقژعا راه حل های خوبی به ذهنتان میرسد. در مورد مشکل شما اگر صرفاً همین معضل جنسی را داریدبه شما توصیه می کنم از روشهای دیگر برای رفع نیاز خود استفاده کنید در این مورد خانم عباسی صوت دوره عقدی ها را در سایت خود بارگذاری کرده اند که شما می توانید با گوش دادن آن فایل اقدام موثری در جهت رفع نیاز خود انجام بدهید انشاالله که خداوند شما را یاری کند
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#احساس_گناه
#کنجکاوی_های_دوران_کودکی
سلام روز بخیر
دختری هستم که نیاز به کمک شما داره. متاسفانه بچه که بودم و حدود ۵ ساله بودم با دوستم بازی می کردم و از روی کنجکاوی جنسی به بهانه های مختلف مثل معاینه و بازی دوستم که کوچک تر از خودم بود رو میدم و مادرم هم خبر نداشت .. الان هم این دختر خانم رو نه اسمش و نه چهرش یادم نمیاد. همش از روی کنجکاوی بود ولی الان خیلی دارم اذیت میشم و سعی می کنم کار های خوبی که می کنم و دعا و نذر و نیاز رو به اسم ایشون انجام میدم. من تقریبا ۷ ، ۸ سالم بود که توی یه بازی بودم و زیر تخت مادر پدرم قایم شدم تا پدرم منو پیدا کنه که متاسفانه چون از حموم تازه اومده بودند تو اتاق لباس پوشیدن و من اندامشون رو دیدم. به خدا خیلی حالم بد شد و تا الان نتونستم درموردش با کسی صحبت کنم و یا حتی مشاوره بگیرم. هنوز ازدواج نکردم ولی خیلی داغونم از لحاظ روحی. خیلی دارم دست و پا می زنم تا نجات پیدا کنم از این فشار های روانی. قبلا هم با یکی از بچه های فامیل درمورد این جور مسائل حرف میزدیم. احساس ناپاکی می کنم. اگه میشه یه راهکاری جلوی پای من بگذارید. حالم خیلی بده و فکر میکنم هیچوقت نمیتونم آدم خوبی بشم. باید مجازات بشم. با اینکه خونواده مذهبی بودیم ولی من خیلی ضربه خوردم. تو رو خدا کمکم کنید. خدا اجرتون بده.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #عسگرپور
سلام ورحمت
احسنت به شما خواهر گرامی که برای حل مشکل خود از راه صحیح اقدام کرده اید
نکته ی مهمی که نباید از آن غافل شوید این است که شما نباید احساس عذاب وجدان زیاد از حد یا احساس گناه داشته باشید چرا که یکسری از کنجکاوی ها در سنین کودکی برای افراد مختلف پیش می آید که بعضاً به خاطراشتباهات سایرین،کودکان به این مشکلات دچار میشوند اینکه شما در اتاق والدین تان قرار گرفتید اشتباه شما نبوده که خود را به خاطر آن سرزنش کنید گاهی اوقات ما با سرزنش بیجا یا عذاب وجدان بیش از حد خود را آسیب میزنیم. لذا دقت داشته باشید برای اشتباهات خود به اندازه که لازم است خود را سرزنش کنید این کنجکاوی ها آن هم در سنین پایین نشانه ناپاکی نیست و این را هم بدانید که اگر اشتباهی صورت گرفته باید با توبه امید به رحمت خدا و کمک از اهل بیت آن را جبران کنید و این ناامیدی و افسرده بودن و روحیه پایین داشتن در جهت توبه و بهتر شدن حال شما کمکی نمی کند خداوند توبه را برای این گذاشته است که آدمها از راه رفته و اشتباهات خود برگردد و بعد از آن بتوانند دوباره حال خوب را در هوای پاک ای تجربه کنند حال که شما تصمیم به انتخاب راه صحیح گرفتهاید و اشتباه خود را متوجه شده اید نباید به خاطر کنجکاوی های دوران کودکی خود بیش از حد خود را سرزنش کنید پس تلاش کنید آن ها را جبران کنید معنویت را در زندگی خود بالا ببرید با دوستان و افراد خوب رفت آمد کنید و حال خود را بهبود ببخشید،فعالیت های مختلف و مفید داشته باشید برای رشد خود و مهارت هایتان برنامه ریزی کنید.
انشاالله خداوند شما را یاری کند
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#کنترل_خشم
سلام وخسته نباشید خدمت استاد محترم. اول اینکه ممنونم بخاطر اینکه کلاس کنترل خشم تخفیف داشت و تونستم ازش استفاده کنم.بعد اینکه من از بچگی بداخلاق بودم و زود عصبانی میشدم.یعنی از وقتی که دوساله بودم شاید هم کوچکتر و تا الان این خصلت روی من باقی مونده.به نظر شما الان با این کلاس درست میشم.واقعا خیلی سخته که بخوام خودم رو کنترل کنم.الان هم با همسرم مشکل دارم و خیلی زود عصبانی میشم.البته تو خیلی موارد همسرم هم بی تقصیر نیست.واقعا درمونده هستم نمیدونم چیکار کنم یه پسر دو ساله بازیگوش هم دارم و همش در حال جیغ و داد با پسرم هستم.امشب هم باز تلفنی با همسرم دعوام شد بهم گفت همه زن دارن منم دلم خوشه که زن دارم!خیلی بهم برخورد.استاد خواهش میکنم بهم کمک کنید.خیلی ممنون.خدا خیر دنیا و آخرت رو نصیبتون کنه🌹
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #عسگرپور
سلام ورحمت
احسنت به شما خواهر گرامی که مشکل خود را شناسایی کرده و پذیرفته اید و برای رفع آن در حال تلاش هستید.
مشکل رفتار خشم یا پرخاشگری برای حل شدنش نیاز به تلاش و تمرین بسیار دارد،اما بعد از مدتی با انجام تمارین و پیدا کردن ریشه های عادتی آن به راحتی قابل درمان است لذا ناامید نشوید و تمارین مطرح شده در کلاس را به خوبی انجام دهید تا ان شا الله به زودی نتیجه بگیرید.
❇️دقت کنید که احساس خشم یک احساس طبیعی در وجود انسان است اما آنچه که نادرست است رفتار اشتباه است لذا شما نباید با احساس خود مقابله کنید بلکه باید رفتارهای خشمگینانه ی خود را اصلاح کنید.
❇️تلاش کنید ریشه های عصبانیت خود را پیدا کنید که چه احساسی در شما ایجاد میشود یا چه رخدادهایی در شما حساسیت ایجاد میکند که باعث عصبانی شدن شما میشود وقتی شناخت ازاین موقعیت ها داشته باشید ،به یک پیش بینی میرسید که من در این موقعیت ها عصبانی میشوم لذا وقتی آن موقعیت رخداد شما تکنیک های مختلف را برای کاهش خشم خود انجام میدهید.
❇️خیلی از اوقات این رفتارهای خشمیگن بخاطر عادت های غلط یا انتظارات غلط و نابجا است مثلا شما عادت کرده اید که در فلان شرایط داد بزنید لذا با شناخت عادت های رفتاری خود میتوانید رفتارهای جایگزین پیدا کنید و تلاش کنید مثلا به جای داد زدن چند لحظه ای نفس عمیق بکشید و بعدا درمورد آنها فکر کنید
❇️ چارت رفتاری و مراقبه و محاسبه در تغییر عادت های رفتاری بسیار موثر است لذا حتما آن را تهیه کرده و خشم خود و رفتار خود را ثبت کنید.
یعنی هر شب چک میکنید که امروز چقدر احساس خشم داشتم به چه علت؟چه فکر و باوری در ذهنم باعث این احساس خشم شده و برای تخلیه ی احساس خشمم چه رفتاری انجام دادم؟
با این بررسی ها شما آگاهانه تمارین را انجام میدهید و مشکل خود را حل میکنید ان شا الله
❇️خیلی از اوقات ملاک های سختگیرانه برایی زندگی داشتن باعث میشود شما خشم را بیشتر از بقیه تجربه کنید لذا سعی کنید ملاک هایتان را تعدیل کنید
❇️تغذیه و اصلاح مزاج بسیار موثر است آن را جدی بگیرید.
ان شاالله خداوند شما را یاری کند
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#جذب_خواستگار
سلام چطور ی دختر میتونه خواستگار رو جذب کنه طوری که حیا هم حفظ شه؟اگر میشه توضیحات کامل بدین هم تو خود خواستگاری هم اینکه دختر به طور کلی خودش رو نشون بده که جذب خواستگار بکنه. متشکر
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیزم.
🌹احسنت به شما که دغدغه حفظ حیا را دارید و قطعا همین نکته بسیار در نگاه خواستگاری که مقید باشد ارزشمند خواهد بود.
🍀ازدواج مهمترین اتفاق در زندگی هر فرد هست و باید در این زمینه به خدای متعال توکل کرد و از خدا مدد گرفت.
در جهت جذب خواستگار قبل از اینکه عوامل بیرونی دخیل باشد بیشتر به خود فرد بر میگردد. اینکه دختر خانم نسبت به خود از خودشناسی و خودآگاهی کافی برخوردار باشد. بداند که هدفش در زندگی چیست؟ توقع و انتظارش از ازدواج چیست؟ خدا محوری چقدر در زندگی اش نقش دارد؟ از همسر آینده چه انتظاری دارد؟ چقدر با معیار های صحیح ازدواج آشنا هست و.....
🍀قدم بعدی اینکه دختر خانم از عزت نفس و اعتماد به نفس بالا برخوردار باشد. فردی توانمند در حوزه های مورد علاقه خود باشد و از هر لحاظ به بلوغ و پختگی ازدواج رسیده باشد. فعالیت مناسب در اجتماع داشته باشد نظیر فعالیت در کانون های فرهنگی مساجد و یا هیئت و یا کلاسهای آموزشی تا دیده شود.
🍀در قدم بعد در نگاه مردم و ارتباط و تعامل با اطرافیان باید فردی مردم دار و با اخلاق و صبور و با حجب و حیا باشد. به نحوی که از شخصیت ایشان به نیکی یاد شود.
البته داشتن اصالت خانوادگی هم بسیار مهم هست و شایسته هست خانواده ها در این زمینه دقت لازم را داشته باشند.
🍀در جلسات خواستگاری با رعایت ادب و احترام و آراسته یعنی مرتب حاضر شود. بهتر است شروع صحبت با آقا پسر باشد. در بیان کلمات دقت داشته باشند از کلمات سخیف و سنگین پرهیز شود. پرحرفی نشود. شفاف و روشن سخن بگوید. و شخصیت واقعی خود را در جلسات حفظ کند و سعی در ظاهرسازی نداشته باشد. همه ی این عوامل میتواند در جهت جذب خواستگار مؤثر باشد.
🍀در جهت گره گشاییِ امر ازدواج در منابع دینی دستورات مجربی وارد شده است نظیر خواندن سوره طه و.... که میتوانید مراجعه کنید و قرائت کنید و یا به همراه داشته باشید.
🦋پیشنهاد میکنم برای آشنایی بهتر با معیارهای انتخاب همسر مجموعه صوتی "انتخاب صحیح همسر " را از کانال همسران خوب تهیه و گوش کنید.
و همچنین کتاب جوانان و انتخاب همسر از علی اکبر مظاهری را مطالعه بفرمایید.
ان شاءالله که خداوند همسری همکفو و لایق نصیب شما کند.
خوشبخت و سعادتمند باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#عدم_دریافت_محبت_از_طرف_همسر
با سلام
من و همسرم ۴ سال هست با هم ازدواج کردیم. همسرم از نظر اعتقادی و اخلاقی با من متفاوت هست. با این حال من برای گذران یک زندگی شاد و متنوع تمام تلاشم رو می کنم. من هنر زن در تعامل با همسر رو گوش دادم در یکی از صوتها اشاره شد نیاز جنسی یکی از مهمترین نیازهای مرد هست و من هم تمام تلاشم رو می کنم تا از رنگهای جذاب استفاده کنم و لباسهای متنوع هم می پوشم. همسرم هم چند مرتبه عنوان کرده که نیاز من مرتب باید تامین بشه ولی شاید به تعداد انگشتان دست در این قضیه پیش قدم شده، بعد که من بهشون میگم شما که نیاز دارید چرا پیش قدم نمیشید می گند من این اخلاقا رو ندارم. شما پیش قدم شو من هم همراهی می کنم. ولی خیلی مواقع من پیش قدم شدم و ایشون روشونو برگردوندند یا با بهانه های مختلف شونه خالی می کنند، یه روز شیفت کاریشونه، یه شب دیر میاند خونه می گند من خستم، یه شب میرند خونه دوستاشون،همش سرشون رو با گوشی گرم می کنند بعد هم خسته میشند و می خوابند، اصلا به نیازهای من توجه نمی کنند نه محبتی ابراز می کنند و نه ابراز علاقه می کنند.
ما به تازگی صاحب فرزند شدیم و من چند مرتبه تو صحبتام به ایشون گفتم برای اینکه انرژی برای شیر دادن به فرزندمون و برای محبت کردن به ایشون داشته باشم باید انرژی تحلیل رفته من توسط شما جبران بشه ولی ایشون هیچ اهمیتی نمیدند.
الان نزدیک ۶ ماهه ما فقط ۲، ۳ مرتبه رابطه داشتیم اونم من پیش قدم شدم.
من چند مرتبه با ایشون صحبت کردم حتی طی یه نامه صحبتامو خیلی محترمانه و صمیمانه انتقال دادم ولی تاثیری نداشته.
ممنون میشم من رو راهنمایی بفرمایید.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
از اینکه پیگیر مسائل آموزشی و کسب مهارت هستید و برای داشتن زندگی شاد تلاش میکنید شما رو تحسین میکنم. انشالله با همتی که در شما هست بتوانید با صبر و مهارت کیفیت روابطتان را با همسر محترم بالا ببرید.
🍀بخشی از اختلافات شما به مرحله انتخابتان بر میگردد. با توجه به اینکه کفویت اعتقادی لازم را نداشتید. و همین مسئله در زندگی مشترک میتواند زمینه اختلاف باشد.
ضمن اینکه زن و مرد تفاوت های بسیاری نیز به لحاظ خُلقی و شخصیتی و روحی دارند که لازم هست شما با این تفاوت ها آشنا باشید تا بتوانید در خیلی مسائل درک بهتری از رفتار همسر محترم داشته باشید.
به هر حال هنوز ابتدای زندگی مشترک هستید و با توجه به اینکه در جایگاه مادری هم قرار گرفته اید تلاش کنید که آرامش خود را حفظ کنید و در کل تمام آرامش و قرار شما منوط به توجه همسر نباشد. خودتان را تقویت کنید و سریع روحیه تان را از دست ندهید.
🍀نیاز هست که دلایل رفتار همسر محترمتان بررسی شود. آیا از ابتدای ازدواج اینگونه بوده اند یا اینکه به مرور اینگونه شده اند؟ شرایط شغلی ایشان به چه نحو هست؟ آیا تبعیت و همراهی لازم را از شما به عنوان همسر دریافت میکنند.
با توجه به اینکه آقایان ذاتا ریاست طلب هستند و خواهان اقتدار و احترام هستند آیا به این نیاز همسر توجه میکنید.
گاهی بحث و جدل زیادی نیز مرد را گریزان میکند. در این مسائل باید شما دقت لازم را داشته باشید.
🍀در زمینه مسائل جنسی شایسته هست که همیشه آراستگی لازم را داشته باشید و همسرتان را از نظر بصری اقناع کنید.
پوشش جذاب و زیبا همراه با عشوه گری داشته باشید و غیر مستقیم ایشان را به خود جذب کنید. مرتب بنای گفتن مستقیم را نداشته باشید.
🍀تلاش کنید که رنگ و بوی معنویت را در منزل بیشتر کنید. و با مهربانی و محبت و احترام زمینه اثرگذاری بر همسر محترم را فراهم کنید.
🦋به جهت بررسی بهتر پیشنهاد میکنم با یک مشاور امین به صورت تلفنی و یا حضوری ارتباط بگیرید.
ان شاءالله موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#مخالفت_با_ادامه_تحصیل_همسر
سلام خواهش میکنم به سئوالم جواب بدید داره زندگی مون بخاطرش خراب میشه من خانمی ۲۲ساله هستم ویکسال هست ک عقد کردم بخاطر دانشگاهم که یکسال ازش مونده وکاراموزی داخل بیمارسان دارم باهمسرم بع مشکل خورم و همسرم نمی تونه دوری رو تحمل البته فقط از نظر احساسی مشکل وجود داره ووقتی من خونه نیستم و دانشگاهم به پیاما و تماس هام جواب نمیده ومیگه برای من ازهمه چی مهم تر احساسم هست ک تو نادیده اش میگیری و منو ول میکنی ومیری و حاضر نیستی بخاطر زندگمون از هدفت بگذری اما من خیلی به درسم علاقه و حتی فکر به اینکه بزارمش کنار حس افسردگی بهم میده
درضمن فاصله شهرخودمون تا دانشگاه ۳ ساعت است و اینکه من این موضوع رو از روز اول گفتم اما الان همسرم میگه من اونموقع احساس نمی کردم نتونم دوری تو تحمل کنم و اینکه من هم گفتم احساسم برام خیلی مهمه مثلا الان که اومدم دانشگاه باوجود اینکه ۲روز هم نشده پیام و زنگ هامو جواب نمیده اصلا و من اصلا نمیدونم چیکار کنم
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر بزرگوار
🍀در رابطه با مسئله شما نیاز هست که بررسی دقیق شود تا علت رفتار همسر محترم مشخص شود.
ممکن هست همسرتان توجه کافی از شما دریافت نمیکند و یا آنگونه که باید از نظر عاطفی و جنسی از طرف شما تامین نمیشود. و یا مرتب شما را درگیر درس و یا دغدغه رفتن به محل تحصیل میبیند. همه ی این دلایل میتواند منجر به بهانه گیری شود.
🍀آقایان در زندگی مشترک تمایل دارند که اولویت اول زندگی همسرشان باشند.
اگر احساس کنند برای زندگی و همسر داری کم گذاشته میشود در زمینه اشتغال خانم بهانه گیری میکنند.
البته برای یک زن هم اولویت اول قطعا همسرداری و تربیت فرزند باید باشد و اگر قرار هست در زندگی مشترک شغل در اولویت باشد و رسیدگی لازم به مسئولیت های دیگر نباشد قطعا زندگی مشترک را دچار آسیب خواهد کرد.
در فرصتی مناسب و در فضایی آرام با ایشان صحبت کنید و دلایلش را بشنوید. و به ایشان اطمینان دهید و اگر کم کاری از شما بوده سعی در جبران آن کنید.
🦋به هر حال باید دلایل آقا برای این مخالفت شنیده شود. و بتوان نظر قطعی را گفت که پیشنهاد میکنم در اولین فرصت با یک مشاور امین مشاوره حضوری و یا تلفنی هم برقرار کنید.
👌جهت بالا بردن سطح کیفیت روابط و یادگیری مهارت های زندگی پیشنهاد میکنم مجموعه صوتی هنر زن بودن را تهیه و گوش کنید.
موفق مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#گریه_کودک
#پرت_کردن_وسایل
#مهد_کودک
سلام خسته نباشید . ببخشید دختر ۳ سالو ۳ ماه دارم که تک فرزنده. خودش دسشوییشو میره کمک میکنه تو کارای خونه. مهربونه و تقریبا مستقل...ولی وقتی مهمان میاد یا مهمانی میریم به شدت برعکس میشه و خیلی فضول میشه و کلا حرف منم گوش نمیده .مخصوصا خونه پدربزرگاش جدیدا عصبانی که میشه وسیله پرت میکنه یا چیزی میخاد قبل از اینکه بگه گریه میکنه.واینکه میخاستم بدونم الان میتونم بفرستم مهد کودک ؟برا سنش ضرر نداره
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی.
🍀در ارتباط با مسئله کودک شما یکی از دلایل میتواند تنهایی ایشان باشد. که با توجه به سن مناسب کودکتان از نظر فاصله سنی میتوانید برای فرزند دوم اقدام کنید.
🍀نیاز هست شما با مهارت های تربیت فرزند آشنا باشید. و درک بهتری از رشد و سن فرزندتان داشته باشید. در این سن کودک هویت خود را میشناسد و احساس استقلال میکند.
گیر دادن زیادی؛ ادبیات دستوری صحبت کردن همه میتواند در رفتار فرزند اثر گذار باشد.
✨سعی کنید در منزل فضایی امن و آرام را برای کودک خود آماده کنید و از هر گونه بحث و تنش با همسر محترم جلو فرزند پرهیز کنید.
✨در طول روز دقایقی را با ایشان بازی کنید. بازی با والدین و یا بازی با دوستان همسن و سال بسیار در تعدیل رفتارهای ایشان موثر است.
✨در مورد استفاده از تلویزیون و بازی با گوشی هم نظارت داشته باشید. چون استفاده زیادی میتوانند سبب پرخاشگری و عصبانیت در کودک شود.
✨با توجه به سن کودکتان کم کم میتوانید از روش قانون گذاری هم استفاده کنید. روش قانون گذاری در مجموعه صوتی کامل آموزش داده شده است.
✨با توجه به سن کودکتان مهدکودک از الان برای ایشان زود هست. کودک شما نیاز به آغوش گرم و پر محبت شما دارد و قطعا در زمینه تربیت باید صبور باشید و مهارت کسب کنید. به جهت بالا رفتن روحیه اجتماعی ایشان میتوانید در مراسمات و اجتماعات حضور پیدا کنید. مثل مسجد و یا هیئت یا مکان فرهنگی تا با کودکان همسن و سال خود بیشتر ارتباط بگیرد.
🦋پیشنهاد میکنم برای تربیت صحیح مجموعه صوتی تربیت فرزند "از تولد تا 10 سالگی" را از کانال تهیه و گوش کنید. قطعا راهکارهای مفیدی به شما ارائه خواهد داد.
ان شاءالله موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#یادگیری_سیاست_های_زنانگی
#نقش_همسری
با سلام وقت شما بخیر
من خانمی هستم ۳۷ساله ،۱۸سال زندگی مشترک ،صاحب ۵فرزند دختر وپسر. من مشکل خوش باشی دارم واصلا جا و موقعش رو نمیدونم،ضرورت رو تا الان برای شوهرم نمیدانستم وهمچنان نمیدانم. اصلا ذهنیت درستی ندارم و این زبون ریختن ها در نظرم یعنی کلاه سر شوهر گذاشتنه. ،خیلی پیگیرم یاد بگیرم اما چیز زیادی دستم رو نگرفته،دوست دارم زنی با تدبیر،قوی و شجاع در تصمیم گیری،قاطع و خوشزبان باشم اما نیستم و مدام ب خودم تردید دارم واز نظراتم مطمئن نیستم.
سوال دومم اینه ک وقتی با سورفتارهای همسر خیلی چیزا توی ذوق خورده،چطور میتونی درست و بدون ذهنیت رفتار کنی و عکس العمل سابق همسرت روی رفتارت تاثیر نذاره
دیگه اینکه بفرمایید یعنی همسر باشید ن مادر،یعنی چطور باشیم؟مث ی نمونه قابل تطبیق با این رابطه.تشکر از این فرصتی ک گذاشتین.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
🌹احسنت به شما که نسبت به بحث فرزندآوری توجه داشتید. خدا فرزندانتون رو حفظ کنه و انشالله در تربیت صالح شما را یاری کند.
🍀در رابطه با بخش اول سوالتون که در واقع به مهارت و سیاست زنانگی بر میگردد لازمه شما ابتدا با ضرورت این مقوله آشنا شوید. اینکه شما خوش بیان باشید؛ اهل تعریف و تمجید باشید؛ نشاط و سرزندگی در مقابل همسر محترم داشته باشید؛ عشوه گری و ناز کردن بلد باشید به نحوی که بتونید همسرتون رو جذب خودتون کنید در واقع کمک به حفظ بنیان خانواده کردید و بسیار ارزشمند و توصیه شده است. باید در این زمینه کسب مهارت کنید چون نیت شما حفظ همسر و خانواده هست و بناست محبت همسر را جذب کنید و با ارضای نیازهای عاطفی و جنسی همسر و رضایت ایشان رضایت پروردگار را نصیب خودتان کنید. پس این رفتارها چاپلوسی و یا کلاه گذاشتن سر همسر نیست. و باید زنان ما در این زمینه خود را توانمند کنند.
البته بخشی از این سوال شما به اعتماد به نفس پایین شما برمیگردد و در این زمینه باید روی خودتان کار کنید. به داشته های خودتون توجه کنید؛ به ظاهرتون رسیدگی و به ابعاد روحی و معنوی خودتون توجه کنید؛ مطالعه کنید؛ با دوستان موفق و همسر دوست ارتباط بگیرید. و انشالله تلاش کنید فردی توانمند و با اعتماد به نفس بالا باشید. وقتی خودتان را باور کنید قطعا در زمینه تصمیم گیری هم کمتر دچار تردید می شوید.
🍀در مورد بخش دوم سوالتون به هر حال این نکته را مدنظر داشته باشید که چه بسا شما در این سالها مهارت رفتار با همسر را آنگونه که باید نمیدانستید و ممکن هست گاهی رفتار شما هم این برداشت را برای همسرتان داشته است. یعنی جایی که احترام و اقتدارش تامین نبوده و تبعیت و همراهی لازم را دریافت نمیکرده واکنش سلبی از خود نشان داده... در هر صورت شما برای ساختن زندگی و بهبود کیفیت روابط باید تلاش کنید و با انگیزه باشید و فکر نکنید دیگر گذشته و امکان داشتن روابط با محبت و محترمانه نیست. ضمن اینکه شما وقتی سعی کنید فردی با اعتماد به نفس بالا باشید و اهل برنامه ریزی و مطالعه باشید و برای خودتان هدف داشته باشید قطعا سریع از این واکنش ها دلزده و سرد نمیشوید و از این مسائل رد میشوید. پس انشالله صبورانه به دنبال یادگیری مهارت ها باشید.
🍀در مورد سوال آخرتون هم این نکته را بدانید که یک زن باید برای شوهر خود همسر باشد نه مادر.... یک مادر گاهی در ارتباط با فرزندش رفتارهای بکن نکن دارد. دستوری برخورد میکند. و اگر بعد چند بار گفتن فرزند همراهی نکند گاهی سرزنش میکند. مثلا موقع بیرون رفتن مادر به فرزندش چند بار سفارش میکند لباس گرم بپوش سرما میخوری... اما فرزند توجه نمیکند و اتفاقا سرما میخورد حالا مادر در عین دلسوزی اما مرتب ممکنه بگه حقته مگه نگفتم لباس بپوش مگه نگفتم نرو مگه نگفتم و.... اما رفتار همسر فرق داره باید همدلی و محبت باشه باید با لحن آرام و مهربان باشه و از هر گونه سرزنش بدور باشه. مثلا اینجا خانم هم میتونه مرتب گیر بده و غر بزنه. و یا نه میتونه فقط بگه عزیزم کاش لباس گرمت رو پوشیده بودی حالا هم نگران نباش زود خوب میشی یه سوپ داغ درست میکنم حالت جا بیاد. (که حالا این یک نمونه بود و در همه زمینه ها مثل خرید منزل؛ تعمیرات منزل و... میتونه نمود داشته باشه.)
به هر حال درسته که هر دو نیت دلسوزی و خیرخواهی دارند اما جایگاه همسری با مادری فرق میکند. و باید در این زمینه کسب مهارت کرد.
🦋پیشنهاد میکنم مجموعه صوتی هنر زن بودن را از کانال تهیه و گوش کنید. بسیار کمکتون خواهد کرد.
👌برای یادگیری بهتر هم با یک مشاور امین به صورت حضوری و یا تلفنی ارتباط بگیرید.
مهربانی پروردگار همراه همه لحظه هایتان باد. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#عروس_بی_حجاب
سلام و آرزوی توفیق برای دست اند کاران و فعالان کانال نمونه ی همسران خوب
عر وسی دارم که طبقه ی بالای خونه ی خودمون زندگی می کنن من چون حجاب درستی نداره نمی تونم با او گرم برخورد کنم و رفتارم با محبت نیست به او بی احترامی نمی کنم حتی بحث هم با نداریم لطفا راهنمایی کنم من با او چه جور برخورد کنم
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
🌹از توجه و همراهی شما مادر ارجمند با کانال همسران خوب سپاسگزارم و بنده هم برای شما آرزوی توفیقات روزافزون دارم.
🍀در رابطه با سوالتون قید نکردید که پسر و عروستان چند ساله ازدواج کردند؟ چند تا فرزند دارند؟ گرایش اعتقادی شما و پسرتان در این زمینه چگونه است آیا ایشان هم در این زمینه با همسر دچار اختلاف نظر هستند یا خیر؟
🍀بررسی کفویت های اعتقادی از قبل از ازدواج مسئله مهمی هست و باید دو طرف در همان مرحله انتخاب در این زمینه به تفاهم و اشتراک برسند. که اگر پسر شما هم در این زمینه با ایشان اختلاف نظر دارد پس میطلبد که ایشان هم مهارت و راهکارهای لازم را دریافت کنند و با محبت و احترام همسرشان را در مسئله حجاب و سایر مسائل همراه کنند.
🍀ممکن هست مطرح کنید که پسرم در این زمینه با همسرش هم عقیده هست و در این رابطه مشکلی ندارد و انتخاب خود را آگاهانه انجام داده است. در کل آنقدری که شما دقت نظر بر مسائل پوشش دارید ایشان ندارد که در این صورت نیاز هست شما با نهایت صبوری و احترام رفتار کنید.
درسته که در این زمینه اختلاف دیدگاه دارید اما به جهت حفظ روابط نیاز هست که مدارا کنید پذیرش داشته باشید و با محبت سعی در جذب عروستان کنید.
اگر میخواهید در ایشان موثر واقع شوید بنای رفتار شما باید بر اساس احترام و محبت و همدلی باشد. مبادا با کم محلی و یا بدگویی و یا انتقاد مستقیم زمینه فاصله ایجاد شود... بلکه اگر عروستان در رفتارهای شما نسبت به خودش مهربانی و محبت و حفظ استقلال را دریافت کند و در واقع به شما نگاه مادرانه پیدا کند به مرور زمان از رفتار شما الگو میگیرد و و نحوه پوشش خود را به شما نزدیک میکند.
🍀اگر بنا به گفتن هم باشد بهتر هست از طریق پسرتان گفته شود. خیلی با احترام و دوستانه با همسر خود صحبت کند و بخواهد به پوشش خود جلوی نامحرم توجه بیشتری داشته باشد.
شما به صورت غیر مستقیم تلاش کنید که به ایشان نزدیک شوید مثلا : تبریک تولد؛ تبریک سالگرد ازدواج؛ تعریف کردن از ایشان در زمینه هایی که توانمند هستند و یا نقاط مثبتی که دارند؛ کمک کردن به ایشان مواقعی که نیاز به همراهی دارند؛ حفظ احترام ایشان در جلو جمع؛ حفظ استقلال ایشان با توجه به اینکه در یک ساختمان هم سکونت دارید و..... به نحوی که نگاه مادرشوهری و این باورهای غلطی که در جامعه ما حاکم شده نباشد.
هر چقدر روابط شما صمیمانه و با محبت باشد اثر پذیری ایشان از شما بیشتر خواهد بود.
🦋پیشنهاد میکنم مجموعه صوتی نحوه تعامل با عروس و داماد از استاد پوراحمد را از کانال تهیه و گوش کنید راهکارهای مفیدی به شما ارائه خواهد داد.
آرزوی موفقیت و تندرستی برای شما دارم. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#مهارت_کلامی_کودک
سلام پسری 8ساله دارم میگم پسرم به همه سلام بده کسی سوالی ازت پرسید جواب بده گوش نمیده درمورد خوبیای سلام کردن براش میگم گوش نمیده کسی ازش چیزی میپرسه جواب نمیده فقط نگاش میکنه کاری ازش میخوایم گوش به حرف نمیده باید آنقدر تکرار کنم تا گوش بده اصلا جدا نمیخوابه مدام پیش پدرش میخوابه میگه تخت میخوام پدرش نمیخره کوچیکترم بود میترسید تنها بخوابه میگم برای قصه میگم اصلا گوش نمیده نمیدونم چکار کنم آروم حرف میزنه کمکم کنید باید چطور رفتار کنیم
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
نفرمودید که فرزندتان ، چند مین فرزند خانواده است و آیا تک فرزند است؟ دوست صمیمی دارد؟ چقدر در طول هفته با همسالان همجنس خود بازی می کند؟
اوقات فراغت خود را چگونه سپری می کند؟ با گوشی یا اهل مطالعه و کتاب خوانی هم است؟
در طول روز چقدر با فرزندتان گفتگو می کنید ؟
منظور توضیح و تهدید و سرزنش و یا امر و نهی نیست.
اینکه چقدر با هم در مورد مسائل مختلف و مورد علاقه صحبت و نظر خواهی میکنید؟
چقدر از واژه های منفی و نهی و سرزنش در طول روز در برابر فرزندتان استفاده می کنید؟
آیا بیشتر تشویق و تایید شما را در برابر کارهای خوب دریافت می کند یا توبیخ و سرزنش شما را در برابر رفتارهای منفی؟
تمام سوالات گفته شده در رشد کلامی و اجتماعی فرزندان بسیار مهم است و برای علت یابی مسئله که از بررسی شکل گیری رشد و مهارت کلامی گرفته تا عزت نفس کودک باید مورد بررسی قرار گیرد.
برای رسیدن به پاسخی جامع و صحیح پیشنهاد میشود از مشاوره تلفنی بهره مند شوید.
اجمالا به نکات زیر توصیه میشود:
سعی کنید، به مدت دو هفته هیچ امر و نهی به فرزند نداشته، خصوصا به هیچ عنوان اصرار و الزام نکنید که با دیگران سلام و گفتگو داشته باشد.
کاملا عادی و بدون از هر گونه حساسیت برخورد نمایید.
سعی کنید رفتارهای مثبت و هر چند کوچک ایشان را مورد توجه قرار دهید.
و در برابر رفتارهای منفی تغافل و خاموشی داشته باشید.
حتما اوقاتی را برای فرزندتان کتاب بخوانید.
استفاده از رسانه و فضای مجازی بصورت محدود و اصولی باشد.
و در آخر داشتن یک دوست خوب و صمیمی با ملاکها و معیارهایی که برای دوست عنوان شده است را دست کم نگیرید.
انشاالله موفق و سربلند باشید
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob