#پر_خوری_همسر_در_خانه_پدر_خانم
سلام وقت شما بخیر
من و همسرم ۲۷ ساله هستیم. دو سال و نیم در عقد بودیم و حدود دو ماه است که به خانه ی خود رفته ایم. یکی از رفتارهایی که همسرم دارد و من به شدت از آن بدم می آید این است که وقتی پدرو مادرم نیستند و در منزل پدرم هستیم سر یخچال میرود و هر چه بتواند غذا یا خوراکی میخورد و معتقد است که شما پولدار هستید و ... یا وقتی مهمانی می رویم هی میگوید بخور که مثلاً به صاحب خانه ضرر بزند و من اصلا خوشم نمیاد چکار کنم که این رفتار در او از بین برود.
🌹🍃پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
سلام و وقت بخیر.
ممنونم از اعتمادتون به ما🌹.
اولین سوالی که برای شما در این جا مطرح می شود این هست که همسر شما از انجام دادن این کار چه انگیزه ای دارد؟!
🔹 اگر انگیزه ی همسرتون این هست که با شما لجبازی کند، بهتر هست که شما وی را سرزنش نکنید.
🔹همسر شما قاعدتا علاوه بر این ویژگی نامناسبی که دارد از ویژگی های مثبت دیگری برخوردار هست.
🔹سعی کنید ویژگی های مثبت ایشان را برجسته نمایید و تنها بر روی این ویژگی منفی متمرکز نشوید.
🔹قبل از هر کاری جهت تغییر رفتار، دیدگاه و نگرش فرد نسبت به مسئله باید تغییر کند. تا زمانی که فرد باور و شناخت نادرستی نسبت به مسائل داشته باشد امکان تغییر وجود ندارد و یا بسیار اندک است.
🔹 از جمله کارهای دیگری که شما باید انجام دهید ایجاد حس اعتماد و مثبت نگری و نسبت به دیگران از جمله خانواده شما می باشد. در این مورد شما بر روی نقاط مثبت خانواده ی خودتان و از جمله چیزهایی که مورد علاقه ی همسرتان هست بپردازید.
🔹توجه به این نکته که ایشون ۲۷ سال دارند وشخصیت ایشان شکل گرفته است نباید انتظار این را داشته باشید که مسئله ی ایشان یک شبه و به صورت کامل حل بشود؛ بلکه شما باید با با صبوری و استفاده از روش درست آن را حل نمایید.
🔹حساسیت زدایی با نداشتن واکنش تهاجمی و زننده ، شما با استفاده از تکنیک صبر فعال در صدد حل مشکل ایشان باشید. یعنی در عین اینکه خودتان صبوری می کنید به دنبال راهکار حل مسئله باشید و واکنش تهاجمی و هیجانی نشان ندهید.
🔹ویژگی منفی ایشان را با صبر و کمک گرفتن از یک مشاور امین حل کنید. مراجعه ی حضوری و تلفنی به مشاور می تواند به شما کمک نماید. البته درست و با مهارت رفتار کردنشما هم در رفتار همسرتان تاثیر بسزایی دارد.
🔹 در این زمینه به صورت آرام و منطقی با همسرتان صحبت کنید و برای وی توضیح دهید که با توجه به شخصیت ایشان این کار، کار ناپسندیده ای هست .
این کار هم از لحاظ اینکه به بدن آسیب می زند و نوعی اسراف هست مشکل دارد و هم اینکه بدون اجازه در خانه ی دیگران کاری را انجام دادن درست نیست.
🔹🔹🔹ابتدائا با ایشان صحبت کرده و به درستی رفتار کنید و ویس های هنر زن بودن ۱ و ۲ از جناب آقای محسن پور احمد خمینی را گوش بفرمایید.
ان شاءالله در پناه خدا موفق باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#ترس_از_تنهایی
#ترس_از_تاریکی
با سلام و احترام و آرزوی عاقبت بخیری برای شما عزیزان
دختری ۲۳ ساله دارم. از خیلی قبل از تاریکی و تنهایی می ترسد. راستش خودم هم شبها بی قرار هستم و احساس میکنم خونه یک حالت خاصی دارد. تحت نظر پزشک طب سنتی درمان کرده ایم. ولی متاسفانه خیلی سال هست درگیر این قضیه هستیم. لطفا راهنمایی بفرمایید. سپاسگزارم
حتی همسرم هم وقتی تنهاست اصلا نمیتونه بخوابه و آرامش نداره،
🌹🍃پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
سلام و وقت بخیر.
ممنونم از اعتمادتون به ما🌷.
🔹نکته ی قابل توجهی که وجود دارد این هست که زمانی که شما و همسرتان هم از تنهایی و تاریکی می ترسید و دچار اضطراب هستید، این ترس و تنهایی در فرزند شما هم نفوذ کرده و او هم از شما الگوگیری کرده است. پس این محتمل هست که فرزند شما از تاریکی و تنهایی حتی با وجود این که جوان هستند، بترسد.
🔹انتقال غیرمستقیم اضطراب به اعضای خانواده و تبعات آن و..... نیاز به مداخله دارد. به صورت کلی اضطراب و استرس پدیده های مسری هستند؛ یعنی زمانی که فردی با آن ها درگیر باشد و شدت بالایی هم داشته باشد پس از مدتی بقیه ی افراد هم کم و بیش با آن مسئله درگیر خواهند شد.
🔹 همچنین ریشه یابی و حل مشکل نیاز به بررسی جزئیات و صحبت کردن با یک فرد حاذق و با تجربه در این زمینه دارد. توصیه ی بنده به شما این هست که با توجه به اینکه ترس و تنهایی شما باعث اختلال در عملکرد اعضای خانواده شده است، در سریع ترین زمان به یک روان شناس امین و معتقد رجوع کرده و درصدد حل مشکل خودتان بر بیایید.
ان شاءالله موفق باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#اعتمادبنفس_پایین
#زودرنجی
#مرد_ایرادگیر
سلام خسته نباشین ممنون از کانال خوبتون.
بنده خانمی هستم ۴۵ ساله.متاهل هستم وسه تا دخترم دارم.ب شدت اعتمادب نفسم پایین هست.خجالتی هستم توجمع زیاد نمیتونم صحبت کنم.ارتباط عاطفی نمیتونم با همسرم وبچههام داشته باشم.باکوچکترین حرفی از طرف فامیل یا همسایه بهم میریزم و تاچند روز عصبی هستم. نمیتونم کارهای بیرونی مثل کارهای اداری و بانکی و اینجور کارها رو انجام بدم. حتی خرید زیاد نمیتونم انجام بدم.البته شوهرم از همون اول خیلی از همه کار عیب وایراد میگرفت وبنده هم هیچ کار بیرونی رو قبول نکردم چون ایرادگیربود و جلوی همه عیب کارم رو میگفت ولی الان خیلی جاها ب مشکل خوردم .خیلی تصمیم میگیرم باخودم کنار بیام و از ی جایی شروع کنم ولی نمیدونم از کجاو چجوری لطفا کمکم کنین. اجرتون با حضرت زهرا🙏
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهرگرامی
همین که مشکلات خود رو شناسایی کردید و قصد دارید اون ها رو حل کنید بسیار عالی هست،هیچ وقت برای شروع دیر نیست وقطعا شما هم میتونید تغییرات مثبتی که مد نظرتون هست رو در زندگی به وجود بیارید.
فقط باید در این راه صبور باشید و تلاش کنید و از خداوند کمک بخواهید.
راهکارهایی که به ذهن بنده میرسه رو خدمتتون عرض میکنم.ان شاءالله به کار بگیرید و درنهایت اگر باز هم نیاز دونستید از مشاوران امین کانال تربیتی همسران خوب بصورت تلفنی کمک بگیرید.
🔷اول از همه سعی کنید نعمت هایی که در زندگی شما وجود داره رو ببینید تا ناامیدی و بدبینی برشما غلبه نکنه و بتونید پرانرژی پیش برید.همین که همسری دارید و سه فرزند یعنی بهترین هدیه های الهی که عده ای از اون محروم هستند.یه دفترچه بردارید و روزانه یک نعمت به اون اضافه کنید و بابتش شکرگزاری کنید.
🔷ناراحتی های گذشته رو فراموش کنید و در همه ی امور اقتدار همسرتون رو حفظ کنید تا ایشان هم بهتر شما و خواسته هاتون رو درک کنند.
🔷برای صحبت در جمع از یک کار کوچک شروع کنید بعنوان مثال تعریف یک فیلم یا داستان یک کتاب،اول برای یک نفر و بعد کم کم تعداد رو بیشتر کنید.
🔷در رابطه با بحث زود رنجی سعی کنید با دید مثبت تری به گفته ها و اعمال دیگران بنگرید و سریع به خودتون نگیرید و به اصطلاح محمل بگذارید.مثلا با خودتون فکر کنید که فلانی که منظوری نداشت،یا فلانی خسته هست که اینطوری برخورد کرد و...
🔷مجموعه صوتی استاد پوراحمد به نام رضایت از زندگی رو حتما گوش کنید.
🔷درباره ی امور بیرون از خانه هم از یک کار کوچک شروع کنید مثلا با دخترانتون به پیاده روی برید یا از سوپرمارکت محله یک خرید کوچک انجام بدهید.
و درکل این رو مدنظر داشته باشید که برای بهبود اعتماد به نفس حتما نیازی به خروج از خانه و بیرون رفتن نیست.شما همین که امورات منزل رو با برنامه ریزی انجام بدید،روزانه چند صفحه کتاب مورد علاقتون رو بخونید،کمی ورزش کنید اما هر روز حتی در حد پانزده دقیقه تاثیر بسیار زیادی در بهبود اعتماد به نفس شما خواهد داشت.
🔷اگر در ارتباط عاطفی رودررو مشکل دارید برای همسر و فرزندانتون نامه بنویسید و به این صورت ابراز علاقه کنید و یااینکه کارهای مورد علاقشون رو براشون انجام بدید و از پیامک هم میتونید کمک بگیرید.
🔷در کل با خودتان مهربان تر باشید و در گفتگوهای درونیتون خودتون رو سرزنش نکنید و خودتون از خودتون ایراد نگیرید و مثل یک دوست خوب عمل کنید.
🔷حتما از خداوند متعال کمک بگیرید و با خدا مثل مشاوری دلسوز و توانا درددل کنید.
🔷درنهایت
این نکته را مد نظر داشته باشید که هیچکدام از ما معصوم نیستیم و قرار نیست درهمه ی کارها کامل و بی نقص باشیم، پس از اشتباه کردن نترسید و به عنوان تجربه نگاه کنید نه شکست.
در برخی کارها مانند آشپزی یا هر هنر ومهارت دیگری که علاقه دارید اطلاعات و مهارت خود را بالا ببرید تا در جمع حرفی برای گفتن یا هنری برای ارائه داشته باشید، اگر واقعاً کار را درست انجام دادید و ایراد گیری دیگران وارد نیست بها ندهید.
اشکالات خود را به هیچ عنوان پیشِ دیگران بازگو نکنید
به ظاهر و سلامت خود اهمیت بدهید
با افرادی که اعتماد به نفس بالایی دارند بیشتر تعامل داشته باشید.
ان شاءالله همه چیز بهترخواهد شد.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#طلاق_عاطفی
سلام
خانومی هستم 21 ساله دوساله رفتم خونه خودم اوایلش همه چی خوب بود الان رابطمون خیلی سرد شده و بی توجهی به رابطه هم از طرف من هم از طرف همسرم ایشون خیلی رفیق بازی میکنه و هرجا میره من متوجه نمیشم ک کجا میره و همین باعث دلخوریه من بود الانم یک ماه شده ک آورده منو خونه بابام گزاشتع. گفته: ما بدرد هم نمیخوریم باید جداشیم و میگه من ازت متنفرم نمیخوامت .الان من نمیدونم چیکار کنم میخام زندگیم درست شع چن باری بهش پیام دادم تو این چنده هفته ولی جواب نمیده خانوادمم زنگ میزنن جواب نمیده
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
در اوایل زندگی زوجین تا به شناخت کامل از یکدیگر برسند نیاز به از خودگذشتگی و یادگیری مهارت ها دارند.
برای رفع کم کاری ها و شناخت به یکدیگر زمان دهید،محیطی خلوت را در خانه ی خودتان یا بیرون از خانه انتخاب کنید و در مورد آینده ی زندگی تان با یکدیگر مشورت کنید و خواسته ها و توقعات خود را با یکدیگر در میان گذاشته و در مورد آن ها هم اندیشی کنید و برای تغییر تلاش کنید.
✨زبان گفتگو و بیان خواسته را بیاموزید تا گفتگو های شما منجر به دعوا و تنش نشود.
✨می توانید در ابتدای امر خواسته ی خود را به صورت نامه برای ایشان بفرستید و از او بابت خواندن نامه تشکر کنید.
✨زبان تشکر را بیاموزید.
✨بهتر است به جای کمک از خانواده ها به یک مشاوره امین مراجعه کنید و یا از یک بزرگتر و ریش سفیدی که همسرتان حرفش را می پذیرد،کمک بگیرید.
✨فضای معنوی را در خانه افزایش دهید.
✨برای خودتان برنامه ی معنوی داشته باشید.
✨برای اوقات فراغت خود برنامه ریزی کنید.
✨حس کنجکاوی و کنکاشت نسبت به همسر خود را کنترل کنید،این افکار فقط باعث پژمردگی روح شما می شود.
✨روش های کنترل افکار مزاحم را فرا بگیرید.
✨اقتدار مرد خود را حفظ کنید.
✨ احساس کنترل گری را در خود از میان ببرید.
اگر همسر شما برای هرگونه تغییری مقاومت کرد،شما در ابتدا برای رضای خدا تغییر را در خود ایجاد کرده و این گونه آرام آرام همسر خود را به سمت تغییر سوق می دهید.
🪶به شما توصیه می شود صوت های هنر زن بودن و هنر مرد بودن را تهیه کرده و با همسرتان گوش دهید.
انشاءالله زندگی مملو از یاد خدا،نام اهل بیت و آرامش داشته باشید.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#پول_توجیبی
سلام وقتتون بخیر
خداقوت،ببخشید میشه در مورد پول تو جیبی بچه ها یه توضیح کامل بدین؟من واقعا نمیدونم چطوری باید باشه و لازمه پول تو جیبی داشته باشن،اما چه میزان؟ چند وقت یک بار؟از چه سنی شروع بشه،و آیا واقعا لازمه؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما مادر گرامی
وقت شما بخیر
این سوال دغدغه مندی شما مادر را نشان می دهد.
فلسفه ی پول توجیبی به فرزندان یادگیری مدیریت پول است.به این صورت که کودکان با تمرین چگونگی خرج پول خودشان می توانند مفاهیمی چون پس انداز برای روز مبادا،اولویت بندی اهداف،به تعویق انداختن خواسته ها و نیکوکاری(صدقه و...)را در محیطی کم خطر و محدود یاد می گیرد.
اما در این سوال بین نظر من و بعضی از روان شناسان تفاوتی وجود دارد:
🍀نظر بعضی از روانشناسان این است که پول توجیبی باید به صورت کاملاً منظم و براساس ویژگی فرزند و شرایط خانوادگی به صورت هفتگی و یا ماهیانه به فرزند داده شود،تا فرزند بتواند برای آن برنامه ریزی کند.
🍀بنده موافق پول توجیبی به صورت منظم از طرف خانواده نیستم زیرا که به عنوان یک وظیفه از سوی والدین برای فرزندان قلمداد می شود و حس کارآفرینی و تفکر برای به دست آوردن پول را از فرزند می گیرد.
ولی می توان حس نیاز فرزند به پول تو جیبی را به روش های درست دیگری جبران کرد:
🍁فرزندان زیر ۷سال⬅️چون تفکر انتزاعی بالای ۷سال شکل می گیرد معمولاً فرزندان علاقه ای به داشتن پول ندارند و در صورت دریافت پول بدون هیچ تصمیم خاصی به داخل قلک می اندازند.
پس بهتر است خواسته های معقول فرزند بدون نیاز به پول توجیبی برآورده شود.
اگر فرزند بزرگتری دارید و فرزند شما از او تقلید می کند می توانید قسمتی هدیه های مناسبتی را به صورت نقدی به او بدهید و پیرامون چگونگی استفاده از آن و برنامه ریزی برای آن با او گفتگو کنید.
🍁فرزندان بالای۷سال⬅️ترغیب به کسب درآمد به وسیله ی هنر آموزی و یادگیری مهارت مانند:استفاده از نمد برای ساخت عروسک ها،برش و کار با چوب و....
یادگیری کسب و کاری در جهت کمک به اقتصاد خانواده به عنوان مثال خرید پارچه و دوخت شلوار برای خودش و دریافت مایه التفاوت پول از خانواده،درست کردن لواشک یا مربا با میوه های مانده داخل یخچال و...
تجربه ی کار در مغازه های مورد اعتماد محل
ساخت وسایل هنری و خرید و فروش بین خواهر و برادرها
گاهی می توان به عنوان تشویق به فرزندتان به او هدیه ی نقدی بدهید.(البته تشویق در چند زمینه باشد.)
اگر فرزندتان به پول علاقه ی زیادی دارد می توان از هدایای نقدی مناسبتی نیز استفاده کرد.
🍃میزان پولی که به فرزند داده می شود میتواند براساس ویژگی های فرزندتان،برنامه ی او برای پول،تلاش و پشتکار فرزندتان و شرایط اقتصادی خانواده باشد.
🌾بنده به هیچ عنوان توصیه نمی کنم که برای انجام کارهای خانه و کمک به والدین به فرزندتان پول دهید زیرا انجام مسولیت هایش و کمک به خانواده را به چشم یک لطف به خانواده قلمداد می کند.
🪴داشتن قلک را نیز توصیه نمی کنم زیرا معتقد هستم که فرزند باید توانایی تعویق کامیابی(خود کنترلی و خویشتنداری برای خرج کردن پول) و برنامه ریزی را به صورت درونی به دست آورد.
انشاءالله خداوند شما را در تربیت نسلی مهدوی یاری کند.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#بی_اعتمادی_به_همسر
#ارتباط_راحت_با_نامحرم
سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
شوهر من کارای حقوقی میکنه چند بار موکلای خانومش ابراز احساسات میکنن و ایشون جواب میدن طی این دوهفته آخر ۳ بار ازشون چیزی دیدمیکیشون نفسم و جون اینا بهش گفته بود و ایشون جواب محبت آمیز دادند رمز گوشیاشون بمن نمیدن اجازه ندارم هیچی بگم میگ شرایط کاریه من خسته شدم هنوز توی دوران عقد هستیم نمیدونم باید چیکار کنم من یکبار یک ازدواج ناموفق داشتم و ایم ازدواج دومم هست ایشون ب پدر مادرم خیلی از لحاظ مالی میرسه و محبوب اونها شده پدر مادر من سنشون زیاده و نمیخام دوباره حالشون از مشکلات من بد بشه دیگ دلم باهاش نیست واقعا حالم بده خیلی بی اعتماد شدم لطفا کمکم کنید
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
سلام و عرض ادب خدمت شماخواهرگرامی
🔷با توجه به اینکه هنوز در دوران عقد هستید و بطور رسمی به زیر یک سقف نرفته اید پس هنوز در مرحله ی شناخت هستید.پیشنهاد میکنم در باقیمانده ی دوران عقد سعی کنید در این روال پیش آمده تغییر ایجاد کنید و ببینید وضعیت اصلاح میشود یاخیر(البته طولانی شدن دوران عقد هم به صلاح نیست و نمیدانم چند وقت است که عقد هستید)
🔷پس انرژی خود را به کار بگیرید و به نکاتی که در ادامه عرض میکنم توجه ویژه داشته باشید.
🔷اول اینکه ارتباط خودرا با همسرتان چگونه ارزیابی میکنید؟چون اشاره نکردید اطلاعی ندارم که آیا رابطه ی عاطفی و به ویژه ارتباط کلامی خوبی باهم دارید؟
کلماتی که دوست دارند بشنوند را شما به ایشان بگویید و با محبت خود تامینشان کنید که نیازی به شنیدن این کلمات از جانب نامحرم را نداشته باشند.
به ظاهر خود برسید و رفتار لطیف داشته باشید و اقتدارایشان را حفظ کنید.
🔷فکر کنید ببینید آیا از ابتدای آشنایی تان همین گونه بودند یا خیر؟
🔷در مواردی که بیان کردید ایشان شروع کننده نبودند و خانم های دیگر حدو حدود را رعایت نمیکردند.شاید علت سکوت ایشان ترس از درست دادن موکل ها یا کم شدن حقوق یا چیزهای دیگری باشد.
🔷در یک فرصت مناسب که باهم ارتباط نزدیکی دارید و احساس میکنید اثرگذارهستید حتما با ایشان صحبت کنید البته با لطافت زنانه و ظرافت.یا اگر رو در رو برایتان سخت است در نامه بنویسید.
ابتدا از خوبی هایش بگویید و اینکه دوستش دارید.
سپس بگویید از اینکه آن خانم ها اینگونه پیام میدهند خیلی ناراحت میشوید و حس بدی به شما دست میدهد و چون دوست دارید تا آخر عمر باعشق و علاقه ی زیاد با او زندگی کنید او را محرم راز خود دانسته اید و این موضوع را مطرح کردید.
و درپایان به او بگویید که بهش کاملا اعتماد دارید اما بخاطر دل شما کمی رسمی تر برخورد کنند یا کارهای موکل های آقا را پذیرش کنند.
🔷در این مسیر از طعنه و کنایه و صحبت های دوپهلو و انتقال حس بی اعتمادی بپرهیزید.
🔷زن و شوهر باید رمز گوشی هم را بدانند اما این درست نیست که بدون اجازه وارد گوشی هم شوند و بخواهند کنکاش کنند.
🔷صوت های هنر زن بودن را حتما گوش کنید.
🔷برای خودتان سرگرمی مفید داشته باشید و وقت خود را پرکنید تا گرفتار افکار مزاحم نشوید.
🔷معنویات خود را تقویت کنید و به همراه همسر به مسجد یا مکان های مذهبی بروید و با کسانی که به لحاظ سطح ایمانی از شما بالاتر هستند معاشرت کنید.
🔷با پدرومادرتان تا حدودی صحبت کنید که آنها هم تا حدودی در جریان مشکلات شما باشند و پشتیبان داشته باشید و خود را تنها نگذارید.البته خودتان بهتر میدانید که تا چه حد میتوان با آن ها صحبت کرد که نگرانی بیش از حد هم پیدا نکنند و روی روابط اثر بدنگذارد و فرصت اصلاح از بین نرود.
🔷در صورت نیاز با مشاوران امین کانال همسران خوب بصورت تلفنی در ارتباط باشید.
موفق و موید باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#علاقه_افراطی_به_همجنس
سلام خداقوت
من دختر مذهبی ۱۹ ساله مجردم. مشکلی که دارم اینه که چند وقت اخیر به خانمی به شدت علاقه مند شدم درحدی که وقتی اون خانم میاد تپش قلب میگیرم و ذوق دارم و شبی که نیست و نمیبینمش به شدت ناراحت میشم. از لحاظ جنسی و یا رابطه داشتن هیچ میلی ندارم الحمدلله. ولی علت این حجم عظیم از علاقه عاطفی رو نمیدونم. حدودا از ۱۵ سالگی تا کنکون چندین بار این اتفاق افتاده که مثلا به یکی از دبیرانم این حسو پیدا کردم یا شخص دیگری. یه حسی که واقعا شبیه عشق میمونه و ادم شب و روز داره ب اون شخص فکر میکنه و حتی خوابشو میبینه. یه مدت که از اون شخص فاصله میگیرم حسم کاملا میره و حتی ب نظرم مسخره میاد که به اون خانم علاقه مند بودم. ولی وقتی دوباره میبینمش انگار همه حس ها بهم برگشته😣 از اینکه به خانمی این حسو داشته باشم متنفرم💔 مخصوصا ک میدونم قطعا ب نتیجه نخواهد رسید. لطفا کمکم کنید چیکار کنم که دیگه این حسو پیدا نکنم؟
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی
توجه و عمل به راهکارهای زیر می تواند شما را در حل این مشکل یاری کند :
🔷انسان در برابر هر یک از نعمت های الهی از جمله دوست خوب همواره باید بداند که بالاخره روزی آن را از دست خواهد داد. بنابراین دل سپاری در برابر هر چیز باید به گونه ای باشد که فقدانش موجب آزار انسان نگردد.
🔷سعی کنید نسبت به دشواری دوری از ایشان خونسرد باشید. مسلماً به تدریج رنج این فراق کاهش خواهد یافت و عادی خواهد شد.
🔷سعی کنید دوستان زیادی برای خود پیدا کنید و روابط اجتماعی خود را افزون سازید تا عمل جانشینی به طور عادی انجام گیرد و به تدریج از این حس علاقه تان کاسته شود و ظرفیت های عاطفی تان به طور متناسب میان سایر افراد و دوستان تان پخش گردد و در یک نفر متمرکز نشود؛ این کار، جلوی این نوع آسیب ها را می گیرد.
🔷اگر امکان ارتباط با ایشان را دارید، سعی کنید به تدریج مدت زمانی که در طول روز در کنار او به سر می برید را کاهش دهید.
🔷به صفات رفتاری منفی او هم توجه کنید تا این احساس در شما از بین برود و او را به عنوان یک فرد معمولی نگاه کنید و نه بیشتر.
🔷تلقین در جهت منفی و مثبت اثر خود را به همراه دارد. بنابراین سیگنال های منفی را باید کنار گذاشت. هرگز به خود تلقین نکنید که چنین گرایشی در شما قوی است.
🔷به این فکر کنید که این نوع وابستگی باعث خواهد شد، فرصت هایی که دیگر برگشت ناپذیر هستند را از دست بدهید و آینده زندگی خود را متزلزل بنا نمایید.
🔷اوقات خالی خود را با برنامه های مفید پر کرده و از تنهایی و بیکاری پرهیز کنید تا این افکار به سراغتان نیاید.
🔷افراط در اینگونه وابستگی ها به زندگی آینده شما به صورت جدی آسیب می رساند. زیرا هزینه کردن بیش از حد عواطف برای دوستان، باعث می شود در آینده نتوانید روابط عاطفی مطلوبی با همسر خود داشته باشید؛ زیرا هر انسانی دارای یک منبع محدودی از انرژی روانی است؛ همین طور که توانایی جسمانی او محدود است انرژی های روانی او نیز محدود است بنابراین باید این انرژی ها را به موقع، به تدریج و با احتیاط هزینه کرد.
🔷عجله نداشته باشید و بدانید غلبه بر این وضعیت به تدریج صورت می گیرد. از خداوند و ائمه اطهار (علیهم السلام) نیز کمک بگیرید و بدانید اقدام شما برای حل مسائل نفسانی، نشان از پاک بودن طینت شما و توجه خداوند به شما است. معنویات به ویژه نماز نیروهای خارق العاده ای هستند که خداوند آنها را قرارداده تا انسان در دام شیاطین گرفتار نشود. از این نیروها نهایت استفاده را ببرید.
🔷روابط خود را با والدین و اعضای خانواده تقویت و تحکیم کنید.
🔷درصورت نیاز با یک مشاور امین کانال همسران خوب بصورت تلفنی در تماس باشید.
ان شاءالله موفق و موید باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#کنترل_غرائز
#انتخاب_همسر
سلام خسته نباشید ببخشید کسی که شهوت جنسیش زیاده و از دوره نوجوانی تا الان که ۳۵سال سن داره شهوت اونو از همه کار انداخته یعنی درس دانشگاه کار ورزش هیچی باید چیکارکنه؟؟ همه فکر و ذهنش خودارضایی و دوستی و ارتباط با جنس مخالفه یعنی هم از نظر شهوت و هم کمبود محبت و نیاز عاطفی از طرف جنس مخالف
شهوت باعث انتخاب اشتباه در مورد ازدواجش هم شده الان میخواد از همسرش جدا بشه وکسی رو پیداکنه که دوستش داشته باشه چون انتخاب همسرش یه انتخاب از روی شهوت و کمبود محبت بوده در ضمن ایشون خانم هستن
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما
در خصوص کنترل غرائز بهترین راهکار کنترل فکر و مشغولیت ذهنی و جسمی است.
مضاف بر اینکه تغذیه مناسب با مشورت متخصص می تواند تا حدی این مساله را تعدیل کند.
لازم است به این نکته توجه کنید در این زمینه انتظار یک معجزه زود هنگام نداشته باشید به هر حال تغییر هر عادت نیاز به تمرین و زمان دارد.
در رفع این مساله از توسل و امور معنوی کمک بگیرید. هر چقدر به معنویات بپردازید در این زمینه موفق تر خواهید بود.به طور کلی رعایت تقوا در مقابل هر زمینه گناه باعث می شود بیشتر و بهتر در این مساله به خصوص هم حود کنترلی داشته باشید.
برای انتخاب همسر پیشنهاد میکنم حتما فایل صوتی انتخاب همسر را گوش دهید و گام به گام طبق همان توصیه ها پیش روید تا انتخاب عاقلانه و آگاهانه داشته باشید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#اعتیاد_همسر
سلام وقتتون بخیر
من شوهرم متاسفانه وقتی با باجناقاهاشون جمع میشن بساط ش.ی.ر.ه دارند و یکیشون نزدیک خونه مازندگی میکنه
و من واقعا بابت این موضوع عذاب میکشم
درواقع ذهنم منو از درون داغون میکنه
همسرم بهم قول داده اما نتونسته به قولش پایبند باشد
من چیکار کنم ..
واقعا موندم با توجه به شغلی که داره
و جایگاه اجتماعی من نمیخوام سمت این چیزا بره
تورو خدا راهکاربدین.
به نظرتون چقدر درباره ی این موضوع مثبت اندیشی کنم و افکار منفی درموردش رو کم کنم؟؟منظورم وقتایی که همسرم باهاشون هست؟
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام
در مورد این مشکل یکی از آسیب زننده ترین رفتارها کنترل گری و مچ گیری و سرزنش است.
هر چقدر شما در این زمینه مدام به همسر خود تذکر دهید و رفت وآمد های ایشان را چک کنید بیشتر هم از نظر عاطفی از همسر خود دور می شوید و هم زمینه ارتکاب به این امر را فراهم می کنید.
پس راهکار مناسب اول نزدیکی عاطفی به همسر و تقویت رابطه خود و بعد همنشین جایگزین است.
سعی کنید به جای ارتباط با این اقوام بیشتر با خانواده های هم کفو و مثبت در دوست و فامیل ارتباط برقرار کنید و بیش از پیش برای مسائل و جلسات معنوی وقت بگذارید.
ضمن اینکه با توجه به کلیت مساله حتما با یک مشاور امین مشورت کرده و فایل صوتی هنر زن بودن را مورد استفاده قرار دهید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#آسیب_نوجوان
سلام وقتتون بخیر پسر۱۶ ساله ای دارم جدیدا تو ی جیب شلوارش چیز بدی پیدا کردم (وسیله جلوکیری) می خواستم بدونم چه جوری بهش بگیم از کجا اورده
پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما 🌺
مطمئن شوید این وسیله برای چه و...در جیبش بوده
آیا از سر کنجکاوی است یا ....
اگر گوشی شخصی دارد چک بفرمایید آیا رابطه ای دارد ؟
غیر مستقیم تذکر و نکات آگاهی دهنده به او بدهید
حتما از مشاوره حضوری برای پسرتان و خودتان بهره ببرید .
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#بد_اخلاقی_همسر
با سلام، بنده سه سال است که ازدواج کردم، و یک فرزند یک ساله دارم.
مشکلات من با همسرم زیاده ولی به این نتیجه رسیدم که اکثرش به خاطر حساس بودن همسرمه. سر هر مسئلهی کوچیکی به شدت ناراحت میشن و فحش میدن یا میگن برو از خونه بیرون و به خانواده ام حتی توهین میکنن. با کسانی که بچه کوچیک دارن رفت و آمد نمیکنه میگه میان خونه رو به هم میریزن. روی وسایل خودش و خونه هم خیلی حساسه، در ماشینو محکم ببندی ناراحت میشه یا دست به شیشه بزنی...
خیلی وقتا تو دعوا میگن برو ولی من نمیرم.
گاهی بسیااار خوب هستن و گاهی بسیار بداخلاق، نمیدونم اختلالی دارن یا نه
لطفا کمکم کنید خیلی دلم شکسته و آسیب دیدم.
پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما 🌺
سعی بفرمایید همسرتان را درک کنید ،خلق و خوی او با شما متفاوت است همین.
خیلی خوب هست که تشخیص دادید او فرد حساسی هست ،موارد حساسیت همسرتان را شناسایی و سعی کنید آنها را رعایت کنید .
گاهی کم توجهی یک طرف در رعایت نظم و....موجب دلخوری هایی میشود. سعی کنید نشان دهید شما هم حساس هستید ولی در نهایت نتیجه چیز دیگری هست .
به فرض مثال اگر فرزندتان یا کودک دیگری منزل را به هم میریزد نگویید :
چ اشکالی داره مگه ؟بچه ان و تو زیادی حساسی و........❌
کاش کوچکترها هم معنی نظم رو بدونن✅
اگر در جبهه و طرف شوهرتان قرار بگیرید به او آرامش بیشتری میدهید تا زمانیکه روبروی او قرار بگیرید و سعی در متقاعد کردن او نمایید .
کمی همدلی و همدردی اوضاع را بهتر خواهد کرد تا مقابله و لجبازی (به اصطلاح :به کرسی نشاندن حرف خود)
به همسرتان بها و اقتدار بدهید .
کمی احترام را چاشنی رفتار خود کنید .
گاهی از کلمه های "چشم " استفاده کنید .
عبارتهایی را مبنی بر "تایید "همسرتان را به کار بگیرید .
رابطه کلامی و جنسی خود را بررسی و سعی در بهبود کیفیت رابطه تان نمایید .
برای بررسی و ارائه راهکارهای بیشتر از مشاوره تلفنی مجموعه بهره ببرید.
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#رابطه_پدر_دختر
سلام خسته نباشید
دختری۲۲ساله هستم از وقتی لیسانسم را گرفتم و پدرم بازنشسته هستن سر هر چیزی بهم گیر میده و میگه بد هستی و تنبل هستی و چرا ازدواج نمیکنی و عیب از تو هست و نباید ایراد بگیری و خیلی از حرفهایی که ناراحت میشم و دنبال رهایی از خانه پدری هستم از طرفی دنبال فردی آرام و مهربان و صبور هستم که اهل دعوا و بددهنی و کتک نباشه و زندگی آرامی شروع کنم انشاالله ولی پدرم اجازه نمیدهد و از زندگی خسته هستم و هیچ امیدی به زندگی ندارم و استرس دارم.
پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی 🌷
در مورد رابطه ی شما و پدر بزرگوارتان
۱.ریشه ی این مشکلات رو باید پیدا کنید .
این صحبت هایی که بین شما و پدر رد و بدل میشه دلیلش چی هست.یکی از دلایل این مشکل بیکاری هست .پدر شما بازنشسته هستن و شما هم بعد از اخذ مدرک لیسانس توی خونه هستید و همین بیکار بودن باعث به وجود آمدن چالش ها ی مختلف بین شما دو نفر میشود. شما بر رفتار پدر کنترلی ندارید ولی میتونید با کارهای مختلف مثل ادامه ی تحصیل ،آموزش کار های هنری ،سر کار رفتن زمان خودتون رو به نحوی پر کنید تا مشکلات بین شما کمتر بشه.سعی کنید مواقعی که اختلاف نظر بین شما و پدر شکل میگیرد را شناسایی کنید و حتی المکان خودتون رو در چنین موقعیت هایی قرار ندهید .
۲.دلیل تخریب رابطه ی شما و پدر چی بوده .یکی از دلایلش میتونه صبور نبودن شما در قبال صحبت های پدر باشه .شما باید در زمان انتقاد کردن های پدر سکوت کنید ،واکنش تند نشان ندهید ،بی احترامی نکنید و در زمانی که شرایط کمی آرامتر هست در کمال احترام و آرامش راجع به خودتون ،معیارهاتون برای ازدواج و دیگر مسائل با پدر صحبت کنید .
۳.برای بهبود رابطه با پدر اقداماتی نظیر محبت کردن به ایشان ،خریدن هدیه ،احترام بی قید و شرط رو فراموش نکنید .
در مورد رها کردن منزل پدری
مطمئن باشید در حال حاضر هیچ جا برای شما مثل منزل پدری امنیت و آرامش نخواهد داشت تا زمانی که ازدواج کنید .فقط تا زمان ازدواج سعی کنید زمان بیشتری رو به کارهای مورد علاقه ی خودتون ،فعالیت های فرهنگی و اجتماعی ،ورزش کردن ،درس خواندن اختصاص بدهید تا چالش های کمتری بین شما و پدر به وجود بیاید .
برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم 🌷🌷
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#سیگارکشیدن_همسر
سلام،۶سال متآهلم،باکلی دکتر وسختی ی دختر۸ ماهه دارم،همسرم،مهربون،کاربلد وکار آفرین ولی یکم خودکم بینه،باداییاش همکاره،سیگارین واهل فحش و...ایشونم موقع عصبانیت یاشوخی فحش میدهوکاهل نماز،تو مشکلات سیگارمیکشه قبل بارداری پنهانی، بعدکنار گذاشت الان دوباره انجام میده ی بار تصادفا دیدم بحث کردیم گفت به جان بچه نمیکشم خانوادشونم در جریانن پیش اونامیکشه،تغافل میکنم وغیر مستقیم ابراز نفرت،اثرنداره وقتی بودودمیده اعصابم خرد میشه،نمیدونم چ کنم کاراش اصلاح شه،امکان تغییرشغلو همکارنیست،تشکر.
پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی
بسم الله الرحمن الرحیم 🌷
سلام وادب خدمت شما خواهر گرامی
در مورد سیگار کشیدن همسر شما باید خدمتتون عرض کنم
در تمام مشکلات رفتاری ما به دنبال پیدا کردن ریشه ی رفتار هستیم که در این مورد شما فرمودید به خاطر همکاری با اقوامی که سیگاری هستن و اهل فحش دادن.
دقیقا درست است محیط به شدت میتواند بر رفتارهای ما تاثیر بگذارد اما از آنجایی که فرمودید امکان تغییر در شغل نیست پس بهترین راه ایجاد رابطه ای گرم و صمیمی بین شما دونفر و بعد از اینکه از بابت رابطه خیالتان راحت شد با زبانی نرم ،محبت آمیز از ایشان خواهش کنید که به خاطر سلامتی خودشون و دختر خانمشون سیگار رو ترک کنند و یا مراقب کلامشون باشند.
برای بهبود رابطه به ایشان احترام بگذارید، نقاط مثبتشون رو تائید و تقویت کنید ،بدون قید و شرط دوستشان داشته باشید ،تفریح ، خندیدن و خاطره سازی باهم داشته باشید ،سعی کنید حتی الامکان وقتشان را با در کنار هم بودن پرکنید .
در مواقعی که سر کار نیستن به سمت گروه های دوستی و مهمانی های خانوادگی سالم تر سوق بدهید تا تحت تاثیر این گروه های دوستی سالم هم اهمیت بیشتری به فرائض دینی بدهند هم بدرفتاری ها در ایشان کاهش پیدا کند.
برای صحبت کردن در مورد سیگار یا هر رفتار دیگه ای حتما
سعی کنید محیط خیلی آرام و مملو از احترام باشد.
اول به نقاط مثبت شخصيت شون اشاره کنید بعد به ایشان نقد کنید .
از بیان جملاتی مثل من بدم میاد از سیگار کشیدن خودداری کنید و جملاتی مثل برای سلامتی شما مضر هست و ممکن هست دخترمون الگو برداری کنه استفاده کنید.
با توکل به خدا و انجام این اقدامات انشاالله رفتارها اصلاح خواهد شد .
برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم 🌷🌷🌷
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#ترس_تاریکی
#تنهایی
سلام و وقت بخیر
پسر بچه ۹ ساله ای دارم که از تنهایی میترسه و من خیلی نگران هستم که بزرگتر شد مثل خودم بشه. من خودم که پدرش هستم ۳۵ سالمه از تنهایی میترسم و متاسفانه این موضوع رو پسرم از ۳ یا ۴ سالگی فهمید و اون هم مثل خودم ترسو شد. ترسش تا حدی هست که حتی دستشویی نمیره و خودش رو نگه میداره و بعضی مواقع (البته ببخشید) توی شلوارش خراب کاری میکنه. تو رو خدا کمکمون کنید. به نظرتون به خودش بگیم که از تنهایی میترسه یا اینکه به روی خودمون نیاریم؟
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
باسلام و احترام خدمت شما
اینکه بخواهید مسئله را به روی پسرتان بیاورید ، مشکلی را حل نخواهد کرد ، بلکه ممکن است جاهایی که از خودش شجاعت نشان میداده را کم کند چون می داند شما او را یک آدم ترسو میشناسید . به خاطر همین حتی در نحوه ی گفتار و رفتار خود جوری عمل کنید که انگار واقعا ایشون شخصیتی شجاعی دارد .مثلا در خطاب خود بگویید پسر شجاعم ، پسر قهرمان من و ...
اصولامسائلی چون ترس و استرس و نگرانی از مقوله هایی هستند که به شدت مسری اند و چون فرزندان ما از والدین الگو می گیرند ، اولین و مهمترین کاری که باید انجام دهید روی ترس خوتان کار کنید ، که از بین زود .
چون همانطور که خودتان اشاره کردید ، بچها با دیدن و متوجه شدن ترس شما ، او هم ترسو میشود .
با توکل بر خداوند متعال و کمک گرفتن از مشاورین مطمئن و حاذق میتوانید از پس ترس خودتان بربیایید .
در مرحله ی بعدی سعی کنید به ایشان حس اطمینان و امنیت بدهید ، مثلا کاری نکنید که همیشه استرس تنهایی داشته باشد .خیالش را راحت کنید که همیشه کنارش هستید و او را تنها نمی گذارید .
از طرفی او را در وحله ها و شکل های مختلف تنها بگذارید ، مثلا گاهی اوقات با او بازی قایم باشک انجام دهید ، به او کلرها و مسئولیت هایی بسپارید که برای چند دقیقه تنها باید باشد ، مثلا اتاق خودش را که ترسی از آن ندارد باید تمیز کند و در این مدت بطور نامحسوس او را تنها بزارید .
البته برای راهکارهای دقیق تر و بررسی بیشتر مسئله نیاز هست حضوری یا تلفنی با مشاور مطمئن و متعد در ارتباط باشید.
با آرزوی موفقیت و پیروزی شما.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#خیانت_همسر
سلام ...ممنون ازمطالب خوب کانالتون.ببخشید من ده ساله ازدواج کردم در حین کل این ده سال بارها ها خیانتهای همسرم رو دیدم وهمیشه ابروش رو حفظ کردم وبخشیدم و موندم اما چهار ماه پیش فهمیدم زن صیغه کرده وبچش رو هم سقط کرده خواهش والتماس کرد که ببخشمش .همیشه پدر ومادرش ساپورتش کردن از همه لحاظ مالی وحتی خرابکاری هاش تک پسرهست ومدرک دکتری داره... دوسال پیش مقداری از خیانتش رو نه همه اش به پدرش گفتم پدرش خواهش کرد که بمانم اما باز هم خیانت کرد دیگه انگیزه ای برای زندگی ندارم دو فرزند دختر هم دارم...اصلا نمی تونم بهش اعتماد کنم.
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و خداقوت خدمت شما🌸
مسئله ی شما قابل درک و مایه تاسف هست .
اما زندگی همیشه همراه رنج و سختی است باید یاد بگیریم که بتوانیم مسائل را به بهترین وجه مدیریت کنیم.
شاید علت خطاهای همسرشما همین مسئله ی راحت طلبی ایشان هست که همیشه مورد حمایت والدین قرار گرفته است .
برای حل این مسئله باید دید چرا همسرتان به دنبال این مسائل هست ؟
آیا از لحاظ مسائل زناشویی از سمت شما مشکلی ندارد؟
آیا شما همیشه توانسته اید نیازهای جنسی ایشان را برآورده کنید؟
آیا هنر زنانگی را آنطور که لازمه یک خانم هست رعایت کرده اید؟
در مرحله ی بعدی آیا همسرتان اهل تقوا و رعایت مسائل شرعی هست؟
چون یکی از ترمزهای مهم در جهت حفظ زن و مرد در زندگی مشترک مقید بودن به مسائل دینی هست.
اینکه مسئله ی شما تنها با بخشیدن همسرتان از سمت شما ، بدون هیچ تغییری در روند اصل کار یا حل ریشه ی مشکل باشد ، قابل حل نخواهد بود .
برای بررسی بیشتر این مسئله به نظرم نیاز هست که با مشاور متعهد و حاذق مسئله را مطرح کنید تا به امید خداوند متعال حل بشود .
با آرزوی موفقیت و پیروزی شما 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#کتک_کاری_فرزند
سلام وقتتون بخیر
من پسری دوساله دارم که بچه ها رو میزنه و اکثرا هم کوچکتر از خودش و شامل میشه اما پیش اومده که من و پدرش و خاله اش هم بزنه.خیلی باهاش صحبت میکنیم و گاهی دعوا.اما اصلا خودمون نمیزنمیش و نمیدونیم چطور باید رفتار کنیم.گاهی اصلا تکرار نمیکنه.این موضوع باعث شده در مجالس هییت خانوادگی ماهانه بدلیل ترس از زدن بچه ها و رفتار مادرهاشون خودداری کنیم
مورد بعدی هم ترسش هست که از یکسری موارد میترسه مثل صدای بلند مثل صدای اذان و مداحها یا حیوانات مثل گربه و سگ
🌷🍃پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
سلام و عرض ادب.
خیلی ممنون از اعتمادتون به ما🌹
🔹 ابتدائا باید ریشه ی این موضوع بررسی گردد و سوال مهمی که از شما پرسیده می شود این هست که:
🔹 آیا پسر شما در خانه شاهد دیدن رفتارهایی هست که شامل کتک زدن باشد.مثلا پدر او و یا برادر یا خواهر او کسی را کتک نمی زنند یا او شاهد رفتارهایی باشد که در آن ها زدن مشاهده شده باشد.
🔹 نکته ی بعدی این هست که کودک شما باید از لحاظ پزشکی و فیزیولوژیکی بررسی شود. گاهی اوقات کمبود آهن باعث پرخاشگری در کودکان می شود.
🔹 آیا برنامه کودک هایی مشاهده می کند که در آن ها صحنه ی پرخاشگری و خشونت دیده شود؟
🔹آیا در استفاده از رسانه و بازی های کامپیوتری و گوشی و تبلت، مدیریت زمان وجود دارد؟
🔹🔹🔹یکی از دلایل مهم این هست که کودک شما شاهد صحنه های پرخاشگری از راه های متفاوت هست و این را در زندگی خودش پیاده می سازد.
🔹🔹 در ارتباط با ترس های دیگر هم کودک شما ممکن است که شاهد الگوهای ترس از شما و یا دیگران در ارتباط با این زمینه باشد.
🔹🔹🔹🔹چند پیشنهاد خدمت شما ارائه می شود:
🌷 مدیریت رفتار خودتان و همسرتان در ارتباط با پرخاشگری
🌷 مدیریت رسانه و گوشی و تبلت توسط خودتان و در نتیجه کودک. خودتان گوشی زیاد به دست نگیرید تا برای کودک خودتان الگو شوید.
🌷 گوش دادن به ویس تربیت صحیح کودک از سن ۰ تا ۹ سالگی جناب آقای محسن پور احمد خمینی
ان شاءالله موفق باشید.
💎کانال تربیتی همسران خوب💎
@hamsaranekhoob
#ارتباط_باهمسر
سلام بنده۲۲وهمسرم۲۸ساله هستند
یه پسر۲ساله داریم،ازاولی که همسرم به خواستگاریم اومدن خودشونوخیلی خوب نشون دادن الان گاهی حتی نمازهاشون قضامیشه حتی قضاشوهم ممکنه نخونن واین منوخیلی اذیت میکنه چون میدونم روپسرم اثربدی میذاره
یکی دیگه هم اینکه برادرشوهرم ازمن خوشش نمیاد چون مذهبی هستم همش طعنه میزنه ازشهردیگه میان وقتی میان مدام سراینکه زیاددوست ندارم دربودن اونهاخونه مادرشوهرم باشم باهمسرم دعواداریم ومیدونم روبچم اثرمنفی میذاره خیلی جلوخانوادش کوچیکم میکنه وبهم حرف میزنه نمیدونم چیکارکنم لطفاکمکم کنین.
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀
☘ سلام علیکم ☘
💐تربیت درست فرزند شما فقط در گرو ارتباط صحیح شما با همسرتان است.
⭐️نماز خواندن یا نخواندن همسر شما نباید در ارتباط شما با ایشان خللی ایجاد کند.
⭐️در هر حالتی پشتیبان همسرتان باشید زیرا آنچه موجب تربیت درست فرزندتان می شود آرامشی است که در پرتو همدلی شما با همسرتان نصیب او می شود.
🌱با همسر و خانواده ایشان به نرمی و لطافت و از روی رفاقت و صمیمیت وارد شوید.
اگر قرار باشد آنها جذب دین شوند قطعاً این راه مناسب ترین راه خواهد بود.
🌱🌱به اندازه و طبق خواسته همسرتان با خانواده ایشان ارتباط داشته باشید و در هنگام ارتباط از نرمی و خوشرویی غافل نشوید.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#ارتباط_بانوجوان
سلام پسری 17 ساله از خانواده مذهبی و فرزند 1 خانواده که تجربه فیلم پورن و خود ارضایی رو دارد و دارای گوشی شخصی است و حالا هم به دنبال آهنگ های مبتذل و تصاویر مستهجن هست چطور باید به راه درست راهنمایی ش کنن
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀
☘ سلام علیکم ☘
👈راه نجات او تنها یک چیز است و آن فقط رفاقت است .
🪴والدین و اطرافیان باید او را جذب خود کنند نه اینکه او را از خودطرد کنند ،در غیر اینصورت هر روز بیشتر اسیر این دام ها می شود.
🍁تا می توانید او و شخصیتش را اکرام کنید و بزرگ بشمارید و از جر و بحث و مشاجره با او به شدت پرهیز کنید که موجب دوری و فاصله گرفتن او می شود.
🌹فضای خانه و خانواده را برای او جذاب و با نشاط و شاداب کنید و از ایجاد تنش با او بپرهیزید.
🌼هر چه می توانید او را به ورزش و روابط اجتماعی با خویشاوندان و دوستان خوب تشویق کنید.
🌼برای دانستن ریزه کاری ها و اطلاعات بیشتر حتماً با یک مشاور امین در ارتباط باشید.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#خواستگار
سلام وقت تون بخیر ببخشید من ۲۸ سالمه، هر خواستگاری برام میاد یا میره دیگه خبر نمیده یا اونایی که معرفند شماره پدرم را میگیرند که زنگ بزنند دیگه خبری نمیشه ازشون.
میخاستم بدونم اینکه میگند بختم را بستند یا مشکلی تو کارم هست درسته یانه؟
چون از نظر قیافه و موقعیت خیلی خوبم. هم سرکار میرم هم ماشین از خودم دارم و...
🌸بسماللهالرحمنالرحیم 🌸
سلام دوست عزیز،ما شما رو درک میکنیم واقعا در شرایط سختی دارید ولی همیشه علت بسیاری از اتفاق ها خود ما نیستیم پس دنبال یه علت درونی نگرد،شاید خدا میخواد با این اتفاق ها درجه ی شما رو بالا ببره ک شما رو قویتر کنه پس دنبال یک دلیل درونی و بیرونی نگرد با فکر کردن به این دست موارد حال خوب خودت و اطرافیانتون رو از بین نبر، در این شرایط با هدایت فکرت به چیزای مثبت دیگه زندگی رو به کام خودت شیرین کن. ببین دوست عزیز هر انسانی در زندگی یه بهرهای از رنج داره ولی میتونه همیشه به رنجش فکر کنه و دنبال علتش بگرده و کیفیت بقیه قسمتهای زندگیش رو پایین بیاره، میتونه با گذر از رنجش در بقیه قسمت ها زیبا و با کیفیت زندگی کنه وکم کم همین رنج ها هم باعث رشدش بشند این تصمیم باشماست که چگونه میخواهید زندگی کنید.
دوم در رابطه با بستن بخت و ....ما دانشی نداریم پس طبیعتا در زمینه ای که دانش نداریم نمی تونیم نظری در رابطه با رد و با تاییدش بدیم ، ولی چیزی که مهم هست جهان یک خالقی داره که بسیار حکیمه و بر اساس عقل و حکمت جهان رو اداره میکنه با پناه و توکل به این خالق خودت رو از تمام دسیسه های شیطانی و انسانی حفظ کن و با دعا و توسل به آغوش خدا و به ائمه پناه ببر و مطمئن باش اگر دستای شما تو دست خدا باشه مهمترین حامی رو داری که شما رو ازهر شری حفظ میکنه و هر چی رخ بده از دیدگاه او مخفی نیست حتما بر اساس خیریتی در مسیرت قرار داده. با دعا هم از این مشکلات یه سکوی پرتاب در مسیر رشد برای خودت درست کن.
#اضطراب
باسلام به استاد بزرگوار
پسری ۱۰ ساله دارم که فرزند سوم هست و۲-۳ماهی هست که دچار این فکر شده که ممکنه من وپدرش فرار کنیم دقیقا این لفظ را به کار میبره.با اینکه میدونه خیلی دوستش داریم ولی به گفته خودش این فکر رهاش نمیکنه.مثلا وقتی میره کلاسی چیزی همش تو این فکر هست که نکنه مامان وبابام فرار کنن برن واگه برن من چه کار کنم؟خیلی باهاش صحبت کردم،در اینکه ما خیلی دوستش داریم تردیدی نداره ولی نمیدونم چرا این فکر را میکنه؟
🌸بسماللهالرحمنالرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
دوست عزیز اصلا نگران نباشید فرزند شما دچار نوعی اضطراب شده که بر اثر شنیدن یا دیدن داستان و یا فیلمی شکل گرفته چیزی که مهم هست با رفتار نا صحیح این اضطراب رو تقویت کنید.
اول اینکه احساس تکذیب نکنید نه اینا چیزی نیست و.. نگید بگید حسش رو درک می کنید. از تنبیه، خشونت کلامی و غیر کلامی و تحقیر و سرزنش خود داری کنید.
دوم سعی کنید نوازش و بازی و تعامل (یعنی ارتباط دوطرفه) داشته باشید.
این احساسات گذرا هستند در صورتی که والدین در این شرایط پذیرای احساس کودک باشند و از او حمایت کنند و با پرداختن به بقیه موضوعات این موضوع رو آرام آرام کمرنگ کنند.
#ازدواج_فرزند_مشکلدار
سلام
پسری دارم۲۴ساله با معلولیت خفیف ذهنی که ماهیچه های دست وپاش هم ضعیف هستند برای ازدواج وشغل این پسر مرا راهنمایی فرمایید که واقعا خسته شدم نمیدونم چکار باید بکنم
خواهش میکنم جواب منو بدید
🌸بسماللهالرحمنالرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز دغدغه مندی شما در رابطه با فرزندتون بسیار قابل احترام و ارزشمند هست و تصمیم برای ازدواج و کار،بسیار تصمیم عاقلانه ای هست. فقط از ابتدا با دعا و توسل شروع کنید چون برای اشتغال فرزند شما وقت و انرژی بیشتری نیاز هست، و اینکار بیش از پیش نیاز به امداد های از جنس دعا و....داره.
شما به عنوان یک حامی مدت بیشتری از فرزندتون حمایت کنید تا یک کار و حرفه متناسب با توان تاکید میکنم متناسب باتوان و استعدادش باشه رو یاد بگیره ،تا بتونه موفقیت بدست بیاره و انگیزه برای ادامه داشته باشه در غیر این صورت فشار زیادی به فرزندتون وارد میشه و از لحاظ روحی باعث آزردگی و رها کردن میشه.
دوم در رابطه با ازدواج ،بعضی از افراد هستند که شرایط فرزند شما را برای ازدواج میپذیرند پس با تحقیق از دوست و آشنا این دست افراد رو پیدا کنید ولی نکته ی مهم اینه که در جلسات خواستگاری همه ی نکات رو توضیح بدید و چیزی رو پنهان نکنید. بعد از ازدواج هم حمایت مالی غیر مستقیم خودتون رو داشته باشید، مستقیم نباشه که باعث وابستگی و عدم استقلالشون بشه .بانو جان این فرزند شما نیاز به حمایت عاطفی بیشتری داره این رو برای بقیه فرزندانتان توضیح بدید تا باعث دلگیری بقیه نشه و سعی کنید از خودش و خانمش بیشتر حمایت عاطفی کنید شنوای کلامشون باشید بدون سرزنش کردن به حرفاشون گوش بدید و نگید ما که همه چیز گفتیم خواستی قبول نکنی،قوی ترین انتخابها و قوی ترین انسان ها در شرایط سخت نیاز به حمایت و تایید شدن دارند پس ایشون رو درک کنید و به عنوان یک دوست دلسوز پناه عاطفی او باشید.
انتظار نداشته باشید که مثل بقیه سریع مستقل بشند و یک زندگی مستقلانه رو تشکیل بدند،ولی این نکته هم مهم هست که حمایتتون مستقیم نباشه که تا آخر عمر وابسته باشند.
دورادور هوای زندگیشون رو داشته و مشکلاتشون بدون اینکه بفهمند از جانب شماست مرتفع کنید.
در پایان با توسل به نیکان عالم از این گنج الهی بهره مند بشید.
#دخالت_والدین
سلام. 35 ساله هستم با یه پسر 5 ساله. با دخالتهای خانواده خانمم نمیدونم چه کنم. چند سری تو این 10 سال رو در رو صحبت کردیم و خواستیم که دخالت نکنن. چند روز پیش باز 5 تا یادداشت از طرف مادرخانم توی کیف پول همسرم که رفته بود منزلشون و برگشته بود پیدا کردم. سفارش داده و رمال نوشته با یه سری دعای درهم و برهم و تو 5 برگه مختلف که، میخوام سعید (یعنی من) خر فرزانه (یعنی همسرم) بشود.
به روی همسرم نیاوردم و پاره کردم و ریختم دور (عکسم گرفتم)
همسرم خیلی وابسته اس به مادرش. خانواده خانمم خیلی سطح پایینن (هم فرهنگی و هم مالی) و مادرخانم هوو داره. خیلی دوس دارم شرشون از زندگی من و همسر و بخصوص فرزندم کنده بشه. 90 درصد دعواهامون که هر هفته پیش میاد تو خونه، فقط بخاطر حرفهای اونهاس. آیا امکانش هست که ارتباطمون کلا قطع بشه؟ چه کنم کمترین اصطکاک باشه؟(نمیخوام فرزندم ازشون تاثیر بگیره)
🌸بسماللهالرحمنالرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست گرامی برای کم کردن اثرات دخالت خانواده همسرتون باید آرام و به تدریج چند گام بردارید اول اینکه به تدریج زمانی که درکنار مادرشون کم کنید و کم کم تعداد دفعات ولی باید اصل تدریج رعایت کنید که همسرتون آسیب نبینه ولی مهم تر از آن آگاهی شما و همسرتون از آسیب های این دخالت ها ست که آن را مدیریت کنید چگونه؟؟؟ با همسرتون صحبت کنید که وقتی حرفی از جانب خانواده اش میشنوه بررسی همه جانبه داشته باشه
#افسردگی_بعداز_زایمان
#ضعف_جسمانی
#سردی_مزاج
سلام استاد عزیز
۲۶سالمه همسرم ۴۲یک دختر ۸ساله ویک پسر ۶ ماه دارم
۱۳ساله ازدواج کردم
استاد چهل روز بعد زایمانم خیلی دلم میگیره خیلی زیاد حتی تحمل این که تو خونه وایسم رو ندارم خیلی ناامید میشم خیلی زیاد له طوری که وقتی ناامید میشم فکر میکنم فقط میخوام بمیرم . خواهی وقت ها اصلا نمی تونم بخوابم همش حس های منفی دارم .همسرم انتخاب خودم نبود خوبی زیاد داره ولی پدر م دیوانه میخونه همیشه بد میگفت از لج من .این موقع ها خیلی حساس شدم بهش وقتی یاد حرفای زشتش میفتم تمام بدنم میلرزه وحشت ناک عصبی میشم دست خودم نیست . انگاردلم میخواد کلا هیچ وقت نباشه تا من حالم خوبه. انگار زندگی برام به پایان رسیده میگم نمی تونم دیگه .ولی واقعا دلم میخواد شاد باشم با بچه هام بازی کنم ولی ازبس فکرم بهم ریخته نمی تونم
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
قدم نو رسیده رو بشما تبریک عرض میکنم ان شاءالله خداوند نسب شیعه دو توسط شما بیشتر و بیشتر بگرداند.
خواهر عزیز مسئله ای که برای شما پیش اومده برای بیشتر خانم هایی که زایمان میکنند اتفاق میافتد و مسئله بسیار مهم و با اهمیتی هست چرا که اگر تدابیر بعد از زایمان صورت نگیرید مشکلات روحی زیادی رو بدنبال خواهد داشت و مشکلات زندگی رو ناخودآگاه بیش از پیش افزایش میدهد
چقدر سنت های قدیمی ما از روی حکمت و تدبیر بود اینک برای زن زائو کاچی و مواد مغذی گرم تهیه میشد و باید مصرف میکرد
تمامی اینها نه تنها قوای جسمی رو حفظ میکرد بلکه مانع از مشکلات روحی و سردی مزاج نیز میشد
آن شاالله با مصرف مواد خوراکی گرم و تجدید در سبد غذایی و تغذیه خانواده مشکلات به تدریج برطرف خواهد شد
توصیه میکنم برای بهبود هر چه بهتر و سریع تر به اطباسنتی امین مراجعه بفرمایید
از عطرهای گرم استفاده کنید صبح موقع بیداری گلاب رو استشمام نمایید
از غذاهای سرخ کرده و سودا زا پرهیز نمایید
حتما مواد سرد مثل شیر و ماست رو با ملین خود مصرف نمایید
شیر با عسل و ماست با نعنا و ...
اگر احساس کسالت و خواب آلودگی هم دارید
فالوده سیب و بیدمشک و عسل رو ناشتا مصرف نمایید
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#تربیت_فرزند
#حرف_زشت
سلام .سه تا پسر دارم ( کلاس هفتم. سوم. و پیش دبستانی) طوری شدن که حرفای زششتشون منو واقعا عذاب میده... دیگه از ادب و تربیت باباشون که گذشته هرچی میگم فایده ای نداره و انگار نمیتونه ترک کنه ولی بچه ها هم انگار فقط باباشون الگوشون هست. منم خیلی وقتا تصمیم میگیرم که زود عصبانی نشم. زود بهم برنخوره ولی اصلا انگار دست خودم نیست. داد میزنم
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام به شما مادر عزیز
حداقل کاری که می توانید بکنید آن بخش ماجرا که به خودتان مربوط است و قدرت کنترلش را دارید تغییر دهید: داد زدن خودتان
با داد زدن تنها رابطه خود و بچه ها را خراب می کنید و از تاثیرگذاری خود می کاهید.
پس روی کنترل خشم خود کار کنید. استفاده از فایل صوتی #کنترل_خشم می تواند به شما کمک کند.
در مرحله بعد رابطه خود را با بچه ها بهبود دهید. حتما روزانه با فراخور سنشان بازی های مختلف داشته باشید.
سپس در عین حال که احترام پدر را به شدت جلوی بچه ها حفظ می کنید ویژگی های مثبت همسر خود را برای بچه ها یادآوری کنید و از این رفتار به عنوان تنها یک رفتار اشتباه که متاسفانه از پدر سر می زند یاد کنید و نه یک ویژگی شخصیتی.
در واقع پدر را تخریب شخصیت نکنید.
حتما فایل صوتی هنر پدر و مادر بودن را مورد استفاده قرار دهید و در صورت امکان برای گرفتن راهنمایی بهتر از مشاوره همکاران در مجموعه تربیتی همسران خوب استفاده کنید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#دوران_عقد
#بدقولی_همسر
سلام و خداقوت
۵ ماهه عقدم و با اینکه همسرم انسان خداشناسه چند وقت پیش توافقات روزای آشنایی رو پیش کشید که توان عملی کردنشون نداره در صورتیکه زمان آشنایی گفت مشکلی نداره و اگه شرطام قبول نمیکرد ممکن بود جوابم منفی بشه چون اونقدر برام مهم بودن که روزای آشنایی مطرح کردم و جالبتر اینکه هنوز تو موقعیت عملی کردن شرطام قرار نگرفته و تلاشی نکرده ولی میگه در توانم نیست در صورتیکه تلاشش بیشتر از نتیجش برام مهم بود و اگه تلاشش میکرد ولی به نتیجه نمیرسید شاید از شرطام کوتاه میومدم الانم جدا از شرطام بدقولیش نگرانم کرده که بعید نیست بعدا زیر بقیه حرفاش بزنه ضمنا با اینکه یه روز نمیتونست منو نبینه ولی نزدیک ۳۰ روزه خبری ازش ندارم حرف آخر منم بهش این بود که نمیتونم با آدم بدقول زیر یه سقف زندگی کنم و واقعا اعتمادم نسبت بهش از دست دادم
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام دوست عزیز
من در مورد احساس بی اعتمادی به شما حق می دهم اما دو چیزی که در این رابطه حائز اهمیت زیادی است این است که اولا این شروط چه شروطی بوده اند و دوم اینکه همسر شما برای عمل نکردن به این شروط چه دلیلی را آورده اند.
ضمن اینکه یک ماه خبر نداشتن و نداشتن ارتباط جای تامل بسیاری دارد.
توصیه مهمی که می توانم به شما داشته باشم قبل از گرفتن هر گونه تصمیم لازم است با مشاور مورد اعتماد و متخصص مشورت کنید.
برای عروسی و یا جدایی به هیچ عنوان عجله نکنید و همسر خود را در سایر موقعیت ها بسنجید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob