✅سبد رای نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۳
5⃣ دکتر سعید جلیلی – یادداشت پنجم
➕سبد رای اصطلاحی است رایج در دانش علوم سیاسی به معنی مجموعه آرای رای دهندگانی که به طور جمعی و همیشگی به یک حزب، جریان یا صنف خاص رای میدهند.
در حقیقت سبد رای ، تعداد آرای یک فرد فارغ از تبلیغات، اجماع و اتفاقات خاص ایام انتخابات است.
در این یاداشت قصد داریم سبد رای هر یک از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ۸ تیرماه ۱۴۰۳ را بررسی کنیم. بسیار واضح است که ما در اینجا قصد پیشبینی نتیجه انتخابات را که به عوامل مختلفی وابسته است را نداریم.
دکتر سعید جلیلی:
🔻او متولد ۱۳۴۴ در مشهد و دارای مدرک دکتری علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق (ع) است.
🔻جلیلی با آغاز جنگ، عازم جبهه شد و در عملیات کربلای ۵، پس از مجروح شدن از ناحیه پای راست و نبود امکانات کافی در منطقه عملیاتی به صورت کامل پای خود را از دست داد.
🔻وی در سال ۱۳۶۸ و با پایان یافتن جنگ، وارد وزارت امور خارجه شد و از پایینترین سطح در این وزارتخانه فعالیتهای خود را آغاز و در دولت اصلاحات معاون اداره اول آمریکا در وزارت امور خارجه شد.
🔻او مدتی با عنوان مدیر بررسیهای جاری دفتر رهبری به ایفای نقش پرداخت.
🔻جلیلی در دولت احمدینژاد به وزارت خارجه بازگشت و بهعنوان معاون اروپا و آمریکا فعالیت نمود و در این مدت بههمراه علی لاریجانی دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی، در برخی مذاکرات با خاویر سولانا حضور داشت.
🔻با استعفای علی لاریجانی در سال ۱۳۸۶ دکتر سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد؛ اما با روی کار آمدن دولت حسن روحانی در سال ۱۳۹۲ او برکنار شد.
🔻اوج فعالیتهای سعید جلیلی، در عرصه مذاکرات هستهای بود و مردم ایران او را به عنوان یک دیپلمات و مذاکرهکننده هستهای میشناسند. وی هماکنون با حکم مقام معظم رهبری، عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام است.
🔻سعید جلیلی هرگز فعالیتهای تشکیلاتی و حزبی نداشتهاست، اما رویکرد او اصولگرایی است و پایگاه اصلی حزبی او را میتوان جبهه پایداری دانست.
سبد رای:
🔻شهر مقدس مشهد و استان خراسان رضوی اولین پایگاه سبد رای سعید جلیلی است؛ اما همانطور که در یادداشتهای قبلی اشاره شد، او این سبد رای را با دیگر همشهریان خود یعنی قالیباف و قاضیزاده هاشمی شریک است.
🔻خراسان رضوی بعد از تهران پرجمعیتترین استان کشور است و واجدین شرایط رای دادن در این استان بیش از ۴میلیون ۷۵۰ هزار نفر اعلام شدهاست.
🔻پدر سعید جلیلی اصالتا اهل بیرجند است و در سال ۹۲ او بیشتر درصد آرای مردم استان خراسان جنوبی را به خود اختصاص داد؛ اما تعداد واجدین شرایط رای در این استان فقط ۶۱۰هزار نفرند که اگر همه آنها در انتخابات شرکت کنند و همه آنها به سعید جلیلی رای دهند باز هم نمیتوانند کمک چندانی به هم ولایتیشان برای رسیدن به پاستور بکنند.
🔻سبد رای دیگر دکتر جلیلی را باید در احزاب و جریانات اصولگرایی جست و جو کرد، اما با توجه به عدم تعامل او با احزاب انقلابی، نمیتوان خیلی امیدوار بود که جریان تشکیلاتی جبهه نیروهای انقلاب اسلامی بر سر سعید جلیلی به اجماع و وفاق برسند و البته رقیب سرسختی چون قالیباف و رقیب تشکیلاتی چون زاکانی، میدان احزاب را برای جلیلی بسیار تنگ میکند.
🔻تنها حزبی که میتوان آنان را از حامیان جلیلی دانست، جبهه پایداری است، که آن هم با توجه به نتیجه انتخابات هئیت رئیسه مجلس و همچنین گفتوگوهای درون حزبی که بعضا به بیرون درز میکند، نشان میدهد که تمایلشان به قالیباف بیشتر است و یا دست کم نیمی از اعضای موثر پایداری رقبتی به جلیلی ندارند.
🔻سبد رای دیگر جلیلی که میتوان گفت در آن بیرقیب است، تشکلهای انقلابی دانشگاههای کشور است، حضور مستمر جلیلی به عنوان سخنران در همایشهای دانشگاهی، او را به چهرهای گفتمانی مبدل نمودهاست که در بین جوانان انقلابی دانشجو محبوبیت زیادی دارد.
🔻این پایگاه رای را میتوان در درجه اول برای جلیلی و در درجه دوم و با اختلاف زیاد برای زاکانی دانست.
🔻هر چند دانشجویان انقلابی کشور، جمعیتشان خیلی زیاد نیست، اما شور و نشاط جوانیشان همیشه جلیلی را همراهی کردهاست.
🔻واقعیت این است که این سبدهای رای هیچ کدام قادر نخواهند بود سعیدجلیلی را رئیس قوه مجریه کشور نمایند پس لازم است آخرین و بزرگترین سبد رای او را بررسی کنیم.
🔻مهمترین و موثرترین سبد رای جلیلی، رایهای نخبگانی است. همگان بیش از آنکه جلیلی را یک مدیر اجرایی بدانند او را یک نظریهپرداز انقلابی و شخصیت دانشگاهی میشناسند او سبد رای قابل توجهی در بین نخبگان و اساتید انقلابی حوزه و دانشگاه میتواند داشتهباشد.
🔻طبیعی است که جامعه نخبگانی کشور محدود باشند، اما تاثیرگذاری آنها بر روی قشر خاکستری میتواند رای چند میلیونی را برای جلیلی به ارمغان بیاورد.
انتخابات سال ۹۲ نشان داد خواستگاه رای نخبگانی جلیلی شهر مقدس قم است.
🔻با همه این توصیفات، عدم همراهی قشر خاکستری جامعه باعث میشود کار جلیلی برای رسیدن به صندلی رئیس اجرایی کشور بسیار سخت باشد. حقیقت این است که جلیلی زمانی میتواند رئیس جمهور اسلامی ایران شود که اول احزاب و جریانهای اصولگرا با او همراه شوند و دوم گفتمان او فراتر از جامعه نخبگانی کشور و در بین عموم مردم جاری شود. والله اعلم
——————————
📣قـمپـویا، ذرّهبینی زیـر پوسـت شـهر🔍
🆔https://eitaa.com/joinchat/1057358004C5aec845c84
🔰واحد سیاسی تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه قم با همکاری جنبش دانشجویی قسط و بسیج واحد خواهران دانشگاه قم برگزار میکند :
💢مناظره انتخاباتی
⭕️ باحضور نمایندگان ستاد انتخاباتی نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در شهر قم
📌 نمایندگان دعوت شده از ستاد نامزدهای:
- جناب آقای دکتر جلیلی
- جناب آقای دکتر قالیباف
- جناب آقای دکتر پزشکیان
📆 تاریخ: چهارشنبه 30 خردادماه
⏳ ساعت: 17 الی 19
🏫 مکان: دانشگاه قم ، دانشکده فنی و مهندسی ، تالار شهید احمدی روشن
🎫امکان حضور برای عموم دانشجویان ، طلاب و مردم محترم بلامانع میباشد.
#ویژهی_عموم_دانشجویان
🎤 به همراه پرسش و پاسخ دانشجویی
(ستاد انتخابات دانشجویی دانشگاه قم)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#واحد_سیاسی
#جامعه_اسلامی_دانشجویان_دانشگاه_قم
🌐@jadqomu
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رفتار زشت و قهر مشاور پزشکیان در برنامه زنده
🔹فاضلی، مشاور همراه پزشکیان با کارشناس برنامه درگیری لفظی پیداکرد و بعد از ثانیهای میکروفون را درآورد روی زمین پرت کرد و از برنامه بیرون رفت.
✅سبد رای نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۳
6⃣ دکتر محمدباقر قالیباف – یادداشت ششم و پایانی
➕سبد رای اصطلاحی است رایج در دانش علوم سیاسی به معنی مجموعه آرای رای دهندگانی که به طور جمعی و همیشگی به یک حزب، جریان یا صنف خاص رای میدهند.
در حقیقت سبد رای ، تعداد آرای یک فرد فارغ از تبلیغات، اجماع و اتفاقات خاص ایام انتخابات است.
در این یاداشت قصد داریم سبد رای هر یک از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ۸ تیرماه ۱۴۰۳ را بررسی کنیم. بسیار واضح است که ما در اینجا قصد پیشبینی نتیجه انتخابات را که به عوامل مختلفی وابسته است را نداریم.
دکتر محمدباقر قالیباف:
🔻در سال ۱۳۴۰ در شهر طرقبه مشهد متولد شد.
او دارای مدرک دکتری در رشته جغرافیای سیاسی است و دوره خلبانی هواپیمای ایرباس را در فرانسه گذراندهاست و عضو هیئت علمی و دانشیار گروه جغرافیای سیاسی دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران است.
🔻قالیباف در سال ۱۳۶۱ فرمانده تیپ ۲۱ امام رضا (ع) شد و سپس به فرماندهی لشکر ۵ نصر خراسان در دوران دفاع مقدس ارتقاء یافت و همچنین به عنوان فرمانده لشکر ۲۵ کربلا منصوب شد.
برادرش حسن قالیباف در عملیات کربلای ۴ به شهادت رسید.
🔻سردار قالیباف بعد از پایان جنگ مدتی فرمانده قرارگاه نجف بود و سپس به جانشینی نیروی مقاومت بسیج منصوب شد.
🔻او در سال ۱۳۷۳ به عنوان فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا (ص) انتخاب شد و در اجرای پروژههایی همچون راهآهن مشهد – سرخس، گازرسانی به پنج استان مرکزی و غربی، ساخت سازههای دریایی خلیج فارس و سد کرخه ایفای نقش کرد.
🔻او در سال ۱۳۷۶، با حکم مقام معظم رهبری، به سمت فرماندهی نیروی هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب گردید؛ به گفته سردار حاجیزاده فرمانده کنونی نیروی هوافضای سپاه، گسترش فراوان پایگاههای هوایی و قدرت موشکی کشور را بعد از شهید تهرانی مقدم، مدیون زحمات قالیباف هستیم.
🔻سردار محمد باقر قالیباف، در سال ۱۳۷۹ با حکم مقام معظم رهبری، به فرماندهی نیروی انتظامی کشور منصوب شد.
او توانست در مدت ۵ ساله خدمتش در نیروی انتظامی، تحولات چشمگیری ایجاد کند.
تجهیز نیروی انتظامی، راهاندازی پلیس ۱۱۰، ایجاد دفاتر خدمات الکترونیک پلیس+۱۰، سامانه نظارتی ۱۹۷، و دانشکدههای جدید پلیس از خدمات دوران قالیباف در نیروی انتظامی میباشد.
🔻قالیباف در سال ۱۳۸۳ به عنوان رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب گردید. در دوره ریاست او بر این ستاد، دادگاه ویژه جرایم قاچاق کالا و ارز راهاندازی شد که پروندههایی همچون فرودگاه پیام و قاچاق خودرو در این دادگاه بررسی شد و اقداماتی از جمله مبارزه با قاچاق سیگار و کشف چند اسکله که برای قاچاق کالا استفاده میشد، صورت گرفت.
🔻دکتر قالیباف در سال ۱۳۸۴ شهردار تهران شد و تا سال ۱۳۹۶ در این سمت فعالیت میکرد، او از نظر طول مدت تصدی این پست در کشور رکورددار است.
وی در سال ۱۳۸۷ برابر با سال ۲۰۰۸ میلادی از طرف سایت شهرداریهای جهان به عنوان هشتمین شهردار برتر دنیا معرفی شد. سبک «مدیریت جهادی» یک شیوه مدیریت شهری در ایران بود، که توسط محمدباقر قالیباف، رقم خورد.
قالیباف توانست با اجرای پروژههای کلان خدماتی و رفاهی، تحولات شگرفی در پایتخت ایجاد نماید.
🔻دکتر قالیباف در انتخابات ریاستجمهوری سال ۹۶ به نفع شهید رئیسی انصراف داد و در سال ۱۴۰۰ نیز با توجه به ثبتنام شهید آیتالله رئیسی، اقدام به ثبتنام نکرد.
محمدباقر قالیباف در سال ۱۳۹۹ به عنوان نماینده مردم تهران وارد مجلس شد و توانست ۴سال پیاپی رئیس قوه مقننه شود، مقام معظم رهبری از آن مجلس با عنوان مجلس انقلابی یاد کردند.
قالیباف مجددا در سال ۱۴۰۲ نماینده مردم تهران شد و هماکنون رئیس مجلس شورای اسلامی است.
🔻او از سال ۹۶ تا ۹۹ با حکم رهبری عضو حقیقی و از ۹۹ تا کنون عضو حقوقی مجمع تشخیص مصلحت نظام است.
سبد رای:
🔻مشهد، زادگاه قالیباف و دومین شهر پر جمعیت کشور را میتوان اولین سبد رای او دانست، البته همانطور که در یادداشتهای قبل ذکر شد، دو همشهری دیگری او یعنی قاضیزاده هاشمی و جلیلی نیز از این سبد سهم دارند.
🔻تهران نیز با بیش از ۱۰ میلیون واجد شرایط رای دهی، که قالیباف ۲ دوره اعتماد آنها را جهت حضور در مجلس جلب کرده است و همچنین خاطرات خوشی از ۱۲سال شهرداری او دارند نیز سبد رای بینظری برای قالیباف است که البته دکتر زاکانی شهردار کنونی و نماینده سابق تهران در این سبد بزرگ، با او شراکت دارد.
🔻سبد دیگر و ویژه قالیباف را باید در نیروهای نظامی و انتظامی ایران جستوجو نمود.
پاسداران سپاه، کادر نیروی انتظامی و حتی خانواده بزرگ ارتش جمهوری اسلامی، ترجیح میدهند در شرایط کنونی منطقه فردی رئیس جمهور باشد، که به مسائل نظامی و انتظامی اشراف داشتهباشد.
و همچنین خلبانان و کادر پروازی کشور هم حتما بدشان نمیآید که یک کاپیتان را در قامت رئیس جمهور کشورشان ببینند.
جالب است بدانیم، قالیباف که به گفته حجتالاسلام مهدی طائب، حقوقی از شهرداری تهران دریافت نمیکرد، برای گذران زندگی، همچنان جمعهها با ایرباس پرواز میکند.
🔻سبد رای بینظر دیگر قالیباف (به گفته حجتالاسلام احد آزادیخواه نماینده کنونی مجلس)، حمایت بیش از ۱۶۰ نماینده مجلس دوازدهم و ۲۴۰ نماینده ادوار گذشته مجلس است. این سبد از این جهت بینظیر است که نمایندگان مجلس مورد اعتماد و اطمینان مردم حوزههای انتخابیه خود هستند و میتوانند با حمایت از قالیباف در شهرهای مختلف کشور، آرای خاکستری زیادی را به او هدیه دهند.
دکتر محمدباقر قالیباف در بین خانواده شهدا و ایثارگران و یادگاران دفاع مقدس با نام جهادی حاجباقر و یار دیرینه شهیدان حاج قاسم سلیمانی و حاج احمد کاظمی، محبوبیت فوقالعادهای دارد. جامعه آماری ۹۰۰هزار خانواری شهدا و ایثارگران، سبد رایی است که البته قالیباف قسمتی از آن را با قاضیزاده هاشمی رئیس کنونی بنیاد شهید و ایثارگران و زاکانی و جلیلی از جانبازان دوران دفاع مقدس باید تقسیم کند.
🔻سردار قالیباف دورانی را جانشین نیروی مقاومت بسیج کشور بودهاست و رای قابل توجهی از بسیجیان کشور را میتواند به خود اختصاص دهد.
🔻آخرین اندوخته سبد رای دکتر محمدباقر قالیباف، بیگمان احزاب و جریانهای انقلابی و اصولگرای کشور هستند.
او از اعضای موثر جبهه اصولگرایان تحول خواه، ائتلاف فراگیر اصولگرایان، جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی، شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی و جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی است و امروز او تنها نامزد مورد وفاق و اجماع اکثریت گروهها و مجموعههای اصولگرا و انقلابی کشور است.
🔻هر چند ما در این سلسله یادداشتها قصد پیشبینی نتیجه انتخابات را نداشتیم و خوب میدانیم که سبد رای تنها یکی از عواملی است که میتواند یک فرد را رئیس قوه مجریه کشور کند، اما در مجموع و با بررسی سبد آرای هر شش نامزد انتخابات ۱۴۰۳، باید اعتراف کنیم پر بارترین سبد رای متعلق به قالیباف است و محتملترین فردی که شنبه بعد از انتخابات به عنوان رئیس جمهور اسلامی ایران نامش از رسانهها خوانده میشود دکتر محمدباقر قالیباف خواهد بود. والله اعلم
✍محمدصادقناطقی
🔴اصلح کیست ؟!
در کلام مقام معظم رهبری
🔹بیشترین تکرار مقام معظم رهبری از ویژگیهای نامزد اصلح در طول ۲۸ سال گذشته:
☆۳۳ مرتبه: مدیریت اجرایی قوی
☆۳۰ مرتبه: شیوه تبلیغات صحیح
☆۲۸ مرتبه: پایبند به مبانی
☆۲۱ مرتبه: خستگی ناپذیر و جهادی
☆۲۰ مرتبه: صمیمی و خدمتگزار مردم
☆۱۹ مرتبه: استکبار ستیز و شجاع
☆۱۸ مرتبه: دارای ایمان و تقوا و توکل
☆۱۶ مرتبه: پرهیز از بداخلاقی انتخاباتی
☆۱۵ مرتبه: شناخت نیاز و درد جامعه
☆۱۱ مرتبه: دارای تدبیر بصیرت و برنامه
☆۱۱ مرتبه: مبارزه با بی عدالتی
☆۱۱ مرتبه: آرمان ها و پیشرفت کشور
☆۱۰ مرتبه: ساده زیست و غیر اشرافی
☆۷ مرتبه: التزام به قانون
☆۶ مرتبه: نگاه به داخل و اقتصاد مقاومتی
☆۵ مرتبه: دوری از فساد ، امانت دار
☆۵ مرتبه: توجه به نظرات و توانایی مردم
☆۲ مرتبه: صادق و روراست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 روایت هوشنگ امیراحمدی استاد دانشگاه آمریکا و تحلیلگر سیاسی از ظریف
🔹ظریف سالهای ساله با من دوسته به من میگفت مردم ایران گوسفندن به این مردم فقط باید دروغ گفت...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 این یک دقیقه را با آب طلا بر تمام دیوارها بنویسید تا حُجَّت بر همه تمام گردد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بالای عکس نوشته بزرگترین رهبر، پائینش نوشته پسران و دختران آمریکایی متشکرم.
✅ صدور انقلاب
هدایت شده از قم پویا
✅کمالگرایی آفتی برای یک رئیس جمهور
➕کمال گرایی (perfectionism) یک ویژگی شخصیتی در روانشناسی است که با استانداردهای بالا، انتظارات سختگیرانه و ایدههای خاص در مورد نحوه رسیدن به یک نتیجه مطلوب تعریف میشود.
🔻افراد کمال گرا انتظارات بالایی دارند. این افراد معمولاً تمایل دارند برای رسیدن به این انتظارات بر روشهایی اصولی و منطقی تکیه کنند؛ برخی محققان رابطه معناداری بین کمالگرایی و وسواس جبری (OCD) ترسیم نمودهاند.
🔻از ویژگیهای افراد کمالگرا طبق DSM5 میتوان نظم افراطی، برنامهریزیهای سخت، دقت و ریزبینی شدید، بیش از حد منتقد بودن، نارضایتی از وضع موجود، مقایسه عملکرد با بالاترین استانداردها، طرز تفکر "همه یا هیچ" اشاره کرد.
🔻این ویژگیها باعث میشود افراد کمالگرا دچار اهمال کاری، عدم ورود به کارها و در حقیقت بیعملی شوند؛ چرا که افرادی با تیپ شخصیتی کمال گرا همواره باید مطمئن شوند که همه چیز عالی و بدون نقص است؛ آنها مدام در حال برنامهریزی، تحقیق و طراحی عملیات هستند و آنقدر در این کار افراط میکنند که هرگز به اصل کار نمیرسند.
🔻معمولا رزومه این افراد مملو از مقالات، طرحها، برنامهها و تحقیقات است و از کارهای اجرایی تهی؛ آنها پیشنهادهای کاری دیگران را به سختی میپذیرند چون یا فرد پیشنهاد دهنده را دچار نقص میبینند و یا اصل کار را اشتباه میپندارند.
🔻کمالگرایان افرادی بسیار سختگیر، مقرراتی و صفر و صدی هستند و جزئیات برای آنها اهمیت زیادی دارد. اگر از آنها در مورد موضوعی سوال کنید، قبل از آنکه به سوالتان پاسخ دهند به اصل سوالتان اشکال وارد میکنند و در بیان برنامه و اهدافشان آنقدر متعالی و بلند پروازانه سخن میگویند، که در نگاه شنونده غیر واقعی و دست نایافتنی به نظر میرسد.
🔻آنها خود و جامعه کنونیشان را با عالیترین استاندارها میسنجند، لذا همیشه احساس ضعف و عقب افتادگی دارند.
🔻معمولا هیچ فردی اطمینان آنها را جلب نمیکند، چون هیچ فردی کامل نیست، لذا آنها حاضر نیستند کارها را به دیگران بسپارند و ترجیح میدهند خودشان همه کارها را انجام دهند و تعامل با دیگران برایشان دشوار است.
🔻اگر از آنها بخواهید، نتیجه کاری را ارزیابی کنند، همیشه در پاسخ میگویند: بهتر از این هم میتوانست باشد و هرگز اعلام رضایت کامل نمیکنند.
اما چرا کمالگرایی آفت یک رئیسجمهور است؟
🔻ارزیابی جامعه از یک مدیر، به میزان فعالیتهای اجرایی او و موفقیتش در به پایان رساندن پروژههاست؛ اما انسانهای کمالگرا معمولا تمام انرژی خود را صرف مقدمه میکنند و هرگز به متن اصلی نمیرسند و یا در اصل آنقدر وسواس به خرج میدهند که پروژه بسیار طولانی و طاقتفرسا میشود و باعث نارضایتی کارفرما خواهد شد، چون آنها به صورت افراطی معتقدند؛ "از این بهتر هم میشود کارها را پیش برد".
🔻یک رئیس جمهور هرگز فرصت نمیکند خودش به تنهایی همه کارها را انجام دهد و یا به طور مستقیم بر انجام همه امور نظارت داشته باشد، لذا ناگزیرست کارها را به دیگران بسپارد، اما یک مدیر کمالگرا هرگز به دیگران اعتماد نمیکند، او خود را در جزئیترین کارهای سازمان دخالت میدهد و لازم میداند بر امور شخصی زیردستان خود نظارت داشتهباشد، اینگونه است که همه کارها در کشور قفل میشود و عملا کاری پیش نمیرود و در واقع همه وزرا تا زمان صدور دستور و تصمیم رئیس، سردرگم و منفعلاند.
🔻یک مدیر اجرایی باتجربه به خوبی میداند، عملیاتی کردن صددرصد هیچ طرح و برنامهای مقدور نیست، چرا که در اجرا همیشه موانع و محدودیتهایی وجود دارد، اما رئیس کمالگرا نمیخواهد این واقعیت را بپذیرد، پس در دام پروسه فرسایشی این نشخوار ذهنی که "خوب بودن کافی نیست، باید بینقص باشیم" گرفتار میشود.
🔻آنها ناخواسته دچار سبک مدیریتی تمرکزگرا میشوند و میخواهند همهی فعل و انفعالات سازمان فقط از کانال آنها اتفاق بیفتد، لذا پس از گذشت مدت کوتاهی هم آنها از اطرافیان خویش ناامید و خسته میشوند و هم زیر دستانشان از آنها عصبانی و ناراضی میشوند و به ناچار مدام وزرا و معاونین خود را تغییر میدهد و یا آنها استعفا میکنند.
🔻باید اعتراف کنیم افراد کمالگرا آنقدر که در همایشها و متینگهای علمی و تحقیقاتی محبوب و موفق هستند به مراتب در مدیریت و کارهای اجرایی مغضوب و ناموفقاند.
🔻هرچند آنها در بیان حرفهای انگیزشی و مثبت توانمنداند و میتوانند مخاطبان خود را در مناظرات انتخاباتی به وجد بیاورند، اما در به فعل درآوردن طرحها و برنامههایشان بسیار ناکارآمدند.
🔻توصیه اکید روانشناسان به این تیپ از افراد آن است که در پژوهشگاهها و مراکز تحقیقاتی فعالیت کنند و از ورود به کارهای اجرایی بخصوص ریاست جمهوری بپرهیزند.
✍️محمدصادقناطقی، دانشجوی دکتری روانشناسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز قالیباف اومده قم و آیت الله میرباقری ازش استقبال کردند.
امروز ما به این اتحاد نیاز داریم👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اهل کارم، نه اهل تنش و نه اهل دعوا و ستیز
#قالیباف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مکالمه تلفنی شهید سلیمانی و دکتر#قالیباف
سه رفیق
حاج احمد
حاج قاسم
حاج باقر
هدایت شده از حرمْشهرِ قم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اهل کارم، نه اهل تنش و نه اهل دعوا و ستیز
#قالیباف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای آیت الله آل هاشم برای قالیباف : انشاالله در انتخابات پیروز شوید
#قالیباف
وحدت نکردند
با اینکه میدانستند اجماعشان مرددین را که درصد آرایشان از هر سه نفر بیشتر است، سوق میداد، امید و اعتماد و عزم واحد در جبهه ایجاد میکرد. صحنه را به پیروزی سوق میداد.
اینها میخواستند در جامعه اجماع درست کنند، اینها میخواستند ظرفیتها و فرصتها را استفاده کنند و جهش و نقش پرشکوه درست کنند، اینها خودشان را کارآمد و با برنامه میدانستند. اینها دم از مدد به جبهه مقاومت میزدند، اینها وحدت نکردند.
وحدت نکردند، تماشا کردند وحدت جمعیت رنگارنگ غربگرایان را، عرق ریختنشان را، دیدند نگرانی غزه و مقاومت را، دیدند و وحدت نکردند.
تقصیر کاندیداها است. نه عزیزان نه خدا میداند.
جریانی در انقلابیون بود که میگفت قالیباف سال ۹۶ هم روغن ریخته را خرج امامزاده کرد، میگفت این با غربگرایان فرقی ندارد، از تهمت علنی فساد کرسنت به زنگنه و روحانی قبل از اثبات در دادگاه، در تلویزیون، لذت برد و دست و کف و جیغ و هورا کشید، از شکسته شدن قالیباف در انتخابات مجلس و امروز لذت برد و خودش دروغ فساد قالیباف را به هزار مصداق پخش کرد و بعد گفت مردم به انقلابی فاسد و کارآمدی فاسد رای نمیدهند، اینها که بودند، اینها موفقیتهای رییسی شهید را هم فریاد نمیزدند چون در دولتش با مخبر و بذرپاش و که و که مشکل داشتند و آنها را هم متهم به دروغ و فساد میکردند، اینها دستآوردهای دولت رییسی را هم تقسیم میکردند برخی را نمیگفتند، اینها مجلس انقلابی را متهم کردند به دزدی و سکه و ماشین دنا و چه و چه، که هر چه رهبر بگوید کسی باور نکند. اینها حاج قاسم را هم الگوی عدالتخواهی نمیدانستند چون رابطه اش با هاشمی و لاریجانی و ظریف و روحانی خوب بود، به این کار میگفتند لابی بازی، همین را در #قالیباف هم میگویند که متهمش کنند به وسط بازی، اینها آمده اند با پرچم نه به قالیباف، این هویتشان است، اینها اگر #قالیباف کنار برود میگویند قهرمان نبود از ترس برملا شدن شکستش کنار رفت چنانکه گفتند همین را در ۹۶ .
اشتباه نکنید، هواداران جلیلی همه را نمیگویم، ولی این جریان پر قدرت با گفتمانی که سالها روی آن کار کرده اند، هستند، موثرند در فضای عمومی و هیچ کس مانعشان نشد. هر کس از آنها دفاع کرد شد مایه قدرتشان و هر کس از قالیباف دفاع کرد شد نماد بی اخلاقی و دست به یکی کردن حاکمان.
جایی گفتم در انتخابات مجلس، #قالیباف هم اصلح است در تهران، از لیدرهایشان که به انصاف و اخلاق معروف است، نوشت "مهدیان به اسلام تو کافرم من"
اینها اینن.
از اینکه رهبری بگوید"کارآمدی" دندان به هم میفشرند، از اینکه چرا رهبری گفت "شهید خدمت" و کلمه خدمت را برجسته کرد، اذیت شدند. خدا میداند از موثرترینهای این جماعت یک ساعت با من بحث میکرد که ثابت کند رییسی دولتش انقلابی نیست. خدا میداند سال ۱۴۰۰ تا لحظه های آخر در حال تلاش بودند که جریان انقلاب به سمت جلیلی برود نه رییسی چون رییسی با خیلی ها کار میکند و آغوش بازی دارد در کار.
دنبال چه میگردید؟
سال ۸۷ بود، رهبری در قصه مرحوم کردان و نامردی های نسبت به او گفت، ناشکری میکنید و سیلی اش را میخورید.
ناشکری مان بیچارهمان میکند، خیال میکنید من در این بازی پرسپولیس استقلالیتان با قالیباف، مقابلتان هستم، باشد اینگونه فکر کنید. خدای من شاهد است این دردی که پنهانش میکنید این کثافتی که با جارو زیر قالی و قالیباف پنهانش میکنید همه مان را در بر میگیرد و میسوزاند و نابود میکند.
لجن پراکنی این جماعت سالها است که هست بگذار برچسب این و آن به پیشانی ام بزنند، خدا میداند اگر غربگرایان دوباره بر این کشور حاکم شوند همه ما مسوولیم. ما که دیدیم بی اخلاقی و لجن پراکنی ها را ، و در دهان کسی زدیم که بر ملایش کرد. دیدیم بی اخلاقی و بی عقلی عادی شده در کف مجازی و هواداری ها را و با آن کنار آمدیم.
نگویید از بداخلاقی دیگران هم بگو، اشتباه نکنید موضوع سخنم اخلاق نیست، موضوع سخنم جریانی است که بارها رهبری در خفا و علن تذکر بهشان داد و سوت زدند و رد شدند و به جای پخش سخنان او بیانیه های خود مقابل رهبری را پخش کردند همه جا، اینها همانهایی هستند که پایش برسد قوه قضائیه را هم محکوم میکنند که رفیق کذابشان زندان نرود. اینها یک خرده فرهنگند، یک جریانند و خروجی حضورشان فقط مظلومیت رییسی نبود بلکه وضعیت کاریکاتوری و دردآوری است که امروز درباره وحدت و اجماع مشاهده میکنیم.
حالا هی متوسل شوید به آسمانها. وقتی بنای بر اصلاح نیست. میبازیم چه ببریم چه ببازیم.
@ali_mahdiyan
اکنون صحنه انقلاب نیازمند نرمش قهرمانانه دکتر جلیلی است؛ کاری که آقای #قالیباف در دوره پیش کرد. همه با هم نه به دولت سوم روحانی
هم اکنون
دکترسیدامیرحسین قاضیزاده هاشمی
بدون نام بردن از فردی و به نفع جبهه انقلاب انصراف داد
33.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺فوری / نظر حضرت آقا درباره دکتر قالیباف از زبان فرزندشان
فرزند مقام معظم رهبری گفتند:
🔹ما اینقدر که در منزل تعریف و تمجید و تحسین نسبت به شخصیت آقای دکتر قالیباف شنیدیم در هیچ مدیر دیگری، اینقدر تعریف از حضرت آقا نشنیدیم!