🔴 ازخیانت به فرمانده تاجام زهر
🔸به روایت #کامران_غضنفری
نویسنده کتاب « #راز_قطعنامه»
❓چه كسانى سعى كردند امام را به پذیرش قطعنامه مجبور كنند؟
❓شعار «جنگ جنگ تا رفع فتنه از عالم» چقدر واقعبینانهست؟
❓آیا ما ما توان شکست کامل رژیم بعثی عراق را داشتیم؟
❓احمد متوسلیان چه كرده بود كه عدهاى از پیگیرى پروندهى او سرباز زدند؟
❓نقش على شمخانى و محسن رضایى در پروندهى احمد متوسلیان چیست؟
✅ اندیشهجویان عزیز، این گفتگوی چالشی را ببینید:
👉 aparat.com/v/r2L0f
#قطعنامه۵۹۸ #جام_زهر
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
درباره موسسه ثامن الحجج
1️⃣جناب دكتر سيف، بارها و بارها از بستن پرونده موسسات غير مجاز به عنوان يكي از توفيقات خود نام برده اند و باز بارها شرح داده اند كه چگونه منتسبين به يكي از اين موسسات ( ظاهرا ثامن الحجج) با اسلحه به دفتر ايشان امده اند. روزنامه شرق هم كه مفصلا توضيح داده چگونه اين موسسه " به زور اسلحه" و " پشتوانه فلان مقام انتظامي" از خود محافظت مي كرده.
گزاره عمومي تبليغ شده اين است:" بدليل پشتيباني نهادهاي قضائي وأمنيتي امكان برخورد قضائي - يا هر نوع برخوردي- با اين موسسه نبوده است". اين گزاره قطعا غلط است.
2️⃣در بانكداري ذخيره جزئي- همين سيستم بانكداري رايج فعلي جهان-بزرگترين ريسك موسسه سپرده پذير، ريسك نقدينگي است. به همين دليل موسسه يا بانك( مجاز باشد يا غير مجاز) ناچار است از طريقي( مستقيم يا غير مستقيم) به اجزاي ديگر شبكه و نهايتا بانك مركزي متصل باشد. در بانكها و موسسات مجاز اين فرآيند از طريق بازار بين بانكي و اضافه برداشت از بانك مركزي انجام مي شود. در موسسات غير مجاز اين اتصال از طريق يك حساب همكار در بانك همكار انجام مي شود. به بيان ديگر هر موسسه غير مجاز از طريق اتصال ريالي به يك بانك/ موسسه مجاز ادامه حيات مي دهد و بدون اين حساب همكار به سرعت فرو مي پاشد. اين حقيقت به بانك مركزي امكان مي دهد تا بدون نياز به هر نوع پشتيباني قضائي يا انتظامي صرفا با بستن حساب همكار موسسه غير مجاز موسسه را عملا تعطيل كند. اين فشار براي بستن حساب همكار هم به سادگي از طريق فشار بر اضافه برداشتهاي بانك همكار اجرايي است.
3️⃣اين تجربه قبلتر در باره موسسه اعتماد ايرانيان در سال ٩١ با بستن حسابش نزد بانك ملي انجام شد و عملا اين موسسه ظرف يك هفته فروپاشيد.
در واقع بانك مركزي ابزار تجربه شده اي دارد كه هيچ قاضي يا پليسي بلحاظ فني نمي تواند جلوي انرا بگيرد. سوال اصلي انجاست كه چرا بانك مركزي دكتر سيف هرگز از اين ابزار براي نابودي موسسات غير مجاز بهره نجسته است؟ كدام مقام قضائي يا پليسي مي تواند جريان اضافه برداشت بانك همكار را تحت تاثير قرار دهد؟
4️⃣ايا براوردهاي بانك مركزي در سال ٩٤ باعث به مشكل خوردن موسسات غير مجاز شد؟ عملا خير.
سال ٩٤ سالي است كه تنگناي اعتباري به معناي واقعي رخ نمود و نسبت زيان انتظاري در ترازنامه سيستم بانكي ناگاه ٣.٧ برابر شد. در اين شرايط خشكسالي درخت تناور ( بانكها) نحيف مي شود و طبعا علف هرز( موسسه غير مجاز) هم خشك مي شود. نابودي موسسات غير مجاز اثر جانبي خوب يك سياست اصلي بسيار بد( سالن سازي نقدينگي) است. نابودي موسسات غير مجاز ناشي از برنامه بانك مركزي نبود.
5️⃣اين نوشتار در پي رد يا پذيرش اثر افراد ذينفوذ بر بزرگ شدن امثال ثامن الحجج نيست اما بلحاظ فني توضيح مي دهد اين داستان پر آب چشم ورود افراد با اسلحه به دفتر دكتر سيف بيشتر بهانه عدم برخورد است تا دليل عدم برخورد.
پي نوشت: خوب است روزنامه شرق كه ظاهرا بسيار به اين پرونده علاقه مند است يكبار درباره نبستن حسابهاي همكار از رييس كل محترم سوال كند.
https://telegram.me/eghtesadsiasi
حالا شما این رو با کشور خودمون در نظر بگیرید!! یک استاندار فکسنی که عرضه هیچ کاری رو نداره، شش هفت نفر رو معطل خودش کرده که احیانا اتفاقی نیفتد. شاید جای این موضوع اینجا نباشد، اما یک درد همیشگی است که نه تنها من، بلکه همه انسانهای آزاده را آزار میدهد. امروز برای شرکت در مراسم ختم پدر یکی از دوستان رفته بودم، گوشه حسینیه نشسته بودیم که بسمهالله، 20 الی 30 نفر با هم وارد شدند، کل نظم مجلس به هم خورد که کی آمده، استاندار و معانانش و مدیران کل و محافظان و کلی هم دستمال به دست دنبالش...
کسی هم که بهعنوان قاری و مجلس گردان سخنرانی میکرد، شروع کرد به ردیف از اینها اسم آوردند که کی آمده!! در جمهوری اسلامی که شعارش برابری، برادری و مساوات بود، مثلا استانداری که عرضه هیچ کاری را ندارد و معاونانش که از او ضعیفتر و مفلوکتر هستند، چه چیزی از بقیه مردم بیشتر دارد؟ هی این اسم میخواند که کی آمده، چکاره است. بحمدالله کار که نمیکنند با بنزین و ماشین دولتی میآیند مراسم ختم و میروند اینجا و آنجا.
اینقدر بیعرضه و بیخاصیت هستند که نبودشان بهتر از بودشان است، یعنی نباشند و حرفی نزنند امورات خیلی بهتر میچرخد. طرف اینقدر بیظرفیت و ناتوان و ترسو است که بابت یک پیامک میرود و شکایت میکند اما عرضه ندارد که مشکلات مردم را حل کند. حالا این را قیاس کنید با رئیسجمهور سوریه. اگر دیدید کسی اطرافش باشد؟ فرماندار ما که هیچ مالی نیست وقتی میخواهد جایی برود، 100 خودرو دنبالش قطار میشود، کت و شلوارش در گرمایی که 50درجه است از تنش در نمیآید و مدام قیافه میگیرد تا عکسش بد نشود و اگر...
خلاصه از این دردها بسیار است. انقلابی که قرار بود سادهزیستی، امانتداری و مردمداری را در میان مسوولانش رواج دهد، مسوولانش امروز به چنان تکبر و نخوتی دچار شدهاند که با هیچ میزانی نمیشود آن را اندازه گرفت. من وقتی امروز استان خودم را که جزئی از ایران است مشاهده کردم و بعد هم تصاویر رئیسجمهور سوریه را دیدم و یک قیاس ساده کردم، به این نتیجه رسیدم که اگر کشور ما خدایی دچار بحران سوریه شود، چه اتفاقات ناگواری روی خواهد داد و مردم چگونه با مسوولان برخورد خواهند کرد؟
@syriankhabar
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔶🔸امروز سیام تیر، سالروز شهادت سرلشکر خلبان شهید #عباس_دوران است.
#انسان_تراز
📷 http://llink.ir/8fau
🔺صدام حسین با ترسو خواندن خلبانان ایرانی گفته بود: «هیچ خلبان ایرانی جرات نزدیک شدن به آسمان بغداد برای برهم زدن اجلاس عدم تعهد را ندارد.»
❇️ عباس دوران برای جلوگیری از تشکیل کنفرانس سران غیرمتعهدها در ۳۰ تیر ۱۳۶۱ همراه با پنج خلبان دیگر با سه فروند فانتوم به پرواز درآمد. هدف مأموریت:
1️⃣ بمباران پالایشگاه «الدوره» بغداد
2️⃣ بمباران پایگاه الرشید یا #ساختمان_اجلاس_عدم_تعهد
🔸 هواپیماها پس از عبور از دیواره آتش بغداد، و اصابت چند گلوله به موتور سمت راست هواپیمای دوران، به سمت پالایشگاه «الدوره» ادامه مسیر میدهند و و علیرغم پدافند قوی دشمن، تمام بمبها را روی پالایشگاه تخلیه میکنند.
🔺در همین زمان عقب هواپیمای دوران نیز مورد اصابت چندین گلوله ضدهوایی قرار میگیرد؛ بهطوری که از دُم هواپیما تا محل قرار گرفتن کابین خلبان آتش میگیرد. خلبان کابین عقب تصمیم به خروج از هواپیما و ایجکت خود و دوران میگیرد؛ ولی قبل از کشیدن دستگیره خروج اضطراری، صندلی ایجت کابین عقب عمل کرده و کاظمیان (خلبان کابین عقب) به بیرون پرتاب میشود.
✅ اما عباس دوران با صرف نظر کردن از خروج اضطراری، هواپیمای فانتوم (اف۴) صدمهدیدهٔ خود را که در آتش میسوخت، با هدف ناامن جلوه دادن شهر بغداد، به هتل محل برگزاری هفتمین دوره اجلاس سران جنبش غیرمتعهدها کوبید و مانع از برگزاری این اجلاس در کشور #عراق شد.
#حافظه_تاریخی
#چهل_سال_دفاع_مقدس
#اختصاصی
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
۲گروه حاضر درجلسات مقابله با #تحریم :
۱.اقتصاددانان جوان نخبه که حقوق کمیمیگیرند، استخدام رسمی نیستند اغلب مستاجرند ولی پراز اميد، راهکارهای علمی برای درمان #اقتصاد ایران میدهند
۲.مسئولان پير وکمسواد که ۲تابعیتی و چندجا هيات مديرهاند، حقوق نجومی میگیرند وفقط میگویند راهی نیست
»سیدامیر سیاح«
@ansoyesiasat
هدایت شده از اخبار استراتژیک
15.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید|
✅ پاسخ به پرسشی که این روزها بسیار با آن مواجهیم!
❓چرا ولی فقیه در مفاسد اقتصادی دخالت نمیکند؟
🔴ناکارآمدی اسلام و رهبری یا دستگاه امنیتی و قضایی؟
#بازنشر
استاد حسن عباسی
@dr_abbasi
⭕️ رئیس FATF مامور اعمال تحریمهای آمریکا علیه ایران شد
🔻یک هیأت آمریکایی برای اجرا شدن تحریمهای ایران اخیرا به آنکارا رفته است؛ این هیأت متشکل از مقامات وزارت امور خارجه و خزانهداری آمریکا در دیدار با مقامات ترکیه تلاش کردند، آنها را به رعایت تحریمهای علیه ایران ترغیب کنند.
🔻ریاست این هیئت آمریکایی با فردی به نام «مارشال بیلینگسلیا» معاون وزیر خزانهداری آمریکا در امور (مبارزه با) تأمین مالی تروریسم و جرایم مالی است.
🔴 امروز یکشنبه مجلس شورای اسلامی، لایحه اصلاح قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم را برای کسب رضایت FATF به صحن خواهند آورد، آیا نمایندگان مجلس متوجه این مسایل هستند؟
👉 fna.ir/bnbm07
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
⭕️ رئیس FATF مامور اعمال تحریمهای آمریکا علیه ایران شد 🔻یک هیأت آمریکایی برای اجرا شدن تحریمهای ا
🔖سند دوره گردی رئیس FATF برای اعمال تحریم علیه ایران
👤 #مارشال_بیلینگسلیا دستیار معاون تروریسم و اطلاعات مالی است و در وزارت خزانه داری آمریکا فعالیت میکند
👉 fna.ir/bnbm07
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥وقتی وزارت نیرو در جوابیهاش به اجرای معاهده پاریس اعتراف کرد
🌀مردم فعلا فقط قطع #برق را میبینند اما با بقای #توافق_پاریس بعد از ۲۰۲۰ شاهد فنای روندهای پیشرفت کشور خواهیم بود
@jebraily
🔻فارنپالیسی: براندازی در ایران، آرزوی ناکاممانده تمام دولتهای آمریکا بوده است
نشریه آمریکایی با اشاره به سخنان «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا و توئیتهای اخیر او برای دعوت به براندازی نوشته است:
🔹حکومت ایران به آن اندازهای که به نظر میرسد، شکننده نیست
🔹در چهار دهه گذشته حکومت ایران توانش برای ماندن در قدرت در برابر تحریمها را نشان داده است
🔹صرفنظر از قدرت تحریمهای ثانویهای که صادرات نفت، تجارت بینالمللی و مبادلات مالی را هدف قرار میدهند بعید است این تدابیر به اندازه قبل از حصول توافق هستهای موثر باشند، زیرا جامعه بینالمللی دیگر علیه ایران متحد نیست
🔹تحریمهای اصطلاحاً فلجکننده در سال 2012 به صادرات نفت و صنعت خودروسازی ایران لطمه زد و مهمتر از همه ارتباط آن با نظام مالی دنیا را قطع کرد، اما نتوانست تهران را به دست کشیدن از برنامه هستهای مجبور کند
🔹 با آنکه در ماههای گذشته اعتراضاتی در ایران شکل گرفتهاند... آنها را بایستی انعکاسی از نارضایتیهای گسترده عمومی درباره اقتصاد، فساد و سوءمدیریت منابع دانست نه مخالفتهای سازمانیافته با قابلیت براندازی
✅ @Rajanews_com
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students