🔺آخرین آمار مبتلایان به بیماری کرونای جدید در کشورمان
▫️سخنگوی وزارت بهداشت:
🔹بیماران شناساییشده در یک روز اخیر: ۲۲۷۴
🔹مجموع بیماران کووید۱۹ در کشورمان: به ۶۰۵۰۰
🔸ترخیصشدگان از بیمارستان: ۲۴۲۳۶
🔹درگذشتگان در طول ۲۴ ساعت گذشته: ۱۳۶
🔹مجموع جانباختگان در اثر این بیماری: ۳۷۳۹
🔹۴۰۸۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پیام رئیس جنبش استقلال کالیفرنیا به ایرانیها:
💬 ایران مانند روسیه کشوری مهم است و نقشی راهبردی در اقتصاد جهان دارد. اگر مردم ایران اعلام کنند که کالیفرنیا در صورت استقلال به رسمیت شناخته میشود، آتشی در کالیفرنیا بپا خواهد شد که جهان مثلش را ندیده است.
💬 بسیاری از مردم سراسر جهان دولت آمریکا را به دلیل سیاستهای خصمانهاش دوست ندارند. ما کالیفرنیاییها نمیخواهیم این سیاستها به نام ما تمام شود.
💬 ما خواهان جدایی از آمریکا هستیم.
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از کاوش مدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅وزیر امور داخلی ایالت برلین:
📍آمریکا ماسک های ما را مثل دزدهای دریایی ربود، نباید مثل غرب وحشی عمل کرد....!
#کاوش_پلاس
#آلمانی
🆔 @Kavoshmedia
♨️قمار روحانی برای زنده کردن برجام با تمسک به ویروس کرونا
🏷#اختصاصی_جنبش
📸https://b2n.ir/065736
🔺در هفتههای اخیر تیم دولت برای مبارزه با ویروس کرونا به دنبال جلب حمایتهای بینالمللی است. تعدادی از نخبگان سیاسی فکری و مقامات دولتی در کشورهای مختلف جهان ضمن اعلام همبستگی با مردم ایران خواستار رفع #تحریمهای آمریکا علیه ایران برای مقابله با کرونا شدند.
💢حسن روحانی ویروس کرونا را نه تهدیدی برای جان مردم که فرصتی طلایی و امدادی غیبی برای نجات برجام میبیند. بعید نیست که بخشی از تعللها و اهمالهای عجیب هفتههای اخیر به همین دلیل بوده باشد.
🔆عباس عبدی از عناصر فکری جناح اصلاحطلب ادعا کرده است که دلیل تعلل رئیسجمهور روحانی در قرنطینه جدی شهرها و مبارزه قهرآمیز با کرونا، امیدش به مذاکره با آمریکا و باز کردن باب گفتگو با برجام است!
📛ظاهراً تیم حسن روحانی میخواهد کشور را در مدار بحران-مذاکره قرار دهد که تکمیل پازل آمریکا است.
⭕️در آنسو نظام تصمیمساز در آمریکا در حال اجرای استراتژی هویج و چماق است. گروهی که خواستار لغو تحریمهای ایران هستند و از آن بهعنوان یک اقدام دیپلماتیک هوشمندانه نام میبرند نقش هویج و لابی ضد ایرانی در آمریکا که خواستار تشدید فشارها در کمپین فشار حداکثری و ممانعت ایالاتمتحده از ارائه وام توسط #صندوق_بینالمللی_پول به ایران است، نقش چماق را بازی میکنند.
⛔️این دو جریان در داخل ایران و آمریکا بهمثابه دو سر یک قیچی عمل میکنند تا ایران را مجدداً بهپای میز #مذاکره بکشانند. این وسط آنچه با آن بازی میشود، سلامتی و جان 80 میلیون ایرانی است.
📌این مقاله را در سایت بخوانید.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
هدایت شده از مؤمنات
🔹در مکتب اومانیسم محور انسان است و آنچه با عنوان «حقوق بشر» میشناسیم مبتنی بر محوریت انسان تبیین میشود. برخلاف مکتب الهی که محور خداست و حقوق با توجه به آنچه خدا تعیین کرده است تبیین میشود.
🔹فمینیسم و دیگر مکاتب غربی نیز ذیل اومانیسم تعریف میشود. وقتی در اومانیسم «انسان» محور است، در فمینیسم «زن» محور است و تمام مناسبات اجتماعی، فردی در نسبت با او و منافعش تعریف میشود.
🔹منفعت و ضرر متناسب با تمایلات نفسانی خواست او تبیین میشود و هرآنچه مطابق تمایلات مادی زنانه نباشد، نفی میشود.
از جمله مسائلی مانندحقوق اجتماعی و نقشهای مرتبط با آن.
موضوعاتی مانند حق بدن، حق سقط جنین، حق انتخاب و... نیز ریشه در این دیدگاه دارند.
چون در این نگاه زن حق بر بدن خود دارد و کسی اجازه دخالت در این انتخاب را ندارد.
🔹در نتیجه مبتنی بر نگاه فمینیستی، انتخاب پوشش نیز جزء حقوق فردی دانسته میشود نه حقوق اجتماعی.
🔹محوریت حقوق فردی در فرهنگ غرب مبتنی بر هدونیسم یا اصالت لذت هم هست که در آن عملی پسندیده است که لذت بخش باشد یعنی مبتنی بر تمایلات فردی و شخصی باشد.
🔹جمع اینها غربی را ساخته که میبینیم. کسی نمی تواند به نوع پوشش اعتراض کند چون جزء حقوق فردی است، اما در مورد مسائل بهداشتی می توان تذکر داد چون جزء حقوق اجتماعی است.
🔺اما همچنان این پاردوکس و سؤال بزرگ باقی است که وقتی حقوق فردی در این جوامع اصالت دارد، چرا حق انتخاب پوشش از مسلمانان سلب میشود؟!
@momenaat
هدایت شده از اخبار استراتژیک
❇️ استاد حسن عباسی بیستم فروردین ماه به مناسبت روز ملی فناوری و مطابق رسم سالهای گذشته برنامهی سخنرانی خواهند داشت. اما این بار این برنامه به صورت مجازی و از طریق لایو اینستاگرام برگزار میشود که متعاقباً اطلاعرسانی خواهد شد.
✍️ مناسب دیدیم به همین مناسبت، گریزی بر سخنرانیهای سالهای گذشتهی استاد در همین روز و به همین مناسبت داشته باشیم.
🔸سخنرانی بیادماندنی سال ۹۴، نخستین این مجموعه خواهد بود. چند ماه پیش از عقد توافقنامهی موهوم برجام که علاوه بر جریان لیبرال و سادهاندیش و هواپرستانِ آمریکا دوست، که آب خوردنمان را هم به مذاکره گره میزدند، حتی بسیاری از دوستان خودمان هم تصورشان بر این بود که توافق با آمریکا برخی مشکلات مالی و اقتصادی ما را رفع خواهد کرد.
🔰 در همین سخنرانی بیادماندنی بود که استاد گفت: «همه حیثیت علمی و استراتژیک خود را پای این جمله میگذارم که: حتی تعطیلی کامل انرژی هستهای و بازگشایی سفارت آمریکا در ایران و با پذیرفتن تمامی خواستههای آمریکا در حذف ولایت فقیه و حجاب و.. اثر این توافق بر شکوفایی اقتصاد ما به #۵درصد هم نخواهد رسید»
🔸جالب است بدانید کمی بعد استاد حسن عباسی گفتند باید از مردم عذرخواهی کنم و بگویم «۵ درصد زیاد بود؛ به ۱ درصد هم نخواهد رسید»
🔸بعد از گذشت ۵ سال، بازبینی این برنامه خالی از لطف نیست؛ باهم ببینیم:
📹 Aparat.com/v/oHbmA
صوت برنامه
مرجع نشر سخنرانیهای استاد حسن عباسی
🌐 @Dr_abbasi
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
💚 مراسم ختم مجازی مرحوم حاج سید مجتبی فاضلی 🔰 حاج «سید مجتبی فاضلی» مسئول اجرایی دفتر آیتالله شبیر
💚 مراسم ختم مجازی #شهید_خدمت دکتر رضا کوچکینیا
🔰 دکتر «رضا کوچکینیا» پزشک عمومی در شهر رشت بودند که در جهاد خدمت به بیماران کرونایی و بر اثر ابتلاء ویروس کرونای جدید (کووید-۱۹) شهید شدند. روحشانشاد
🔸 به همین منظور، ضمن عرض تسلیت به بازماندگان عزیز این شهید، مجلس ختم مجازی هماکنون با قرائت «فاتحه مع الصلوات» و «یک صفحه از قرآن کریم» و نثار ثواب آن به روح مرحوم برپا میشود.
🌹 مراسم ختم مجازی جانباختگان مظلوم #فتنه_کرونا - ۴۰
🕌 #مسجد_مجازی_حضرت_عمار
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
💚 مراسم ختم مجازی #شهید_خدمت دکتر رضا کوچکینیا 🔰 دکتر «رضا کوچکینیا» پزشک عمومی در شهر رشت بودند
💠 قرائت جمعیِ صفحه ۴۰ قرآن کریم
💠 سوره بقره - از آیه ۲۴۶ تا آیه ۲۴۸
🔸 نثار روح #شهید_خدمت دکتر رضا کوچکینیا
🌹 مراسم ختم مجازی جانباختگان مظلوم #فتنه_کرونا - ۴۰
🕌 #مسجد_مجازی_حضرت_عمار
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
⚔️ راهبری
#اختصاصی
🔺 این روزها که حجم اخبار خوب و بد، غمانگیز و سرور آور، بیمآور و نوید بخش و از این دست دوگانهها در جامعه بسیار شده است، جامعه هم در احساسات فرو میرود، گاه یک خبر جامعه را تا مرز خستگی و گاه خبری جامعه را تا مرز انفجار خوشحالی میبرد!
🔸اخبار با سرعت بالا دست به دست میشود، بانکدارها اصطلاحی دارند به عنوان "پول داغ"، زمانی که سرعت گردش پول در یک جامعه بالا میرود و تورم به سرعت در حال افزایش است از این اصطلاح استفاده میشود، به گمانم در وضعیتهای حساس جامعه هم میتوان حجم و سرعت بالای دیتا و اخبار را با تعبیر "خبر داغ" عنوان کرد، اخباری که هیچکس تمایل به نگهداری آن در دست خود را ندارد، همه دوست دارند آن خبر را به دست دیگری بسپارند، تو گویی خبر آهن تفت دیده است در دستان بی تاب نگهداری.
🔺 عوام الناس هم که افسران آموزش دیده عملیات روانی نیستند، انتظاری هم از ایشان نیست در برابر اخبار مختلف رفتار تعریف شدهای داشته باشند، تمام وجودشان را در لایه حب و بغض میبرند و با هر فرح و حزنی از اخبار رفتار مختلفی از خود نشان میدهند!
🔻 سوالی مطرح است که البته داشتن چنین سوالی حق طبیعی همه ایرانیان است، اما دانستن و توجه کردن به این مطالب که عرض خواهم کرد نیز حق طبیعی همه افراد است:
🔸 چرا رهبری به قضیه کنترل شیوع کرونا ورود نمیکند؟ پس رهبری که در اموری مانند گرانی بنزین و بودجه ورود کردند چرا به این ماجرا ورود نمیکنند!
🔹 قبل از هرچیز باید توجه داشت که مگر دوستان ورود کردن به ماجرا را چه برداشت میکنند؟ ابلاغ دستور به ستاد کل نیروهای مسلح، گماشتن مستقیم سرلشکر باقری به عنوان یکی از عالیترین مقامهای نظامی ایران و همچنین اجازه برداشت متعدد از صندوق توسعه ملی چیست؟ اینها همه ابزار کمکی است که رهبری به وسیله آن دولتها را کمک میکند
🔺اما باید به این توجه داشت، سیره راهبردی رهبری در حل مسائل و مشکلات، بیهویت کردن ساختارها و افراد نیست، اساس کار در این است که سیستم با توجه به ارزشآفرینیهای صورت گرفته دارای قابلیت پیشبردن آحاد جامعه به سوی اهداف ترسیمی را داشته باشد و در صورت بروز ناملایمات سیستم بتوان خوداصلاحی را انجام بدهد. آیا این به معنای رها کردن جامعه تا آستانه فروپاشی سیستمی ناشی از تشنج و بحران است؟ خب مشخص است خیر! لازمه این کار پایش مداوم سیستم، اشراف بر انجام مداوم فعالیتها و کنترل آن است.
🔸 اگر زیرسیستمهای موجود کارشان را به نحو درست انجام ندهند، سازو کارهای موجود برای اصلاح روبنایی و ساختاری کارایی و اثربخشی نداشته باشند و خطر انحراف سیستم در حال رخ دادن باشد راهبرد رهبری دخالت در حل موضوع از لحاظ قانونی خواهد بود.
🔺 رهبری جامعه را به حال خود رها نمیکند تا که تازه پس از وقوع بحران به وضعیت آن رسیدگی کند، خیر، پایش مداوم سیستم یکی از کوچکترین کارهای رهبری است.
🔺 احترام به رای مردم، اعتماد به مدیران، هویت بخشی به ساختار و اشخاص از جمله پیشنیازهای کار در سیستم است، اصولا نگاه ورود رهبری به هر مسئله مشکل اساسی دارد و آن هم اینکه رهبری را جایگزین همه سیستم قرار میدهد، مجلس بد عمل کند رهبری را جایگزین میکند، رئیس جمهور کارامدی متوسط داشته باشد رهبری جایگزینش میشود، این نگاه مدام در حال تقلیل نقشها و جایگاهها میشود تا آنجا که حتی رفتار فلان مدیر درجه سه در فلان نقطه مرزی خارج از تصور را هم از رهبری درخواست خواهد کرد، حال آنکه رهبری جایگزین ناکارامدیها نیست، ما باید رهبری را در جایگاه راهبردی خود حفظ کنیم
🔸 ریاست جمهوری، مجلس، قوه قضائیه، شوراهای متعدد و مختلف، همه در قانون اساسی دارای نقش و هویت مستقل و اختیارات مخصوص به خود هستند، با هویت زدایی مد نظر عوامانه در هر مشکل و اسیب تنها باعث فرو ریختن ساختار در بلند مدت و بی هویتی آن زیر سیستم در جامعه خواهیم شد.
به اشتراک بگذارید و نظرتان را از طریق ادمین با ما درمیان بگذارید🖊
⚔️ ادامه خواهد داشت
#بخش_اول
🔴 کرونا؛ دگرگونکننده نظم جهانی
✍️ یادداشت هنری کیسینجر - وزیر خارجه پیشین آمریکا در والاستریتژورنال:
1️⃣ بخش اول
🔺شیوع ویروس کرونا فضای سورئالی خلق کرده که من را به یاد دوران جوانیام، زمانی که در «نبرد بالج۱» بهعنوان یکی از اعضای لشکر پیاده نظام ۸۴ حضور داشتم، میاندازد. این روزها درست مثل همان سال۱۹۴۴، خطر در کمین است؛ خطری که فرد خاصی را هدف قرار نداده و معلوم نیست از روی شانس دامن چهکسی را بگیرد. اما فضای آن نبرد و فضای این روزها، یک تفاوت عمده دارد. آن زمان، تاب و توان ما آمریکاییها بهخاطر هدف بزرگ ملی که در سر داشتیم، خیلی بیش از اینها بود. اکنون، آمریکا به یک کشور چندپاره تبدیل شده که نیازمند وجود یک دولت کارآمد و دوراندیش است تا بتواند مشکلات موجود را از سر راه بردارد؛ مشکلاتی که هم از نظر گستردگی و هم از نظر جهانشمولبودن، بیسابقه هستند.
🔺بدونشک برای حفظ همبستگی اجتماعی، ادامه ارتباط میان جوامع و حفظ صلح و ثبات بینالمللی، به حفظ اعتماد عمومی نیازمندیم. ملتها تنها درصورتی میتوانند درون خود متحد باشند که به توانایی نهادهای جامعه در پیشبینی و پیشگیری از بلایا و کاهش آثار آنها اعتقاد داشته باشند. زمانی که ماجرای شیوع ویروس کرونا تمام شود، باید نهادهای بسیاری از کشورها را شکستخورده دانست. شاید بگویید چنین قضاوتی عادلانه نیست اما واقعیت این است که دنیا بعد از کرونا دیگر هرگز مثل قبل نخواهد بود.
ویروس کرونا با شدت تمام حمله کرده است. شیوع آن مهارناپذیر نشان میدهد. در آمریکا شمار افراد مبتلا هر ۵ روز تقریبا دوبرابر میشود. هنوز درمانی برای آن یافت نشده است. تجهیزات پزشکی لازم برای رسیدگی به بیماران وجود ندارد. بخشهای مراقبتهای ویژه بحران زدهاند. کیتهای تست به اندازه کافی وجود ندارد. تولید واکسن آن احتمالا ۱۲ تا ۱۸ ماه زمان خواهد برد. آزمون بزرگ برای دولت آمریکا، مهار شیوع ویروس و معکوسکردن روند پیشروی آن است؛ موضوعی که بهطور مستقیم روی اعتماد مردم به تواناییهای دولت اثر خواهد داشت. اما فارغ از اینها نباید از آینده هم غافل بود. همزمان با تلاش برای مهار بحران، باید به فکر دوره انتقالی به نظم پساکرونا هم بود.
🔺 رهبران کشورهای جهان همگی بحران کرونا را در یک چارچوب ملی تعریف کردهاند اما تأثیر کرونا بر فروپاشی جوامع هیچ حد و مرزی نمیشناسد. اثرگذاری این بحران بر مسئله سلامت احتمالا یک بحران موقتی و کوتاهمدت خواهد بود اما آشفتگی سیاسی و اقتصادی که بهوجود آورده، میتواند طی چندین نسل ادامه پیدا کند. هیچ کشوری نمیتواند بحرانی را که از شیوع ویروس کرونا ناشی شده، با راهکارهای ملی شکست دهد. در کنار مدیریت این بحران، باید به فکر یک برنامه جهانی بر مبنای همکاری بود. اگر هر دو مسئله را بهطور همزمان و موازی پیش نبریم، در هر دو زمینه شکست خواهیم خورد. تجربه «برنامه مارشال۲» و «پروژه منهتن3» نشان میدهد آمریکا دستکم در ۳ حوزه باید وارد عمل شود؛ اول، باید برای بالابردن مقاومت جهانی در برابر بیماریهای واگیردار تلاش کند. موفقیتهای علم پزشکی در زمینههای مختلف مثل تولید واکسن آنفلوآنزا یا از میانبردن آبلهمرغان و همچنین معجزههای تکنیکی که در زمینه تشخیص بیماریها و کاربرد هوش مصنوعی در پزشکی بهدست آوردهایم، ما را به یک مرحله رضایتمندی رسانده است، درحالیکه دنیا نیازمند یافتن راهکارهایی برای جلوگیری از شیوع ویروسها و تولید واکسن در مقیاس جهانی است. شهرها، کشورها و مناطق جهان باید همیشه آماده حفاظت شهروندان در مقابل بیماریهای واگیر باشند و این تنها از طریق تلاش جمعی امکانپذیر است.
⬅️ ادامه دارد...
▫️ wsj.com/articles/the-coronavirus-pandemic-will-forever-alter-the-world-order-11585953005
▫️ newspaper.hamshahrionline.ir/id/97624
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔴 کرونا؛ دگرگونکننده نظم جهانی ✍️ یادداشت هنری کیسینجر - وزیر خارجه پیشین آمریکا در والاستریتژور
🔴 کرونا؛ دگرگونکننده نظم جهانی
✍️ یادداشت هنری کیسینجر - وزیر خارجه پیشین آمریکا در والاستریتژورنال:
2️⃣ بخش دوم (پایانی)
🔺دوم، آمریکا باید برای درمان زخم اقتصاد جهانی گام بردارد. رهبران کشورهای جهان از بحران مالی سال ۲۰۰۸ درسهای بسیاری آموختهاند. بحران اقتصادی کنونی بسیار پیچیدهتر است. ضربهای که شیوع ویروس کرونا به اقتصاد جهان وارد کرده، بهراستی مشابه هیچ اتفاق دیگری در تاریخ نیست. همه آنچه به ناچار برای جلوگیری از شیوع ویروس انجام دادهایم – ازجمله تعطیلی کسبوکارها، مدارس و غیره – به ضرر اقتصاد جهانی خواهد بود. هر برنامهای که برای درمان اقتصاد جهان طراحی میشود، باید کشورهای ضعیفی را که در میانه این بحران آسیب دیدهاند هم شامل شود.
🔺سوم، آمریکا باید از اصول نظم جهانی لیبرال دفاع کند. الگوی اصلی در حکمرانی مدرن، شهری بود که با دیوارهای بلندش توسط حاکمان قدرتمند اداره میشد؛ حاکمانی که گاه ممکن است مستبد باشند اما بههرحال آنقدر قوی هستند که بتوانند مردم را در مقابل دشمن خارجی حفاظت کنند. اندیشمندان عصر روشنگری، این مفهوم را مورد بازبینی قرار دادند. به اعتقاد آنها هدف از وجود دولتهای قانونی، تامین نیازهای اولیه مردم است؛ امنیت، نظم، رفاه اقتصادی و عدالت. افراد بهتنهایی نمیتوانند به این چیزها دست پیدا کنند. شیوع ویروس کرونا باعث شده بار دیگر ایده شهرهای دارای دیوارهای بلند زنده شود؛ آن هم در دورهای که شکوفایی در گرو تجارت جهانی و تحرک آزادانه مردم در جهان است.
🔺کشورهای دمکراتیک جهان باید از ارزشهای عصر روشنگری پاسداری کنند. عقبنشینی از ایده حفظ مشروع توازن قوا در جهان، در نهایت به فروپاشی قرارداد اجتماعی هم در داخل کشورها و هم در عرصه بینالملل منجر خواهد شد. هرچند، دعوای قدیمی میان مشروعیت و قدرت را نمیتوان همزمان با تلاش برای شکست کرونا پایان داد. اما به هر حال، در شرایط کنونی لازمه اجرای این برنامهها، اقناع است؛ هم در سطح سیاست داخلی و هم در سطح دیپلماسی بینالمللی.
🔺«نبرد بالج» گذشت و جهان با قدرت انسان، به یک جهان شکوفا تبدیل شد. اکنون در نقطه آغازین یک عصر تاریخی جدید قرار گرفتهایم. چالش تاریخی رهبران جهان این است که همزمان با مدیریت بحران، به فکر ساختن آینده هم باشند. شکست در این مسیر میتواند دنیا را به آتش بکشد.
▫️پایان
▫️ wsj.com/articles/the-coronavirus-pandemic-will-forever-alter-the-world-order-11585953005
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
✍️ بیعتنامه جمعی از جوانان و آیندهسازان ایران اسلامی درباره ضرورت پرداختن به اولویتهای اصلی کشور
بسم الله الرحمن الرحیم
محضر امام مسلمین
حضرت آیتاللهالعظمی امام خامنهای
سلامعلیکم
✅ با دیدن نامه سرگشاده ساقیان جام زهر و مدیران ناکارآمد، برای تکرار اشتباهات گذشته، ما جوانان و شاهدان فتنههای دهساله و آیندهسازان کشور، لازم دیدیم تا ما نیز نكتهای را با امام مسلمین در میان بگذاریم.
✅ پرواضح است که نمیتوان در این مختصر، شناخت عمیق و دقیقی که از جایگاه ولایت و الگوی جدید حکمرانی در جهان امروز پدید آمده است را بیان کرد و این نسخهی شفابخش و عالمگیر را بهتفصیل بیان داشت و پاسخ تمامی شبهات وارده به آن را مکتوب کرد؛ بااینوجود معتقدیم در شرایط خطیر کنونی که عالم در یک پیچ تاریخی قرار دارد میتوان و باید بر ‹استقلال› و ‹ارتقاء قوه درک و تحلیل› این مردم تأکید کرد و به سمت موفقیت، گامهای استواری برداشت.
✅ امام خامنهای عزیز
برخی افراد که بر اثر افسردگی سیاسی یا تأثیر باورهای دشمن، از ادامهی همراهی با انقلاب دلسرد شدهاند؛ مدام مترصدِ یافتن فرصتی برای بلعیدن ساختارهای این انقلاب از درون، بهمثابه موریانه هستند؛ ساختارهایی که برای شکل گرفتن هرکدام از آنها، سلیمانیهایی با تمام ایمان و اخلاصشان خود را فدای آن کردهاند. این افراد اکنون نیز دوباره سازِ ناکوک بهدست گرفتهاند و بهزعم خود، شما را به تنگنای دموکراسی دعوت میکنند؛ غافل از آنکه ما، مردمسالاری را با قید دین پذیرفتهایم نه لیبرالیسم.
✅ یکی از رفتارهای زشت و ناپسند، بینظمی و نداشتن اولویت است؛ و این رفتار اگر از مسئولین و منتخبین مردم در این 42 سال سرزند زشتتر است. اگر آقایان و خانمهایی که آن نامه را امضاء کردهاند بهجای فرار از پاسخگویی برای کارهای انجام نداده و اصرار بر موضوعی که هیچ نفع مادی و معنوی به «مستضعفین» جامعه نمیرساند، راهکار «وحدت امت» را در پیشرفت مادی و معنوی مبتنی بر برنامهی مدون امام جامعه میدانستند، کار کشور به اینجا نمیرسید که بخواهند اینگونه نامه بنویسند و با اینگونه تندرویها و جلوتر از امام جامعه حرکت کردنها مسیر حرکت کشور را منحرف و جامعه را دچار خسارت کنند.
✅ نسل آتی نقشآفرینان و سرنوشتسازان ایران اسلامی تلاش دارند تا گام دوم انقلاب را در سایهی رهنمودهای امام جامعه رقم بزنند و برنامههایی که مدیران و منتخبان نالایق نسل قبل از انجام آنها به هر دلیلی سر باز زدهاند را عملیاتی کنند؛ برنامههایی نظیر:
▪️ تلاش برای بازتعریف معرفت بشر بر اساس توحید و تبیین علوم از منظر توحید.
▪️زدودن ربا از تاروپود اقتصاد و اثبات جدا نبودن اقتصاد از اسلام.
▪️تبیین منشور حق خدا، حق مردم، حق محیطزیست و بازگرداندن کرامت به انسان امروز که اسیر الحاد افراطی شده است
▪️تدوین رساله قسط و انسانسازی مبتنی بر انگارههای دینی که در قرآن عظیم فرمود: انالله یحب المقسطین
▪️ ترسیم قوانین کشور مبتنی بر فقه حکومتی.
▪️تلاش برای تحکیم بنیان خانواده در کشور و تلاش برای نجات جامعه در حال افول غرب به علت فروپاشی خانواده.
📌متن کامل و اسامی امضا کنندگان در "INSTANT VIEW"
▫️ plink.ir/sEkIp
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
⭕️ نظم نوین جهانی در آینده پساکرونا
🔹جهان پس از جنگ سرد و فروپاشی شوروی به سمت تک قطبی شدن و نظم غرب محور حرکت کرد و غرب نیز برای تحکیم این نظم، سازمانهای جهانی و بین المللی را تاسیس کرد تا هنجارها و اصول خود را با ضمانت اجرا جهانی کند. نظریههای جهانی شدن و وابستگی متقابل به اوج خود رسید، تشکیل نهادها و سازمانهای بین المللی مبتنی بر نظم غرب محور شدت گرفت. تاجائیکه دیگر مک لوهان از «دهکده جهانی» و فرانسیس فوکویاما از «پایان تاریخ» سخن گفتند.
🔹اما روند سالهای گذشته از قدرتیابی چین در سطح جهانی، ظهور قدرت سیاسی نظامی روسیه در شرق اروپا، نفوذ و گسترش قدرت ایران در منطقه غرب آسیا، خیزش جریانات راستگرای افراطی در اروپا، ظهور بازیگران فروملی جدید در عرصه بینالملل که التزامی به قواعد حاکم بر نظم جهانی ندارند و بازگشت جریانات ناسیونالیستی در جهان و بطور خاص در اروپا،همگی موجب تسریع روند فرسایش نظم تمدنی غرب در جهان شده اند.
🔹اکنون با وقوع بحران همهگیر و جهانی ویروس کرونا، شاهد آن هستیم هرچند ملتها و دولتها بیش از هر زمان دیگری به یکدیگر نیازمندند و سازمانها و نهادهای جهانی باید در راهبری برای عبور از این بحران وارد میدان شوند، اما در عمل نه تنها شاهد افول قدرت سازمانهای جهانی هستیم، بلکه نقش دولتها، مرزهای ملی و ملیگرایی به شدت افزایش یافته است
🔹مردم ایتالیا که در اوج بحران کرونا قرار دارند در واکنش به عدم حمایت اروپا در کمپینی پرچم اتحادیه اروپا را به آتش میکشند و با اعلام اینکه خودمان از خود حفاظت میکنیم، از خروج از اتحادیه اروپا میگویند. جوزپه کانته نخست وزیر ایتالیا در واکنش به مطالبه خروج از اتحادیه اروپا مینویسد: «اول، بگذارید ویروس را شکست دهیم، سپس دوباره درباره اروپا فکر کنید؛ و در صورت لزوم(با اتحادیه اروپا) خداحافظی کنید، حتی بدون تشکر کردن از آن»
🔹موج ناسیونالیسم شدت گرفته، پس از برگزیت، ایرلند و اسکاتلند هم به دنبال جدایی از بریتانیا هستند تا این پادشاهی متحد نیز از هم بگسلد. از آن طرف همچنان کاتالونیا به دنبال جدایی از اسپانیا است و از این به بعد هم احتمالا باید شاهد جدایی ایتالیا از اتحادیه اروپا باشیم. اتحادیهای که دیگر قوام و استحکام قبل را ندارد و با ظهور پدیده ترامپ نیز هر روز فاصلهاش با آمریکا بیشتر میشود
🔹کشورهای غربی سردمدار وابستگی متقابل و جهانیسازی امروز حتی به محمولههای دارویی یکدیگر رحم نمیکنند و به دزدی از یکدیگر مشغول شدهاند. اقتصاد آزاد و شرکتها و کارخانههای خصوصی چندملیتی تنها نظارهگرند و تنها تکیه گاه مردم دولتها شدهاند. دولتهای مدعی اقتصاد آزاد، شرکتهای خصوصی را با زور وادار به تغییر خط تولید برای تجهیزات پزشکی و ایمنی کردهاند
🔹در نظم جهانی در آینده پساکرونا شاهد رشد ملی گرایی و ناسیونالیسم، زوال گلوبالیزم و هنجارهای مربوط به فرهنگ جهانی شدن خواهیم بود. نظمی که مفهوم مرزها و ملیتها مجددا ارزش و جایگاه خود را بازخواهند یافت و همچنین نقش دولتها به عنوان بازیگران اصلی صحنه نظام بین الملل در مقابل بازیگران فراملی و بین المللی افزایش خواهد یافت
🔹در حالیکه تمامی تحولات جهان، خود غرب را به نقطه ای رسانده که در کنفرانس امنیتی مونیخ 2020 از «غرب زدودگی» از نظام بین الملل ( Westlessness)یاد می کنند، کرونا تنها یک محرک جهت تسریع این روند و تغییر نظم غرب پایه جهانی است. امروز نظم غربی در جهان نه تنها از معنا تهی شده است، بلکه جایگاه سیاسی امنیتی خود در تعیین کنندگی تحولات جهان را نیز از دست داده است
🔹ایشینگر رئیس کنفرانس مونیخ در توضیح انتخاب «غرب زدودگی» به عنوان موضوع اصلی نشست صریحا می گوید: «غرب، کمتر غربی است...جهان بطور کلی امروز کمتر غربی است»امانوئل ماکرون که در سخنرانی تاریخی خود در کنفرانس سالانه سفرای فرانسه با بیان این جمله که:«ما احتمالا در دوران پایان هژمونی غرب بر جهان زندگی میکنیم.» اعتراف بزرگی کرد چندی پیش نیز در کنفرانس مونیخ گفت:«پانزده سال پیش، فکر میکردیم که ارزشهای ما جهانی است و در درازمدت بر کل جهان مسلط میشویم، مسلط از منظر فناوری، نظامی و غیره. اما وقتی حالا وقتی به افق ۱۰-۱۵ساله نگاه میکنیم، میبینیم که ما به شکلی فزاینده از جنبههای مختلف تحت فشار قرار گرفتهایم و ارزشهای دیگری در حال ظهور است»
🔹ما شاهد افول نظم آمریکایی اروپایی (نظم غربی) در جهان هستیم و بحران کرونا این روند را تسریع و عیان کرد. در نظم نوین پساکرونا بسیاری از مناسبات سیاسی، امنیتی، اقتصادی، فرهنگی و عقیدتی جهانی شاهد تغییر و تحول خواهند بود و آنچه نیازمند آینده پژوهی، برنامه ریزی و تلاش جدی است ایفای نقش فعال ایران و بهره گیری مناسب از این تحولات می باشد
✍️ علیرضا فقیهیراد
🔺متن کامل:
▫️ nasimonline.ir/Content/Detail/2350306
@Hasanabbasi_students
🔴 اخطاری نسبت به ثبات آینده عراق
1⃣ بخش اول
📑 گزارش مرکز CSIS - #اختصاصی
🔵 مرکز CSIS هفته گذشته یادداشتی را در مورد شرایط منطقه و درگیری سه جانبه ایران، آمریکا و دو بخش از حاکمیت عراق منتشر کرد. عراق که در همیشه تاریخ خود کشوری پراهمیت و البته درگیر نزاع بوده است، امروز هم به عنوان کشوری سرنوشتساز در روابط ایران و آمریکا قلمداد میشود.
همانطور که در پستهای گذشته بیان شد، تعیین سرنوشت این کشور، میتواند بر روی نتیجه کل جنگ جهانی چهارم تاثیر بگذارد و یا حتی به عقیده تحلیلگران اندیشکده CSIS، پیروز جنگ را مشخص کند.
🟤 با توجه به اهمیت این موضوع، بر آن شدیم تا گزارشی که این مرکز مطالعات استراتژیک در پی تحولات عراق منتشر کرد را ترجمه کنیم و در اختیار مخاطبین قرار دهیم تا برآوردی نسبی از هدفگذاری آمریکاییها نسبت به این کشور به دست آید.
🟠 در جای جای این گزارش ایران ستیزی توأم با شیعهستیزی موج میزند و رسماً اعلام میکنند که برای مرتفع شدن مشکلات عراق، باید آمریکا دولتی را بر سر کار آورد که تحت نفوذ سیاستهای ایران نباشد.
در بخشهایی از آن به این نکته اشاره میکند که #جنگ_مذهبی_سی_ساله با حذف داعش بین کردها، سنیها و شیعیان «میتواند» و از نگاه آمریکاییها «باید» ادامه پیدا کند.
🟠 لازم به ذکر است علارغم آنکه این یک یادداشت ضد ایرانی بود ولی همهی نکات این یادداشت را بدون کم و کاست ترجمه کردیم و منتشر میکنیم تا برنامه دشمن نسبت به عراق مورد کنکاش قرار گیرد:
📝 آمریکا میتواند در وضعیت برابر یا شکست در لبنان، سوریه و یمن زندگی کند اما اگر در عراق شکست بخورد در تمام منطقه شکست خورده است! اگر بتواند با عراق مشارکت استراتژیک داشته باشد یا یک عراق مستقل و قوی بسازد ایران را کیش و مات کرده و منطقه را امن خواهد نمود.
📝 علارغم آنکه وضعیت سیاسی عراق ثبات ندارد ولی هیچ جایگزینی برای نظام حاضر پیدا نمیشود.
چرا نظام عراق ناکارامد است؟ چون پشتوانه مردمی ندارد! نه شیعه نه سنی و نه کرد نظام حاضر را پشتیبانی نمیکنند. جمعیت حاضر در خیابانها بیشتر از شیعه تشکیل شدهاند. پاسخ دولت عراق نسبت به اعتراضات شاید مهمترین شاخص باشد که نشان میدهد نظام حاضر یک نظام شکست خورده است! به جای همکاری با اعتراضات و اصلاح ناکارامدیها دولت به دنبال ثبات قدرت و افزایش آن بوده که به آشوب بیشتر دامن زده است.
📝 آنها با تظاهرات مسالمتآمیز خیلی خشن برخورد نمودهاند و تظاهر کنندگان دستگیر و ناپدید کردند. این وضعیت شرایط بسیار سختی به وجود آورده که منافع آمریکا در منطقه را به خطر میاندازد و عراق پتانسیل این را دارد که منبعی از افراطگرایی باشد که در گذشته مشابه آن را ندیده باشیم!
📝 تظاهرات از اکتبر ۲۰۱۹ شروع شده که عمدتا جوانان شیعه هستند. آنها اکثرا پس از سقوط صدام به دنیا آمدهاند و افراد قدیمی نیستند که خواهان بازگشت به دوران صدام باشند! آنها جوانانی هستند که بر این باورند نظام حاضر فاسد و شکست خورده است.
📝 تظاهر کنندهها همچنین خواستار حذف تاثیر ایران بر سیاست عراق است. ایران به طور گسترده و به حق به عنوان کشوری تاثیرگذار در ایجاد نظام حاضر در عراق مورد انتقاد قرار میگیرد. از زمانی که سردار سپاه قدس در ژانویه ۲۰۲۰ به قتل رسید موجی ضد آمریکایی نیز به تظاهرات اضافه شده.
تظاهرات امروز مصمم تر از تظاهراتی است که در عراق از سال ۲۰۱۱ وجود داشت. این تظاهرات عمدتا با پاسخ خشونتآمیز دولت و عناصر وابسته به ایران مواجه شده است. بیش از ۶۰۰ تظاهارکننده کشته شده و دهها هزار مصدوم شدهاند. صدها نفر مفوقودالاثر شدهاند که گمان میرود عناصر مرتبط با ایران این کار را انجام داده باشند و با این حال تظاهرات در خیابان همچنان ادامه دارد!
📝 در حالی که حجم و گستردگی تظهارات چشمگیر است تمرکز آن در مناطق شیعه نشین نیز قابل ذکر است. جوانان شیعه علیه نظامی که مسئولین شیعه خود پس از صدام ایجاد کردهاند قیام کردهاند! این به خاطر ناامیدی و خشمی است که به دلیل وضعیت غیر قابل انتظار عراق که توسط مسئولین ایجاد شده به وجود آمده؛ عراق صاحب ثروت نفت از فقر گسترده، بیکاری و فقدان خدمات دولتی رنج میبرد. تحقیقات پیمایشی در عراق نشان داده نظر مردم نسبت دولت عراق پس از سال ۲۰۰۳ خیلی منفی است. فقط در دوره ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۶ عراقیها بر این باور بودند که عراق در مسیر درستی در حال حرکت است.
#عراق_در_جنگ_جهانی_چهارم
🔗 متن انگلیسی:
🔗 t.co/eqgu8BTez2
🔰جنگ جهانی چهارم
📡 @worldwar4_ir
🔺 کرونا رکورد ۲۰ ساله خرید اسلحه را در آمریکا شکست!
🔹آمار ارائهشده توسط دولت آمریکا نشان میدهد طی یک ماه گذشته حدود ۲/۴ میلیون مورد استعلام درباره سوابق شهروندان در استفاده از اسلحه (گواهی سوءپیشینه) از افبیآی گرفته شده است که بالاترین میزان در حداقل ۲۰ سال گذشته به شمار میرود.
🔹منابع آمریکایی میگویند از مجموع ۲/۴ میلیون مورد استعلامِ خرید اسلحه از افبیآی در ماه مارس، ۱/۲ میلیون مورد آن تنها در یک هفته صورت گرفته و بسیاری از خریداران برای اولین بار بوده که اقدام به خرید اسلحه کردهاند.
🔹به گفته کارشناسان، این آمار نشان میدهد که شیوع کرونا در آمریکا تا چه اندازه شهروندان این کشور را به وحشت انداخته است.
▫️ yjc.ir/00UelB
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔺آخرین آمار مبتلایان به کرونای جدید در کشورمان
▫️سخنگوی وزارت بهداشت:
🔹مبتلایان در ۲۴ساعت گذشته: ۲۰۸۹
🔹مجموع بیماران کووید۱۹ در کشورمان: ۶۲۵۸۹
🔸ترخیصیافتگان از بیمارستان: ۲۷۰۳۹
🔹جانباختگان در طول ۲۴ ساعت گذشته: ۱۳۳
🔹درگذشتگان تا به امروز: تا کنون ۳۸۷۲
🔹 ۳۹۸۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
🔸تا کنون ۲۱۱ هزار و ۱۳۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از اخبار استراتژیک
📣 #دوره_مجازی کلبه کرامت
❇️ سیر مطالعاتی کلبه کرامت در لایو اینستاگرام «حسن عباسی»
🔰 #روزی_یک_کلبه امروز ۱۹ فروردین :
📍جلسه ۸۵ - جامعه مافیایی
🗓 تدریس شده در آذر ۱۳۸۶
🔸کرسی نظریهپردازی استاد حسن عباسی
🔸دانش دکترینولوژی - علوم استراتژیک
🌐 برای ملاحظه، نشانی پایین را لمس کنید:
👉 instagram.com/hasanabbasi.ir
همچنین میتوانید فیلم جلسه را از سایت کلبه کرامت، آپارات و یوتیوب کلبه کرامت، ببینید:
📹 Aparat.com/v/erQjw
📹 Youtube.com/watch?v=9jHNO_QftHA
📹 Kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/484
مرجع نشر سخنرانیهای استاد حسن عباسی
🌐 @Dr_abbasi
🔺کاریکاتور | آمریکا با وجود تمامی توان سیاسی، نظامی و راهبردی خود در برابر ویروس کرونا به چالش کشیده شده و نماد ویروس کرونا خطاب به نماد ایالات متحده میگوید: «سلام بازنده»
اثر آنتونیو رودریگوئز کاتونیست مکزیکی
📡 @Hasanabbasi_students
🔺 ماهاتیر محمد: از انگلیس متنفر شدم چون میخواستند مالزی را مانند فلسطین کنند
▫️ نخستوزیر پیشین مالزی گفت:
🔹«اتحادیه مالاویها» برای تفکیک مالاویها و باز کردن مسیر در برابر اقلیتهای چینی و هندی تلاش میکرد تا مالزی را به شهرکی بینالمللی تبدیل کند که تابع انگلیس باشد.
🔹دقیقا مانند کاری که با فلسطین کردند، زمانی که یهودیان از تمام مناطق جهان را تشویق به آمدن به آن کردند و از آنها در تسلط بر تمام جوانب زندگی به حساب فلسطینیها به عنوان مالکان اصلی سرزمین حمایت کردند.
🔹اما نخبگان مالاوی توطئه انگلیس را دریافتند و با اتحادیه مالاوی مخالفت کردند و این آغاز حزب «امنو» بود که مالزی را به استقلال رساند و بریتانیاییها را مجبور به ترک مالزی و پایان استعمار آنها در سال ۱۹۷۵ کرد.
▫️ fna.ir/ewjf0n
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔺 این سخن #روحانی شما را یاد چه میاندازد؟ "سلامت مردم اولویت است، اما چرخ اقتصاد باید بچرخد"
مرا بیاد این حرف روحانی در سال ۹۲: "هم سانتریفیوژها باید بچرخد، هم چرخ زندگی مردم" و هر دو متوقف شدند!
حالا خدا کند سلامتی مردم درخطر نیفتد و
هم اقتصاد متوقف نشود!
✍️ سید سعید لواسانی - امام جمعه لواسانات
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📹 پیام رئیس جنبش استقلال کالیفرنیا به ایرانیها: 💬 ایران مانند روسیه کشوری مهم است و نقشی راهبردی د
🔰 پیام رهبر استقلالطلبان کالیفرنیا به مردم ایران
❇️ رهبر استقلالطلبان کالیفرنیا در پیامی خطاب به مردم ایران گفته که در صورت استقلال این ایالت از آمریکا «جمهوری کالیفرنیا» سیاست خارجی مستقلی از واشنگتن در پیش خواهد گرفت.
«مارکوس روئیز اوانز»، رهبر گروه موسوم به «Yes California»، از جنبشهای استقلالطلبی ایالت کالیفرنیا پیامی ویدئو خطاب به مردم ایران منتشر کرده است.
🔸 او درابتدای این فایل ویدئویی که دوشنبه منتشر شده میگوید: «این پیامی از سوی جمهوری استقلالیافته آینده کالیفرنیا به مردم جمهوری اسلامی ایران است.»
🔸 اوانز در ادامه تأکید میکند: «امروز نه به عنوان یک آمریکایی بلکه به عنوان یک کالیفرنیایی با شما صحبت میکنم. من همانند بسیاری دیگر از ملیگرایان کالیفرنیا خودم را یک آمریکایی در معنای سنتی آن نمیدانم.»
🔸او با بیان اینکه کالیفرنیا جامعهای کاملاً مجزا از آمریکا است گفته که این ایالت صاحب تاریخی است که قدمت آن از تاریخ آمریکا بیشتر است.
💬 بنابراین، نیازی به ذکر این نیست که وقتی کالیفرنیا به یک کشور مستقل تبدیل شود، جمهوری کالیفرنیا سیاست خارجیاش را خودش، مستقل از خواست واشنگتن تنظیم خواهد کرد.
💬 کالیفرنیاییها مردمی صلحدوست هستند و با سیاستهای نظامی و امپریالیستی واشنگتن مخالفند.
🔸 او با تأکید بر اینکه بعضی از تظاهراتهای بزرگ علیه حمله آمریکا به عراق در ایالت کالیفرنیا سازماندهی شدهاند میگوید: «ما به ساختن پل اعتقاد داریم نه دیوار.»
💬 کالیفرنیا میزبان بزرگترین جمعیت ایرانیهایی است که در خارج از این کشور زندگی میکنند و این مایه افتخار ما است. ایرانیهای کالیفرنیا بخش مهمی از فرهنگ و هویت ما هستند.
💬 کالیفرنیای استقلالیافته قادر خواهد بود سیاستهای خودش را در مسائلی که برای مردم ایران اهمیت دارند تنظیم کند. مسائلی مانند کشور اسرائیل، جنگ داخلی در سوریه، به رسمیت شناخت فلسطین، غنیسازی اورانیوم و توسعه انرژی هستهای توسط ایران و حضور نیروهای غربی از آن جملهاند.
💬 مردم زیادی در بسیاری از کشورها ایالات متحده و به طور خاص دولت این کشور را به دلیل سیاست خارجی تهاجمی، نظامی و امپریالیستی آن دوست ندارند. ما کالیفرنیاییها دیگر نمیخواهیم با این سیاستها شناخته شویم.»
📹 T.me/Hasanabbasi_students/16339
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از اخبار استراتژیک
✨ سایه روشنهای دکترین ملی تکنولوژی جمهوری اسلامی
❇️ استاد حسن عباسی بیستم فروردین ماه امسال نیز به مناسبت #روز_ملی_فناوری_هستهای، همچون سالهای پیشین برنامهی سخنرانی خواهند داشت. جزئیات بیشتر این #سخنرانی_مجازی متعاقباً اعلام خواهد شد.
✍️ مناسب دیدیم به همین مناسبت، گریزی بر سخنرانیهای سالهای گذشتهی استاد در این روز و پیرامون همین مناسبت داشته باشیم.
⬅️ برنامهی دومِ این مجموعه، سخنرانی ۲۲ فروردین ۹۵ در دانشگاه امیرکبیر است.
✅ در این جلسه، استاد حسن عباسی به بررسی «مدل چینی توسعه» که برنامهی استحالهی جمهوری اسلامی و طرح اصلی دولت یازدهم به واسطهی توافق هستهای بود، پرداخت. طرحی که ایران را به مثابه چالهای تصور میکرد که میباید دست گدایی به سوی کشورهای دیگر دراز کرده و برای توسعهای پفکی و سطحی، محتاج نیمنگاه آنان باشد. و در نیمهی دوم جلسه، «استراتژی ملی تکنولوژی جمهوری اسلامی ایران» را ارائه نمودند که برنامهی ایرانِ انقلابی برای تبدیل به قلهای مرتفع که علاوه بر شکوفایی اقتصاد خود موجب خیر و برکت برای کشورهای منطقه نیز خواهد بود.
👈 باهم ببینیم:
📹 Aparat.com/v/5XWQN
🎙 صوت برنامه
dr-abbasi.ir/11019
مرجع نشر سخنرانیهای استاد حسن عباسی
🌐 @Dr_abbasi
📌 #اطلاعیه طوفان توئیتری در شب #نیمه_شعبان در سراسر جهان
🌐 با هشتگ همگانی
#ThePromisedSaviour
📝 نکته مهم: لطفا تمام سعی خود را انجام دهید که در قالب یک توییت، به غربی ها امام زمان حقیقی را معرفی کنید که آنچه هالیوود به آنها شناسانده، حقیقت ندارد. و سعی کنید به یک مترجم برای ترجمهی خود به متن انگلیسی رجوع کنید. ولی اگر امکان این ترجمه برای شما فراهم نبود، میتوانید از توییت های انگلیسی مندرج در سایت
ThePromisedSaviour.com
استفاده فرمایید.
🗓 وعده ما: چهارشنبه ۲۰ فروردین، ساعت ۲۱ الی ۲۳ به وقت ایران
🌍 در سایر کشورها از ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۸:۳۰ به وقت گرینویچ
✅ کانال جنبش مصاف
T.me/joinchat/AAAAADwiIiTk_fhNgzD4nQ
🔺 فرانسه خواستار «بازگشت ایران» به تعهدات برجامی شد
🔹 کاخ الیزه اعلام کرد که ماکرون در تماس با روحانی ابراز امیدواری کرد ایران به تعهدات هستهای خود بر اساس برجام بازگردد.
🔻در بیانیه کاخ الیزه آمده است: «ماکرون ابراز امیدواری کرد ایران به رویه احترام به تعهدات هستهای برگردد و ضمن خودداری از برداشتن گامهای جدید مغایر با برنامه جامع اقدام مشترک به کاستن از تنشها در منطقه کمک کند.»
▫️ fa.alalamtv.net/news/4848181
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از پیش بهسوی ایران ۱۴۴۴
📰 روزنامه اکسپرس انگلیس نوشت:
💬 جنبش «آری کالیفرنیا» در تدارک برگزاری رفراندوم استقلال از آمریکا در روز بعد از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ است. تمایل به تجزیه کالیفرنیا پس از انتخاب ترامپ به ریاست جمهوری افزایش یافته است.
▫️ express.co.uk/news/world/1201111/california-news-trump-independence-referendum-poll-california-usa-protest
#افول_آمریکا #تجزیه_آمریکا
#مرگ_رؤیای_آمریکایی
#حسینیه_کاخ_سفید
#حسینیه_شهید_قاسم_سلیمانی
👈 پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir