هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
اگر بنا بود خودروهای وارداتی آمار تلفات رانندگی را کاهش دهند، میبایست در تصادف امروز پژوپارس و سوناتا در سمنان کمتر از ۵نفر فوت میشدند.
اما متاسفانه رانندگی پرخطر، جان ۹ هموطن را از ما گرفت.
قصه بهانه کردن تلفات رانندگی برای واردات خودروهای میلیاردی، ماجرای دلسوزی نیست زیرا خوب میدانند فریب است و تاثیری ندارد و فقط منافع ذینفعان و سرمایهداران را تامین میکند..
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
#خودرو همزمان با اینکه یک وسیله نقلیه است، خود یک #رسانه پرقدرت است که سالهاست برای تحقیر ایران و ایرانی به کار گرفته شده است.
راهکار مقابله با این تحقیر، فقط و فقط ساخت نمونه های برتر آن توسط جوانان ایرانی است.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از احمد نبویان
این خودروی زیبا را دو جوان ایرانی تولید کردهاند،
اما نمیتوانند از آن در هیچکجای مملکت استفاده کنند!
چرا؟
چون طبق قانون، #انحصار_تولید_خودرو فقط برای شرکتهایی است که بتوانند در سال حداقل ۱۰۰ هزار خودرو تولید کنند!!!
لذا کارگاههای کوچک و کارخانههای متوسط در ایران (برخلاف بسیاری از کشورهای پیشرفته و پیشرو در صنعت خودرو) نمیتوانند وارد عرصه تولید خودرو شده و انحصار تولید را بشکنند؛
نمایندگانِ مجلسِ بیخبر و بیاطلاع (و خدایینکرده ذینفع) هم بدنبال گسترش واردات هستند نه رفع انحصار تولید؛
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
در مورد سیاست صنعتی خودرو این صوت را بشنوید
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در مکتب نئولیبرالیسم، آنچه اصالت دارد، صرفا و صرفا بیشینهسازی سود است. تمام مسائل از زاویه سودمندی اقتصادی تحلیل میشود. فقط پول است که قداست دارد. هر چیزی با سودآفرینی در تعارض قرار گیرد، باید کنار زده شود، ولو دین باشد. یک ارزش دینی تاجایی محترم شمرده میشود که مانع سودآفرینی نشود. از میان «رعایت حرمت مسجد» و «کسب سود از گردشگری»، قطعا دومی انتخاب میشود. از میان «جلوگیری از فنای فرهنگی جامعه» و «رهاسازی اینترنت»، دومی برگزیده میشود؛ و تا سخن از ضرورت رعایت اصول اسلام در فضای مجازی و برخورد با سکوهای متخلف خارجی میشود، در مقابل، بحث کسب و کار را پیش میکشند! مسئولین واداده و بیمبنا نیز بدون کمترین مقاومتی عقبنشینی میکنند. هم چوب را خواهند خورد، هم پیاز را...
کار بجایی رسیده است که ما باید برای اثبات ضرورت برخورد با سکوهای متخلف، ماجرای برخورد آمریکا با سکوی تیک تاک را نشان دهیم و بگوئیم از آمریکا یاد بگیرید.
از آیتالله دژکام عزیز بابت این مواضع انقلابی ممنونم. منتهی این وضعیت عارضه است. عوارض در دسترس بودن عوامل هوسانگیز و منحرفکننده است. عوارض سیطره و غلبه محصولات و رویدادهای فرهنگ غربی در فضای حقیقی و مجازی ماست. ما باید فضا را معکوس کنیم. غلبه، باید با محصولات و رویدادهای فرهنگ اسلامی باشد. باید با اقتدار تمام این سیاست را اجرا کرد.
@syjebraily
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
ای موسی
وقتی "لاتخف" را شنیدی و ترس را رها کردی
وقتی به "الق عصاک" رسیدی و به معجزهی عصا یقین داشتی
معجزهای که پیش از این به چشم دیده بودی ولی باز هم دلت لرزیده بود...
وقتی عصایت ریسمانها را بلعید و ساحران به سجده افتادند...
وقتی شهادتطلبی ساحرانی که "عبادی" خدا شدند را به چشم دیدی
چنان یقینی در دلت افتاد
که به مقام "کلا ان معی ربی" رسیدی...
مقامی که معجزاتی از آن عصا ظاهر میکند که پیش از آن هم ندیده بودی اما دیگر به "لاتخف" نیاز نداشتی...
ای موسی
امروز ما در لحظهی "لاتخف" توایم و امامِ ما در موعد "کَلّا ان معی ربی" است.
ای موسی
ما از سحر تکنولوژی کفار ترسیدهایم و امامِمان هر لحظه به ما میگوید: لاتخافوا...
اما ما میترسیم
گفت: نهضت نرمافزاری
اما ما ترسیدیم
دوباره گفت: عدالت و پیشرفت
اما ما ترسیدیم
دوباره گفت: تولید ملی
اما ما ترسیدیم
ولی نه...
امامِ ما دید که اینجا جای ترس نیست. باز هم گفت تولید...
کمتر ترسیدیم
باز هم گفت تولید
ترسمان کمتر شد
باز تکرار کرد
ترسمان ریخت
همینکه ترسمان ریخت گفت
تولید کم است
حالا
جهش تولید...!
اَلقِها...!
ای موسی...
تو به ما بگو
اکنون باید بترسیم یا نه؟
نکند عصای جهش تولید را هم بیاندازیم و این موسای زمانِ ما به سمت دریا حرکت کند؟
ما از غرق شدن ...
شاید هم نه...
شاید مثل تو از دریا نترسیم...
شاید همین یکبار اگر عصا را بیاندازیم کار تمام شود و به "انّ معی ربی" برسیم...
باید عصا را بیاندازیم
مثل طهرانی مقدم
آن عصایی که تمامِ ریسمانهای دنیای کفر را ببلعد...
از خودرو گرفته تا هوش مصنوعی
از نظامی گرفته تا پزشکی
از هالیوود گرفته تا دیزنی
از جام جهانی گرفته تا هرچه با آن "علو" و برتری میجویند بر امت محمد (ص) که "اعلون"اند...
و آنگاه است که اگر عصا را بر دریای علم بزنیم شکافته خواهد شد اما پیش از آن در مقام "ترس" هیچ نخواهیم بود...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از تا 2030
🔸رفته بودم نمایشگاه قرآن؛
سابق بر این، همیشه فضای معنوی این نمایشگاه را بسیار دوست میداشتم.
نوای تواشیح و صوت قرآن، فضا رو پر میکرد و معنویتی در این فضا موج میزد که جانبخش و دلپذیر بود.
🔹سال قبل نرفتم، ولی امسال که رفتم،
از شدت حجم آهنگ و دنگ و دونگ سردرد گرفتم! قدم به قدم، دقیقاً قدم به قدم نمایشگاه، پر شده بود از گروههای سرود و ترانهخوانانی که داشتن سرودهای مختلف رو با آهنگهای تند، میخواندند.
🔸حرکت شیطان، همیشه خزنده و کند هست. با آرامش و بدون خستگی جلو میآید، و نتیجهء این سبک حرکت این میشه که نمایشگاهی که باید توش صوت قرآن بپیچد، بعد از چند سال، تبدیل شده بود به کلوپ آهنگ!
🔹حالا میدونم الان مدافعان جان برکف ظاهر میشوند که نه اینها همه آهنگ و سرود انقلابی بود، ولی این رسمش نیست!
🔸این خطای بزرگی هست که داریم مرتب گسترشش میدهیم و بدبختانه به این اشتباه، مفتخریم! ما داریم راه رو غلط میرویم و ارادهای هم برای برگشت از این کجروی نداریم.
🔹در مسیر عبودیت و تبلیغ دین نمیشه از اسباب و ابراز شیطان بهره برد. نتیجهء این روش، دور شدن تدریجی مؤمنین از مسیر حق هست، بدون آنکه کسی جذب حق و راه درست شود.
🔸حقیقتاً خیلی تأسف خوردم...
همهء عناصر مذهبی ما رو دارن دچار خدشه میکنند، خلوص و پاکیش رو از بین میبرند، و ما فقط بینندهایم و از درک این استحاله، غافل!
🔹صدای اعتراضی هم از احدی بلند نمیشود...
🆔@CoronaDeception
🌐لینک کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از حسین زمانی میقان
اصلاحات اقتصادی مشترک مسعود نیلی و میخائیل گورباچف
✍ حسین زمانی میقان
میخائیل گورباچف، آخرین رئیسجمهور شوروی، آغازگر اصلاحات اقتصادی نئولیبرال در روسیه بود. در واقع، گورباچف را میتوان مجری پروژه گذار از کمونیسم به لیبرالیسم دانست. به همین سبب، غربیها علاقه زیادی به او پیدا کرده بودند. سال ۱۹۸۷ مجله تایم او را به عنوان مرد سال انتخاب کرد. سال ۱۹۹۰ نیز جایزه صلح نوبل را به او دادند. جالب اینکه کمیته نوبل رسما اعلام کرد که این جایزه، نوعی پشتیبانی از «گذار» است.
گورباچف که محبوب قلب سران غرب شده بود، به شدت از سوی آنها و نیز صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی تحت فشار بود تا سیاست شوک درمانی را با سرعت اجرا کند. ۲۱ دسامبر ۱۹۹۰ صندوق بینالمللی پول گزارشی ۲ هزار صفحهای از اقتصاد شوروی تهیه کرد و در آن نوشت که اصلاحاتی که گورباچف تاکنون انجام داده، صرفا یک سری اصلاحات سطحی است و باید این اصلاحات عمیقتر شود.
ژوئیه ۱۹۹۱ که گورباچف برای اولین بار در اجلاس گروه ۷ شرکت کرد، پیام متفقالقول سران این گروه به وی این بود که باید شوکدرمانی را به صورت ریشهای اجرا کند. گورباچف درباره آنچه در این اجلاس شنیده بود، نوشت: «پیشنهادهای آنان، چه از نظر شتاب و چه از نظر روشهای گذار، حیرتآور بود». اسنادی منتشر شده است که نشان میدهد گورباچف به صورت جدی نگران فشار سنگین اجرای این سیاست روی مردم بوده، اما سرانجام به آن تن داده است.
حضرت امام خمینی(ره)، با مشاهده پروژهای که گورباچف برای گذار از کمونیسم به لیبرالیسم کلید زده بود، در اولین روز سال ۱۹۸۹ میلادی، نامهای خطاب به وی نوشتند و ضمن استقبال از انگیزه وی برای تحول، از او خواستند حال که قصد تجدید نظر در مکتب کمونیسم را دارد، در سیاست دینزدایی تجدیدنظر کند: «مشکل اصلى کشور شما مسئله مالکیت و اقتصاد و آزادى نیست. مشکل شما عدم اعتقاد واقعى به خداست. همان مشکلى که غرب را هم به ابتذال و بن بست کشیده و یا خواهد کشید». امام، گورباچف را انذار دادند که از کمونیسم به لیبرالیسم پناه نبرد: «امروز دیگر چیزى به نام کمونیسم در جهان نداریم. ولى از شما جداً مىخواهم که در شکستن دیوارهاى خیالات مارکسیسم، گرفتار زندان غرب و شیطان بزرگ نشوید... اگر بخواهید در این مقطع تنها گرههاى کور اقتصادى سوسیالسیم و کمونیسم را با پناه بردن به کانون سرمایه دارى غرب حل کنید، نه تنها دردى از جامعه خویش را دوا نکردهاید، که دیگران باید بیایند و اشتباهات شما را جبران کنند».
اما همان اصلاحات اقتصادی که گورباچف در شوروی کلید زد، در ایران نیز توسط یک طیف خاص در داخل سازمان برنامه و بودجه، دنبال میشد. مسعود نیلی، جزو تیم اجرای اصلاحات نئولیبرال در اقتصاد ایران است که از اوایل دهه ۶۰ در پی اجرای این سیاستها بودند و با روی کار آمدن هاشمی رفسنجانی، سرانجام موفق شدند این سیاستها را پیادهسازی و در کشور نهادینه کنند. نیلی در کتاب «اقتصاد سیاسی جمهوری اسلامی»، به صراحت از شباهت اصلاحات مد نظر خود با اصلاحات گورباچف در شوروی پرده برداشته است: «نظر سازمان برنامه، اجرای سختتر سیاستهای آزادسازی بود. این موضع در مقایسه با اصلاحات اقتصادی زمان گورباچف در شوروی، بیشتر قابل درک و فهم است. در آن زمان هم، یکی از مواردی که گورباچف با اتحادیه اروپا و کشورهای غربی مطرح میکرد، این بود که اگر بخواهم اصلاحات اقتصادی را در کشورم اجرا کنم، چون این کار همراه با یکسری فشارها بر روی مردم خواهد بود، احتیاج به منابعی دارم که بتوانم کالاهای مصرفی را در اختیار مردم قرار دهم. وی بر روی این خواسته خود اصرار زیادی داشت و اگر اشتباه نکنم، رقمی حدود ۲۰ میلیارد دلار برای تامین کالاهای مصرفی مردم که بتواند پشتوانه سیاست اصلاحات اقتصادی باشد را پیشنهاد داده بود. ما هم در آن زمان، شبیه وضعیت گورباچف در شوروی را داشتیم».
@hzamanim
هدایت شده از برنامه تلویزیونی محفل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙 همه را بهت زده کرد !
✨ صلاح الدین سواری حتی نمی تواند سوالات عادی را جواب دهد ولی حافظ کل قرآن کریم است و همه را بهت زده کرده است
@mahfeltv3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«برای مردمی شدن اقتصاد، معطّل مسئولین نمانیم»
برای تحقق شعار سال و مردمی شدن اقتصاد، باید اجرای اصل ۴۳ قانون اساسی و بند ب سیاستهای کلی اصل ۴۴ را از مسئولین مطالبه کنیم و قطعا این مطالبهگری تاثیر خواهد داشت
اما نباید معطّل مسئولین بمانیم
یعنی نباید فقط منتظر باشیم تا مسئولین راه را برای مشارکت ما در اقتصاد باز کنند
باید در کنار مطالبهگری، وارد میدان شویم و هرکاری از دستمان بر میآید انجام دهیم
یکی از کارهایی که مردم میتوانند انجام بدهند، همین پیشنهاد حاج آقا پناهیان است
یعنی به جای اینکه پولمان را در بانک سپرده کنیم، طلا بخریم، دلار و سکه بخریم، حواله خودرو خرید و فروش کنیم یا زمین بخریم برای گران شدن
این پول را با کسی که توان انجام کار تولیدی دارد اما سرمایه ندارد، شریک شویم
حتما در بین دوستان و آشنایان هستند افرادی که مهارت و دانش انجام یک کار تولیدی را دارند، اما چون سرمایه نداشتند، یا بیکارند، یا در اسنپ کار میکنند یا اینکه حقوق بگیر یک سرمایهدار شدهاند.
تشکلهای دانشجویی، بسیج، هیئتها و مساجد میتوانند نقش واسطه را داشته باشند و افراد و گروههای توانمند را به مردم معرفی کنند تا هم سرمایهی مورد نیاز برای کار تولیدی آنها فراهم شود و هم مردم بتوانند پولشان را در تولید سرمایهگذاری کنند نه در دلالی و واسطهگری که به اقتصاد کشور آسیب میزنند.
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
چرا روحانی درباره آبان۹۸ دروغ میگوید؟!
(انتشار برای اولین بار)
در نوامبر ۲۰۱۹ یا آبان ۱۳۹۸، ایران تقریبا آخرین کشوری بود که طی دوماه اخیرِ آن، درگیر ناآرامیهای ناشی از اصلاحات اقتصادی با محوریت سیاستهای پیشنهادی IMF شد.
بیش از نیمی از جنبشهای اعتراضی مستقیماً توسط سیاستهای مالی، اقدامات ریاضتی یا نارضایتی از دستمزدهای راکد و کاهش طبقه متوسط جرقه زده شد.
بسیاری از کاتالیزورها در سال 2019 در اصل کوچک و حتی بعید بودند.
در سودان جرقه قیمت نان در ژانویه، در هند قیمت پیاز در اکتبر،
در برزیل کاهش بودجه برای کتابهای درسی مدارس،
در لبنان مالیات بر استفاده از WhatsApp در اکتبر،
در شیلی افزایش کرایه مترو در اکتبر،
در اکوادور حذف یارانه سوخت و کاهش حقوق کارکنان دولتی،
در زیمباوه و هاییتی حذف یارانه سوخت،
و در ایران ، افزایش ۳برابری قیمت بنزین محرک ناامنیها بودند.
طبق گزارش مرکز «پروژه برتون وودز» در اواخر آذرماه ۹۸ از تاثیرات و تبعات سیاستهای IMF در سراسر جهان، بیان میدارد که اعتراضات جهانی علیه سیاستهای مورد حمایت IMF شروع شده است.
در آمریکای لاتین، سیاستهای مورد حمایت IMF باعث ناآرامیهای مدنی در سراسر منطقه شده است، و در نتیجه سازمان جامعه مدنی (CSO) بیانیهای مشترک به صندوق بینالمللی پول در اکتبر صادر کرد و «سیاستهای ریاضتی آشنا» را محکوم کرد که منجر به «اثرات مخرب اقتصادی و اجتماعی» شده است.
در اکوادور، اعتراضات سراسری، به رهبری رهبران بومی، علیه ریاضت اقتصادی مورد حمایت IMF پول به عنوان بخشی از وام 4.2 میلیارد دلاری آغاز شد که منجر به کاهش یارانه سوخت در اکتبر 2019 شد.
در آرژانتین، بزرگترین وام صندوق در سالهای 2018 و 2019 با اعتراضهای گستردهای مواجه شد و در اکتبر، مائوریسیو ماکری رای ریاستجمهوری را به آلبرتو فرناندز منتقد IMF از دست داد.
مصر که در سال 2016 وام 12 میلیارد دلاری IMF دریافت کرد، با وجود تهدیدهای مقامات مصری به زور، موجی از اعتراض ها را در پاسخ به توصیه های سیاستی IMF مشاهده کرد.
در نهایت مقامات مجبور به کاهش قیمت سوخت در پی تظاهرات شدند.
در لبنان، اعتراضات گسترده، اعتصابات و مسدود کردن جاده ها در ماه اکتبر برگزار شد که با استعفای نخست وزیر سعد حریری در 29 اکتبر به اوج خود رسید و تظاهرکنندگان خواستار تغییراتی مانند کاهش فقر شدند.
در حالی که IMF در لبنان برنامه وام ندارد، ماده چهارم آن در سال 2018 خواستار اقدامات ریاضتی مانند "محدود کردن دستمزدهای عمومی" شد. ماده چهارم آن در سال 2019 ، که در اولین روز قیام ها در 17 اکتبر منتشر شد، خواستار «تحکیم مالی پیش رو و پایدار» شد و خبرگزاری رویترز در همان ماه گزارش داد که IMF بر آن اصرار دارد، «اقدامات سخت ریاضتی» است.
شبکه سازمان های غیردولتی عرب عربی توسعه در بولتن اکتبر/نوامبر خود خاطرنشان کرد که اعتراضات لبنان ناشی از «یک سیستم اقتصادی ساختاری ناقص» است و وضعیت امروز را می توان به «پیامدهای مستقیم اقتصاد رانتی و سیاست های لیبرال اقتصاد کلان» نسبت داد.
اعتصابات در تونس، لایحه دستمزد مورد حمایت صندوق بین المللی پول را در فوریه لغو کرد، و پس از آن کمیسیون حقیقت و کرامت تونس به دنبال غرامت از IMF برای نقض حقوق بشر مرتبط با میراث برنامه های تعدیل ساختاری بود.
علاوه بر این، در اردن، نخست وزیر هانی الملکی در ژوئن 2018، پس از انجام اصلاحات غیرمحبوب مورد حمایت IMF، استعفا داد.
در عراق نیز اعتراضات اقتصادی، استعفای عبدالمهدی، نخستوزیر نزدیک به ایران را همراه داشت.
در ایران نیز چندماه قبل از حوادث آبان۹۸، در بهار این سال هیاتی ۴نفره از IMF به مدت دو هفته در کشور مستقر شده و با جلسات متنوع اقتصادی در سطوح مختلف، سیاستهای اصلاحی خود اعم از گرانسازی قیمت سوخت با روش شوکدرمانی را ابلاغ نمودند که این روش عینا در کلام رییسجمهور وقت یعنی حسن روحانی با عبارت«منم صبح جمعه فهمیدم» و «اگر از پیش میگفتیم میدانید چه میشد» و.. نیز تجلی یافت.
رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها درباره لزوم حفظ استقلال کشور و جلوگیری از اجرای سیاستهای استعماری نهادهای بینالمللی از جمله IMF و اجرای سیاست تعدیل و تبعات آن هشدار دادند.
در پایان باید خیلی زودباور و سادهاندیش باشیم که فکر کنیم ظرف چند صبح جمعه، تمام روسای جمهور کشورهای گوناگون جهان با ویژگی مشترک وجود منافع آمریکا در آن منطقه، به طور همزمان، فکر اجرای اصلاحات قیمتی اقتصادی به سرشان بزند و همزمان اجرا شود و همزمان اپوزیسیون و معترضان آن کشور هم آماده باشند تا شب اجرای آن سیاست، ساختاریافته و تشکیلاتی وارد میدان شوند!!
در نهایت نیز کام همه ما با شهادت سردار سلیمانی به واسطه کاهش قدرت سیاسی جبهه مقاومت و صحنهگردانی جهانی آمریکا تلخ شد..
باشد که عبرت بگیریم!
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠جنبش های اعتراضی همزمان در نقاط مختلف دنیا در آبان ۹۸!
🔺چین؛ ۵ نوامبر ۲۰۱۹ (۱۴ آبان ۹۸)
🔻نیجریه؛ ۵ نوامبر ۲۰۱۹ (۱۴ آبان ۹۸)
🔺بولیوی؛ ۵ نوامبر ۲۰۱۹ (۱۴ آبان ۹۸)
🔻لبنان؛ ۶ نوامبر ۲۰۱۹ (۱۵ آبان ۹۸)
🔺عراق؛ ۶ نوامبر ۲۰۱۹ (۱۵ آبان ۹۸)
🔻شیلی؛ ۸ نوامبر ۲۰۱۹ (۱۸ آبان ۹۸)
🔺ایران؛ ۲۴ آبان ۹۸
🔻و سودان، هند، برزیل، اکوادور، زیمباوه، فرانسه...
📈در هر کشوری به دلیل گران شدن یک کالا یا خدماتی این اعتراضات اتفاق افتاده هست!
‼ماجرا وقتی عجیب می شود که در بیشتر این کشورها، اعتراضات بخاطر اجرای اصلاحات اقتصادی پیشنهادی صندوق بین المللی پول (IMF) رخ داده است!
‼‼و ماجرا وقتی عجیب تر می شود که در ۱۱ اردیبهشت ۹۸، سفر دو هفتهای هیئت چهارنفره IMF به ایران و ارائه توصیههایی برای اصلاح ساختار بودجه کشور توسط این هیئت، انجام می شود!
📝در خرداد ۹۸ هم، چارچوب اصلاح ساختاری بودجه با تاکید بر حذف یارانههای آشکار و پنهان سوخت، تولید، سلامت و کشاورزی، منتشر می شود!
🚨و در نهایت در آبان ۹۸، افزایش قیمت بنزین و شورش اجتماعی رخ می دهد!
〽بقیه ماجرا را خودتان تحلیل کنید!
⛔️توجه! این کلیپ را شاید اولین بار باشد که میبینید!
@jebhetse
هدایت شده از محمد مهدی فاطمی صدر
این جریانی که میگوید: طب اسلامی نداریم، معماری اسلامی نداریم، اقتصاد اسلامی نداریم، ته کار خواهناخواه به این میرسند که انقلاب اسلامی نداریم، جمهوری اسلامی نداریم، حکومت اسلامی نداریم...
هدایت شده از روحالله ایزدخواه 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مشارکت مردمی، نیازمند آزادسازی منابع و ظرفیتهای اقتصادی و گسترش مالکیت عمومی است.
▪️"حکمرانی تولید" در استثمار "حکمرانی اقتصاد کلان" قرار گرفته و منابع تولید، در حبس ِ دستگاههای دولتی و بانکها معطل مانده است.
راهکارها:
🔺مردمی سازی استخراج نفت با تعاونیهای سهامی عام و جذب ارز اشخاص
🔺کارگر مالکی در بنگاههای بزرگ با مدل شبکه تعاونیها
🔺آزادسازی مراتع برای جهش در تولید دام
🔺اعطای زمین و مردمی سازی تولید مسکن
✅ در مجلس دوازدهم نیازمند تغییر فکری و هدفگیری انقلاب اقتصادی هستیم.
#روحالله_ایزدخواه
@dr_izadkhah
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«تحلیل فنی آمار تلفات رانندگی نوروز»
۴۲۶میلیون تردد ثبت شده که حدود ۶۶۰هموطن فوت نمودند و علیرغم رشد تردد، اما کاهش حدود ۳۰٪ نسبت به سال قبل داشته است.
از این میان خودروهای خارجی با ۱۸٪ تلفات، درحالیکه فقط ۱٪ تعداد خودروهای کشور را دارا هستند، سهم قابل توجهی را به خود اختصاص دادند و پراید با ۲۷٪ و انواع پژو با ۳۵٪ (هرکدام با سهم بیش از ۳۰٪خودروی کشور) و موتور سیکلت با ۱۶٪ در جایگاه بعدی قرار دارند.
فقط ۳میلیون و ۸۰۰هزار تخلف سرعت غیرمجاز در ایام نوروز تهران ثبت شد که رشد ۵۰درصدی داشت و رکورد تخلفات را شکست.
۱۱میلیون تردد در قم بوده که ۲۴۰۰تصادف و مجموعا ۱۲نفر فوتی داشته است.
یعنی هر ۲۰۰تصادف، ۱ فوتی میانگین داشته است.
به عبارتی از هر ۴۵۸۳ تردد، ۱فقره منجر به تصادف و از هر ۲۰۰تصادف، فقط ۱فقره منجر به فوت شده است یعنی ۰/۰۰۵ تصادفات منجر به فوت شده است.
برای جمعبندی
در اتفاقی مبارک در ایام نوروز حجم سفر بسیار زیاد و به علت مساحت پهناور کشور همراه با خستگی و فراز و نشیب است.
همزمان حجم تخلفات رانندگی به مراتب فزاینده و تلفات کاهنده است.
عدد اسمی تلفات رانندگی در ایران بالا و ناراحتکننده اما نسبت «تصادف به تردد»، «تلفات به تردد»
و «تلفات به تصادف» در ایران با توجه به تراکم و حجم سفر در کشور نسبت به سایر کشورهای جهان، اعداد معقول و حتی با عبارتی دور از انتظار شاید مطلوب را نشان میدهد اما همین میزان نیز به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست.
آنالیز جزییات تلفات رانندگی در ایران نشان میدهد که مدل خودرو سهم کمی در جلوگیری از تلفات داشته است.
بررسی فنی ۱
بررسی فنی ۲
✍سیدامیرحسین حسینی
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
فکاهیات اقتصاد ایران
بخش عمده ای از متقاضیان تسهیلات بانکی در ایران، همان مالکان سپردهها هستند! یعنی به کسی پول میدهند که پول داشته باشد.
@DrRezaGholami
هدایت شده از روایت غزه | صالح غزهای
کمک رسانی به مردم غزه
عزیزانی که تمایل به کمک رسانی جهت تامین خوراک مردم غزه را دارند بحمدالله راهی باز شده تا کمکها بواسطه یکی از مردم غزه که ساکن ایران هستند به طریقی بصورت نقدی جهت تامین غذای مردم مظلوم غزه ارسال گردد.
کمکهای نقدی خود را میتوانید به شماره کارتهای زیر واریز کنید:
ش کارت ملت
6104338676264019ش شبا ملت
IR300120010000005446873086بنام مهدی صالح (با لمس شماره کارت و شماره شبا در حافظه کپی میشود ) نام کاربری جهت اعلام واریزی: @SalehGazaAdmin کانال اطلاع رسانی کمکها (موکب صالح غزهای): https://eitaa.com/salehgazakomk کانال روایت غزه| صالح غزه ای : https://eitaa.com/SalehGaza لازم به ذکر است با توجه به عدم امکان ارسال کالا به غزه ، کمکها بصورت نقدی ارسال گردیده سپس در خاک غزه نسبت به تهیه و توزیع غذا بصورت موکب اقدام میگردد. لطفا با انتشار این پیام یاریگر مردم مظلوم غزه باشید. حتی کمکهای اندک شما نیز اهمیت دارد. #موکب_غزه مأجور اِن شاءَ الله
هدایت شده از دکتر علی سعیدی
تفاوت اقتصاد سرمایه داری با اقتصاد اسلامی
وَمَآ ءَاتَيۡتُم مِّن رِّبٗا لِّيَرۡبُوَاْ فِيٓ أَمۡوَٰلِ ٱلنَّاسِ فَلَا يَرۡبُواْ عِندَ ٱللَّهِۖ وَمَآ ءَاتَيۡتُم مِّن زَكَوٰةٖ تُرِيدُونَ وَجۡهَ ٱللَّهِ فَأُوْلَـٰٓئِكَ هُمُ ٱلۡمُضۡعِفُونَ
آنچه بعنوان ربا میپردازید تا در اموال مردم فزونی یابد، نزد خدا فزونی نخواهد یافت؛ و آنچه را بعنوان زکات میپردازید و تنها رضای خدا را میطلبید (مایه برکت است؛ و) کسانی که چنین میکنند دارای پاداش مضاعفند.
سوره مبارکه روم آیه ۳۹
در اقتصاد سرمایه اصالت با سود است و هر چیزی که بتواند سود ایجاد کند یا امکان آن را داشته باشد موضوع مبادله قرار میگیرد و اصطلاحاً تبدیل به کالا میشود و قیمت پیدا میکند. پول هم در نظام سرمایهداری نوعی کالا تلقی میشود که قیمت آن نرخ ربا است که البته آن را بهره مینامند تا قبح آن ریخته شود و ذهن مردم از ربای محرم به سمت بهره محلل منصرف شود و مقاومتی علیه آن شکل نگیرد.
این در حالی است که خداوند متعال با حرام کردن ربا اساسا امکان اینکه پول موضوع مبادله و کسب سود قرار بگیرد را از بین برده است چرا که پول کالا نیست که بتوان در بازار از آن کسب سود کرد.
در آیه فوق خداوند از یک سنت تکوینی تغییرناپذیر الهی سخن میگوید که ربا باعث فزونی در اموال نمیشود و لذا سود حاصل از مبادله پول نه تنها به لحاظ تشریعی حرام است بلکه به لحاظ تکوینی هم باعث رشد نمیشود.
در عوض آنچه رشد میکند و افزایش مییابد زکات است که اگرچه در ظاهر، دادن مال و کاستن از آن است اما در حقیقت سازوکار رشد اموال و داراییهاست.
نتیجه کاربردی: نظام بانکی غربی نتوانسته و نمیتواند منشأ رشد اقتصادی شود و اگر چپاول و استعمار غرب نبود هیچگاه تئوریهای اقتصاد ربوی آنها نمیتوانست برای آنها پیشرفتی به ارمغان آورد کما اینکه در حال حاضر نیز پس از سه قرن استعمار جهان، هم چنان فقر و بی خانمانی در غرب بیداد میکند.
دلالت سیاستی: توسعه فرهنگ زکات که در واقع استفاده از نیروهای متکثر مردمی در توزیع عادلانه امکانات و فرصتها است میتواند رشد مضاعف را برای اقتصاد کشور ایجاد کند، رشدی که نه متکی بر چپاول ملتها و نه تودهها است. در حالیکه متاسفانه در دو دهه گذشته تمرکز اصلی بر توسعه بانکهای خصوصی و از همه فاجعه بارتر ایجاد بازار پولی بین بانکی است که بیهیچ توجیه شرعی و فقهی نه تنها رشدی را برای کشور ایجاد نکرده که روز به روز تورم بیشتر و بیشتری را بر سفر مردم تحمیل کرده است. اگر قائل به تجربه هم باشیم باید از این مسیر باز گردیم و ریلهای اقتصادی کشور را تغییر دهیم.
🆔 @DrSaeedi
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«۱فوت در ۶۴۷هزار تردد»!!
این آمار رسمی هم فصلالخطاب تحلیل تلفات رانندگی امسال است.
از حدود ۴۷۹میلیون تردد بینشهری، ۹۳هزار تصادف رخ داده است که از این میان فقط ۰/۰۰۷ آن منجر به فوت هموطنان ما شده است که ۱۸٪ آن سهم خودروهای خارجی بوده است.
به عبارتی از هر ۵۱۵۰ تردد بین شهری یک مورد منجر به تصادف و از هر ۶۴۷هزار تردد بینشهری، فقط یک تردد منجر به فوت گردیده است.
سرعت غیرمجاز، عدم توجه به جلو، انحراف به چپ و رعایتنکردن مقررات مهمترین دلیل تصادفات است.
«تحلیل فنی آمار تلفات رانندگی نوروز»
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از 🇵🇸دختران انقلاب 🇮🇷
✋ماشاالله به این غیرت
واکنش مردم مومن بوشهر به رقاصی و عیاشی اراذل و ولنگاران در روزهای گذشته در #سواحل
🏴ورود دسته های عزاداری در سواحل بوشهر در شب های قدر ابتذال و رقص و برهنگی را از بین برد....
👌اینبار هم مردم منتظر مسئولین در خواب رفته نماندند.....
#غیرت_دینی #شب_قدر
#بیتفاوت_نباشیم #دختران_انقلاب
🇮🇷کانال دختران انقلاب را دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/3435003923C863f1fbcfc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوری | شبکه العالم : حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری ایران و اقامتگاه سفیر ایران در دمشق پایتخت سوریه.
امام خامنهای
«اگر غلطی از آنها سر بزند، جمهوری اسلامی، تلآویو و حیفا را با خاک یکسان خواهد کرد.»
غلطی از آنها سر زد
مسئولین نظامی، ولایتمداری خودشان را ثابت کنند
📎 @hassanabbasi1374