🔻امام جمعه ساری:
✖️ عکس گرفتن کاندیداها با شخصیتها دلیل بر تایید نیست
نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به این که کاندیداهای بسیاری با من ملاقات می کنند و عکس یادگاری می گیرند، افزود: این به معنای حمایت من از این افراد نیست و من به هیچ کاندیدای خاصی نظر ندارم و تنها معیارها را بیان می کنم.
امام جمعه ساری با تأکید براین که باید انسانهایی را به مجلس بفرستیم که حکیمانه تصمیم می گیرند، بیان داشت: اگر تصمیم حکیمانه بگیریم به طور حتم مسؤولان #حکیم خواهیم داشت.
hawzahnews.com/news/874776
❓چگونه بفهمیم که خدا نزد ما چهقدر منزلت دارد؟
آیتالله مصباح یزدی، رمضان ۱۴۳۵ در دفتر مقام معظم رهبری:🔻
ما در زبان درباره عظمت و منزلت خداوند بسیار میگوییم، در پیشگاه او به خاک نیز میافتیم، اما اینها نشانگر مقدار عظمت و منزلت خداوند نزد ما نیست. اگر در جایی امر بین دو کار دایر شد که یکی اخروی و خواسته خداست و دیگری دنیوی و مورد پسند ماست، کدام را ترجیح میدهیم؟
آیا کارها را به این دلیل که دلمان میخواهد، انجام میدهیم یا چون خدا گفته است؟ آیا این درس را چون خودمان خوشمان میآید میخوانیم یا چون امام زمان دوست دارد؟ آیا برای این به تبلیغ میرویم که برایمان مصلحت و منفعتی دارد یا چون قلب آقا شاد میشود؟ اینها نشانه آن است که خدا پیش ما چه جایگاهی دارد. در این صورت جایگاه ما نیز معلوم میشود که خدا برای ما چه منزلتی قائل است. فَإِنَّ کُلَّ مَنْ خُیِّرَ لَهُ أَمْرَانِ: أَمْرُ الدُّنْیَا وَ أَمْرُ الْآخِرَةِ، فَاخْتَارَ أَمْرَ الْآخِرَةِ عَلَی الدُّنْیَا فَذَلِکَ الَّذِی یُحِبُّ اللَّهَ؛ هرکسی که بین دو امر مخیر بشود که یکی دنیوی و دیگری اخروی است، اگر کار اخروی را مقدم داشت، معلوم میشود که خدا را دوست دارد، اما اگر امر دنیوی را مقدم بدارد، معلوم میشود برای خدا جایگاهی قائل نیست و خواست خدا برای او ارزشی ندارد.
این امتحانی است برای اینکه ما ببینیم محبتهای ما چه قدر عمق دارد و بدانیم که خدای متعال برای ما چه ارزشی قائل است.
بیشتر بخوانید:👇
hawzahnews.com/news/874278
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
💠 حدیث روز 💠
💎 جایگاه حضرت معصومه (س) در قیامت
🔻امام صادق عليهالسلام:
و تَدخُلُ بِشَفاعَتِها شِيعَتي الجَنَّةَ بِأجمَعِهِم
◽️ همه شيعيان من با شفاعت او [فاطمه معصومه عليهاالسلام] وارد بهشت خواهند شد.
📚 بحارالأنوار، ج ۶۰، ص ۲۱۶
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 فیلم| جزئیات همایش هوش مصنوعی و علوم اسلامی
این همایش در روز ۲۸ فروردین سال ۹۹ در قم برگزار خواهد شد.
@HawzahNews
🔻 رحیم پور ازغدی در مشهد:
⚠️ مراقب باشیم سکولاریزم غربی جای حوزه را نگیرد
◽️دین کامل باید برای همه ابعاد زندگی فردی و اجتماعی بشر نسخهای داشته باشد.
◽️تعلیم و تربیت اجتماعی، سینما، هنر ، مسائل بانکی، بیمه و بسیاری از مسائل دیگر از موضوعات بروز جامعه است که باید در زمینه درس های خارج مطرح شود و حوزویان تلاش بسیار کنند تا این طور نشود که جایگاه حوزه های علمیه با #سکولاریزم غربی پرشود.
◽️امام علی(ع) فرمودند خداوند وحی و شریعت را فرستاد تا گرهها و بنبستها را بشکنند نه اینکه مانع و #بنبست ایجاد کنند.
◽️فلسفه حوزههای علمیه نیز همین است که با استفاده از فقه و اصول، بن بست شکنی و غلبه بر دشمنان داشته باشند؛ اساسا فقه شکست خورده و منزوی شده در برابر مکاتب انحرافی نداریم و اگر اینطور باشد، این امر خلاف #فلسفهفقه است.
◽️فقهی که پاسخگو نباشد، در زمره دین خدا نیست.
◽️امام(ره) بارها تاکید داشتند به یک بخش از قرآن اکتفا نکنید چراکه فقه ما نباید کاریکاتوری باشد.
◽️امروز دارای قویترین حوزههای علمیه شیعی و جهان اسلام هستیم، اما با این حال باید خود را با رقبا و دشمنان از یک سو و اقتضائات زمان و مشکلات لاینحل از سوی دیگر مواجه کنید.
◽️ #اجتهاد به معنای بحثهای روز در موضوعات و مسائل جدید است، باید دید خروجی فقه برای رفع مشکلات، اجرای شریعت، پیادهسازی اسلام و دین چه بوده است و اجتهاد باید بهدنبال آن باشد تا بتواند مشکلات و مسائل جدیدی را به لحاظ دینی و فقهی در بطن جامعه حل کند.
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
⭕️ استاد حوزه ناچار است در اسنپ کار کند!
🔻دبیر مجمع اساتید حوزه تهران، حجت الاسلام حسین نیکوئی در گفتگو با خبرگزاریحوزه:
◽️ یکی از مشکلات اصلی جامعه اساتید حوزوی مسئله #معیشت و امنیت شغلی است و بسیاری از اساتید مبرز حوزه به دلیل عدم تامین مسائل مالی از جانب حوزه، جذب موسسات علمی و مراکز دانشگاهی می شوند و این مسئله به مرور زمان موجب افت کیفی در سطح علمی حوزه های علمیه خواهد شد.
◽️ اگر حداقلها برای اساتید تامین نشود، استاد حوزه ناچار است یا در اسنپ کار کند و یا از سایر امور مشکل معیشتش را حل کند و در این حالت دیگر فرصتی برای کار و فعالیت علمی باقی نمیماند.
◽️ همه طرحها و پیشنهاداتی که از طرف مجمع اساتید به شورای معین ارسال میشد یا اجازه بررسی آنها را نمی دادند و یا اگر هم مطرح میشد با گفتن عبارت «این مشکلات قابل حل نیستند» آن را از دستور کار خارج میکردند و با این اقدام همه پیگیریهای ما با بن بست مواجه می شد.
ما در حوزه های علمیه جوانان متعهد، انقلابی و صاحب فکر و اندیشه بسیار داریم، اما چرا از آن ها استفاده نمی شود؟ چرا فضلای جوان امکان ورود به شوراهای مهم حوزوی را ندارند؟
◽️ شاید برخی عنوان کنند که علمای سلف و اساتید قدیم با وجود همه این مشکلات، کارهای علمی خوب و ماندگاری داشته اند، اما باید به این نکته مهم توجه داشت که سطح زندگی و شرایط اجتماعی و فرهنگی در آن زمان ها چطور بود؟
الان سطح توقعات مردم از یک استاد حوزوی که در #حکومت_دینی و نظام اسلامی زندگی می کنندبه مراتب سنگین تر و گسترده تر از شرایطی است که در حوزه قدیم بود.
◽️ در حوزه قدیم استاد می دانست که طرف مقابل او یک حکومت طاغوت و ظالم است و در قبال خدمات علمی و اجتماعی خود به مردم هیچ توقعی نداشت و میدان را میدان مبارزه می دید و با همه کاستی ها و مشکلات موجود می ساخت، ضمن این که شرایط و گستره فعالیت او هم بسیار محدود بود.
◽️ اساتید ما از بدو ورود به حوزه تا الان به صورت #جهادی و انقلابی در میدان حضور دارند و تا توان دارند کار علمی و تدریس در حوزه را رها نخواهند کرد و این طور نیست که به دلیل کم کاری برخی مسئولین بخواهند کنار بکشند.
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
🔻آیتالله علیدوست در مشهد:
🔹اصولفقه نیاز به تغییرهای ساختاری دارد
◽️در اصول فقه مساله زائد وجود ندارد، آنچه آمده از سر نیاز، نه تفنن و ماجراجویی بوده است.
◽️ثلث رساله شیخ اعظم قابل حذف است، بدون آنکه لطمه اساسی به دانش اصول، طلبه و استاد وارد شود.
◽️بخشهای ویژه ای از گستره شیعه باید در اصول فقه بیاید که این خلا امروز به شدت احساس می شود؛ به طور کلی اصول فقه نیاز به تنقیح، تهذیب در مباحث، تکمیل و اضافه کردن مسائل و در نهایت نیز نیاز به تغییرهای ساختاری دارد.
hawzahnews.com/news/874792
💎 واکنش سید عباس موسویان به مباحث اخیر درباره طرح بانکداری مجلس
🔻حجت الاسلام والمسلمین سید عباس موسویان عضو شورای فقهی بانک مرکزی و از مدافعان طرح جدید بانکداری مجلس طی یادداشتی به مباحث اخیر در این باره پرداخت و نوشت:
🔹ضمن تقدیر و تشکر از #مراجع بزرگوار تقلید و برخی فضلای حوزه علمیه قم که دغدغه اصلاح قوانین و مقررات کشور بر اساس آموزههای نورانی قرآن را دارند، کمیسیون اقتصادی مجلس با آسیب شناسی دقیق روی اصل مبنای فقهی و قانونی وجهالتزام بانکی و همینطور آنچه در مقام اجرا رخ میدهد، طی مواد 114 تا 123 طرح قانون بانکداری جمهوری اسلامی ایران، در صدد برآمد تا اشکالات نظری مبنای قانونی و اشکالاتی که در مقام اجرا بانکها مرتکب میشوند را برطرف نماید.
🔹با مشورت برخی از مراجع تقلید، قرار شد وجهالتزام از شرط ضمن عقد که در قرارداد گنجانده میشود حذف شود و بجای آن، تخلف در پرداخت بدهی و تخلف در انجام تعدات، به عنوان یک تخلف شناسایی شده و جریمهای برای آن تعیین گردد و این جریمه هم نه به بانک، بلکه به حساب ویژهای با کاربرد خاص واریز شود. این مطالب در مواد 115 تا 121 طرح پیشنهادی آمده است.
🔹امید است با تصویب #طرح_بانکداری جمهوری اسلامی ایران، اولا، بحث نظری دریافت جریمه تاخیر تادیه از منظر فقهی منطبق بر آرای فقهی مراجع تقلید باشد. ثانیا، ابعاد دریافت، دریافت جریمه تاخیر تادیه محمل قانونی پیدا کند، ثالثا، جریمه تنها به متخلفین مختص شده و معسرین و ورشکستگان معاف از جریمه شوند، و رابعا، همانطور که راه برای متخلفین در پرداخت بدهی بسته میشود راه تخلف برای برخی بانکهای متخلف نیز بسته شود.
✳️متن کامل یادداشت آقای موسویان را به همراه مستندات و مواد قانونی و مقایسه بین طرح کنونی و طرح جدید را از این لینک دنبال کنید👇
http://hawzahnews.com/news/874977
💬 طرح جدید بانکداری و نامههای سرگشاده اقتصاددانهای حوزوی!
➖➖
✍️ رئیس مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزه علمیه:
⭕️ جناب مصباحی مقدم، شایسته بود دقت فقهی بیشتری در بیانات آیت الله العظمی نوری همدانی میکردید
حجت الاسلام یوسفی در نامهای به حجت الاسلام مصباحی مقدم، نامه سرگشاده وی به آیت الله العظمی نوری همدانی در مورد #طرح_جدید_بانکداری مجلس را مایه تعجب و تاسف دانست.
🔻 بخشی از نامه حجت الاسلام یوسفی سرگشاده:
◽️حضرت آیتالعظمی نوری همدانی فرمودند: «پول گرفتن برای تأخیر در ادای دین رباخواری است.»
جناب استاد مصباحی اخذ جریمه تاخیر و مصرف آن در مجاری خاص، دو فعل است و ممکن است دو نوع حکم تکلیفی و وضعی داشته باشند. جمله مرجعیت بسیار دقیق، فنی و عالمانه است. ایشان اخذ هر نوع پولی در ازای تاخیر در ادای دین را حرام میشمارند؛ اما پاسخ شما روی مصرف جریمه متمرکز شده است. مستحضر هستید وقتی اخذ هر نوع وجهی در ازای تاخیر در دین حرام باشد، اکل مال به باطل خواهد بود و نمیتوان آن وجه دریافتی را مصرف کرد.
◽️آنچه مرجعیت محترم فرمودند تنها یکی از اشکالات فراوان فقهی بر این طرح است، در حالیکه ماهیت طرح جاری در مجلس که در قالب 214 مادهای ارایه شده است به لحاظ عقود شرعی با طرح 219 مادهای مورخ 4/7/95 فرقی ندارد. البته اغراض اصلی طراحان، درباره عقود اسلامی در این طرح 214 مادهای پنهان شده است.
◽️یکی از نمایندگان مجلس که نقش اصلی را در تدوین طرح 219 مادهای داشت، در مباحثات طولانی با متخصصین حوزوی اعلام کرده بود که «من معتقدم عقد اصلی در طرح 219 مادهای، حیله ربوی و حرام است، اما یکی دیگر از اعضای مؤثر در طرح اعلام میکند که حیله ربوی است، اما حرام نیست؟!»
➖➖➖
✍️ بخشی از متن نامه حجت الاسلام مصباحی مقدم به حضرت آیت الله نوری همدانی:
◽️در برخی از رسانه ها به نقل از حضرت عالی آمده است که طرح جدید بانکداری مجلس را، موجب رسمیت بخشیدن به #رباخواری دانسته و با آن مخالفت فرمودهاید.
◽️اطمینان میدهم که طرح مجلس کاملاً منطبق بر آراء فقه امامیه و نظرات مراجع معظم تقلید تدوین شده و با منع پرداخت هرگونه جریمه به بانک، شبهه ربا را اساساً از میان برده است.
◽️در این طرح به صراحت آمده است که جریمه تأخیر فقط نسبت به مانده اصل بدهی مشتری قابل محاسبه و دریافت است و حتی یک ریال از آن هم به بانک داده نمی شود تا شبهه رباخواری کلاً از بین برود. همچنین در طرح جدید مجلس، دریافت هرگونه وجه اضافی از مشتری یا ضامن وی توسط بانک، تحت هر عنوان از جمله وجه التزام و عناوین مشابه و اخذ سود از سود، سود از جریمه و جریمه از جریمه مطلقاً ممنوع شده است. اتفاقاً بانکها - به ویژه بانکهای خصوصی که به دریافت ربح مرکب و وجه التزام های مضاعف و سنگین از بدهکاران بانکی عادت کرده و منافع فراوانی از این رهگذر اندوختهاند - دقیقاً به همین دلیل، از تصویب چنین طرحی در مجلس شورای اسلامی ناراحتند و درصورت مسکوت ماندن یا عدم تصویب آن، جشن خواهند گرفت.
◽️جریمه هایی که بانکها دریافت می کنند، به خودشان تعلق میگیرد. طرح مجلس از این نظر کاملاً منطبق بر موازین فقهی و نظرات مراجع معظم تقلید تدوین شده و پرداخت هرگونه جریمه به بانک را ممنوع کرده است. براساس این طرح، جریمه به بانک پرداخت نمیشود، بلکه به «حساب ویژه جرائم» که در اختیار #حکومت است، واریز شده و برای تسویه بدهی بدهکاران معسر مورد استفاده قرار میگیرد.
◽️مسکوت ماندن طرح مجلس، به معنی تجویز رفتار نادرست بانکها و استمرار وضعیت موجود در سالهای آینده است.
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
🔻معاون تبلیغ حوزههای علمیه در نخستین "همایش طلاب کارآفرین" در سمنان:
⭕️ بیکاری مورد مذمت اسلام است
➖ پولدادن به فقرایی که میتوانند کار کنند، درست نیست و باید درآمد با #عزت به آنان بدهیم و زمینه برای اشتغالزایی شکل بگیرد.
◽️ باید بیش از هر کاری یک طلبه، #طلبه باشد؛ باید طلبه بود و در حاشیه طلبگی، کارآفرینی کرد.
◽️از سرمایه اجتماعی خود استفاده کنید، نه اینکه خودتان تنها #کارآفرین باشید، ظرفیتها در مردم فراوان است که باید این ظرفیتها را فعال کرد.
http://hawzahnews.com/news/874874
خبرگزاری حوزه
⭕️ استاد حوزه ناچار است در اسنپ کار کند! 🔻دبیر مجمع اساتید حوزه تهران، حجت الاسلام حسین نیکوئی در
❗️ واکنشهای متفاوت مخاطبان حوزهنیوز به یک مصاحبه!
مصاحبه با دبیر مجمع اساتید حوزه علمیه تهران با واکنشهای متفاوت مخاطبان همراه شد. حسین نیکویی در این مصاحبه از ناچاری برخی اساتید برای کار کردن در اسنپ گفته و گفته بود: اگر حداقلها برای اساتید تامین نشود، استاد حوزه ناچار است یا در اسنپ کار کند و یا از سایر امور مشکل معیشتش را حل کند و در این حالت دیگر فرصتی برای کار و فعالیت علمی باقی نمی ماند.
با هم برخی از واکنشهای مخاطبان را مرور میکنیم:
💬 کمیل:
چه عجب یکی حرف دل ما رو زدو چه عجب که شما منتشرش کردید... سپاسگزار
💬 منتقد:
عجب تیتر ضعیفی انتخاب کردید برای جذب مخاطب که هر کاری نباید کرد ارزش صحبت های ایشان را پایین آوردید.
💬 محمدرضا:
سلام این خبر که «استاد حوزه ناچار است در اسنپ کار کند!» خیلی مرا ناراحت کرد. اگر مسئولین حوزوی تا کنون یک اتاق فکر اقتصادی برای حل مشکل معیشت طلاب بی بضاعت درست می کردند و برنامه های مدونی را به حوزه های استانها و به تبع مدارس شهرستانها می دادند، امروز شاهد این « خبر تلخ » نبودیم. حال این اتفاق دردناک باید تلنگری باشد برای کسانی که در سربازخانه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) مسئولیتی عهده دارند. می شود ما هم به نوبه خود در اقتصاد مقاومتی حضور داشته باشیم و به فرامین امام خامنه ای(مدظله العالی) لبیک عملی بگوئیم. طلاب روستایی را می شود تشویق کرد و با همکاری مدیران استانی وام اشتغال و کارآفرینی را تهیه تا بتوانند با مساعدت خانواده خود کار نگهداری دام و طیور و ماکیان را در زادگاه خود گسترش دهند.
💬 مصطفی:
پس وضع اساتید خوب شده چون پیش از این کشاورزی میکردند و علامه امینی و خوئی تحویل میدادند.
💬 جواد :
مدتی است که خبرگزاری حوزه وارد سوژه های جذاب شده و از حالت فرمایشی خارج شده... تبریک میگم.
💬 نام و مشخصات محفوظ:
من به عنوان استاد حوزه که روزی چند تا درس دارم دارم اسنپ هم کار میکنم واقعا باید این درد به کی گفت. همش ترسم اینه یهو یکی شاگردام مسافر اسنپ نباشه. این خبرتون خوندم داغم تازه شد.
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◀️ ببینید| امام جمعه بغداد از توطئه غرب برای اشغال عراق توسط کمیته بحرین خبر داد
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
🔻آیتالله حسینی بوشهری در دیدارمسئول مرکز ارتباطات و بینالملل حوزه:
◽️در شرایط فعلی که عصر ارتباطات و رسانه است، نوآوری و فعالیت در شبکه های اجتماعی امری لازم و ضروری برای حوزه است.
◽️حضور و اظهار همدلی علما نسبت به یکدیگر مسئله مهمی است، لازم است این مسائل اتفاق بیفتد.
🔻حسینی کوهساری، مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزههای علمیه:
◽️امروز یکی از فعالیت های خبرگزاری حوزه در مورد نشر #خدماتاجتماعیطلاب و روحانیون است. نشر خدمات حوزویان می تواند شبهاتی که در مورد حوزه و روحانیت است را خنثی کند.
🔻محمدرضا برته، مدیر اطلاعرسانی و رسانه حوزه:
◽️برای اولین بار هفته نامه افقحوزه وارد مباحث و فضاهای تخصصی امور مالی و بانکی شده و ویژه نامه #بازار_سرمایهاسلامی را منتشر کرده است.
◽️طی دو سال اخیر اخبار در خبرگزاری حوزه 29 درصد رشد داشته، این رشد در #شبکههایاجتماعی به لحاظ گسترش و مخاطب 7 برابر بوده است.
hawzahnews.com/news/874955
🔳 کشور را با شاخصهای غربی نمیتوان اداره کرد
🔻مدیر دفتر برنامهریزی و نظارت راهبردی حوزههای علمیه در نشست شاخص های الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت:
◽️ رسیدن به علوم اسلامی انسانی کار اصلی حوزه است، باید طی سالهای آتی حوزه به آن برسد.
◽️سند #الگوی_پیشرفت وقتی مهم و ارزشمند است که حوزه به صورت جدی به مباحث علمی آن بپردازد.
◽️آیا قرار است کشور را با شاخصههای غربی مانند #توسعه اداره کنیم، قطعا این گونه نخواهد بود، چون کشور ما اسلامی و دینی است و شاخص های غربی ها با مبانی دینی ما ضدیت دارد.
◽️موضوع تأمین اجتماعی و سرمایه گذاری چون بر آمده از مبانی غربی است، مشکلات زیادی را برای کشور و نظام ایجاد کرده، برای برون رفت از این مسئله باید نگاه به مبانی اسلام داشته باشیم.
◽️ باید از تجربیات غربی ها استفاده کرد، ولی برای خودمان و به مقتضیات کشور و جامعه، لازم است شاخص و مبانی تولید کرد.
امروز یکی از وظائف حوزه های علمیه نقد شاخصهای غربی ولی ارائه نظریه و تولید شاخص برای پیشرفت کشور است.
✳️مشروح نشست:
http://hawzahnews.com/news/874910
📸گزارش تصویری:
http://hawzahnews.com/news/874922
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
💠 حدیث روز 💠
💎 دو خصلت کاربردی
🔻 پیامبراکرم صلياللهعليهوآله:
خَصلَتانِ ليسَ فَوقَهُما مِنَ البِرِّ شَيءٌ الإيمانُ بِاللّه و النَّفعُ لِعبادِ اللّه
❇️ دو خصلت است كه هيچ كار خوبى بالاتر از آن دو نيست:
۱. ايمان به خدا
۲. و سود رساندن به بندگان خدا
📚 نهجالفصاحه، ص ۴۵۷، ح ۱۴۴۶
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews
❇️ جایگاه حضرت معصومه(س) از نگاه آیتاللهالعظمی سبحانی
📩 حضرت آیت الله سبحانی در پیامی به هشتمین همایش کریمه اهل بیت(س) بندرعباس:
◽️بنا به نقلی، روز دهم ربیع الثانی سالروز رحلت #شهادتگونه بانویی است که از جهات گوناگون ممتاز و در کلام بهترین و برترین انسانهای برگزیده الهی، تعبیرات و تعریفات منحصر به فرد درباره او وارد شده است.
◽️مقام معنوی حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، به حدی گسترده است که در روز رستاخیز هزاران شیعه کم بضاعت را #شفاعت می نماید.
◽️از معدود امام زادگانی است که #زیارتنامه رسمی دارد و کمالات معنوی او به حدی است که زائر با معرفت او را چنین خطاب می کند: السلام علیک یا بنت ولی الله، السلام علیک یا اخت ولی الله، السلام علیک یا عمة ولی الله.
◽️خالصترین عبادتهای زهراگونهاش به همراه طهارت روحی، او را از حیث مقام معنوی در ردیف معصومین قرار داده و بگوید: السلام علیک یا فاطمه المعصومه علیها السلام
◽️بالاخره بزرگواری و صفات عالیه انسانیش به حدی رسیده که او را #کریمهاهلبیت علیهم السلام میگویند.
البته ابعاد شخصیتی آن حضرت گستردهتر از آن است که در این پیام بگنجد.
◽️شهر مقدس قم، در سایه مرقد نورانی دختر موسی بن جعفر علیهما السلام با برخورداری از علم و دیانت و معنویت به عش آل محمد (ص) مشهور گشته و علوم اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام در این شهر، به گستردگی مذهب اهل بیت کمک به سیر الی الله و هزاران عالم و فقیه دانشمند در کنار مرقد او پرورش یافتهاند به گونهای که امروز سایر بلدان شیعه، از این بلد مستفیض میگردند.
◽️اینجانب ضمن تشکر و قدردانی از همه دست اندرکاران این همایش ارزشمند که از مصادیق تعظیم #شعائرالهی به شمار میآید، از محضر پروردگار متعال مسئلت دارم که توفیق شناخت بیشتر این بانوی کرامت را به همگان عطا فرماید.
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
🔻مدیر رسانه حوزه در مصاحبه با فارس مطرح کرد:
♨️ برابری شبهات ۱۰ سال اخیر با کل تاریخ تشیع
◽️احتیاطاتی در حوزه برای پاسخگویی هست که شخص حوزوی با این روحیات بزرگ شده که گاهی ضرورت ندارد.
◽️برخی علما خدمات بزرگی در جامعه ارائه میکنند که کسی از آنها خبر ندارد.
◽️گاهی این چراغ خاموش جلو رفتن به ضرر خود حوزه است، گاهی یک سؤال یا ابهام یا تهمت با پاسخگویی مسئولان حوزه رفع میشود اما سکوت کار را بدتر میکند.
◽️بهتر است حوزه علمیه هم کارها و فعالیتهای تبلیغیاش را اطلاعرسانی کند و هم به شایعات، شبهات و سؤالات درباره حوزه پاسخ دهد.
◽️حوزه برای پاسخگویی ابزار رسانهایش کم است
◽️نمیتوان از یک عالِم و مرجع انتظار داشت که یک تیم رسانهای قوی داشته باشد
◽️در ۱۰ سال اخیر به اندازه تاریخ تشیع سؤال و شبهه تولید شده است
هجمهها آن قدر هدفمند و سیستمی است که اگر قرار است پاسخگوی کامل باشیم باید به زبانهای مختلف، ابزارهای مختلف داشته باشیم که نداریم.
◽️این که تولید محتوای علمی باید در حوزه انجام شود این صحیح است، اما این رسالت خود حوزه نیست که اینها را به دست مردم برسانند. رسالت رسانهها است پاسخ آن را احصا و به مردم برساند.
◽️بزرگان حوزه و علما نسبت به پاسخگویی بسیار حساس هستند اما و حجم سؤالات و شبهات زیاد است و نقص زنجیره پاسخگویی در حوزه علمیه سبب شده مردم گمان کنند که سؤالات آنها پاسخ داده نمیشود.
مشروح گفتگو:
hawzahnews.com/news/875004
🔳 تفاهمنامه همکاری حوزههای علمیه خواهران و سازمان تبلیغات اسلامی امضا شد
بر پایه این گزارش: از اهداف این تفاهم نامه بهرهمندی موثر از نیروی انسانی کارآمد و مجرب دو مجموعه، سازماندهی و تعالی سرمایه انسانی در جهت ماموریتهای فرهنگی و تبلیغی و حمایت و پشتیبانی همه جانبه از خواهران فعال در عرصه های فرهنگی و تبلیغی است.
hawzahnews.com/news/875056
🔻مدیر حوزه علمیه استان تهران در گفتگو باحوزه:
◽️برخی افراد تلاش دارند با اهداف سیاسی، بدون آن که توانایی و شرایط قبول مسئولیت را داشته باشند، در انتخابات مجلس ثبت نام کرده تا بدین وسیله هزینه رد صلاحیت را برای نظام بالا ببرند.
◽️تشویق مردم برای حضور در صحنه #انتخابات، بیان ویژگیهای یک نماینده متعهد، متخصص و اصلح، از جمله رسالتهای حوزویان انقلابی در ایام انتخابات خواهد بود، بدون این که وارد جناحبندیهای سیاسی و مصادیق شود زیرا حوزه علمیه فراتر از جناحها و احزاب سیاسی است.
http://hawzahnews.com/news/874671