#برش_کتاب_آزادی_انسان
این کتابهای احتجاجاتی که ما داریم نشان میدهد در زمینه اصول دین، در اسلام چقدر حق آزادی بیان و حق آزادی سؤال داده شده است. تا وقتی که انسان روحش روح تحقیق و کاوش است، و انگیزهاش واقعاً تحقیق، کاوش و فکر کردن است، اسلام میگوید بیا فکر کن، هر چه بیشتر فکر و سؤال کنی؛ هرچه بیشتر برایت شک پیدا شود، در نهایت امر، بیشتر به حقیقت میرسی؛ بیشتر به واقعیت میرسی، این مسئله را ما مسئله فکر مینامیم.
📝 #شهید_مطهری، #آزادی_انسان، ص ۲۲
📚بینش مطهر استان مرکزی
🆔 @hekmatemotahar1
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🚨 شاید تلخترین حادثهای بود که تا آن روز برای من پیش آمد...
👈 روایت خواندنی حضرت آیتالله خامنهای از روز انفجار دفتر نخست وزیری و شهادت آقایان رجایی و باهنر
🔻 در شب قبل از حادثه، من در جلسهای با حضور #شهید_رجائی شرکت کردم و در آن جلسه راجع به مسائل مهم مملکتی صحبتهایی شد. بنابراین، از محل حادثه دور بودم، بعدازظهر بود و من هم بیمار بودم و خوابیده بودم. از خواب که بیدار شدم، از بچه های پاسدار و برادرانی که پهلوی من بودند، یک زمزمههائی را شنیدم. گفتم چه شده است. گفتند یک بمب در نخستوزیری منفجر شده. من فوقالعاده نگران شدم. پرسیدم چه کسی در آنجا بوده، گفتند آقایان رجائی و #باهنر هم بودند. خودم را با آن حال به پای تلفن رساندم. به چند جا تلفن کردم. اما خبرها همه متناقض و نگرانکننده بود. یکی میگفت حالشان خوب است و دیگری میگفت هنگام انفجار از جلسه بیرون آمده بودند. یکی میگفت جسدشان پیدا نشده یا در بیمارستان هستند و من تا اوایل شب که خبر درستی به من نرسیده بود، در حالت فوقالعاده بد و نگرانی به سر بردم؛ تا بالاخره، مطلب برای من روشن شد.
🔹️ فکر میکنم با آقای هاشمی یا با حاج احمد آقای خمینی صحبت کردم. آنها جریان را تعریف کردند. احساسات من در آن موقع طبیعی است که چگونه بود. دو دوست عزیز و قدیمی، دو انقلابی، دو عنصر تراز اول جمهوری اسلامی را از دست داده بودیم و من شدیداً احساس ضایعه میکردم، احساس غم میکردم، و از طرفی، احساس خشم داشتم نسبت به آن کسانی که عاملین این حادثه بودند؛ و لذا روز بعد، صبح زود با اینکه خیلی بیحال بودم، سوار اتومبیل شدم، آمدم برای تشییع جنازه. با اینکه اطباء همه من را منع میکردند که من شرکت و دخالت نکنم، دیدم طاقت نمیآورم که شرکت در مراسم نکنم. آمدم روی ایوان جلوی مجلس و یک سخنرانی هم با کمال هیجان کردم که دور و بر من را دوستان گرفته بودند که مبادا از شدت هیجان بیفتم. به هر حال، بسیار حادثه تلخی بود. شاید بتوانم بگویم سختترین حادثهای که تا آن روز من دیده بودم، زیرا حادثه هفتم تیر که میتوانست از این تلختر باشد، هنگامی اتفاق افتاده بود که من بیهوش بودم و نمیفهمیدم. بعد از آن حادثه به تدریج آشنا شدم و اطلاع پیدا کردم، اما این حادثه ناگهانی، بعد از حادثه هفت تیر، شاید تلخترین حادثهای بود که تا آن روز برای من پیش آمد.
🔺️ گفتگو با روزنامه کیهان در سال ۱۳۶۱
💻 @Khamenei_ir
#گزارش_تصویری
#دوره_سوم_مرحله_دوم
کتاب تبلیغ، جلسه سوم
استاد: سرکار خانم #مرادی
استانمرکزی، #اراک
۹۸/۶/۷
📚بینش مطهر استان مرکزی
🆔 @hekmatemotahar1
هدایت شده از کانال رسمی میثم مطیعی
ZiyaratAshoura.mp3
12.64M
🎙 زیارت عاشورا (قرائت سریع)
🔺#حاجمیثممطیعی
⏱مدت: ۱۳ دقیقه
▫️متن دعا: yon.ir/ZAshoura
☑️ @MeysamMotiee
#برش_کتاب_نهضت_حسینی
بسم الله الرحمن الرحیم
🌷یک فرد اگر در تاریخ زمان خودش عامل موثری نباشد و نقش موثری نداشته باشد و آینده را نسازد، او عملا وارد در تاریخ نیست و نبوده است.
🌷همیشه در روی زمین میلیون ها و مثل حالا میلیاردها انسان زندگی می کنند، ولی اکثریت این انسان ها وارد تاریخ نمی شوند، در تاریخ گم می شوند.
🌷اما امام حسین (ع) از آن قله های بسیار مرتفع و یکی از سازندگان بزرگ تاریخ بشریت است. ایشان یک تحول بسیار بزرگ در درون تاریخ اسلامی به وجود آورد؛ یعنی آن کاری را کرد که یک امام باید انجام بدهد، در مقابلِ کاری که یک پیغمبر انجام می دهد.
📝 #شهید_مطهری، #نهضت_حسینی، ص ۲۰_۱۹
📚بینش مطهر استان مرکزی
🆔 @hekmatemotahar1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 معرفت امام حسین(ع) چه تأثیری در ما میتواند داشته باشد؟
استاد شهید مطهری پاسخ میدهند.
📚بینش مطهر استان مرکزی
🆔 @hekmatemotahar1
#برش_کتاب_نهضت_حسینی
بسم الله الرحمن الرحیم
🌷حسین (ع) یک شخصیت حماسی است، اما حماسه انسانیت، حماسه بشریت، نه حماسه قومیت.
🌷سخن حسین(ع)، عمل حسین(ع)، حادثه حسین(ع)، روح حسین(ع)، همه چیز حسین(ع) هیجان است، تحریک است، درس است، القا نیروست.
اما چه جور القا نیرویی؟ چه جور درسی؟
شما در جهان یک شخصیت حماسی مانند شخصیت حسین بن علی (ع) از نظر شدت حماسی بودن و از نظر علّو و ارتفاع حماسه، یعنی جنبههای انسانی نه جنبههای قومی و ملی، پیدا نخواهید کرد.
🌷 حسین(ع) سرود انسانیت است.
و به همین دلیل نظیر ندارد، و به جرئت عرض می کنم که نظیر ندارد.
📝 #استاد_مطهری، #نهضت_حسینی، ص ۹۲
📚بینش مطهر استان مرکزی
🆔 @hekmatemotahar1
هدایت شده از KHAMENEI_IR
13980610_29241_128k.mp3
1.91M
🎙 کلیپ صوتی | غنای منبر
🏴 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت فرارسیدن ماه محرم و ایام عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین علیهالسلام، کلیپ صوتی «غِنای منبر» را بر اساس بیانات رهبرانقلاب اسلامی منتشر میکند.
💻 @Khamenei_ir0
#برش_کتاب_نهضت_حسینی
بسم الله الرحمن الرحیم
⁉️چرا در رثای امام حسین(ع) باید گریست و این گریستن چگونه باید باشد؟
🌷 این که گفته اند رثای حسین بن علی (ع) باید همیشه زنده بماند، حقیقتی است و از خود پیغمبر گرفته اند و ائمه اطهار نیز به آن توصیه کرده اند.
🌷این رثای و مصیبت نباید فراموش بشود، این ذکر ، این یادآوری نباید فراموش بشود و باید اشک مردم را بگیرد، اما در رثای یک قهرمان.
🌷پس اول باید قهرمان بودنش برای شما مشخص بشود و بعد در رثای قهرمان بگریید، و گرنه رثای یک آدم نفله شده بیچاره بی دست و پای مظلوم که دیگر گریه ندارد، و گریه ملتی برای او معنی ندارد.
🌷در رثای قهرمان بگریید برای اینکه احساسات قهرمانی پیدا کنید، برای اینکه پرتوی از روح قهرمان در روح شما پیدا شود و شما هم تا اندازه ای نسبت به حق و حقیقت غیرت پیدا کنید، شما هم عدالتخواه بشوید، شما هم با ظلم و ظالم نبرد کنید، شما هم آزادیخواه باشید، برای آزادی احترام قائل باشید، شما هم سرتان بشود که عزت نفس یعنی چه، شرف و انسانیت یعنی چه، کرامت یعنی چه.
🌷بنابراین اگر ما صفحه نورانی تاریخ حسینی را خواندیم، آن وقت از جنبه رثائی اش می توانیم استفاده کنیم و گرنه بیهوده است.
📝 #شهید_مطهری، #نهضت_حسینی، ص ۱۰۰
📚بینش مطهر استان مرکزی
🆔 @hekmatemotshar1
Rasoli-Shab6Moharram95-vahed.mp3
8.41M
🎵پیشنهاد دانلود
حاج مهدی #رسولی
هنوزم تن عریان امامی ته گودال غریبه
هنوزم حسین ابن علی منتظر حر و حبیبه
داره آقا میزنه ما رو صدا
چشم به راهه زینبش تو خیمهها
همسفر بیا بریم به کربلا
عاشورا هنوز شب نشده
📚بینش مطهر استان مرکزی
🆔 @hekmatemotahar1
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لِله و انا الیه راجعون (بقره، ۵۶)
استاد گرانقدر جناب آقای دکتر هاشمی گلپایگانی
با نهایت تأثر و تأسف درگذشت مادرهمسر گرامیتان را تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن مرحومه علودرجات و رحمت واسعه و برای شما و سایر بازماندگان صبر و بردباری مسئلت داریم.
ان شالله روحشان با حضرت سیدالشهدا محشور بشود، به برکت صلوات بر محمد و آل محمد.
بینش مطهر استان مرکزی
bar madaare ou.mp3
6.48M
مجالس محرم باید، ما را برای امام زمان روحی فداک تربیت کنه!
@Emamkhobiha
📚بینش مطهر استان مرکزی
🆔 @hekmatemotahar1
#برش_کتاب_نهضت_حسینی
بسم الله الرحمن الرحیم
اینکه پرچم سیاه بالای خانه تان میزنید یعنی من وابسته به حسینم،
کدام حسین؟ همان حسینی که در راه عدالت شهید شد پس من وابسته به عدالت اسلامیام.
من وابسته به حسینم کدام حسین؟ همان حسینی که در راه خدا هرچه داشت داد، آن حسین پاکباخته در راه خدا پس من طرفدار پاکباختگی در راه خدا هستم.
📝 #شهید_مطهری، #نهضت_حسینی، ص۱۸۸
📚بینش مطهر استان مرکزی
🆔 @hekmatemitahar1
Rozeh-Panahian-RafighHoseinBoodan.mp3
793K
🏴 #روضه | رفیق حسین(ع) بودن ...
❁ #استادپناهیان
❁ #السَّلامُعَلَیْکَیااَباعَبْدِاللَّهِالْحُسَیْنِ🖐
@بینش مطهر استان مرکزی
🆔 @hekmatemotahar1
#امام_حسین
🔻بايد دقيق تر و بازتر وارد قضيه عاشورا شد و اصناف مختلف مردم آن زمان را شناخت. واقعاً مردم آن زمان فقط دو گروه نيستند که يا طرف ابن سعد باشند يا طرفدار حضرت سید الشهداء علیه السلام؛ بلکه بین این دو دسته اصناف متعدد و مختلفی هستند.
🔸ما در یک تصورِ خيالي، يك ابن سعد درست ميكنيم و يك حضرت أباعبدالله؛ ولي اين بين، صد ها رتبه هست. این افراد و اصنافی که بین این دو رتبه هستند را هم با شرح صدر، بايد ديد.
🔹بله یک گروه بودند که برای یاری حضرت و شهادت در رکاب ایشان نصيب داشتند؛ امثال زهير بن قين که اين جمله را دارند كه اگر بارها كشته شويم باز دست از یاری حضرت بر نمی داریم. اين ها ديگر نهايت فداكاري را داشتند که حضرت درباره ایشان فرمودند اصحابي بهتر از اين ها نيست.
🔸منتهی اين ها یک گروه هستند امّا در آن زمان مردم اصناف و گروه هاي مختلفي داشتند که لازم است بررسی شوند.
ادامه دارد...
ادامه مطلب قبل...
🔻مثلا یک دسته از مردم کسانی هستند که بخل و جُبْن(ترس) بر ايشان حاكم است. حضرت سيدالشهداء و اقامة عدل را دوست دارند ولي اين كه پاي اقتضائات بعد آن هم ايستاده باشند، نه این طور نبودند...
🔸در بين راه كه حضرت اباعبد الله علیه السلام به سمت کوفه مي آمدند بسياري از قبائل با حضرت همراه شدند؛ منتهی همین كه خبر شهادت حضرت مسلم سلام الله عليه به آقا سيد الشهداء عليه السلام رسيد و ورق برگشت، خيلي ها آرام آرام خودشان را کنار كشيدند.
🔹این ها براي اين آمده بودند كه يك حكومتي برپا بشود که حكومت عدل و خوب باشد و حضرت اباعبدالله علیه السلام هم بالای سرشان باشند و زندگيشان را ادامه بدهند و در آسايش بگذرانند ولي براي جهاد، شهادت و از خود گذشتن آمادگي نداشتند.
🔸باز از این نمونه هم بودند کسانی که حتی حاضر به جنگیدن برای حضرت بودند اما نه در حد شهادت. چنانچه در مورد ضحاک بن عبدالله مشرقی نقل شده که قبل از عاشورا خدمت حضرت آمد و عرض كرد كه آیا كشته شدن من از كشته شدن شما جلوگيري مي کند؟
حضرت فرمودند نه.
گفت پس من تا وقتی فایده داشته باشم می مانم و بعد می روم.
🔹روز عاشورا همین کار را هم کرد و در لحظات آخر فرار کرد که قضیه اش مفصل در منابع آمده است. اين هم يك رقم و یک صنف از مردم بود. حتي برای رفتن از حضرت اذن گرفت. حضرت هم فرمودند: اذن دادم برو.
🔸اينها بينابينی ها هستند كه بايد بهتر آنها را شناخت. در سلوک هم اینجور آدم ها هستند.
ادامه دارد...
ادامه مطلب قبل...
🔻يك گروهي هم در كوفه بودند كه وقتي از ایشان پرسيدند چرا شما الآن در كوفه هستيد در حالی که حضرت اباعبد الله الان نیاز به یاری دارند؟!
گفتند: إنّا لَنَجْتَهِدُ في الدُّعاء.
یعنی ما براي پيروزي حضرت اباعبدالله زیاد دعا می کنیم اما اهل جهاد و شهادت نبودند.
🔸اگر خوب اصناف مختلف مردم شناخته شوند يك سري تحلیل ها و ریشه یابی های اخلاقي از بررسی انواع برخورد ها با قضیه عاشورا در ميآيد كه مردم چه نفوسي دارند؟!
چرا اين جور مي شوند؟
🔹تفكيك انواع مردم لازم است و باعث شناسايي نفوس ميشود و معلوم می شود موانعشان چيست؟ چرا عاقبت کارشان چنين می شود؟
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir