🖤حضرت #امام_خامنه_ای (مدظله العالی)
🏴"حضرت فاطمه سلامالله علیها چنان با امیرالمؤمنین علیهالسلام زندگی کرد که آن حضرت با همه وجود از او راضی بود.
صبر کرد؛ آن فرزندان را تربیت نمود؛ به آن دفاع جانانه از حقِّ ولایت پرداخت؛ در راهش آن زجر و شکنجه را متحمّل شد و بعد هم با آغوش باز به استقبال آن #شهادت بزرگ رفت."
🗓۱۳۷۳/۰۹/۰۳
▪️#شهادت_حضرت_زهرا سلامالله علیها
#طنز_جبهه
استاد سرکار گذاشتن بچهها بود. روزی از یکی از برادران پرسید: «شما وقتی با دشمن روبهرو میشوید برای آنکه کشته نشوید و توپ و تانک آنها در شما اثر نکند چه میگویید؟»
آن برادر خیلی جدی جواب داد: «البته بیشتر به اخلاص برمیگردد والا خود عبادت به تنهایی دردی را دوا نمیکند. اولاً باید وضو داشته باشی، ثانیاً رو به قبله و آهسته به نحوی که کسی نفهمد بگویی: اللهم ارزقنا ترکشاً ریزاً بدستنا یا پاینا و لا جای حساسنا برحمتک یا ارحمالراحمین»
طوری این کلمات را به عربی ادا کرد که او باورش شد و با خود گفت: «این اگر آیه نباشد حتماً حدیث است» اما در آخر که کلمات عربی را به فارسی ترجمه کرد، شک کرد و گفت:«اخوی غریب گیر آوردهای؟»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قرار_شبانه_قرآنی
🌹💐تقدیم به روح پاک و مطهر شهدای مقاومت بخصوص سیدالشهدای مقاومت حاج قاسم سلیمانی،شهید ابومهدی المهندس،
شهیدپورجعفری.🍂
✍«امام خامنهای»:
بچههای ما - نوههای بنده - اسم بازیکنان و ستارههای فوتبال دنیا را خیلی خوب بلدند، یکی یکی همینطور مکرر اسم اینها را میآورند؛ این طرفدار این است، آن طرفدار آن است، لباس نمیدانم فلان تیم فرنگی را این میپوشد، آن یکی لباس تیم دیگر را میپوشد، اما اسم مثلا فرض کنید که فلان دانشمند معاصر خودشان را نمیشناسند؛ اسم بیاوری نمیشناسند کیست؛ خب اینها بد است، اینها را ما بایستی واقعا کار بکنیم.
۱۳۹۲/۹/۱۹
#سیره_فلطمی
فلسفه امر به معروف و نهی از منکر فریضه ای که در
زندگی بانوی بزرگ اسلام حضرت زهرا(س) به زیبایی ترسیم شده است که خود حاوی نکته مهمی نیز
هست که در آیات قرآن بدان پرداخته شده است:
قرآن کریم عمل به دو اصل حیاتی امر به معروف و نهی از منکر را از ویژگی های اهل ایمان می داند
وَ الْمُؤْمِنُونَ وَ الْمُؤْمِناتُ بَعْضُهُمْ أَوْلِیاءُ بَعْضٍ یَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ یَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ،
مردان و زنان با ایمان دوستان یکدیگرند. آنان همدیگر را امر به معروف و نهی از منکر می کنند.
از دیدگاه قرآن زنان نیز همچون مردان وظیفه امر به معروف و نهی از منکر را بر عهده دارند و حضرت زهرا(س) نیز در تمامی زندگی به ویژه پس از رحلت پیامبر اسلام(ص) با عمل به آن نقش مهمی در دفاع از حریم اسلام داشتند، قسمتی از سبک زندگی اولین شهید امر به معروف و نهی از منکر را مرور می کنیم:
بر اساس پژوهشهای انجام شده در سیره حضرت زهرا(س)، ایشان برای نهی از منکر از شیوه های 5 گانه ای بهره برده اند که عبارتند از:
استدلال به آیات قرآنی، استدلالهاي عقلاني، قهر و سکوت، تهديد و هشدار، افشاگري (که عبدالکريم پاکنيا در مجله فرهنگ کوثر شماره 69 به خوبی آن را تشریح می کند)
ادامه دارد.....
نظر رهبرانقلاب دربارهی دولت جوان حزباللهی؛ جوانگرایی در مدیریتها به معنای کنارگذاشتن همه باتجربهها نیست
✍رهبر انقلاب: معنای اعتماد به نیروهای جوان این است که اولاً در برخی از مدیریتهای مهم کشور از اینها استفاده بشود. ثانیاً از ابتکارهای اینها استقبال بشود. منتها معنایش این نیست که نسل قبلی را به کلی بگذاریم کنار. از اول انقلاب هم همینجور بوده. البته بعضی از افراد میانسال مثل جوانها هستند [مانند] شهید سلیمانی.
۹۹/۱۰/۱۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قرار_شبانه_قرآنی
🌹💐تقدیم به روح پاک و مطهر شهدای مقاومت بخصوص سیدالشهدای مقاومت حاج قاسم سلیمانی،شهید ابومهدی المهندس،
شهیدپورجعفری.🍂
#خاطره_بازی
نقش کردستان در جنگ تحمیلی
کردستان ۲۲۷ کیلومتر مرز مشترک در چهار شهرستان مریوان، بانه، سقز و سروآباد با کشور عراق دارد که در طول جنگ تحمیلی به صورت مستقیم درگیر جنگ بود.
مرزهای جنوب و غرب کشور هر چند مدتی به محل شهادت پاکترین فرزندان این دیار بدل گشت، ولی ایمان و قدرت روح والای آنان، این خاک را به مکانی مقدس تبدیل کرد که تا امروز سایه حضورشان در آن جا موج میزند و خاک، عطر خود را از وجود آنان وام دارد.
کردستان مهد اصلی رشادتهای رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است. کردستان سرزمین مجاهدتهای خاموش است و با تمام توان در برابر دشمن متجاوز ایستاد. از آغاز پیروزی انقلاب همه کسانی که در جریان این انقلاب الهی بودهاند با موضوع و عنوان پیشمرگان کرد مسلمان و نقش آنان در عرصههای مهم و سرنوشتساز آشنا هستند.
جبهه میانی، غرب و شمالغرب و بخشی از استانهای ایلام، آذربایجان غربی، کرمانشاه، کردستان و سلیمانیه در عملیاتهای والفجر 2 و 4 در سال 1362، ۶۴ بار مورد اصابت بمبهای شیمیایی از نوع تاولزا (خردل) و اعصاب (تابون) قرار گرفتند که بر اثر این حملات صدها نفر شهید و هزاران نفر مصدوم شدند.
پیشمرگان کرد مسلمان از جان و مال خود گذشتند تا از خاک ایران دفاع کنند و امنیت امروز مرزهای کشور در این خطه، مرهون از خودگذشتگیهای شهدا و مرزداران کرد است.
استان کردستان به عنوان یکی از استانهای هممرز با کشور عراق در طول دوران هشت ساله جنگ تحمیلی چندین بار دستخوش حملات رژیم بعث شد و شهدای زیادی را تقدیم انقلاب کرد.
ادامه دارد......