فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #زیرلیوانی خاص رزینی
💡💓
#ایده🍃🌈
#خلاقیت🍃☂
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
♥️ @harfdl♥️
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
#ترفند_خانه_داری 😌
بجاى استفاده از پودر لباسشویی صابون بچه رو رنده بزنید و استفاده کنیدو ببینید چقد تمیز مىشن 😅
🎀 🌸 🎀
💕
#ایده🍃🌈
#خلاقیت🍃☂
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
♥️ @harfdl♥️
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
#خانم_خونه
طريقه فريز كردن هويج:🥕👇
هویج رو بشویید و پوست بگیرید حلقه اي برش زده و هويجها را داخل قابلمه پر از آب در حال جوش بريزيد.(به مدت ٣ دقيقه ) يك ظرف پر از آب به همراه يخ آماده كنيد.بعد از ٣ دقيقه سريع هويج را آبكش كرده و داخل آب يخ بريزيد.مجددا هويج ها را آبكش كرده و روي حوله تميزي بريزيد.بزاريد آب أضافه كامل از بين بره.هويج ها را داخل زيپ كيف ريخته و هواي اضافي كيسه را خارج كنيد.
مي تونيد هويج ها را تا يك سال داخل فريزر نگهداري كنيد.بهتر كه تاريخ بسته بندي را روي كيسه هويج ها بزنيد
#ایده🍃🌈
#خلاقیت🍃☂
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
♥️ @harfdl ♥️
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
#خانه_داری
✍برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود و ترد بودنشو از دست بده و کپک بزنه.
💡💓
#ایده🍃🌈
#خلاقیت🍃☂
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
♥️ @harfdl♥️
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
🥐#نان_پنیری_پفکی🥐
🥯آرد1 پیمانه
🥯نمک1/2 ق چ
🥯تخم مرغ1 عدد
🥯شیر1 و 1/2 پیمانه
🥯پنیر پارمسان1/4 پیمانه
🥯جعفری خورد شده2 ق غ
🥯روغن2 ق غ
🥣ابتدا آرد و نمک را با هم مخلوط کنید.
در ظرف دیگه ای تخم مرغ و شیر را زده و به کاسه آرد اضافه کنید
مواد را آنقدری هم بزنید که مخلوط بشن.
سپس روی خمیر را بپوشونید و برای ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.
بعد از این زمان جعفری و پنیر پارمسان رو اضافه کنید.
فر را از قبل روشن کرده و روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد بذاربد تا گرم بشه.
در این مرحله به قالب مافین نیاز دارید. یه قالب ۱۲ تایی.
داخل قالب رو با روغن چرب کنید.
سپس قالب رو برای مدت ۵ تا ۷ دقیقه درون فر بذارید.
بعد از اینکه قالب به خوبی گرم شد از مواد خمیر بردارید و داخل قالب بریزید.
سپس قالب رو برای مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بذارید.
طی این مدت نان پنیری شما طلایی شده و می پزه.
بعد از پخت نان ها را در ظرف مورد نظر گذاشته و سرو کنید.@harfdl
#بنافی_پای 😋
#موادلازم
نشاسته یک و نیم قاشق غذا خوری؛شیردو پیمانه؛شکر یک قاشق غذا خوری؛ وانیل یک چهارم قاشق چای خوری؛کره صد گرم؛ موز خرد شده؛گردوی خرد شده بیسکوییت پتی بور یک بسته؛ پودر نسکافه سه قاشق غذا خوری
#طرزتهیه🍴
ابتدا نشاسته را در شیر سرد حل کنید
شکر را به همراه وانیل اضافه کرده و روی حرارت قرار دهیدکره را نیز افزوده و شعله را کم کرده و مواد را هم بزنید تا قوام بیاید.شعله را خاموش و نسکافه را اضافه کرده و مخلوط کنیدو اجازه دهید تا کمی سرد شوددر ظرفی جدا گانه بیسکوییت ها را نیز بکوبید.ظرف مورد نظرتان را انتخاب کرده و مقداری بیسکوییت خرد شده داخل آن بریزید
روی بیسکوییت ها دو قاشق از مواد دسر را ریخته و روی آن مغز گردو و موز خرد شده و شکلات تکه شده بریزیداین کار را ادامه دهید تا ظرف پر شود.@harfdl
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_گوشت_با_نخودفرنگی
📌مواد لازم :
گوشت ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نخود فرنگی ۲۰۰ گرم
قارچ ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سیب زمینی ۲ قاشق سوپ خوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
📌طرز تهیه :
ابتدا گوشت را به همراه پیاز چرخ كرده و آب اضافه آن را میگیریم و خوب مخلوط میكنیم. قارچ را با کمی روغن و آبلیمو ترش تفت میدهیم.
نخود فرنگی را با مقداری آب و نمك میپزیم طوری كه له نشود. سپس 2 قاشق آرد سیبزمینی، تخممرغ، نمک، فلفل، زردچوبه و قارچ سرخ کرده را به گوشت افزوده و مخلوط میکنیم و در پایان نخود فرنگی را هم اضافه میكنیم.
روغن را در تابه داغ کرده و مایه كتلت را در آن میریزیم و سرخ میكنیم.
✅ نکته : در صورت تمایل قارچ سرخ شده را به همراه گوشت چرخ كنید
✅ نکته : اگر مایه كتلت شما منسجم نبود به آن 1 یا 2 عدد زرده تخم مرغ بیفزایید.@harfdl
اینم یک غذای دلبر و لذیذ
هر چی از خوشمزگی اون بادمجون ، گوجه ها بگم ، کم گفتم .
برای این غذای خوشمزه . دو تا پیاز درشت رو نگینی خرد کردم و کمی تفت دادم . مرغ ها رو روی اون گذاشتم و با هم تفت دادم . نمک ، فلفل ، پودر سیر، زردچوبه ، دارچین ، زنجبیل و کمی پودر پاپریکا اضافه کردم . دو قاشق رب گوجه فرنگی هم ریختم . در آخر یک و نیم لیوان آب ریختم و شعله رو کاملا کم کردم . با در بسته پختم .
بادمجون ها رو جدا سرخ کردم .
سه دقیقه آخر غوره رو کنار مرغ ریختم .
میشه گوجه ها رو هم سه دقیقه آخر روی مرغ ها گذاشت اما من خام دوست داشتم .
بادمجون ها هم حسابی نرم شده بودن ، پس روی خورشت نذاشتم .
موقع سرو توی سس گذاشتم .
سالاد رو هم با گوجه ، خیارهای باغ درست کردم . خلاصه اینکه جای شما خالی ، خیلی چسبید.
@harfdl
#کوکو_سیب_زمینی 🥔 😋
🔸۵ تا سیب زمینی متوسط بزارید تو آب تا بپزه بعد بزارید خنک بشه و رنده کنید با دو تا تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل و سبزی معطر (من گشنیز و جعفری و نعناع) استفاده کردم. و کمی پودر سوخاری یا آرد نخودچی بریزید و خوب مخلوط کنید بعدم سرخ کنید.(میتونید یه پیاز رنده شده و که خوب آب اضافیشو گرفتید به این مواد اضافه کنید که دلبخواه
@harfdl
#دمنوش آرام بخش😋
دوستان عزیزی که دوست دارند مثل من خونشون پر بشه از عطر دل انگیز دارچین و هل و سیب حتمااااا این دمنوش که به راحتی درست میشه رو درست کنند و لذت ببرند☕️☕️☕️🍎🍎☕️☕️☕️
♨️چند تا تیکه سیب با پوست رو داخل قوری میریزیم،چوب دارچین،هل و کمی پودر دارچین و یه تیکه نبات هم اضافه میکنیم و در آخر دو یا سه لیوان آب گرم میریزیم و به مدت ۱۵دقیقه روی شعله مستقیم یا یا کتری و سماور میذاریم تا آماده بشه و نوش جاااان میکنیم
خواص دمنوش ☕️👩🍳☕️👩🍳
رفع خستگی
آرام بخش
عصاره سیب که می دانید باعث شادابی پوست میشه
رفع تنگی نفس
سم زدایی بدن
کمک به سلامت قلب
کنترل کلسترول خون@harfdl
#ژله_میوه_ای 🍇 😋
🔸ابتدایک بسته ژله الوئه وراروبا دولیوان ابجوش حل کردم روی سرکتری بابخاراب هم زده تاکاملا ذرات ژله حل بشه ودرقالب ریخته به قطر نیم سانت ومیزاریم داخل یخچال تاببنده وسپس میوه هاروروش چیده وازژله الوئه ورا روش ریخته یکسانتی بشه داخل یخچال گذاشته تامیوه هافیکس بشن وحرکت نکنن وسپس بقیه ژله رو روش ریخته بازم یخچال میزاریم ودرهمین فاصله یک بسته ژله انگور روبادو لیوان ابجوش حل کرده ووقتی کمی خنک شد نصف را روی ژله الوئه ورا ریختم نصف دیگرشو توی ظرف دیگه ریختم گذاشتم توی یخچال گرفت بعد باپنگال هم زدم روی ژله ی روی لیوان ریختم روشم بامیوهای تابستانی تزیین کردم
@harfdl
#مرغ_شکم_پر_شمالی
🍗مرغ کوچک یک عدد
🍗پیاز متوسط دوعدد
🍗سبزی معطر مخصوص شمال یک لیوان و نصف جایگزین👈(شامل گشنیز و جعفری و شنبلیله و پونه و برگ سیر)
🍗رب انار یک قاشق پر
🍗رب گوجه یک قاشق
🍗دونه انار خشک دوسوم لیوان
🍗گردوی خرد شده نصف لیوان
🍗آلوی خورشتی پانزده عدد
🍗زعفران و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
🍛مرغ ها رو با فلفل سیاه و زعفران و زردچوبه و نمک و مزه دار کردم و دوساعت در ظرف دربسته داخل یخچال گذاشتم بعد درسته داخل روغن سرخ کردم و کنار گذاشتم.
پیاز رو ریز خرد کردم و سرخ کردم بعد سبزی های ریز خرد کرده رو داخل پیاز ریختم و سرخ کردم یه قاشق رب انار کمی شکر نمک زردچوبه فلفل سیاه. رب گوجه و گردو رو هم اضافه کردم و حدود ده دقیقه تفت دادم بعد ازین مواد داخل شکم مرغ ریختم و پاهاشو با نخ بستم وکنارگذاشتم بعد دولیوان آب روی موادی که درست کردم ریختم مرغ رو هم به این سس اضافه کردم. آلوها رو هم اطرافش ریختم وگذاشتم تا با حرارت ملایم پخته شد تا جا افتاد و روغن انداخت.@harfdl
#خوراک_ماهی_و_سیب_زمینی
۴، ۵ تکه ماهی سالمون
۷، ۸ عدد سیب زمینی متوسط
🔸برای سس
۷، ۸ شاخه جعفری
۱ حبه سیر(اگر کوچک بود ۲ حبه)
نصف لیوان روغن زیتون
۱ قاشق چایخوری پر نمک
فلفل سیاه
۱ عدد لیمو ترش
🔸ابتدا سیب زمینیها را خوب بشورید، آنها را با پوست داخل قابلمه بگذارید و با آب پر کنید تا جایی که تمام سیب زمینیها داخل آب باشند. تقریبا ۱۰ دقیقه بگذارید بپزند(سیب زمینیها باید نیم پز شوند).
روی ظرف را کمی روغن بمالید و تکههای ماهی را وسط آن قرار دهید. سیب زمینی ها را هم مانند تصویر برش دهید و کنار ماهیها بچینید.
درست کردن سس : جعفریها را ریز خرد کنید، سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. آبِ نصف لیمو را هم روی آنها بریزید و هم بزنید. حالا سس را روی سیب زمینیها و ماهیها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه(تا وقتی روی آنها سرخ شود) بپزید. این غذا را به صورت گرم و در کنار سالاد سبزیجات سرو کنید@harfdl
#دستور_پخت_املت_با_گوشت
دستور پخت
🥙برای تهیه املت با گوشت گوساله گرمای فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. تابه پخت را کمی چرب کنید.
🥙نصف نان مکعبی شکل را در کف تابه بچینید. با نیمی از گوشت گوساله خرد شده و سپس نیمی از پنیر، را روی نان بریزید سپس نیم دیگر نان را روی مخلوط بچینید و باقی مانده گوشت گوساله و پنیر را اضافه کنید.
🥙در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، نمک، سس تند و پیازچه را خوب هم بزنید. مخلوط تخم مرغ را به تابه اضافه کنید.
پخت املت
🥄تابه پخت را در قسمت بالای فر که قبلا گرم کرده اید قرار دهید مقداری آب به تابه ریخته و بگذارید به مدت ۶۰ دقیقه بپزد تا زمانی که تخم مرغ خودش را بگیرد. املت با گوشت گوساله را می توانید با کالباس و یا سوسیس نیز تهیه کنید املت آماده شده را برش داده و در دیس به عنوان صبحانه سرو نمائید.@harfdl
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_چیدمان❣🦩
🌸______🌹🌹🌹
ایده های #کاربردی
#اموزشی #خلاقانه
_🌹🌹🌹🌹
همه در کانال فانتزی😍👇👇
@harfdl
کانال مارو به دوستان خود معرفی کنین😍
#کیک_وانیلی
شکر دولیوان
تخم مرغ ۴عدد
آبجوش دو سوملیوان
شیر یک لیوان
روغن مایع یک لیوان
وانیل نصف ق م خ
بکینگپودر ی ق غ خ
آرد سفید سه لیوان
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه،روغن مایع و شیر و ابجوش رو اضافه کنید و کمی هم بزنید بعد آرد و بکینگپودر رو سه بار از الک رد کنید و تو دو مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه(نباید تو این مرحله با همزن دور تند هم بزنید،فقط در حد مخلوط شدن)قالب رو چرب کنید و بعد آرد پاشی کنید و نیم ساعت تو فریزر بذارید(اینکارو قبل درست کردن کیک بکنید)بعد مواد کیک رو داخل قالب بریزید وتو فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه گرم شده به مدت ۵۰ دقیقه بذارید تا بپزه،بعد ۵۰ دقیقه چک کنید که کیک پخته باشه،اگر نپخته یکم دیگه وقت بدید تا بپزه،بعد پخت بذارید کیک سرد بشه و بعد از قالب دربیارید و برش بزنید
@harfdl
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_بادومی🍎🍏🍑🍓
#شیرینی_توت
بادام : ۱ پیمانه کاملا سر پر
پودرقند : ۱ پیمانه سر خالی
گلاب : به مقدار لازم
رنگ خوراکی دلخواه :چند قطره
بادام هارو داخل ظرفی ریخته و آب جوش رو روی اونها میریزیم حدود بیست دقیقه بمونه بعد بادامهارو آبکش کنید و پوست بادامها رو میکنیم بادامها رو روی سینی پهن میکنیم تا خشک بشن و شکننده رطوبتی داخلش نباشه وگرنه پودر نمیشن.
بعد بادام و پودر قند روداخل غذاساز ریخته و آسیاب میکنیم دقت کنید آروم آروم و کم کم اینکارو بکنید تا بادومها به روغن نیفته تو چندمرحله انجام بدید.
دراخر که مواد شکل پودر گرفت کم کم گلاب و اضافه میکنیم مواظب باشید زیاد گلاب نریزید کم کم اضافه کنید وگرنه خمیر شل میشه
موقع اضافه کردن گلاب زیاد ورز ندید وگرنه مواد به روغن میفتهه.
مواد رو به هر قسمت که دوست دارید تقسیم کنید و رنگ خوراکی موردنظرتونو بریزید و مواد رو گرد کنید و با پشت چاقو خط بندازید مثل عکس و در آخر داخل شکر بغلتونید و تمام
@harfdl
#قرابیه_مغزدار_زردآلو_خشک(قیسی)
مواد لازم❗️
200 گرم کره
3عدد زرده تخم مرغ
1لیوان پودر قند
4لیوان آرد
1پاکت وانیل
✨برای مغز قرابیه
400 گرم زرد آلو خشک(
1لیوان شکر
2لیوان آب
📌طرز تهیه
ابتدا مواد داخلی قرابیه را آماده کنید.در یک ظرف قیسی ها و آب را بریزید و تا نرم شوند آنها را بپزید.
نزدیک به خاموش کردن شکر را اضافه کنید و یکی دو
جوش که زد زیر گاز را خاموش کنید و با غذاساز به صورت پوره
▪️برای خمیر قرابیه کره ،پودرقند، زرده تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و همه را با هم ،هم بزنید تا به خورد هم بروند و با هم ترکیب شوند .سپس وانیل و آرد را ااضافه کنید تا خمیری بدست آورید که ن به دست نچسبد.خمیر را بین دو کاغذ روغنی گذاشته و با وردنه باز کنید قالب بزنید .وسط آنها
❄️از مواد داخلی بگذارید و مانند عکس به آنها شکل دهید
و در سینی که داخل آن کاغذ روغنی پهن کرده اید بچینید .در فر از قبل گرم شده باشد مای 150 درجه تا زمانی که رنگ آنها کمی تغییر کند بپزید و بعد
🌈از سرد شدن روی آنها پودر شکر بپاشید. زمان پختن قرابیه بین 15 تا 20 دقیقه است اگر بیشتر بپزید خشک خواهند شد
@harfdl
#نان_شکری
آرد 500 گرم
شیر 200 میلی لیتر
50 گرم شکر
50 گرم روغن
تخم مرغ 1 عدد
نمک 4 گرم
7 گرم پودر خمیرمایه
کمی شکر،خمیرمایه،کمی شیر گرم رو در یک لیوان باهم مخلوط کنید و درشو بزارید به مدت یک ربع بمونه.
در کاسه ایهمه مواد باقیمانده رو اضافه کنید. لیوان رو هم خالی کنید و آرد رو کم کم اضافه کنید و خمیر حاصل رو ورز بدید.
روی کاسه رو با پارچه بپوشانید و در جای گرم حداقل یک ساعت استراحت بدید.بعد پف خمیر رو بگیرید.
خمیر رو ورز بدید. به قسمتهای مساوی تقسیم کنید.
با روغن و زرده رومال کنید، سپس شکر را بپاشید و یک نان طبق فیلم فرم بدید. در دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید.
@harfdl
#کیک_موزی_شکلاتی 🍰 😋
▫️تخم مرغ 2عدد
▫️شکر قهوه ای 90گرم
▫️روغن مایع 70گرم
▫️پودر کاکائو 2ق غ
▫️آرد قنادی 130گرم
▫️موز 2عدد متوسط
▫️بکینگ پودر یک ق غ
▫️وانیل نوک ق چ
▫️جوش شیرین نصف ق چ
🔸موزها را با چنگال له کرده و روغن مایع را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.تخم مرغ ها را اضافه کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.سپس شکر قهوه ای را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.مواد خشک را الک کنید و به مواد اضافه کنید و سی ثانیه با همزن بزنید تا مواد یکدست شود.قالب را چرب کرده و مایه ی کیک را داخل قالب بریزید و روی آن شکلات چیپسی بریزید.داخل فر که از قبل با حرارت 170درجه گرم شده به مدت 40 دقیقه بپزید
@harfdl
#براونی_بدون_فر
مواد لازم
آرد 3/4 پیمانه
کره 120 گرم
شیر 1 پیمانه
وانیل نوک ق چ
شکر 2 پیمانه
چیپس شکلاتی 1 پیمانه
گردو خورد شده 1 پیمانه
بیسکویت ساقه طلایی 1 پیمانه
طرزتهیه
در ظرف تفلون ونچسبی کره وشیر وشکر رو روی حرارت میزاریم وتا کره وشکر آب بشه حدود 8 دقیقه.
.حالا از حرارت برداشته وآرد وچیپس شکلات وگردو خورد شده و وانیل وپودر بیسکویت رو به مواد بالا اضافه کرده وخوب هم زنیم .و دوباره 5دقیقه روی حرارت میزاریم .
بعد قالب 20 در 20. رو کاغد روغنی میزنیم ومواد بالا رو درون ظرف می ریزیم ومیزاریم خنک بشه وبعد به مدت 4 ساعت در یخچال قرارمیدیم وبعد از این مدت از قالب درمیاریم وبه برشهای مکعبی برش میدیم.@harfdl