امام خامنه ای(مُد ظله العالی)
انقلابی فکر کنید، انقلابی عمل کنید.
👇👇👇👇
https://eitaa.com/mesbaherahpuyan
🌍 مهم: جایگاه آیت الله خامنه ای نزد سیاستگذاران کاخ سفید
♨️ اختصاصی کانال حکمرانی مسوولانه
♻️ از سالیان دور بخاطر زمینه های کاری، با برخی از اساتید و نخبگان آمریکایی در ارتباط می باشم.
🔹 چند سال قبل، شبی میزبان یکی از ایشان در منزل بودم. تلویزیون روشن بود و در حین صحبت کردن، نگاهی به صفحه تلویزیون می انداختیم.
اخبار شبکه یک پخش می شد؛ در بین خبرها برای لحظاتی تصویری از مقام معظم رهبری بر روی صفحه تلویزیون به نمایش درآمد.
⁉️ همینطور مشغول صحبت بودیم که بی مقدمه از من پرسید نظر شما راجع به آیت الله خامنه ای چیست؟
🔰 من گفتم ایشان رهبر ما است و ما او را قبول داریم ....
🏛 ایشان گفت: من جزء یکی از تیمهای مطالعاتی و پژوهشی کاخ سفید هستم و از تمام گرایشهای فکری آنجا اطلاع دارم...
(تا آن زمان بنده از همکاری ایشان با کاخ سفید بی اطلاع بودم)
🌐 ما در کاخ سفید ایشان را بعنوان «رهبر ایران» نمی شناسیم؛ بلکه ما ایشان را «طراح آینده تمدن جهان اسلام» می دانیم.
👈 شما در ایران به سخنان ایشان اهمیت نمی دهید اما ما در کاخ سفید روی تک تک کلمات ایشان کار و تحلیل و بر طبق آن برنامه ریزی می کنیم.
خوشتر آن باشد که سر دلبران
گفته آید در کلام دیگران
💠 کاش حداقل به اندازه دیگران، قدر منویات و رهنمودهای ایشان را می دانستیم و برای تحقق آن نهایت تلاش خود را به کار می بستیم.
✍️ محمد رضا فخر روحانی، عضو هیات علمی گروه زبان و ادبيات انگليسي دانشگاه قم
🤝 ما به همراهی شما مباهات و افتخار می کنیم
─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
🔺کلکم راع و کلکم مسوول عن رعیته
⚖️ زمینه سازی برپایی عدالت و احقاق حقوق عامه با حکمرانی مسوولانه
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه
╭@hokmrani_masoulaneh
╰─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎵 جواب کوبنده خانم سامره جعفراوا در اداره پلیس و دادگاه رژیم صهیونیستی الهام علیاف به توهین کنندگان به مقام معظم رهبری و جمهوری اسلامی ایران
زیرنویس فارسی
🔹 سامره جعفراوا که به جرم برگزاری ولادت امام زمان و اعتراض به رژیم صهیونیستی از طرف پلیس علیاف بازداشت شده بود بعد از خطبه زینبی علیه رژیم و دفاع از امام خامنهای و مقدسات در اداره پلیس بعد از 7 ساعت همراه با همسرش از بازداشت آزاد شد و به دو هزار منات جریمه نقدی محکوم شد.
🔰 پ ن؛ سخنان حماسی و زیبای این بانوی شجاع آدربایجانی در دفاع از ایران و انقلاب و رهبر انقلاب را بشنوید و لذت ببرید. کاش مسئول و عالم با غیرت مثل این بانوی شجاع آذربایجانی زیاد داشتیم.
@ofoghaynde
🤝 ما به همراهی شما مباهات و افتخار می کنیم
─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
🔺کلکم راع و کلکم مسوول عن رعیته
⚖️ زمینه سازی برپایی عدالت و احقاق حقوق عامه با حکمرانی مسوولانه
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه
╭@hokmrani_masoulaneh
╰─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
ویژگی خواص و رسالت متفاوت عوام و خواص
🔹 ویژگی خواص فهم و درک موقعیت و شرایط و اقدام به هنگام است ممکن است کسی روحانی نباشد ولی از یک روحانی و یا مجتهد بهتر درک کند و ممکن است کسی روحانی و یا مجتهد باشد اما درک یک راننده کامیون و اهل جاده و بیابان را نداشته باشد. شنیدم وقتی شهید صدر در نجف توسط صدام حبس خانگی شد برخی از افرادی که به ظاهر خواص به شمار می امدند اقدام مثبتی نداشتند اما برخی از جوانهای لوطی نجف با تهیه اذوقه و وسایل مورد نیاز و انداختن ان از روی دیوار منزل به داخل، خطرها را به جان خریدند. داستان شهید طیب و برخی از جوانان در وفاداری به امام خمینی و مقاومت تا شکنجه و شهادت بیانگر این حقیقت است. امروزه نهاد علم رسالت مهمی دارد که رهبر معظم از ان به «رسالت خواص» یاد کردند.
💠 ایشان خاطره جالبی را بیان نمودند:
در دوران پیش از پیروزى انقلاب، بنده در ایرانشهر تبعید بودم. در یكى از شهرهاى همجوار، چند نفر آشنا داشتیم كه یكى از آنها راننده بود؛ یكى شغل آزاد داشت و بالاخره، اهل فرهنگ و معرفت، به معناى خاص كلمه نبودند. به حسب ظاهر، به آنها عامى اطلاق مىشد؛ با این حال جزو خواص بودند. آنها مرتّب براى دیدن ما به ایرانشهر مىآمدند و از قضایاى مذاكرات خود با روحانى شهرشان مىگفتند. روحانى شهرشان هم آدم خوبى بود؛ منتها جزو عوام بود.
▫️ ملاحظه مىكنید! راننده كمپرسى جزو خواص، ولى روحانى و پیشنماز محترم جزو عوام! مثلاً آن روحانى مىگفت: «چرا وقتى اسم پیغمبر مىآید یك صلوات مىفرستید، ولى اسم «آقا» كه مىآید، سه صلوات مىفرستید؟!» نمىفهمید. راننده به او جواب مىداد: روزى كه دیگر مبارزهاى نداشته باشیم؛ اسلام بر همه جا فائق شود؛ انقلاب پیروز شود؛ ما نه تنها سه صلوات، كه یك صلوات هم نمىفرستیم! امروز این سه صلوات، مبارزه است! راننده مىفهمید، روحانى نمىفهمید!
🔰 یکی از وظایف مهم نهاد علم این است که با رسالت خواص اشنا گردد و طرح وبرنامه واقدامات دولت ها را رصد کند و از حقوق عامه مردم دفاع نماید.
❎ امروزه دولت ها و سران قوا حق ندارند بدون تلقی صحیح از علم وتخصص و بدون عنایت به روش علمی و بدون استفاده از صاحب نظران ومتخصصان در مسایل مهم کشور تصمیم بگیرند و یا قانونی را وضع نمایند زیرا:
«العلم اصل کل خیر و الجهل اصل کل شر» [غررالحكم، ح 818 و 819]
✍️ محمد جواد حیدری
🤝 ما به همراهی شما مباهات و افتخار می کنیم
─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
🔺کلکم راع و کلکم مسوول عن رعیته
⚖️ زمینه سازی برپایی عدالت و احقاق حقوق عامه با حکمرانی مسوولانه
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه
╭@hokmrani_masoulaneh
╰─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
♻️ لزوم تغییر زمین بازی
⁉️ دقت کردهاید که چرا خیلی از تلاشها حتی تلاشهای مدیران متعهد و دلسوزمان جواب عکس میدهد؟ چون زمین بازی را درست انتخاب نکردهایم. وقتی در زمین دشمن بازی کنیم، گل هم که بزنیم درواقع گل خوردهایم، چون با بازی در زمینش، عملا او را به رسمیت شناختهایم و آقاییاش را پذیرفتهایم. چند مثال:
💵 مثلا در عرصه اقتصاد، به قصد کنترل نرخ ارز، بازارساز عرضه دلار در بازار را زیاد میکند، ولی نتیجه عکس میدهد و هرچه عرضه میکند را میخرند و یک ماه بعدش هم نرخ دلار سی درصد بالاتر از امروز هست، چرا؟! چون وقتی آقایی دلار را پذیرفتیم، هرچه کنیم عملا بازی در زمین اقتصادی دشمن است و حتی وقتی که فکر میکنیم که با عرضه دلار در حال گل زدن هستیم، عملا در حال گل خوردنیم.
🤹♀ یا اینکه مثلا در عرصه فرهنگ، به قصد شادی و سرگرمی مردم، شروع میکنیم به چهرهسازی از هنرمندان و ورزشکاران در برنامههای مختلف رسانه ملی، ولی اغلب همینها، سر بزنگاه با موضعگیریهای اشتباه جوری حال دولت و ملت را با هم میگیرند که مدیران رسانه ملی تصورش را هم نمیکردند؛ چرا؟! چون دقت نداشتند که سلبریتی پروری حتی به قصد سرگرمی مردم عملا بازی در زمین فرهنگی دشمن و پذیرفتن قواعد فرهنگ غربی است.
🌆 در عرصه معماری و شهرسازی هم قصه همین است؛ تا وقتی که مبتنی بر مبانی بومی و آیینی خودمان زمین بازی را مجدد و از نو تعریف نکنیم، هرچه بسازیم عملا پذیرفتن آقایی تمدن رقیب است، فکر میکنیم که با انبوهسازی در حال خدمت به مردم هستیم و خانه میسازیم، اما عملا داریم لانه میسازیم، لانهای که کمترین تطبیقی با مولفههای مسکن اسلامی ایرانی ندارد و نتیجهاش میشود انبوه معضلات اجتماعی و فرهنگی و ... در این نوع پروژههای انبوه سازی. فکر میکنیم که با ساختن مالها و سیتیسنترها در حال تامین سرانههای تجاری شهر هستیم در حالی که عملا در حال تقویت و تحکیم نظام سرمایهداری هستیم. فکر میکنیم که با ساختن فرهنگسرا در حال خدمت به مردم هستیم در حالی که عملا در حال بسترسازی برای شکل گیری ضدهنجارهای فرهنگی هستیم. اشتباه نکنید، اصلا منظورم این نیست که خانه و مراکز تجاری و فرهنگی و ... نسازیم، اینها همهاش در جای خود میتواند خوب و موثر باشد به شرط آنکه زمین بازی را درست تعریف کنیم و بدانیم که ایرانیِ مسلمان، نیازها و اقتضائاتی دارد که با هیچ کدام از مانیفستها و استانداردهای غربی تطبیق ندارد.
🕍 یک حرف بد بزنم؟ وقتی در زمین دشمن بازی میکنیم حتی مسجد ساختنمان هم معلوم نیست که چقدر اولویت داشته باشد، چرا؟ چون آن مسجد دیگر "لمسجد اسّس علی التقوی"(توبه/۱۰۸) نیست، بلکه لمسجد اسّس علی سکولاریسم است. سکولاریسمی که قاعده اصلیِ پذیرفتن بازی در زمین دشمن است و باعث شده تا با تهی شدن مسجد از همه کارکردهای سابقش، به چهار دیواریهایی فروکاهیده شود که به جای آنکه قلب تپنده محله و شهرمان باشد، محل مصرفش فقط و فقط نماز خواندن جمعی از افراد سالخورده باشد. اینکه میفرماید "لَنْ يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا"(نساء/۱۴۱) یعنی اینکه اساسا زمین بازی دشمن را نپذیریم، چون پذیرفتن زمین بازی او، یعنی باز کردن سبیل تسلط او.
🌅 پینوشت: بررسی بفرمایید که اکنون در دهه پنجم انقلاب، طرحهای توسعه شهری ما بر اساس چه مبانی تهیه میشود و سرانهها و استانداردها را چطور تعریف میکنند؟! آیا وقتش نرسیده که در گام دوم انقلاب، فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم؟
@baladetayyeb
🤝 ما به همراهی شما مباهات و افتخار می کنیم
─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
🔺کلکم راع و کلکم مسوول عن رعیته
⚖️ زمینه سازی برپایی عدالت و احقاق حقوق عامه با حکمرانی مسوولانه
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه
╭@hokmrani_masoulaneh
╰─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
🔶 امید آفرینی و دعوت به آرامش سیره امام و رهبری
🔹 کیست که از مشکلات کشور بی خبر باشد؟ این مملکت از اغاز پیروزی تاکنون با بحران های جدی و مسایل پر خطر مواجه بوده است که با اوضاع و شرایط کنونی قابل مقایسه نیست. امام خمینی در اوج بحران و طوفان حوادث با زیرکی ممتازی، شرروار لبخند می زدند و افراد انقلابی و پریشان را به آرامش دعوت می کردند. رهبر معظم هم مرتب به آرامش دعوت می نمایند و بر امید دادن به مردم تاکید دارند. جهت آشنایی بیشتر با سیره امام به سه خاطره از دکتر احمد توکلی اشاره می کنیم:
🔹 من در سه جلسه دیدار با امام حضور داشتم که موضوع آن بنیصدر بود.
▫️ بار اول حدود ۴۰ نماینده جوان مجلس بدون وقت قبلی به دیدار امام رفتیم. سه نفر از جمله من مامور صحبت شده بودند. وقتی نوبت به من رسید؛ تا شروع کردم و هنوز خیلی صحبت نکرده بودم که امام متوجه شد میخواهم درباره بنیصدر صحبت کنم. لبخندی زدند و گفتند: درست میشود.
من هم دیگر صحبت نکردم. امام ما را آرام کرد. علی آقامحمدی که الان عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است نیز آن روز نماینده مجلس و همراه ما در دیدار با امام بود. بعد از جلسه گفت: احمد آقا! اگر دیدار امام نمیآمدیم و صحبتهای آرامبخش امام را نمیشنیدیم، فردا ۴۰ شهر را از طریق نماز جمعه شلوغ میکردیم. چه خوب شد آمدیم پیش امام.
▫️ بار دوم جمعی شامل آقایان خامنهای، هاشمی رفسنجانی، محمد یزدی، محمدعلی رجایی، سید اکبر پرورش، شیخ محمد منتظری و من به محضر امام رفتیم، آقای خامنهای غزلی از حافظ خواند خطاب به امام که یک بیتش این بود:
من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان
قال و مقال عالمی میکشم از برای تو
گلایه کرد و توضیح داد که بنیصدر دارد در ارتش یارگیری میکند و با نام بردن از یکی از فرماندهان ارتش افزود: اگرچه اینان مسلمانان خوبی هستند، اما چندان تقوا ندارند که جذب آقای بنیصدر نشوند.
👈 امام خندهای کرد و گفت: همهمان همینجور هستیم.👉
بعد، آقای هاشمی هم علیه بنیصدر حرف زد. بعد آقای یزدی و آقای پرورش که جزو هیأت مصالحه بین بنیصدر و رجایی بودند، مواضع بنیصدر را نقد کردند. نوبت به من رسید. عرض کردم: شما به ما میفرمایید، آرام باشید و موضع نگیرید. از آن طرف آقای بنیصدر نوار کاست پر میکند و از دزفول به تهران میفرستد و به مجلس حمله میکند، علیه مجلس نامه سرگشاده مینویسد، در میدان آزادی سخنرانی میکند، به مجلس هجمه میکند. شما که به او چیزی نمیگویید، به ما هم چیزی نگویید اجازه دهید حرف خودمان را علنی بگوییم.
امام باز هم با همان لبخند بر لبانشان گفتند: شما هم میکنید.
من گفتم: کجا این کار را کردهایم؟
امام فرمود: این نامهای که دیروز آشیخ محمد - اشاره به آقای محمد منتظری - نوشت، خوب بود؟
روز گذشته آقای محمد منتظری نامه مفصلی با خط خوش نوشته بود و انتقادات تندی به بنیصدر کرده بود. بالای نامه نوشته بود محرمانه، ولی آن را بین همه نمایندگان توزیع کرده بود. برای من جالب بود که امام نامه را خوانده بود و به حساب همه ما گذاشت.
آقای منتظری خندید و گفت: صد تا نامه او نوشت، یکی هم ما نوشتیم.
امام باز هم ما را به آرامش دعوت کرد.
▫️ بار سوم آقای هاشمی رفسنجانی، رئیس مجلس میخواست به ملاقات امام برود. بنده و آقای یار محمد را که هر دو عضو هیات رئیسه بودیم، به همراهی دعوت کرد. من حدس میزدم علت دعوت ما این بود که مواضع ما را میدانست و میخواست امام صحبتهای ما علیه بنیصدر را بشنود و خودش کمتر حرف بزند. مرحوم آقای هاشمی آدم زیرکی بود. خداوند رحمتش کند.
بعد من به امام گفتم که: در برخورد با بنیصدر با همان شیوه برخورد با سازمان مجاهدین عمل میکنیم. شما کلیاتی را میگفتید و ما میرفتیم و مصادیق را باز میکردیم برای مردم. الان هم میشود درباره بنیصدر به مصداق بپردازیم؟
👈 امام فرمود که: الان جنگ است و شرایط حساس و خطرناک، البته باید کلیات حرف را زد.
🔰 این سخن در حکم اولین جوابی بود که از امام گرفتیم. امام البته اضافه کردند که: نباید اجازه دهید فضا متشنج و شلوغ شود.
من عرض کردم: اگر در مجلسی جو دست ما باشد و زمینه مهیا باشد، میشود اسم آورد؟
❎ امام فرمود: عمده آن است که شلوغ نشود.
بعد از این ما رفتیم و مواضع انتقادی و مخالفتهای خود با بنی صدر را علنی تر مطرح کردیم و او را تخطئه میکردیم.
✍ محمد جواد حیدری
📙 خبر آنلاین، به نقل از شماره نوروزی مجلهی آگاهی نو، ۱۴۰۱/۱/۱۳
🤝 ما به همراهی شما مباهات و افتخار می کنیم
─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
🔺کلکم راع و کلکم مسوول عن رعیته
⚖️ زمینه سازی برپایی عدالت و احقاق حقوق عامه با حکمرانی مسوولانه
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه
╭@hokmrani_masoulaneh
╰─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
❌خوردن مسئوليت دارد❗️
🔺 یکی از دستورات قرآن، که بدون استثناء، همهمون بهش عمل میکنیم دستور خوردنه:
"کُلُوا" (بخورید).
همهمون این قسمت آیه رو بلدیم و بهش عمل میکنیم:
"کُلُوا وَاشْرَبُوا..." بخورید و بیاشامید.
... امّا یادمون باشه که از نظر قرآن، خوردن مسئولیت داره.
در قرآن چندین بار دستور "کُلُوا" اومده، ولی هیچ کجا نمیگه بخورید، و برید دنبال کارِتون!
هر کجا گفته بخورید، بعدش از ما یه چیزی خواسته.
⭕️ با هم چند تا از این آیات رو مرور کنیم.
دقّت کنید: در بسیاری از این آیات، رویِ حلال و طیّب و طاهر بودنِ رزق و روزی هم تأکید شده:
🔹کُلُوا وَاشْرَبُوا مِن رِّزْقِ اللهِ وَ لَا تَعْثَوْا فِی الْأَرْضِ؛
(بقره/60)
🔸بخورید، ولی گناه نکنید.
🔹کُلُوا مِمَّا فِی الْأَرْضِ حَلَالًا طَیِّباً وَ لَا تَتَّبِعُوا خُطُوَاتِ الشَّیْطَانِ؛
(بقره/168)
🔸بخورید، ولی بعدش دنبال شیطان راه نیفتید.
🔹 کُلُوا مِن طَیِّبَاتِ مَا رَزَقْنَاکُمْ وَ اشْکُرُوا لِله؛
(#بقره/172)
🔸بخورید، ولی شکر خدا رو بجا بیارید.
🔹کُلُوا مِمَّا رَزَقَکُمُ اللهُ حَلَالًا طَیِّبًا وَ اتَّقُوا الله؛
(مائده/88)
🔸بخورید، ولی تقوا هم داشته باشید؛ و خدا ترس باشید.
🔹کُلُوا وَ اشْرَبُوا وَ لَا تُسْرِفُوا؛
(اعراف/31)
🔸بخورید، ولی اسراف نکنید.
🔹کُلُوا مِن طَیِّبَاتِ مَا رَزَقْنَاکُمْ وَ لَا تَطْغَوْا فِیهِ؛
(طه/81)
🔸بخورید، ولی طغیان و سرکشی و پردهدری نکنید.
🔹فَکُلُوا مِنْهَا وَ أَطْعِمُوا الْبَائِسَ الْفَقِیرَ؛
(حج/28)
🔸بخورید، ولی فقرا رو یادتون نره، اونها رو هم اطعام کنید.
🔹کُلُوا مِنَ الطَّیِّبَاتِ وَ اعْمَلُوا صَالِحًا؛
(مومنون/51)
🔸بخورید، ولی عمل صالح هم انجام بدید.
حتّی قرآن میفرماید، ما به زنبور عسل وحی کردیم:
🔹کُلِی مِن کُلِّ الثَّمَرَاتِ فَاسْلُکِی سُبُلَ رَبِّکِ ذُلُلًا؛
(نحل/69)
🔸از شیره گلها بخور، ولی راه پرودگارت رو طی کن.
یعنی خوردن، برای حیوانات هم مسئولیت داره.
حالا جا داره که بگیم، آدمهایی که رزق و روزیِ خدا رو میخورن، و از زیر بارِ مسئولیت شونه خالی میکنند، از حیوانات هم کمتر هستند.
... از این به بعد، هر وقت خواستیم غذا بخوریم، با دقّت بیشتری بخوریم.
با هر غذا خوردنی، یه مسئولیتی رو دوشمون داریم.
🍎ان شاالله بتوانیم فردای قیامت جواب داشته باشیم.
برگرفته از سخنان حجت الاسلام قرائتی
تنظیم: قنبر سامانلو
🤝 ما به همراهی شما مباهات و افتخار می کنیم
─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
🔺کلکم راع و کلکم مسوول عن رعیته
⚖️ زمینه سازی برپایی عدالت و احقاق حقوق عامه با حکمرانی مسوولانه
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه
╭@hokmrani_masoulaneh
╰─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
📌 مسوولیت حکومت اسلامی در نظارت بر فعالیتهای آزادانه اقتصادی مردم
(در غیر اینصورت طغیان، ظلم، بغی و فساد پیش می آید)
🔰در #اقتصاد_جامعه_اسلامى اگرچه مردم در فعاليتهاى اقتصادى ميدان باز و وسيعى دارند و آزادىهاى زيادى دارند و هر كسى اين حق را دارد كه فعاليت و تلاش اقتصادى بكند، اما در كنار اين حق و اختيار براى مردم، یک اختيار و حقى هم براى #دولت_اسلامى و قدرت حاكم بر جامعه اسلامى قرار داده شده است، و آن حق كنترل ونظارت و مراقبت است؛
🔰زيرا اگر اين حق براى #حاكم_اسلامى نباشد و مردم بدون نظارت دولت و بدون رعايت #سياستهاى_دولت تلاش اقتصادى را شروع كنند و انجام بدهند، اين يقيناً در جامعه به طغيان، به #ظلم، به بغى، به #فساد منتهى خواهد شد و همان وضعى پيش خواهد آمد كه در #دنياى_سرمايه_دارى هست
🔰كه سلاطين فولاد و طلا و نفت و صاحبان كمپانىهاى بزرگ از قدرت و ثروت بىنهايت برخوردارند و قشر بزرگى از مردم هم از اوّليات زندگى، يعنى از خانه و خانواده و شام شب و لباس نگهدارنده از سرما و گرما محروماند.
دانشمند فرزانه، آیتالله سید علی حسینی خامنهای
📚بیانات در خطبههای نماز جمعه تهران در تاریخ ۱۱ دی ۱۳۶۶
@Islamic_governance
🤝 ما به همراهی شما مباهات و افتخار می کنیم
─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
🔺کلکم راع و کلکم مسوول عن رعیته
⚖️ زمینه سازی برپایی عدالت و احقاق حقوق عامه با حکمرانی مسوولانه
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه
╭@hokmrani_masoulaneh
╰─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
💠 اینفوگرافی #در_حرکتیم...
🔅 خبرهای خوب سال 1401 در حوزههای اقتصادی، سیاسی، صنعتی و فرهنگی...
@taalighat
🤝 ما به همراهی شما مباهات و افتخار می کنیم
─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
🔺کلکم راع و کلکم مسوول عن رعیته
⚖️ زمینه سازی برپایی عدالت و احقاق حقوق عامه با حکمرانی مسوولانه
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه
╭@hokmrani_masoulaneh
╰─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
🔰معرفی مجموعه حکمرانی فرهنگی
📌نظام هشتگ های کانال
🗂معرفی سایر زیرمجموعه ها و میزها
🆔@cultural_governance
(جهت استحضار و مطالعه پژوهشهای انجام شده در مجموعه حکمرانی فرهنگی)
🤝 ما به همراهی شما مباهات و افتخار می کنیم
─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
🔺کلکم راع و کلکم مسوول عن رعیته
⚖️ زمینه سازی برپایی عدالت و احقاق حقوق عامه با حکمرانی مسوولانه
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه
╭@hokmrani_masoulaneh
╰─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
📈 کاهش قدرت خرید کارگران در سال آینده 😔
❌ طبق مصوبه شورای عالی کار، در سال 1402 دستمزد کارگران حداکثر به میزان 27% افزایش می یابد.
این در حالی است که تورم میانگین در سال 1401 حدود 49% می باشد. این تورم برای دهک اول درآمدی (فقیرترین قشر جامعه) تقریبا پنج در صد بالاتر و حدود 55% می باشد.
♨️ بنابراین در سال 1402:
▫️ میزان افزایش قیمتها برای این قشر دو برابر میزان افزایش حقوق آنها خواهد بود.
▫️ قدرت خرید این قشر نسبت به امسال 20% کاهش پیدا می کند.
📛 چند نکته درباره این خبر:
🔺 افزایش این میزان حقوق، تنها جبران نیمی از تورم را می کند. (تورم = دزدی پنهانی از اقشار ضعیف به سود دلالان و سوداگران)
🔺 این اتفاقات، برای دولت و مجلس انقلابی افتخاری ندارد که وزیر محترم با آب و تاب خبر آنرا اعلام کند.
🔺 انقلاب اسلامی، آرمانهای بلند احقاق حقوق عامه، برپایی عدالت و توجه به مستضعفین را سرلوحه خویش قرار داد. سوال اینجاست چرا مجلس و دولت انقلابی، همچنان در تغییر شرایط به نفع عامه مردم ناکارآمدی دارد و نمی تواند جلوی تورم و فشار به مردم را بگیرد؟ چرا سوداگران و دلالان در بازار به یکه تازی می پردازند و با ایجاد امواج افزایش قیمت به سودهای بادآورده می رسند و دولت حریف آنها نمی شود؟
❓ ریشه اصلی این مشکل کجاست؟
🗓 برای تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی از جمله عدالت، باید مدلهای فعالیت بر پایه این آرمانها در عرصه های مختلف ارائه شود؛ زیرا مدلهای غربی موجود از اساس، دنبال تحقق این آرمانها نیستند. تدوین این مدلها بر عهده نهاد علم (دانشگاهها، حوزه های علمیه، پژوهشگاهها و …) می باشد؛ اما متاسفانه ریل گذاری صحیحی برای فعالیتهای نظام مند نهاد علم در این زمینه وجود ندارد. بنابراین باید گفت مدلهای عالمانه، جامع، همه جانبه، یکپارچه و آینده پژوهانه ای وجود ندارد که مجلس و دولت انقلابی بر طبق آن عمل نمایند.
👈 برای تحقق آرمانها و حل ریشه ای مشکلات، نیاز به دو تحول عمده در کشور داریم:
✅ تحول در فعالیتهای نهاد علم در راستای تمدن سازی و پاسخگویی به نیازهای جامعه
✅ تحول در حکمرانی و تحقق حکمرانی مسوولانه
بدون اینها، مدیریت در کشور سامان نخواهد گرفت و با کمال تاسف مشکلات و بحرانها یکی پس از دیگری رخ خواهد نمایاند.
#حکمرانی #اقتصاد #نهاد_علم
🤝 ما به همراهی شما مباهات و افتخار می کنیم
─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
🔺کلکم راع و کلکم مسوول عن رعیته
⚖️ زمینه سازی برپایی عدالت و احقاق حقوق عامه با حکمرانی مسوولانه
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه
╭@hokmrani_masoulaneh
╰─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
دلنوشته یکی از معلمین گرامی
🔹 بنده مفتخرم که عمریست معلمم. امروز که پس از یازده سال در انتظار پرداخت وجوه مضحکه ای به نام رتبه بندی بودیم؛ با کمال تعجب دیدیم پرداخت که نشد هیچ، کسوراتش هم کم شد.
یعنی بابت مبلغ پرداخت نکرده، بازنشستگی و مالیات کم کردند.
🔸 امروز ظهر بابت یکماه کار برای من ۷،۹۰۰ واریز شده.
۲۴ سال سابقه، فوق لیسانس.
❓ چطور با این مبلغ عید را طی کنم؟
چطور به همکارام توصیه به انقلابی بودن کنم؟
با چه آبرویی پیش خانواده روم؟
چطور تا آخر این ماه زنده بمانم اصلا.
این مبلغ که نصفش می شود اقساط وام و قبوض آب و برق و گاز و تلفن!
👈 تازه خدا را شکر، صاحب خانه ام. آن بنده خدایی که علاوه بر این بدهی ها، مکلف به پرداخت اجاره خانه هم هست؛ چه بخورد؟
🌙 عید نوروز برایتان اهمیت نداشت، ای کاش حرمت ماه مبارک رمضان را نگه می داشتید.
❄️ فقط می توانم بگویم که آقای رئیسی عزیز!
آبروی ما را پیش همکاران بردی!
آن از معرفی ... و ... در ابتدای دولتت! این هم از مسوولینی که رتبه بندی را نابود کردند و حق ۹۰ در صد رو پایمال. حالا هم دم سال تحویل، حقوق نصفه می دهند دست معلم.
🍂 آقای رئیسی!
...
نابودمان کردی.
اکنون دیگر حتی اگه دو برابر هم پرداخت کنی فایده ندارد. چون که تحت فشار افکار عمومی مجبور شدی.
کار باید کامل، تمیز، یکباره و یکپارچه باشد.
🤝 ما به همراهی شما مباهات و افتخار می کنیم
─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
🔺کلکم راع و کلکم مسوول عن رعیته
⚖️ زمینه سازی برپایی عدالت و احقاق حقوق عامه با حکمرانی مسوولانه
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه
╭@hokmrani_masoulaneh
╰─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
🖇 مهار تورم، رشد تولید و مسئله مسکن
راهکار عرضه گسترده زمین به مردم
🌆 در شرایطی که سال جدید سال «مهار تورم و رشد تولید» نامگذاری شده است بایستی به نقش اساسی مسکن در تحقق این شعار توجه ویژه شود زیرا هم اکنون مسکن بیشترین سهم در تورم کشور را دارد به نحوی که در برخی مناطق شهری، سهم مسکن از سبد هزینههای خانوار حتی تا ۷۰ درصد را شامل میشود. تولید مسکن از معدود راهکارهایی است که میتواند علاوه بر افزایش تولید و به تبعش رشد اقتصادی، همزمان زمینه کاهش تورم را نیز فراهم کند البته به یک شرط مهم که آن هم عرضه گسترده زمین است تا بتوان علاوه بر رساندن سهم هزینه زمین به عدد صفر، زمینه مردمی سازی را نیز میسر نمود. هم اکنون در کلانشهرها بیش از ۵۰ درصد از هزینه تولید مسکن مربوط به هزینه زمین است که عرضه گسترده زمین به مردم، علاوه بر حذف این هزینه کلان، چند فایده مهم دارد:
▫️ اولا: در صورت عدم عرضه گسترده زمین، تولید مسکن نمیتواند منتج به کاهش تورم شود زیرا طبق پژوهشهای معتبر، روشهای قبلی یعنی بارگذاریهای مازاد و اعطای تراکم مازاد ساختمانی در داخل شهرهای بزرگ و کلانشهرها برای مسکن سازی، با توجه به ارزش افزودهای که به دنبال دارد، زمینهساز تورم زمین و افزایش بیشتر قیمتها میشود. به این معنا که برخلاف تصور اولیه، افزایش عرضه مسکن در دهههای گذشته در محدوده پایتخت و سایر کلانشهرها، نه تنها به کنترل قیمت مسکن کمک نکرده است بلکه تاثیر معکوس بر قیمت مسکن داشته است (هم در پایتخت و هم به تبعش در سایر شهرهای کشور) و به افزایش قیمت مسکن و افزایش نرخ تورم دامن زده است. جالب آنکه طبق آمار موجود، طی دهههای اخیر بیشترین افزایش تورم مسکن در مناطقی از کلانشهرها اتفاق افتاده است که بیشترین تراکم فروشی و عرضه مسکن در همانها اتفاق افتاده است و این یعنی لزوم تجدید نظر در روشهای اشتباه قبلی.
▫️ ثانیا: در صورت عرضه گسترده زمین، امکان مردمی سازی و مشارکت مردمی در تولید مسکن میسر میشود. این نوع مردمی سازی میتواند منتج به مهار نقدینگی و جمع آوری بخش قابل توجهی از نقدینگی جامعه برای ساخت مسکن توسط خود مردم شود که قاعدتا تاثیر به سزایی در کاهش نرخ تورم خواهد شد. اما روشهای فعلی و عرضه قطره چکانی زمین سبب شده است تولید مسکن غالبا با الگوی توسعه عمودی و انبوه سازی میسر باشد و بدیهی است که این مسیر علاوه بر تعارض با سبک زندگی اسلامی ایرانی، در تعارض با مردمی سازی نیز میباشد؛ لیکن اگر زمین به صورت گسترده عرضه شود تا امکان ساخت مسکن ویلایی برای مردم میسر شود، خود مردم وارد عرصه ساخت خواهند شد و در چنین صورتی علاوه بر اثر مثبت در کنترل تورم، هم حس تعلق بیشتری به مسکنهای جدید الاحداث ایجاد خواهد شد (زیرا محور کار خود مردم خواهند بود) و هم شاهد تطبیق بیشتر الگوی ساخت با سبک زندگی اسلامی ایرانی خواهیم بود؛ در چنین صورتی مسکن صرفا کالایی اقتصادی نخواهد بود بلکه به دلیل ارزش افزودهای که در زمینه افزایش حس تعلق و تقویت سبک زندگی اسلامی ایجاد میکند، به پدیدهای فرهنگی ارتقاء مییابد.
▫️ ثالثا: در صورت عدم عرضه گسترده زمین توسط دولت، عمودیسازیها و انبوه سازیهای قبلی تداوم خواهد یافت که این روش تاثیر قابل توجهی بر افت تولید مسکن دارد زیرا در این روش، لازمه تولید مسکن در بلوکهای چند خانواری و پرجمعیت، مشارکت همه آنها در تامین مالی پروژه و پرداخت اقساط است و عدم پرداخت اقساط توسط برخی از آنها میتواند منتج به توقف پروژه و تاخیر در تکمیل پروژه شود (شبیه به اتفاقی که در برخی پروژههای مسکن مهر شاهد بودیم و برخی بلوکها بعد از سالها هنوز تکمیل نشدهاند)؛ لذا این روش میتواند منتج به کاهش تولید شود که در تعارض با شعار امسال است. عنایت بفرمایید که اینجا فقط بحث خود مسکن نیست زیرا دهها رسته شغلی مختلف، وابسته به رونق تولید مسکن هستند و لذا افت تولید مسکن، بر کاهش تولید در همه این مشاغل تاثیرگذار است.
🔹 یادداشت را با بخشی از سخنرانی نوروزی امسال رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر رضوی به پایان میبرم که چنین فرمودند: "بزرگترین نقطه ضعف کشور، اقتصاد آن است و بزرگترین مشکل اقتصادی، تصدیگری افراطی دولت است. دولت تصدیگری و دخالت را باید کم کند و نظارت را باید زیاد کند؛ ... من به تمام علاقهمندان به سرنوشت کشور توصیه میکنم برای ورود مردم به عرصه اقتصاد چارهاندیشی کنند، هر جا مردم وارد صحنه شدند ما پیروز شدیم. باید نقشه ورود مردم در حوزه اقتصادی را به آنها نشان داد". با توجه به این فرمایش ایشان جا دارد مدیران مربوطه بیاندیشند که نسبت عمودی سازیها و انبوه سازیها با مردمی سازی چیست؟ و آیا تداوم سیاستهای اشتباه قبلی در عرصه مسکن و شهرسازی میتواند سبب تحقق شعار امسال مبنی بر مهار تورم و رشد تولید شود؟
@baladetayyeb
#اقتصاد #مسکن
@hokmrani_masoulaneh