فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی راحت کاکائویی با بطری
دستور پست بعد
پارت اول
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت دوم شیرینی کاکائویی با بطری
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کانال عشاق الحسین_۲۰۲۳_۰۲_۱۷_۱۹_۵۵_۴۲_۶۱۲.mp3
6.25M
⏯ #مولودی_شور
🎶 یا محمد و یا احمد
🎤 کربلایی #محمود_کریمی
♥️ #عید_مبعث 🎈
#بیرق_شیعہ_چادر_خاڪے_توست_یا_زهرا
🌸کپی با ذکر #۵صلوت بلامانع است. #چادر_خاکی_مادر
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
@CHadorhkaki
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
13.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#ایده_تزیین_خوشگل_بیسکوییت
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی شکلاتی 🍫
این شیرینی میتونی واسه مهمونیا به راحتی درست کنی😋
مواد لازم:
آرد: دو پیمانه
پنیر خامه ای: صد گرم
شکر: ۴ قاشق غذاخوری 🥄
کره 🧈: ۲۰۰ گرم
نمک 🧂: ۱/۲ قاشق چایخوری
شکلات تخته ای تلخ یا شیرین 🍫
مربا یا مارمالاد
👩🍳 پنیر و کره رو انقد با همزن برقی بزن تا خوب ترکیب شن، بهش شکر و نمک بزن و همینجوری به هم زدن ادامه بده.
وقتی خوب ترکیب شدن، یه ذره یه ذره آرد رو بهش اضافه کن و هم بزن.
بعد که کامل ترکیب شدن، با دست ورز بده تا خمیری شه، بذار تو پلاستیک بذار تو یخچال یک ساعت استراحت کنه.⌚
بعد از یک ساعت خوب پهنش کن و با وردنه نازکش کن.
روش مارمالاد یا مربا بزن، شکلات رنده شده بزن
مثل ویدیو برش بزن و رول کن.
روش زرده تخممرغ بزن .
بذار تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه، ۱۰ دقیقه هم با گریل بالا بذار باشه.⌚
‼️فر ها با هم متفاوته، چک کن که خام یا سوخته نشه.😉
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
10.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماندگارترین شیرینی عید با سه قلم
پارت اول
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
10.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماندگارترین شیرینی عید با سه قلم
پارت دوم
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
🌺موادلازم:
✅آردقنادی۱لیوان
✅روغن صاف قنادی یا کره ۱/۲لیوان(نصف لیوان)
✅زرده تخم مرغ۱عدد
✅پودرقند۱/۳لیوان
✅نشاسته ذرت ۱قاشق غذاخوری نداشتین همون آرد بزنید
✅بکینگ پودر۱/۲قاشق چایخوری
✅وانیل نوک قاشق چایخوری
✅گلاب۱قاشق غذاخوری
✅زعفران دم کرده پررنگ ۱قاشق غذاخوری نداشتین هم نزنید اشکالی نداره.
منظور از لیوان لیوان فرانسویه
🌺نکات:
✅شعله پخش کن از یه ربع قبل در حرارت متوسط گرم بشه ،حالا واشر تابه جدا در تابه رو ببندید رو شعله پخش کن بزارید به مدت۱۵تا۲۰دقیقه
✅در فر ۱۵۰که یه ربع از قبل گرم شده به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، طبقه وسط فر،بالا سر وایستید همینکه زیر شیرینی ها طلایی شد آمادست
✅این شیرینی با هر طعمی میتونید درست کنید یعنی جای زعفران ،کاکائو،زنجبیل،پوست پرتقال بزنید
منبع پیج
@Bahareh_food
🌺طرز تهیه:
دردوبرگ ویدئو گفتم لطفا ورق بزنید سوالی بود کامنت کنید
ابتدا روغن ،پودرقند،وانیل ۵دقیقه باهمزن میزنیم تا کرمی وپوک بشه،بعدزرده تخم مرغ، گلاب وزعفران اضافه یکم با همزن میزنیم حالا اردوبکینگ پودر الک شده رواروم اضافه وخمیر را ورز تا لطیف بشه ،بعد به اندازه گردو جدا وشکل میدیم رو سینی فر یا تابه میچینم میزاریم بپزه
@Bahareh_food
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا