eitaa logo
هنرکده بانو
4.1هزار دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیاه دونه در شیربرنج ایده های آشپزی جذاب👇 @t_banooo🍗🥩🍖 @t_banooo🍗🥩🍖 @t_banooo🍗🥩🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 آموزش میوه آرایی با گوجه و خیار، برای تزیین بشقاب👌 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا زودتر درستش نکردم؟✨👩🏻‍🍳 (دستور پخت کامل کپشن) چیا میخوایم: 2 قاشق غذاخوری یا 1/4 فنجان آرد دلخواه* (30 گرم) 1 عدد موز کوچک (70 گرم، له شده) یا سس سیب 1 قاشق غذاخوری کره آجیل یا آجیل خرد شده انتخابی (من از گردو استفاده کردم) 1 قاشق چایخوری عسل / افرا / شیره دلخواه 1/4 قاشق چایخوری ادویه دارچین 3-4 قاشق غذاخوری شیر دلخواه 1 قاشق غذاخوری پودر پروتئین (اختیاری) 1/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر عصاره وانیل  (اختیاری) چیپس شکلات (برای سرو) با/میوه دلخواه سرو میتونین بکنین 💫*لطفاً توجه داشته باشین: برای بهترین نتیجه - من متوجه شدم که آرد ساده برای این دستور غذا بهتر عمل می کنه. دستور پخت: 1. فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) گرم کنین. 2. همه موادو (به غیر از شکلات چیپسی) تو یک ظرف کوچک / سینی / رامکین مخصوص فر ترکیب کنین. مخلوط کنید تا خوب ترکیب بشن. 3. روی مواد رو با چیپس شکلات بپوشنین 4. یک ورق فویل روی قالب بپیچید (برای کاهش سوزش کیک) و حدود 20 تا 25 دقیقه تو فر قرار بدین یا تا زمانی که سیخ داخل اون کیک کردین در اوردین تمیز بیرون بیاد. در 5-10 دقیقه آخر پخت، فویل رد برداشتم (تو این قسمت مراقب باشید) تا روی اون طلایی بشه. کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پر پروتئین تیرامیسو 🤤🥧 عمرا دیگ این ترکیب خوشمزه رو ولش کنی انقد که خوشمزست و حس خوب میده عطر و طعم بی نظیرش بافت نرمو پفکی ام داره حتما درستش کن😍 رسپی 👇🏼 2 عدد موز (اختیاری) 2 فنجان جو دو سر 1 قاشق چایخوری وانیل 1/4 فنجان آرد دلخواه* 1/2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1-2 قاشق غذاخوری عسل / افرا / شیره (بر اساس ترجیح) 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون  / آجیل / کره آجیل 1/2 فنجان قهوه انتخابی (من اینو  معادل 2 شات لانگ شات گرفتم) 1.5 فنجان شیر دلخواه بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری تاپینگ (اختیاری): 100 گرم پنیر خامه ای کم چرب مخلوط با 160 گرم ماست یونانی یا ایسلندی( اختیاری) پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری روشپخت: 1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنین. 2. در ظرف یا سینی فر چرب شده ، موزارو  با هم مخلوط کنین، به همین ترتیب له کنین، بعد جو دوسر ، وانیل یا آرد سبوس دار ساده*، بکینگ پودر، عسل/افرا، زیتون. روغن، قهوه و شیر. مخلوط کنید تا خوب ترکیب بشن. 3. تو فر قرار بدین و حدود 35-40 دقیقه یا تا زمانی که طلایی و سفت بشه بپذید. 4. اجازه دهید جو دوسر کاملاً در ظرف/سینی خنک بشه و بعد لبه‌های کیک رو با چاقو شل کنید و از مخلوط پنیر و ماست روی کیک کاور کنین و بعد پودر کاکائو  رو بهش اضافه کنین اجازه بدین تو یخچال بمونه تا خنک و اماده سرو بشه . نوش جان 💖 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای توت فرنگی 😍 @recepi_khas @recepi_khas مواد لازم برای پوسته پای آرد قنادی 335 گرم شکر 30 گرم کره 165 گرم 105-110 گرم آب یخ کمی نمک مربای توت فرنگی 3/4 پیمانه 750 گرم توت فرنگی تازه آرد، شکر و نمک را داخل غذاساز بریزید و چند بار هم بزنید تا مخلوط شوند. کره سرد خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد کاملا ترکیب شوند سپس کم کم آب را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود خمیر را به یک سطح کار تمیز منتقل کنید و خمیر را به صورت توپ جمع کنید (خمیر را ورز ندهید). خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. فر را روی ۲۱۰ درجه سانتی گراد گرم کنید خمیر پای سرد شده را باز کنید. خمیر را با احتیاط داخل قالب پای قرار دهید. مربای توت فرنگی را داخل پوسته بریزید. روی آن را با توت فرنگی ورقه شده بریزید. خمیر باقیمانده را باز کنید. خمیر را با استفاده از قالب قلبی کوچک برش دهید. خمیر برش خورده را با دقت انتقال دهید و روی آن قرار دهید. روی پای را کمی با قلم مو شیر بمالید. روی آن را می توانید خیلی کم شکر درشت بپاشید. پای را در دمای 210 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 35 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید. نوش جان ❤️ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯