eitaa logo
هنرکده بانو
4.2هزار دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
3.6هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کرم دانمارکی ✋❤️حتما سیو کنید😍👈واسه آموزش بعدی شیرینی دانمارکی لازممون میشه✌️ مواد لازم👇 ۳۰۰گرم آب ۳۰۰گرم شیر ۱۵۰گرم آرد ۳۰۰گرم شکر وانیل طرز تهیه👇👇 آرد،وانیل و نصف شکر رو با هم ترکیب میکنیم آب،شیر و نصف دیگه شکر رو میزاریم روی اجاق گاز تا جوش بیاد تو‌این فاصله با همزن دستی هم میزنیم تا ته نگیره بعد از اینکه کاملا جوش اومد آرد رو‌کم کم‌بهش اضافه میکنیم و‌هم‌میزنیم تا صاف و‌یه دست بشه و کاملا صفت بشه دیزاین @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋👈بدون داغ زدن و همزن👌 🙏🌹 ۲عدد سفیده تخم‌مرغ درشت یک‌لیوان(۱۸۰گرم) پودر شکر یک‌لیوان(۱۰۰گرم) پودر نارگیل چرب نوک قاشق وانیل ۳چهارم استکان‌ (۹۰گرم)روغن مایع دما فر ۱۸۰ نکته ها👇 اگه موادتون شل بود یک قاشق سر خالی ارد برنج اضاف کنید بعد از هم. زدن اگه دیدید خیلی گرمه مواد ده دقیقه استراحت بدید بعد بریزید تو قیف حتما از پودر‌نارگیل چرب استفاده کنید به هیچ وجه شکر‌ نزنید پودر شکر بزنید روغن اصلا به هیچ‌وجه داغ نشه فقط گرم‌باشه تا کاملا روش‌طلایی نشده از‌فر‌در‌نیارید دیزاین @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
شیرینی عید مربایی مشهدی با دستور عالی در پست بعدی بدون فر و هم زن @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
@ashpazi_va_deserr کاری از دوست هنرمند: @f.mohamadkhani —— شیرینی مربایی تا به حال به این خوشمزگی نخوردی👌🤤 پس بریم با همدیگه آموزشش رو ببینیم😋 . آرد سفید ۶۰۰گرم روغن صاف قنادی ۳۰۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم تخم مرغ درشت ۱ عدد وانیل مقداری شیر هم دمای محیط ۵ قاشق غذاخوری عسل یا شربت بار ۵ قاشق غذاخوری مارمالاد به مقدار کافی در ابتدا روغن قنادی رو با همزن ۲ دقیقه میزنیم تا یکدست بشه. پودر قند را اضافه میکنیم و هم میزنیم. تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه میکنیم و یک دقیقه میزنیم. شیر و عسل رو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. آرد رو کم کم اضافه میکنیم و با نوک انگشتان خمیر رو ورز میدیم و جمع میکنیم. این خمیر نباید زیاد ورز داده بشه چون به روغن میوفته و شیرینی سفت میشه. خمیر داخل نایلون میزارم وسطحش رو صاف میکنم و میزارم داخل یخچال برای یک ساعت تا استراحت کنه. بعد از یک ساعت بین دو نایلون میذارم و با وردنه به قطر نیم سانت بازش می کنم. با هر کاتری که داشتید قالب بزنید و نصفی از شیرینی ها رو با سر ماسوره وسطش رو خالی کنید. کف تابه رو با مقداری روغن چرب کنید شیرینی ها را با فاصله داخل تابه بچینید. روی حرارت شعله پخش کن بگذارید و تابه رو روی شعله پخش کن قرار بدید و درش رو دمی بذارید و به مدت ۱۰ دقیقه زمان بدین تا شیرینی ها با حرارت خیلی ملایم بپزن. دقت کنید وقتی زیر شیرینی ها کمی تغییر رنگ داد حرارت رو خاموش کنید.(زیاد نمونه چون سفت میشن) من مقداری از شیرینی ها را داخل فر پختم با حرارت ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه‌. وقتی شیرینی‌ها خوب سرد شدن مقداری شکلات قهوه ای و سفید بن ماری کردم و شیرینی‌ها رو باهاش تزیین کردم. وسط شیرینی ها هم مارمالاد سیب گذاشتم. همه میتونید مارمالاد رو خودتون تو خونه درست کنید هم اینکه لوازم قنادی ها دارند میتونید تهیه کنید که من آماده گرفتم خیلی خوشمزه تر و راحت تره. دیزاین @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راحت ترین و خوشمزه ترین شیرینی که ما رو یاد ایام عید میندازه🤩 . منبع پیج @Shaghayegh.Rasooli . موندگاری شیرینی چندین هفتس و با خیال راحت درستش کنید. . . ☘️شیرینی بهشتی☘️ . مواد لازم: پودر قند ===۱۷۵ گرم ===۱پ+ ۴ق غ روغن صاف ===۲۰۰ گرم ===۱ پ+ ۲ ق س آرد قنادی ===٢٠٠گرم ===۲/۵ تا ۳ پ وانیل ===۱/۴ ق چ(ميتونيد حذف كنيد) روغن مایع ===٢٠ گرم ===۳ ق س هل ===۱/۲ ق چ زعفران===۱ ق غ خییییلی غلیظ پودر کاکائو===۱ق چ . . زمان پخت چه در تابه و چه در فر۲۵-۳۵ دقیقه بود . بعد از پخت بعد از خنک شدن اجازه بدید ۳ساعت در محیط بمونه و اصلا دست بهش نزنید چون پودر میشه😃 . بدون کاغذ روغنی هم میتونید من تست کردم.ولی باید با یه کاردک ار کف سینی جدا کنید @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی عید نیم ساعت تابه ای منبع پیج @digcheh تخم مرغ روغن ارد شکر بکینگ‌پودر @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فیلم تهیه این کیک بزرگ عروسی 👇👇👇👇 منبع cakehouse.bnd @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁