eitaa logo
هنرکده بانو
4.2هزار دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
3.5هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیس آمریکانو⁣ نوشیدنی کافی شاپی⁣ @cake_shikmike @cake_shikmike ⁣ ❤ممنون با لایک و کامنتت بهم انرژی میدی 🥰🙏⁣ 🔴🔴🔴مواد لازم:⁣ ⁣ قهوه اسپرسو 1شات⁣ ⁣ آب سرد 1لیوان⁣ ⁣ یخ به مقدار لازم ⁣ ⁣ 🔴🔴طرزتهیه:توضیح کامل در ویدئو ⁣ @cake_shikmike @cake_shikmike ⁣ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند لحظه با من همراه باش😍 کپشن روبخون دوست خوبم😍 @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk خامه کشی کیک مستطیل که خیلیا ازش میترسن😅 برای خامه کشی کیک مستطیل یا مربع بهتره از دوتا پلکسی یک سایز بزرگتر از قالبتون برای بالا وپاین استفاده کنید😉 استفاده از پلکسی هم برای راحتی خامه کشی و هم شارپ شدن لبه کیک بهتون کمک میکنه😉 قالب استفاده شده کلیپ۲۰*۳۰ خامه کاله رنگ سبز خط زرد @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : برای خمیر کیک 👇👇👇 🪻تخم‌مرغ 3عدد 🪻شکر 100گرم 🪻وانیل 8گرم 🪻شیر 100میلی لیتر 🪻روغن 150میلی لیتر 🪻پسته خورد شده 50گرم 🪻آرد 135گرم 🪻بکینگ پودر 8گرم کرم وسط دسر 👇👇👇 🪻شیر 250گرم 🪻شکر 60گرم 🪻وانیل 8گرم 🪻نشاسته ذرت 35گرم 🪻کرم پسته 150گرم برای روی دسر 👇👇👇 🪻کرم پسته 200گرم 🪻میوه مورد علاقه نکته ها 👇👇👇👇 🍁حتماً کف قالب کمربندی کاغذ روغنی بندازید. 🍁دمای فر ها باهم فرق داره طبق دمای فزی که دارید پخته بشه. 🍁مواد کیک رو به اندازه مخلوط کنید. زیادی مخلوط نکنید که بافت کیک خوب نمیشه. 🍁بعد از پخت اجازه بدهید کامل کیک خنک بشه بعد کرم پسته رو اضافه کنید. 🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید. 🍁قالب کمربندی 28×18هست. 🍁پسته هارو به اندازه خورد کنید ولی له نشه. 🍁آرد رو حتما الک کنید. 🍁کیک اول دمای فر 175به مدت 8تا 10دقیقه. 🍁کرم وسط دسر رو یکنواخت پخش کنید. 🍁دمای فر برای پخت نهایی 175 درجه به مدت 25تا 30دقیقه. 🍁کرم پسته که بنماری شده رو بعد از خنک شدن کامل کیک روی دسر بریزید. 🍁دیزاین روی دسر کاملا سلیقه ای هست.با خامه قنادی و میوه ها و شکلات میتونید انجام بدید. نوش جان 😍😍 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمام نکته های تکمیلی این زیرِ👇🏻: حتما بذارید روغن خوب خوب داغ بشه و قبل از انداختن ورق رایس پیپر، یه تکه خیلی کوچیک رایس پیپر رو بندازین توی روغن، اگه سریع پف کرد یعنی روغن آمادست 🥰 رایس پیپر رو از همه لوازم قنادیا میتونین تهیه کنین 🤌🏻 وقتی رایس پیپر آماده شد، بذاریدش کنار تا روغنش بریزه و بعد آروم گلبرگا رو تکه تکه کنین 😻 حتما توی دو سایز رایس پیپر رو درست کنین که گل خوشگلتر بشه ♥️ __________ @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاشق های حلوا ، اونم رو آتیش واقعا خوشمزه و خوردنی هستش . مواد لازم : آرد ۳ لیوان ( دسته دار فرانسوی ) کره ۵۰ گرم روغن مایع ۱ لیوان دسته دار فرانسوی مواد لازم شربت حلوا شکر ۳ لیوان دسته دار فرانسوی آب ۳ لیوان زعفران اب کرده ۲ ق غ گلاب ۱/۲ ق غ @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽