eitaa logo
هنــر در خانه
25.9هزار دنبال‌کننده
22.9هزار عکس
23.4هزار ویدیو
53 فایل
آیدی جهت سفارش تبلیغ ⇓ @roya8867 @Amirhosseiin4 تعرفه تبلیغ ⇓ @tabligh_honar_dar_khane ادمین تبادل ⇓ @ __________________________ تاسیس کانال ⇐ ٢٧ فروردین ١٣٩٧ __________________________
مشاهده در ایتا
دانلود
این هم یک زیبا🌹💕 . برای تهیه این ژله زیبا، ابتدا خیلی کم کف قالبتون و چرب کنید، برای لایه اول از ژله کیوی یا لیموترش استفاده کنید ، میوه استفاده شده در لایه اول انگور سبز هست. برای لایه دوم از پاناکوتای وانیلی استفاده شده، که دستورش و قبلا چند بار براتون گذاشتم، البته می تونید از ژله بستنی هم استفاده کنید، یعنی ترکیب ژله الوورا و بستنی وانیلی ولی دقت کنید ژله بستنی به این سفیدی نمیشه. وبرای لایه اخر هم از ژله توت فرنگی به همراه توت فرنگی استفاده شده دقت کنید توت فرنگی هاتون و برش نزنید و به درسته داخل ژله بذارید ، چون اگر برش بدید، احتمال زیاد ژله تون میبره. ┅✿❀🍃🌸🍃❀✿┅ @honar_dar_khane
نصف لیوان نشاسته ی گل رو یک لیوان سر خالی تقریبا یه بند انگشت کمتر از یه لیوان آب سرد مخلوط و هم می زنیم و یه لیوان سر خالی شکر و دو قاشق گلاب و سه قاشق روغن مایع و یه قاشق چایخوری پودر ژلاتین و یه بسته پودر ژله با طعم دلخواه همه رو با هم مخلوط می کنیم و میزاریم رو گاز و مرتب هم می زنیم تا غلیظ و شفاف بشه و تو سینی سلفون می کشیم و می ریزیم روش و تو دمای آشپزخونه میزاریم بمونه و رنگ بعدی رو هم به همین روش آماده کرده و میریزیم روی لایه ی قبلی و میزاریم یخچال تا چندساعت بمونه بعد میاریم بیرون و برش میدیم و تو پودر نارگیل یا آرد میغلطونیم. 👈👈من برای هر رنگ مواد رو دوبرابر کردم .در حقیقت چهار بسته پودر ژله استفاده کردم.دو بسته شاتوت و دو بسته بلوبری👉 ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ @honar_dar_khane
کاداییف تک نفره 🍷🍹 مواد لازم: ۵۰۰ گرم تل کاداییف ۳ ق غ کره ۴ ق غ شکر ۱ لیوان مغز گردو خرد شده مواد لازم برای محلبی: ۱ لیتر شیر ۳ ق غ آرد ۳ ق غ نشاسته ۱ لیوان شکر ۱ عدد زرده تخم مرغ ۱ پاکت خامه صبحانه طرز تهیه: در یک تابه کره را آب کنید، سپس روی آن کاداییف را اضافه کنید و ۴ ق غ شکر را اضافه کنید و تفت بدهید تا طلایی شود.گردو خرد شده را هم اضافه کنید کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید. برای آماده کردن محلبی، در یک قابلمه یک لیتر شیر، آرد و نشاسته، شکر و زرده ی تخم مرغ را بریزید و روی حرارت ملایم تا زمانی که غلیظ شود هم بزنید و بپزید. وقتی محلبی به غلظت رسید از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود . بعد از سرد شدن محلبی خامه را اضافه کنید و با همزن تا زمانی که صاف و یک دست شود هم بزنید. کف ظرف سروتان از کاداییف بگذارید روی آن محلبی بریزید و دوباره از کاداییف بریزید و تزئین کنید. ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ @honar_dar_khane
🍉🍉 مواد لازم : آب ۲ لیوان سر پر ( بهتر برای خوش رنگ تر و خوش طعم تر بودن دسر از هندوانه ی رسیده ی قرمز استفاده شود ) بستنی وانیلی ۱۵۰ گرم خامه صبحانه ۱۵۰ گرم شکر بستگی به شیرینی هندوانه دارد ولی کامل بایید دسر شیرین شود ژلاتین ۳ قاشق و نصفی غداخوری سر پر در مرحله ی اول ژلاتین را در نصف لیوان کوچک آب سرد روی بخار کتری بنماری میکنید ۲ لیوان آب هندوانه داخل مخلوط کن تهیه میکنید سپس بستنی و خامه و شکر را به آن اضافه میکنید و خوب مخلوط میکنید حتما مواد را بچشید بایید کامل شیرین باشد در آخر پودر ژلاتین را که بنماری کردید را به آن اضافه میکنید مواد را داخل قالب که حتما قبلا چرب شده ریخته و یک شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید. ----☆✿❀🍃🌼🌸🌼🍃❀✿☆---- @honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط از کارتن مقوایی و مقوای ضخیم استفاده میشه البته برای بهتر شدن کار میتونید روی صفحه ام دی اف ،تخته سه لایی ،بوم نقاشی و هرچیزی که به ذهنتون میرسه استفاده کنید کارتن ها رو رنگ میکنیم با اسپری یا رنگ اکرولیک و... سپس طرح گل رز رو روی مقوای ضخیم میکشیم و با کاتر برش میزنیم برای بهتر شدن رنگ مقوا میتونید یکم رنگ مشکی بهش بزنید با چسب بچسبونید با چسب ساده هم میچسبه حتما نمیخواد چسب حرارتی باشه ┅✿❀🍃🌸🍃❀✿┅ @honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوردن هندوانه بلافاصله پس از صرف غذا یا به‌صورت ناشتا برای بدن مضر است !🍉 مخصوصاً اگر هوا گرم و فرد هم بسیار تشنه باشد.هندوانه به دلیل لطافتی که دارد، به‌سرعت تبدیل به صفرا می‌شود و به‌همین خاطر هم زیاده‌روی در مصرف آن به افرادی که علائم غلبه صفرا دارند، توصیه نمی‌شود @honar_dar_khane
・・・ . 🎀 ژله هلو= ۱ بسته ژله آلورا= ۳ بسته بستنی وانیلی= ۱ لیوان موز، توت فرنگی، طالبی، گیلاس ژله هلو رو با یک لیوان آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف بشه و دانه های ژله داخلش دیده نشن و بذارین خنک بشه وقتی کاملا خنک شد بستنی آب شده رو بهش اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید تا یک دست بشه و قسمت پاپیونی قالب رو با این ژله پر کنید و داخل یخچال قرار بدین تا ببنده ژله آلورا رو با ۵ لیوان آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف بشه وقتی ژله پاپیون خودش رو گرفت یک لایه ژله آلورای خنک شده بریزید و داخل یخچال قرار بدین تا ببنده بعد خارج کنید و میوه ها ی دلخواه رو روش بچینید و مابقی ژله آلورا رو بریزید و داخل یخچال بذارید تا ببنده وقتی کاملا خودش رو گرفت قالب رو چند ثانیه داخل آب جوش قرار بدین و ژله رو برگردونید به جای این میوه ها از هر میوه دلخواهی میتونید استفاده کنید و یا اینکه فقط از یک مدل میوه استفاده کنید و یا به جای میوه از تکه های ژله استفاده کنید تا شکل ژله خرده شیشه باشه اگه دوست داشتید ایده بگیرید. ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ @honar_dar_khane
・・・ . 🎀 ژله هلو= ۱ بسته ژله آلورا= ۳ بسته بستنی وانیلی= ۱ لیوان موز، توت فرنگی، طالبی، گیلاس ژله هلو رو با یک لیوان آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف بشه و دانه های ژله داخلش دیده نشن و بذارین خنک بشه وقتی کاملا خنک شد بستنی آب شده رو بهش اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید تا یک دست بشه و قسمت پاپیونی قالب رو با این ژله پر کنید و داخل یخچال قرار بدین تا ببنده ژله آلورا رو با ۵ لیوان آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف بشه وقتی ژله پاپیون خودش رو گرفت یک لایه ژله آلورای خنک شده بریزید و داخل یخچال قرار بدین تا ببنده بعد خارج کنید و میوه ها ی دلخواه رو روش بچینید و مابقی ژله آلورا رو بریزید و داخل یخچال بذارید تا ببنده وقتی کاملا خودش رو گرفت قالب رو چند ثانیه داخل آب جوش قرار بدین و ژله رو برگردونید به جای این میوه ها از هر میوه دلخواهی میتونید استفاده کنید و یا اینکه فقط از یک مدل میوه استفاده کنید و یا به جای میوه از تکه های ژله استفاده کنید تا شکل ژله خرده شیشه باشه اگه دوست داشتید ایده بگیرید. ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ @honar_dar_khane
پیش از مصرف  شما می‌توانید لبو، هویج، پیاز، کرفس و سبزیجات زیادی را به این روش مزه‌دار کنید تا هنگام پخت بهترین طعم را از آنها دریافت کنید. به‌طور مثال برای درست کردن ترشی پیاز، کافیست پیاز قرمز را پس از پوست کندن و شستن، خشک کنید. سپس به صورت خلالی برش دهید. سرکه سفید یا سرکه سیب را در شیشه بریزید. مقدار کمی شکر اضافه کنید تا ترشی زننده سرکه را بگیرد و طعم آن را متعادل کند. در آخر کمی نمک اضافه کنید و پیاز را در آن بریزید. از این ترکیب برای پخت غذا یا به عنوان چاشنی در کنار غذا می‌توانید استفاده کنید. ----☆✿❀🍃🌼🌸🌼🍃❀✿☆---- @honar_dar_khane