#مرغ_سوخاری
دو عدد سینه یمرغ رو چرخ کنید و با دو عدد تخم مرغ ،۶ عدد پیازچه ، یک هویج نگینی شده ،۳ ق غ آرد پودر سیر ، پودر پیاز مخلوط کنید و داخل غذاساز بریزید یا کاملا ورز بدید یک مقدار بردارید به سیخ چوبی بزنید داخل آب جوش بذارید به مدت یک ربع تا نیم پز بشه و بعد توی پودر سوخاری بغلتونید و در روغن سرخ کنید.
پ.ن : اگر نگران وا رفتن گوشت هستید می تونید اون رو بر روی بخار آب جوش ، بخار پز کنید یا روی کمی تابه گریل کنید .
@honar_dar_khane
💢 شیشه هاتونو با یه کم اکلیل خوشگل کنید😍
اول شیشه ها رو با اسپری رنگ کنید
اگه خوب رنگ گرفت دو سه دست رنگ کنید
روی قسمتی که میخواید اکلیل بپاشید چسب DM5 بزنید و اکلیل بپاشید
ایـــــــــده بگیریم🔥
@honar_dar_khane
❤️#رمز_و_راز_زیبایی_و_شفافیت_پوست_زنان_کره_ای
گوجه فرنگی برای درخشان شدن پوست استفاده میشود:
🍥2 قاشق غذا خوری آب گوجه فرنگی را با 2 قاشق غذا خوری عسل ترکیب کنید و ماسک را به صورت مستقیم روی پوست خود اعمال کنید و بعد از 10 دقیقه با آب سرد بشویید.
❤️#هنر_در_خانه
@honar_dar_khane
💓#ماسک_لک_صورت
۱ عدد کیوی
۲ عدد توتفرنگی
میوهها را رنده یا خورد کرده و سپس با هم ترکیب کنید. با یک برس تمیز همه ماسک را روی پوست پخش کنید. اجازه دهید ماسک به مدت ۲۰ دقیقه روی پوست بماند و سپس با آب سرد آبکشی کنید. اگر به توتفرنگی یا کیوی حساسیت دارید از این ماسک استفاده نکنید. برای از بین بردن لکهها دو یا سه بار در هفته استفاده از این ماسک لک صورت را تکرار کنید.
@honar_dar_khane
💓 با بطری یک بار مصرف هم میشه درست کرد. مقداری از بطری رو بریده و سرش رو فتیله گذاشته و روش خاک ریخته و دانه کاشته.
❤️#هنر_در_خانه
@honar_dar_khane
هنــر در خانه
#بستنی_سنتی_زعفرانی
ثعلب 4 گرم
گلاب 4 ق غ
شکر 300 گرم
شیر پر چرب 1 لیتر
محلول زعفران 2 ق س
خامه پر چرب در صورت تمایل ب میزان لازم
طرزتهیه
شکر وثعلب را باهم مخلوط کنید. شیر را هم توی قابلمه ریخته و روی حرارت میذاریم تا جوش بیاد حالا کم کم شکر را اضافه میکنیم و روی حرارت مدام هم میزنیم تا کمی قوام بیاد شکر و ثعلب رو به یکباره اضافه نکنید گلوله میشه طی 4 الی 5 مرحله ب مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکم قوام بیاد بعد شیر را که قوام اومده از روی حرارت برداشته و توی یک ظرف فلزی دیگه میریزیم سپس از روی حرارت بردارید و گلاب و زعفران رو اضافه کنید روی ظرف رو نایلون بکشید تا رویه نبنده. کمی که از حرارت افتاد ظرف حاوی بستنی رو تو یه کاسه پر از یخ بذارید و هم میزنید تا کامل سرد بشه . بعد ظرف بستنی رو بزارید تو فریزر. این مدت زمانی که بستنی باید تو فریزر باشه بستگی به دمای فریزرتون داره برای من بار اول تقریبا 45 دقیقه ای طول کشید تا اطراف بستنی شروع ب بستن کرد.
بستنی از اطراف ظرف شروع به بسته شدن میکنه ( طبق کلیپ ) که مرتب با قاشق از اطراف به مرکز میاریمش و دوباره در فریزر میذاریم تا بستنی از اطراف ظرف شروع به بسته شدن بکنه و این دفعه هر نیم ساعت یا 45 دقیقه یک بار از ف یزر در میاریم و بستنی گه اطراف ظرف بسته شده به مرکز ظرف میاریم ( زمان دقیقی برای تهیه بستنی نمیتونم بگم چون بستگی به درجه فریزتون داره. برای من تقریبا 9 ساعتی طول کشید ) باید اینکار رو ادامه بدین تا کاملا مواد مرکز ظرفتون هم سفت بشه و فرم بستنی بگیره اگه دوس دارین بستنی شما خامه یا پسته هم داشته باشه تو مرحله اخر اضافه میکنین البته اگه میخواین تیکه های خامه توش یخ نزنه حتما باید از خامه پرچرب استفاده کنین وخامه را کمی با چنگال میزنین وتوی یک نایلکس پخش کنین وداخل فریزر قرار بدین تا خودش رو بگیره.
خامه که خودش رو گرفت خردش کنید و داخل بستنی میریزیم ومخلوطش میکنیم توی این مرحله که مخلوطش کردیم توی یه ظرف دربسته بریزین وبذارین تو فریزر.
@honar_dar_khane
#سمبوسه_گوشت_و_سيب_زمينی_
پياز وخلال كردم تفت دادم وگوشت چرخ كرده را باهاش سرخ كردم زردجوبه فلفل قرمز وسياه ادويه كاري وپودر دونه گشنيز اضافه كردم تفت دادم وبعد مقداري جعفري وگشنيز ريز شده اضافه كردم ومخلوط ويه تفت كوچولو دادم ٤تا سيب زميني متوسط آبپز شده وله شده را به آن اضافه كردم ومخلوط كردم توي اين مرحله احتياج به تفت زياد نداره وميتوانيد فقط مخلوط بشه وبعد طبق فيلمي كه گذاشتم ميتونيد سمبوسه ها رو بپيچونيد.
سس سمبوسه:
تمرهندي را با آب جوش خيس كردم وبعد آنراصاف وشيره اش را گرفتم روي حرارت گذاشتم جوش كه آمد كمي رب گوجه فرنگي وفلفل قرمز(فراوان) ريختم و وقتي كم آب شد از حرارت برداشتم وسس آماده شد.
مقدار فلفل به خودتون بستگي داره من كه خيلي تند دوست دارم.
@honar_dar_khane
#کباب_بختیاری #کباب #غذای_ایرانی #خوشمزه_ها طرز تهیه : ابتدا سینه مرغ را به اندازه که میخواین تیکه تیکه های مربعی کنین بعد داخل طرفی با پیاز خلالی شده و آبلیمو تازه و زعفران و روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه مرینت کنید بزارین در یخچال تقریبا یه ۲۴ ساعت بمونه و بعد برای گوشت ها هم همینطور فقط باید پیاز خلالی و فلفل سیاه و رب نارنج و نمک و روغن زیتون و یا سس سویا مرینت کنید بزارید مانند مرغ در یخچال بعد با فلفل دلمه ای رنگی و پیاز به سیخ بکشید و کباب کنید
@honar_dar_khane
#دسر_شکری😍😍
فقط کافیه ژله ای که درست می کنید رو یکم غلیظتر کنید یعنی مقدار آب کمتری بریزید و توی قالب های کوچکتر بگذارید و زمان بیشتری توی یخچال نگه دارید
و در آخر توی شکر بغلتانید.
@honar_dar_khane
#لوبیا_پلو
در حد ترکیدن خوردم 😁جای همگی خالی😋🤗
مامان اینبار لوبیا پلو رو با #گوشت_بوقلمون پخت که خیلی هم خوشمزه بود 😋 برا تنوع تو غذاها خیلی خوبه
.
.
مثل همون روش پخت همیشگی که با گوشت میپزیم منتها اینبار گوشت بوقلمون یا مرغ جای گوشت بریزید زمان پختشم خیلی کمتره ؛
.
.
به اینصورت که برنج رو خیس میکنیم
تو تابه پیاز داغ درست میکنیم گوشت سینه بوقلمون که خرد مکعبی کرده بودیمو با پیاز داغ تفت میدیم زردچوبه و ادویه میزنیم دو قاشق رب گوجه بزنید و تفت میدیم
یکم بعد لوبیاهای سرخ شده و هویج خلالی سرخ شده و نمک و فلفل دارچین و زعفرون رو به گوشت اضافه میکنیم و مقداری آب ریخته و میزاریم پخته بشه تا به روغن بیفته
در انتهای پخت باید آب گوشت تموم بشه و شبیه سسی غلیظ و خوشمزه باقی بمونه
برنج رو مثل همیشه آبکش میکنیم ولی زنده تر چون لوبیا و گوشت سس داره ممکنه خمیر بشه برنج
بعد ته دیگ دلخواه بزارین و لایه لایه برنج و مایه لوبیا بریزید تا تموم بشه
یکم زعفرون دم شده هم بریزید رو برنج و دم کنید
نوش جان
@honar_dar_khane