eitaa logo
هنــر در خانه
25.9هزار دنبال‌کننده
22.9هزار عکس
23.4هزار ویدیو
53 فایل
آیدی جهت سفارش تبلیغ ⇓ @roya8867 @Amirhosseiin4 تعرفه تبلیغ ⇓ @tabligh_honar_dar_khane ادمین تبادل ⇓ @ __________________________ تاسیس کانال ⇐ ٢٧ فروردین ١٣٩٧ __________________________
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ کتلت مرغ مغزدار😋 یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم ✔️ با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدید اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه عزیزای دلم این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشه. @honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باسلیقه تزئین جعبه کلید برق خیلی خلاقانه س ببینید 😍👆 @honar_dar_khane
آب میوه های طبیعی که دوست دارین رو (با شکر یا بدون شکر) توی قالب شکلات یا قالب یخ توی فریزر بزارین و با این ایده خوشگل و فانتزی مهمونارو غافلگیر کنین این ایده خوشگل و خنک و رنگی رنگی تو این فصل خیلی میچسبه😋 میتونین از این ایده برای خنک شدن نوشیدنی هاتون استفاده کنین مواظب باشین یخارو قورت ندین 😘 @honar_dar_khane
✔️سبزی‌ها را هرگز روی زیراندازهای پلاستیکی پهن نکنید، چون این کار تبادل هوا را مختل می‌کند و بعد از چند ساعت سبزی‌ها حالت گندیدگی پیدا می‌کنند. بهترین زیرانداز برای خشک کردن سبزی‌ها پارچه‌های نازک نخی هستند به شرط آن که هر چند ساعت یک بار سبزی‌های روی آن زیر و رو شوند @honar_dar_khane
😍 📍نكته هاي مرصع پلو 📍 . 🔑من مرصع پلو رو با فيله حلزوني درست مي كنم 🔑🥕هويج رشته اي رو با روغن حيواني و كمي شكر تفت دادم و نصف استكان آب اضافه كردم و يك ربع زمان دادن تا بپزه و كامل آبش كشيده بشه براي 🔑🍊مرصع پلو از خلال پوست پرتقال هم استفاده ميشه كه من اين بار نداشتم، نريختم، ولي براي درست كردنش، پوست پرتقال رو نازك خلال كنين و دقت كنين قسمت سفيدش رو كامل جدا كنين، بعد دو دفعه هر بار به مدت يك ربع داخل آب با چنتا تكه يخ بريزين و آبكشي كنين ، بعدش دو دفعه داخل آبجشو بذارين چند دقيقه بجوشه، اينجوري تلخيش گرفته ميشه، بعدش با كره يا روغن حيواني تفت بدين، 🔑براي خلال پست و بادوم هم من فقط كمي داخل روغن مي ريزيم ، تفت نمي دم چون رنگ پسته تغيير مي كنه خيلي دوسش ندارم، در اين مورد اگر پيشنهادي دارين بگين 🔑🍇براي زرشك هم يك ربع خيس مي كنم بعد با شكر و روغن حيواني يا كره همزمان مي گذارم روي حرارت و تفت ميدم ، خيلي كم ، به حدي كه شكر آب بشه، زياد بمونه تيره ميشه 🔑براي كشمش هم مثل زرشك يك ربع خيس مي كنم و بعد همزمان بهش روغن اضافه مي كنم و ذارم روي حرات و يك تفت كوچيك ميدم ، كشمش نبايد زياد حرارت ببينه @honar_dar_khane
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قاب گوشیتون رو خودتون تزئین کنید به سادگی و بدون هزینه 😍👌🏻📱 @honar_dar_khane
سلااام عزیزای دل حالتون چطوره 😍؟؟ جنس آبچکون من زیاد خوب نیست هر یه مدت اینجوری میشه برا کسایی که ابچکونشون زنگ میزنه این راه عالیه همینطور که تو عکس میبینید تمیز میشه و هیچ ردی نمیمونه ...از این دو مدل چند منظوره چند تا اسپره میکنم و پودر ماشین میزنم و با اسکاچ خوب میکشم روش جاهایی هم که نمیشه بادست انجام بدم با مسواک میزنم 🌸 @honar_dar_khane
پاشیدن نمک روی تخته می تواند جلوی اشک های ناشی از پوست گرفتن پیاز را بگیرد. @honar_dar_khane
استفاده از شلف برای @honar_dar_khane
👩‍🍳مواد لازم گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم آرد نخودچی نیم پیمانه نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری پیازمتوسط رنده شده ۱ عدد پیاز خرد شده ۱ عدد رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری زردچوبه یک قاشق مرباخوری نمک‌و فلفل به میزان لازم. درظرفی گوشت چرخ کرده،آردنخودچی،پیازرنده شده،زردچوبه،نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری نعنا را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا وقتی که به دست نچسبه برای اینکار توی دستوراین غذا درحدنصف استکان آب هم‌میتونید به موادتون اضافه کنید ..نیم‌ساعت اگرزمان‌بدیدو موادتون‌روبزارید تو یخچال خیلی بهتره.بعداز این مدت ازموادگوشتی به اندازه گردو برداشته و گرد کنیدو درظرفی بزارید.حالا یک‌عددپیازرو در ظرفی خردکرده و سرخ کنیدتا سبک‌بشه پیازتون سپس بهش رب گوجه،زردچوبه،نمک،فلفل و بقیه نعنا رو اضافه کنیدوتفت بدیدو درحدود پنج پیمانه آب اضافه کنیدوبزارید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد قرمزه های آماده شده رو داخل آب بزارید و تا پنج دقیقه در ظرفتونو نزارید بعد از این مدت در ظرفتون رو بزارید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اجازه بدید تا غذاتون‌ خوب بپزه. @honar_dar_khane
اینم یه خوشمزه دیگه از گیلان عزیزمون این قورمه سبزی فرقش با بقیه قورمه سبزیا اینه که از مرغ استفاده میشه داخلش و لیمو عمانی نداره....اول مرغ رو با یدونه پیاز نگینی تفت دادم و بعد سبزی مخصوص قورمه ( تره و جعفری به میزان بیشتر و گشنیز به مقدار کمتر و خیلی کم هم شنبلیله و اسفناج ) رو که از قبل سرخش کردم به مقدار نیاز بهش اضافه کردم و دو لیوان آب ولرم و یک استکان آبغوره هم زمان بهش اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته...👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼 اخرای مراحل پخت بهش لوبیا قرمز پخته شده اضافه کردم....من ترجیحا لوبیا رو از قبل میپزم و آبش رو میریزم دور....یعنی لوبیای خیس شده رو مستقیم به خورشت اضافه نمیکنم...وقتی لوبیای پخته رو اضافه کردم یه مقدار دیگه میزارم تا خوب جا بیفته و برش میدارم... @honar_dar_khane
🥗 خوراک بادمجان پنیر مواد لازم: 2 عدد بادمجان 2 قاشق روغن 2 لیوان پنیر پیتزا 1 لیوان سس کچاپ 250 گرم گوشت 1 فلفل دلمه 1 پیاز خرد شده نمک و فلفل زردچوبه و آویشن طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. سپس روغن را در ماهیتابه روی حرارت متوسط گذاشته، پیاز ریخته و تفت دهید. سپس گوشت و فلفل دلمه را اضافه کنید و تفت دهید و در آخر نمک و ادویه بریزید و هم بزنید تا گوشت کامل بپزد. همزمان بادمجان ها را بصورت گرد برش دهید. ظرف فر را آماده کنید و کف ظرف را یک لایه بادمجان گذاشته، سپس مخلوط گوشت و بعد سس کچاپ را اضافه کنید و در آخر پنیر بریزید و همین مراحل را برای لایه دوم ادامه دهید. سپس ظرف را برای مدت 25 دقیقه تا زمانی که بادمجان پخته شود؛ داخل فر قرار دهید. در پایان، ظرف را از فر خارج کرده و با جعفری خرده شده سرو کنید. @honar_dar_khane