eitaa logo
هنــر در خانه
25.9هزار دنبال‌کننده
22.9هزار عکس
23.4هزار ویدیو
53 فایل
آیدی جهت سفارش تبلیغ ⇓ @roya8867 @Amirhosseiin4 تعرفه تبلیغ ⇓ @tabligh_honar_dar_khane ادمین تبادل ⇓ @ __________________________ تاسیس کانال ⇐ ٢٧ فروردین ١٣٩٧ __________________________
مشاهده در ایتا
دانلود
پياز وخلال كردم تفت دادم وگوشت چرخ كرده را باهاش سرخ كردم زردجوبه فلفل قرمز وسياه ادويه كاري وپودر دونه گشنيز اضافه كردم تفت دادم وبعد مقداري جعفري وگشنيز ريز شده اضافه كردم ومخلوط ويه تفت كوچولو دادم ٤تا سيب زميني متوسط آبپز شده وله شده را به آن اضافه كردم ومخلوط كردم توي اين مرحله احتياج به تفت زياد نداره وميتوانيد فقط مخلوط بشه وبعد طبق فيلمي كه گذاشتم ميتونيد سمبوسه ها رو بپيچونيد. سس سمبوسه: تمرهندي را با آب جوش خيس كردم وبعد آنراصاف وشيره اش را گرفتم روي حرارت گذاشتم جوش كه آمد كمي رب گوجه فرنگي وفلفل قرمز(فراوان) ريختم و وقتي كم آب شد از حرارت برداشتم وسس آماده شد. مقدار فلفل به خودتون بستگي داره من كه خيلي تند دوست دارم. @honar_dar_khane
طرز تهیه : ابتدا سینه مرغ را به اندازه که میخواین تیکه تیکه های مربعی کنین بعد داخل طرفی با پیاز خلالی شده و آبلیمو تازه و زعفران و روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه مرینت کنید بزارین در یخچال تقریبا یه ۲۴ ساعت بمونه و بعد برای گوشت ها هم همینطور فقط باید پیاز خلالی و فلفل سیاه و رب نارنج و نمک و روغن زیتون و یا سس سویا مرینت کنید ‌بزارید مانند مرغ در یخچال بعد با فلفل دلمه ای رنگی و پیاز به سیخ بکشید و کباب کنید @honar_dar_khane
😍😍 فقط کافیه ژله ای که درست می کنید رو یکم غلیظتر کنید یعنی مقدار آب کمتری بریزید و توی قالب های کوچکتر بگذارید و زمان بیشتری توی یخچال نگه دارید و در آخر توی شکر بغلتانید. @honar_dar_khane
در حد ترکیدن خوردم 😁جای همگی خالی😋🤗 مامان اینبار لوبیا پلو رو با پخت که خیلی هم خوشمزه بود 😋 برا تنوع تو غذاها خیلی خوبه . . مثل همون روش پخت همیشگی که با گوشت میپزیم منتها اینبار گوشت بوقلمون یا مرغ جای گوشت بریزید زمان پختشم خیلی کمتره ؛ . . به اینصورت که برنج رو خیس میکنیم تو تابه پیاز داغ درست میکنیم گوشت سینه بوقلمون که خرد مکعبی کرده بودیمو با پیاز داغ تفت میدیم زردچوبه و ادویه میزنیم دو قاشق رب گوجه بزنید و تفت میدیم یکم بعد لوبیاهای سرخ شده و هویج خلالی سرخ شده و نمک و فلفل دارچین و زعفرون رو به گوشت اضافه میکنیم و مقداری آب ریخته و میزاریم پخته بشه تا به روغن بیفته در انتهای پخت باید آب گوشت تموم بشه و شبیه سسی غلیظ و خوشمزه باقی بمونه برنج رو مثل همیشه آبکش میکنیم ولی زنده تر چون لوبیا و گوشت سس داره ممکنه خمیر بشه برنج بعد ته دیگ دلخواه بزارین و لایه لایه برنج و مایه لوبیا بریزید تا تموم بشه یکم زعفرون دم شده هم بریزید رو برنج و دم کنید نوش جان @honar_dar_khane
💐💐💐 : مواد لازم برای تهیه فلافل * نخود 300 گرم * پیاز یک عدد * جعفری نصف استکان * سیر 3 حبه * آرد نخودچی دو قاشق غذا خوری * ادویه ( فلفل سیاه، زیره سبز و تخم گشنیز هر کدوم یه قاشق چای خوری رو باهم پودرو مخلوط میکنیم) * تخم مرغ 1 عدد در صورت تمایل * نمک به مقدار لازم طرز تهیه فلافل برای تهیه فلافل نخود رو باید خیس بدیم. خیس خوردن نخود کمی طول میکشه، ولی اگر به نخود در حال خیس خوردن مقداری نمک اضافه کنیم زمان خیس خوردنش نصف میشه و در عرض دو سه ساعت نخود آب رو به خودش جذب میکنه. برای همه حبوبات میشه از این روش استفاده کرد. اینو واسه وقتایی گفتم که عجله داریم و از قبل فکرشو نکردیم. برای فلافل راحتترین راه اینه که بعد از خیس خوردن نخود، اون رو به همراه پیاز و سیر و ادویه و جعفری داخل میکسر یا همون مخلوط کن بریزیم و خلاص. ولی اگر در دسترستون نبود مبتونین نخود رو چرخ کنین و به همراه سیر و پیاز رنده شده و جعفری خرد شده ورز بدین. برای میکس هم لازم نیست خیلی مواد رو له کنیم.  بعد از میکس کردن، آرد رو اضافه میکنیم. تخم مرغ رو هم به مواد اضافه میکنیم و مواد رو خوب ورز میدیم.بعد هم به شکل توپ در میاریم و در روغن سرخ میکنیم. نکته دیگه در مورد فلافل اینه که متاسفانه فلافل رو باید در روغن زیاد سرخ کرد تا هم زیبا تر بشه و هم یکدست پخته بشه. ولی میتونین در انتها با دستمال روغنش رو بگیرید. @honar_dar_khane
مواد لازم برای 6 – 5 نفر : گوشت بی استخوان : نیم کیلو بادمجان قلمی : 12-10 عدد عدس : 250 گرم پیاز سرخ شده : 3 قاشق غذا خوری كشك ساییده غلیظ : 2 یا 3 فنجان گردوی چرخ شده : 1.2 فنجان زعفران ساییده : 1.2 فنجان سیر داغ : 3 قاشق غذاخوری نعناع داغ : 3 قاشق غذاخوری نمك و فلفل : به مقدار کافی ✍طرز تهیه : گوشت را چند تكه كرده ، می شوییم و با كمی روغن تفت می دهیم . سپس همراه سه لیوان آب و پیاز سرخ شده، روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت ، عدس خیس خورده را به آن اضافه می كنیم . بعد بادنجان های سرخ شده را به گوشت و عدس پخته اضافه می كنیم تا بادنجان ها هم بپزد و آب آن كشیده شود.سپس با گوشت كوب ، آن را می كوبیم تا كاملا" له شود.حلیم را روی حرارت فر قرار می دهیم و كمی آن را هم می زنیم تا مایع حلیم كشدار شود. به تدریج كشك را به آن اضافه كرده و مرتبا" آن را هم می زنیم تاحلیم بجوشد و ته نگیرد . روی حلیم را با كمی كشك، نعناع داغ و سیرداغ تزئین می كنیم .نوش جان @honar_dar_khane
❄️حلوا شیر عسلی مواد لازم برای حلوا شیر عسلی : 🔆نصف قوطی شیر عسلی 🔆رشته شعریه یا کادایف یک لیوان خرد شدە 🔆آرد یک لیوان 🔆کره دە گرم 🔆روغن مایع یک سوم لیوان 🔆پودر هل و زعفران به میزان لازم 🔆گردو خرد شده نصف پیمانه 🍨برای درست کردن حلوا شیر عسلی رشته ها را خرد کنیند و داخل کره حدود ۵-۶ دقیقه تفت بدهید تا کمی سرخ بشود. فقط مراقب باشید تا نسوزد چون نازک هست. 🍨بعد آرد را 5 دقیقە تفت بدهید و روغن را اضافه نمایید و دوباره پنج دقیقه تفت دهید(اگر خواستید رنگش تیرە تر باشد بیشتر تفت بدهید . 🍨سپس را اضافه کنید و هل و زعفران و رشته تفت داده شده را اضافه کرده و با هم کمی تفت بدهید و در نهایت شیر عسل را تا جایی اضافه کنید که خمیر سفتی بشود و غوطه ور نباشد . اگر حلوا از داغی افتاد کمی از حلوا را بردارید و بیسکویت اوریو را وسطش بگذارید و گرد نمایید و در نهایت در پودر نارگیل بزنید . به این ترتیب حلوا برای سرو آماده می شود. @honar_dar_khane