6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_رومیزی
شمام اگه گیپوری،دانتلی،پرده ای چیزی دارید که بشه ازش استفاده کرد دست بکار بشید😉
کلیپ آموزش رو گذاشتم با صدا ببینید که توضیح دادم همه چیو 😊
فق یه چیزو بگم که به جای چسب میتونید از نخ نامرئی استفاده کنید و کوک بزنید من چون حال نداشتم به چسب بسنده کردم😁😁
اینکار فقط یکم خلاقیت و حوصله میخواد حتی میتونید ترکیبی از مخمل یا ساتن هم استفاده کنید دیگه دستتون بازه هرجور دلتون بخواد میتونید کار کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
@honar_dar_khane
#ترفند خانه داری
این اباژور قدیمی را کاملا رنگ کردم و بازسازی کردم
اول با رنگ مولتی سورفیس سفید چند دست رنگش کردم بعد رنگ پودری طلایی رو با وارنیش مخلوط و قسمت های طلایی رو رنگ کردم و بعد از خشک شدن وارنیش زدم.شیلد رو چندین بار با رنگ مولتی سورفیس سفید رنگ کردم و درپایان نوارطلایی رو با چسب حرارتی چسبوندم
.
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستن_پاپیون شیک ب روش آسان
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
ژله رنگین کمان 🌈🌈🌈
.
برای این مدل ژله من از پودر ژله های
انگور، بلوبري، ليمونعنا، پرتقال و موز استفاده کردم
هر بسته ژله رو با آب جوش حل کنید و روی کانتر آشپزخونه بزارید تا کاملا خنک شود یعنی گرما نداشته باشد
شیر کم چرب هم حدود دو ساعت از یخچال خارج کنید بزارید هم دمای محیط بشه یعنی انگشتتون سرما حس نکنه
اول از ژله انگور شروع میکنیم و یک لیوان (فرانسوی دسته دار ) شیر به ژله خنک شده اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم اگر باز ذرات شیر حل نشد و دون دون بود با همزن کاپوچینو یکم هم بزنید حل میشه
حالا قالب رو با برس چرب کنید و داخل یه ظرف بزرگ تر مقداری حبوبات بریزید و قالب رو به صورت کج بزارید و ژله انگور رو بریزید وقتی بست همین عمل رو برای باقی ژله ها تکرار کنید یعنی اول با شیر مخلوط کنید بعد داخل قالب بریزید من هر لایه رو حدود بیست دقیقه داخل فریزر گذاشتم تا ژله برنده بعد لایه بعد
قالب که چرب باشه ژله راحت خارج میشه اول لبه های دسر و آزاد کنید بعد بشقاب و بزارید درب قالب و با یه حرکت برگردانید داخل ظرف سرو و تامام 😉.
----☆✿❀🍃🌹🍃❀✿☆----
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کورن_داگ
یه ایده عالی برای پذیرایی مخصوصا جشن تولد 🌸🌼💕
عزیزای دل برای این فینگرفود به خمیر جادویی یا پیتزا احتیاج داریم و سوسیس یا هات داگ بعد در روغن سرخ کنید یا با درجه حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 😍😋
----☆✿❀🍃🦋🍃❀✿☆----
@honar_dar_khane
این هم یک #ژله_طبقاتی زیبا🌹💕
.
برای تهیه این ژله زیبا، ابتدا خیلی کم کف قالبتون و چرب کنید، برای لایه اول از ژله کیوی یا لیموترش استفاده کنید ، میوه استفاده شده در لایه اول انگور سبز هست.
برای لایه دوم از پاناکوتای وانیلی استفاده شده، که دستورش و قبلا چند بار براتون گذاشتم، البته می تونید از ژله بستنی هم استفاده کنید، یعنی ترکیب ژله الوورا و بستنی وانیلی ولی دقت کنید ژله بستنی به این سفیدی نمیشه.
وبرای لایه اخر هم از ژله توت فرنگی به همراه توت فرنگی استفاده شده
دقت کنید توت فرنگی هاتون و برش نزنید و به درسته داخل ژله بذارید ، چون اگر برش بدید، احتمال زیاد ژله تون میبره.
┅✿❀🍃🌸🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
#باسلوق #رنگی_رنگی
#باسلوق_ژله_ای
نصف لیوان نشاسته ی گل رو یک لیوان سر خالی تقریبا یه بند انگشت کمتر از یه لیوان آب سرد مخلوط و هم می زنیم و یه لیوان سر خالی شکر و دو قاشق گلاب و سه قاشق روغن مایع و یه قاشق چایخوری پودر ژلاتین و یه بسته پودر ژله با طعم دلخواه همه رو با هم مخلوط می کنیم و میزاریم رو گاز و مرتب هم می زنیم تا غلیظ و شفاف بشه و تو سینی سلفون می کشیم و می ریزیم روش و تو دمای آشپزخونه میزاریم بمونه و رنگ بعدی رو هم به همین روش آماده کرده و میریزیم روی لایه ی قبلی و میزاریم یخچال تا چندساعت بمونه بعد میاریم بیرون و برش میدیم و تو پودر نارگیل یا آرد میغلطونیم.
👈👈من برای هر رنگ مواد رو دوبرابر کردم .در حقیقت چهار بسته پودر ژله استفاده کردم.دو بسته شاتوت و دو بسته بلوبری👉
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
#دسر_محلبیبا کاداییف تک نفره 🍷🍹
مواد لازم:
۵۰۰ گرم تل کاداییف
۳ ق غ کره
۴ ق غ شکر
۱ لیوان مغز گردو خرد شده
مواد لازم برای محلبی:
۱ لیتر شیر
۳ ق غ آرد
۳ ق غ نشاسته
۱ لیوان شکر
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱ پاکت خامه صبحانه
طرز تهیه:
در یک تابه کره را آب کنید، سپس روی آن کاداییف را اضافه کنید و ۴ ق غ شکر را اضافه کنید و تفت بدهید تا طلایی شود.گردو خرد شده را هم اضافه کنید کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
برای آماده کردن محلبی، در یک قابلمه یک لیتر شیر، آرد و نشاسته، شکر و زرده ی تخم مرغ را بریزید و روی حرارت ملایم تا زمانی که غلیظ شود هم بزنید و بپزید. وقتی محلبی به غلظت رسید از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود . بعد از سرد شدن محلبی خامه را اضافه کنید و با همزن تا زمانی که صاف و یک دست شود هم بزنید. کف ظرف سروتان از کاداییف بگذارید روی آن محلبی بریزید و دوباره از کاداییف بریزید و تزئین کنید.
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
@honar_dar_khane