کارزار مردمی دعوت به انتخابات ریاست جمهوری در شبکه تعاملی فارس.
#جمعه_می_آییم و #قرار_انتخاب ما پای صندوق های رأی.
لطفا این پویش را حمایت کنین.
https://farsnews.ir/karamouzian/1719832403219536044
🔹 وحید حقانیان رسماً از پزشکیان حمایت کرد!
قابل توجه اون دسته افرادی که میگفتن نگید دفتر رهبری با رهبری فرق داره و مگه میشه تو دفتر رهبری کسی باشه که با فضای فکری رهبر انقلاب متفاوت باشه!
این مردک وحید حقانیان تنها یک نمونه از این افراد هست. این فرد، سالیان متمادی جزء نزدیک ترین افراد به حضرت آقا بود به طوری نزدیک بود که از جزیی ترین اطلاعات دفتر آگاهی داشت. هر چند که بعد از مشخص شدن انحرافات از مسئولیت کنار گذاشته شد.
از این حقانیان ها در دفتر رهبری کم نیستند که دیر یا زود مثل این مردک گندشان در خواهد آمد.
این مسئله را به این خاطر بیان کردیم که دوستان باید چشم و گوششان فقط به کلام و لسان شخص حضرت آقا باشد نه اعضای دفتر که همانند صفر هایی بی ارزش هستند که در کنار وجود بابرکت رهبر عزیز انقلاب بزرگ می شوند وگرنه خودشون فی نفسه بی ارزش هستند و اتفاقا مثل حقانیان دقیقه ۹۰ دقیقا برخلاف گفتمان حضرت آقا که همان انتخاب اصلح است، به نفع دشمن غش می کنند.
چشم و گوشتون به لسان حضرت آقا باشه نه به صفحه توییتر و اینستا و..... دفتر نشر اثار و افرادی که ادعا میکنند از اعضای دفتر هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیه دکتر مینا مهرنوش درباره انتخابات
💠 #کانال_هنر_تبیین، #زیست_عفیفانه #محض_اطلاع
#نهضت_آگاهسازی_و_مطالبه_گری
@honaretabyin
ستاد پزشکیان یا ستاد جلیلی ؟
کدام از دل مستضعفین است ؟
آقای پزشکیان با این ستاد، نمیشود برای محرومان کار کرد !
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حضور سید هادی خامنه ای (برادر مقام معظم رهبری) در یک روستا برای تبلیغ آقای پزشکیان ( مردم عادی که نمیدانند تفکر و نگاه ایشون با حضرت آقا متفاوت هست... آنها فکر میکنند سید هادی با هماهنگی حضرت آقا آمده پس پزشکیان مورد تایید رهبری هست...)
🟢 باید اساتیدی همچون پناهیان، عالی، رفیعی، نظافت و دیگر طلاب و شخصیتهای اثرگذار به کفِ میدان در روستاها و شهرهای کوچک و بزرگ بیایند و دکتر جلیلی رو تبلیغ کنند.
🔴 جریان اصلاحات همه ظرفیتهاش رو به میدان آورده، ما هم اگه پیروزی میخواهیم باید با تمام قوا به میدان بیائیم.
🔻 از روستاها و مناطق حاشیه ای غافل نشیم
🔰امام خمینی ره:
«در این ایام که اعلان می کنند مساله انتخاب رئیس جمهور، آن اشخاصی که در حوزه ها هستند باید دست از کارها بردارند و راه بیفتند توی شهرها و دهات و روستاها و آن جاهای دور افتاده و کمک کنند. و اگر نکنند، فردا مسئولند پیش خدا و اگر مسامحه کنند، فردا مسئولند پیش خدا.
مردم را دعوت کنند به دخالت در امور، به انتخاب یک رئیس جمهور صحیح، کمک کنند برای رساندن صندوق ها به روستاهای دور افتاده. اگر شما نکنید آنهایی که بر ضد شما هستند، می کنند این کار را، تبلیغ میکنند آنجا ها.
شما تا مبلغ اسلام هستید؛ امروز تبلیغ اسلام، برای حفظ خود اسلام، تبلیغ این است که رئیس جمهورتان را خودتان تعیین کنید. اهمیت این همان اهمیتی است که اسلام دارد. یک نفری که وارد بشود و در رأس امور واقع بشود و خدای نخواسته فاسد از کار درآید، یک کشور را به فساد میکشاند.»
🔴کانال مطالعات فرهنگ وفضای مجازی
https://eitaa.com/joinchat/1256587499Ca01c6ba136
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخرین نماز قبل از شهادت آیت الله رئیسی وقتی همه برای نماز جمع شدن، یه مردی سمت شهید رئیسی رفت تا دستش رو ببوسه؛ سید شهید جلوش رو گرفت و گفت: بگذار روز قیامت بتونیم جواب بدیم...💔😢
🗣 مُحَمَّدیسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وحشیگری ضد انقلاب و سلطنتطلبان علیه رایدهندگان،شهرام همایون را به عذرخواهی واداشت!
البته به این مجری سلطنتطلب باید خاطر نشان کرد که درهمین شبکه به میلیونها ایرانی بدلیل رای دادن جسارت میشود، اگر این شخص واقعا از این رفتارها ناراحت است، ابتدا باید از رسانه خودش شروع کند.
🗣 🇮🇷IranicTV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاجیزاده: دولت قبل (روحانی) حتی از آزمایش موشکی هم حالشان بهم میخورد!
پ.ن: چیزی هست که به عزت و صلاح ایران ربط داشته باشه و این تیم ذلیل از اون بدشون نیاد؟
#پزشکیان #دولت_سوم_روحانی
🗣 پوریا فاضل | pouriya fazel
اقدامات دولت #رئیس_جمهور_شهید درحوزه مسکن:
۱- آغاز عملیات ساخت بیش از ۲ میلیون و۶۰۰هزار مسکن
۲- تکمیل و تحویل ۱۳۳ هزار مسکن مهر باقیمانده
۳- تحویل۵۶۰هزار واحد
۴- رشد تولید مسکن از منفی ۶/۹٪ در ابتدای دولت به مثبت۷/۱٪
#گزارش_به_مردم
#مسکن_مردم
🗣 مهرداد بذرپاش
🗣 محمد بهادری جهرمی (
از طریق کنکور بدون سهمیه و با رتبه یک وارد دانشگاه تهران شدم
حاضرم در دانشگاه تهران در حضور دانشجویان در نقش هیات منصفه راجع به دروغ گویی تان مناظره کنم
ضمنا راجع به نقش معاون رئیس جمهور در دهه نود در جذب خودتون در دانشگاه تهران بجای دانشگاه شهرکرد توضیحی دارید؟
#شفافیت
#وقاحت
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🗣 محسن برهانی (
دهه نود برای شما و برادرتان (محمدآقا) که تاریک نبود بلکه نورٌ علی نور بود؛ بدون زحمت و بدون دادن آزمون دکتری، دکترا گرفتید و با تهدید رییس دانشگاه به انفصال، عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس شدید.
تا باشه از این تاریکیها باشه!
ان شاءالله مردم در روز جمعه مرخصتان میکنند.
27.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقای پزشکیان یک وزارتخانه را نتوانست بچرخاند و در مجلسِ اصلاحطلبان استیضاح شد
در متن آن دلیل استیضاح، بیکفایتی و بیمدیریتی نوشته شده است.
سوالات آزمون دستیاری پزشکی در آن دوره به فروش رفت.
به لطف اللهی با انتخاب درست مردم، دکتر #جلیلی حق مردم را از این بیکفایتها خواهد ستاند
🗣 AliReza Zakani | علیرضا زاکانی
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1719761117689871029
🗒 دولتمردی، جراحی است اما نه جراحی «قلب»، بلکه جراحی «اقتصاد» و «سیاست» و «فرهنگ». جراح قلب را از این اتاق عمل، بیرون برانید و ایران را به اصحاب ندانستن و ندانمکاری و نفهمیدن نسپارید. میشود و میتوان، اما او چون نمیداند، نمیتواند. کسیکه تدبیر ندارد، حاکمیت را در تعلیق و سرگردانی نگاه میدارد.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1719774509730168478
🗒 در تلویزیون و برای مردم از «نهجالبلاغه» میخواند اما در اطرافش و در ستادش، با «قاسطین سیاستباز» و «ناکثین سرمایهدار» مینشیند. در رویصحنه، از «عدالت» و «حق» میگوید، اما در پشتصحنه، همپیالهی «قدرتپرستان» و «زرسالاران» است. به قصد عوامفریبی، نمایش میدهد و بازیگری میکند تا رأی به چنگ آورد.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1719812719588116677
🗒 پزشکیان، چارهای جز ایجاد موج «جلیلیهراسی» ندارد؛ چون خودش تهیدست است، باید از رقیبش، «هیولای هولناک» بسازد. از روی هوس در انتخابات شرکت کرد و تأیید شد؛ اینک خود را در مقابل پرسشها و مسألههایی میبیند که برای هیچیک، «پاسخ» و «راهحل» ندارد. پس سادهترین و مؤثرترین کار، ترور شخصیت جلیلی است.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻دربارۀ کاهش مشارکت سیاسی
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. تجربۀ مشارکت انتخاباتیِ مردم ایران در چهار دهۀ گذشته، روند «خطی» و «یکنواخت» نداشته؛ بلکه همواره «افتوخیز» و «نوسان» داشته است. حتی در دهۀ شصت نیز «چندین مشارکت متوسط» رخ داده است. پس تلاطم در مشارکت انتخاباتی، به معنی این نیست که از این به بعد، با چنین سطحی از مشارکت روبرو خواهیم بود و به طور قهری، در این موقعیّتِ تثبیتشده قرار گرفتهایم. مشارکت سیاسی، گاهی اوج گرفته و گاهی دچار افول شده است و این جابجاییها را نباید برجسته کرد و از آن، بحران مشروعیّت سیاسی را نتیجه گرفت. این سیر، مقطعی و موقتی است و امکان گذار از آن وجود دارد. پس واقعیّت اجتماعی این است که بخشی از مردم، گاهی در عرصۀ سیاسی هستند و گاهی نیستند.
[دوّم]. مشارکت انتخاباتی را باید در چهارچوب انقباض و انبساط «شرایط»، تحلیل کرد، نه بهطور مطلق. انقلاب از «دهۀ تضعیفشده»ای که در آن لیبرال-تکنوکراتها حاکم بودند عبور کرده و در حال گذار به تحوّل جهشی است. ازاینرو، دشواریهای وضع کنونی، مقطعی و موقتی هستند و نوسانها و تلاطمهای دورۀ گذار، طبیعیاند. جامعه، دههای را پشت سر گذارده که «دهۀ تعطیلیِ نسبیِ اقتصاد» بوده و ازاینرو، دچار کاهش «امید اجتماعی» و «اعتماد سیاسی» شده است. ما همچنان زیر آوار این دهۀ مخرّب و تلخ قرار داریم و گویا تا چند سال باید بکوشیم که پیامدهای ناگوار آن را جبران کنیم. بخش عمدۀ کاهش مشارکت را باید به تبعات گذشتهای نسبت داد که همچنان حضور دارد و جامعه را رنج میدهد. روشن است که این وضعِ مستقرشده در طول یک دهه، در مدّت سه سال، برطرف نخواهد شد و نباید انتظار معجزه داشت، بلکه باید صبوری کرد. در این برهه نیز، جامعه بهتدریج درخواهد یافت که وضع و حالش در مسیر «بهبود» است و هرچه این احساس، قویتر شود، مشارکت سیاسی نیز افزایش خواهد یافت.
[سوّم]. بخشی از جامعه، از «منطقۀ حکمرانیِ نظام» خارج شدهاند و در یک «زیستجهانِ موازی» زندگی میکنند که عبارت است از شبکههای اجتماعیِ غربی. ساختار ذهنیِ اینان، خواهناخواه، بازیچۀ القاها و تفسیرهایی است که این شبکهها، مولّد آنها هستند. ذهنیّتِ این پاره از جامعه، به حال خویش، رها شده و در واقع، به دست دشمن سپرده شده و روشن است که دشمن نیز، میکوشد این بخش را از نظام، جدا کند و گسست سیاسی را رقم بزند. شبکههای اجتماعیِ غربی از ما، یارگیری کرده و میان ما، جدایی واقعی افکندهاند؛ چنانکه گویا ما یک جامعه نیستیم. علامه طباطبائی در تفسیر المیزان میگویند: «هممکانی»، تسهیلگر «هماعتقادی» است. پس تفاوت در «زیستجهانِ جغرافیایی»، تفاوت در «زیستجهانِ فرهنگی» را به دنبال دارد. ما و آنها، دچار گسستگیِ مکانی شدیم. اینستاگرام، «وطن دیگر» است و «هویّت دیگر»ی هم میآفریند. ما تکهتکه شدهایم؛ استعمار با ما چنین کرده است.
[چهارم]. در عین حال، نباید غفلت کرد که مسألۀ بخش عمدۀ غایبان انتخابات، «گلایۀ معیشتی» است، نه «گسست سیاسی». ازاینرو، اقتصاد که بهسامان شود، بهصورت طبیعی، باز خواهند گشت. این بخش از جامعه، قصد معارضه و ضدّیّت ندارد و نمیخواهد رو به سوی دیگری داشته باشد، بلکه فقط، خسته و کلافه و سرخورده شده و نمیتواند وضعِ معیشتیاش را تحمّل کند. دشواریهای معیشتی، آنها را بیانگیزه و دلسرد کرده است؛ چنانکه گمان میکنند هر کسی که در قدرت، مستقر شود، تفاوتی در وضع معیشتی آنها رخ نخواهد داد. میتوان گفت دستکم سیدرصد از غایبان انتخابات، چنین درد و دغدغهای دارند. اگر زخمهای معیشتیِ اینان برطرف شود و این «سی درصدِ غایب» به آن «چهل درصدِ حاضر» بپیوندند، مشارکت به حدود «هفتاد درصد» خواهد رسید که مطلوب است. پس نباید از مسأله، خوانشِ سیاسیِ محض داشت و بر طبل «گسست سیاسی» و «شکاف ایدئولوژیک» کوبید و تصوّر کرد که جامعۀ خاموش و غایب، از نظام سیاسی، عبور کرده است. اگر مسأله، چیزی غیر از اقتصاد و معیشت میبود، بهسادگی قابلعلاج نمیبود، اما مسأله، عمق ندارد و اکنون در سطح است و فقط با معیشتِ روزمرّه، گره خورده است. در طول سه سال گذشته، دولت رئیسجمهورِ شهید، از یک سو مشغول مواجهه با خلاءها و نقصانهای بزرگی بوده که دولت تکنوکراتها از خود بهجا نهاده بود؛ و از سوی دیگر، اهتمام وسیع به گشایشهای زیرساختی و مبنایی داشته است. ازاینرو، معیشتِ روزمرّه در حاشیه قرار گرفت و مردم، آنچنان که باید احساس نکردند که تحوّل به زندگیِ شخصیشان رسیده است. اینک باید توان دولت، توزیع شود و زندگیِ روزمرّۀ مردم را نیز پوشش بدهد تا کاهش مشارکت، متوقف شود.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ غوغای دانشجوی ترکزبان در حضور جلیلی
🔻 آقای پزشکیان زمانیکه ماشینسازی تبریز را به ثمن بخس فروختند شما در مجلس نماینده ما بودید
🔻 زمانیکه قطار-تبریز دچار سانحه شد و مردم تبریز در آن کشته شدند، مشاور امروز شما گفت نگران نباشید، مردم بیمه بودند!
🔻 دریاچه ارومیه را هم شهید رئیسی احیا کرد؛ شما امتداد شهید رئیسی هستید
🔻 مردم آذربایجان گول حرفهای پوپولیستی را نخواهند خورد
🔻 آقای جلیلی! ما میدانیم مادر شما ترکزبان و اهل اردبیل هستند؛ اما از این موضوع استفاده ابزاری نکردید
🔻 به آقای جلیلی رای میدهیم؛ چون برای قومیتها احترام قائل است و به آنها وعده و وعید دروغ نمیدهد
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1719858940331054296
🗒 مناظره-۲
پزشکیان میخواهد «قومیت» و «مذهب» را تحریک کند تا برای خود، رأی بسازد. او برخلاف امنیت ملی، در حال تلاش برای فعالسازی گسلها و شکافها است. این نیز مسألهسازی تصنعی و به تعبیر جلیلی، معاملهی انتخاباتی است. جلیلی تلاش میکند که به گفتگو، هندسهی واقعی بدهد و حواشی را بزداید.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1719859687986896743
🗒 مناظره-۴
جلیلی توانسته برای هر «گزارهی نظری»اش، «نمونهی عینی» بیاورد؛ نشان میدهد که نه ذهنزده است و نه عینزده، بلکه دوسویه تحلیل میکند. در مقابل، پزشکیان در سطح مثالهای عوامزده و خیابانی و پیشپاافتاده، متوقف مانده است و یا حداکثر، «شعار» میدهد و «سخنرانی» میکند، اما از برنامه نمیگوید.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1719860213300257153
🗒 مناظره-۵
جلیلی میگوید «اعتراض خیابانی»، حاصل گسستگی مسئولان از مردم و نشنیدن صدای آنها و دوری از میدان و مردم است. اعتراض وقتی به «خیابان» کشیده میشود که دفاتر کارگزاران به روی مردم بسته شد یا آنها در کنار مردم نباشند که صدای مردم را بشنوند. پس باید منطق حکمرانی به سطح زندگی روزمره مردم نزدیک شود.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi