#ترفند
#خانه_داری
خوشبو شدن منزل 😍
١-قبل از شروع کردن به جارو برقی گوشه ای از سرامیک یا فرش کمی پودر ماشین یا صابون رنده شده یا وانیل بریزید و اول اون رو جارو برقی بکشید و بعد فرش ها رو، اینجوری بوی وانیل یا... داخل خونه پخش میشه 🌸
٢-وقتی کیسه جاروبرقی رو خالی کردین همون موقع عطر مورد علاقتون رو به کیسه اسپری کنید و وقتی جاروبرقی رو روشن میکنید بوی عطرتون پخش میشه 🌸
٣-پوست پرتقال همراه یک تکه چوب دارچین داخل ی قابلمه بزارید و کمی توی قابلمه آب بریزید و بزارید جوش بیاد بعد زیرشو کم کنید 🌸
۴-لیمو رو به همراه نعنا + کمی آب توی قابلمه بریزید و بزارید به جوش بیاد بعد زیرشو کم کنید تا بوی نعنا و لیمو توی خونه پخش بشه 🥰
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#رسوب_زدایی_کتری_سماور♥
راحت ترین راه برای از بین بردن جرم های سماور و کتری، استفاده از محلول سرکه سفید و آب است. مقداری سرکه سفید و آب را با نسبت مساوی و یا دو به یک با یکدیگر مخلوط کنید و در سماور، کتری یا چای ساز بریزید و فرصت بدهید آب به جوش آید بر اساس ضخامت رسوب بین ۱۰-۳۰ دقیقه بعد از به جوش آمدن صبر کنید تا عمل جوشیدن آب ادامه پیدا کند .سپس بهتر است حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سرکه و آب در حال جوش در ظرف بماند ، حتما از نتیجه کار شگفت زده می شوید ، مشاهده می کنید رسوبات سماور، کتری یا چای ساز جدا شده و به راحتی و با اسکاچ نرم بدون سختی شسته می شوند . برای اینکه احیانا ظرف بوی سرکه ندهد می توانید ظرف را از آب پر کنید و بگذارید آب بجوشد سپس آب را از درون ظرف خالی کنید و آب کشی کنید. البته این روش به خاطر بوی تند سرکه ممکن است برای بعضی از افراد ناخوشایند باشد
#ترفند
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
مهربان معبودم در این شب زیبا
شب خود و دوستانم را
به تو میسپارم
آرزوهایم زیاد است ...
اما ناب ترین آرزویم
نعمت سلامتیست
برای همه ی عزیزانم
صبور باشیم
مشکلات هم تاریخ انقضا دارند
شب بخیر دوستان
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
خانه ای بسازید لبریز از آرامش
دیوارهایش را با عشق
پیرامونش را با آب زلال مهر و صلح
منظره اش را با افکار
سالم و سبز بیارایید
زندگی فقط یک بار فرصت است
دریابیدش🌷🍃
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#سلامت
نکاتی برای جلوگیری از خستگی چشم !
▫️زمانی که در طول روز برای مدت طولانی به نمایشگر رایانه و صفحه گوشی نگاه میکنید و یا به مطالعه میپردازید، علائمی مانند سوزش چشمها، خارش چشم و خستگی را تجربه میکنید. برای جلوگیری از این مشکلات یا تسکین آن میتوانید اقدامات سادهای انجام بدهید
۱. صفحه رایانه: صفحه نمایشگر رایانه را ۲۰-۲۶ اینچ (۵۰ – ۶۵ سانتی متر) دورتر از چشم و کمی پایینتر از سطح چشم قرار بدهید
۲. محیط کار: نور محیط را برای خلاص شدن از شر تابش خیره کننده و بازتاب شدید تنظیم کنید
۳. عادتهای کاری: قانون ۲۰-۲۰-۲۰ را امتحان کنید. هر ۲۰ دقیقه به مدت ۲۰ ثانیه به چیزی در فاصله ۲۰ فوتی (۶ متری) نگاه کنید
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#سلامت
🔴صبحانه های مفید برای افرادی که زود به زود مریض می شوند.
1-چای سبز و خرما
2-تخم مرغ پخته
3-عسل
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#سلامت
🔺️ در روزهای کرونایی از نوشیدن این چای غافل نشوید
چای بابونه نه تنها بیماری ها را از بین میبرد، بلکه به عنوان یک پیشگیری کننده عالی نیز عمل می کند. در روزهای کرونایی تقویت سیستم ایمنی و کاهش استرس از اهمیت بسیار زیادی برخوردارند. پس در این دوران از نوشیدن این چای غافل نشوید. همچنین این چای به درمان سرماخوردگی نیز کمک میکند
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#سلامت
ریزمغذیهای مفید برای استخوانها
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#سلامت
#جایگزین_اسید_فولیک_در_بارداری
خوردن روزی ۱۴عدد بادام درختیِ تازه شکسته وبصورتی که مانند آدامس جویده شودتا جذب بزاقی صورت گیرد.
در اینصورت میزان هموگلوبین خون بسیار بالا میرود.
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️
✨مهرباني را
✨در قلب کسانی ديدم
✨که بدون هيچ توقعی مهربانند
✨وآنهایی بودن که
✨خودنيازمند محبت بودند
✨ولی بازمحبت ميکردند
✨خدایا!
✨شبی آرام وخوابی رویایی و
✨قلبی نورانی نصیب دوستانم گردان
✨شبتون بهشت ✨💫
✨شب و روزتان پرازآرامش💫
یاعلی مدد
اغلب فكر می كنیم ؛
چون خیلی گرفتاریم به خدا نمی رسیم
اما واقعیت اینست ؛
كه چون به خدا نمی رسیم خیلی گرفتاریم
سلام دوشنبه تون بی نظیر
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#آشپزی
#سوپ_گوجه
🍅
گوجه فرنگی متوسط 4 عدد
کره 1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط رنده شده 1 عدد
آرد 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
آب گوشت 1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
ریحان تازه یا خشک 1 قاشق چایخوری
جعفری تازه یا خشک 1 قاشق چایخوری
طرزتهیه سوپ گوجه فرنگی
در یک قابلمهٔ متوسط مقداری آب را می جوشانیم. گوجه ها را برای 2 الی 3 دقیقه درآب جوش می اندازیم. آب جوش را خالی می کنیم و می گذاریم گوجه ها کمی خنک شود. با این کار پوست گوجه ها راحت کنده می شود. پوست گوجه ها را می کنیم و آنها را ریز خورد می کنیم. با همزن خوب می زنیم تا به صورت پوره نرم در آید، آن را کنار می گذاریم.
کره را روی حرارت ملایم ذوب می کنیم. پیازخرد شده یا رنده شده را در کره تفت می دهیم تا نرم و طلائی شود. آرد را اضافه می کنیم و به مدت 2 دقیقه هم می زنیم. سپس رب گوجه را اضافه می کنیم و باز هم به مدت 1 الی 2 دقیقه هم می زنیم. گوجه های پوره شده و آب گوشت و نمک را می ریزیم و می گذاریم جوش بیاید. پس از اینکه سوپ جوش آمد، حرارت را کم می کنیم و می گذاریم به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم بخارکند.
در آخر فلفل سیاه را اضافه می کنیم و در هنگام سرو روی آن ریحان و جعفری می ریزیم و داغ سرو می کنیم.
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#آشپزی
#_پيتزا_مارگاريتا😍🌹👇
يك پيتزا راحت وخوشمزه
✍طرزتهیه:
#خمير_جادويي از اين قراره:
١ق م خمير مايه رو تو يك فنجان شير ولرم و ٢ ق چ شكر ، درپوش گذاشته ميگذاريم ١٠ دقيقه بمونه عمل بياد، ٣ پيمانه آرد ، يك عدد تخم مرغ ، نصف پيمانه روغن ،نمك و نيم پيمانه شير ، رو در كاسه اي ريخته و خمير مايه را بهش اضافه ميكنيم و ورز ميديم آرد را آرام آرام بهش اضافه مي كنيم تا زيادي سفت نشود ، اگر زيادي خشك بود دو ق غ روغن اضافه كنيد، بعد از اينكه حسابي كشدار و نرم شد روشو روغن مالي كرده و با دستمال مرطوب بپوشونيد و در جاي گرمي قرار دهيد حدودا ٤٥ دقيقه تا يك ساعت، بعد كه حسابي عمل اومد كمي ورز مي دهيم و به هر شكلي كه خواستيم پهنش مي كنيم .من لبه هاش رو كلفت تر برداشتم .
حالا وسط خمير رو سس كچاپ مي ماليم روش پودر سير يا سير تازه خرد شده مي ريزيم چند پر ريحان تازه يا خشك و بعد پنير پيتزا يا موزارلا .گوجه را مي تونيم هم زير پنير بريزيم و هم روش.
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#آشپزی
#خوراک_قفقازی
کدو سبز 2 عدد ، بادمجان 2 عدد ، سینه مرغ پخته شده 1 عدد، هویج 1 عدد، نمک و فلفل و اویشن ، لوبیا سبز آبپز شده حدود یک مُشت ، فلفل دلمه یه دونه کوچیک، گردو یه مشت ، پیاز داغ مقداری ، ماست 2 قاشق غذا خوری، سُس مایونز 3 قاشق غذا خوری، سیر 1 حبه
مرغ رو با یه پیاز و یه چوب دارچین و فلفل دلمه بذارید تا خوب بپزه بعد ریش ریش کنید ...هویج رو به صورت خلالی بُرش بزنید وبه همراه لوبیا سبز بذارید تا خوب پخته بِشَن ... بادمجان و کدو و فلفل دلمه رو هم به صورت خلالی برش بزنید و جدا جدا توی تابه ای که روغن ریختین سرخ کنید...هویج و لوبیا سبز و مرغ رو هم بعد از پختن یه تَفتی بدین بد نیست 😉
در ظرفی سُس مایونز+ماست+سیررنده شده+نمک+فلفل +آویشن +گردو_پیاز داغ رو باهم مخلوط کرده و تمام مواد بالا را که سرخ کرده بودیم به این سُس اضافه میکنیم و خوب مخلوط می کنیم تا تمام طعم ها به خورد هم بِرَن و از همه طعمش به دل بشینه. اصلش اینه. ولی من دوست داشتم هنگام خوردن از دیدنش هم لذت ببرم برای همین مخلوط نکردم و کنار هم چیدم 😊 ✔این خوراک جزو پیش غذاها یا ساندویج های سرد محسوب میشه.
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
هنرکده بانوان هنرمند
#آشپزی قیمه نثار مجلسی 👇👇👇
#قیمه_نثار_مجلسی
برنج چهار پیمانه
گوشت گوسفندی حدود چهارصد گرم ولی بازم بستگی به این داره که پرگوشت تر بخواین یا نه
پیاز دو عدد متوسط
خلال پسته بیست و پنج گرم
خلال بادام سی کرم
رب دو ق غ
کره صد گرم
زرشک به میزان لازم
زعفران و نمک ، زردچوبه به میزان لازم
ابتدا گوشت گوسفندی را به صورت قیمهای خرد کنید . خلال پسته و بادام را در یک فنجان گلاب خیس کنید. بهتر است قطعات گوشت قیمه نثار زیاد درشت نباشند. پیاز را به صورت نازک خلال کنید و تفت بدین . بعد گوشت قیمه شده را اضافه کنید و با پیاز سرخ کنید. سپس کمی زرد چوبه اضافه کنید و بزارید گوشت حسابی پخته بشه
ده دقیقه آخر پخت ، رب گوجهفرنگی را در کره تفت بدین و زعفران ونمک بریزید و این سس را داخل گوشت پخته بریزید بعد از ده دقیقه شعله را خاموش کنید.
خورشی که برای قیمه نثار درست میکنید باید حسابی غلیظ و جا افتاده باشد.
در این فاصله برنج را طبق دستور تمام پلوها آبکش و دم کنید
. سپس زعفران را هم به مقدار دلخواه دم کنید.
حالا میریم سراغ خلال پوست پرتقال : برای آماده کردن خلال پوست پرتقال ابتدا پوست پرتقال تازه را شسته و نازک خلال کنید. برای گرفتن تلخی پوست پرتقال آن را دو سه مرتبه مقداری در آب جوش قرار دهید تا چند جوش بزند و سپس آبکش کنید.
حالا نوبت تفت دادن زرشک است. در این مرحله زرشکهای شسته شده را با کره و یک قاشق غذاخوری شکر کمی تفت دهید سپس خلال پوست پرتقال، خلال پسته و خلال بادام را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد از اینکه خلالها به همراه زرشک کمی تفت خوردند به مقدار دلخواه زعفران آب کرده اضافه کنید و صبر کنید تا آب تمام مواد کشیده شود سپس زیر شعله گاز را خاموش کنید.
زمانی که برنج دم کشید مقداری از برنج را از روی قابلمه بردارید و در یک بشقاب بریزید. برنج را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید، روی آن مقداری کره آب شده بریزید و مخلوط گوشت خورش قیمه نثار که حسابی غلیظ و جا افتاده شده را دقیقا وسط برنج بریزید. یک بشقاب برنج را که جدا کرده بودید با خلالها و زرشک تفت داده شده مخلوط کنید و زعفران دم کرده روی قیمه نثار قزوینی مجلسی را با آن تزیین کنید
#آشپزی
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─