#کیک_گردویی
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 ونیم پیمانه
شیر 1 پیمانه
روغن 1 پیمانه
گردو خرد شده 1 پیمانه
پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آرد 2 ونیم پیمانه
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
ابتدا فر رو روی دمای 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم بشه. تخم مرغ رو به همراه شکر توی ظرفی مناسب با همزن 7 دقیقه بزنید تا کرمی و حجیم بشه.
سپس شیر و روغن رو بهش اضافه کنید و با همزن بزنید.
آرد، بیکینگ پودر و وانیل رو الک کنید و به مایه کیک اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید. پودر کاکائو و گردو رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست بشه.
قالب رو چرب کنید و مایه کیک رو توی قالب بریزید و به مدت حدود 45 دقیقه درون فر گرم شده بپزید
نوش جان 💖
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#رول_پنيري_مكزيكي
پنیر خامه ای 1 بسته
پنیر چدار 1 فنجان
خامه ترش 1 فنجان
زیتون خرد شده 1 فنجان
فلفل دلمه ای خرد شده 1 فنجان
پیازچه خرد شده 1/2 فنجان
پودر سیر مقداری
نمک مقداری
نان لواش نازک به تعداد لازم
تمامی مواد بالا را با هم مخلوط کنید. پنیر چدار و خامه ترش را اضافه کنید. یک سلفون را روی میز پهن کرده و نان لواش را رو آن قرار دهید. پنیرخامه ای را روی نان لواش با کاردک بزنید. از مواد مخلوط شده روی پنیر خامه ای بزنید و به آرامی نان را رول کنید. رول نان لواش را با سلفون درون یچخال برای چند ساعت قرار دهید تا کاملا سفت شود. رول را بیرون آورده و با چاقو به آرامی برش بزنید
#آشپزی
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
🌸خدایا...
💫درانتهای شب
🌸قلبهای مهربان دوستانم
💫را به تو می سپارم
🌸باشد که با یاد تو
💫به آرامش رسیده
🌸و فارغ از دردها و رنجها
💫طلوع صبحی
🌸زیبا را به نظاره بنشینند
💫شبتون رویایی
🌸فـرداتون پراز بهترینها
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
🌸سـلام و صد سـلام به دوستان گـلم 🌸
🌸سه شنبه ی زیبـاتـون بخیر و شـادی 🌸
🌸این گلهای زیبـا تقدیم به شما خوبان🌸
🌸روزتـون قشنگــــــ🌸
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سفره_آرایی
انواع تزیین پرتقال
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
🍭🍭🍡🍭سُفرتو رنگی کن 🍭🍡🍭
🍥 #ژله_رولی
اگر مو به مو به دستور زیر عمل کنید ژله های رولی فوق العاده ای خواهید داشت 💎 واسه ژله رولی حتما یه سینی سایز ۲۰ در ۳۰ داشته باشین، عکس سینی که من استفاده میکنم تو استوری هایلایت شده
💎 هر بسته پودر ژله رو با سه چهارم لیوان ( لیوان فرانسه) بنماری کنین، نصف لیوان بستنی بهش اضافه کنین
💎 بستنی رو بذارین بیرون یکمی نرم شه و وقتی ژله داغه بهش بستنی رو اضافه کنین و زیاد هم نزنین تا ژله بستنیتون دو رنگ شه
💎 کف سینی رو کمی خیس کنین و یه پلاستیک فریزر روش پهن کنین، روی نایلون فریزرو کمی چرب کنین بعد ژله بستنی رو بریزین روش
💎 نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بذارین تو یخچال بمونه و بعد به صورت نواری برش بزنین و رول کنین
💎 اگه ژله بیشتر از ۴۵ دقیقه تو یخچال بمونه سفت میشه و موقع رول کردن میشکنه، اگه سایز سینی مناسب نباشه و ژله کلفت شه هم رول نمیشه
💎 اگهمیخواین شکل گل بگیره ژله هاتون یه طرف برش ها رو دالبری بزنین.
این رنگ ها ژله های موز، لیمو و آلوورا هستن
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
🌙امشب
✨برایتان دعا میکنم
⭐️خدای بزرگ نصیبتان کند
✨هر آنچه ازخوبی ها
🌙آرزو دارید🙏🏻
🌙لحظه هاتون آروم
✨خونه هاتون گرم از محبت
⭐️آسمون دلتون ستاره بارون
✨خواب تون شیرین
🌙شبتون بخیر⭐️
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
سلام
چهارشنبه تون لبریز از عشق و آرامش
روزتون در پناه خدا
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─