🔅 امام باقر (علیه السلام):
🌊 اگر برای لحظهای وجود امام از زمین برداشته شود، زمین ساکنان خود را چنان به تلاطم میاندازد که امواج دریا، دریانشینان را.
📚 الکافي، ج ۱، ص ۱۷۹
#اینصاحبنا 💔
#اللّٰھُمَعجِّلْلِّوَلیڪَالفࢪَج
☘🌱🌾🌾🌹🌹🌹🌹
🍀🌱🌾🌹🌹🌹
یه روزایی هست،
آدم اینقدر حالش خوبه
ڪه هیچ اتفاقی نمیتونه
حال خوبشو خراب ڪنه!!!
از این روزا
واسه همتون آرزو میڪنم
روزتون بخیر و عـــالــــــــی بانوی مهارتی💕
#سلامت
♻️ تفاوت جو و جو دوسر
✍ عموما تصور بر این است که جو دوسر و جو به دلیل شباهت اسمی و ظاهری یک گیاه میباشد، که اشتباه است و تنها شباهت کلامی بوده و از لحاظ گیاه شناسی و ساختار غذایی کاملا متفاوتند
🌾 طبع جو، سرد و خشک است؛ در حالیکه جو دوسر و در کتاب مخزن الادویه با نام هرطمان آمده است از نظر طبیعت، نه گرم و نه سرد بلکه معتدل، اما مایل به خشکی است
🌾 جو دانهی مفیدی است که مغذی و دارای آهن و سدیم و کلسیم است
🌾 جو پرک تا حدودی خواص جو را حفظ میکند؛ ولی جو وقتی به پَرکهای کوچک تبدیل میشود از میزان مواد مفید آن کاسته میشود
@honarmandankhane ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
خواص جینسینگ چیست؟
تقویت قوای جنسی
ضد یایسگی
تقویت اعصاب
تنظیم فشار خون
چاق کننده
مقوی بدن و خونساز
انرژی ساز
کاهش استرس و اضطراب
ضد آرتروز و ضد سیاتیک
#سلامت
@honarmandankhane ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
چه زمانی چه بخوریم؟
اعصابتان بهم ریخته؟
👈🏻موزبخورید
مشکل گوارشی دارید؟
👈🏻ریحان بخورید
فشارخونتان بالاست؟
👈🏻کشمش بخورید
ازسرطان معده میترسید؟
👈🏻کلم بخورید
سر وصدای معده دارید؟
👈🏻ماست بخورید
#سلامت
مزایای آلبالو چیست؟
میوه ای برای درمان فشار خون، تصفیه آن و دفع کننده حرارت بدن و عطش👌🏻
▫️ آلبالو سرشار از ویتامین های آ، ب و ث است و خواص بسیاری برای سلامت بدن و درمان انواع بیماری ها دارد.
▫️ مزاج این میوه نسبت به زردآلو و انگور، سردتر و خشک تر است؛ این میوه برای تصفیه خون، درمان فشار خون و خارش پوستی مفید بوده و همچنین اشتها آور، دفع کننده حرارت بدن و عطش است.
+ همچنین مصرف شربت آلبالو همراه با عسل، شست وشو دهنده مجاری ادرار است.
#سلامت
@honarmandankhane ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
خوردن هندوانه در چه حالتی ممنوع است؟
▫️مصرف هندوانه در مواقعی که شکم خالی و معده گرم است مضرّ است و باعث ضعیف شدن و شل شدن عضلات معده شده و آسیبهایی به طحال و کبد وارد نموده که منجر به اختلال در هضم نیز میشود.
#سلامت
@honarmandankhane ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
مداحی آنلاین - نماهنگ یا جوادالائمه - بنی فاطمه.mp3
4.2M
🔳 #شهادت_امام_جواد(ع)
🌴مثل شب های قدرِ
🌴بس که امشب مهمه
🎙 #سید_مجید_بنی_فاطمه
⏯ #استودیویی
👌بسیار دلنشین
#جوادالائمه_یا_ابن_الرضا💔
دل اهل ایمان عزاخانه شد
همه ملک امکان عزاخانه شد
سیه پوش ماتم شده کاظمین
مدینه ، خراسان عزا خانه شد
#آجرک_الله_یاصاحب_الزمان🥀
#شهادت_امام_جواد(ع)🥀
#تسلیت_باد.🥀
هدایت شده از 💕زندگی عاشقانه💕
#اوخواهدآمد
✨یادت نرود همیشه فردایی هست...
در قلب کویر آب گوارایی هست...
✨گر موج زند جهان ز نامردیها...
نومید نباش، عزیزِ زهرایی هست...
#اللّٰھُمَعجِّلْلِّوَلیڪَالفࢪَج
#بِحَقِّفاطِمَهوُآَبیهاوَبَعلهاوَبَنیها
🌙🍃🍃🌹🌙🍃🍃🌹🌙
#یا_جواد_الائمہ_ع💔
به زمین خوردی وآهت دل مارا سوزاند
جگرت سوخت و این؛ قلب رضا را سوزاند
پشت این حجره در بسته چه گفتی تو مگر
که صدای تو مناجات و دعا را سوزاند
#آجرک_الله_یاصاحب_الزمان🥀
#شهادت_امام_جواد(ع)🥀
#تسلیت_باد.🥀
هنرکده بانوان هنرمند
#پودینگ_کاراملی #دسر 👇👇
#پودینگ_کاراملی
مواد لازم برای کارامل :
شکر 1 لیوان
کره 1 قاشق غذاخوری
خامه یک بسته(200 گرم)
طرز تهیه کارامل :
شکر را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر حل شود.گهگاهی قابلمه را تکان دهید تا شکر حل شود یا با قاشق کمی هم بزنید.وقتی شکر کاملا حل شد و به رنگ کاراملی در آمد کره را اضافه کرده مخلوط کنید.وقتی کره ذوب شد و با شکر یکدست مخلوط شد خامه را اضافه کنید . هم بزنید تا گلوله ای باقی نماند بعد کارامل را از روی حرارت بردارید.
مواد لازم برای پودینگ :
شیر 1 لیتر
نشاسته 3 قاشق غذاخوری سر پر
زرده تخم مرغ 2 عدد(زرده ها را با همزن دستی خوب هم بزنید)
وانیل 5 گرم(وانیل ترکی 1 بسته)
شکلات تلخ 80_100 گرم
بیسکوئیت پتیبور 1 بسته(با مخلوط کن پودر کنید)
طرز تهیه پودینگ :
در یک ظرف نشاسته و شیر و تخم مرغها را با هم مخلوط کنید.قابلمه کارامل را دوباره روی حرارت بگذارید و مخلوط شیر را کم کم اضافه کرده مدام هم بزنید و روی حرارت ملایم بگذارید وقتی دور ظرف شروع به حباب زدن کرد وانیل را اضافه کرده مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
پودینگ را دو قسمت کنید و به نیمی از آن 80_100 گرم شکلات تلخ را اضافه کرده هم بزنید تا با دمای پودینگ شکلات ذوب شود.
پودینگ را مرتب هم بزنید تا لایه نبندد.
از بیسکوئیت پودر شده یک قاشق مرباخوری سر پر ته کاسه بریزید و سپس پودینگ شکلاتی را تا نصف بریزید و لایه بعدی پودینگ کاراملی بریزید و در آخر پودر بیسکوئیت بریزید و 2 ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد سرو کنید.
@honarmandankhane ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
هنرکده بانوان هنرمند
#کیک_پرتقالی_عسلی 👇👇👇
#کیک_پرتقالی_عسلی
مواد لازم:
تخم مرغ بزرگ ۵ عدد
ماست ۱ پیمانه
شکر ۱و۱/۲ پیمانه
پودر بادام ۵ ق غ
رنده پوست یک عدد لیمو
رنده پوست یک عدد پرتقال
آرد ۱و۱/۴ پیمانه
آرد سمولینا ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ ق چ
روغن مایع ۳/۴ پیمانه +۱ ق غ
۱ پیمانه پسته خرد شده
عسل ۱ پیمانه
آب دو عدد پرتقال
آب یک عدد لیمو ترش
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها و شکر را داخل ظرفی ریخته و با دور تند همزن هم زده تا سفید و سبک شود
روغن مایع را اضافه کنید و هم زده
ماست،سمولینا و پودر بادام و زست لیمو و پرتقال را اضافه کرده
حالا آرد را هم الک کنید
با همزن دستی هم زده تا یکدست شود
حالا داخل قالب ریخته (ازقالب بیست و یک مربع استفاده کردم)و در فر گرم۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ تا۳۵ دقیقه بپزید(حتما چک کنین که کیک کامل پخته باشه)
بعد از اینکه کیک پخت از فر خارج کرده
و اجازه دهید کیک سرد شود
این کیک همینطوری بدون رویه هم فوق العادس
من یه مدل رویه اجیلی براش در نظر گرفتم ولی با کارامل ،گاناش یا هر رویه ی دیگه ای که دوست دارین میتونین سرو کنین
این را هم بگم اگر با حرارت دیدن عسل میونه خوبی نداری این قسمت را بی خیال شو جونم
حالا پسته های خرد شده را در تابه تفت داده، عسل و اب پرتقال و لیمو اضافه کرده و هم بزنید
دو تا سه دقیقه بگذارین با شعله ملایم بجوشه
با خلال روی سطح کیک سوراخ ایجاد کرده و مواد رویه را داغ داغ ،روی کیک سرد شده بریزید
این کیک بهتر ۱۲ ساعت بمونه تا مواد به خوردش بره و خوشمزه تر بشه (البته اگر رویه اجیلی را براش ریختین)
@honarmandankhane ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#آشپزی
ناهارچربوچیلی😋
گاهی ماکارونیتون روهرطوروباهرموادی که درست کردین به جای دم کردن تو یه ظرف فربریزین وروی سطحشوباپنیر بپوشونین وبدبذارینش توفرووقتی این شکلی شددرش بیارین ونوش جان کنین
@honarmandankhane ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─