eitaa logo
هنرکده بانوان هنرمند
5.7هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
3.4هزار ویدیو
15 فایل
استفاده از مطالب کانال بدون #لینک مجاز نیست❎❎ دو کانال دیگر ما👇👇 💞 @zendegiasheghane_ma ❤️ @asheghanehalal ❤️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کشتی نوح نشد منتظر هیچ کسی این حسین است که با خود همه را خواهد برد تا 🏴 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: نخود خیس خورده2 لیوان پیاز 2 عدد سیر6 حبه بیکینک پودر1 قاشق چایخوری آویشن1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری فلفل قرمزنصف قاشق چایخوری نمک1 قاشق چایخوری زردچوبه1 قاشق چایخوری ✍طرزتهیه: نخود خیس خورده و پیاز و سیر را دوبار چرخ کنید و به آن نمک،فلفل، آویشن و بکینگ پودر را اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید، سپس در یک ظرف گود روغن بریزید و مخلوط را با دست فرم داده و در روغن داغ سرخ کنید. 1.هیچوقت به مایه ی فلافل تخم مرغ اضافه نکنید،زیرا طعم واقعی فلافل از بین می رود و مانند کتلت خواهد شد 2.برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود 3.برای سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده شود 4.برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت، شعله اگر کم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم و یا 1.5 ق چ) 1.5 لیوان آرد 1 استکان شیر (100 گرم) 100 گرم مارگارین (کره هم میشه) برای روی کیک: 1 لیوان گردوی ریز خرد شده 2 ق غ شکر 80 گرم مارگارین (و یا کره) 2 ق غ شیر ابتدا برای روی کیک تمام مواد را داخل ماهیتابه بریزید و روی اجاق تا وقتی که مارگارین آب شود هم بزنید. برای مایه کیک تخم مرغ، شکر و مارگارین که در دمای اتاق نرم شده را خوب هم بزنید تا به قوام خامه برسد. شیر ، آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و تا وقتی که یکدست شود هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب 26 سانتی که با مارگارین چرب کردین بریزید سپس مواد رویی را روی تمام قسمتهای مایه کیک بریزید. داخل فر 160 درجه به مدت 35_30 دقیقه بپزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: لپه ‎ ۱/۲ پیمانه رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری برنج ۱/۲ پیمانه روغن ۱/۲ پیمانه گوشت (چرخکرده) ۵۰۰ گرم زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری کلم پیچ ۱ عدد زعفران (دم کرده و غلیظ) ۲ قاشق سوپ خوری سرکه (قرمز) ۲ قاشق سوپ خوری شکر ۲ قاشق سوپ خوری نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
هنرکده بانوان هنرمند
#_دلمه_کلم مواد لازم: لپه ‎ ۱/۲ پیمانه رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری برنج ۱/۲ پیمانه روغن ۱/۲ پیم
✍طرز تهیه: ابتدا لپه را با مقدار كمی روغن تفت میدهیم و بعد با آب و نمك میپزیم و بعد آن را داخل آبكش میریزیم.برنج را شسته و داخل آبكش قرار میدهیم تا آب اضافی آن خارج شود. تابه را روی حرارت گذاشته داخل آن كمی روغن می‌ریزیم. پیاز خردشده را درون روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سپس گوشت، نمك و فلفل را افزوده و كمی تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر كند. لپه، برنج، زردچوبه، سركه، شكر و زعفران به مواد افزوده و كاملا هم می‌زنیم تا خوب مخلوط شود.زیر شعله را كم میكنیم و درب غذا را میگذاریم و تا ۵دقیقه به مواد زمان میدهیم تا خوب بپزند و بعد شعله را خاموش میكنیم تا مواد كمی سرد شود. كلم پیچ را به چهار قسمت تقسیم كرده، برگ‌ها را از هم جدا نموده و می‌شوییم. داخل یك قابلمه بزرگ آب ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. وقتی كه آب به جوش آمد كمی نمك داخل آن ریخته و كلم برگ را درون آب‌جوش می‌ریزیم. بعد از چند دقیقه و وقتی كلم‌ها نرم شد آنها را داخل آبكش ریخته و كمی آب سرد روی آن می‌ریزیم. داخل یك قابلمه كمی روغن، نمك و آب ریخته كف آن را با برگ‌های كلم پخته می‌پوشانیم. سپس از مواد گوشتی داخل هر برگ كلم ریخته و آن را به صورت بقچه پیچیده و سفت میكنیم و در قابلمه می‌چینیم. روی دلمه‌ها دو پیمانه آب، سه قاشق غذاخوری روغن ، رب گوجه و كمی نمك می‌ریزیم و روی آن را هم كلم برگ می‌گذاریم و به مدت یك ساعت بر روی حرارت ملایم می‌پزیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بااین میزان چندین بسته میده بهتون که فریز می کنین موقع درست کردن فقط سیب زمینی پخته شده سرد شده اونم خیلی کم مثلا واسه هربسته دوتامتوسط و تخم مرغ به میزانی که بشه فرم داد بهش. جعفری ۸دسته  تره ۸دسته  گشنیز ۴دسته  زولنگ ۳دسته  اناریجه ۳دسته  اوجی (پونه)۲دسته  شنبلیله ۲دسته  نعنا ۲دسته  برگ سیر ۳دسته اونم بازسلیقه ایه . این میزان سبزیو با ۱کیلو گوشت و۱کیلو پیاز و نیم کیلو لپه می پزیم تاآب مواد کاملاااا کشیده بشه چون اگه موادتون خشک نباشه شامیتون وامیره  بجای لپه می تونین از ترکیب عدس و نخود استفاده کنین البته اونا روهم باید بپزین بعد مواد روچرخ می کنیم یامیریزیم توغذا ساز بعد بسته بندی وفریز می کنیم موقع شامی درست کردن واسه هربسته دوتادونه سیب زمینی پخته کاملا خنک شده وتخم مرغ اضافه و تو روغن سرخ می کنیم . اگه میزان لپه روبیشترکنین ازاون طرف باید سیب زمینی رو کمتر بزنین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: لپه ۱۰۰ گرم آلو ۱۰ عدد پیاز ۱ عدد برنج ۲۰۰ گرم تخم مرغ خام ۲ عدد تخم مرغ آبپز ۳ عدد گوشت 0.5 کیلو گرم گردو به مقدار لازم زرشک به مقدار لازم نمك به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری سبزی (شامل مرزه ، ترخون ، نعنا و جعفری) ۵۰ گرم آرد نخودچی ۵۰ گرم ✍طرز تهیه: ۱- برنج و لپه را در ظرفهای جداگانه آبپز كنید تا آب آن كاملا جذب مواد شود و سپس آنها را چرخ كنید و آنها را با گوشت چرخكرده مخلوط كنید ۲- ارد نخودچی و ادویه را به آن اضافه كنید و سبزی ساطوری شده و تخم مرغ ها را با مواد مخلوط كنید. ۳- .اضافه كردن آرد نخودچی را تا زمانی كه مواد شما به غلظت مناسب برسند و سفت شوند ادامه دهید. ۴- مقداری از ماده كوفته آماده شده را بردارید و آن را گرد كنید و با فشار دست حفره ای در آن ایجاد كنید و داخل آن زرشك سرخ شده ، گردو، آلوی خیس خورده و یك چهارم تخم مرغ آبپز قرار دهید و دوباره كوفته را گرد كنید. ۵- حال ظرفی انتخاب كنید و در آن پیازداغ كنید و رب گوجه فرنگی و زعفران و مقدار زرشك باقی مانده را در آن ریخته و یك یا دو پیمانه آب به آن اضافه كنید ۶- كوفته های آماده شده را درون آب در حال جوش قرار دهید و اجازه دهید 50 دقیقه بپزند.
هنرکده بانوان هنرمند
#کوفته_تبریزی_3 مواد لازم: لپه ۱۰۰ گرم آلو ۱۰ عدد پیاز ۱ عدد برنج ۲۰۰ گرم تخم مرغ خام ۲ عدد
سایر نکات: اگر مایه كوفته خوب سفت شده باشد احتمال وارفتن آن بسیار ناچیز است حتما كوفته ها را درون آب در حال جوش قرار دهید تا وا نروند برای خوشمزه تر شدن آب كوفته میتوانید از مقداری آلو ، گرد لیمو یا لیمو عمانی و یا رب آلوچه استفاده كنید.
در حال قدم زدن در شهر هستید پسری خواهرش را در آغوش گرفته گوشه ای ایستاده.... اینجا غزه 💔💔 قسم به اشک های رقیه 💔 إِلَهِي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِي الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِيبا كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ وَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ يَا مَوْلانَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطاهِرین 💔 🍂🍃🌹🌹🌹🍂🍃🌹🌹 🍂🍃🌹🌹🍂🍃🌹🌹
دستت همیشه روی سر ما پیاده‌هاست این اربعین به لطف خدا کربلایی‌ام شعر از سرم پرید… دلم پیش موکب است این بار چندم است که یخ کرد چایی‌ام به سوی حسین ( ع) فرار میکنم .... هوای این شهر نفس را تنگ کرده .... دوستان و خوبان همراه کانال به جای همه شما عزیزانی که با پای دل همسفر این سفر نورانی هستید در مسیر عشق قدم برمیدارم و دعاگویتان هستم شما هم بنده رو از دعای خیرتون بی نصیب نزارید... حلال بفرمایید مواظب خودتون و خوبیهاتون باشید التماس دعا یا علی مدد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دلتنگ حرمت هستیم... بعد از هر سلام،خاطرات این جمله را بر زبانمان جاری می‌کند... یادش بخیر...!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو مدل اونم به راحت ترین روش🤩 🌱مدل اول : فقط به نون میکادو نیاز داریم 🤌🏻نکات مهمی که هیچ جا نمیبینیش: ❌️به نون چند پاف آب اسپری کن ✅️اینجوری نون میکادو هنگام رول ترک نمیخوره حلوا رو بذار روی نون و آروم رولش کن ❌️بره داخل فریزر تا یکم خودشو بگیره بعد برش بده ✅️اینجوری برشات قشنگ تر میشه😍 🌱مدل دوم : حلواتو گرد کن و با قاشق شکل بده ‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌🍃🦋🍃🦋🍃🦋🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا