سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
2
شوروی که به ۱۵ کشور تجزیه شد.
آمریکا را هم مثل سگ از ایران و منطقه بیرون انداختیم.انگلیس هم که تا همین چند ماه پیش منت میکشید کشتی مصادره شدهاش در ایران آزاد شود
و هرسال،خبر از همه پرسی تجزیه اسکاتلند از #بریتانیای میآید
اما #ایران_همچنان_باقی_است.
#رائفی_پور
#حسین_کمیل
هرات به صورت برق آسا و با خیانت دولتِ پشتونِ اشرف غنی،به دست پشتون های طالبان سقوط کرد.
خبرها حاکی است، #دیپلماتهای_ایران،با خریّت و بی خیالی ظریف که همه چیز را بعد از روحانی رها کرده،موفق به خروج نشده و در هرات گیر افتاده اند. امیدوارم،جنایت #مزار_شریف،اینبار در #هرات رخ ندهد!
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
2
🎯پیام پشت پرده این عکس/جو بایدن رییس جمهور امریکا از زمان مبارزات انتخاباتی،وعده بازگشت به برجام را داده بود ولی نکته مهم آنجاست که با وجود چنین وعده ای و علی رغم بازگشت سریع به پیمان آب و هوایی پاریس، تا مذاکرات ایران و چین در باب قرارداد 25 ساله، وی حاضر نشد به برجام بازگردد.پس از عزم بایدن برای ورود به مذاکرات وین،اسرائیل با انفجار نطنز سیاست فشار در حین مذاکره را آغاز کرد.پس از آغاز غنی سازی 60 درصد بوسیله ایران درست پس از خرابکاری نطنز پیشنهادات امریکا نیز در مذاکرات وین جدی شد تا جاییکه صحبت از لغو تحریمها در برابر برجام موشکی و منطقه و البته موافقت روحانی مطرح شد؛طرحی خطرناک که معامله بین بازدارندگی و امتیاز اقتصادی مانند عراقِ صدام و لیبیِ قذافی را متصور میکرد. در این میان افسانه اشتباهی بین تحلیلگران ایرانی وجود دارد که بایدن قصد خروج از خاورمیانه و در عوض پرداختن به چین و روسیه را دارد. این تحلیل شاید در دوران ترامپ درست باشد ولی بایدن در حال حاضر با تنش زدایی با چین و فروکش کردن تعارضات خود با چین در دریا و هنگ کنگ و نایوان سعی کرد که با چین وارد یک مصالحه شود تا جاییکه بسیاری حمله چین به تایوان را قریب الوقوع میدانند.از سمت دیگر بایدن با توجه به سیاستهای زیست محیطی شامل فشار به نفت شیل قطعا به نفت خاورمیانه محتاج خواهد بود که در حال حاضر نیز با وجود تنش سیاسی با روسیه ولی واردات نفت امریکا از روسیه رکورد زده است و در همین روزها نیز امریکا حضور خود در شرق عربستان را تقویت کرده است اما میداند امنیت انرژی در هرمز به رابطه متوازن با ایران گره خورده است.از طرف دیگر باید دانست که هندسه منطقه ما در عصر بایدن برآیند تقسیم کار بین چین، روسیه و امریکاست که مذاکرات وین و برجام منطقه ای را باید از آن دریچه دید: هندسه ای که #افغانستان،ترکیه و عراق به چین برسد، سوریه و عربستان به روسیه،و ایران نفتی با کشیدن دندان موشکی و منطقه ای،برای نفتش به امریکای بایدن برسد. در این بین امریکا حتی با خروج نیروهایش، و اشغال افغانستان توسط طالبان و پاکستان،هم پیمان خود یعنی هند را فروخت تا مسیر افغانستان را به طرح جاده ابریشم چین هبه کند.در برابر این امتیازات به نظر می آید چین و امریکا ایران را وجه المصالحه کرده اند که اصرار و چین و روسیه برای مذاکرات وین جرئی از همین برنامه است.
از توییتهای اولیانوف در حین مذاکرات وین و تصرار برای به نتیجه رساندن آن میتوان فهمید که روسیه حکم میانجی را در مذاکرات وین بر عهده دارد و طبعاً بدلیل روابط راهبردی روسیه با عربستان و اسرائیل، از همین رو است که باید مذاکرات وین را حاصل تقسیم کار سه قدرت جهانی دانست. از سوی دیگر غیر از «عباس عراقچی» مابقی مذاکره کنندگان در وین افراد بلندپایه ای نیستند؛ از اینرو مذاکرات وین پوششی برای مذاکرات برجام منطقه ای در بغداد و مسقط است.تصویر منتشر شده از سفارت روسیه،یک پیام به تهران بود.
@hosseinkomail1404
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
🎯پیام پشت پرده این عکس/جو بایدن رییس جمهور امریکا از زمان مبارزات انتخاباتی،وعده بازگشت به برجام را
اولین پس لرزه سقوط افغانستان برای ایران...
@hosseinkomail1404
حاج قاسم قبل از سوریه در افغانستان میجنگید...
@hosseinkomail1404
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
کپشن مهم👇👇
رسانه های فارسی زبان در هفته های اخیر در صدد هستند تا از احمدشاه مسعود یک رجل سیاسی ایراندوست بسازند. تصویری که چندان با واقعیات همخوانی ندارد. مسعود گر چه در دهه 1360 از دوستداران علی شریعتی بود ولی در سالهای پس از خروج شوروی در صف مخالفین ایران قرار گرفت. در آن برهه تاجیکها عموماً از طریق مرحوم ربانی به اخوان المسلمین متصل بودند، ضمن اینکه تاجیکها بصورت سنتی نیروی نیابتی هند در افغانستان به شمار میرفتند.
مسعود تا اواسط دهه 1990 عموماً به هند و عربستان نزدیک بود و در همان سالها دست به نسل کشی شیعیان محله افشار کابل زد. قربانیان این کشتار فجیع، شیعیان هزاره و طرفداران گروه مرحوم مزاری بود که به ایران نزدیک بودند. گفته شد ژنرال حمید گل رییس اطلاعات ارتش پاکستان باعث توقف نسل کشی در منطقه افشار شد.
مسعود با آن سابقه ضد ایرانی بعد از حمله طالبان و برداشته شدن حمایت عربستان از خود، سعی کرد خود را به ایران نزدیک سازد که برجسته کردن علاقه خود به ادبیات فارسی به همین جهت بود،کاری که امروز پسرش میکند،ولی با این وجود همان سالها به اتحادیه اروپا قول داد که در صورت حمایت اروپا از خود مانع از نفوذ ایران در افغانستان بشود کاری که امروز پسرش در مقاله چاپ شده در امریکا تلویحا ضمن درخواست کمک از امریکا بدان پرداخته است. تاجیک های پنجشیر،خوب میدانند حتی درصورت پیروز شدن،طالبان مانند گذشته بصورت مخفی جنگ را ادامه میدهد..طالبان هم میداند در صورت حفظ،پیروزی فعلی،با جنگ قومی و نژادی قطعی است،،،،پس خیلی به رجزخوانی های دو طرف اعتماد نکنید،چون هرکدام دنبال سهم بیشتری از،قدرت هستند و در این بین امیدوارم باز هم سر شیعیان هزاره کلاه نرود،زیرا همانقدر که پسرِ مسعود با چنگ و دندان نشان دادن دنبال سهم از قدرت است،ازبک های طرفدار ترکیه و اخوان المسلمین هم به سرکردگی گلبدین حکمتیار،با مذاکره بدنبال چنین موضوعی هستند.نباید فراموش کرد که فرمانده شهید بسیار سعی کرد تا رابطه بین هزاره هاو مسعود را ترمیم کند تا بتواند از ترکیب شیر پنجشیر و ببر هزارستان،اتحاد شمال را بر کابل مسلط کند اما،طالبان با هدایت سرویس های غربی،هم شهید مزاری و هم احمدشاه مسعود را ترور کردند و بدین ترتیب راه برای تسلط پشتون های بظاهر مخالف طالبان،اما طرفدار غرب بر کابل باز شد .
#مفسر
#حسین_کمیل
@hosseinkomail1404
در نهایت پیروز وقایع امروز افغانستان، حامد کرزی است که ذیل طرح «دولت موقت» بدنبال ائتلاف با طالبان میباشد. طالبان امروز در کوتاه مدت به دنبال امارت اسلامی نیست بلکه میخواهد بوسیله ائتلاف با کرزی از سوی قدرتهای بزرگ شناسایی شود. کرزی پیشتر در دهه 1990 قرار بود نماینده طالبان در سازمان ملل باشد. او امروز به پنجشیر رفته بود تا صلح بین طالبان و مخالفان طالبان را با تقسیم قدرت،محقق کند
#حسین_کمیل
@hosseinkomail1404
🎯عصر کنترل انسانها آغاز میشود؟
⏪ در پاسپورت واكسن كروناى فرانسه تا "هشت" دوز واكسن پيش بينى شده!!!
#واكسن پايان ماجرا نيست، بلکه آغاز عصر نوين كنترل انسانها توسط گلوبالیستها است! جالبتر میشود اگر،فقط چند واکسن خاص، شرط مجوز برای تردد انسانها و مسئولین کشورها در جهان شود!
واکسن ها....و امروز دوزهای سوم هم تجویز شده....ابزار اقتصاد و تحریم با اگاهی ملت ها،در حال حذف هست...تجارت سلامت،روی دیگر ماجراست.امپراطور اینده دنیا،کسی هست که نبض تجارت سلامت را در دست بگیرد
@hosseinkomail1404
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
برنامه ایران برای فردای افغانستان 👇👇👇👇
در خصوص رویدادهای چند روز گذشته افغانستان باید گفت که افغانستان مرز ابی ندارد و هم اکنون راحتترین راه برای رفع نیازهای انها، از مسیرهای ایران و خصوصا راه اهن هرات- خواف - چابهار خواهد بود. اگر مرزهای ایران بسته بماند، اقتصادشان در چند ماه از هم خواهد پاشید.
برخلاف اشرف غنی که پشتش به امریکا گرم بود،ولی طالبان مجبور است روابطش را با ایران بهبود بخشیده و ایران و شیعیان افغانستان را راضی نگهدارد، وگرنه گرسنگی و قحطی و به دنبال ان طغیان مردم گریبان امارات متزلزل انها را خواهد گرفت! آمریکاییها خیلی مخالف ساخت راه آهن یاد شده و نیز هرگونه مسیر ترانزیت از ایران بودند، و اکنون هیچ مانعی برای اتمام آن پروژهها نیست.
ایران خواستار پایان هر جنگی در افغانستان و تشکیل دولت از همه گروههاست،و برخلاف احساسات فضای مجازی،کاملا منطقی میداند،که طالبان،بخش قابل توجهی از ملت افغانستان و غیرقابل حذف هستند و نیز با صلح و گذشت زمان مسائل زیر را دنبال میکند:
همسایگی با طالبانِ خنثی و نرمالیزه شده نسبت به ایران و تشیع و ملت افغانستان.
پایان همسایگی با امریکا، دشمن درجه یک ایران.
اتمام راه آهن هرات و دیگر پروژههای جادهای، و با توجه به نیاز مبرم افغانستان به کالاهای ایران، و چند برابر شدن صادرات و حق ترانزیت به افغانستان و استفاده ابزاری از آن برای فشار به طالبان برای حفظ کرامت مردم افغانستان. انفجارهای بزرگ در گذرگاه مرزی اسلام قلعه که تقریبا در مقیاس بندر بیروت بود، قطعا کار امریکا یا اسراییل و در ادامه جنگ اقتصادی بر علیه ایران صورت گرفت؛ بنابراین مرزهای شرق کشورمان ناچارا امنتر خواهند شد.
رها شدن ایران از محاصره کامل توسط امریکا از سمت شرق و شمال شرق کشور،خصوصا آنکه پایگاههای امریکاییِ ازبکستان و قرقیزستان در ده سال گذشته تخلیه شدهاند.
درگیر شدن طالبان با داعش و جندالشیطان بدون نیاز به حضور ایران.
هند و چین و پاکستان برای حضور در افغانستان،نیاز به حمایت ایران دارند و در عرصه بین المللی امتیازاتی به نفع ایران حاصل خواهد شد.
ناگفته نماند،ایران علاوه بر مسائل اقتصادی،از طریق تقویت گروههای مقاومتِ غیرِ وابسته به غرب،توازن نظامی را هم برای فشار به طالبان و گروههای تحت حمایت غرب،فراهم خواهد آورد.
همچنین،از همان دریچه منافع ملی و مصلحت مسلمانان(دوری از نزاع) بود که بیست سال پیش،فرمانده شهید،همزمان با سوریه و لبنان،سنگ بنای مذاکره با طالبان را گذاشت.در صورت لزوم،قوای فاطمیون،آخرین تیر ترکش رام کردن طالبان خواهد بود
#حسین_کمیل
@hosseinkomail1404
علی رغم آنکه،ذخایر کالاهای اساسی در برخی اقلام،صرفا کفاف ده روز کشور را می داد در یک اقدام فوری و البته بی سروصدا اوضاع ذخایر کالاهای اساسی در یک اقدام هماهنگ ملی، در کشور به نقطه امن رسانده شد
@hosseinkomail1404