دکهی تیترخوانی
🔻صفحه نخست روزنامه های امروز کشور، شنبه, ۲۰ آبان ۱۴۰۲
#سواد_رسانه
#نویسندگان_حوزوی
#روزنامه #خبرنامه
@HOWZAVIAN
🔶 واکنش معنادار نشریه «خط حزب الله» به برخی مطالب مطرح شده در رابطه با موضوع «حزباللهیها»
📌 حزباللهیگری: منفعت یا مسوولیت؟
🔸 نشریه «خط حزب الله» در تازهترین شمارهی خود نسبت به برخی سخنان و مواضعی که اخیرا با موضوع «حزباللهیها» در فضای سیاسی - رسانهای کشور مطرح شده، واکنش نشان داد.
«خط حزب الله» که با عنوان نشریهی جامعه مومن و انقلابی منتشر میشود در سخن هفتهی خود با عنوانِ «حزباللهی، فدایی ملت و مملکت» به تبیینِ ابعاد مختلف تفکر، روحیه و جهتگیریِ «حزباللهی» پرداخته و براساس بیانات رهبر انقلاب تاکید کرده: «حزباللهی بودن، یعنی آماده کار بودن برای انجام تکلیف الهی.»
🔸 این نشریه در ادامه آورده است که حزباللهیگری، دقیقا در نقطهی مقابل تفکر و روحیهی فردی است که «هیچ مسئولیّتی در مقابل مسائل کشور خودش و جامعهی خودش قائل نیست و تنها همین [را] بلد است که به شکم خود و لذائذ خود و جیب خود برسد و بپردازد.»
🔸 «خط حزب الله» در ادامه با اشاره به «تبلیغات مسموم جهانی» بر این موضع رهبر انقلاب تاکید کرده که: «نیروهای مؤمن و بسیجی و حزباللّهی؛ یعنی همین عامهی مردم مؤمن؛ یعنی همین اکثریّت عظیم کشور عزیز ما»
🔸 این نشریه در بخش پایانی این مطلب که براساس بیانات رهبر انقلاب تهیه شده، حزباللهیهای حقیقی را جمعی دانسته که «حقیقتاً براى کار دور هم جمع شدهاند و نه براى وقتگذرانى یا خداى نکرده بهرهبردارى شخصى» و بر این اساس، شخصیت حاج قاسم سلیمانی را بهعنوان الگو و نمونهی برتر حزباللهی معرفی نموده است.
🚫 به نظر میرسد طرح برخی مطالب و سخنان نسنجیده و شائبهبرانگیز و نیز انتساب بعضی دیدگاههای نادرست یا ناقص به رهبر انقلاب، زمینهسازِ این واکنش رسانهای و تبیین موضع صحیح حضرت آیتالله خامنهای از سوی این نشریه بوده است.
🖥 نشریه خبری - تبیینیِ «خط حزب الله» یکی از تولیدات رسانه KHAMENEI.IR است که تاکنون ۴۱۸ شمارهی آن منتشر شده است.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
@Fars_Plus
🟢علوم اجتماعی غیرانسانی غربی!
✍️ حجت الاسلام دکتر احمدحسین شریفی، رئیس دانشگاه قم نوشت:
بنده بارها گفته و نوشتهام که تصویر و تفسیر عالمان علوم انسانی غربی از «انسان»، تصویر و تفسیری سراسر مخدوش و مغشوش و نادرست است. برخی از آنان متأثر از انسانشناسی اگوست کنتاند، که در واقع گونهای از «خداانگاری انسان» است و برخی دیگر متأثر از انسانشناسی داروینیستیاند که «حیوانانگاری انسان» است.
هیچ کدام تصویر و تصور درستی از انسان ندارند!
به عنوان مثال، هربرت #اسپنسر (1820-1903)، جامعهشناس مشهور انگليسي، و یکی از خداوندگاران علوم اجتماعی غربی و لیبرالی است.
انسانشناسی داروینیستی وی را میتوان در این جملات غیرانسانی و غیراخلاقی او مشاهده کرد:
«نگهداری از آدمهای بهدردنخور به بهای آدمهای خوب ستمی است بزرگ؛ ایجاد عمدی گرفتاری برای نسلهای آینده است. برای آیندگان ستمی بزرگتر از این نیست که جمعیت رو به افزایشی از آدمهای کودن و تنبل و مجرم را برای آنها بهجا گذاشت. ... تمام هموغم طبیعت خلاص شدن از شر اینچنین آدمهایی و پاک کردن جهان از وجود آنها و جا باز کردن برای بهتران است. اگر آنها برای زنده ماندن بهاندازه کافی کامل نیستند میمیرند و چهبهتر که میمیرند.»
🔻این در حالی است که برخی از جامعهشناسان ما بدون توجه به مبانی فکری و بنیانهای انسانشناختی اسپنسر و امثال او، سخنان اینان را «علم» و به مثابه وحی منزل تلقی کرده و نقدهای جامعهشناسان مسلمان و مدافعان علوم انسانی اسلامی به این سخنان را «نقدهای ایدئولوژیک» میپندارند!
#علوم_انسانی
#غربزدگی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#معرفی_مقاله
✍️عدالت فرهنگی یکی از عرصه های کمتر کارشده در عدالت اجتماعی است. فارغ از پیچیدگی های مفهومی و نظری، بحث از معیارهای عدالت فرهنگی کار دشوار و البته لازمی است.
🔹در این مقاله سعی شده است معیارهای قابل اعتنا در عدالت فرهنگی تصویر شود.
📣مقاله «تصویر معیارهای عدالت فرهنگی» در شماره ۱۷ نشریه عملی پژوهشی دین و دنیای معاصر چاپ شده و هم اکنون در لینک زیر قابل مطالعه است؛
http://B2n.ir/p53620
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
@ahmad_olyaei