👤 شهید «هنیه»؛ از داستان ترورهای نافرجام تا فرماندهی طوفانالاقصی
✍🏻 الناز رحمت نژاد
✅ به تاریخ معاصر که نگاه کنیم هیچ رژیمی به اندازه رژیم صهیونیستی دست به ترورهای هدفمند بیرون از مرزهای خود نزده است. رونن برگمن روزنامه نگار تحقیقی صهیونیستی در کتاب «خود برخیز و اول تو بکش» آورده است: «تاریخ رژیم صهیونیستی با ترور عجین شده است.
✅ هنیه که به منظور عرض تسلیت شهادت سپهبد قاسم سلیمانی به ایران سفر کرده بود در دیدار با سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی سپاه قدس پاسداران انقلاب اسلامی و حضور در منزل شهید سردار حاج قاسم سلیمانی، ترور را سیاستی ناجوانمردانه دانست و گفت: «خون رهبران شهید مقاومت موجب تقویت و اصرار هرچه بیشتر جریان مقاومت خواهد شد تا به رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکا ثابت کند که سیاست ترور ناجوانمردانه، سیاستی شکست خورده و ناشی از ضعف است.»
✅ اسماعیل هنیه جزییات عملیات ترور نافرجام خود را این گونه توصیف کرده است: «در تاریخ ۰۶/۰۹/۲۰۰۳ م. همراه شیخ احمد یاسین به دیدار دکتر مروان ابو راس رفته بودیم. وقتی ناهار را در منزل ایشان میل کردیم، ناگهان یک هواپیمای اف ۱۶ محلی را که در آن بودیم بمب باران کرد. سقف فرو ریخت و همه جا را دود و گرد و خاک فرار گرفت. به شکرانه پروردگار موفق شدیم از منزل خارج شویم و خداوند ما و خانواده دکتر ابو راس را نجات داد.»
✅ بلافاصله پس از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط حماس در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، اسماعیل هنیه در ویدئویی ظاهر شد که وی را در دفتر کارش در دوحه قطر در حال پیگیری گزارشی از رزمندگان گردانهای عزالدین القسام نشان میدهد که در آن، رزمندگان حماس کنترل خودروهای نظامی ارتش رژیم صهیونیستی را به دست گرفته بودند. بنا بر روزنامه تلگراف، هنیه «چهره اصلی» این عملیات شد و بهطور عمومی آن را سرآغاز دوره جدیدی در درگیری فلسطین و رژیم صهیونیستی توصیف کرد.
🔗 متن کامل یادداشت را اینجا بخوانید
#فلسطین
#اسماعیل_هنیه
#نویسندگان_حوزوی_البرز
@howzavian_alborz
با ذره تربتی ز غبارهای چادرت
از گوشه ی خرابه مرا کربلا بده
شهادت حضرت رقیه سلاماللهعلیها تسلیت باد.
#حضرت_رقیه
#نویسندگان_حوزوی_اصفهان
🆔 @howzavian_isfahan
🔺حال که صحبت از کیمیا_علیزاده است یادی کنیم از #عبدالله_موحد کشتی گیر و پهلوان جاویدان ایران که پس از بی مهری شاه و ترک وطن، در اوج گرفتاری مالی حاضر نشد به مربیگری تیم ملی آمریکا بپردازد...
🔹گفت "غرورم اجازه نداد فنونی را به آنها آموزش دهم که علیه کشتیگیران ایرانی استفاده کنند.
🔹 کسی کیمیا علیزاده را را بیرون نکرده که حالا بخواهد برش گرداند؛ خودش تصمیم گرفته به پرچم کشورش پشت کند و برای کشور دیگری بجنگد...
البته که اگر روزی پشیمان شد و خواست برگردد کسی حق ندارد درِ وطن را به رویش ببندد اما نباید برای برگرداندنش وطنفروشی را عادیسازی کرد!
✍فاطمه رایگانی
____________________
#نویسندگان_حوزوی_مازندران
🆔 @howzavian_mazandaran
🔰بحران رسانههای تصویری در خانواده
✍ رضا وظیفه مند
🔻مقصد نهايی روند کنونی ترويج بیحساب و کتاب رسانههای تصويری در ميان کودکان «انحلال و محوشدن مرزهای ميان کودکی و بزرگسالی» است که میتواند از جهات مختلف روانشناختی، جامعه شناختی، اقتصادی و حتی سياسی برای جامعه ایرانی مسئله ساز و بلکه بحران ساز باشد؛ زیرا:
۱. ظهور و توسعه فراوان رسانههای تصویری بیشترین تأثیر فرهنگی را بر ارتباطات انسانی دارد.
۲. رواج رسانههای تصويری در جامعه و خانوادهها سببساز دسترسی کودکان به اسرار و اطلاعاتی درباره زندگی بزرگسالان، روابط نامشروع، مواد مخدر، خشونت و... است.
۳. بسياری از خانوادهها، با اشتياق تمام اقدام به تهيه و دردسترس قراردادن بروزترين نسخههای اين رسانهها برای فرزندان خود میکنند؛ زیرا معتقدند که رسانههای جديد میتوانند اسباب تسريع و تسهيل رشد فرزندشان را فراهم سازند.
۴. نسلهایی که در چارچوب مناسبات خانوادگی جديد رسانهای تربيت میشوند، احساسات، خواستها، باورها و ارزشهای جديدی میيابند که برای نسلهای پيشتر ناشناخته و نامأنوساند؛ بهطوری که درنهايت شکاف نسلها شکل میگيرد و فاصله و تفاوتهای ارزشی زيادی بين نسل قديم و نسل جديد و حتی نسلهای موازی و نزديک ايجاد میشود.
#شکاف_نسلی
#تربیت_رسانه_ای
#مرز_کودکی_بزرگسالی
#نویسندگان_حوزوی_البرز
@howzavian_alborz
• رهبر فرزانه انقلاب:
✔️ کسی که قلم به دست میگیرد، باید تقوا، صداقت، عفاف و انصاف نسبت به دیگران جزو طبیعت ثانویاش بشود.
#نویسندگان_حوزوی_فارس
🆔 @howzavian_fars
.
دختران ایران
(قسمت اول)
سخنی به مناسبت افتخار آفرینی بانوان این سرزمین:
✍🏻مریم زارعی
۱.در فرایند مهاجرت نخبگان و ورزشکاران، تفکیک دو نکته مهم است:
اول توانایی ایران در پرورش نخبگان و ورزشکاران. چیزی که در سال های قبل از جمهوری اسلامی، کمتر دیده میشد یا اصلا وجود نداشت.
دوم توانایی یا عدم توانایی در نگهداری نخبگان و ورزشکاران.
اینکه جمهوری اسلامی ایران توانایی پرورش استعدادهای علمی، ورزشی را دارد، بی شک غیر قابل انکار است. جوانانی که در این مرز و بوم رشد میکنند و توانایی کسب امتیاز بالا در آوردگاههای مهم جهانی را دارند.
به دلیل اینکه آسیب شناسی یک مشکل باید از درون خودمان شکل بگیرد، بایسته است به دنبال این مهم بود که چرا جوانان ما، بعد از کسب مهارت و علم از ایران خارج میشوند؟ حتی در مواردی با لگد پراکنی نسبت به جمهوری اسلامی، خاک وطن را ترک میکنند؟ در کدام مورد نقطه ضعف داریم که موجب این مسئله میشود؟
در رسیدگی مالی به نخبگان و ورزشکاران؟
در پرورش روح معنوی و اعتقادی آنان؟
در عدم جذب حداکثری و خط کشی های واهی؟
و یا در اثر آموزشهای ناکارآمد در آموزش و پرورش که عرق ملی را در جان فرزندانمان نمینشاند؟
و یا پیروزی دشمن در ایجاد جنگ روانی و خودتحقیری نسبت به ایران و ایرانی در رسانه ها؟
۲.کیمیا علیزاده بعد از کسب اولین مدال المپیک، مورد توجه و استقبال بسیارِ مسئولان قرار گرفت؛ اما او به دلیلی که هنوز مشخص نشده است، از ایران خارج شد. تقریبا همه ،حتی خود کیمیا میدانند که دلیلی که در بیانیه آورد، دروغی بیش نبود چرا که اگر راست بود و ایران، زنان خود را سرکوب میکرد، امثال کیمیا و مبینا و ناهیدها نباید به آوردگاه مهم المپیک، دست پیدا میکردند.
۳.با مختصر مطالعهی تاریخ معاصر ایران، متوجه خواهیم شد که جمهوری اسلامی ایران، تنها حکومت ایرانی است که بیشترین اهتمام و توجه را به زن داشته و دارد. هم شرایط تحصیلی و ورزشی و هنری زنان را فراهم کرده است و هم به زن به عنوان فردی موثر در مسائل سیاسی، اجازه ی حق رأی داده است. چیزی که حتی در انقلاب مشروطه دربارهی زنان اتفاق نیفتاد.* با وجود آنکه بانوان در شکلگیری این انقلاب نقش پررنگی داشتند!
۴.فرق مبینا و ناهید، با کیمیا در این است که مبینا و ناهید برای پرچم کشورشان تلاش کردند وگرنه چه کسی تمایل دارد دختر و ناموسش در دست دیگران بیفتد و از این بابت خوشحال باشد؟!
حالم چو دلیری ست که از بخت بد خویش
در لشکر دشمن پسری داشته باشد
سخت است پیمبر شده باشی و ببینی
فرزند تو دین دگری داشته باشد.
#ادامه_دارد...
➖➖➖➖
*در انقلاب مشروطه زنان حق رأی نداشتند فقط طبق فرمان مظفرالدین شاه قاجار، مجلس شورای ملی می بایست از منتخبین شاهزادگان، علما، قاجاریه، اعیان، اشراف، ملاکین، تجار و اصناف تشکیل گردد.(صفایی، ابراهیم(1381) تاریخ مشروطیت به روایت اسناد، تهران، ایران یاران، صص 247-248)
#جهاد_تبیین
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
📒سفرنامه الی ...
✔️سفرنامه شامات و حدود سرزمین های اشغالی
🍀 جماعتی از نسوان پای ضریح نوحه میخوانند و سینه میزنند. چنین صحنهای را تا حالا در مشهد یا سایر حرمهای ایران ندیدهام. خانومی که کاغذ اشعار دستش هست و قبل از همه بیتها را تکرار میکند، بازیگر خوبی نیست؛ چون بازیگرها نمیتوانند رنگ پوستشان را با کلمات متنشان تنظیم کنند، اما او با کلمات هر بیتی صورتی میشود و سرخ میشود و گر میگیرد و گاهی فکر میکنم آتش توی دلش را میتوانم توی صورتش ببینم. میچرخند و مثل مادرهای بچهمرده به سینه و صورت و سرشان میزنند.
سفرنامه الی| صفحه ۲۰۸| فائضه غفارحدادی
#اربعین
#امام_حسین
#دوستان_کتاب
@dostaneketab
مواضع منفعلانه حوزه سکولار در شهادت هنیه
🔘 در پی به شهادت رساندن شهید اسماعیل هنیه، برخی جریانات سیاسی و معدودی از حوزویان ضمن محکوم کردن اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی چنین توصیه کردهاند که ایران نباید برای انتقام گرفتن از شهادت اسماعیل هنیه با اسرائیل درگیر جنگ نظامی شود.
🔘 افرادی از قبیل حججاسلام محسن غرویان، مرتضی جوادیآملی، رسول جعفریان، فاضل میبدی و… همچنین برخی مجامع حوزوی، از جمله مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم نیز در ضمن ایراد بیانات، مصاحبه و صدور بیانیهها تلاش کردهاند نوعی ترس از جنگ با اسرائیل را منعکس کنند و به دولت جدید چنین گوشزد کنند که این مسئله را از طریق مذاکرات و روابط دیپلماتیک پیگیری کنند.
🔘 چنین نگرشی در حالی توسط این حوزویان مطرح شده است که مقام معظم رهبری در پیام تسلیتشان به مناسبت شهادت شهید هنیه بهصورت شفاف و صریح تأکید کردند که اسرائیل «زمینه مجازاتی سخت برای خود را فراهم ساخت» و «ما در این حادثه تلخ و سخت که در حریم جمهوری اسلامی اتفاق افتادهاست، خونخواهی او را وظیفه خود میدانیم.»
✍حجت الاسلام ابراهیم انجم شعاع
📎متن کامل یادداشت را اینجا بخوانید
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحامدیا)
🆔 @rahamedia
🔻انجمن سواد رسانه طلاب با همکاری دفترتبلیغات و پایگاه تحلیلی و تخصصی عصرزنان برگزار میکند:
💢نشست تخصصی روایتی زنانه از اربعین
به همراه:
🎞اکران مستند«ازخانه تا مشایه»
سخنرانان:
▪️حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمدرضا کدخدایی
🔻مدیر گروه مطالعات جنسیت و خانواده موسسه شناخت
🔹با موضوع: زن، اربعین و رسانه
▪️دکتر معصومه طباطبایی
🔻پژوهشگر زن و خانواده
🔹باموضوع: کارکردهای تربیتی پیادهروی اربعین با محوریت زنان و خانواده
▪️دکتر مرضیه میناییپور
🔻پژوهشگر و فعال فرهنگی
🔹با موضوع: تبیین الگوی سوم زن در پیادهروی اربعین
▪️دکتر فاطمه نعمتی
🔻پژوهشگر فرهنگ و تمدن اسلامی
🔹تجربه نقش زنان در سفر پیادهروی اربعین
▪️سرکار خانم مهتا صانعی
🔻مجری
🔅شرکت برای عموم آزاد🔅
🛑ظرفیت محدود🛑
🕰زمان برگزاری: 21 مردادماه 1403
🏷روز یک شنبه ساعت 16 الی 18
📍مکان: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، نبش کوچه ۱۷، سالن سینما اشراق، معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی
🔻برای شرکت در نشست به آیدی
@savade_rasane
🔻و یا با شماره تماس
09059496064
تماس حاصل فرمایید.
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
#قلمدون
🥺 مرثیهای بر سواد حضور رسانهای و بیمبالاتی مدیران حوزه
حضور خالی استادان برجسته حوزه علمیه، اعضای هیأت علمی مراکز حوزوی، پژوهشگران برتر حوزه در ستونهای یادداشت مطبوعات، خبرگزاریها و نشریات برای اهالی فرهنگ دینی دردآور است؛ حضور هدفمند، جریانساز و شبکهای.
حوزه علمیه و نهادهای عاقله از این ظرفیت، هم در تربیت و آموزش و هم در سازماندهی و ترغیب کوتاهیهای فراوانی دارند.
این درد به که گوییم؛ حوزهای که قلم، زمین بگذار و فقط با مخاطبانش شفاهی سخن بگوید، محکوم به شکست فرهنگی در درازمدت است.
به پیشینه جبهه مقابل نگاه کنیم، غالب کسانی که در صفحات و شبکههای اجتماعی داخلی و خارجی تأثیرگذار هستند، در جای خود روزنامهنگاری حرفهای یا نیمه حرفهای و کاربلد هستند.
شبکه تبلیغی حوزه اما طلبهها را بدون پشتوانه فرمی و تجربه مطبوعاتی به حضور مجازی و کنشگریهای سطحی ترغیب میکند؛ این نشان از بدفهمی رسانهای و نبود تعریف درست از حضور رسانهای طلاب دارد که نتیجهاش جز حیف و میل بیت المال، وجوهات شرعی، هدررفت عمر طلاب و فضلا چیز دیگری نیست.
این تذکار را بارها به مدیران حوزه دادهایم؛ گویا....
وقتی سواد حضور رسانهای نداشته باشیم، راه را خطا خواهیم رفت و بنیان بیان را خرابتر خواهیم کرد. زین رو مدیران و سیاستگذاران تبلیغی و رسانهای حوزه بیش از دیگر علمای بر مسند مدیریت، از این سواد محروم هستند؛ «سواد حضور رسانهای»!
.................................................................
#پویش_نوشتن #تبلیغ_مکتوب #جهاد_روایت
🌻نخبگان، استادان و دوستانتان را به #نویسندگان_حوزوی دعوت کنید.👇
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
#گعده_مجازی
با همکاری مدرسه اندیشه ورز رحا برگزار میشود؛
✍️رواق اهل قلم(۵)✍️
💢 بررسی کارگاهی چند یادداشت مطبوعاتی
👤 با حضور حجت الاسلام سعید احمدی، نویسنده و پژوهشگر دینی
📅 زمان: شنبه ۲۰ مردادماه
⏰ ساعت: ۲۱ الی ۲۲
در بستر اسکای روم به نشانی👇👇
https://www.skyroom.online/ch/bineshno/revayat
✔️ نام نویسی:
@Jahaderevayat
#یادداشت_نویسی
#گعده_نویسندگان
⭐️@qhadeh
#خوانش_اندیشه
🔴 اهمّ دغدغههای اندیشمندان، پژوهشگران و فعالان رسانهایِ حوزوی در هفتهای که گذشت
▪️عذاب سردرگمی |احمدحسین شریفی
📎 لینک یادداشت
▪️ رفتار دوگانه جریان نفوذ|داود مهدویزادگان
📎 لینک یادداشت
▪️ اربعین، یک تجلّی از عصر ظهور|سیدمحمدمهدی میرباقری
📎 لینک یادداشت
▪️ مثل خیاط باش|علیرضا بهمانی
📎 لینک یادداشت
▪️ اقتصاد متن، اقتصاد حاشیه!|محسن قنبریان
📎 لینک یادداشت
▪️ حالا از این زاویه|علی مهدیان
📎 لینک یادداشت
▪️دقت کردید؟!|سیداحمد غفاری
📎 لینک یادداشت
▪️آدرس اشتباه ممنوع|علی محمدی هوشیار
📎 لینک یادداشت
▪️ماموریت جریان نفاق و مُرجفون|میراحمدرضا حاجتی
📎 لینک یادداشت
▪️اربعین و الهیات خدمت|حبیبالله بابائی
📎 لینک یادداشت
#تبلیغ_مکتوب
#نویسندگان_حوزوی
🆔 @rahamedia
• تربیتی ژرف در پرتو حکمت و ایمان
• واکاوی اهمیت تربیت کودک از منظر فلسفه و دین
✍️ یونس حافی، کارشناس تربیت دینی
در سپهر پهناور هستی، انسان به مثابه گوهر تابناک آن، سفری پرمغز را آغاز میکند. این سفر، از نخستین لحظات حیات در آغوش مادر، تا گذر از مراحل گوناگون طفولیت، نوجوانی و جوانی، و نهایتا رسیدن به قله کمال و تعالی، همواره نیازمند هدایت و رهنمونی است. در این میان، تربیت به مثابه قطبنمای این مسیر پرپیچ و خم، نقشی اساسی ایفا میکند و جهتدهنده گامهای انسان در مسیر سعادت و نیکبختی خواهد بود.
از منظر فلسفه، تربیت فرآیندی هدفمند و برنامهریزیشده است که به شکوفایی استعدادهای فطری انسان و پرورش قوای
عقلانی و اخلاقی او میانجامد. این فرآیند، انسان را از تاریکی جهل و ناآگاهی به سوی روشنایی معرفت و حکمت رهنمون میکند و او را به موجودی متعهد به ارزشهای والای انسانی و الهی مبدل میسازد.
در حکمت عملی، تربیت به مثابه فنّی ظریف و دقیق مورد توجه قرار میگیرد که نیازمند آگاهی عمیق از فلسفه وجود انسان، ماهیت نفس او و قوای گوناگون آن است. مربی با اتکا به این دانش، با ظرافت و درایت، بذرهای نیکو را در جان کودک میکارد و با صبر و حوصله، شاهد شکوفایی آنها در بوستان وجود او خواهد بود.
از دیدگاه دین، تربیت رسالتی خطیر و الهی است که بر دوش والدین و مربیان نهاده شده است. در متون مقدس، آیات و روایات متعددی به اهمیت تربیت و پرورش صحیح فرزندان اشاره میکنند و آن را از وظایف اصلی و اساسی انسان در قبال خداوند و جامعه برمیشمارند.
در این راستا، تربیت دینی نقشی محوری در تکوین شخصیت و هویت ایمانی کودک ایفا میکند. با آموزش آموزههای دینی و تشویق به انجام اعمال صالح، بذرهای ایمان و تقوا در جان کودک کاشته میشود و او در مسیر بندگی خداوند و اطاعت از اوامر و نواهی الهی گام برمیدارد.
ترکیب حکمت فلسفی، ظرافت حکمت عملی و عمق آموزههای دینی، منظومهای ژرف و پرمغز را در زمینه تربیت کودک رقم میزند. مربی با اتکا به این منظومه، میتواند راهی روشن و نورانی را پیش روی کودک بگستراند و او را در مسیر تعالی و کمال رهنمون کند.
در این مسیر، مفاهیمی همچون فطرت، عقل، نفس، تزکیه، تهذیب، تقوا، خوف و رجا، صبر و شکر نقشی کلیدی در واکاوی ابعاد گوناگون تربیت ایفا میکنند. تربیت در پرتو این اصطلاحات، عمق و ظرافت بیشتری مییابد و درک دقیقتر و عمیقتری از این مقوله به ارمغان میآید.
به عنوان مثال، مفهوم فطرت در تربیت دینی از اهمیتی اساسی برخوردار است. بر اساس این مفهوم، هر انسانی در ذات خود گرایش به فطرت الهی و میل به خیر و سعادت دارد. مربی با شناخت این فطرت و پرورش آن، میتواند زمینه را برای شکوفایی استعدادهای الهی در کودک فراهم کند.
در نهایت، تربیت کودک از منظر فلسفه و دین، دریچهای به سوی دنیایی ژرف و پرمغز میگشاید که در آن، انسان در مسیر تعالی و کمال گام برمیدارد و به سرمنزل مقصود نهایی خود، یعنی قرب الهی، رهنمون میشود.
#تربیت_دینی
#نویسندگان_حوزوی_فارس
🆔 @howzavian_fars
دولت ها عوض می شوند، استراتژی ها ثابت می ماند.
دوباره مهندسین و فهم ریاضی تجربی از مدیریت نخبگان کشور
#حسین_افشین
#بنیادملی_نخبگان
#معاونت_علمی
🔗 رسانه نخبگان
#تبلیغ_مکتوب
#جهاد_روایت
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
.
#تیترخوانی
📰صفحه اول روزنامههای یکشنبه ۲۱ مرداد ماه
ادامه صفحات:👇
https://hawzahnews.com/xcZRq
•┈┈••✾••┈┈•
#تبلیغ_مکتوب
#جهاد_روایت
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان.mp3
33.63M
🎙 #بشنوید|سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان در دومین همایش بینالمللی دشمنشناسی و سالگرد رحلت استاد محمدحسین فرجنژاد
📅 18 مرداد 1403
#دومین_همایش_دشمنشناسی
#سالگرد_ارتحال_استاد_فرج_نژاد
📲کانال مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110