🔶 اشتیاق به مقصد
این سفر تقریباً خوب بود. مسافر نزدیکم بود و خیابانها خلوت. فرصت هم داشتم و مقصد هم نزدیک خانه. چه از این بهتر. فقط هی با خودم میگفتم امان از دست این مسافر که رفته آن ور چهارراه. آقا یا خانم که شما باشی برگرد بیا تا من میرسم به مقصد بیا این ور. آخرش که باید برگردیم این ور. اما خب گفتم شاید محذوری چیزی داشته باشد... توی این فکرها بودم که گوشیم زنگ زد. یک زن جاافتاده بود که میگفت نرو آن ور چهارراه. مادر برای دخترش اسنپ گرفته بود. دخترک مانتویی بود و کمی از موهاش بیرون بود. مثل عادت بیشتر مسافرها که تا سوار میشوند میروند توی گوشی یا به کسی زنگ میزنند او هم به دوستی زنگ زد که بالاخره یافتم. چه چیز را یافته بود؟ گفت دو کتابی را که مدتها دنبالش بودم، یافتم. برایم جالب بود. صحبت از کتاب و کتابخوانی شده بود. گوشهام تیز شد و البته حواسم هم بود که با ماشینهای جلویی تصادف نکنم. گفت دو کتاب را دنبالش بودم. دقیق حرفهاش یادم است. یکی یک کتاب خرده عادتها که البته من (یعنی او) خردهعادتها را پیدا نکرده بود و ریز عادتها را یافته بود و بعد هم یک کتاب قرآن. برایم بسیار جالب بود که دنبال یک کتاب قرآن بود. گفتم حتماً کتاب قرآنی است با جلد خاص یا چاپ رنگیرنگی ولی ادامه داد که ترجمۀ این قرآن تفسیری است برای کودک و نوجوان و کلی گشتم. همۀ کتابفروشیها را گشتم تا یکی بهم آدرس کتابفروشی فدک را داد، قیمتش هم گران بود اما چون ممکن بود همهجا تعطیل شود بهخاطر کرونا، حدس زدم کدام کتاب قرآن را میگوید. کتاب ترجمۀ پیامرسان قرآن از علی ملکی. ترجمۀ خوبی از قرآن نیست ولی من کتابش را دارم. دنبال یک خواهانش بودم که در میان فامیل یکی را یافتم. شاید اگر صحبتش را قطع میکرد و همینطور با موبایل حرفزنان از ماشین بیرون نمیرفت، میگفتم این کتاب را من دارم. شاید... اما این میل به رمضان و میل به ماه قرآن برایم جالب بود. خریدار این حس هستم. امیدوارم هیچ وقت کور نشود... .
✍️ حسین ابراهیمی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
✍ برای بین المللی شدن مقالاتم چه کار باید بکنم؟
🔷 کارگاه نمایه کردن مجلات در ایندکسهای خارجی (1)
با سلام خدمت مسئولان محترم نشریات
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در نظر دارد طی چند جلسه راهکارهای نمایه کردن مجلات را در وب سایت ها خارجی به صورت رایگان آموزش دهد.
این کارگاه برای مسئولان مجلات خصوصا کارشناسان نشریات بسیار مفید خواهد بود این جلسه به صورت مجازی است و نیازی به حضور ندارد.
محورهایی که در کارگاه ارائه خواهد شد به شرح زیر است.
👈 مراحل ثبت نام در گوگل اسکالر
👈مراحل ثبت نام نشریه در لینکدین
👈مراحل ثبت نام نشریه در آکادمیا و نحوه بارگذاری مقالات
👈 مراحل ثبت نام نشریه در سایت journals.msrt.ir وزارت علوم (ارزیابی و رتبهبندی نشریات علمی)
👈 مراحل ثبت نام و دریافت دریافت کد dor برای مقالات نشریه
این کارگاه در تاریخ سه شنبه 31 فرودین ساعت 10 در محیط ادوبی کانکت به آدرس
http://82.99.217.99/res
برگزار خواهد شد.
از علاقه مندان دعوت می شود که در این کارگاه شرکت نمایند.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#رمضانیه
خـرامـان آمـدی ای مـاه رحـمت مـاه غفـران
چه خندان آمدی، شادان نمودی جمعِ مستان
سحرهایت همه عشق و غروبت وقت شادی
چو باران آمدی بر این کویرخشک و بی جان
✍ عباس بهمنی
#با_شاعران
#ماه_رمضان
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔹آرامش دینی، اعتقادی و اکتسابی است نه تزریقی
به نظر میرسد که «آرامش» همچون عناوین اخلاقی دیگر مانند صبر، اخلاص، تواضع و... یکی از فضایل اخلاقی محسوب شود، خصوصا آنگاه که بازگشتنگاه آن منبعی دینی باشد؛ اصلا موضوع ما راجع به «آرامش دینی» یا همان «آرامش مستقر» میباشد؛ به دلیل آن که استقرارِ آرامش، نشان از منبعی مستحکم و لایزال دارد.
هر زمان که آرامش دائما بود یعنی خدا دائما هست. البته منظور «آرامشِ ژنتیکی و خُلقِ وراثتی» نیست، که البته آن نیز میتواند کمککنندهای برای رسیدن به آرامش دینی باشد.
اما آن کدام آرامشی است که جنسش از «أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ» باشد؟ چون اگر ذکر خدا دائم حضور داشت آرامش هم دائم حاضر است و کسی که ذکری همیشگی دارد، همیشه به نگاهِ الهی آرام است.
اما آیا چنین آرامشی دادنی و گفتنی است؟ به این صورت که در حوادث ناگوار و طوفانهای دنیایی، میتوان به شخصی که مضطرب یا نگران است بگوییم: آرام باش؟! به عبارت بهتر آیا «آرامش دینی» تزریقی است؟ و یا یک مسئله اعتقادی و اکتسابی است؟
مثلاً آیا میتوان به کسی که به اصطلاح سیمش وصل نیست و در بلاها و مصیبتها جزع و فزع میکند، گفت که آرام باش؛ هرگز!
اگر چنین طمأنینهای گفتنی و نرخ شاه عباسی بود، قطعا پرونده بسیاری از مشکلات اجتماعها و انسانها بیتردید خود به خود حل میگشت؛ بلکه «آرامش دینی و مستقر» یک نعمتی است که بایستی برای آن تلاش و کوشش نمود و یک حاجتی است که باید آن را دائما از خدا خواست و یک توفیقی است که با اعمال صالح و اصرار در دعا امید است داده شود؛ پس باید آن را به دست آورد تا تبدیل به عادت شود؛ بلکه آرامشِ دینی حالت و ملکهای است که ریشه در رضایت قلبی و باطنی شخص دارد و تا مسئله رضایت قلبی و باطنی در دل شکل نگیرد و تبدیل به یک اعتقاد نشود، قطعا که گفتوگفتارهای متوالی در راستای آرامش دهی به افراد، بیثمر و بینتیجه خواهد ماند.
باید دانست، آنجا که اضطراب و شکی باشد آرامشی در کار نیست، و آنجا که آرامشی نباشد، خدایی نیست.
به دلیل آن که: آرامش خودش منشأی دارد و آن «رضایت» است، و راضی بودن سدی بر سیل بیتابیها و دل نگرانیهاست.
آن که از همه چیز زندگیش راضی است نه در پی آرامش، بلکه همینک در دریای آرامش است.
آرامش محصول رضایت است و «رضایتِ به تقدیر» هم از نشانههای اصلی ایمان است؛ پس «آرامش مستقر» که از سرچشمه «رضایتِ به تقدیر» در زندگی جاری است، رکنی اصیل و ایمانی است که نامش «رضایتِ در تقدیر» است.
بنابراین «رضایت و آرامشِ دینی و مستقر» از سلسله رفتارهایی است که با گفتن و توصیه صرف، قابل حل و دستیافتنی نیست؛ بلکه باید آن را اعتقادی از عمق جان دانست و برای به دست آوردن آن تلاش و اهتمام نمود و در صورت امکان موانعِ آن را از پیش رو برداشت، تا آن را اکتساب کرد.
✍ علی کردانی
#آرامش_دینی
#ماه_رمضان
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔰تا ابد زندگی به مناسبت ماه مبارک رمضان برگزار می کند:
🔆 #طرح_تولدی_دیگر
🔀 لایو تعاملی صفحه ی تا ابد زندگی و استاد عابدینی در ظهرهای ماه مبارک رمضان
❇️سلسله جلسات ارائه ی نظام مند از بیش از هشتاد جلسه شرح کامل تدریس حجت الاسلام و المسلمین عابدینی در موضوعات مرتبط با :
🔸️ چیستی مرگ و برزخ 🔸️
🔹️با ارائه: حجت الاسلام حاجی پور
📆زمان: هر روز به غیر از روزهای تعطیل و ایام شب های قدر
🕑ساعت ۱۴ تا ۱۴:۴۵
⏯ شروع از شنبه ۲۸ ام فروردین _۴ ام ماه مبارک رمضان
@ta_abad_zendegi
https://instagram.com/ta_abad_zendegi
https://instagram.com/ostadabedini
#ماه_رمضان
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔴 از چیزهای به دردنخور تا حرم امام رضا
تصویر مضحکیه اینکه یه آدمی همه وقتشو عمرشو بذاره تو جمع کردن دسته هندل موتور؛ یا سرلامپ سوخته جمع کنه یا چه میدونم یه چیز بدردنخور دیگهای؛ مثلا بدون اینکه به هیچ دردیش بخوره بره مغزی قفل های از کار افتاده جمع کنه. بدون هدف؛ فقط به خاطر اینکه دوست داره یا پیش خودش فکر میکنه اینطوری خوشبخت ترین آدم دنیا میشه و همه عمرش این کار رو انجام بده. هرچقدر اون چیز بی ارزش تر باشه این مساله خندهدارتر میشه، مخصوصا اگه تمرکز و تلاشش هم بیشتر کنه.
حالا اگه اون شخص متوجه بدردنخوری اون چیز نشه همهی عمر و سرمایهش رو با رضایت تمام به فنا میده.
نکته اینجاست که ممکنه این اتفاق همین الآن واسه ما درحال رخ دادن باشه، تو مسائلی که به شدت به درد نخورن ولی چون اطرافیانمون همیشه دنبالش بودن یا اینکه همه دارن در پی اون میدوَن، بدردنخور بودنشون رو دیگه نفهمیم.
لازمه که خوب این دنیا رو بشناسیم وگرنه یه عمر دنبال چیزی میریم که به هیچ دردیمون نمیخوره.
بازتاب این ندانسته هامون تو دعاهامونم خودشو نشون میده ممکنه التماس کنیم چیزی رو که بدردمون نخوره.
لذاست که جا داره آدم بره حرم علی بن موسی الرضا زانو بزنه بگه آقا جان
ما بی سلیقه ایم، تو حاجات ما بخواه
ور نه گدا طلـــب آب و نــان کنــــــد.
.
پ.ن: شاید بگید نتیجه داستان چرا اینطوری شد. حق دارید، ولی دلتنگ حرم امام رضام؛ اصلا کل متن رو نوشتم که بگم کاش زودتر بشه بریم حرم امام رضا.
#امام_رضا_علیه_السلام
#شناخت #سبک_زندگی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
شماره #جدید_پرتو
شماره 1021 هفتهنامه پرتو👆
صبح چهارشنبه " 25 فروردین ماه " روی دکه مطبوعات کشور
@partosokhan_ir
👆 چند خبر
🔻مجوز کلابهاوس؛ بله یا نه؟
🔻 سید حسن خمینی و شبکههای بیگانه
🔻 آغاز غنی سازی ۶۰٪
📣 منبأ بخوانید
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#رمضانیه #نشست_قرآنی
💠 اسلوب و معیارهای فهم قرآن از منظر رهبر انقلاب اسلامی
✔️ پیش نیازهای تحقیق در قرآن از منظر رهبر انقلاب اسلامی
#بیان_قرآنی
#ماه_رمضان
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔴 رمضان با دولت صفآفرین
🔆رمضان از راه رسید مثل هرسال با قدمهای ساده و مهربان امسال کرونا هم هست شاید سفرهها خالیتر از سالهای قبل سفرههای مادی و معنوی. سفرههای مادیِ مردم که در گرو تدبیر اهل فن آن است. مدیرانی که وعده سفرهی بزرگ میدهند و سفره مردم را کوچک و کوچکتر میکنند. کار را به جای میرسانند که برای کوچکترین نیاز اولیه، مردم صفنشین شوند. اما سفرهی معنویت دست خودمان است.
متن کامل در کانال نویسنده ✍️ فاطمه میریطایفهفرد
#ماه_رمضان
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
یادداشت رمضانیه.docx
21.5K
#معرفی_یادداشت 👆 دریافت
💠 رمضان؛ ایستگاه تغییر
پیوندی ناگسستنی و یک ارتباط کامل بین "ماه رمضان " و "تغییر" وجود دارد و این راهی برای دستیابی به کمال مطلوب انسانی و دستیابی به اهداف و مقاصد مطلوب است و تا زمانی که به این درجه نرسیدهایم و به آن دست نیافتهایم باید مشتاقانه به دنبال تغییرهای خوب موردنیاز برای نزدیک شدن هرچه بیشتر به آن باشیم.
✍️ محمد ادریسی، عضو تحریریه مدادالفضلاء
#ماه_رمضان
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔰فضای مجازی "ول" و ورود "کلاب هاوس" در آستانه انتخابات ۱۴۰۰!
✍️ سید علیرضا آلداود
📍معمولاً بستر "انقلابهای رنگی" انتخابات ریاست جمهوری است؛ در فتنه سال 88 توییتر، فیس بوک و سرویسهای گوگل آتشبیار معرکه برای جنبش سبز بودند. اما نقش توییتر آنقدر برای دولت دموکرات آمریکا بهخصوص اوباما و وزیر امور خارجهاش یعنی هیلاری کلینتون مهم بود که دقیقاً در ملتهبترین روزهای آن فتنه با پرداخت هزینه و فرستادن جرد کوهن به بغداد (جک دورسی مدیر توییتر در فتنه88 بغداد بود) مانع از تعطیلی این میکروبلاگ برای اصلاح حفرههای نرمافزاری آن شدند. قسمت بزرگی از اعتراف به جلوگیری از تعطیلی توییتر در مصاحبههای کلینتون و کتاب "انتخابهای سخت" وی که در سال 2013 منتشر شده موجود است.
متن کامل در ✍️ تأملات
#انتخابات #کلاب_هاوس
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN