⭕️به آرامش روانی مردم رحم کنیم
🖊سعید صلح میرزایی
خودم را جای مردم عزیزمان که میگذارم دلم میسوزد. به سکوهای مجازی خارجی مراجعه کنند، همهاش سیاهنمایی میبینند. به سکوهای داخلی هم مراجعه کنند، یا دعوای قبیلههای سیاسی یا سیاهنمایی در پوشش انتقاد خواهند دید. خروجی جهاد تبیین ما باید امیدواری مردم باشد نه دلسردی ایشان.
#نویسندگان_حوزوی_تهران
@howzavian_tehran
مگر فرق من وشما با این زنان و دختران چیست؟
واقعیت این است که هیچ.
جز اینکه اراده خدا بر این تعلق گرفته که ما و شما را با داشتن خیلی نعمتها مثل ولایت فقیه، مثل ایران قوی که دشمنانش از او بهراسند، مثل داشتن امنیت و در عین مشکلات اقتصادی از صدقه سر انتخاب اشتباهمان و شاید از همه ترسناکتر، مقایسه و درک ما از آنها و زندگیشان امتحان کرده!
بعد ابتلای آنها را به هرآنچه ما نداریم و انها دارند، را مایه امتحانمان قرار داده...
شاید یک دلیلش کنار همه اتفاقات جهان، این باشد که من و شما خودمان را جای انها بگذاریم. مثلا شکم گرسنه خودمان و فرزندانمان را به مدت چند هفته تصور کنیم و مرگ فرزندانمان از سرما یا راه رفتن و زیستن از سر ناچاری میان آب تا زانو راـ
بعد سجده شکر بگزاریم و بفهمیم نعمت ولایت را،
نعمت امنیت را.
نعمت ایرانی بودن در این عصر را.
و قلبمان و بخشی از داراییمان را هدیه بدهیم به اینها.
و برایمان گنک نباشد مفهوم مقاومت، اگر با حان و دل و مغز استخوان درکش نمی کنیمـ
آری ابتلائات آخرالزمان است و درک من و تو از موقعیت، وضعیت و وظیفه، عاقبت خودمان، مملکتمان و جهان را رقم میزند. کاش کمی عمیقتر بیندیشیم.
✍️محنا
#نویسندگان_حوزوی_تهران
@howzavian_tehran
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکنش رهبر انقلاب به جملات حماسی یکی از جوانان حاضر در دیدار اخیر
@howzavian_tehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 تکرار روایت رسانهای دشمن از سوی برخی حزب اللهیها بسیار خطرناک است
▫️آیت الله میرباقری:
ادبیات سوریه سازی ایران ناشی از همان جنگ است که متاسفانه از سوی برخی انقلابی ها مطرح می شود. به هیچ وجه ایران سوریه نخواهد شد، مناسبات کاملا متفاوت است. دشمن توانایی هایی دارد اما توانایی های جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت بیش از آن چیزی است که با جابجایی سوریه بگوییم کار تمام است.
متاسفانه برخی دوستان خود ما با از دست رفتن سوریه می گویند کار تمام است، فکر می کنند که هیچ عقلانیتی در کار نیست؛ در حالی که این گونه نیست؛ اتاق های فکری خوبی هست و عقلانیتی در کار است.
اول باید با جنگ شناختی دشمن مقابله کرد، روایتی که اینها می سازند در رسانه های حزب اللهی دیده می شود، این خیلی خطرناک است. احساس نکنیم با از دست رفتن یک سرزمین کار تمام شد. کار به این بزرگی در تراز انقلاب اسلامی را تمام شده ندانیم. فوکویاما تحلیلگر آمریکایی بعد از واقعه سوریه می گوید: یکی از قدرت های رو به پیش جهان ایران است، بعد ما چه تحلیل می کنیم و چه می گوییم؟ این نشان می دهد که جنگ شناختی دشمن روی ما تاثیر گذاشته است.
https://eitaa.com/AyatNews
@howzavian_tehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻مظلومیت فراموش شده
✍آشوری
یعنی چه بر ما گذشته که این همه مظلومیت را در قابی که غالب دنیا میبینند مینگریم اما هنوز خون در رگهایمان جریان دارد!؟
چه شده که مظلومیت به معنای واقعی کلمه در دنیای حقیقی وسط هیاهو یکه تازی میکند اما هنوز برخی وجدانها میدان داری نمیکنند؟!
غزه اکنون میدان جنگ است!
میدان آزادی از نوع بیشرفیاش!
این حقوق بی بشر کی قرار است به بشر خدمت کند؟!
کی قرار است نقاب نفاق را بردارد؟!
مگر میشود دنیا را اینگونه دور زد و مظلومیت بدتر از مرگ را ندید گرفت؟!
غزه امروز میدان حق است!
خدا منتظر اشرف مخلوقات خویش است که ببیند او در جغرافیای شرافت و حریت چه خواهند کرد و الا که فرعون کُشی به آنی هم نمیکشد.
وَ نُرِیدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَی الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوارِثِین.
#غزه
#نویسندگان_حوزوی_تهران
@howzavian_tehran
🔻اهمیت ویژه دعا
استاد احمد عابدی:
دعا از روایات مهمتر است. ائمه علیهمالسلام فرمودند: «کلّمِ النّاسَ علی قدرِ عقولَهم». در روایات سطح مطلب را پایین میآورند که مردم بفهمند. اما وقتی صحیفه سجادیه یا مصباح المتهجد است، چون با خدا حرف میزنیم، مخاطب خدای متعال است و هر چه بشود سطح مطالب را بالا میبرند؛ بنابراین معارفی که ائمه علیهمالسلام در دعاها بیان کردند هیچ وقت در روایات پیدا نمیشود؛ لذا اگر کسی میخواهد چیزی یاد بگیرد در دعاها بیشتر مطلب هست تا روایات.
البته روایات همهاش معنویت است. آیت الله حسن زاده کتاب اصول کافی را مثل قرآن میبوسید و روی چشم میگذاشت. کتاب وافی فیض کاشانی را روی سرش میگذاشت. اینها همه نورانیت و معنویت است؛ ولی دعاها خیلی بیشتر؛ و نورانیت ومعنویتی که در دعا هست با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست.
ادامه 👇👇
https://rahamedia.net/?p=8172
#ماه_رجب
#دعا
#نویسندگان_حوزوی_تهران
@howzavian_tehran
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸نیاز ندارم شما مرا ببینید ...🔸
زن وقتی #حجاب دارد، یعنی من نیاز ندارم که شما مرا ببینید؛ من نیاز ندارم که شما به من دقت کنید. یعنی من از این مسائل مستغنی هستم. این، نوعی علامت است.
حال اگر انسان، حجاب نداشته باشد، این علامت چیست؟ باز بگذارد که چه بشود؟ منظورش چیست؟ آیا این یعنی من سیرم؟!! یعنی بیمیلم؟!! یعنی مستغنی هستم؟!! یعنی کمبود ندارم؟!!
این پوشش، پرچم استغنای زن است. مرد هم همینطور. این که میگویند با چشم خیره نشوید، این یعنی استغنا داشته باشید. اینکه مرد خیره نگاه نکند، یعنی سیری خودش را برساند، استغنای خودش را برساند، تسلّط بر خودش را برساند. دیدید آدمی که غذا خورده و سیر است، اگر سفره جلوی او بیاندازند، خیره نگاه نمیکند؟
@haerishirazi
@howzavian_tehran
🔻️حجاب را جدی بگیریم!
در ماجرای حجاب یکبار برای همیشه تکلیفمان را با خودمان مشخص کنیم. بالاخره اسلام و قرآن را قبول داریم یا نه؟! اگر -نعوذ بالله- قبول نداریم که هیچ؛ ولی اگر قبول داریم باید بپذیریم که حجاب از ضروریات دین است؛ تردیدی در آن نیست و جایی هم برای چون و چرا ندارد.
نص صریح قرآن گویای این حقیقت است و در اصل وجوب حجاب بحثی نیست. روایات معصومین علیهمالسلام و سیره ایشان هم اهمیت حجاب را به روشنی میرساند. مسلمان واقعی کسی است که تمام احکام دین را بپذیرد؛ نه اینکه اگر حکمی به مذاقش سازگار نبود آن را کنار بگذارد.
#حجاب
#کشف_حجاب
#نویسندگان_حوزوی_تهران
@howzavian_tehran
📸 زن تکراری فرودگاه!
واکنش آزیتا موگویی، کارگردان سینما به ماجرای فرودگاه مهرآباد:
▫️خانمی که تصویرش پخش شده ده روز پیش هم در مهرآباد فحاشی میکرد. این یک سناریوی تکراری است، اگر خودم ندیده بودم احتمالا قضاوت دیگری داشتم!
🆔 @sedayehowzeh
@howzavian_tehran
پدرِ امید
✍️ عباس بابائی
امروز «آقا» باز هم از «امید» و «امیدآفرینی» گفتند. تکرار فراوان کلمهی «امید» در بیانات ایشان ناشی از چیست؟ آیا نگرانی و ترسی از عاقبتِ انقلاب باعث این فراوانیِ تکرار شده یا نکتهای دیگر در میان است؟
این سؤالات زمانی اهمیت مضاعف مییابد که بدانیم بسامد این کلمه در سالهای اخیر بهویژه بعد از صدور «بیانیهی گام دوم انقلاب»، در بیانات ایشان بسیار قابلتوجه بودهاست.
سخن از «امید» گاهی ناشی از ترس است و گاهی ناشی از دیدن حُسن عاقبت. مدیر ناکارآمدی که نه به تواناییهای خود و همراهانش باور دارد و نه ایمانی به قدرت لایزال الهی دارد و از طرفی هیمنهی دشمن تمام قلبش را تسخیر کرده، مدام از ناامیدی و شکست سخن میگوید؛ اما راهبلدِ دانا و توانایی که میداند پیچ مقابل، آخرین مرحله برای رسیدن به قله است، به کوهنوردانی که نفسهاشان به شماره افتاده و از پیمودن ادامهی مسیر ناامیدند، مدام امید تزریق میکند.
امیدبخشیِ «پدرِامیدوارِخانوادهیایران» اینگونه است؛ او چون اولاً قله را میبیند، و ثانیاً به وعدهها و نصرت الهی یقین دارد و ثالثاً ظرفیتهای فوقالعادهی امتش را نیک میشناسد، لذا مدام از «امید» سخن میگوید.
یکی از حکیمانهترین روایات پیرامون «امید» این سخن نبوی(صلی الله علیه و آله و سلم) است که «آقا» در مقام «امامجامعه» کاملاً ضرورت آن را لمس کردهاند: «إنَّمَا الأَمَلُ رَحمَةٌ مِنَ اللّهِ لاُِمَّتي، لَولاَ الأَمَلُ ما أرضَعَت اُمٌّ وَلَداً، ولا غَرَسَ غارِسٌ شَجَراً!»
امید در حقیقت، رحمتی از جانب خداوند برای امّت مناست. اگر امید نبود، هیچ مادری فرزندی را شیر نمیداد و هیچ باغبانی، نهالی نمیكاشت!
حال سؤال مهم آن است که برای افزایش اکسیری به نام «امید» در جامعه چه باید کرد؟
مهمترین راه، افزایش ایمان است؛ ایمان به عنوان موتور محرک و پیشرانی است که هرچقدر قویتر و گرمتر باشد، حرکتی به نام «امید» را قویتر و سریعتر و ماناتر میکند.
بعد از انقلاب بیشترین دشمنیِدشمنان و ناجوانمردیِ بعضی دوستان نسبت به «امامین انقلاب» روا داشتهشد و حال آنکه این دو در صدر امیدواران عالم قرار دارند! ارتباط مستقیمی بین افزایش ایمان و افزایش امید وجود دارد.
رهبرانقلاب دربارهی امید امام فرمودند: «امام خود میگویند در طول سالها مبارزه تا پس از پیروزی، هرگز دچار یأس نشدم. این امید امام هم ناشی از ایمان او بود.»
در طرف دیگر کسانی بودند و هستند که بیشترین امکانات و درآمدها در این کشور از آنِ آنان بوده؛ اما در صدر ناامیدترین ایرانیان قرار گرفتهاند؛ چراکه رابطهای است مستقیم بین کاهش ایمان و کاهش امید.
حال باید به این سؤال مهم پاسخ داد که برای افزایش ایمان فردی و اجتماعی چه باید کرد؟
در کلمات امام جامعه نکاتی ناب پیرامون راههای تقویت «ایمان» آمدهاست:
۱) عمل صالح؛
«ما باید ایمان خود را با عمل صالح تقویت کنیم.»
۲) ارتباط با خدا؛
«حفظ ایمان، با رفتار خوب، با تامل و تدبر خوب، با توجه به خدا، با حفظ و تقویت ارتباط با خداست.»
۳) تقوا؛
«تقوا و مراقبت، دل انسان را هدایت و ایمان انسان را راسختر میکند.»
۴) کفر به طاغوت؛
«[دشمن میگوید:]ایمان بالله هم داشته باشید، ایمان به طاغوت هم داشته باشید. این نمیشود؛ ایمان بالله با کفر به طاغوت، با هم همدوشند.»
۵) دعا؛
«دستاورد دومِ دعا، تقویت و استقرار ایمان در دل است.»
۶) مطالعه؛
«ایمان عمیق همراه با اخلاص و صفای باطن را، با خواندن کتاب و کتابخوانی تقویت کنید.»
راه دوم برای افزایش امید، همان وظیفهی سنگین و برزمینماندهی سازمانهای مذهبی و فرهنگی است، که در نوشتهی بعد به آن میپردازم.
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian_tehran
🔻شکستن پرده توّهم اقتدار
✍خالقی
امام خامنهای در تاریخ ۱۹ دی ۱۴۰۳ فرمود: «امروز کار اساسی، کار مهم برای دستگاههای تبلیغاتی ما، برای دستگاههای فرهنگی ما، تبلیغات ما، وزارت ارشاد ما، صداوسیمای ما، فعّالان فضای مجازی ما، این است که پردهی توهّم اقتدار دشمن را پاره کنند، بشکنند، نگذارند تبلیغات دشمن بر روی افکار عمومی اثر کند.»
دو روز پس از اینکه ترامپ قمارباز گفت که خاورمیانه را جهنم خواهم کرد، خداوند درخواست ولیّ امر جامعه را مبنی بر «پرده توهم اقتدار دشمن را پاره کنید ...» را اجابت کرد و آتشی بزرگ به دامن یکی از شهرهای مهم آمریکا افتاد و آن را به جهنم تبدیل کرد. آتش به عمارتهای میلیون دلاری صاحبانش مانند همان بازیگر آمریکایی افتاد که خواستار قتلعام در غزه بود و یا در سکوت به این همه ظلم و ستم در غزه به تماشا نشسته بودند؛ کاملا سوخت.
بله آمریکا در اوج امکانات و تکنولوژی برتر نسبت به کشورهای جهان نه با عناصر طبیعت، بلکه با سوءمدیریت و ناکارآمدی و بنبستهای حکمرانی سرمایهداری نتوانست بر این بحران غالب آید و ضعف و زبونی حکمرانی غربی در چشم جهانیان نشان داده شد.
حکمت این هشدار از امام خامنهای نیز که فرمودند: «آن کسانی که در مسائل فرهنگی، در مسائل اقتصادی، در مسئلهی تورّم، در مسئلهی تولید، در مسئلهی ارز، در مسائل فرهنگی، در مسئلهی حجاب و غیره تصمیم میگیرند، توجّه داشته باشند که ملاحظهی خواستهی آمریکا، مواضع آمریکا و مواضع صهیونیستها را نکنند، ملاحظهی منافع کشور را بکنند، ملاحظهی منافع جمهوری اسلامی را بکنند.» نیز عیان شد.
#نویسندگان_حوزوی_تهران
@howzavian_tehran