فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرف حساب / بزرگان نمی خواهند بیدار شوند؟!! - باید پویشی در حوزه ایجاد شود و آن هم باید روحانی مطالبه گر باید باشد.
هدایت شده از اندیشه مقاومت
⭕️ چامسکی: حرکت ایران به سمت استقلال دلیل نفرت آمریکا است/ متحدان ما مرتجعترین هستند
🔹در پاسخ به این سوال که آیا سیاستمداران حزب دموکرات، در صورت به دست گرفتن سکان سیاست در آمریکا در سال ۲۰۲۰ مواضع ستیزهجویانه کمتری نسبت به ایران اتخاذ خواهند کرد، گفت: «پیشبینی کردن این موضواع واقعاً دشوار است.»
🔹این استاد دانشگاه در ادامه تأکید کرد: «منظورم این است که تنفر از ایران به بخشی ریشهدار از فرهنگ آمریکای مدرن تبدیل شده است. ریشهکن کردن آن، بسیار دشوار است.»
🔹او در ادامه به یکی از مطالب منتشرشده در روزنامه نیویورکتایمز درباره تفکرات ترامپ در خصوص ایران اشاره کرده و بر اساس آن، توضیحاتی را درباره تفکر نهادینهشده در محافل سیاسی آمریکا در قبال تهران اشاره کرده است.
🔹چامسکی گفت: «در این مطلب [نیویورکتایمز] آمده که ترامپ فکر میکند احیای تحریمها باعث خواهد شد تولید سلاح در ایران متوقف شود و سرکوبگریها در داخل ایران و مداخلههای این کشور در خاورمیانه کاهش پیدا کند.»
🔹او گفت: «اول از همه، آیا ترامپ واقعاً اینطور فکر میکند؟ احتمالاً نه. آیا این حرف حقیقت دارد؟ یک ذره هم واقعیتی در آن وجود ندارد. مرتجعترین کشورها در خاورمیانه آنهایی هستند که ما حمایتشان میکنیم.»
🔹چامسکی در ادامه تصریح کرد: «ایران، در مقایسه با عربستان سعودی، نروژ حساب میشود. درباره خشونت در خاورمیانه هم، اقدامات عربستان سعودی و امارات متحده عربی در یمن که ما ازشان حمایت میکنیم، از هر چیزی بدتر است.»
🔹این استاد دانشگاه در ادامه در جواب این سوال که ریشه نفرت نخبگان سیاسی در آمریکا از ایران چیست گفت: «بسیار ساده است: در سال ۱۹۷۹ [۱۳۵۷ شمسی] ایران به سمت استقلال حرکت کرد. بدتر از آن، آنها یک فرد مستبد منصوب آمریکا که همسو با منافع آمریکا بر این کشور حکومت میکرد را سرنگون کردند.»
🔹وی در ادامه تصریح کرد: «آنها (سیاسیون در آمریکا)، این را فراموش نخواهند کرد. در واقع، اندکی بعد از انقلاب ایران، آمریکا از حمله عراق به ایران که حملهای ویرانگر بود، حمایت کرد.»
🔹چامسکی در ادامه تصریح کرد حمایتهای آمریکا از عراق در دوران جنگ تحمیلی، در حالی بود که این کشور از سلاحهای شیمیایی استفاده کرده و صدها هزار نفر را به کشتن داد.
🔹این نظریهپرداز تصریح کرد: «عراق، از سلاحهای شیمیایی استفاده میکرد و صدها هزار نفر از مردم را میکشت، اما حمایتها از این اقدامات در سراسر جنگ ادامه داشت.»/ فارس
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
هدایت شده از ارزانسرای کفش و صندل کیانی 👠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خمینی (ره) :🌺
#غیبت_و #تهمت به آخوند_مزدور، جایزو واجب است تاآبروی اوساقط بشود وگرنه امام زمان راساقط میکند
جوانهای ما باید عمامه اینچنین آخوندی رابردارند»
👈 کمی تا بهجت🌷
@behjat135
هدایت شده از صدای ایران | VOI
#امام_خمینی «ره»: ما از شرّ رضاخان و محمدرضا خلاص شدیم ؛ لکن از شرّ #تربیت_یافتگان_غرب_و_شرق به این زودی ها نجات نخواهیم یافت
🔻اینها برپا دارندگان #سلطه_ابرقدرتها هستند
📖صحیفه امام؛ ج۱۵ ؛ ص۴۴۶
👇به این لیست توجه کنید.👇
1️⃣ #حسن_روحانی(فریدون) :
تحصیلکرده کلدونین #انگلیس
2️⃣ #نهاوندیان، رییس دفتر رییسجمهور و فارغالتحصیل اقتصاد از دانشگاه جورجواشنگتن #آمریکا
3️⃣ #نوبخت رئیس سازمان برنامهوبودجه👈 دکترای اقتصاد از #انگلیس
4️⃣ #محمودواعظی، وزیر ارتباطات دولت یازدهم دولت یازدهم و معاون فعلی روحانی👈دکترای روابط بینالملل دانشگاه لوییزیانای #آمریکا
5️⃣ #ظریف وزیر امور خارجه👈 فارغالتحصیل روابط بینالملل و مطالعات بینالمللی از دانشگاههای دنور و سانفرانسیسکو #آمریکا
6️⃣ #نجفی مشاور حسن روحانی 👈 کارشناس ارشد موسسه فناوری ماساچوست(ام آی تی) #آمریکا
7️⃣ #عباس_آخوندی : وزیر راه و شهرسازی 👈 دکترای اقتصاد سیاسی از کالج هاووی #انگلیس
8️⃣ #دانش_آشتیانی سابق وزیر آموزش وپرورش👈 تحصیلکرده امپریال کالج #انگلیس
9️⃣ #نعمت_زاده وزیرصنعت، معدن و تجارت دولت یازدهم 👈 فوق لیسانس مهندسی صنایع دانشگاه کالیفرنیای #آمریکا
0️⃣1️⃣ #طیب_نیا، وزیر اقتصاد دولت یازدهم👈 دکترای اقتصاد از مدرسه اقتصاد لندن #انگلیس
1⃣1⃣ #محمد خاتمی 👈 تحصیلکرده دانشگاهی از کشور #ایتالیا
2⃣1⃣ #کمال_خرازی 👈دکترای مدیریت آموزشی دانشگاه هیوستون #آمریکا
3⃣1⃣ #محمدرضا_عارف 👈 فارغالتحصیل مهندسی برق از دانشگاه استنفورد #انگلیس
4⃣1⃣ #عیسی_کلانتری👈 دکترای کشاورزی دانشگاه ایالتی آیوا #آمریکا
5⃣1⃣ #محمدعلی_نجفی 👈 تحصیلکرده دانشگاه ماساچوست «امآیتی» #آمریکا
6⃣1⃣ #صفدر_حسینی(از ذخایر نظام 😏) 👈 تحصیلکرده دانشگاه ساسکای #کانادا
7⃣1⃣ #احمد_معتمدی👈 تحصیلکرده الکترونیک دانشگاه پیر و ماری کوری #فرانسه
@voinews
هدایت شده از رادار انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 اینجا #اروپاست، روزانه ۷ هزار #خوک زنده برای مصرف انسانها در آب جوش انداخته میشوند!
در اسلام چنین رفتاری با #حیوان حرام است و خوردن آن گوشت جایز نیست، چون احکام #ذبح رعایت نشده
@mobahelegharn_21
هدایت شده از حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفسير حمید رسایی از جمله "اشتباه کردم" رهبر انقلاب در خصوص مذاكرات هسته ای
#صوت_با_کیفیت
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
🔴👁 #توئیت_گردی| وقتی #روزنامه_سازندگی(ارگان کارگزاران سازندگی) با مشی رسمی لیبرالیسم سیاسی که دارای ارتباط غیرقابل انکار با #سکولاریسم است، در دفاع از حوزه و مرجعیت و در تقابل اظهارات #رحیم_پور_ازغدی تیتر میزند، یعنی مخالفان نظام سیاسی اسلام در ابعاد اجتماعی و اقتصادی از وضع موجود رضایت دارند.
💬"علی خضریان"
@snn_ir
هدایت شده از گفتمان فقه دولت سازی اسلامی
اندک اندک جو بلند بالای رسانه ای و شانتاژ خبری تجمع مبارک و مردم دارانه فیضیه در حال فرونشستن است. گردو غباری که برای بسیاری بخصوص دولتیان و منورالفکرنماهای حوزوی دود چراغ جادوی نجاتگر بود تا آنان اندکی از فشار روانی سوءمدیریت خود رهایی یابند و اینان که از خیزش دگرباره حوزویان انقلابی به نفع امت، دهشتناک شده بودند مجالی دگرباره برای دمیدن بر ناقوس سکولاریزم حوزوی یابند.مدتها بود که قشر انقلابی حوزوی مقهور فضای رسانه ای و ترسناک از انگهایی چون افراطیگری میدان جهاد فرهنگی خود را وانهاده بود. اینک این گردهمایی سرآغاز مبارکی بود بر خیزش دوباره و غلبه حوزویان انقلابی بر فضای رسانه ای مسموم.
به نظر میرسد اینکه این گردهمایی خودجوش حساسیتهای جریانات رسانه ای داخلی و خارجی، حوزوی و غیر حوزوی را برانگیخت، نشانه ای بر اثرگذاری کم نظیر اینگونه تجمعات و گردهمایی هاست.شبکه های معاند نظام که جای سخن ندارد. اما:اینکه فلان نماینده مجلس که با رانت پدر شخصیت یافته، و چشم و گوش خود را بر تمامی پلشتیهای سوء مدیریتی دولت مستقر بسته است وارد میدان فرضیه پردازی امنیتی میشود; اینکه فلان روحانی ظاهرا اخلاق مدار در شبه بیانیه خود زبان به دشنام و هتاکی باز کرده و سخنران جلسه را معلوم القال، شرکت کنندگان را افراطی و این حرکت و جریان را پلشتی مینامد; اینکه فلان ویراستار بلندپایه حوزوی بیانیه سکولاریستی ژورنالیستی خود را به این بهانه نشر میدهد; و غمگنانه اینکه مدافعین جریان مبارک نیز با پذیرش خطا بودن آن پلاکارد و خطابودن نوع سخنان استاد رحیم پور، به دفاع می پردازند...غم انگیزتر نوع مواجهه دفاتر مراجع محترم که در مقابل این هجمه های نامبارک به دین، مکتب و مذهب و انقلاب در سرتاسر کشور و بویژه در نشریات دولتی، هیچ بیانیه شدیدالحنی صادر نمیفرمایند ولی در قبال این تجمع مبارک اینگونه وارد میشوند; ...مگر چه اتفاقی افتاده است؟ شعاری به حق یا ناحق بر پوستری در یک تجمع خودجوش نقش میبندد. یک بار شعار را مرور کنیم: ای آنکه مذاکره شعارت، استخر فرح در انتظارت...
واقعا ایهام این شعار به کدامین طرف از معنا و مضمونش انصراف دارد؟ چه کسی باور میکرد هاشمی رفسنجانی که به اذعان بسیاری از کارشناسان امنیتی زبده ترین و پرتعدادترین محافظین را به همراه خود و خانواده اش نموده بود، به ناگاه احساس نیاز به تنهایی می نماید و به استخری شاهانه نزول میکند و بدون هیچ همدمی و در تنهایی خود جان میسپارد در حالیکه هیچکدام از اطبای اختصاصی و محافظین جان نثار نیستند تا بتوانند به حکم عرف و شرع هنگام جان سپردن چانه او راببندند. این سرانجام کسی است که در مقابل ولی خدا و سخنان او سخن به ناروا میگوید. کاری که روحانی در اکثر موضعگیریهای صریح رهبری انجام میدهد. به نظرم اگر ذهن انسانی گرفتار شایعات voa و cnn نباشد برداشت تهدید به قتل بسیار دور از ذهن خواهد بود. سخن دراین باره کوتاه بهتر است چه اینکه موضعگیریهای سرمنشأ این سخن هیچگاه از سداد انچنانی برخوردار نبوده است.
اما درمورد سخنان استاد رحیم پور ازغدی.
کسی که به جای تمامی علمای به قول خودشان متعلق به درون حوزه، از اندیشه های دینی، مکتبی و انقلابی دفاع کرده است. وقتی فلان عالم درون حوزوی با مساند مختلف که از قضا دریافت ماهیانه اش، از جیب نظام و انقلاب از دهها رحیم پور بیشتر است، حاضر نمیشود در صدا و سیما به دفاع از دین و مکتب و مذهب و انقلاب بپردازد، باید رحیم پور معلوم القال طبیب دوار بطبه آرام و قرار نداشته باشد و تمام دانشگاهها و حوزه ها و شبکه ها و... درنوردد. سخت امیدوارم سخنان این استاد اخلاق غیرمعلوم القال، بوی حسادت نداشته باشد. بنظر میرسد راهکاری بهتر،عاقلانه تر، پدرانه تر از بیانیه دادن و توهین آمیز سخن گفتن وجود دارد. دفاتر بزرگوار علما، سیاسیون و علمای غیر معلوم القال،نقض بندبند سخنان رحیم پور ازغدی را از دروس خارج، کتب نگارش یافته توسط علمای عظام و تقریرات دروس ایشان نشان دهند تا اگر رحیم پور به خطا رفته اصلاح گردد و جریان بزرگی از طلاب جوان که با او هم عقیده و از رأس حوزه ناامیدند به امید بازگردند و اگر درصد قابل اعتنایی از سخنان رحیم پور ازغدی درست است و نظام اسلامی که بعد از چهارده قرن انتظار و بارهبری آسمانی امام روح الله به وقوع پیوسته و کنون در حل مسائل روی میز خود مظلومانه به بیرون از حوزه چشم دوخته است،امیدش به حوزه بازگردد. شاید این تجمع مبارک و حاشیه های آن بهانه ای باشد تا حوزه و علمای حوزه کمر همت بربندند و از اجتهادی که قرار است رطب و یابس را استنباط نماید و فقهی که بنابود از گهواره تا گور برنامه زندگی را سامان دهد، جهت یاری انقلاب مظلوم تشیع استفاده نمایند.بیصبرانه منتظر فهرست دروس خارج، کتب نظام سازی و... مبتنی بر حل مسائل جمهوری اسلامی و جهان تشیع میمانیم.
عبدالحسین مشکانی سبزواری
کانال فقه دولت
@feqhedolat
هدایت شده از ایران من
سیدعلی اصغر زمانی:
حال اگر رئیس جمهور ایران، تابعیت کشور انگلیس را دریافت کرده باشد، تدبیر چیست؟ پاسخ این سئوال را به ماده 989 قانون مدنی و اصل 89 و 110 قانون اساسی واگذار مینمایم:
هدایت شده از ابرگروه روشنگری سیاسی
ماده 989 قانون مدنی تصریح دارد؛ که «هر تبعه ایرانی که بدون رعایت مقررات قانونی بعد از تاریخ 1280 شمسی تابعیت خارجی تحصیل کرده باشد تبعیت خارجی او، کأن لم یکن بوده و تبعه ایران شناخته میشود ولی در عین حال کلیه اموال غیرمنقوله او با نظارت مدعیالعموم محل به فروش رسیده و پس از وضع مخارج فروش، قیمت آن به او داده خواهد شد و به علاوه از اشتغال به وزارت و معاونت وزارت و عضویت مجالس مقننه و انجمنهای ایالتی و ولایتی و بلدی و هر گونه مشاغل دولتی محروم خواهد بود.»
هدایت شده از ایران من
سیدعلی اصغر زمانی:
با توجه به صراحت ماده 989 قانون مدنی، نوبت به اجرا بند 2 اصل 89 توسط دو سوم نمایندگان مجلس مبنی بر عدم کفایت رئیس جمهور یا بند 10 اصل 110 قانون اساسی، مبنی بر تائید تخلف رئیس جمهور، از سوی دیوانعالی کشور است، که قطعا عزل رئیس جمهور از سوی رهبری را بدنبال خواهد داشت، هر چند که رعایت مصالح کشور، باید از سوی دیوانعالی کشور مدنظر قرار گیرد.
هدایت شده از گفتمان انقلاب
معاون حقوقی رئیس جمهور : اتفاقات فیضیه جرمی مشهودی است از عوامل آن شکایت خواهیم کرد.
*طلبه ای پلاکارد در دست گرفته مفهوم تابلو استخر فرح اش چند وجهی است شد جرم آشکار، بدترین اهانت ها رئیس جمهور به منتقدین برجام با صراحت و مفهوم واضح کرد جرم آشکار نیست. خجالت بکشید. کاری دیگری توی مملکت روی زمین نمانده که انجام بدید.
هدایت شده از صدای ایران | VOI
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📻صوت/الیاس حضرتی موافق استیضاح وزیر اقتصاد: به جای کرباسیان، روحانی باید استیضاح میشد/این ملت چه گناهی کردهاند؟
@voinews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩واکنش "رحیم پور ازغدی" به اظهارنظرها درباره انتقادش از حوزه: همه آنچه در مدرسه فیضیه گفتم، حرف امام (ره) بود.
🔹خواهش میکنم آن سخنرانی یکساعته را بهصورت کامل گوش کنید؛ بحث چیز دیگری بود بهجای دیگر کشیده شد؛ سکولاریسم در حوزه عین جمله رهبری است.
🔹دشمن میخواهد از این قضیه سوءاستفاده کند
http://tn.ai/1812301
📡 @TasnimNews
هدایت شده از اندیشه مقاومت
🚩 واکنش آیتالله شبزندهدار به اظهارات رحیمپور ازغدی: تذکر مشفقانه را باید پذیرفت/ دفتر «فقه معاصری» در حوزه تشکیل شده
🔹برخی مواضع خوبی دارند و حرفهای خوبی میزنند که باید از این مواضع درست و روشنگری ها تقدیر شود اما از این افراد توقع نیست سخنانی بگویند که سبب سوء استفاده دشمن شود، این که گفته میشود 700 رساله وجود دارد کجاست؟ اگر واقعا این تعداد فاضل بزرگ در حوزه داشته باشیم که باید شکر خدا کرد چرا که اصل اجتهاد خوب است، رساله دادن و در معرض قرار دادن باید با توجه به شرایط و وظایف باشد.
🔹دو سال است که حوزه درباره مباحث جدید تصمیم گرفته و دفتر فقه معاصری تشکیل شده و در حال کار کردن بر مباحث فقهی معاصر و اصول است که جای آن در کتب درسی سطح خالی است/تسنیم
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
هدایت شده از اندیشه مقاومت
✍آتش به اختیار و جبهه فرهنگی انقلاب
💠برای موفقیت در هر برنامه و طرحی، لازم است که برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت طراحی نمود. طبیعتا برنامه های فرهنگی نیاز به بیشتری به این سه گانه دارند و بدون تدوین ماموریت و استراتژی، پوچی و بی ثمری در طول زمان را پدید خواهد آمد.
💠کار فرهنگی و حضور در جبهه فرهنگی را با توجه به استعدادها و جایگاهها، می توان در چند سطح تفکیک نمود؛ به ترتیب اولویت:
🔹1 – سطح کلان و حاکمیتی(حضور در ارگانهای سیاست گذار)
بیشترین تاثیرگذاری در سطح جامعه را ارگانهای سیاستگذار دارند که با پشتیبانی حاکمیت و بودجه حاکمیتی، برای یک جامعه راه و مسیر مشخص می کنند. برای ورود به این جایگاه، سطح دانشی بالا به همراه مدرک علمی لازم است. کسانی که دارای استعداد و پشتکار هستند با وارد شدن به مراکز علمی و تحصیل در رشته های فرهنگی و سیاستگذاری گام اول را برداند، و با انجام تحقیقات و تالیفات مرتبط، راه ورد به عرصه سیاستگذاری کلان را باز کنند.
🔹2- وادی هنر ( مهیا سازی زمینه تولید یا تولید محصولات فاخر برای سینما، تلویزیون و ...)
گام بعدی حضور در مسیر تولیدات فرهنگی با گستره کشوری و جهانی است. از این جمله تولید فیلم، مستند، پویانمایی و برنامه های تلویزیونی را می توان نام برد. در این سطح فعالیتی، تربیت کارگردان، تهیه کننده، فیلمبردار، فیلمنامه نویس و... از اهمیت بالایی برخوردار است. در گام بعدی حضور در عرصه کارگردانی و تهیه کنندگی و .... می باشد که بتوان محصولات فرهنگی انقلابی و فاخر را تولید کرد و در نسل جوان و نوجوان، مبانی انقلابی و راه انقلاب را نهادینه نمود.
🔹3- تشکیل کانون ها و نهادهای غیر دولتی
ایجاد تشکّل و کانون های بزرگ فرهنگی برای ارتقای سطح دانشی و انتقال مبانی انقلاب در کنار کارهای فرهنگی، اولویت سوم است. تشکیل قرارگاههای فرهنگی با حضور اساتید انقلابی در زمینه تربیت نیروهای انقلابی و تاثیرگذار در جامعه گام برداشت و سرشاخه هایی را برای جامعه تربیت کرد که بتوانند زیرشاخه های را تحت پوشش قرار بدهند و این شبکه انقلابی تمام جامعه را در برگیرد و این امر ممکن نخواهد شد مگر با انتقال مهارتهای فرهنگی و مبانی انقلابی. در این گام، استقلال مالی و ایجاد یک منبع مالی مطمئن و غیروابسته، در تداوم و استمرار فعالیتها موثر است. این سطح فعالیتی شامل فضای مجازی می شود و می توان با ایجاد کانالها و سایتهای تولیدکننده محتوا، به این مهم دست یافت.
🔹4 – حضور در جامعه و یا فضای مجازی
در اولویت چهارم، مرحله جنگ تن به تن، در سطح جامعه می باشد. هر نیروی فرهنگی که نتوانست در سه مرحله قبلی، فعالیت کند می تواند در این زمینه فعالیت کند. مهارتهای این مرحله شامل مطالعه تاریخ تحلیلی اسلام، تاریخ تحلیلی انقلاب و جهان، مبانی انقلاب، سخنان امام خمینی و امام خامنهای، رویدادهای مهم جهان، نظریات علمی در زمینه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی.
در این عرصه جذب حداکثری و دوری از سیاست زدگی و سلیقه محوری را باید در نظر داشت./م.جعفری نیا
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
📌 دستگیری در وقت اضافه!
در برهه حساسی که تمام توجهات به سمت برچیدن فساد وتقویت مطالبه گری مد نظراسلام است شاهد اتفاقات تلخی ازجانب یکی از متهمین فساد مالی سه هزارمیلیاردی هستیم
درپی افشاگری نماینده محترم مشهد مقدس جناب آقای کریمی قدوسی در باب نقش علاءالدین بروجردی در پرونده سه هزارمیلیاردی، وی به جای تنویر افکار و توضیح، دراقدامی ناشایست با شکایت گسترده از عناصر حزب اللهی در بروجرد قصد فرار به جلو دارد. انتشار گسترده سخنان شجاعانه نماینده مردم مشهد کاری مطالبه گرانه و در راستای منویات رهبرمعظم انقلاب است.
متاسفانه روز گذشته 4 شهریور تعدادی از عناصر حزب اللهی و انقلابی با شکایت علاءالدین بروجردی احضار ودستگیر وبدون طی مراحل قانونی روانه زندان شدند!!
واین حرکت نمونه همان جیغ ها و در نهایت نعره هایی است که رهبر معظم انقلاب فرمودند: وقتی با فساد مبارزه کنید جیغ ها بلند میشود.
از دستگاه قضائی بروجرد می خواهیم به بعضی از شبهات و ذهنیاتی که در مورد دستگاه قضا مطرح است(تاثیرپذیری از زرسالان و قدرت طلبان) دامن نزنند.
بدون تردید این بار نیز همچون گذشته مردم و امت حزب الله با این جوسازی ها عقب نخواهند نشست و با انگیزه بالاتر با فسادی که اصل نظام و انقلاب را نشانه رفته است به مبارزه جانانه خواهند پرداخت و هم چنین مردم شریف بروجرد با اعتماد به دستگاه قضا منتظر اقدامات مسئولان زیربط هستند.
گفتنی است آقای بروجردی به زودی محاکمه خواهد شد و این دست اقدامات به نوعی دست وپا زدن در وقت اضافه باقی مانده برای ایشان است.😊
کلیپ سخنان آقای کریمی قدوسی در افشاگری نقش علاءالدین بروجردی در فساد سه هزار میلیاردی را جهت اقناع افکار عمومی منتشر می کنیم::
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازنشر سخنان افشاگرانه آقای کریمی قدوسی نماینده شجاع مشهد در باب نقش علاءالدین بروجردی در اختلاس سه هزار میلیاردی...
#جیغ_ها_بلند_شد!
63426.pdf
7.28M
اسناد بسیار مهم از نقش محوری علاءالدین بروجردی رئیس سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس در فساد کلان سه هزار میلیاردی
بزودی مدارک دیگری در این زمینه در اختیار عموم امت حزب الله و اصحاب رسانه قرار خواهد گرفت.
مجازات سنگین و بدون اغماض بروجردی و حامیان وی خواسته عموم مردم ایران
فایل پی دی اف این اسناد مهم را با دقت بخوانید .☝️☝️
امام خامنه ای دیدار طلاب درسال 89 درشهر مقدس قم:
نظریهپردازى سیاسى و نظریهپردازى در همهى جریانهاى ادارهى یک ملت و یک کشور در نظام اسلامى به عهدهى علماى دین است. آن کسانى میتوانند در باب نظام اقتصادى، در باب مدیریت، در باب مسائل جنگ و صلح، در باب مسائل تربیتى و مسائل فراوان دیگر نظر اسلام را ارائه بدهند که متخصص دینى باشند و دین را بشناسند. اگر جاى این نظریهپردازى پر نشد، اگر علماى دین این کار را نکردند، نظریههاى غربى، نظریههاى غیردینى، نظریههاى مادى جاى آنها را پر خواهد کرد. هیچ نظامى، هیچ مجموعهاى در خلأ نمیتواند مدیریت کند؛ یک نظام مدیریتى دیگرى، یک نظام اقتصادى دیگرى، یک نظام سیاسى دیگرى که ساخته و پرداختهى اذهان مادى است، مىآید جایگزین میشود؛ همچنان که در آن مواردى که این خلأها محسوس شد و وجود داشت، این اتفاق افتاد.
این علوم انسانىاى که امروز رائج است، محتواهائى دارد که ماهیتاً معارض و مخالف با حرکت اسلامى و نظام اسلامى است؛ متکى بر جهانبینى دیگرى است؛ حرف دیگرى دارد، هدف دیگرى دارد. وقتى اینها رائج شد، مدیران بر اساس آنها تربیت میشوند؛ همین مدیران مىآیند در رأس دانشگاه، در رأس اقتصاد کشور، در رأس مسائل سیاسى داخلى، خارجى، امنیت، غیره و غیره قرار میگیرند. حوزههاى علمیه و علماى دین پشتوانههائى هستند که موظفند نظریات اسلامى را در این زمینه از متون الهى بیرون بکشند، مشخص کنند، آنها را در اختیار بگذارند.
امروز شبهههائى مطرح میشود که آماج آن شبههها نظام است. شبهات دینى، شبهات سیاسى، شبهات اعتقادى و معرفتى در متن جامعه تزریق میشود - بخصوص در میان جوانان - هدفش فقط این است که یکى را از یک فکرى منتقل کند به یک فکر دیگرى؛ هدفش این است که پشتوانههاى انسانى نظام را از بین ببرد؛ مبانى اصلى نظام را در ذهنها مخدوش کند؛ دشمنى با نظام است. لذا برطرف کردن این شبههها، مواجههى با این شبههها، پاک کردن این غبارها از ذهنیت جامعه - که به وسیلهى علماى دین انجام میگیرد.
امروز حوزه نباید در صحنههاى متعدد فلسفى و فقهى و کلامى در دنیا غائب باشد. این همه سؤال در دنیا و در مسائل گوناگون مطرح است؛ پاسخ حوزه چیست؟ نه باید غائب باشد، نه باید منفعل باشد؛ هر دو ضرر دارد. فکر نو لازم است، پاسخ به نیازهاى نوبهنو لازم است که دارد مثل سیل در دنیا مطرح میشود؛ باید شما برایش جواب فراهم کنید. جواب شما باید ناظر باشد به این نیاز، و نیز ناظر باشد به پاسخهائى که مکاتب و فرقههاى گوناگون میدهند. اگر از جوابهاى آنها غافل باشید، پاسخ شما نمیتواند کار خودش را انجام دهد. باید پاسخ قوى، منطقى و قانع کننده بیاورید وسط. باید پاسخها در دنیا مطرح شود.
در زمینههاى گوناگون، امروز نیاز وجود دارد؛ هم براى نظام اسلامى، هم در سطح کشور، هم در سطح جهان. تبیین معرفتشناسى اسلام، تفکر اقتصادى و سیاسى اسلام، مفاهیم فقهى و حقوقىاى که پایههاى آن تفکر اقتصادى و سیاسى را تشکیل میدهد، نظام تعلیم و تربیت، مفاهیم اخلاقى و معنوى، غیره، غیره، همهى اینها باید دقیق، علمى، قانع کننده و ناظر به اندیشههاى رائج جهان آماده و فراهم شود؛ این کار حوزههاست. با اجتهاد، این کار عملى است. اگر ما این کار را نکنیم، به دست خودمان کمک کردهایم به حذف دین از صحنهى زندگى بشر؛ به دست خودمان کمک کردهایم به انزواى روحانیت. این، معنى تحول است. این حرکت نوبهنوى اجتهادى، اساس تحول است.
بزرگان حوزه، مراجع تقلید، اندیشمندان، دانشمندان و فضلا باید دامنها را به کمر بزنند، همت کنند، این تحول را برنامهریزى کنند، هدایت کنند، مدیریت کنند. بنابراین معناى اساسى تحول این است: حرکت نوبهنوى محتوائى.
ما خودمان را و تلاش و فعالیت علمى خودمان را با نیازها منطبق کنیم. یک چیزهائى هست که مردم ما به آنها احتیاج دارند، پاسخش را از ما میخواهند؛ ما باید آنها را فراهم کنیم. یک چیزهائى هم هست که مردم احتیاجى به آنها ندارند؛ زیاد کار شده، زیاد تلاش شده؛ خودمان را سرگرم آنها نکنیم.
مسئلهى درس فلسفه و رشتهى فلسفه است. توجه بکنید؛ اهمیت فقه و عظمت فقه نباید ما را غافل کند از اهمیت درس فلسفه و رشتهى فلسفه و علم فلسفه؛ هر کدام از اینها مسئولیتى دارند. رشتهى فقه مسئولیاتى دارد، فلسفه هم مسئولیتهاى بزرگى بر دوش دارد. پرچم فلسفهى اسلامى دست حوزههاى علمیه بوده است و باید باشد و بماند. اگر شما این پرچم را زمین بگذارید، دیگرانى که احیاناً صلاحیت لازم را ندارند، این پرچم را برمیدارند؛ تدریس فلسفه و دانش فلسفه مىافتد دست کسانى که شاید صلاحیتهاى لازم را برایش نداشته باشند. امروز اگر نظام و جامعهى ما از فلسفه محروم بماند، در مقابل این شبهات گوناگون، این فلسفههاى وارداتى مختلف، لخت و بىدفاع خواهد ماند. آن چیزى که میتواند جواب شماها را بدهد، غالباً فقه نیست؛ علوم عقلى است؛ فلسفه و کلام.اینها لازم است.
رشتهى مهم دیگر، تفسیر است؛ انس با قرآن، معرفت قرآنى. ما نباید از تفسیر محروم بمانیم. درس تفسیر مهم است.
#حوزه_سکولار
#حوزه_دور_ازواقعیات_جامعه
#حوزه_متحجر
#حوزه_برآمده_از_اتاق_های_فکر_یهود
#حوزه_انقلابی
#انقلابی_که_از_قم_آغاز_شد
#انقلاب_زدایان_حوزوی_را_بشناسید
هدایت شده از شارح (شبکه اجتماعی حوزه انقلابی)
🔴 ۴ سوال از رئیس جمهور به قوه قضائیه ارجاع شد!!
نمایندگان مجلس در پایان از 5 سوال خود درباره 4 سال قانع نشدند و این سوالها به قوه قضاییه ارجاع داده شد
🔴 نمایندگان درباره پاسخ رئیسجمهور نسبت به موضوع قاچاق قانع نشدند.
🔴 نمایندگان درباره پاسخ رئیسجمهور نسبت به استمرار تحریم های بانکی قانع شدند.
🔴 نمایندگان درباره پاسخ رئیسجمهور نسبت به موضوع بیکاری قانع نشدند.
🔴 نمایندگان درباره پاسخ رئیسجمهور نسبت به موضوع رکود اقتصادی قانع نشدند.
🔴 نمایندگان درباره پاسخ رییس جمهور نسبت به افزایش نرخ ارزو کاهش ارزش پول ملی قانع نشدند.
هدایت شده از اندیشه مقاومت
⭕️توییت برخی شخصیت های اصولگرا در مورد #سوال_از_رئیس_جمهور
👤گنجی مدیر مسئول روزنامه جوان:
🔹این که نمایندگان فقط از یک پاسخ قانع شدند که به حوزه خارجی مرتبط بود یعنی منشأ مشکلات موجود داخلی و مدیریتی است
🔹روحانی وحدت گرایی را جایگزین اقناع کرد تا اوضاع بدتر این که هست نشود اما نمایندگان مسیر خود را گم نکردند
🔹روحانی برای فردای رسانههای اصلاحات فقط یک تیتر غیر مرتبط با سئوالات جور کرد #ترور_من
👤محمد سعید احدیان، مدیر مسئول خراسان:
🔹از اینکه مجلس علی رغم تحریک ها جنجالی نشد خوشحالم از اینکه نمایندگان از عملکرد اقتصادی دولتقانع نشدند هم خوشحالم اما از اینکه روحانی نمی خواهد مسائل را بفهمد متاسفم.
👤فرشاد مهدی پور، فرشاد مهدی پور مدیر مسئول روزنامه صبح نو :
🔹۵ دی ۹۶ که موجی از اعتراضات راه افتاد، ریشهای نداشت این اعتراض؟
جهش قیمت دلار را یادتان نیست؟ تحویلندادن خودروها، تعطیلی کارخانهها، سقوط صندوقهای مالی و... مال چه زمانی است.
🔹ناکارآمدی در حل مشکل زلزلهزدگان کرمانشاه را فراموش کردهاید.
👤 کیوان ابراهیمی، فعال فضای مجازی :
🔹حسن روحانی در دور دوم افاضات: مردم از تحریم نمیترسند. از امریکا نمیترسند. مردم از دعوای داخلی میترسند».
یادش رفته که در دور اول تمام تقصیر بحران اقتصادی را گردنِ تصورِ غلطِ مردم از آینده به دلیل ترس از تحریمها انداخته بود!/رصد
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
هدایت شده از محمدعلی رحیمی
🔲حسن روحانی نتوانست از حواشی کاذب تجمع فیضیه به راحتی بگذرد!
💢اگر ما متحد شویم فیضیه آب به آسیاب دشمن نمی ریزد!! در جواب ریاست جمهور در خصوص فیضیه: عدم تشریح صحيح و دقیق از تجمع فیضیه و بررسی همه جانبه آن با تحلیل دقیق و منطقي توسط بزرگان حوزه امروز باعث سو استفاده و بهره داری کاذب در مجلس شد.
🆔 @feg