چرا مسلم بن عقیل را با اینکه میدانستید نمایندهی امام است، تنها گذاشتید؟! آمده بود و با او بیعت هم کرده بودید. قبولش هم داشتید. به عوام کاری ندارم. خواص را میگویم. چرا هنگام عصر و سرِ شب که شد، مسلم را تنها گذاشتید تا به خانهی طوعه پناه ببرد؟! اگر خواص، مسلم را تنها نمیگذاشتند و مثلاً، عدّه به صد نفر میرسید، آن صد نفر دور مسلم را میگرفتند. خانهی یکیشان را مقرّ فرماندهی میکردند. میایستادند و دفاع میکردند. مسلم، تنها هم که بود، وقتی خواستند دستگیرش کنند، ساعتها طول کشید. سربازان ابن زیاد، چندین بار حمله کردند؛ مسلم به تنهایی همه را پس زد. اگر صد نفر مردم با او بودند، مگر میتوانستند دستگیرش کنند؟! باز مردم دورشان جمع میشدند. پس، خواص در این مرحله، کوتاهی کردند که دوْر مسلم را نگرفتند.
رهبر انقلاب ۷۵/۰۳/۲۰
@MHSemati
@howzehenghelabi
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🔴افشاگری هستهای آیتالله یزدی
♦️ آیتالله محمد یزدی، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و عضو شورای نگهبان به تازگی در دیدار با دادستانهای کشور، طی سخنانی گفته «اخیراً طرحی که مورد تصویب مجلس قرار گرفته بود به شورای نگهبان آورده شد. این طرح عبارت است از آنکه دولتهای استکباری بتوانند پسماندهای انرژی اتمی خود را در کشور دفن کنند؛ استکبار همیشه این پسماندها را در کشورهای عقب مانده دفن میکند و همه میدانیم که اشعه این نوع پسماندها برای افراد کشور ضرر خواهد داشت... مجلس تصویب کرده بود که طبق توافقنامه صورت گرفته، پسماندهای سوخت اتمی میتواند در کشور دفن شود، اما بنده اعلام کردم که این مورد خلاف شرع، خلاف قانون و خلاف مصلحت است و سایران نیز این را پذیرفتند.»
♦️ اشاره آیتالله یزدی به تصویب کنوانسیون مشترک ایمنی و مدیریت پسماند پرتوزا است که چند هفته قبل به تصویب مجلس دهم رسید و دولت هم نسبت به آن نظر موافق داشت. بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی در روز تصویب این طرح، درباره آن به نمایندگان مجلس گفت: «این کنوانسیون هیچ نگرانی برای ما ایجاد نمیکند؛ حدود دو سال به صورت مستمر حداقل ۱۶۰۰ ساعت کار کارشناسی با مشارکت بخشهای مختلف اعم از ریاست جمهوری، وزارت امور خارجه، مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و در کمیسیون امنیت و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره این لایحه صورت گرفته است. حق شرط در این کنوانسیون برای ما محفوظ است و تصویب این کنوانسیون با رأی بالا، پیامی قوی برای کشورهایی است که جمهوری اسلامی ایران را متهم به سلاح هستهای میکنند.»
♦️بحث درباره پسماندهای هستهای همواره در جهان به طور جدی وجود داشته و همانطور که آیتالله یزدی گفته کشورهایی مثل روسیه و امریکا هرگز این پسماندها را در داخل خاک خود نگهداری نمیکنند. پیش از این گزارشی توسط مقامات کشور عراق منتشر شد که نشان میداد امریکا از برخی مناطق کشور عراق برای امحای ضایعات هستهای خود استفاده میکند. در این ماجرا هم همچون برخی دیگر از توافقات دو جانبه دولت روحانی، اگر شورای نگهبان حضور نداشت، معلوم نبود چه آسیبهایی به ملت ایران میرسید.
منبع: روزنامه جوان
🌎 @NewsJavan
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
مقام معظم رهبری:از همه بیشتر غم و رنج این آقای «لشگری» بود که ما هر وقت به یاد ایشان میافتادیم، حقیقتاً غمی دلمان را میگرفت. هجده، نوزده سال، زمان بلندی است؛ زمان کمی نیست که ایشان در چنگ دشمن بودند و بحمدالله صبر و استقامت کردند.
به مناسبت 19مرداد سالروز شهادت یکی اسوه ها و قله های شهدای کشور
این کتاب از زبان همسر ایشان بسیار زیبا نگاشته شده و بسیار اثرگذار است.
حتما بخوانید کتاب کم نظیری که بسیار با کیفیت نگاشته شده.
قیمت:18هزار تومان
باتخفیف: 15هزار تومان
توضیحات بیشتر در مورد این کتاب کم نظیر:
@varesinbook
💠قابل تهیه از مرکز کتاب وارثین با قابلیت ارسال به تمام نقاط کشور با ارسال پیام به:
@BookMan (👈 کلیک کنید)
00061-ketab-khasi-dar-miqat.pdf
1.92M
🔴 تحولات جلال/ سفر حَجّ جلال
📚 نسخه PDF کتاب "خسی در میقات" اثر ماندگار نویسنده مردمی و متعهد، مرحوم سید جلال آل احمد طالقانی
وی در این کتاب می نویسد: “من فهمیدم که خسی هستم که به میقات آمده، نه کسی که به میعاد.” آل احمد در سال ۱۳۴۳ و در حالی که ۴۱ ساله بود این سفرنامه را نوشت. از ویژگی های بارز این کتاب توجه زیاد نویسنده به جزئیات و متن روان و دلنشین آن است. وی در این کتاب نه فقط از جنبه زیارتی بلکه از زوایای مختلف به سفر حج نگاه کرده و مسائل فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، سیاحتی و … را مورد توجه و تحلیل قرار داده است.
💠 امام خامنه ای(حفظه الله): یک روشنفکر ریشهدار در مسائل دینی، یعنی مرحوم جلال آلاحمد که عالمزاده و پسر یک روحانی و دارای ارتباطات دینی است - با ما هم بیارتباط نبود، به امام هم اظهار ارادت و علاقه میکرد در دوران تبعید امام - آن روز در سال ۴۲ مسئلهی غربزدگی را مطرح کرد.»[که تیر خلاصی بود بر پیکره جریان لامذهبی و غربزدگی] جلال در کتاب «غرب زدگی» در باره اعدام مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره) توسط جریان غربگرای مشروطه، می نویسد:« من نعش آن بزرگوار را بر سر دار همچون پرچمی می دانم که به علامت استیلای غرب زدگی پس از دویست سال کشمکش، بر بام سرای مملکت افراشته شد و اکنون در لوای این پرچم ما شبیه به قومی از خود بیگانه ایم.»
💢 @howzehenghelabi
هدایت شده از قیام
💠 تشکل طلبگی قیام
🔘 قلْ إِنَّمَا أَعِظُكُمْ بِوَاحِدَةٍ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَى وَ فُرَادَى . . . . . قرآن کریم سورۀ مبارکۀ سبأ آیۀ شریفۀ 46 . . .
♦️ بگو شما را تنها به یک چیز اندرز می دهم و آن اینکه؛ دو نفر دو نفر یا یک نفر یک نفر برای خدا قیام کنید.
🌐 @QYAMIR
بخشی از بیانات حضرت آیتالله خامنهای در دیدار جمعی از زوجهای جوان در فروردین ۱۳۹۸
(😳 دقت شود بر روی آن قسمت که حرف از خانواده های ۱۵ و ۲۰ بچه ای آمریکاییست!!!)
☄«این حدیثی که من خواندم از قول پیغمبر اکرم که «تَناکَحوا تَناسَلوا تَکثُروا»(۱)، خدای متعال از مسلمانها خواسته که زیاد بشوند، افزایش پیدا کنند. واقعاً هم این جور است که اگر چنانچه عدد ملّت مسلمان -حالا در یک کشور اسلامی مثل کشور ایران یا در فضای اسلامی مثل امّت اسلامی- زیاد باشد، این زمینه و امکان برای رشد و تعالی در آنها وجود دارد؛ یعنی وقتی که عدّه زیاد است، افراد صالح در آن قهراً زیادترند، تواناییها قهراً بیشتر است، نیروی انسانی قهراً راقیتر (۳) است؛ این چون طبیعی است اگر چنانچه جمعیّت زیاد باشد. جمعیّت کم، مقهور (۲) واقع میشود.
☄امروز در دنیا آن کشورهایی که جمعیّتهای زیادی دارند، به برکت آن به خیلی امکانات دست یافتهاند؛ چین یک نمونه است، هند یک نمونه است...
☄بنا بر این نسل باید افزایش پیدا کند؛ اینکه من تکرار میکنم، تأکید میکنم، به خاطر این است.
و البتّه امروز در کشور ما مردم گوش میکنند، حرفی ندارند؛ آن کسانی که این حرف به آنها میرسد، حرفی ندارند و گوش میکنند منتها
😞مسئولینی که بایستی عملاً دنبال کنند و زمینهها را فراهم کنند، آن کار لازم را انجام نمیدهند. البتّه مسئولین [رده] بالا میگویند قبول داریم امّا
😩مسئولین میانی درست عمل نمیکنند؛
به هر حال افزایش فرزند باید به صورت یک فرهنگ دربیاید.
☄شما ببینید، در بعضی از کشورهای غربی ــ مثلاً در آمریکا ــ خانوادهای پانزده تا بچّه دارند، بیست تا بچّه دارند و از این قبیل، تشویق [هم] میشوند و هیچ کس مذمّتشان نمیکند. امّا
🔥نوبت به کشور ما که میرسد، این طرف قضیّه تشویق میشود، [یعنی] کمفرزندی»
🌺عید قربان
🌺با نماز و عبادتش
🌺با قربانى وصدقات واحسانش
🌺بسترى براى جارى ساختن
🌺مفهوم عبودیت وبندگیست
🌺این عید بندگی بر شما مبارکباد
@howzehenghelabi
🔷انتقاد، برای #اصلاح است و گاهی باید #عمومی باشد.
🔸مقام معظم رهبری(دام ظله العالی):
🔹انتقاد اشکالی ندارد، بلکه لازم است؛ انتقاد برای اصلاح لازم است، انتقاد یک عمل دوستانه است، عمل خصمانه نیست؛ وقتی شما انتقاد میکنید یک عمل دوستانه است.
🔹همین«اَلمُؤمِنُ مِرآةُ المُؤمِن» [یعنی] آنچه را در طرف مقابل وجود دارد که عیب در او است و مورد انتقاد شما است، شما آن را درمیآورید، به او میگویید، این بسیار کار خوبی است.
🔹انتقاد باید انجام بگیرد. گاهی اوقات انتقاد بایستی عمومی هم باشد؛ ما همیشه معتقد نیستیم که انتقاد بایستی درِگوشی باشد؛ نه، گاهی هم باید عمومی باشد.
🔸بیانات معظم له در دیدار اعضای مجلس خبرگان، 15شهریور97
🆔 @howzehenghelabi
📸 متهمان پرونده فروش آزاد گوشتهای برزیلی هستن؛ مستقیم از دادگاه به زندان😎
🔻قوه قضاییه حتی اجازه نداد امضای حکم این متخلفان خشک بشه و بعد اجرا 👌
#برخورد_به_موقع
#قاطعیت
@howzehenghelabi
هدایت شده از پیرو
🔘 آتش به اختیار نباید زیست تشکیلاتی را هدف بگیرد
1️⃣ اول: وقتی فرمان آتش به اختیار را کسی صادر می کند به نیرو های تحت فرمان خود آزادی عمل ویژه ای داده است، اما این به معنای آزادی عمل بی قید شرط نیست بلکه آزادی عمل در منظومه ی گفتمانی صادر کنند فرمان است، فلذا باید توجه داشت که اگر نیرو های تحت فرمان به منظومه فکری فرمانده خود التفات لازم را نداشته باشند ممکن است در این آتش به اختیار هزینه تراشی کنند.
2️⃣ دوم: توجه به مقطع زمانی صدور فرمان آتش به اختیار بسیار مهم است، فرمانده در چه زمانی این استراتژی را در پیش می گیرد؟ در شرایط عادی یا شرایط خاص؟ پر واضح است که این فرمان، فرمان شرایط غیر عادی می باشد، چون در شرایط عادی امور از مجاری تعیین شده خود باید پیش برود. و اینجا است که باید سوال ها پرسیده شود که مشکل کجا است؟ و چه شده که این فرمان صادر گشته است؟
3️⃣ سوم: نگاه ما به فرمان آتش به اختیار نباید به عنوان یک راهبرد دائمی باشد بلکه باید در ضمن عملیات آتش به اختیار . . . بکوشیم که شرایط به حالت عادی برگشته و امور از مجاری خود پیگیری شوند. امام خامنه ای خود فرموده اند که بنده معتقد به نظم سازمانی هستم. فلذا در این شرایط نباید بگذاریم زیست تشکیلاتی فعالیت ها آسیب ببیند.
4️⃣ چهارم: حرکت در افق دید و چشم انداز فرمانده . . . نیاز به شناخت مبانی فکری و فهم درست کلام و دستور وی در مقاطع زمانی و مکانی مختلف دارد، تا سوای نَص و ظاهر دستورات وی کُنهِ ماجرا و سایر اراده های فرمانده از دستورات را نیز دریابیم، تا خدای ناکرده با برداشت های سطحی در عمل به دستورِ خاصی سایر مسائل را زیر پا نگذاریم.
5️⃣ پنجم: یکی از پیام های لایه های زیرین این فرمان آتش به اختیار این است که فرمانده به نیروهای تحت فرمان خود اعتماد دارد و نیرو ها توانسته اند به عیاری از کفایت و بلوغ فکری برسند که تصمیم گیر شرایط حسساس باشند، که این خود دستاوردی بزرگ است که در قشر جوان حزب الله و انقلابی باید فراگیر شده و بستر های رشد و گسترش آن فراهم گردد.
👤 #حسین_کاوه ✍️
#️⃣ #پیرو #آتش_به_اختیار #زیست_تشکیلاتی
🌐 @Peirovir