⚡️الیوت آبرامز، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در گفتوگو با شبکه الشرق الاوسط گفت که فشار حداکثری تا تغییر رفتار ایران ادامه مییابد و هیچ تفاوتی ندارد که رئیسجمهور آینده آمریکا چه کسی باشد.
⚡️وی مدعی شد که آمریکا برای تهیه بسته تحریمی جدید علیه ایران در ماه جاری آماده میشود و افزود که سفر اخیرش به کشورهای اروپایی برای بررسی اوضاع مرتبط با ایران بوده است.
⚡️آبرامز گفت: برخی در ایران فکر میکنند اگر ترامپ ببازد، تحریمها و کمپین فشار بر آنان پایان مییابد اما این اعتقادی نادرست است و این اتفاق هرگز رخ نخواهد داد، ما چتری وسیع از تحریم داریم. این تحریمها سر جای خود باقی خواهد ماند تا ببینیم که آیا ایران رفتار خود را تغییر می دهد، تفاوتی نمیکند که رئیس جمهور آینده چه کسی باشد.
⚡️وی مدعی شد که اگر ترامپ بار دیگر در انتخابات پیروز شود، ایرانیها به سرعت برای امضای توافق هستهای جدید اقدام خواهند کرد!!!
@howzehenghelabi
▫️▪️تجمع مردمی
▫️▪️مقابل سفارت فرانسه
▫️▪️در محکومیت اقدام بیسابقه
و سازمان یافته دولت فرانسه در شهر پاریس مبنی بر توهین به ساحت پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله، قرآن وادیان الهی
▫️▪️سخنران: حجتالاسلام علی سرلک
▫️▪️مداح: حاج امیر عباسی
▫️▪️چهارشنبه هفتم آبان، ساعت ۱۶
▫️▪️خیابان نوفل لوشاتو، سفارت فرانسه
@howzehenghelabi
🌀 آقای امیرآبادی که مخالف #استیضاح_روحانی هستید این تازه اول کارست.
🔺 از دولتی که قصد اصلاح رویه غلط خود را ندارد و خط قرمز های رهبری را در برجام رعایت نکرد توقع دارید وادار به کار کنید و مصوبه مجلس را اجرا کند؟!!!!
🔺تنها راهکار با این دولت #استیضاح_روحانی است و تمام
#استیضاح_روحانی
@howzehenghelabi
هدایت شده از قاسم روانبخش
💢 هشتگ مرگ بر آمریکا تا ۱۳ آبان
📍امسال ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار، مقارن است با رأی گيري رياست جمهوري آمریکا و جا دارد شعار #مرگ_بر_آمریکا در جهان طنين اندز شود، زيرا چه ترامپ رأی بياورد و چه بايدن، در هر حال شارژ نيروهای انقلابي جهان و تضعيف روحيه استکبار لازم است.
📍ولي متأسفانه به دليل گرفتاري #کرونا ممکن است مراسم امسال ضعيف برگزار شود. بنابراین باید #مرگ_بر_آمریکا را به هشتک اول جهان تبديل کنیم.
📍کسانيکه با زبان عربي و ديگر زبان هاي جهان آشنا هستند نیز اين هشتگ را به آن زبان ها در فضای مجازی منتشر کنند.
#الموت_لامریکا
#down_with_usa
✅ #روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
حوزه انقلابی
دفتر دکتر زاکانی در تماس با کانال خبر ذیل را تکذیب نمود :👇 آقای زاکانی شما به برجام هم رأی دادید!
🔴 مسئول دفتر دکتر زاکانی دوباره دست به توئیت شد این بار در دفاع از دکتر#زاکانی
🔺هزینه تراشی برای نظام، شانه خالی کردن مجلس از وظایف و تکالیف قانونی است که مجلس را خلع سلاح کردید.
🔺 از حاج قاسم عزیز مایه نگذارید به دکتر بگویید بیاید رسماً اعلام موضع کند که رای شان منفی بوده است.
🔺ما به دکتر ارادت داریم فقط مشکل ایشان توصیه پذیری از فلان نهاد و دفتر در بزنگاه های حساس است.
🔺 به دکتر بگویید بیاد برای مناظره با موافقان طرح #استیضاح_روحانی تا همه چیز برای ملت روشن شود.
#حوزه_انقلابی
#استیضاح_روحانی
@howzehenghelabi
هدایت شده از روزنه
#بیانیه_های_موثر علیه جنایت ها و جسارتهای فرانسویان!
🔹روزنامه واشنگتن پست آمریکا، ضمن درج گزارشی از بیانیه های حوزه علمیه قم علیه جسارت مکرون به ساحت مقدس پیامبر(ص)، نوشت:
🔻مجمع قدرتمندی از روحانیون ایران در شهر قم از دولت خواستند تا اقدام مکرون را محکوم نماید.
🔹 روزنامه واشنگتن پست همچنین در ادامه با اشاره به صفحه نخست روزنامه وطن امروز، نوشت: روزنامه وطن امروز تصویر مکرون را به صورت یک دیو منتشر کرد و او را شیطان خطاب نمود.
(نقل از محرمانه)
🔶حاشیه روزنه
در سالهای گذشته که فضای سیاسی و رسانه ای کشور در قبضه برجامیان عاشق آمریکا قرار داشت نفوذی های حوزوی این خرده جریان خسارت آفرین، همواره با ژست عقلانیت و اعتدالگرایی و ادعای آشنایی به منطق روابط بینالملل در میان حوزویان چنین القا میکردند که عصر اقدامات نمادین و شعائری (مانند بیانیه،تجمع،طومارنویسی،نامه سرگشاده،راهپیمایی اعتراضی و...) گذشته است و این مسائل فاقد اثر بوده از دیوارهای قم هم عبور نمیکند! گرچه جریان انقلابی در حوزه هرگز به اقدامات نمادین و احیای شعائر انقلابی اکتفا نمیکند و تمرکز اصلی را بر اقدامات ایجابی در خدمت به انقلاب و اسلام ناب جست و جو میکند اما انکار اثرمندی اقدامات نمادین و شعائری دروغی بزرگ و از تلبیسات شیطانی بود که با هدف حذف بزرگان و بدنه متدین و انقلابی حوزه قم صورت میگیرد.
@rozaneebefarda
🌀 دفاع امام از جمهوریت نظام و دفاع آیت الله خامنهای از حقوق مردم در مجلس و #استیضاح بنی صدر
🔺خاطرات رهبری در دوران #استیضاح بنی صدر و برخورد امام :
▪️در زمان رياست جمهورى بنى صدر، وقتى مأيوس شديم از اينكه امام حرف ما را در باره ى آقاى بنى صدر قبول بكنند، خدمت ايشان رفتيم. ما يكى يكى مى رفتيم، چند نفرى مى رفتيم، نوشته يى مى گفتيم، زبانى مى گفتيم. من يكبار خدمت امام رفتم و صريحاً گفتم من به اين نتيجه رسيده ام كه چون ديگر نمى شود با آقاى بنى صدر برخورد بكنيم، من به همان روش قبل از انقلاب بايد عمل بكنم. ما قبل از انقلاب حرفهايى مى زديم، كه وقتى كسى در آن حرفها مى انديشيد، موضعى نسبت به آن دستگاه پيدا مى كرد. من به ايشان گفتم مجبورم الآن حرفهايى بزنم، كه وقتى كسى در باره ى آنها انديشيد، موضعى عليه آقاى بنى صدر بگيرد. امام نگاه كردند و تبسمى كردند و هيچ چيز نگفتند.
▪️در آن زمانها، گاهى مى شد كه من با دل پُر خدمت امام مى رفتم؛ اما وقتى مى آمدم، به رفقا مى گفتم كه امام دستى به سر و صورت ما كشيدند و لقمه ى حلوايى با لطف و نگاه خودشان در دهان ما گذاشتند، ما را رها كردند؛ بعد كه مى آمديم، باز در سخنرانى خودشان مى گفتند: آقاى رئيس جمهور، آقاى بنى صدر! يعنى همان، همان بود! ايشان مصلحت مى ديدند؛ چون بالاخره ايشان حكيم بودند. امام يك حكيم به معناى واقعى بود....
▪️ما وقتى در آن شرايط قرار مى گرفتيم، چه كار مى توانستيم بكنيم؟ نمى شد كه ول كرد. بعضيها بريدند. اين اسمش بريدن است. آدم كه نبايد ببُرد؛ بايد بالاخره بايستد.
۱۳۷۰/۰۴/۰۹
#استیضاح_روحانی
@howzehenghela
❌ آقای قالیباف رئیس محترم مجلس ، 5 آبان 99 :
‼️« دولت را با نقد صریح و دلسوزانه ، نظارت بر بودجه و اجرای قوانین معطل مانده ، به مجلس و مردم پاسخگو می کنیم.»
🔺جناب آقای قالیباف !
⁉️ در شرایط اسفبار معیشتی بسیاری از هموطنان ، این جملات را به عنوان مزاح و شوخی فرموده اید ، یا جدی ؟!
⁉️ اولاً در شرایطی که بیش از هفت سال است که جناب آقای حسن روحانی هیچ اعتنایی به نقدهای صریح و دلسوزانه منتقدین دلسوز نمی کند ، چگونه می خواهید آن را پاسخگو کنید ؟!
⁉️ ثانیاً با کدام ابزار نظارتی می خواهید بر بودجه و اجرای قوانین معطل مانده نظارت کنید ؟
⭕️ وقتی که جنابعالی و دوستانتان ، مجلس را از ابزارهای نظارتیش ـ یعنی سؤال و استیضاح ـ، خلع سلاح کرده اید ، و به رئیس جمهور و وزرا اطمینان داده اید که خبری از استیضاح آنان در کار نخواهد بود ، و آنان مطمئن شده اند که تا 9 ماه دیگر همچنان در مسند خود باقی خواهند بود و کسی مزاحم ! آنان نخواهد شد ، چگونه می خواهید آنان را پاسخگو کنید ؟!
⁉️ فکر نمی کنید که این صحبت ها به یک شوخی بیشتر شباهت دارد تا یک اراده جدی ؟!
#استیضاح_روحانی
@howzehenghelabi
⭕️ گلایه میکنید مجلس انقلابی به فکر مخارج مردم نیست ؟!
مجلس طرح کمک به معیشت ۶۰ میلیون نفر رو آماده و محل تامین اعتبارش رو هم مشخص کرده بود ولی با مخالفت دولت رو به رو شده!
رسما" میگن معیشت مردم دست ما گروگانه تا اهداف سیاسیمون(مذاکره) رو باهاش پیش ببریم!
👤 حسین صارمی
@TWTenghelabi
@howzehenghelabi
خبری بدست ما رسیده مسؤلان أمر بررسی کنند
۱- خبر موثق یکی از طلاب عزیز که بیماری مبتلا به کرونا داشتند در بیمارستان که درکنار ۲ بیمار دیگر و بسیار بدتر از آنها بود اما او سالم میماند و۲ نفر هم اتاقی اومیمیرند با این تفاوت که او از داروهای بیمارستان اصلا استفاده نمیکند اما آن ۲ نفر استفاده میکنند، وقتی بعد از ترخیص بابت این ماجرا به رئیس بیمارستان مراجعه میکند میگوید از بالا به ما دستور داده اند اینها را بدهیم بیماران و او را تهدید میکنند که اگر جانش را دوست دارد حرفی نزند
وقتی داروهای تجویزی را بررسی میکند ازجمله عوارض آن داروها که سریعا ایجاد میشود تپش قلب و تنگی نفس است( دارویی که تنگی نفس ایجاد کنه بدهند به کرونائی از عجائب است)
۲- خبر دیگری از تبریز به دستمان رسید:
🔴خیلی خیلی مهم و فوری
تجارت اعضای بدن پشت پرده بیماری مرموز کرونا در تبریز!!
پروندهای مخوف که راز مرگهای مرموز بیماران کرونایی بستری شده در بیمارستان را افشا کرد!
سوال پیچیدهای که این روزها ذهن اکثر مردم را درگیر کرده، اینست که «چرا بیماران کرونایی که به بیمارستان انتقال داده میشوند، هرچند جوان و قوی و با حال نه چندان بد، اکثرا در یکی دو روز اول به حدی بدحال میشوند که به آی سی یو منتقل شده و میمیرند؟! درحالی که اکثر بیماران کرونایی هرچند مسن و ضعیف که در منزل استراحت میکنند، پس از مدتی حالشان خوب میشود؟!
این روزها پروندهای مرموز در یکی از شعب دادسرای شهرستان تبریز در جریان است که مربوط به پسر جوانی است که کاملا صحیح و سالم و فقط به خاطر علائم مشکوک به بیماری کرونا، به بیمارستان... تبریز منتقل شده و درکمال تعجب در کمتر از ۲۴ ساعت حالش وخیم اعلام شده و خبر درگذشتش به خانواده وی داده می شود! و چون بیمار کرونایی بوده، اجازه کفن و دفن به خانواده وی داده نمی شود! پدر وی که خیلی به قضیه مشکوک شده، با اصرار و سماجت، و با تشکیل پرونده شکایت از کادر بیمارستان، موفق به اخذ حکم نبش قبر میگردد و در کمال تعجب می بینند که در بدن جوان ناکام بخیههای مربوط به عمل جراحی وجود دارد!!!
با پیگیری پرونده و ارسال جسد به پزشکی قانونی، مشخص می شود که اعضایی از بدن جسد جوان درآورده شده!!!
آیا راز این مرگومیرهای مشکوک چندماهه اخیر در تجارت اعضای بدن نهفته است؟!!!
آیا باندی مافیایی در حال تجارت با اعضای بدن انسانهای مظلوم و بی دفاعی است که پایگاهی و مرجعی برای پیگیری ندارند؟!
لازم به ذکر است این اطلاعات بدون اطلاع خانواده جوان متوفی و از طریق یکی از کارکنان انساندوست و شریف دادگستری آذربایجان شرقی به دست ما رسیده است.
لطفا به خاطر حفظ جان انسانها در انتشار این پیام ما را یاری کنید
سید محمود ت.
تبریز، ۱ آبان ۹۹
@howzehenghelabi
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⚡️فیلمنوشت | اقتصاد خوب صنعت برق؛ بورس انرژی و صادرات در زمان غیر پیک
🔸پیشنهادهای کارگروه نیروی دولت سایه برای ارزآوری از صنعت برق و متناسب کردن قیمت ها
🔸لزوم بهرهمندی از فرصت ترانزیت برق با کمک بخش خصوصی تا دو نرخی شدن قیمت برای صادرات در دوران غیر پیک مصرف
✅ @saeedjalily
🔴تحویل بگیرید❗️یکی از کارهای مهمی که آقایان زاکانی و قالیباف و دیگران ،ادعا میکنند که اگر با استیضاح مخالفت میکنیم برای این است که طرحهای خوبی که در دست اجرا داریم از دست نرود‼️
➖اینم از طرحهای خوبتون ؛چرا نمی خواهید قبول کنید که اون کسی که باید اجرا کننده باشه همون دولتی است که تابحال به بسیاری از مصوبات مجلس جامعه عمل نپوشانده و اعتقادی به وظیفه نظارتی مجلس هم ندارد❗️
#استیضاح_روحانی
@howzehenghelabi
🔴جهانگیری: دعا کنید قیمتها پایین بیاید!
♦️جهانگیری، معاون اول رئیسجمهور در حاشیه جلسه هیأت دولت در پاسخ به این سوال که گفته میشود قیمتها کاهش پیدا میکند؟ اظهار داشت: دعا کنید!
✍ حوزه انقلابی
🔺اون وقت جنابعالی پول میگیری چه کاری بکنید!!!
🔺کمی که فکر می کنم می بینم این یکی از موثرترین روش های نابودی اعتقادات مردم هست.
و این کار رو بارها تکرار کنه ...
🔺مسئولی در اثر بی لیاقتی و بی عملی برای جبران مافات دست به شعائر دینی بشه
🔺اگر دشمنان ما میلیاردها دلار خرج کنن نمی تونن اینطور که شما گفتید مردم رو از دین متنفر کنند
@howzehenghelabi
هدایت شده از اسرار پیدا
برخی دیگر از آثار دکتر علیرضا جوادزاده:4: تدوین کتاب: فلسفه تحول تاریخ (جوادزاده و دکتر موسی نجفی)
💠اسرار پیدا
کانال جریانشناسی و تاریخ معاصر:
💠 @asrar_p
🔴اهمیت معجزهوار دعا، توسل و استغفار برای دفع بلا
رهبر انقلاب:
🔹دعا، توسل و استغفار برای دفع بلا، اهمیت معجزهواری دارد.
🔹همه آنچه برای مقابله با کرونا گفته شد در حکم ابزار است و آنچه به این ابزارها، جان و روح میبخشد پروردگار متعال است که باید با دعا و تضرع، نظر لطف الهی را که همواره شامل حال ملت ایران بوده است، برای عبور از این گردنه نیز جلب کرد.
@howzehenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نایبرئیس اول مجلس: شرایط موجود در شان مردم نیست، باید کاری کرد
قاضیزاده هاشمی:
🔹دولت اعلام کرده است که از مصوبات سایر قوا استقبال میکند؛ امیدواریم این موضوع در عمل نیز محقق شود.
🔹به مسئولین مربوطه تذکر میدهم که مردم با اعتماد به سخنان دولتمردان سرمایههای اندک خود را به بازار #بورس آوردند اما امروز دچار زیان شدند.
🔹لازم است مسئولین مربوطه هر چه زودتر به این وضع سروسامان دهند و با خاطیان که تعدادشان متاسفانه زیاد هم است برخورد لازم صورت گیرد.
🔹از ورود قوه قضائیه به این امر و دستور رئیس قوه قضائیه در همین باره استقبال میکنیم.
✍ حوزه انقلابی
🔺 وقتی اصلاح رفتاری از دولت نمیبینید ادامه کار با حسن روحانی خسارت است. از شروع مجلس با نگاه وادار نمودن دولت به کار، اوضاع نه تنها بهتر نشده است بلکه بدتر شده است.
🔺 خرابکاری های اقتصادی به صورت عمدی در کشور ایجاد شده است تا برخورد قاطع مجلس #استیضاح_روحانی محقق نشود اوضاع همین هست.
#استیضاح_روحانی
@howzehenghelabi
هدایت شده از کانال رسمی کامران غضنفری
⭕️ سانسور و تحریف سخنان رهبری توسط دفتر رهبری !
🔷 در سال های اخیر متأسفانه شاهد بوده ایم که گاهی اوقات اخبار سخنان رهبری در دیدار با مقامات و گروه های مختلف مردم ، توسط پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری ، سانسور و بعضاً در راستای حمایت از آقای روحانی ، تحریف می شود .
🔷 به راستی چرا جلساتی که در آن جمع نسبتاً زیادی حضور دارند ، از سوی این پایگاه سانسور و فقط برخی از جملات رهبری پخش می شود ؟
🔷 سیاق پخش خبر نیز آنقدر جهت دار است که هر شنونده عاقلی به راحتی متوجه می شود بخش هایی از سخنان مقام معظم رهبری که به ضرر آقای روحانی بوده ، حذف شده و منتشر نشده اند .
🔷 مثلاً در همین جلسه سوم آبان مقام معظم رهبری با اعضای ستاد مقابله با کرونا ، که اصلاً موضوع جلسه ، کرونا و چگونگی مقابله با آن بوده ، اما اخبار منتشر شده توسط دفتر رهبری به گونه ای بوده که تصور می شد موضوع جلسه ، تذکر و توبیخ اهانت کنندگان به رئیس جمهور بوده است !
🔷 سپس اخبار به گونه ای سانسور و تحریف می شود که به شنوندگان القاء شود رهبر نظام با درخواست کنندگان استیضاح رئیس جمهور برخورد کرده و این کار آنان را تقبیح کرده است !
🔷 از این بخش جلسه فقط یک فایل تصویری به مدت یک دقیقه و بیست ثانیه پخش شده که در آن مقام معظم رهبری می فرمایند :
🔷« کاری که در یکی دو هفتهی قبل در برخورد با دولت و رئیسجمهور و مانند اینها از سوی بعضیها انجام گرفت، ولو بین آنها برادران خوبی بودند و هستند لکن کار، کار غلطی بود. من به طور صریح این را بگویم که انتقاد غیر از هتک حرمت است؛ هتک حرمت جایز نیست، نسبت به هر مسئولی. حالا بین آحاد مردم هم هتک حرمت حرام است و جایز نیست، [لکن] نسبت به مسئولین، بیشتر؛ بخصوص نسبت به مسئولین بالای کشور. ممکن است شما انتقاد داشته باشید، انتقادتان هم وارد باشد، این کاملاً ممکن است، حق هم دارید انتقاد کنید، امّا انتقاد کردن یک حرف است، اهانت کردن یک حرف است، هتک حرمت کردن یک حرف است؛ این نکتهی بسیار مهمّی است، همه باید توجّه کنند. این جور کارها، این جور هتک حرمتها کار امثال آمریکاییها است، که خودشان را در دنیا رسوا کردند؛ در مناظراتشان، در برخوردهایشان، در کارهای مطبوعاتیشان و رسانهایشان.»
🔷کاملاً مشخص است که جملات فوق یک مقدمه داشته و یک مؤخره ، که متأسفانه هردو توسط دفتر رهبری سانسور شده است ! اما جالب است که همین متن نیز توسط دفتر رهبری به گونه دیگری پخش می شود که خبرگزاری های مختلف نیز به نقل از دفتر رهبری ، آن را به صورت زیر مخابره می کنند :
🔷به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، «حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز (شنبه) در دیدار حضوری با رییس جمهوری و اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا، ضمن قدردانی از عملکرد این ستاد، توصیههای مهمی را بیان و بر لزوم اتخاذ تصمیمهای قاطع و حاکمیتی، اقناع افکار عمومی و همکاری همه دستگاهها و آحاد مردم برای مقابله با وضعیت تأسفبار ویروس عالمگیر کرونا تأکید کردند.
رهبر انقلاب اسلامی با انتقاد شدید و صریح از اقدام برخیها در برخورد با دولت و رئیس جمهور و هتک حرمت ایشان گفتند: هتک حرمت حرام است و انتقاد با هتک حرمت تفاوت دارد ضمن اینکه امروز کشور بیش از هر زمان دیگری به همکاری و اتحاد و انسجام نیاز دارد.»
🔷 همان گونه که ملاحظه می گردد ، هتک حرمت سایر مسئولین ، هتک حرمت آحاد مردم ، آزاد بودن انتقاد و وارد بودن انتقادات ، حذف شده و فقط هتک حرمت رئیس جمهور مورد اشاره قرار گرفته
🔷نکته مهم دیگر اینکه جمله « ضمن اینکه امروز کشور بیش از هر زمان دیگری به همکاری و اتحاد و انسجام نیاز دارد.» در هیچ کجای فیلم منتشر شده وجود ندارد و دفتر رهبری این جمله را از جانب خود به جملات قبلی اضافه کرده تا به مخاطبان القاء کند که سخنان رهبری در نفی استیضاح رئیس جمهور گفته شده است !
🔷به نظر می رسد این سانسور و تحریف جملات مقام معظم رهبری ، از سوی برخی افراد بیت رهبری که دارای گرایشات خاص سیاسی و حامی آقای روحانی می باشند ، صورت گرفته است . همان کسانی که در سال 94 نیز شایعه کذب حمایت رهبری از برجام ، با انتساب به آنان در مجلس پخش شده بود . و امسال نیز به نظر می رسد که برخی افراد ، شایعه کذب مخالفت مقام معظم رهبری با استیضاح حسن روحانی را با انتساب به این افراد ، در مجلس پخش کرده اند .
🔷اگر مسئولین محترم پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری ادعا دارند که هیچ گونه سانسور و تحریفی توسط آنان صورت نگرفته ، فیلم و یا متن کامل سخنان مقام معظم رهبری در تاریخ سوم آبان را پخش کنند .
@KamranGhazanfari
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دبیر ستاد حقوق بشر ایران: گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل از ایران درخواست شفافسازی راههای دورزدن تحریمها را میکند تا به تحریمها کمک کند.
@Farsna
هدایت شده از روزنه
📷تجمع اعتراضی مردمی تهران علیه اهانت به ساحت مقدس پیامبر اعظم(ص)
امروز عصر، مقابل سفارت فرانسه
🔶حاشیه
1)از حوزه علمیه، هنوز #هیچ اقدام هماهنگ و نمادین قابل توجهی در اعتراض به این مسئله، مشاهده نشده است. حال آنکه حوزه به اقتضای وظیفه و ماهیت ذاتی اش، باید پیشرو و پرچمدار باشد!
صد البته اقدامات برخی مراجع عظام و علمای اعلام و تشکل های حوزوی، در محکوم کردن اهانت به پیامبر اعظم(ص) قابل تقدیر و زمینه ساز تحرکات دانشجویی و مردمی بوده است.
2) #هنرفروش_های_غربزده که به هر بهانه در سفارتخانه فرانسه #شمع روشن می کردند نیز کلا غیبشان زده است؛ دقیقا مثل #سکولارهای_حوزوی!
#لبیک_یارسول_الله(ص)
#ولایتمداران_واقعی
#سپاهیان_محمد(ص)
#مرجعیت_اصیل_و_مرزبانی_از_تشیع
@rozaneebefarda
هدایت شده از روزنه
مسئله سیاست ورزی در حوزه؛ تذکرها و تکاپوها
#پرونده_ویژه #ده_سالگی
سفر تاریخی رهبر به قم؛ رهیافتها و پیامدها/۹
💥اختصاصی/ علی شمس آبادی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
[صفحه 1 از 4]
🔹جایگاهشناسی «اندیشه و مبانی انقلاب اسلامی» در مصوبات شورای عالی حوزه علمیه، با تکیه بر:
«سند چشمانداز حوزه»، « نظام جامع امور سیاسی حوزههای علمیه»، «طرح حفظ و تقویت روحیه انقلابی در حوزههای علمیه» و «طرح جامع ارزیابی و رتبهبندی واحدهای آموزشی حوزوی»
🔹مقدمه
شورای عالی حوزههای علمیه بالاترین نهاد حقوقی حوزوی است که پس از تصویب اساسنامه در تاریخ 1374.9.7 به صورت رسمی آغاز به کار کرد. اعضای شورای عالی به پیشنهاد جامعه محترم مدرسین و تصویب مقام معظم رهبری و مراجع عظام حوزه علمیه قم(دامت برکاتهم) انتخاب میشوند و وظیفه سیاستگذاری کلان در امور حوزوی را دارند.
🔻این مجموعه اصیل و حدوم، با بهرهگیری از شخصیتهای برجسته مورد تایید مراجع عظام تقلید تا کنون قدمهای مؤثری در پیشرفت حوزههای علمیه داشته است و طبعا در بازکاوی کارنامه شورا، نمی توان و نباید خدمات گسترده آنان را نادیده گرفت یا کمرنگ کرد.
یکی از اقدامات مثبت و گام های موثر و قابل تقدیر، تلاش برای ضابطه مندسازی مقوله سیاست ورزی در حوزه است که در نوع خود مسئله کاملا راهبردی و بی بدیل در سطح حوزه است.
🔹در کنار مطالب پیش گفته، نباید از نظر دور داشت که سرعت و پیچیدگی تحولات داخلی و خارجی و لزوم نقشآفرینی حوزههای علمیه در این عرصه، دقت هرچه بیشتر را در اسناد بالادستی مصوب این شورا و تطبیق آن با اندیشه سیاسی امام خمینی قدس سره الشریف به عنوان الگوی جامع و متقنی از اسلام ناب محمدی میطلبد.
ده سالگی سفر مقام معظم رهبری فرصت خوبی برای بررسی کارنامه شورای عالی در مسئله سیاست ورزی در حوزه است.
🔹شورای عالی از سال 1389 تا سال 1399 مجموعه مصوبات خرد و کلانی را داشته که بازخوانی آن به صورت دقیق و کارشناسی و بررسی خروجی آن با ارائه آمارهای کمی و کیفی چراغ راهی خواهد بود برای ادامه مسیر و شناخت نقایص در ناحیه سیاستگذاری یا اجرا.
🔻البته طبیعی است که مصوبات پرحجم و متنوع این مرکز عالی را از جهات مختلف میتوان بررسی نمود و ما در این یادداشت با طراز «انقلابیگری»، به بررسی چهار مصوبه اساسی شورای عالی بررسی خواهیم پرداخت؛ چراکه انقلابیگری و حفظ ارتباط وثیق حوزه علمیه و نظام اسلامی یکی از محورهای اساسی مورد تأکید در سخنان مقام معظم رهبری در دهه اخیر بوده است:
🔻«حاشیهنشین شدن حوزه علمیه قم و هر حوزه علمیه دیگری به #حذف شدن میانجامد. #وارد_جریانات_اجتماع_و_سیاست و #مسائل_چالشی #نبودن، به تدریج به حاشیه رفتن و فراموش شدن و منزوی شدن میانجامد.»(منشور حوزه و روحانیت ج11، ص241، بیانات دیدار طلاب حوزه علمیه قم، 89.7.29)
🔻«حوزههای علمیه باید خود را #سربازان_نظام بداند، برای نظام کار کنند برای نظام دل بسوزاند در خدمت تقویت نظام حرکت کند.»(منشور حوزه و روحانیت ج11،ص253 بیانات در دیدار علما و روحانیون خراسان شمالی، 91.7.19)
🔻«حوزهی علمیه پشتوانهی اقامهی حکم اسلامی است، بنابراین اگر حکومت اسلامی، حکم اسلامی را بهخوبی اجرا کند، حوزهی علمیه باید با تمام وجود از آن حمایت کند و اگر دچار اشتباه میشود، تذکر دهد.»(دیدار اعضای شورای عالی حوزههای علمیه 95.7.11)
⭕️همچنین ایشان در آخرین بیانات خود با شورای عالی حوزههای علمیه، «مبانی انقلاب اسلامی در حوزههای علمیه» را هدف هجمههای دشمن دانسته و صیانت از #شور_انقلابی را ضروری عنوان کردند:
🔻«دشمن برای $شناسایی_نقاط_مؤثر_انقلاب و #ضربه_زدن به #مبانی اساسی آن #برنامه دارد و از جمله مقاصد آنها حوزههای علمیه است. #صیانت_از_شور_انقلابی و #طلاب_جوان با توجه به آنچه امام راحل در اواخر حیات مبارکشان [در #منشور_روحانیت] بیان فرمودند، یک ضرورت است.»
⭕️بر این اساس باید جایگاه «مبانی انقلاب اسلامی» را که به صورت مشخص در اندیشه و مکتب امام خمینی قدس سره الشریف متبلور است، در مجموعه مصوبات رسمی شورای عالی حوزه علمیه بازبینی کرد. صدالبته در این عرصه لزوم رجوع به اهل خبره و متخصصین دانش انقلاب اسلامی، ضروری است.
🔹در میان مصوبات دهه اخیر شورا، چهار مصوبه به صورت مستقیم یا غیرمستقیم نقشی کلیدی در حفظ و تقویت بنیه سیاسی حوزه علمیه دارند:
🔻سند چشمانداز حوزههای علمیه: تاریخ مصوبه: 1394.10.25 و تاریخ ثبت: 1395.1.21
🔻طرح جامع ارزیابی و رتبهبندی واحدهای آموزشی حوزوی: تاریخ مصوبه: 95.1.20 و تاریخ ثبت: 95.1.24
🔻طرح حفظ و تقویت روحیه انقلابی در حوزههای علمیه: تاریخ مصوبه: 95.2.17 و تاریخ ثبت: 95.2.21
🔻نظام جامع امور سیاسی حوزههای علمیه: تاریخ مصوبه: 96.8.12 و تاریخ ثبت: 96.9.2
در ادامه به بررسی این مصوبات خواهیم پرداخت.
@rozaneebefarda
ادامه👇
هدایت شده از روزنه
جایگاهشناسی «اندیشه و مبانی انقلاب اسلامی» در مصوبات شورای عالی حوزه علمیه
[صفحه 2 از 4]
◾️بازخوانی اسناد مذکور با تکیه بر اندیشه امام خمینی(قدس سره) که مورد تاکید صریح رهبری معظم نیز بوده، ما را به شناخت هرچه بهتر مسیر فعلی حوزه علمیه در عرصه سیاست ورزی یاری میرساند.
تصویبکنندگان این اسناد از دلدادگان مکتب امام خمینی قدس سره الشریف بوده و این اسناد همچون سایر اسناد شورای عالی حوزههای علمیه دارای نکات مثبت برجسته ای است لذا خوانش مجدد این مصوبات، اولاً گامی است در جهت #ترویج آن و در مرتبه بعدی در ضمن بیان برخی ملاحظات، تلاش می شود قدمی در راه #تکامل و #تسریع در #اجرایی_شدن آن برداشته شود تا در نتیجه آن، ارتقای نهاد روحانیت در عصر انقلاب اسلامی را شاهد باشیم.
🔲بر اساس این مقدمه، ملاحظاتی در پنج سرفصل در این یادداشت دنبال میشود:
1. ابهام در تفسیر مفاهیم بنیادین
2. چالش منظومه معنایی در مفاهیم سیاسی
3. تعیین فصلالخطاب در منظومه فکری و عملی
4. مشخص نمودن جایگاه و ضمانت اجرایی در کنار تبیین راهکارها
5. بررسی تأثیر مصوبات در فضای عمومی حوزه علمیه
1. ابهام در تفسیر مفاهیم بنیادین:
▫️استفاده از کلیدواژههایی که دارای بار معنایی مثبت هستند همواره یکی از بزنگاههای تعیین کننده در اسناد بالادستی است. گاهی یک واژه ارزشی با بار معنایی مثبت، توسط برخی افراد و جریانات سیاسی مصادره یا تحریف میشود لذا با تبیین دقیق و درست از مفاهیم کلیدی، در ساحت اجرا، از تحریف و انحراف و تفسیرهای سلیقه ای و سیاست زده پیشگیری خواهد شد.
◽️یکی از مبانی و ارزشهای حوزه علمیه در سند چشمانداز به این صورت آمده است:
«نقش هدایتگرانه و پدرانه در جامعه»
این نقش، یکی از مبانی و ارزشهای حوزه علمیه در اعصار مختلف بوده است اما همین معنا توسط برخی #سکولارهای_حوزوی که مع الاسف سالهاست برخی از آنان در مسیر #مرجعیت_سازی_نامتعارف نیز گام نهاده اند، مصادره شده و مفهوم «نقش پدری روحانیان» به تساهل و تسامح در ارزشهای دینی یا فقدان مرزبندی دقیق سیاسی، تفسیر شده است.
◽️در همین سند از کلیدواژههایی همچون «آرمانخواهی واقعبینانه و تکلیفگرایی مجاهدانه مبتنی بر فرهنگ عاشورایی» نیز استفاده شده که هم کلیدواژه «واقعبینی» و هم «فرهنگ عاشورایی» توسط عدهای مصادره و تحریف شده است و واقعبینی به معنای تسلیم در برابر وضع موجود در نظر گرفته شده و حتی فرهنگ عاشورایی هم از سوی برخی معممین به مذاکره و سازش با استکبار تعریف شده است!
همین چالش در «طرح حفظ و تقویت روحیه انقلابی در حوزههای علمیه» نیز قابل طرح است و مواردی همچون: «عدم وابستگی به افراد و جریانهای سیاسی»، «عدم تحجر»، «نداشتن انتظارات زیاد از انقلاب اسلامی» و... نیز از این قبیلاند.
🔸کسانی که در متن تحولات داغ سیاسی حوزوی بودهاند میدانند که عدهای با شعار «عدم وابستگی به افراد و جریانهای سیاسی» از ورود مؤثر حوزویان به عرصه کنش گری سیاسی (در برهه های خطیر مانند انتخابات ریاست جمهوری و فتنه ها) جلوگیری میکردند و برخی دیگر به اسم پرهیز از تحجر، عناصر متدین سنتی راسخ در اصول را رمی میکردند و جریاناتی خاص با ترویج تفکر به اصطلاح اعتدالی، حضور دین در عرصههای جزئی زندگی را تخطئه و انتظار حداکثری و تفسیر رادیکال عنوان میکنند البته این طیف خود را معتقد به اسلام سیاسی و تشکیل حکومت اسلامی معرفی میکنند اما عمق کلامشان بریدگی دین از زندگی جاری بشری است که فهم این نکته نیاز به تبیین دقیقی از کلمات امام خمینی قدس سره الشریف درباره گستره دین در قلمرو زندگی بشر دارد.
◽️به علاوه در «نظام جامع امور سیاسی حوزههای علمیه»؛ حوزه علمیه به این ویژگی به عنوان یک آرمان شناسانده شده:
🔻«جامع و توسعهیافته، متناسب با مقتضیات اجتماعی سیاسی جهان اسلام و تشیع» که باید توضیح داد که مراد از «توسعهیافتگی و تناسب با مقتضیات» چیست؟
توسعهیافتگی به خودی خود دارای بار معنایی سکولار است که در بیان مقام معظم رهبری نیز تعریض های روشنی بدان وجود دارد و برخی تصریح دارند که مراد از توسعه، منحل شدن در هاضمه نظام جهانی است.
این مورد قطعا نمیتواند مراد اعضای شورای عالی باشد بنابراین برای سوء استفاده مغرضان بیماردل و بداندیش از خلأهای مفهومی، خاصه #سکولارهای_عرفی (که دامنه نفوذشان تا دل حوزه علمیه نیز کشیده شده) باید این مفهوم و سایر مفاهیم متشابه به نحو جدی بازتعریف شود.
@rozaneebefarda
ادامه👇
هدایت شده از روزنه
جایگاهشناسی «اندیشه و مبانی انقلاب اسلامی» در مصوبات شورای عالی حوزه علمیه
[صفحه 3 از 4]
3. . چالش منظومه معنایی در مفاهیم سیاسی
▫️اسناد مصوب شورای عالی حوزه حتما با نگاهی کارشناسی تولید شده و ابعاد مختلف را مورد نظر قرار داده است و در عین حال، در مواردی کنار هم گذاشتن مجموعهای از مفاهیم پرتکرار سیاسی مثبت، آن هم به نحو استقراء ناقص، مشاهده میشود.
به طور مثال در «طرح حفظ و تقویت روحیه انقلابی در حوزههای علمیه»-بخش بایدها و نبایدها، مجموعهای از مفاهیم سیاسی و اخلاقی به نحو کلی و غیرنظاممند در کنار هم قرار گرفته؛ در حالیکه همگان اذعان دارند که برای انقلابزدایی از حوزه علمیه، طرحهای پیچیده، کارشناسیشده و دقیقی در حال اجراست که داشتن نظام معنایی منسجم و منطقی، لازمه مقابله با آن است.
3. تعیین فصلالخطاب در منظومه فکری و فرایند اجرایی
▪️در اسناد در موارد متعدد به اندیشهها و مطالبات امام خمینی قدس سره الشریف و مقام معظم رهبری مدظلهالعالی توجه شده است. مثلاً در سند چشمانداز-بخش مبانی و ارزشهای اساسی آمده است:
«9. توجه به اندیشهها و رهنمودهای حضرت امام خمینی قدس سره و مقام معظم رهبری مدظلهالعالی و مراجع عظام تقلید
10. حمایت و پشتیبانی از ولایت مطلقه فقیه، ولی فقیه زمان و نظام مقدس جمهوری اسلامی»
همچنین در بخش سیاستهای کلان حوزههای علمیه همین سند آمده است:
«4. اهتمام جدی بر تحقق اندیشهها و رهنمودهای امام راحل قدس سره و مقام معظم رهبری دام ظله العالی و بهرهمندی از منویات و فرمایشات مراجع عظام مدظلهم»
🔸توجه و تصریح به بهرهمندی از منویات و بیانات امام و رهبری و مراجع عظام تقلید مدظلهم، لازم و ضروری است و طبعا این بزرگان در اصول و مبانی اختلافی ندارند و همه در چارچوب نظام اسلامی و حمایت از جمهوری اسلامی و ضرورت حضور حداکثری حوزه در میدان خدمت و حمایت از نظام، متفقاند اما در لایههای پایینتر حوزوی، تفاوتهای بینشی و روشی میان علما و فضلای حوزه، امری طبیعی و قهری است. از این رو، مطالعه دقیق مبانی فکری و الگوهای سیاستورزی هرکدام از جریان های متکثر و عناصر مؤثر حوزوی، لازمه سیاست نویسی برای فضای حوزه است.
چه اینکه در تدوین اسناد راهبردی، از دستیابی به یک منظومه بینشی و عملی منسجم، گریزی نیست و طبیعی است در فرض تزاحم میان روشها و بینشها در مسائل کلان سیاسی، #مبنای_معیار باید مشخص گردد که در این یادداشت از آن تعبیر به فصلالخطاب می کنیم. طبعا وقتی از مبنای معیار سخن می گوئیم، مراد از آن، امری فراتر از اختلاف سلیقه ها در مقام اجرا یا حتی اختلاف نظرهای روبنایی در ساحت فکری است.
طبیعی است صرف ذکر «حمایت و پشتیبانی از ولایت مطلقه فقیه» در اسناد بالادستی، در تضمین معنای مذکور کفایت نمیکند و میبایست با تعمق در نظام معنایی و فرایند عملیاتی، به منظومهای منسجم و مبنای فصلالخطاب دست یافت.
4. مشخص نمودن جایگاه و ضمانت اجرایی در کنار تبیین راهکارها
▪️در اسناد مورد بررسی، راهکارهایی جهت تقویت اندیشه سیاسی و اتقان سیاستورزی حوزویان توصیه شده است اما جایگاه و ضمانت اجرایی آن مشخص نیست. به طور مثال در طرح حفظ و تقویت روحیه انقلابی در حوزههای علمیه، «برنامهریزی جهت مقابله عملی با مقدسنمایی و تفکر جدایی دین از سیاست در حوزههای علمیه» به عنوان یکی از اقدامات و راهکارهای رشد و تقویت روحیه انقلابی ذکر شده است و راهکار دیگر: «تقویت و برگزاری ماده درسی «ولایتفقیه» و «تاریخ انقلاب اسلامی و نهضتهای اسلامی به ویژه نهضتهای صد ساله اخیر برای کلیه طلاب» توصیه شده است.
اما معلوم نیست مجری این راهکارها به صورت مشخص کدام نهاد حوزوی است؟ آیا مسئول برنامهریزی جهت مقابله عملی با تفکرات انحرافی، مدیر حوزههای علمیه است؟ معاونت پژوهشی است؟ معاونت آمار و بررسی؟ یا مجموعهای از نهادها؟ نهادهای بیرونی(خاصه نهادهای انقلابی) چقدر در این مسیر مشارکت یا مدخلیت دارند؟
همچنین «تقویت و برگزاری ماده درسی ولایتفقیه» به عهده چه کسی است؟
آیا قرار است این ماده درسی به عنوان درس الزامی باشد یا جانبی؟
مسئول برگزاری مدیران مدارساند یا معاونت آموزش و سوالاتی از این قبیل که سند مورد نظر پاسخی برای آن ندارد.
◽️البته «طرح جامع ارزیابی و رتبهبندی واحدهای آموزشی حوزوی» یکی از طرحهایی است که ساز و کار اجرایی مشخصی دارد.
این طرح، سندی فراگیر است که کلیه واحدهای آموزشی تحت پوشش مرکز مدیریت حوزههای علمیه را شامل میشود و بنا به مفاد ذکر شده در آن، طرحی جامع است که همه عوامل و عناصر مراکز آموزشی حوزه علمیه در آن لحاظ شده اند و مورد ارزیابی قرار میگیرند و بر اساس معیارهایی مشخص به هر مجموعه آموزشی از مجموع 1000 امتیاز نمره معینی داده میشود.
@rozaneebefarda
ادامه👇
هدایت شده از روزنه
جایگاهشناسی «اندیشه و مبانی انقلاب اسلامی» در مصوبات شورای عالی حوزه علمیه
[صفحه 4 از 4]
🔳در بخشی از متن طرح جامع ارزیابی آمده است:
«برای ارزیابی و رتبهبندی واحدهای سازمانی الگوهای مختلفی وجود دارد، از بین این الگوها، الگوی نظاممند که همه عوامل درونی، کارکردی و خروجی را شامل میشود مناسب برای ارزیابی و رتبهبندی واحدهای آموزشی حوزههای علمیه انتخاب گردید. اگر هر واحد آموزشی را به عنوان یک نظام در نظر بگیریم عناصر ورودی، فرایندها و خروجی آن به شرح ذیل خواهد بود:
الف) منابع و ورودی واحدها: طلاب، اساتید، قوانین مرکز مدیریت، منابع انسانی، مالی و امکانات
ب) فرایندها: آموزش، پژوهش، تهذیب، تبلیغ، امور طلاب(خدمات)، مدیریتی(اجرایی)
ج) خروجی: دانشآموختگان، آثار علمی، خدمات تبلیغی»
◾️گفتنی است این طرح، کمتر از یک ماه بعد از هشدار جدی مقام معظم رهبری مدظلهالعالی مبنی بر لزوم انقلابی ماندن حوزه (1394.12.25) و در تاریخ 1395.1.20 تصویب شد.
بنابراین میبایست دغدغه مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم انقلابی ماندن حوزهها با تبیین دقیق ملاک «انقلابیگری» در آن لحاظ شود و با سنجههای مشخص و با درصد تأثیرگذاری بالا، مراکز آموزشی حوزه علمیه را مورد ارزیابی قرار دهد اما همانطور که پیداست عنصر «سیاست» به صورت مستقل در ضمن عناصر شمرده نشده، گرچه فهم سیاسی برای عموم طلاب، در عرض و در رتبه آموزش و پژوهش و تهذیب، امری مهم و حیاتی است اما ضعف تحلیل سیاسی در سطوح مختلف حوزوی همیشه آسیبزا و جبران ناپذیر بوده است و در طول تاریخ، برخی حوزویان که در جلالت قدر علمی و معنوی مثالزدنی بودند صرفا به خاطر ضعف در این شاخصه، دچار ابتلاهایی در تفسیر یا تطبیق شدند که در این باب، نمونه تاریخی کم نیست.
در این طرح، عنوان مستقلی برای ارتقای سیاسی طلاب در نظر گرفته نشده و فقط ذیل «محور تبلیغ»، زیرشاخه امور فرهنگی، دو عنوان «جهتگیری مدرسه در تقویت بنیانهای نظام» و «برگزاری نشستهای بصیرتافزایی» آمده است که در سطح مدارس مقدمات، هرکدام فقط 2 امتیاز (از مجموع 1000 امتیاز مجموعا معادل 0.4 %) را به خود اختصاص داده است. یعنی اگر مدرسهای در جهت تقویت نظام اسلامی هیچ حرکتی نکرد (و به تعبیر دقیقتر انقلابی نبود) و هیچ نشست بصیرتافزایی هم برگزار نکرد، تنها 0.4% از مجموعه امتیازات آن در جدول ارزشیابی کسر میشود.
البته در بخش «خروجی» این سند، «دانشآموختگان فارغالتحصیل مهذب انقلابی» نیز به عنوان یکی از شاخصهها ذکر شده که البته معلوم نیست با این روش ارزیابی و جهتدهی به مدارس، چگونه این خروجی حاصل میشود؟
هرچند برخورداری از «شخصیت مهذب انقلابی» طلاب نیز تنها 1 امتیاز از 1000 امتیاز را به خود اختصاص داده است!
همانطور که گفته شد ملاکهای فوق در بخش «مدارس سطح 1(مقدمات)» بود اما مدارس تخصصی در این ارزیابی محور «تبلیغ» را ندارند، در نتیجه همان 0.4 امتیاز مربوط به جهتگیری انقلابی و برگزاری نشستهای بصیرتافزایی، در مورد مدارس تخصصی لحاظ نمیشود. هرچند به شاخصه «شخصیت انقلابی فارغالتحصیلان»، 12امتیاز از 1000 امتیاز (1.2%) داده شده است.
◾️در مدارس سطح2و3 جهتگیری مدرسه در تقویت بنیانهای نظام اسلامی تنها 4 امتیاز از 1000 امتیاز را به خود اختصاص داده است. برگزاری نشست بصیرتی هم تنها 4امتیاز دارد و مجموعهای که جهتگیری انقلابی داشته باشد و نسبت به رشد فکر سیاسی-انقلابی طلاب خود اهتمام داشته باشد تنها 0.8% با یک مجموعه غیرانقلابی که بستر مناسبی برای رشد حوزویان غیرانقلابی و...، تفاوت دارد.
طرح مزبور کمتر از یک ماه بعد از سخنرانی 1394.12.25 مقام معظم رهبری تصویب شد که در آن تاکید شده بود: «حوزه باید انقلابی بماند.»
البته حدود یک ماه بعد (95.2.17) «طرح حفظ و تقویت روحیه انقلابی در حوزههای علمیه» تصویب شد که مجموعهای از توصیههاست و ضمانت اجرایی مشخصی ندارد.
5. بررسی تأثیر مصوبات در فضای عمومی حوزه علمیه
▫️بر اساس نکات پیشگفته مصوبات سیاسی شورای محترم عالی از محتوا و رویکردی قابل تقدیر برخوردار است که قطعا زمینه ساز اتفاقات مثبتی در سطوح مختلف گذارده اما تأثیر آن در تربیت و تعالی سیاسی عموم طلاب، قابل بررسی کارشناسی محسوس است که در جای خود باید بدان پرداخت.
🔹لازم به ذکر است که نکات پیشگفته مروری اجمالی بر برخی مصوبات و اقدمات شورای محترم عالی در عرصه سیاست ورزی در حوزه بود و صدالبته نوشتار حاضر ضمن آنکه هیچگاه در صدد نفی زحمات و مجاهدتهای این نهاد خدوم نیست، در صدد ترویج این مصوبات و بازخوانی برخی خلأها و ابهامات، جهت تکمیل و تسریع در فرایند اجرایی است. طبعا با ورود نخبگان حوزوی به این مقوله، ابعاد دیگری مورد توجه قرار خواهد گرفت.
#اسلام_ناب
#حوزه_انقلابی
#حوزه_تمدن_ساز
#سکولارهای_حوزوی
#منشور_روحانیت
#مطالبات_رهبری_از_حوزه
@rozaneebefarda
حوزه انقلابی
🔴گزارش زاکانی از جلسه ۵ ساعته با طراحان استیضاح روحانی 👈 چرا با استیضاح همراه نبودم؟ ⚠️چرا از گذشت
🔴 جناب آقای زاکانی مراقب باشید!!!!
🔺جریان حزب الهی بیدار است و تمام حرکات شما در مخالفت با #استیضاح_روحانی بدون پاسخ نخواهد ماند.
🔺اگر مرد میدان هستید بیایید و مناظره کنیم تا منطق برتر برای مردم آشکار شود.
🔺 نامیدن افراطی به موافقان و طراحان استیضاح اشتباه بزرگی از جانب شما بود و با این منطق شما رهبر معظم انقلاب که طراح استیضاح در زمان بنی صدر بود را نیز افراطی تلقی میکنید.
#ابومفلس!#فاتحه_این_سوار_را_هم_بخوان
#استیضاح_روحانی
@howzehenghelabi