هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
👌 دوره جدید گفتگوهای ملی درباره مسئله خطرناک تراریخته و بیوتکنولوژی/ به زودی
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#توسعه_محرومیت_زاست
#پنج_پرسش_درباره_تراریخته
#فقه_العلم
@olgou4
هدایت شده از اندیشه مقاومت
📮 #توییت
⭕️ علی علیزاده، تحلیل گر سیاسی:
🔹آقای صداسیما. دکورت را شیک، ۲کانالت را ۲۰۰کانال، هنرپیشههای پلاستیکی با صورت سولاریومی و چشم رنگی را مجری شوهای سرگرمی و تخدیری کپی از غرب و میلیاردها خرج دعوت فوتبالیستهای خارجی کردی
🔹اما تا وقتی فریاد اعتراض حتی یک کارگر #هفت_تپه از آنتنت پخش نشود، صداوسیمای مردم ایران نمیشوی
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
هدایت شده از سرگشته | حسین ایرانپور
#سلسله_جلسات_بررسی_و_ارتقاء_الگوی_اسلامی_ایرانی_پیشرفت
🔊جلسه ی دوم
🔴1397/08/30
#اندیشکده_ضحی
@andishkadeh_zoha
هدایت شده از گرجی همدانی
همزمان با ایام میلاد با سعادت پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام جعفرصادق(ع)، دور جدید ثبت نام در شهرک #مهدیه ویژه طلاب حوزه علمیه قم ازساعت ۸ صبح روز پنجشنبه۱ آذر لغایت ۱۵ آذر ماه سال جاری آغاز می شود.
🔹شرایط ثبت نام:
۱-دارا بودن پرونده فعال در مرکز مدیریت حوزه علمیه قم
۲-سکونت در شهر مقدس قم
۳-اتمام کتبی و شفاهی پایه ششم حوزه؛
۴-متاهل بودن؛
۵-تلبس دائم به لباس مقدس روحانیت؛
۶-پیشرفت تحصیلی بر اساس مقررات معاونت آموزش حوزه های علمیه
۷-عدم اشتغال در هیچ کدام از نهادهای دولتی و غیر دولتی چه به صورت پاره وقت یا ساعتی یا تمام وقت و همچنین مستمری بگیران از هرکدام از نهادهای کشور نیز مجاز به ثبت نام نمی باشند؛
۸-عدم مالکیت زمین، خانه و سایر مستغلات در هیچ کجای کشور
۹-عدم تمکن در پرداخت اجاره بهای منزل.
🔹اولویت ها:
نخبگان، استعدادهای برتر حوزه و اساتید درس خارج در اولویت ثبت نام هستند.
🔹امتیازات:
پژوهشگران، اساتید، مبلغین، استعدادهای برتر، شرکت کننده های طرح مطالعاتی شهید مطهری، سنوات تحصیل، ایثارگران، مناطق محروم، بیماران خاص، افراد دارای سابقه مدیریت، سابقه اجاره نشینی و حافظین قرآن کریم از جمله امتیازاتی است که در موقع ثبت نام لحاظ می گردد.
همه مراحل ثبت نام، پیگیری و اعلام نتایج تنها از طریق سامانه پیشخوان مرکز مدیریت حوزهhttp://najah.ismc.ir/Students/Pishkhan.aspx
لذا طلاب محترم جدا #مراجعه حضوری نفرمایند.
🌺اطلاع رسانی نمایید🌺
🌺کپی با ذکر منبع بلامانع است🌺
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️⚡️طبقه بندی مباحثات حکومتی در حوزه علمیه قم..
👌 در یک تقسیم بندی کلی مباحثات حوزوی درباره حکومت را به چند دسته تقسیم می کنم...
👌دسته اول مباحثات با موضوع اصل حجیت حکومت است؛ که هر کس بر اساس مبنائی به مسئله حکومت پرداخته است، برخی هنوز حکومت فقیه را عقلائی می دانند و برخی دیگر از باب سعه در امور حسبه و برخی دیگر با استناد به برخی از روایات و آیات مانند مقوله مقبوله عمر بن حنظله و... به این موضوع پرداخته اند؛ ما هم در مباحثات، حکومت را لازمه گسترش هدایت می دانیم؛ که بدون آن امکان پردازش زیرساخت های غیر بیانی هدایت فراهم نمی آید و حتی در مواردی بیان هم بدون حکومت به تقیه و تنزل مبتلا می شود. حکومت را لازمه تحقق هدایت می دانیم و از نظر ما ادله پذیرش و ضرورت هدایت به حکومت هم ترشح می کند..
👌دسته دوم مباحثات مرتبط با حکومت به بیان پیشنهادهای فقهی و کلی برای تبیین وظایف حکومتی فرد اختصاص دارد. در این دسته از مباحثات حوزه تکلیف فرد در قبال حکومت را در مصادیق مختلف تبیین می کند و مثلا فتوای جهاد می دهد و یا حضور در انتخابات را برای فرد واجب می کند و یا پذیرش یک کنوانسیون را منع می کنند و.... در این دسته از مباحثات برنامه ریزی و نظام سازی امری عقلائی و عرفی است. این دسته از مباحثات به تحول در مبانی فقاهت برای حمایت فکری از حکومت ختم نمی شود.
👌دسته سوم مباحثات حوزوی درباره حکومت موضوعش مقایسه نظم اجتماعی دینی و نظم غربی است. در این دسته از مباحثات حوزوی، فرد تحت تاثیر نظم اجتماعی مانند نظم آموزشی، نظم اقتصادی، نظم قانونی، نظم سیاسی و... تصویر می شود. دسته سوم مباحثات اشکالش به دسته دوم مباحثات این است که چرا مدیریت نظم اجتماعی را به کارشناسی های غیر دینی تفویض کنیم و شأنی برای دین در حوزه ایجاد نظم جامعه قائل نباشیم؟!... مبتنی بر این دیدگاه با اتکاء به قواعد اصولی فعلی مانند مجموعه قواعد لفظیه نمی توان چگونگی ایجاد نظم را از دین استنباط کرد..
👌مباحث مرتبط با الگوی پیشرفت اسلامی در دسته سوم طبقه بندی می شود. در این مباحث نظم را تابعی از عمق و گسترده هدایت می دانیم و اصول دستیابی به استنباطهای مرتبط با نظم اجتماعی را در #فقه_البیان بحث می کنیم...
حجت الاسلام علی کشوری/ قم ۲۰ مهرماه ۱۳۹۷
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#نظام_سازی
#توسعه_محرومیت_زاست
#فقه_هدایت
#فقه_البیان
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از اندیشه مقاومت
#هیچ_در_هیچ
اول گفتند بستن با آمریکا راحتتر از اروپاست
بعدگفتند با #برجام چرخ اقتصاد میچرخد ومشکلات حل میشود
نشد، گفتند شما توقع مردم را بالابردید که برجام مشکلات را حل میکند، مافقط میخواستیم آمریکا را مفتضح کنیم وبین اروپا وآمریکا شکاف بیندازیم!
حالامیگویند #اروپا ناتوان است!/نازکبین
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
هدایت شده از m ghaf
دولتِ ضدشفافیت، مدعی شفافیت شده!
💢 این روزها دولتیها همه با هم در حال متهم کردن کشور به عدمشفافیت و #پولشویی هستند.
🔻بیایید با هم کارنامه دولتِ مدعی را در این چند سال در حوزه شفافیت بررسی کنیم؛
1⃣ حذف #ایران_کد و #طرح_شبنم
🔸 طرح شبنم یا شبکه بازرسی و نظارت مردمی یعنی اختصاص کد یکتا به تک تک کالاهای کشور (اعم از واردات و تولید داخل) و رهگیری آنها در شبکه توزیع تا مصرفکننده، به گونهای که اطلاعات کل کالاهای کف بازار شامل مشخصات کالا، خرید، فروش و جابجایی کالا در سامانه مرکزی قابل استعلام باشد. حذف طرح شبنم اولین حرکت دولت روحانی برای حذف شفافیت در حوزه صنعت بود.
2⃣ حذف #کارت_هوشمند سوخت
🔹کارت هوشمند که برای هر نوع کاربری محدودیت و میزان سهمیه ماهانه را مشخص می کرد در واقع ابزاری برای پایش توزیع عادلانه سوخت و یارانه سوختی و همچنین مانع بزرگی برای قاچاق سوخت بود.
3⃣ حذف الزام #ثبت_الکترونیک_معاملات_ملکی و مستغلات
🔸این سامانه با هدف شفافسازی اطلاعات معاملات املاك كشور از سال ۸۷ پیاده سازی شده بود. این سیستم علاوه بر اینکه نقل و انتقالات ملک را پایش می کرد و امکان پیگیری احتکار مسکن یا جریان های غیر طبیعی مسکن را تحت کنترل قرار می داد، امکان مالیات گیری از دلالان و محتکران حوزه مسکن را فراهم می کرد.
4⃣ عدم شفافیت در #تعارض_منافع
🔹مهمترین اقدام دولت یازدهم در حوزه شفافیت، اعلام نکردن ثروت و درآمد وزرا و کارگزاران هیات دولت بود. دولت در وظیفه خود در مشخص کردن حوزه های تعارض منافع شخصی کارگزاران خود با منافع عمومی اهمال کرد و این گمانه را که برخی از وزرا از امکانات دولتی برای بسط منافع شخصی خود در ده ها شرکت و موسسه خصوصی استفاده می کنند، تقویت کرد.
5⃣ پنهانکاری در قرار دادها
🔸مخفی کاری قراردادهای مهم خارجی چون #برجام، قراردادهای #نفتی IPC، قرارداد با #خودروسازان_خارجی و ... از دیگر اقدامات ضد شفافیت دولت یازدهم بوده است.
6⃣ مساله #فیش_های_حقوقی و قانون دسترسی آزاد به اطلاعات
🔹اجرا نکردن قانون دسترسی آزاد به اطلاعات، مخالفت نماینده دولت در مجلس با اعلام شفاف و دسترسی عمومی مردم به فیش حقوقی مدیران دولتی و اهمال دولت در ایجاد سامانه مربوط به آن، انتقال بیمه ها به وزارت بهداشت را نیز میتوان به سیاهه اقدامات ضد شفافیت دولت اضافه کرد
🔴 هم چنین:
🔸 حذف حسابرسی از بانک مرکزی
🔹 تجمیع #بیمه_های_سلامت ذیل وزارت بهداشت
🔸 خلع ید اختیارات شرکت بازرگانی دولتی(ذیل وزرات جهاد کشاورزی) از مدیریت تولید و توزیع محصولات کشاورزی و سپردن آن به اصحاب وارداتچی ذیل وزارت ص.م.ت
🔹 افزایش حداقل میزان مورد نیاز به #سرکشی_به_حسابها از ۵۰۰میلیون تومان به ۵میلیارد تومان
🔸 حذف آمار صادرات و واردات از سایت گمرک
💢 دولتی که در این چند سال، کاری جز تعطیل کردن طرحها و قوانین شفافیت نداشته، حالا مدعی شفافیت و مبارزه با پولشویی شده است. میدانیم و میدانید که دغدغه این دولت مبارزه با فساد نیست، اینها به دنبال تحمیل آخرین خواستههای خسارتبار و ضدامنیتی #FATF به مردم هستند، مُنتها منافقانه و ریاکارانه موضع میگیرند.
#به_کانال_اخبار_ویژه_بپیوندید
https://t.me/joinchat/AAAAAEhBGFh6XGMmHTpa2Q
هدایت شده از نازکبین | آقاجانی
به خدا هیچ دوربین، مسابقه و جایزهای اون قدر ارزش نداره که آدم بابتش تحقیر بشه! مسئولان محترم #صداوسیما! مردم عزیز! خانمهای بزرگوار! حرمت خودتون، ناموستون، مردمتون و بینندگانتون رو حفظ کنید.
https://twitter.com/nazokbin_ir/status/1064848229433581569?s=19
🆔 @nazokbin
هدایت شده از شارح (شبکه اجتماعی حوزه انقلابی)
⭕️ #زبان_بدن
💠 نقد شیوه نشستن دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در برابر وزیر خارجه روباه!
1⃣ وقتی طرف مقابل متکبرانه پا روی پا انداخته، تو هم باید مقابله به مثل کنی
2⃣ وقتی طرف مقابل متکبرانه آن هم در خانه تو، دست بر کمر گذاشته، تو چرا شانه هایت را به نشانه عجز بالا داده ای؟
3⃣ وقتی طرف مقابل متکبرانه با در هم تنیدن ابروها و اخم در برابرت نشسته، تو چرا با ریز کردن چشم ها و لبخند متواضعانه در برابرش حاضر شدی؟
4⃣ وقتی طرف مقابل مشت هایش را گره کرده، تو چرا دستانت را باز به سمت او گرفته ای؟
💠 دم خروس تفکر شما اینجاها بیرون می زند!
💠 نمایندگان خوبی برای ملت رشید ایران نیستید.
💠 خدا ان شاءالله زمان شما را به سرعت برق بگذراند که دوران شما، دوران تحقیر و خفت و ذلت است.
💠 ان شاءالله در یک حرکت غافلگیرانه و شگفتی ساز خواهید دید، ملت چگونه به گفتمان انقلاب اسلامی و عدالت و دولت مستضعفان ذیل بیرق ولایت فقیه باز خواهند گشت.
هدایت شده از پونز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️فریب مردم با اشک!
۶ تصویر از #اشک هاشمی، خاتمی، کرباسچی، جهانگیری، آخوندی و محمود صادقی برای #فریب_مردم!
😒😏 از دست ندید...!!
🆔 @ponezs
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۵
سرویس کیهان » اخبار
گزارش خبری تحلیلی کیهان
تلخی نیشکر هفتتپه حاصل گره زدن اقتصاد به برجام و FATF
وضعیت فعلی کارخانه نیشکر هفتتپه و مجتمع کشت و صنعت مغان و موارد مشابه همگی حاصل گره زدن اقتصاد به برجام و FATF است. دولت در اقدامی خسارتآفرین همچنان در پی «اجرای برجام به هر قیمت» است. این در حالی است که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان، شرط عبور از مشکلات اقتصادی فعلی، توجه به سیاستهای اقتصاد مقاومتی است.
سرویس سیاسی-
اکنون حدود 2 هفته از اعتراض کارگران کارخانه نیشکر هفتتپه شوش بابت حقوق معوقه و تخلفات صورت گرفته در روند واگذاری کارخانه به بخش خصوصی سپری میشود.
این کارخانه با حدود 5 هزار کارگر در سال 94 توسط سازمان خصوصیسازی با پیش پرداخت 6 میلیارد تومانی به بخش خصوصی- دو جوان 28 و 31 ساله- واگذار شد.
حجتالاسلام محسنیاژهای معاون اول قوه قضائیه - 27 آبان – گفته بود: «مدیرعامل شرکت کشت و صنعت هفت تپه فراری است». گفته میشود، سهامدار دیگر این شرکت نیز در زندان به سر میبرد.
نکته قابل تأمل اینجاست که نام برخی از سهامداران و اعضای هیئت مدیره نیشکر هفتتپه در لیست متخلفان ارزی مشاهده میشود.
در حال حاضر صدای هفت تپه در دشت مغان نیز شنیده میشود.
در روزهای گذشته، «اسماعیل غلامی» معاون اسبق ارزشگذاری سازمان خصوصیسازی گفته بود:«در دولت روحانی علاوهبر شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه، مجتمع کشت و صنعت مغان نیز با حدود 5 درصد ثمن معامله واگذار شده است».
غلامی در ادامه گفته بود: «وقتی 5 درصد از ارزش شرکت 1700 میلیارد تومانی دشت مغان و یا 218 میلیارد تومانی کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با اقساط 9 ساله و 7 ساله و با احتساب یک سال تنفس واگذار میشود تبعات اجتماعی آن چیزی جز شورشها و اعتصابهای کارگری و اعتراضهای پیدرپی مردم به اقدامهایی که به ناهنجاریها دامن زده نخواهد بود».
کارخانه رشت الکتریک نیز داستانی مشابه دارد. کارخانهای که در دوره اصلاحات با حدود 600 کارگر به مالکیت کرباسچی، همسر قبه، همسر عبدالله نوری و همسر شریعتی دهقان در آمده بود! کارگرانش بیکار شدند واز آن کارخانه فقط زمینش باقی مانده و قرار بود زمین باقیمانده از آن کارخانه پررونق با 60 آپارتمان لوکس در جماران معاوضه شود!
مدیریت لیبرالها
کارخانه نیشکر هفت تپه و کارخانه کشت و صنعت مغان و کارخانه رشت الکتریک، تنها بخش کوچکی از نتیجه مدیریت لیبرالها در حوزه اقتصاد است.
اکنون بیش از 5 سال از آغاز به کار دولت روحانی سپری شده است. در این مدت بسیاری از کارخانهها تعطیل شده یا به صورت نیمه تعطیل و با حداقل ظرفیت تولید به حیات خود ادامه میدهند.
لازم به ذکر است که برخی از این کارخانهها بیش از نیم قرن سابقه فعالیت داشتهاند. کارخانههایی که نامهایشان بر سر زبانها بود و همه آنها را میشناختند.
موج سواری چپنماها!
نکته قابل تأمل اینجاست که مدیران لیبرال مآب با رسیدگی نکردن به مشکلات اقتصادی و اجتماعی، موجب انباشت آنها و تولید نارضایتی میشوند. در سوی مقابل سر و کله شبه مارکسیستها و چپ نماها برای موج سواری روی همین نارضایتی پیدا میشود! چپنماهایی که دست در جیب رژیم آلسعود دارند.
گویا میان آنها تقسیم کاری در جریان است، حتی اگر مخالف هم به نظر بیایند. رد پای هر دو طیف را در تولید برخی نارضایتیهای کارگری و صنفی و سپس موجسواری سیاسی و براندازانه و ضدانقلابی میتوان دید که همواره موجب به حاشیه راندن مطالبات مشروع صنفی بوده است. درواقع آنان دولبه یک قیچی هستند و سرنخ هر دو طیف به آمریکا میرسد.
میوههای برجام
تلخی نیشکر هفتتپه و وضعیت نامطلوب اقتصادی در کشور، میوه برجام است.
به عبارت دیگر وضعیت فعلی کارخانه نیشکر هفتتپه و مجتمع کشت و صنعت مغان و موارد مشابه همگی حاصل گرهزدن اقتصاد به برجام و FATF است.
دولتمردان در سالهای گذشته تمامی امور را به برجام گره زده و مدعی شدند که با امضا و اجرای برجام، تمامی مشکلات حتی مشکل آب خوردن مردم نیز رفع خواهد شد.
در کنار این وعده و وعیدها، برای تحت فشار قرار دادن نهادهای تصمیمگیر و همچنین ایجاد نگرانی در افکار عمومی، هشدارهایی نیز داده میشد. برای مثال ادعا شد که هر روز تاخیر در رسیدن به توافق و اجرای آن خسارتهای چند صد میلیاردی به کشور وارد میکند.
در حال حاضر با سپری شدن بیش از 3سال از امضای برجام، با خروج میلیاردها دلار ارز از کشور بابت واردات کالاهای مصرفی و غیرضروری، کشورهای خارجی به سود هنگفتی دست یافتند ولی اقتصاد کشورمان همچنان با مشکلات بانکی و کاهش سرمایهگذاری دست و پنجه نرم میکند.
از سوی دیگر علیرغم جوسازی رسانههای زنجیرهای مبنی بر لزوم پیوستن به FATF، اکنون بیش از 2 سال از اجرای دستورات FATF توسط دولت سپری شده است. دولت در مدت مذکور بیش از 90 درصد دستورات کارگروه اقدام مالی را اجرا کرده است اما جز رکود اقتصادی و التهابات ارزی، نتیجه دیگری نداشته است.
اکنون تعلیق و انتظاری که به جان فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان و مدیران ما افتاده، مجال حرکت و خلاقیت را از آنان گرفته است.
در حال حاضر 7 ماه از خروج آمریکا از برجام سپری شده است. مقامات ارشد دولتی صراحتا اعلام کردهاند که اروپا توان گشایش کانال مالی را ندارد. کارشناسان نیز اعلام کردهاند که اروپا در حال وقت کشی با هدف خرید زمان برای آمریکا و در نهایت جاده صافکنی در اجرای برجامهای بعدی است.
با اینحال دولت در اقدامی خسارتآفرین همچنان در پی «اجرای برجام به هر قیمت» است. طرف مقابل همچنان وعده نسیه میدهد و دولت تعهدات خود- محدودیتهای برجامی- را یکطرفه اجرا میکند.
در حالیکه برجام علیرغم وعده و وعیدهای فراوان، هیچ دستاوردی برای مردم نداشت. دولتمردان و رسانههای زنجیرهای به بزک FATF مشغول هستند و مدعیاند که با اجرای دستورات FATF مشکلات اقتصادی رفع میشود!
بسیاری از کارشناسان تاکید دارند که شرط عبور از مشکلات اقتصادی فعلی، توجه به سیاستهای اقتصاد مقاومتی است. این درحالی است که متاسفانه اکنون حدود 5 سال پس از ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی، اجرای این سیاست همچنان روی کاغذ مانده است.
هدایت شده از مدرسه انقلاب ۱
اروپا و امریکا در حال سواری گرفتن از برجامیان❗️😂😂
http://eitaa.com/joinchat/3679322117C664392fd9f
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️ تبیین شاخصه های پیشرفت اسلامی
👌 اولین دوره مباحثاتی تبیین بسته شاخصه های پیشرفت اسلامی به زودی در قم آغاز می شود...
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#توسعه_محرومیت_زاست
#فقه_الفرقان
@olgou4
rec92710.mp3
692.1K
دو دلیل ناب از قرآن و سنت بر لزوم وحدت
مدیریت هارون در برابر فتنه سامری و قوله تعالی(نقل از هارون) :
« خشیت أن تقول فرَّقت بین بنی اسرائیل »طه-۹۴
باطرفداران گوساله و سامری در این زمان چه باید کرد؟
مدیریت علی ع در برابر بدعتهای عوام بازمانده از قبل در زمان حکومت
سخنرانی روح الله دشتی
مدرسه دارالشفاء
۳۰ آبان ۹۷ هفته وحدت
@howzehenghelabi
هدایت شده از ✒مـــــه شکن
💠توضیحات پایگاه اطلاع رسانی آیت الله مکارم شیرازی در مورد فتوای اخیر ایشان☝️
@mehshekan
وقتی کم کاری معرفتی و الگو پردازی و شاخص نگاری و گفتمان سازی در نهادهای دینی و علمی ما با روش اجتهادی حاکم باشد زبان تند و بی منطق امثال این سکولارها چرا بر علیه گفتمان انقلاب اسلامی باز نشود؟!
هدایت شده از ابراهیم... ن
👈عقب ماندگی درباره ی مسئله زن نسبت به "تواناییهای نظام فکری اسلامی"
🔸دربارهی مسئلهی زن و آنچه که پیرامون این مسئله است، خب حرف خیلی زیاد است؛ ما دچار یک عقبماندگیای هستیم...عقبماندگی در این قلمرو، از نوع عقبماندگی در علم -که ما میگوییم دچار عقبماندگی هستیم مثلاً- نیست؛ در اینجا اگر تعبیر میکنیم به عقبماندگی، به خاطر این است که ما در زمینهی مسئلهی زن، مسئلهی جنسیّت، مسئلهی اموری که حولوحوش وجود زن تحقّق پیدا میکند و معنا پیدا میکند -مثل همین خانواده و فرزند و ازدواج و سَکَن و آرامش و از این مطالب- حرفهای برجستهای داریم که توفیق پیدا نکردیم اینها را منتقل کنیم به دنیا، اینها را مطرح کنیم در ذهنیّت جهانی، عقبماندگی از این جهت. در حالی که دنیا احتیاج دارد به مبانی و مفاهیم روشنِ فراگیرِ کارگشا؛....این یک گوشهای از تواناییهای نظام فکری اسلامی در این مسئلهی حسّاس است؛ و ما این تواناییها را نتوانستیم درست بیان کنیم، تعریف کنیم. در خیلی از مناطق گوناگون فکری و قلمروهای فکری همینجور است؛ در خیلی از زمینهها ما واقعاً نظر اسلام را درست نتوانستیم به دنیا منتقل کنیم. حالا اینکه میگویم "نتوانستیم"، این را نمیشود گناه نظام جمهوری اسلامی دانست؛ چون همان مقداری هم که کار شده است، به برکت نظام جمهوری اسلامی است و به برکت نفوذ فکر انقلاب و فکر امام و نام انقلاب و نام امام و اینها بود که بحمدالله تا حدودی گسترش پیدا کرد؛ لکن بیش از این باید ما کار کنیم، که نیاز داریم به این؛ که حالا عرض خواهم کرد. ما برای اینکه بتوانیم یک جبههی تهاجمی و مصون از تعرّضِ تهاجم دیگران -یک آرایش تهاجمی- داشته باشیم، نیاز داریم به اینکه این کارها را، این اندیشهها را، این افکار را منتشر کنیم، بگوییم؛ به این واقعاً نیازمندیم؛
خب، عرض کردیم گفتمان اسلام "زنِ حقیقی" است؛ این گفتمان را همانطور که اشاره کردم، بایستی ما به صورت تهاجمی مطرح کنیم. مطلقاً در موضع دفاعی قرار نگیرید.
🔸گفتند بعضی از خانمها که آن کسانی که دنبال مثلاً کنوانسیون زنان یا مؤسّسات وابسته به سازمان ملل هستند، تهدید میکنند که اگر چنین کنید، اگر چنان کنید ممکن است علیه شما قطعنامه صادر کنیم! خب به دَرَک! قطعنامه صادر کنند. گفتمان اسلامی در مورد زن را بایست با روحیّهی تهاجم، طلبگارانه مطرح کرد. اگر آنها گفتند که شما چرا به زن برای اینکه بتواند بیحجاب بگردد آزادی نمیدهید، باید گفت شما چرا این آزادی مضرّ و دهشتناک را میدهید، به آن شکلی که امروز در غرب وجود دارد. آنچه که امروز در غرب در زمینهی بی حفاظی و بی حجابی زن دارد دنبال میشود، واقعاً گاهی اوقات تصوّرش انسان را دچار دهشت میکند که چکار میخواهند بکنند، کجا دارند میروند؟ که لابد شماها خبرهایتان بیشتر از من است، ولی من هم اطّلاعات زیادی دارم در این زمینه که چه کارهایی دارد انجام میگیرد؛ در سطوح مختلف: از سطوح بالا، تا سطوح کار و معیشت متعارَف زندگی و شغل و این حرفها. خصوصیّات زن در این گفتمان گفته شود؛ کرامت زن، عزّت زن، ظرافت زن، نه فقط ظرافت جسمی بلکه ظرافت ساختمان فکری و عصبی و ظرافت کارکردی که باید بکند. این رشتههای بشدّت رقیق و نازک اعصاب کودک را فقط سرْانگشت ظریف و لطیف مادر است که میتواند از هم جدا کند که عقده بهوجود نیاید، گره بهوجود نیاید؛ هیچ کس دیگر نمیتواند، یعنی هیچ انسان دیگری که از جنس زن نباشد نمیتواند؛ این کار، کار زنانه است. یعنی برخی از کارکردها بقدری همراه با ظرافت است که انسان استعجاب میکند از قدرت الهی که چطور این توانایی بالا را همراه با ظرافت به زنان عنایت کرده.
👈 من همیشه به دوستان و خویشاوندان و زنان میگویم، میگویم برخلاف آنچه که معروف است، در بین این دو جنس، آن جنس قویتر زن است. زنها قویتر از مردهایند. زنها میتوانند با تدبیر و با ظرافت، مرد را در دست خودشان بچرخانند؛ انسان، هم در تجربه این را مشاهده میکند، هم با قیاسهای فکری و عقلی این را میتواند اثبات بکند. این واقعیّتی است. بله، زنهایی هستند که بیتدبیری میکنند، لذا این کار را نمیتوانند انجام بدهند؛ امّا زنی که اهل تدبیر باشد، مرد را میکند رام خودش. این مثل این است که یک نفری بتواند یک شیر درنده را افسار بزند، سوارش بشود؛ این معنایش این نیست که او از لحاظ جسمی از این شیر قویتر است، معنایش این است که توانسته این اقتدار معنوی را به کار ببرد؛ زنها این توانایی را دارند، منتها با ظرافت؛ یعنی ظرافتی که میگوییم، تنها ظرافت در ترکیب جسمانی و ساختمان جسمانی نیست، بلکه ظرافت در فکر و اندیشه و تدبیر و دستگاه تصمیمگیری است که خدای متعال در زن قرار داده.
👈بنابراین به نظر من اساس کار باید این باشد:این گفتمان بایستی تقویت بشود و پیش برود.۱۳۹۲/۲/۲۱
هدایت شده از هم اندیشی حوزویان
🌀مسئولین و پدیده های اعتقاد سوز
💡دومثال(صرفا مثال)برای درسی مهم:
1⃣در ماجرای طرح توسعه شهری قم، خانه ی آیت الله العظمی بهجت هم در طرح قرار گرفت. مسئولین شهرداری به احترام، خدمتشان رسیدند و موضوع را مطرح کردند. دیدند ایشان بلند شده بیرون رفتند!
به گمان اینکه ناراحت شده اند سراغشان رفتند. دیدند دارند وسائل ضروری را جمع می کند که از خانه بیرون رود!
فرموده بودند: اگر منزل در طرح توسعه ی شهری است جایز نیست در آن بمانم...
mshrgh.ir/449993
2⃣ در همین طرح های توسعه شهری، طرح تعریض خیابان معلم هم بود. برخی اماکن شمالی خیابان عقب نشینی کردند. مدرسه علمیه ولیعصر(ع) متعلق به رئیس قوه قضاییه آیت الله آملی لاریجانی هم در جانب شمالی خیابان واقع بود. ساختمان قدیمی حالا به شکل بسیار مجلل و چند طبقه بازسازی شده است اما عقب نشینی همجواری ها را ندارد.
نگاه ها را به خود خیره کرد مسئولین شهری به سؤالات پاسخ دادند که تخلفی صورت نگرفته است: بر اساس مصوبه کمیسیون ماده۵، بخاطر ثبت ملی بودن مدرسه قدیمی حجتیه، طرح تعریض از ۳۶متری به ۳۰متری کاهش یافته و تجدید بنای مدرسه ی رئیس قوه بر این اساس است.
mehrnews.com/news/3857531
❗درنمونه اول فقیهی است که به ظاهر دستی در حکومت و مناصب آن ندارد. فتاوایش نیز کمتر با این جملات است که: "مطابق قوانین جمهوری اسلامی عمل شود". اما به محض شنیدن از خانه بیرون می رود درحالیکه طرح اینقدر فوریت هم نداشته است.
این پدیده ای اعتقاد ساز است که برای رعایت قوانین سر منبرها گفته میشود.
❕ نمونه دوم از مجتهدی که یکی از ارکان سه گانه جمهوری اسلامی دست اوست سر زده است. به حسب نقل مسئولین شهری، تخلفی هم صورت نگرفته است. اما اقلا پدیده ای اعتقاد ساز نیست.
دروغ چرا؟ باورش هم به ذهن مخاطبین سخت می آید و شک و تردید -که شاید هیچ دلیل محکمه پسند هم ندارد- ذهن مخاطب را اذیت و اعتقادسوزی می کند.
❓نکته مهمتر این است: منزلت و موقعیت آیت الله العظمی بهجت بلندتر است یا رئیس قوه قضاییه؟!
واضح است مقایسه بسیاری از مراجع قدیم و جدید با آیت الله بهجت مقایسه بجایی نیست. غیر ازمراتب علمی ایشان -که به اندازه اش بروز نکرد- اوج مراتب تقوا و ورع ایشان با سید بحرالعلوم و مقدس اردبیلی و... قابل مقایسه است.
با این وضع، چرا در یک زمان و حتی یک شهر و یک طرح، نمونه اعلای آیت الله بهجت ذهنها را سیراب نمی کند تا حجت تمام شود حتی اگر از پایین دست تری تخلف هم سربزند؟!
جواب روشن است: در این امور منسوبین حاکمیت، رعایتشان برای مردم مهمتر است. مردم از آنها -بخصوص اگر در کسوت اهل علم باشند- انتظار ندارند روی خط قانون راه بروند. چه رسد اگرخدای نکرده قانونی دور زده باشند!
❗دیگر اینکه ماجرای آیت الله بهجت در اتاق خانه ای -که حالا دیگر نیست- اتفاق افتاد و احیانا روی منبری بازگو شود. لکن ساختمان چندین طبقه و مجلل متعلق به رئیس قوه، جلوی چشم هزاران عابر قمی است. چشمها به وضوح می بینند ساختمانهایی اطراف آن عقب نشینی دارند و او ندارد.
حالا بازگفتن حرفهای شهرداران و تغییر مصوبه، چقدر ذهن ها را قانع می کند؟!
❓فکر می کنید از این نمونه ها چقدر درجمهوری اسلامی داریم؟:
-رهبرمعظم انقلاب در بیمارستانی دولتی در تهران عمل می کند اما وزیری برای عملی معمولی تر آلمان می رود (والبته دهها نمونه دیگر). تخلفی هم صورت نگرفته است. اما چرا اعتقاد سازی اولی جای اعتقاد سوزی دومی را نمی گیرد؟!چه حجتی از رهبری موجه تر است؟!
-ساده زیستی فرزندان رهبر انقلاب چرا با اشرافیت آقازاده های دست چندم نظام، طاق نمی خورد و اعتقاد سوزی آنها را ملغی نمی کند؟! بلکه حتی اعتقاد سوزی دومی به اولی سرایت و ذهن مردم را دچار تردید و شک می کند!
🔆نتایج مهم:
-در اعتقاد سازی به نظام، منسوبین و منصوبین بیش از مراجع و مقدسین غیر منصوب مهمند.
-رعایت "همه" منسوبین و منصوبین لازم است، اعتقاد سازی برترها، جای اعتقاد سوزی نازل تر ها را نمی گیرد.
-حظر و ترک، علی الدوام است مثل فعل و انجام نیست که به یکبار است. ورع و ترک دنیا ۳۰سال برای مسئول شرط است هرچه بالاتر بیشتر.
-رفتار اعتقاد سوز حتی اگر فی نفسه حلال و مجاز باشد، در مسئولین از مصادیق خلاف مروت و مخل به شخصیت حقوقی است از اینرو اجتنابش به فتوای بسیاری از فقهاء واجب است.
🔺مطلب مرتبط: رسانه های مجازی و پدیده های اعتقاد ساز
📝محسن قنبریان ۹۷/۸/۳۰
☑️
هدایت شده از هم اندیشی حوزویان
مطلب مهمی است و دلالت بر عدم استخراج قاعده مند فقه حکومتی در 40 سال حاکمیت تفکر دین دارد. وقتی 600 درس خارج از بزرگان و فضلای حوزه برگزار می شود و جز اندکی از آنها همچنان به موضوعات فردی مشغولند و بسیاری از آن اندک دروس خارج موضوعات حکومتی نیز بدون مجهز شدن به اصول فقه حکومتی و با همان روش سنتی اجتهادی که تنها برای موضوعات فردی و تزاحم بین الامرین کاربرد دارد به تربیت مجتهد مشغولند طبیعی است که غایت امر ، تخطی از قوانین موجود ویا وضع قوانینی که در صورت وجود فقه حکومتی این چنین نبود نهایتا به خلاف مروت و شان طلبگی تعریف می شود. به یقین اگر روزی حوزه به این کبریت احمر - فقه حکومتی و تمدنی- مجهز شود بسیاری از رفتارهای اجتماعی مکلفین سازمانی و حکومتی حکم حرمت و وجوب پیدا می کند و نه استحباب و کراهت و یا خلاف مروت بودن که بنظر می رسد شکل ششم از احکام خمسه! است. به بیان بهتر توسعه موضوعی مکلف از فرد به جمع و سازمان و جامعه، فقهی قوی تر از فقه موجود را طلب می کند. بار کردن احکام فرد بر رفتار سازمان و جمع جفا به هر دو بخصوص حاکمیت اسلامی است که در 40 سال گذشته عمدتا ذیل احکام ثانویه و در حال اکل میته روزگار گذرانده است و امروز با هزاران معضل بزرگ اقتصادی و فرهنگی و سیاسی و اجتماعی که پاسخی شایسته از آنها مبتنی بر کتاب و سنت ارایه نشده است روزگار می گذراند شاید فرجی قبل از فرج موعود بتواند تحولی در فقه و فقاهت ایجاد کند.
هدایت شده از شارح (شبکه اجتماعی حوزه انقلابی)
بسمه تعالی
مراسم پر فیض دعا کمیل
۱ آذر شب جمعه
مکان معهد الاجتهاد الفعال (میدان روح الله جنب مسجد سلماسی)
ساعت شروع : ۱۹
🔴 مراسم خانوادگی و مهمان سفره اطعام حضرت زهرا سلام الله علیها هستیم
هدایت شده از خبرگزاری فارس
🔸 سوژه "مونوریل قم چرا بعد از حداقل 10 سال با هزینه 200 میلیارد تومان شکست خورد؟" پیگیری شد
لینک سوژه در فارس من:
my.farsnews.com/c/1215
🔹 پیگیری فارس: مونوریل در ایستگاه آخر/ میلیاردها تومان بر باد رفت
لینک گزارش پیگیری: fna.ir/bpmjwt
@farsme_ir
الان دقیقا حکم فقهی اتلاف 200 میلیارد تومان بیت المال و معطل کردن امور مردم و ناامید کردن آنها از کارامدی مسوولان نظام و بی تدبیری ایشان و هر روز به جان هم افتادن رجاله های سیاسی چیست؟