هدایت شده از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
🔸کرسی علمی- ترویجی توجیه صدق قضایای نظری؛ توفیق گرایی
🔰 گروه معرفت شناسی و علوم شناختی پژوهشگاه برگزار میکند:
🎙 با حضور:
#ابراهیم_دادجو
#رمضان_علی_تبار
#حسن_عبدی
⏰ یکشنبه 13 آذر ماه، ساعت 10:30
🏢 قم،سالن جلسات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
📡 حضور مجازی از طریق:
🌐 skyroom.online/ch/iict/hekmat
🔍 مشروح خبر👇
🌐 iict.ac.ir/tojih
#کرسی
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | عرفان نظری چیست؟
🔺 عرفان در بخش «نظری» به تفسیر هستی میپردازد و نوعی هستیشناسی یا جهانبینی است. خلاف عرفان در بخش عملی که به وظایف انسان در رابطه با خود، خدا و جهان اهتمام ویژهای دارد؛ عرفان نظری از سنخ تفسیر و تعبیر و عرفان عملی از جنس تغییر است. هدف عرفان نیز با توجه به ماهیت و هویت وجودیاش یا نوع معرفتشناختی و روششناختیاش، فقط خدا است، توحید صرف است و تنها خدا را میخواهد و همه چیزی را به خاطر خدا و در پرتو او میطلبد. عارف از نظر هدف موحد است.
📖 برگرفته از کتاب عرفان، نوشته #محمدجواد_رودگر، عضو گروه عرفان پژوهشکده حکمت و دینپژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#برشی_از_کتاب
📌 جهت سفارش این کتاب به لینک زیر مراجعه نمائید:
➡️ poiict.ir/4328
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | مسئله امکان در نظامسازی فقهی
🔹 فقه شیعه با میراث گرانبهایی که دارد، در هر عصر و زمان، پویایی خود را حفظ میکند و پاسخهای کارآمد به نیازهای روز ارائه میکند، بنابراین یکی از وظایف حیاتی مسلمانان در جهان معاصر، استخراج و استنباط نظامهای اجتماعی میباشد؛ اسلامیسازی نظریات و معارف، تنها نظریهپردازی جدید مبنای اسلام نیست، بلکه تعامل، هماهنگی و انطباق نظریهها از یک سو با اسلام و مقررات اسلامی و از سوی دیگر با شرایط جامعه میباشد، که انطباق با شرایط اجتماعی از ارکان مهم اسلامیسازی علوم و تولید نظامات اجتماعی است، بنابراین تکیه بر رویکردهای عرفی و توجه به جامعه را میتوان از اصول غیرقابل انکار نظریهپردازی اسلامی دانست.
🔹 در باب برداشت اجتماعی از نصوص باید بیان کرد که یکی از مولفههای اساسی که فقها در استنباطها و اجتهادها خود مد نظر قرار دادهاند و تاکید ویژهای داشتهاند، توجه به معانی و برداشتهای عرفی از متون مقدس بوده است و پیوسته در تلاش بودهاند که جنبهی لفظی و اجتماعی نصوص را از هم تفکیک نکنند.
📖 برگرفته از کتاب فقه نظام (ماهیت، ضرورت و شاخصه)، نوشته حجتالاسلام والمسلمین #سیدسجاد_ایزدهی، رئیس پژوهشکده نظامهای اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#برشی_از_کتاب
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | اهمیت شایستهسالاری در جامعه
◽️ یکی از تأثیرگذارترین راهبردها برای ایجاد عدالت سیاسی، اصلاح نظام مدیریتی از طریق سپردن جایگاههای کلیدی و مهم به انسانهای شایسته است. شایستهسالاری روند و فرایندی است که پیوندی نزدیک با شایستهخواهی، سنجش شایسته، شایستهگزینی، شایستهگماری و شایستهپروری دارد و چون عملی شود گسسته از گروهگرایی، قومیتگرایی، فامیلمحوری، شخصیتزدگی و تنگنظری خواهد بود که همه از موانع شایستهسالاری بهشمار میآیند.
◽️ با گزینش سیاسی مطلوب، شایستگان و افراد لایق و کاردان، عهدهدار منصبهای مهم جامعه و تدبیرگر تصمیمگیریها میشوند. تحقق این امر، نیازمند شیوههایی است که بهطور عادلانه، افراد برگزیده میشوند. با این آموزه، برای هیچ فرد و دستهای، حقوق ویژه و امتیازهای خاصی وجود ندارد و همه در شرایط مساوی و برابر، دارای استعداد رشد و شکوفایی و رسیدن به مقامهای سیاسی اجتماعی هستند.
📖 برگرفته از کتاب عدالت سیاسی در قرآن کریم، نوشته #سیدکاظم_سیدباقری، مدیر گروه سیاست پژوهشکده نظامهای اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#برشی_از_کتاب
📌 جهت سفارش این کتاب به لینک زیر مراجعه نمائید:
➡️ poiict.ir/6336
🆔 @iictchannel
🔴 هم اکنون در حال برگزاری...
🔰 جلسات علمی شورای علمی دانشنامه با حضور حضرات آیات و حجج اسلام والمسلمین سید محمد غروی، علی اکبر رشاد، عبدالکریم بهجت پور، عبدالرحیم سلیمانی بهبهانی، احمد قدسی، ابوالقاسم مقیمی، سعید داودی، اکبر زراعتیان و احمد مهدی زاده
🔻 بررسی مقالات #شیعه_و_دفاع_از_قرآن و #آیه_اکمال_دین
🏢 قم، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#دانشنامه
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | نیاز فلسفی روشنفکران
◽️ گرایش روز افزون جریان روشنفکری به نشریات فلسفی و توجه جوانان روشنفکر به آثار فلسفی دانشمندان اروپا که هر روز بهصورت ترجمه یا مقاله و رساله در عالم مطبوعات ظاهر میشود، نماینده روح کنجکاو و حقیقتجوی این مردم است که از هزارها سال پیش سابقه دارد.
◽️ این ضرورت فطری به انسان میفهماند که مبانی فلسفی یکی از بایستههای روشنفکری است به همین دلیل، انتشارات مجهز به تبلیغات سیاسی و حزبی فلسفه مادی جدید، علامه طباطبایی را مصمم کرد که در راه تبیین فلسفه اسلامی و نقد فلسفههای ماتریالیستی گام بردارند.
📖 برگرفته از کتاب روشنفکری و روشنفکران، نوشته حجتالاسلام والمسلمین #عبدالحسین_خسروپناه، عضو هیأت علمی گروه فلسفه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#برشی_از_کتاب
📌 جهت سفارش این کتاب به لینک زیر مراجعه نمائید:
➡️ poiict.ir/4320
🆔 @iictchannel
🔸 پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
🔰 الطِّيبُ يَشُدُّ القَلبَ
💠 بوىِ خوش، قلب را تقويت مى كند
📚 الكافی، جلد6، صفحه510
#حدیث_هفته
🆔 @iictchannel
◽️ روشنفکر دینی دچار از کار افتادگی شده است
🔻 گزارشی از کرسی علمی- ترویجی تحولات جدید روشنفکری در ایران امروز با ارائه دکتر #مسعود_پورفرد؛
◾️ روشنفکر دینی دچار از کار افتادگی شده و در جمهوری اسلامی ایران، پروژه گشوده دیروز به پروژه بسته تبدیل شده و با ارفاق باید گفت پروژه ناتمام امروزی است که به دقیقه ۹۰ رسیده است...
🔍 ادامه را بخوانید👇
🌐 iict.ac.ir/hokmrani-17
#کرسی
#حکمرانی_اسلامی
🆔 @iictchannel
◽️ مواجهه با اعتراض و اغتشاش از نگاه فقه
🔸 در گفتگو با حجتالاسلام والمسلمین #سیدکاظم_سیدباقری، مدیر گروه سیاست پژوهشگاه تبیین شد:
◾️ آن چه مسلم است این که اغتشاشگران و آشوب طلبان به دنبال ضربه به آرامش مردم هستند و این مساله به هیچ وجه در اندیشه و فقه اسلامی و شیعی مورد پذیرش قرار نمیگیرد، کما این که ما در تعالیم دینی و فقه سیاسی خودمان داریم که باید با برهم زنندگان نظم و آرامش عمومی برخورد لازم و مقتضی صورت گیرد. اهمیت این مسأله بدان خاطر است که حفظ آرامش مردم و حفظ امنیت برای نظام و جامعه اسلامی، یک اصلِ اساسی و غیرقابل اغماض است و لذا باید جلوی اغتشاشات را گرفت.
🔍 ادامه را بخوانید👇
🌐 iict.ac.ir/movajehe
#مصاحبه
🆔 @iictchannel
◽️ شعار زن، زندگی و آزادی، شعار انقلاب اسلامی است / "شعار فریب" چه بر سر زنان ایرانی میآورد؟
🔻 تحلیلی از عملکرد نظام در اغتشاشات اخیر
🔸 گفتگو با حجتالاسلام والمسلمین #عبدالکریم_بهجت_پور عضو هیأت علمی گروه قرآن پژوهی پژوهشگاه
◾️ جمهوری اسلامی با برخورد نظامی می تواند به راحتی اغتشاش گران را جمع کند؛ اما از مظلومیت و از دوراندیشی، آن است که باید خود جبههی معترضینی که در کنار جریان اغتشاش حضور دارد، به نتیجه برسد که چه سبوعیت و ددمنشی در این اغتشاشگران هست و دور آنان را خالی کنند و این اندکی از جامعهی ایران که رفتهاند دوباره برگردند. این سیاست راهبردی جمهوری اسلامی است که به نظر من درست دارد عمل میکند.
◾️ شعار زن، زندگی و آزادی، شعار انقلاب اسلامی است. انقلاب اسلامی ایران و قبل از آن اسلام عزیز و مکتب اهل بیت(ع)، تمام تلاشش را کرده است که زن، حق خودش را بگیرد، جایگاه لازم خودش را در اجتماع پیدا کند، آزادی اظهار ظرفیتهایش و به فعل رساندن استعدادهایش را پیدا کند، بتواند سخنش را بگوید و زندگی انسانی کند. زندگی که خودش با اختیار و با افتخار انتخاب میکند.
🔍 ادامه را بخوانید👇
🌐 iict.ac.ir/shoaar
#مصاحبه
🆔 @iictchannel
◽️ تاریخ تذکر نمیدهد؛ انتقام میگیرد
🔻 همزمان با ایام شهادت میرزا کوچک خان جنگلی؛
🔸 یادداشت #صادق_عبدالهی در خصوص معرفی کتاب #میرزا_کوچک_خان و استعمارستیزی منتشر شده توسط سازمان انتشارات پژوهشگاه؛
◾️ در کتاب «میرزا کوچکخان و استعمارستیزی» یکی از مهمترین درسهای تاریخ به قلم «محمدامیر شیخنوری» روایت شدهاست. هنگامی که یک نویسنده یا اندیشهمند، در میان صفحههای تاریخ، درس مهمی را پیدا میکند و به مردمان متذکر میشود، در صورت قصور و بیتوجهی مردمان، تاریخ دیگر تذکر نمیدهد؛ بلکه انتقام میگیرد.
📌درگاه سفارش و تهیه این کتاب:
🌐b2n.ir/x49111
🔍 ادامه را بخوانید👇
🌐 iict.ac.ir/mirzak
#یادداشت
🆔 @iictchannel
هدایت شده از انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#معرفی_کتاب 📚
#سالگرد_میرزا ◼️
.
🖋با آغاز جنگ جهانی اول، بيگانگان به ويژه انگليس و روس در ايران حضور گستردهتری يافته و پيامدهای ناشی از حضور آنها، همه كشور را تحت تأثير قرار داده بود. در همين زمان ميرزا كوچكخان جنگلی به منظور حفظ كشور بر آن شد تا به گيلان رفته و شالوده نهضت خويش را در اين منطقه بنيان نهد. وی و همراهانش تشكيلات مخفی هيأت اتحاد اسلام را پايهريزی كردند. در كتاب حاضر با اسناد و شواهد تاريخی و منابع تحقيقاتی، گوشههايی از تاريخ معاصر ايران به تصوير كشيده شده است.
+
میرزا مردی مسلمان و مبارز بود که هم علیه استبداد و هم علیه استعمار ایستادگی کرد.
این کتاب برای کسانی که میخواهند معنای «وطندوستی» را درک کنند بسیار مناسب است.
.
✅ سفارش کتاب: b2n.ir/f82023
.
#انتشارات_پژوهشگاه_فرهنک_و_اندیشه_اسلامی
#میرزا_کوچک_خان_و_استعمار_ستیزی
.
🆔 @poiictnews
🖼 #عکس_نوشت | روشنفکری و اسلام و مقتضیات زمان
◽️ برای روشنفکران مسلمان در عصر ما که از نظر کیفیت زبدهترین طبقات اجتماعی میباشند و از نظر کمیت خوشبختانه قشر قابل توجهی بهشمار میروند، مهمترین مسئله اجتماعی اسلام و مقتضیات زمان یا مسائل ثابت اسلام با نیازهای متغیر جهان است. دو ضرورت فوری، مسئولیتی سنگین و رسالتی دشوار بر دوش طبقه روشنفکر میگذارد.
◽️ یکی ضرورت شناخت صحیح اسلام واقعی به عنوان یک فلسفه اجتماعی و یک ایدئولوژی الهی و یک دستگاه سازنده فکری و اعتقادی همه جانبه و سعادتبخش، و دیگر ضرورت شناخت شرایط و مقتضیات زمان و تفکیک واقعیات ناشی از تكامل علم و صنعت از پدیدههای انحرافی و عوامل فساد و سقوط.
📖 برگرفته از کتاب روشنفکری و روشنفکران، نوشته حجتالاسلام والمسلمین #عبدالحسین_خسروپناه، عضو هیأت علمی گروه فلسفه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#برشی_از_کتاب
📌 جهت سفارش این کتاب به لینک زیر مراجعه نمائید:
➡️ poiict.ir/4320
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | صراط سلوک و رابطه آن با انسان
🔸 انسان دو نوع سلوک به سوی خدا دارد: سلوک تکوینی و اجباری و سلوک تشریعی و اختیاری. سلوک تشریعی و اختیاری سالک، محتاج و نیازمند صراطی است که او را به مسلوک الیه واصل نماید. پرسش این بود که آن صراط چیست؟ پس از بحث و بررسی ملاک انسانیت و چگونگی رهایی از حیوان بالفعل به انسان بالفعل و کمالگرایی حدنابردار و ناپیداکرانه در قالب سیر در قوس صعود، یعنی سیر از ملک به مافوق ملکوت بر محور ساختار وجودیاش، به بحث از ضرورت شناخت نفس و نقش کلیدی آن در صیرورت انسان، پاسخ پرسش یاد شده را داده و صراط سلوک در متن ذات و درون هر انسانی تعبیه و تقدیر شده و نفس مؤمن صراط سلوک است و ماهیت فطری، فقری، وحدانی و وجودی دارد.
✍️ #محمدجواد_رودگر، عضو گروه عرفان پژوهشکده حکمت و دینپژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
🔖 برگرفته از مقاله "ماهیتشناسی صراط سلوک در آموزه های وحیانی" شماره 104 فصلنامه علمی - پژوهشی «قبسات» پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#برشی_از_مقاله
📌 جهت دانلود کامل مقاله به لینک زیر مراجعه نمائید:
➡️ b2n.ir/s35857
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | عرفان عملى چیست؟
🔺 عارفان برای نیل به حقیقت و وصول به مقصد اصلی و علا یعنی شهود خدا و فنای فیالله و بقای بالله منازل و مقاماتی را ضروری دانسته و نام آن را سیر و سلوک نهادهاند. آنان برای رسیدن به توحید به پرسشهایی این چنین پاسخ میدهند: از کجا باید آغاز کرد؟ چگونه باید رفت؟ از چه منازل و مراحلی باید عبور کرد؟ حالات و مقامات سلوکی در طی طریقت الهی و منازل معنوی چه چیزهایی هستند؟ آیا باید تحت اشراف یک انسان کامل و مراقبت یک انسان راهرفته و پخته رفت یا نه؟ واردات و صادرات و کمالات و کرامات عرفانی چه چیزهایی هستند؟ و چگونه باید به تنظیم روابط انسان با خدا، خود، جامعه و جهان پرداخت؟ عرفان عملی عهدهدار پاسخگویی به پرسشهای یاد شده است.
📖 برگرفته از کتاب عرفان، نوشته #محمدجواد_رودگر، عضو گروه عرفان پژوهشکده حکمت و دینپژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#برشی_از_کتاب
📌 جهت سفارش این کتاب به لینک زیر مراجعه نمائید:
➡️ poiict.ir/4328
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | الزامات نظاموارگی در رویکرد فقه حکومتی
🔹 بدیهی است فقه در تراز اداره نظام سیاسی در رویکرد نظاموارگی باید قابلیت تبدیل به قانون فراگیر جهت اداره کلان جامعه را داشته باشد. بر این اساس، همچنان که قانون اداره کشور باید به گونهای باشد که توانایی تدبیر شئون مختلف جامعه را داشته باشد، باید رویکردی منسجم نیز داشته باشد به صورتی که علاوه بر این که در راستای قوانین بالادستی نظام و باورهای کلان آن قرار داشته باشد، قوانین عرصههای مختلف جامعه با یکدیگر مخالفت نداشته باشند بلکه در مجموع نقاط خالی پازل یک نظام حقوقی برای اداره مطلوب یک کشور باشند. به همین تناسب، فقه در تراز اداره کلان جامعه باید از انسجام و ترابط مناسب در تراز و نصاب اداره جامع و کارآمد جامعه برخوردار باشد.
📖 برگرفته از کتاب فقه نظام (ماهیت، ضرورت و شاخصه)، نوشته حجتالاسلام والمسلمین #سیدسجاد_ایزدهی، رئیس پژوهشکده نظامهای اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#برشی_از_کتاب
🆔 @iictchannel
هدایت شده از فرجالله هدایتنیا | حقوق و اخلاق خانواده
✴️ نشست علمی شبکه مسائل نظریه الگوی سوم زن
🎙با حضور:
🔸 حجت اسلام دکتر #فرج_الله_هدایت_نیا
(اعضای هیأت علمی گروه فقه و حقوق پژوهشگاه)
⏰ یکشنبه 13 آذرماه، ساعت 9:30 صبح
🏢 مشهد، هیئت اندیشه ورز خانواده
•┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈•
#رویداد_علمی
🄶 🆔 @hedayatnia_ir
🔸 نخستین سمینار ارائه مقالات "همایش ملی اجتهاد عقل گرا"
🔻 با محوریت “عقل و اخباریگری و تفکیک” برگزار می شود:
🎙 داوران:
#محمدباقر_پورامینی
#محمدحسن_قدردان_قراملکی
⏰ دوشنبه 14 آذرماه، ساعت 10
🏢 قم، سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
📡 حضور مجازی از طریق:
🌐 skyroom.online/ch/iict/aghl
🔍 مشروح خبر👇
🌐 iict.ac.ir/aghlgera-6
#مقالات
#اجتهاد_عقل_گرا
🆔 @iictchannel
پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
🔸کرسی علمی- ترویجی توجیه صدق قضایای نظری؛ توفیق گرایی 🔰 گروه معرفت شناسی و علوم شناختی پژوهشگاه بر
🔴 هم اکنون در حال برگزاری...
🔸 کرسی علمی- ترویجی توجیه صدق قضایای نظری؛ توفیق گرایی
🎙 با حضور #ابراهیم_دادجو #رمضان_علی_تبار #حسن_عبدی
📡 حضور مجازی از طریق:
🌐 skyroom.online/ch/iict/hekmat
#کرسی
🆔 @iictchannel
◽️ حضرت زینب(س) الگوی کامل برای آزمون بزرگ دوران ماست
🔻 بررسی واقعه تاریخی عاشورا از منظر حجاب و عفاف
🔸 گفتگو با دکتر#محمد_رضا_سنگری مدیر گروه ادبیات اندیشه پژوهشگاه؛
◾️ حضور #زنان در قیام بزرگ و تاریخی حضرت سیدالشهدا علیهالسلام چه در مراحل آغاز حرکت، چه در طول مدت حرکت و چه در صحنه کربلا و حوادث پس از آن برجسته و از ابعاد گوناگونی مانند شجاعت، رشادت، دلاورمردی، حیا و عفاف، پیامرسانی این نهضت بزرگ، دفاع از مقام امامت و ولایت و بسیاری ابعاد دیگر قابل بحث و بررسی است. در حقیقت میتوان حضور زنان در این انقلاب بزرگ را بخش جداناپذیر آن دانست که بدون آن، تصویر کامل نخواهد بود.
#مصاحبه
#حجاب_عفاف
🆔 @iictchannel
◽️کنشگری نخبگان؛ از وظایف تا چالشها
🔻ضرورت تبیین مسائل برای جوانان در حاشیه اغتشاشات اخیر
📝 نوشتاری از حجتالاسلام #محمد_ملک_زاده عضو هیات علمی گروه سیاست پژوهشگاه؛
◾️#نخبگان در هر جامعهای در ردیف گروههای مرجع و تأثیرگذار اجتماعی قرار دارند. در فضای حکمرانی مطلوب، تصمیمسازی و پیشرفت نظام سیاسی در عرصههای مختلف اجتماعی، حل مشکلات و برون رفت از بحرانهای گوناگون به کنشگری فعالانه همه اقشار اجتماعی نیازمند است.
◾️در این میان حضور مؤثر و بههنگام نخبگان در مسائل مختلف با توجه به نفوذ و جایگاه اجتماعی و حیطه تخصصی آنان جهت راهنمایی و هدایت اقشار مختلف جامعه از اهمیت بیشتری برخوردار است. تجارب متعدد تاریخی نیز نشان میدهد که نخبگان با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از جامعه آنان را رهبران فکری، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی خود میدانند، در وقایع تاریخی توانستهاند با ایجاد و تحریک احساسات اجتماعی در زمینههای گوناگون نقش مؤثری ایفا کنند.
🔍 ادامه را بخوانید👇
🌐 iict.ac.ir/enokhbe
#یادداشت
🆔 @iictchannel
🔸 دومین سمینار ارائه مقالات همایش ملی اجتهاد عقل گرا
🔻 با محوریت “عقل و فقه و اصول” برگزار می شود:
🎙 داوران:
#سیدسجاد_ایزدهی
#محمدحسن_قدردان_قراملکی
⏰ سه شنبه 15 آذرماه، ساعت 9 صبح
🏢 قم، سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
📡 حضور مجازی از طریق:
🌐 skyroom.online/ch/iict/aghl
🔍 مشروح خبر👇
🌐 iict.ac.ir/aghlgera-7
#مقالات
#اجتهاد_عقل_گرا
🆔 @iictchannel
💯🗒 #بخوانید
🔰 مقاله تحلیل انتقادی مبانی و روش تفکیکیان معاصر در تفسیر قرآن
✍️ حجت الاسلام و المسلمین #محمد_عرب_صالحی و فریده پیشوایی
📌 چکیده:
💢 جریان فکری «تفکیک» که از حیث زمانی به دو دوره متقدم و متاخر تقسیم می شود، ضمن نگاه سلبی به عقلِ فلسفی در فهم قرآن، صرفا تفسیر بر اساس سنتِ صحیح را می پذیرد. معاصران این جریان نسبت به متقدمان، رویکرد متعادلتری درپیش گرفته، با تعریف خاصی از عقل، کارکردهایی برای آن در تفسیر قائلند.
🔸 مقاله حاضر به روش اسنادی در گردآوری اطلاعات و با رویکرد انتقادی، مبانی و روش تفسیری ایشان را با محوریت آثارشان به صورت مصداقی ارزیابی کرده و درصدد اثبات این فرضیه است که مبنا و روش تفسیری تفکیکیان معاصر باوجود امتیازاتی مانند اهتمام ویژه به فهم الهی قرآن یا به کارگیری عقل تحلیل گر، با کاستی ها وآسیب هایی مواجه است.
📩 لینک دریافت فایل مقاله:
➡️ kalam.saminatech.ir/Article/40223
#مقاله
🆔 @iictchannel
پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
🔸کرسی علمی- ترویجی توجیه صدق قضایای نظری؛ توفیق گرایی 🔰 گروه معرفت شناسی و علوم شناختی پژوهشگاه بر
TophighGeraei.mp3
20.52M
💯🔊 #بشنوید
🔸 صوت کرسی علمی- ترویجی توجیه صدق قضایای نظری؛ توفیق گرایی
🎙 با حضور:
#ابراهیم_دادجو
#رمضان_علی_تبار
#حسن_عبدی
⏰ یکشنبه 13 آذر ماه1401
#صوت
#کرسی
🆔 @iictchannel
✴️ کرسی علمی- ترویجی زمینه شناسی گسترش هم افزایی دانشی میان حوزه و دانشگاه
🎙با حضور:
🔸 دکتر #عبدالوهاب_فراتی
عضو هیأت علمی گروه سیاست پژوهشگاه
⏰ چهارشنبه 16 آذرماه 1401، ساعت 15
🏢 قم، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
⚠️ حضور مجازی از طریق:
➡️ vc.rihu.ac.ir/ch/meeting4
#تبلیغ
🆔 @iictchannel