◽️ جایگاه محوری مدیران در تحول نظام اداری
🔸نوشتاری از حجت الاسلام و المسلمین #علی_آقا_پیروز مدیر گروه #مدیریت_اسلامی پژوهشگاه؛
◾️ برای تحول #نظام_اداری برنامه های متنوعی ارائه شده است؛ تحول در ساختارها، تحول در فرآیندها، تحول در هنجارها از این قبیل هستند در حالی که باید تحول در مدیریت های (عالی، میانی و عملیاتی) و به کارگماری مدیران شایسته در صدر برنامه های تحولی قرار گیرد چرا که بدون مدیران شایسته و متعهد هیچ یک از برنامه های تحولی اجرایی نخواهد شد.
◾️ نظام اداری تحقق بخش اهداف فرهنگی ، اقتصادی ، سیاسی و اجتماعی کشور است و با بکارگماری مدیران غیرشایسته این اهداف عملیاتی نخواهد شد.
#یادداشت
🆔 @iictchannel
🔸آسیب شناسی سده اخیر حوزه و آینده پژوهی فلسفه حوزوی قم
🔰 با همکاری گروه دانشی فلسفه دبیرخانه کنگره یکصدمین سال بازتاسیس حوزه علمیه قم و گروه #معرفت_شناسی پژوهشگاه برگزار می شود:
🎙 با حضور:
#عبدالحسین_خسروپناه
#ابوالحسن_غفاری
#محمدمهدی_حکمت_مهر
⏰ چهارشنبه یکم تیرماه، ساعت 18
🏢 قم، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#نشست
🆔 @iictchannel
◽️شریعتی یک انقلابی تمام عیار و یک مصلح متفکر بود
🔻به مناسبت فرارسیدن سالروز درگذشت دکتر #علی_شریعتی؛
🔸 #مهدی_جمشیدی عضو هیأت علمی گروه #فرهنگ_پژوهی پژوهشگاه در گفتگویی عنوان کرد:
◾️ او در یک «آوارگی» و «بیموقعیتی» ظهور یافت. #شریعتی نه به طیف عوامزدگانی تعلق دارد که پیرو آداب و رسوم سنتی فرسودهاند، نه به روشنفکران سکولار که مدینه فاضلهشان غرب و آمال و اهدافشان مظاهر تمدن مغربزمین است، دلبستگی دارد. او نه آنجاست و نه اینجاست. شریعتی این لامکانی خود را به آوارگی تعبیر میکند.
#سخنرانی
🆔 @iictchannel
▫️مجازات زنا با محارم نسبی ناشی از زنا
🔸 نوشتاری از حجت الاسلام و المسلمین #حجت_الله_فتحی عضو هیأت علمی گروه #فقه_حقوق پژوهشگاه
◾️ اگر کسی با پدر، یا مادر، یا فرزند یا خواهر یا برادر، یا دیگر محارم نسبی زنا کند حد زانی و زانیه قتل است و فرقی بین محصن و غیر محصن نیست. این حکم مورد اتفاق فقهای فریقین است.
◾️ حد زنا اقسامیدارد که اولین قسم آن قتل است. پس قتل بر کسی که با محارم نسبی خودش مانند مادر و دختر و خواهر و امثال آن زنا کند واجب میشود… آیا مادر و دختر و مانند آنان که ناشی از زنا باشد به نسب شرعی ملحق میشود؟ در الحاق تردید است. احوط آن است که نسب ناشی از زنا به نسب شرعی ملحق نیست.
#یادداشت
🆔 @iictchannel
▫️نشست علمی ابعاد فرهنگی مالکیت فکری
📌 شانزدهمین پیشنشست همایش بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی
🔰 به همت گروه #فرهنگ_پژوهی با مشارکت گروه #فقه_و_حقوق پژوهشگاه برگزار میشود:
◾️ دکتر #محمود_حکمت_نیا در این نشست علمی به عنوان ارائه دهنده بحث حضور خواهند داشت.
#نشست
#ساختار_فرهنگی
🆔 @iictchannel
▫️عمران و آبادسازی امر الهی است و نیاز به مهندسی ژنتیک دارد
🔸 سخنرانی آیتالله #علی_اکبر_رشاد در دومین #سمپوزیوم بینالمللی و چهارمین سمپوزیوم ملی کریسپر جمهوری اسلامی؛
◾️ رئیس جمهور آمریکا معتقد بود که باید بشر را نجات دهد همزمان بوش اعلام کرد که کار در سلولهای بنیادی اخلاقی نیست و این کار دخالت در امر خداست. در آن زمان رهبر فرزانه ما دستور داد تا کار در این امر شروع گردد.
◾️دستور خداوند است که اگر کسی به کار، پیشرفت، علم و تمدن نپردازد، امر الهی روی زمین مانده است. در جای دیگر، خداوند متعال میفرمایند که ما شما را از خاک آفریدیم و به عمران آن مامور ساختیم.
#سخنرانی
#مهندسی_ژنتیک
🆔 @iictchannel
▫️تقابل «فرهنگ جهانی مدرن» و «فرهنگ جهانی اسلام»
📌 آنچه در سیزدهمین نشست از سلسله نشستهای همایش بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی مطرح شد؛
🔸 حجتالاسلام و المسلمین دکتر #حبیب_لله_بابایی، عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
◾️ دغدغه بحث تقابل و مواجهه فرهنگ جهانی مدرن با فرهنگ جهانی اسلام و امکان صورتبندی و شکلگیری تمدن اسلامی در بستر فرهنگ مدرن یک دغدغه تمدنی است. اینکه در دنیایی که مشحون از فکتهای مدرن است آیا ما امکانی پیدا میکنیم که تصور یک تمدن اسلامی داشته باشیم.
#سخنرانی
🆔 @iictchannel
◽️چمران و تعهد به انجام وظیفه در سختترین شرایط
🔻به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت دکتر #مصطفی_چمران؛
🔸 یادداشت دکتر #محسن_ردادی عضو هیأت علمی گروه #مطالعات_انقلاب_اسلامی پژوهشگاه
◾️دکتر مصطفی #چمران، کمتر از ۵۰ سال عمر کرد. اما زندگیش پر از موقعیتها و نقشهای مختلف بود: دانشجوی ممتاز دانشگاه تهران، محصل دانشگاه بِرکلی، کارمند شرکت آمریکایی بِل، پارتیزان لبنان و سوریه، فرماندۀ جنگهای نامنظم ایران، عضو هیئت دولت، نمایندۀ مجلس، … . آنچه این بخشهای ناهمگونِ زندگی چمران را به یکدیگر وصل میکند، «تعهد» بود.
#یادداشت
🆔 @iictchannel
20.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 #ببینید
📚 #معرفی_کتاب "فلسفه هستی"
✍️ به قلم #محمدعلی_اردستانی
🔸 گروه فلسفه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
🆔 @iictchannel
🖼#عکس_نوشت| اومانیسم یعنی چه؟
🔛 اومانیسم دو نوع دینی و الحادی دارد. نوع دینی آن نزد اراسموس و همفکرانش یافت می شد که خواستار بازگشت به ادبیات کلاسیک یونان بودند و نوعی نهضت ادبی بود برای تفسیر مجدد متون ادبی و نقد ادبی متن کتاب مقدس که منجر به روش نقد متون گردید.
✖️ولی متأسفانه آنچه امروز تبلیغ می شود و بعدها رواج یافت اومانیسم غیردینی و الحاد آلود است که در مقابل دین و تفکر دینی قرار می گیرد. در این تفکر انسان به جای خدا می نشیند و توجه به خدا و خدا پرستی را مایه خودفراموشی انسان و غافل شدن او از استعدادهای خود میدانند.
📖 برگرفته از کتاب نقد مبانی سکولاریسم، نوشته دکتر همایون همتی
#پاراکتاب
🆔 @iictchannel
🔵 #عکس_نوشت| دغدغه دینی با چاشنی روشنفکری در شریعتی
🔽 #مهدی_جمشیدی عضو هیأت علمی #گروه_فرهنگ پژوهی پژوهشگاه:
➕تعلقخاطر به دین از سوی شریعتی، موجب نشد او نسبت به برخی خرافهگریهای دینی و تفسیرهای غلط اسلامی منفعل باشد. بخش عظیمی از سخنان و فعالیتهای او معطوف به مقابله با انجماد و انفعال فکری و فرهنگی مسلمانان بود.
➕شریعتی دادِ بازگشت به خویشتن اسلامی را سر میداد که باید از سرچشمه آموزههای اصیل اسلامی بگذرد. در یک جمعبندی در این باره باید بیان کرد، دکتر علی شریعتی صورتی روشنفکرمآب داشت که محتوای آن حاکی از دغدغهها و اولویتهای دینی بود.
#سخنرانی
🆔 @iictchannel
💡#عکس_نوشت| ویژگیهای مدیر شایسته در آموزههای اسلامی
🖋 حجت الاسلام و المسلمین #علی_آقاپیروز مدیر #گروه_مدیریت اسلامی پژوهشگاه فرهنگ واندیشه اسلامی:
🔙 از جمع بندی آموزهها در منابع اسلامی چنین استنباط میشود که مدیران جایگاه محوری و اساسی دارند از این رو در گزینشها باید با دقت تمام، مدیران اصلح انتخاب شوند مدیرانی که با تجربه و حیا و از خانواده های شایسته باشند، به تربیت و آموزش مدیران توجه جدّی اعمال می شود، به مدیران اختیار مکفی داده می شود و به طور ویژه زیر چتر نظارت و ارزیابی قرار میگیرند و … .
🔙 این مبنا در صورت تحقق، موجب شکل گیری فرهنگ سازمانی ویژه ای در سطح مدیران میشود که نوید بخش نظام اداری سالم و دور از فساد خواهد بود، فرهنگی که در آن مسئولیت پذیری ، وجدان کاری، پاسخگویی ، انصاف، خدمتگزاری، وفای به عهد و امانتداری موج میزند.
#یادداشت
🆔 @iictchannel