http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ افزایش 42 درصدی تقاضای #طلا با حذف #دلار از #اقتصاد کشورها
🔸 بانکهای مرکزی کشورها در حال جایگزین کردن طلا بهجای داراییهای دلاری خود هستند؛ چراکه سیاستهای خصمانه تجاری آمریکا و بیثباتی ژئوپلتیکی در حال تضعیف جایگاه دلار است.
به گزارش #راشاتودی ، شورای جهانی طلا گزارش داده است: تقاضای طلا در میان بانکهای مرکزی کشورها در سه ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته 42 درصد افزایش داشته است.
این #شورا در گزارش خود افزوده است: روسیه و ترکیه بزرگترین خریداران طلا در جهان بودهاند. بانکهای مرکزی بسیاری از کشورها به سمت جایگزین کردن طلا بهجای داراییهای دلاری خود رفتهاند؛ چرا که سیاستهای خصمانه تجاری آمریکا و بیثباتی ژئوپلتیکی که دلار را احاطه کرده در حال تضعیف کردن جایگاه این ارز است.
در گزارش شورای جهانی طلا آمده است:
بانکهای مرکزی جهان در نیمه نخست سال 2018 در مجموع 193/3 تن شمش طلا خریداری کردهاند که نسبت به 178/6 تن مدت مشابه سال گذشته هشت درصد افزایش داشته که بیشترین رشد خرید طلا توسط بانکهای مرکزی کشورها در یک دوره شش ماهه از سال 2015 تاکنون محسوب میشود.
تا پایان نیمه نخست سال 2018 بانکهای مرکزی جهان حجم ذخایر طلای خود را به 1/36 تریلیون دلار رساندند که معادل 10 درصد کل مجموع حساب ذخیره ارزی خارجی آنهاست. یک کارشناس اقتصادی بر این باور است که این افزایش نشان از تمایل بانکهای مرکزی به جایگزین کردن دلار با طلا است.
ال دی آر مرادف، مدیر دفتر Castle Family در #سنگاپور گفته است: آمریکا مدتهاست که از دلار برای اعمال فشار بر رقبای خود استفاده میکند. این مسئله همواره باعث عصبانیت جامعه جهانی شده و هماکنون جنگ علیه دلار به #اروپا رسیده است.
ادامه ⬇️
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
ادامه
وی افزوده است: #روسیه خرید #طلا برای افزایش حجم آ ن در حساب ذخیره خارجی خود را در سایه اعمال #تحریم های جدید علیه #مسکو توسط #آمریکا و همچنین احتمال مسدود شدن دسترسی این کشور به نظام بانکی آمریکا و سیستم پرداخت #دلار افزایش داده است.
این کارشناس #اقتصادی گفته است: شاهد آن هستیم که #استراتژی مشابهی در بسیاری از کشورهای اروپایی و آسیایی در جریان است. #چین ، #ترکیه ، #ونزوئلا ، #ایران ، #قطر و #اندونزی در تلاش هستند تا #اقتصاد و مبادلات تجاری خود را #دلارزدایی کنند و عملاً استفاده از این #ارز را به حداقل برسانند. همه این کشورها در عین حال به طور مستمر در حال افزایش دادن ذخایر طلای خود هستند.
همچنین شورای جهانی طلا در گزارش خود آورده است: رویکرد کشورها در بالا بردن ذخایر طلای خود تنها بهدلیل کاهش ریسک ارزی دلار نیست. در شرایطی شاهد افزایش تنشهای #ژئوپلتیک هستیم که طلا دارایی جذابی است و مبتنی بر بدهی کشورها نیست و هیچ مخاطرهای آن را #تهدید نمیکند.
گفتنی است، اخیرا #قیمت طلا در #بازار جهانی برای چهارمین هفته متوالی روندی افزایشی را پیموده که البته به اعتقاد کارشناسان طلا هم اکنون در حال اصلاح قیمتی است و کارشناسان بر این باورند که در آینده شاهد یک دوره صعودی دیگر قیمت طلا خواهیم بود.
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ هدف کارگزاران از 2 ماه جنجال و فشار به روحانی چه بود؟
🔸 روزنامه حزب سازندگی میگوید: «روحانی و جهانگیری تجدید میثاق کردهاند.»
اخیراً جهانگیری ضمن فرافکنی مسئولیت گفت که نمیتواند حتی منشی خود را جابهجا کند چه رسد به تغییر #وزیر و #وکیل . همین موضوع در کنار #بیانیه تند یک ماه قبل کارگزاران علیه دولت و سپس تأکید #کرباسچی بر لزوم #استعفا و کنارهگیری روحانی، #اختلافات گسترده این حزب با روحانی و حزب وی (اعتدال و توسعه) را علنی کرد و موجب #انتقادات برخی #حامیان دولت از عملکرد کارگزاران به ویژه کرباسچی و جهانگیری شد. اعضای این حزب حتی روحانی را با چوب خشک مقایسه کرده بودند.
در پی این اتفاقات، #روزنامه سازندگی که سردبیر آن برخلاف مواضع کارگزاران با محمود واعظی رئیس دفتر #رئیس_جمهور کار میکند، در تیتری با عنوان «تجدید میثاق روحانی- جهانگیری» نوشت: ساعت 20 دوشنبه شب سیام مهرماه 97 دیدار دو نفره رئیسجمهور و معاون اولش که با نقد و نظرهای دوطرفه شروع شده بود با تفاهم و دوستی و صمیمیت طرفین پایان یافت و برخلاف همه #شایعات و گمانهزنیهای پراکنده و تحلیلهای بیپشتوانه خبری، دکتر روحانی و دکتر جهانگیری با یکدیگر تجدید میثاق کردند و به همه گمانهزنیها مبنی بر استعفای جهانگیری از دولت پایان دادند.
سازندگی مطلع شده است که این دیدار پس از حاشیههای به وجود آمده در پی سخنرانی معاون اول رئیسجمهور در روز #صنعت به دستور رئیسجمهور صورت گرفت. در این روز (یکشنبه 29 مهر 97) اسحاق جهانگیری که خشمگین به نظر میرسید حرفهای متفاوتی زد که مضمون آن محدودیت اختیارات معاون اول رئیسجمهور در #عزل و #نصب های دولت بود.
این روزنامه برخلاف تبلیغات گسترده کارگزاران و سایر احزاب اصلاحطلب علیه واعظی مینویسد: چپروی در جبهه اصلاح و راستروی در جبهه اعتدال اما همچنان مخل این رابطه بود. آنها که جرأت طرح دوگانه روحانی- جهانگیری را نداشتند به ناروا از دوگانه واعظی- جهانگیری حرف میزدند این در حالی بود که بدون تردید رئیس دفتر کنونی رئیسجمهور بیش از رئیس دفتر سابق به اصلاحطلبان نزدیک بود.
ادامه ⬇️
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
ادامه
#سازندگی با انکار #اختلاف شدید دو حزب #کارگزاران و #اعتدال_و_توسعه مینویسد:
واقعیت این است که از لحاظ #سیاسی و فکری نسبت میان حزب اصلی مدافع دکتر حسن #روحانی (اعتدال و توسعه) و احزاب #اصلاح_طلب مدافع دکتر حسن #روحانی (کارگزاران سازندگی) به اندازه شعاع نور فاصله است. تا جایی که شورای مشورتی اصلاحطلبان به ریاست سید محمد #خاتمی از حزب اعتدال و توسعه دعوت کرد که به این شورا بپیوندند. سران این حزب مانند محمدباقر #نوبخت ، محمود #واعظی ، اکبر #ترکان ، علی #جنتی ، محمد #سلطان_فر ، محمدرضا #نعمت_زاده ، مرتضی #بانک ، فاطمه #هاشمی_رفسنجانی و ... همه در زمره یاران و بال راست آیتالله #هاشمی_رفسنجانی بودند.
به نظر میرسد اقدام اعضای حزب کارگزاران و سپس ارگان مطبوعاتی آن، مصداق #سیاست #فشار - #مذاکره - $معامله است. آنها از یک سو به افکار عمومی این پیغام خلاف واقع را میدهند که در سوءتدبیرهای #اقتصادی بیسابقه #دولت نقش ندارند، و از جانب دوم به روحانی که تحت فشار #مشکلات ناشی از سوءمدیریت اقتصادی است، فشار مضاعف میآورند تا مجبور به واگذاری امتیازات مضاعف شود.
نام #جهانگیری پس از واگذاری #رانتی 18 میلیارد #دلار به قیمت 4200 تومان، با « #دلار_جهانگیری » بیشتر سر زبانها افتاد. طی چند ماه اخیر، مدعیان اصلاحطلبی به ویژه کارگزاران با رندی همیشگی کوشیدهاند همه تقصیرها را گردن روحانی بیندازند و از مسئولیت خود شانه خالی کنند؛ چیزی که در پاسخ #حزب اعتدال و توسعه به بیانیه تند و #توهین_آمیز کارگزاران مورد تصریح قرار گرفته بود.
اما آنچه از تیتر و توجیه روزنامه سازندگی برنمیآید، حل مشکل میان جهانگیری و روحانی است. «تجدید میثاق» یعنی چه؟! یعنی بنا بر ادعای جهانگیری، او اکنون اختیار تغییر #منشی خود را پیدا کرده، یا همه این #جنجال برای همان امتیازگیری مجدد بوده است؟
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ #آمریکا میگه #هند ممکنه بخاطر اصرارش برای خرید سامانه اس-۴۰۰ از #روسیه با #تحریم های ثانویه تنبیه بشه.
نکنه هندیا هم #مرگ_بر_آمریکا میگن و رو #موشک ها شعار مینویسن؟!
"شراگیم"
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ در نشست #اسلامبول
#پوتین : بدون #ایران مشکل #سوریه حل نمیشود .
🔸 رئیسجمهور #روسیه پس از نشست چهارجانبه اسلامبول اعلام کرد، بدون مشارکت ایران، مشکل سوریه حل نخواهد شد. این نشست که بدون حضور ایران برگزار شده بود، بدون نتیجه پایان یافت!
«ولادیمیر پوتین» روز شنبه پس از نشست اسلامبول، گفت، بدون ایران، مسئله سوریه حل نخواهد شد و مشورت با #تهران در روند تشکیل کمیته قانون اساسی، یک اقدام ضروری است.
به گزارش اسپوتنیک، رئیسجمهور روسیه در ادامه گفت: بدون شک، ما باید با #حکومت سوریه و همچنین با شرکای خود در ایران، مشورت کنیم، زیرا بدون ایران که ضامن آتشبس و ایجاد منطقه امن در سوریه است، این مشکل به طور موثر حل نخواهد شد.
شنبه گذشته نشست چهارجانبه اسلامبول با حضور رئیسجمهور روسیه، صدراعظم #آلمان و روسای جمهور #فرانسه و #ترکیه ، در کاخ «وحیدالدین» به مدت سه ساعت برگزار شد.
هرچند نشست اسلامبول، به خاطر حضور نداشتن نمایندگان سوریه و ایران، تاثیر چندانی در روند مشکلات سوریه نداشت، ولی به نظر میرسد که رئیسجمهور روسیه قصد داشت، بهانه را از غربیها و ترکیه در ارتباط با آزادسازی « #ادلب » توسط ارتش سوریه بگیرد و به همگان بقبولاند که حل بحران سوریه، در دست #دمشق ، تهران و روسیه قرار دارد.
در بیانیه پایانی نشست اسلامبول هم بر چیزهایی تاکید شده که مورد تایید دولتهای سوریه و ایران نیز هست. با این حال، «رجب طیب اردوغان» رئیسجمهور ترکیه، بار دیگر همتای سوری خود را مسئول #جنگ و خونریزی در سوریه دانست!
به اعتقاد کارشناسان، اردوغان به خاطر مشارکتش در جنایات علیه ملت سوریه، مجبور است که انگشت #اتهام را به سمت دولت دمشق و « #بشار_اسد » بگیرد.
در ارتباط با نشست اسلامبول، «جاشوا لندیس» مدیر «مرکز مطالعات خاورمیانه» دانشگاه اوکلاهما هم گفت، نشست اسلامبول، کنار گذاشتن آشکار آمریکا از مذاکرات مربوط به سوریه بود. به گفته وی، اروپا قرار است جای آمریکا را در این خصوص بگیرد.
روزنامه آمریکایی «واشنگتنپست» هم نشست اسلامبول را پیشاپیش شکست خورده خواند. درهرحال، نشست اسلامبول با محوریت «ادلب» برگزار شده است و از نگاه دمشق و محور مقاومت، کشورهای ترکیه، آلمان و فرانسه حامی تروریسم در سوریه هستند و باید در ارتباط با جنایات تروریستها، جواب پس بدهند، نه اینکه خود بخشی از روند آشتی و بازسازی در سوریه باشند.
شبکه تلویزیونی الجزیره نیز نشست اسلامبول را «بینتیجه» خواند.
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ درخواست تجدیدنظر در برنامه اقدام!
روزنامه دولت : شاید #FATF بدعهدی کرد.
🔸 #روزنامه دولتی #ایران میگوید #آمریکا و #غرب پس از انجام توقعات FATF توسط ایران ممکن است مانند #برجام زیرتعهد خود بزنند!
این روزنامه در یادداشتی نوشت: تجربه ما در داستان #هسته_ای میگوید؛ #ایران با پذیرش برجام، تمامی استانداردهای نظارتی، شفافیتساز، کنترلی، ایجابی و سلبی هستهای را، فراتر از نظام پادمانی #NPT و پروتکل الحاقی و مکانیزمهای نظارتی و دسترسی و بازرسی #CTBT و حتی فراتر از آن را پذیرفت و به اجرا گذاشت. در مقابل، بلوکهای قدرت در نظام جهانی، تعهداتی در حوزههای #تکنولوژیک و غیر آن، در قالب برجام و فراتر از آن، به ایران دادند. ایران در نخستین گام و مرحله، هرآنچه را که توسط بلوکهای قدرت، «اقدامات اطمینانساز» تعریف میشد، به انجام رساند و منتظر شد که مابهازای آن را در گامها و مراحل بعدی، دریافت دارد. با شفافسازی هستهای و غیرهستهای (اقدامات اطمینانساز ما)، نگرانی تمامی بلوکهای قدرت، از آنچه راجع به ما ابهام داشتند، برطرف شد! سپس نوبت به پیمانشکنی طرف مقابل شد. بنده معتقد به تقسیم کار سازمان یافته بین بلوکهای قدرت غربی در این خصوص نیستم، اما، در هر حال، اقدام دولت ایالات متحده در پیمانشکنی از برجام، مطلقاً به زیان «منافع ملی حیاتی» ایران تمام شد!
نویسنده ادامه میدهد: اینک نیز، یک احتمال وجود دارد که با اجرای کامل تمامی دستورالعملهای FATF و برنامه اقدام و «خواستههای ویژه»، توسط ایران و پس از آنکه (برخی) بلوکهای قدرت در نظام جهانی، از آشکارسازی مکانیزمهای #مالی #پولی #ارزی #حیاتی ایران و دسترسی به گلوگاههای مهم #اقتصادی ایران اطمینان حاصل کردند، آنگاه، با اعمال #نفوذ در ارکان و بخصوص شورای عمومی FATF، کماکان ایران را در تنگنای کشورهای پرخطر نگه دارند. شخصاً، معتقدم که ایکاش ممکن بود #تعلیق اقدامات متقابل علیه ایران بارها #تمدید میشد و تا حل و فصل مسائل امنیتی و اقتصادی ناشی از چالش برجام، ما تعهد جدیدی را در خصوص FATF، نمیپذیرفتیم، هرچند که بعید به نظر میرسد تمدید «تعلیق» در کوتاه مدت، به عادیشدن وضع ایران، بینجامد!
روزنامه ایران در پایان مینویسد: قاعدتاً ما میبایست سهم ملاحظات ملی را در اجرای مقررات FATF، افزایش دهیم، تنها ابزار ما در این خصوص، پروتکل «برنامه اقدام» و تعدیل خواستههای ویژه FATF است. ایران که از 2012 با FATF مرتبط شد، پس از برجام، در تابستان 2016، در مورد #سند «برنامه اقدام»، با نهاد اجرایی FATF به #توافق رسید. آن چارچوب، قاعدتاً حسب ملاحظات اجماع 5+1 بر برجام بود. با #خروج آمریکا از برجام، طبعاً شرایط تغییر یافته و حتماً ضرورت دارد که در متن «برنامه اقدام»، بازنگری کنیم. از آنجا که تکرار تجربه اعمال پادمانهای فراپروتکل هستهای و #عهدشکنی طرف مقابل، در FATF نیز منتفی نیست، لذا، ضروریست که موضوع بازنگری در پروتکل «برنامه اقدام» و تجدید نظر در «فهرست خواستههای ویژه FATF» از ایران را، در دستور #مذاکرات فی مابین قرار دهیم. فعلاً که بهترین حالت، تداوم تعلیق اقدامات تقبلی است، شاید بتوان ملاحظاتی را برای تأمین بخشی از #حقوق و #منافع خودمان، در متن جدید برنامه اقدام، لحاظ کنیم.
به کار گرفتن ادبیات شاید و ای کاش و درخواست تجدیدنظر در اکشن پلی (برنامه اقدام) تدوین شده برای ایران در حالی است که دولت و وزارت خارجه با پنهانکاری مطلق و دور زدن #مجلس ، مبادرت به #توافق خودسرانه و قبول 41 تعهد سنگین مورد انتظار FATF کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
💢 تو چطور شدی آخوندی ؟
#سردار_قاسمی
#آخوندی