11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طبیعت زیبای جاده های پاییزی بانه،روژهلات🍂پاییز بعد از بهار زیبا ترین فصل برای کردستانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جاده خرم آباد بسمت چم سنگر دامنه کوه کلا
#لرستان
آبشار بهشت آباد
در شمال شهر اردل و در دامنه های رشته کوه جهان بین رودخانه معروف میزدج جاری است که از شعب اصلی کارون می باشد. این رودخانه در مسیر خود، آبشارهای سالدران و بهشت آباد را در منطقه ای به همین نام پدید می آورد. بهشت آباد در فاصله هفت کیلومتری شمال شرق اردل واقع شده و به راستی که نام زیبنده ای دارد.
برای رسیدن به این منطقه، بعد از گذر از اردل و رد کردن پل بهشت آباد، اولین فرعی(خاکی) سمت راست را که درای شیب تندی هم هست انتخاب کنید و بعد از گذر از استخرهای پرورش ماهی و انتهای مسیر به تفرجگاه بهشت آباد می رسید.
#چهارمحال_و_بختیاری
کوفته قمی
کوفته یکی از غذاهایی است که در چند شهر ایران به روشهای مختلفی پخته میشود و بعضی از شهرها کوفته مخصوص خود را دارند. این غذای لذیذ در استان قم هم محبوبیت زیادی دارد و به شیوهای متفاوت از کوفتههای دیگر پخته میشود. برای درست کردن کوفته قمی به موادی مثل برنج پختهشده، شوید، ترخون، نخود فرنگی، گوشت چرخکرده، پیاز، رب، آبغوره، سیر و نمک نیاز دارید.
#کوفته_قمی
مواد لازم برای طرز تهیه کوفته قمی
100 گرم گوشت چرخ کرده گوسفندی
۱ پیمانه برنج پخته شده
1/4 پیمانه سبزی کوکویی تازه
1/4 پیمانه شنبلبله خرد شده
1/4 پیمانه شوید
1/4 پیمانه ترخون خشک
۱ پیمانه آبغوره یا آب نارنج
۳ عدد پیاز
۲ حبه سیر
۱ عدد کنسرو نخود فرنگی
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۱ قاشق مرباخوری پودر زیره
۱ قاشق مرباخوری پودر هل
۱ قاشق مرباخوری پودر گشنیز
۱ قاشق مرباخوری پودر رازیانه
۱ قاشق مرباخوری پودر دارچین
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
آموزش طرز تهیه کوفته قمی
مرحله اول طرز تهیه کوفته قمی :
سیر و ۱ عدد پیاز را ریز خرد کنید. در یک کاسه برنج پخته شده، گوشت چرخ کرده، سبزی کوکو، پیاز و سیر خردشده را بریزید و خوب ورز دهید تا کاملا با هم مخلوط شوند. شوید و ترخون را به همراه پودر گشنیز، رازیانه، پودر زیره، دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا به خورد هم بروند. به مدت حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
مرحله دوم طرز تهیه کوفته قمی:
۲ عدد پیاز دیگر را به صورت نگینی خرد کنید. در یک تابه روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود. سپس پیاز ها را به همراه مقداری زردچوبه اضافه کرده و کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. رب گوجه فرنگی را در تابه ریخته و هم بزنید. پس از اینکه خامی رب گرفته شد شنبلیله، هل و آبغوره را به آن اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله سوم طرز تهیه کوفته قمی:
گوشت ها را از یخچال بیرون آورده و به صورت توپ هایی به اندازه گردو درآورید. در یک قابلمه مقداری روغن ریخته کوفته های آماده شده را در کف آن بچینید سپس با مواد داخل تابه و مقداری آب روی آن را بپوشانید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از اینکه به جوش آمد شعله را کم کنید سپس در قابلمه را گذاشته و اجازه دهید به مدت ۴۰ دقیقه خوب بپزد و جا بیفتد.
نکات مهم و ترفند ها برای طرز تهیه کوفته قمی
می توانید به دلخواه مقداری جعفری روی آن ها بپاشید و سرو کنید.
پس از پخت کوفته ها بهتر است اجازه دهید کمی سرد شوند سپس سرو کنید.
حتما سعی کنید از مواد اولیه تازه و ارگانیک در طرز تهیه کوفته قمی استفاده نمایید. این طعم بسیار خوبی به غذای شما خواهد داد.