هدایت شده از کانال آشپزی ایران پخت
لینک گروه آشپزیمون:
https://eitaa.com/joinchat/936640735Cb296aea036
12.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #فتیر یا #فطیر
یه نان خوشمزه و خوش عطر😍😋🫓
#نان_فطیر
سلام دوستای عزیز اومدیم با یه خوشمزه دیگه
فتیر سوغات اراک و فوقالعاده لذیذه حتما درستش کنید 🤤🤤
🌷مواد لازم:
یک لیوان شیر ولرم
یک سوم لیوان روغن
یک قاشق خمیر مایه فوری
نصف لیوان شکر
پودر زنجبیل رازیانه زیره زردچوبه نمک هر کدام یک قاشق چایخوری
۴ لیوان ارد
برای رومال(زرده تخم مرغ کمی شیر و کمی زعفران )
🤤طرز تهیه:
شیر خمیرمایه روغن رو ترکیب و هم میزنیم
شکر و ادویه ها رو اضافه کرده و هم میزنیم
ارد رو اضافه کرده و خوب ورز میدیم
خمیر یک تا دو ساعت استراحت کنه
از خمیر چونه میگیریم پهن میکنیم
رومال و کنجد میزنیم
با چنگال طرح میندازیم
و بره داخل فر گرم شده با دمای ۱۸۰ ۲۵ دقیقه
فقط فر پایین روشن باشه در آخر اگر خوب طلایی نشده بود کمی گریل کنید
نوش جان😍
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
#خورش_بیج_بیج یه خورش خوشمزه شمالی که هم با نون سرو میشه هم با #پلو و #کته سفید
سلام دوستای عزیزم اینم یه #غذای_شمالی خوشمزه و فوری
این غذا رو میتونید با مخلوط سبزیجاتی مثل، سیب زمینی، قارچ، هویج، گل کلم هم درست کنید
راستی مازندرانیهای گل به این غذا میگن #واویشکا
مواد لازم برای 4 نفر:
یک عدد پیاز متوسط
4 قاشق روغن
دو حبه سیر
یک قاشق چایخوری زردچوبه
4 عدد گوجه
400 گرم گوشت چرخی
دو قاشق رب گوجه
دو عدد سیب زمینی
یک و نیم پیمانه آب
نمک و فلفل سیاه
دو قاشق آبلیموی تازه تا آب غوره
تخم مرغ به تعداد نفرات
دوستان شمالی ها معمولا این غذا رو با تخم مرغ میخورن اما بدون تخم مرغ هم عالیه پس میتونید اضافه نکنید
روغن رو داخل تابه بریزین گرم که شد پیاز نگینی شده رو اضافه کنید با حرارت ملایم ده دقیقه تفت بدین تا سبک و طلایی بشه
زرد چوبه و سیر اضافه کنید و بعد گوشت چرخی بریزید
فلفل سیاه بزنید و اجازه بدین گوشت و پیاز و ادویه ها خوب تفت بخورن
حرارت رو کمی زیاد کنید تا رنگ گوشت قهوه ای بشه و آب نندازه
حالا رب گوجه بریزید و تفت بدین تا به روغن بیفته سیب زمینی های نگینی، هویج نگینی یا سبزیجات دیگه و گوجه خرد شده رو هم اضافه کنید
آب، آبلیمو یا آبغوره و نمک بریزید جوش که امد حرارت رو کم کنید
در تابه رو ببندین و بزارین غذا بپزه و جابیفته
هر موقع پخت سیب زمینی تمام شد، اگر دوست داشتین تخم مرغ روی مواد بشکنید و بزارین پنج شش دقیقه بپزه
با گوشت بوقلمون هم میتونید درست کنید
یا علی🙏🌼
در پناه خدای مهربان باشید💚💖❤️
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
هدایت شده از گل و گیاه 🌱 اصله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به همین راحتی میتونی یه گیاه به گیاهان خونت اضافه کنی
#کاشت_چغندر_درآب
به دوستان گروهمون قول داده بودم آموزش ریشه دار کردن چغندر یا همون لبوی خام رو یاد بدم
ببینید چقدر برگ های زیبایی داره😍🍃
تا فصل چغندر هست حتما امتحان کن
نکته خاصی نداره فقط این که ته چغندر نباید کاملا در آب باشه و این که حتما جای پرنور بزارین تا رنگ برگ ها تامین بشه
دوستانتون رو به کانال دعوت کنید
https://eitaa.com/joinchat/741343431Cb6cfc26b8a
کانال آشپزی ایران پخت
به همین راحتی میتونی یه گیاه به گیاهان خونت اضافه کنی #کاشت_چغندر_درآب به دوستان گروهمون قول داده
اگر عاشق گل و گیاه هستی و دوست داری روش های مراقبت و نگهداری از گلا رو یاد بگیری حتما این کانال رو دنبال کن👆
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش#کیک_نارگیلی 😍🥥🥧
کیا عاشق عطر و طعم نارگیل هستن؟😉
این کیک بافت و عطر بی نظیری داره ، حتما امتحانش کنین😍
❣مواد لازم :
🌱آرد ۲ پ
🌱عسل ۱ ق مرباخوری
🌱بیکینگ پودر ۲ ق چ
🌱وانیل ۱/۴ق چ
🌱پودرنارگیل ۱ پ
🌱تخم مرغ ۴ عدد
🌱شکر ۱ پ
🌱روغن مایع ۳/۴ پ
🌱شیر ۱ پ
⏸مدت زمان پخت ۴۵_۴۰ دقیقه
☢دمای فر ۱۷۰ درجه
🔅تمام مواد هم دمای محیط باشن
🔅استفاده از عسل اختیاریه ، ولی باعث میشه کیک خوشرنگتر بشه
🔅مخلوط آرد و بیکینگ پودر حتما ۳ بار الک بشه
مراحل پخت کیک در فیلم مشخص هست🌹
یا علی🙏🌼
در پناه خدای مهربان باشید💚💖❤️
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
9.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #مسقطی 😍👌😋
این هم از آموزش مسقطی خوشمزه لاری با تمام نکات
✅مواد لازم:
_نشاسته گل دو سوم پیمانه (همون نشاسته گندم که دونِ دونست)
_آب ۴ پیمانه
_شکر ۲ پیمانه
_گلاب دو سوم پیمانه
_روغن مایع یک چهارم پیمانه
_زعفرون به مقدار لازم(هرچی بیشتر بهتر)
_جوهر جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری (جایگزینش ۱ قاشق چایخوری آبلیمو تازه)
🌸
✅طرز تهیه:
۲ پیمانه از آب رو با نشاسته گل ترکیب کنید و پنج الی ده دقیقه اجازه دهید تا نشاسته باز شود، سپس آن را از الک یا صافی رد نموده تا هیچ گوله ای باقی نمونه. (البته اگه شک دارید حل نشده)
تو یه ظرف، ۲پیمانه آب، ۲ لیوان شکر و جوهر لیمو را با هم مخلوط کرده و روی حرارت بذارید تا حدی که شکر حل بشه، سپس نشاسته باز شده را به مخلوط آبُ شکر اضافه نموده و مدام هم بزنید، بعد از یک ساعت که یکم غلیظ شد، گلاب و زعفران دم کرده رو اضافه کنید. مجدد هم بزنید با حرارت ملایم ،بعد از یک ساعت روغن را نیز اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. مدت زمان پخت این مسقطی زیاده یعنی حدودا ۳ ساعت زمان میبره تا نشاسته پخته بشه و بوی خامی نده پس باید با صبر و حوصله و شعله ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ و غلیظ تر شه.
اواخر پخت، مسقطی شفاف میشه و کف ظرف رو میتونید ببینید و وقتی با قاشق ازش برمیدارید و قاشق رو کج میکنید به صورت تکه تکه میریزد.
بعد از پخت مواد را داخل یک ظرف بریزید و در یخچال به مدت دو الی سه ساعت بگذارید تا خنک بشه سپس برگردونید و به شکل های دلخواه برش بزنید.
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
لینک گروه آشپزیمون:
https://eitaa.com/joinchat/936640735Cb296aea036
هدایت شده از کانال آشپزی ایران پخت
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلوچه_سیب
به نظر. من سلطان کلوچه ها کلوچه سیب هست.
قوام خمیر عالی بود نه ترک میخوره و نه میترکه.😉
در صورت تمایل می تونید بعد از فرم دادن به خمیر آن را در فریزر قرار بدین و هر موقع لازم داشتین استفاده کنید.
یه شیرینی خوشمزه ای هست که حتما باید امتحان کنید.
#کوکی_سیب
❌❌راضی به کپی در گروه و کانال های دیگه نیستم فقط فوروارد کنید❌❌
مارگارین یا کره 125 گرم
1 عدد تخم مرغ
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
2 قاشق غذاخوری ماست
نصف پیمانه شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
آرد تا حدی که خمیر به دست نچسبه
.
مواد میانی
3 عدد سیب
1 قاشق چایخوری دارچین
1 قاشق چایخوری شکر
گردو پودر شده در صورت تمایل
🍎طرز تهیه🍎
سیب های رنده شده همراه با شکر بپزیدگردو و دارچین را اضافه کرده و مخلوط کنید.
کره به دمای محیط رسیده رو با شکر میزنیم تا پوک بشه.
تخم مرغ و ماست و وانیل رو اضافه و مخلوط می کنیم
دو پیمانه آرد رو با بکینگ پودر مخلوط و الک کنید و به مواد اضافه کنید و کم کم آرد بریزین و ورز بدین تا خمیر لطیف بشه
آرد زیادی شیرینی رو سفت میکنه
ده دقیقه خمیر رو فریز بزارین تا خنک بشه
خمیر را به دلخواه پهن میکنیم، سیبها را داخل آن قرار میدهیم و محکم هر مدلی که دوست دارین بپیچین
در فر گرم شده قرار بدین تا کمی قهوه ای شود. بعد از سرد شدن با پودر قند سرو می شود.
در فر 170 درجه به مددت 15 تا 20 دقیقه
نوش جان و ایام به کام💚
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@iranpokht
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✔ فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نخودپلو😍
برنج ۴پیمانه
نخودفرنگی نیم پز یک ونیم پیمانه
شویدتازه ۳۰۰گرم
زعفران به میزان لازم
شویدونخودفرنگی روچنددقیقه قبل ازاینکه برنج روآبکشی کنید بریزین
میتونیدهم ازتن ماهی ،گوشت چرخ شده،مرغ ویاگوشت گوسفندی استفاده کند
غذای سالم بخوریم❤️
درست کنید و در کنار خانواده به شادی میل کنید
نوش جان
یا علی
#به_نیت_نذری_غذا_بپز_تا_غذات_خوشمزه_تر_بشه
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
عدسی یه غذای خوشمزه و گیاهی اصیل هست که معمولا صبحانه و شام خورده میشه
معمولا هم باب میل بچه ها و آقایون خونه نیست اما میشه با اضافه کردن ادویه و تغییر در شیوه پخت این غذا رو مطلوب و دلپذیر کرد
به امید خدا دو مدل عدسی خوشمزه آموزش میدم
اول این عدسی با روش سنتی و بعد هم ان شاءالله عدس
دوستانتون رو به کانال دعوت کنید تا غذاهای سنتی و بعضا فراموش شده رو احیا کنیم
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c