eitaa logo
کانال آشپزی ایران پخت
4.2هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
571 ویدیو
0 فایل
با هر سطح مهارت در #آشپزی میتونی بهترین غذاها و #شیرینی ها رو درست کنید آدرس سایت: https://iranpokht.ir/ مرجع تخصصی آموزش کیک و شیرینی بدون تخم مرغ 🌿🌿 ارتباط با ادمین 👇 @imagepad تبلیغات ایران پخت https://eitaa.com/joinchat/1689846033Ca1a1c1c466
مشاهده در ایتا
دانلود
این خمیر بدون خمیرمایه هست و فقط ده دقیقه زمان استراحت نیاز داره برای مواقعی که نیاز ضروری به پخت پیتزا داری و بچت مدام نق به جونت میرنه که همین الان پیتزا مبخوام کار راه بندازه🤭🤭👌🏻 1 پیمانه آرد 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری نمک 1 قاشق غذاخوری ماست 1 قاشق غذاخوری روغن 3-4 قاشق غذاخوری آب گرم ½ قاشق چایخوری پودر آویشن ½ قاشق چایخوری فلفل تمام مواد خشک رو با هم داخل یه کاسه بریزین. ماست رو بریزین و مواد رو مخلوط کنید بعد از این قاشق قاشق آب اضافه کنید تا خمیر جمع بشه روغن رو بریزین و با دست کمی مواد رو ورز بدین تا خمیر لطیف بشه روش رو بپوشونید و ده دقیقه استراحت بدین بعد از این داخل تابه یا ظرف پیتزا پهن کنید و سس و مواد و پنیر بریزین و بپزید من در تابه و روی اجاق درست میکنم و یک ربع هم بیشتر زمان پخت نیاز نداره 👩🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @iranpokht ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔کپی جایز نیست فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍🙏
درست کردن یه سس خوشمزه واز همه مهم تر سالم بدون مواد نگهدارنده اونم با گوجه فرنگی کار سختی نیست😉 این سس هم برای روی خمیر پیتزا، هم سرو پیتزا و هم روی انواع ساندویچ و فست فود قابل استفاده است 5-6 گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری روغن 1 عدد پیازریز خرد شده 5-6 حبه سیر خرد شده 1 قاشق چایخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک ½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز اختیاری ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پونه کوهی یا آویشن 2 قاشق غذاخوری برگ ریحان خرد شده پوست گوجه ها رو بگیرید و داخل مخلوط کن پوره کنید یا با رنده ریز رنده کنید داخل تابه یه قاشق روغن بریزین، پیازهای خیلی خیلی ریز خرد شده رو اضافه کنید کمی که سبک شدند سیرهای ریز شده رو اضافه کنید تفت بدین و پوره گوجه رو اضافه کنید نمک، شکر، آویشن یا پونه کوهی و فلفل ها رو اضاف کنید من خودم در حد یکی دو قاشق سرکه هم میزنم ولی در دستور اصلی نیست. صبر کنید تا آب گوجه ها کشیده بشه و سس غلیظ بشه شعله رو خاموش کنید و ریحان خرد شده رو اضاف کنید. اگر ریحان در دسترس نبود از جعفری یا گشنیز خرد شده هم میتونید استفاده کنید بزارین سس سرد بشه و برای روی خمیر پیتزا یا کنار پیتزا استفاده کنید 👩🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @iranpokht ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔کپی جایز نیست فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍🙏
اگر میخوای برای برای یلدا دسرها و شیرینی های خوشمزه و بدون دردسر درست کنی خوب جایی اومدی🤭😋 دیگه باید آموزشها رو شروع کنیم شیرینی آدم برفی یه شیرینی راحت و سریعه که برای بچه ها خیلی جذابه کرم شانتی ۱ بسته خامه صبحانه ۲۰۰ میلی لیتر پودر قند ۱ پیمانه چوب شور به مقدار لازم پودر نارگیل ۳.۵ پیمانه اسمارتیز (برای تزئین) شکلات چیپسی(برای تزئین) پودر قند و خامه صبحانه را با همزن میزنیم و بعد پودر کرم شانتی را افزوده و مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم پودر نارگیل را در حدی اضافه میکنیم که خمیر جمع شود .و به حدی برسد که بتونیم در دست گلوله کنیم. بعد از خمیر گردی های کوچک و بزرگ درست میکنیم و گردی بزرگ را بعنوان بدن پایین قرار داده و چوب شور از بالا فرو کرده و گردی کوچک را هم از چوب شور رد کرده و به هم میچسبونیم. بعد با شکلات چیپسی چشم و دکمه میزاریم.با اسمارتیز کلاه،دوباره به شیرینی ها پودر نارگیل میزنیم بعنوان برف، با تکه کوچک هویج دماغ و بعد سرو کنید در پناه خدای مهربون باشید.❤❤❤ 👩🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @iranpokht ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔کپی جایز نیست فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍🙏
درست کردن کباب دردسرهای خاص خودشو داره و شاید به سیخ مایه کباب کمی سخت باشه اما کباب سیخی تابه ای به راحتی آماده میشه و بسیار هم خوشمزس و صدالبته سالم👌😍 @iranpokht
1 عدد پیاز متوسط زرد 1 پیمانه جعفری تازه شسته و خشک شده 600 گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی 1 قاشق چایخوری نمک ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری ادویه کباب پیاز و جعفری رو داخل غذاساز بریزین و خرد کنید تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و کمی ورز بدین ظرف رو به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت بدین تا گوشت کمی خنک بشه. خنک شدن گوشت باعث میشه موقع پخت فرم خودش رو از دست نده در این فاصله سیخ های چوبی رو نیم ساعت در آب بزارین بعد از بیرون آوردن گوشت از یخچال، مقداری از مواد رو بردارین و دور سیخ بکشید. ضخامت گوشت یه چیزی بین 3 تا 4 سانت باشه تابه گریل رو خوب داغ کنید کفش رو کمی چرب کنید و سیخ ها رو داخل تابه بزارین کباب باید آبدار باشه بنابراین زیاد نزارین بپزه همین که هر طرف رو سه دقیقه بپزید هر چقدر تابه داغ تر باشه پخت گوشت بهتر انجام میشه اگر تابه داغ نشه موقع پخت، کباب آب میندازه اگر نمیخواین داخل تابه درست کنید در فر 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار بدین به صورت کباب تابه ای هم میتونید آماده کنید ✅مخلوط گوشت رو تا سه روز در یخچال یا تا سه ماه در فریزر میتونید نگهداری کنید در پناه خدای مهربون باشید.❤️❤️❤️ خواستی بهم پیام بده @imagepad 👩🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @iranpokht ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️کپی جایز نیست فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍🙏
کیک خیس شکلاتی بدون فر سلام دوستان گل و عزیز و هنرمندم حالتون چطوره؟ ببینید چی آوردم براتون کیک نگو بمب خوشمزگی از خوشمزگی و باحالی هر چی بگم کم گفتم این دستور همزن نمیخواد فر هم نمیخواد بسیار ساده و راحت بدون قر و فر😂😂 ۳ عدد تخم مرغ . نصف لیوان شکر . نصف لیوان شیر. نصف لیوان روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری پودر کاکائو آرد یک و نیم لیوان بکینگ پودر یک و نیم ق چ .وانیل نوک ق چ ❤❤❤ مواد لازم برای سس روی کیک. .یک لیوان شیر. نصف لیوان شکر. یک سوم لیوان روغن .وانیل نوک ق چ ..پودر کاکائو یک ق غ سرپر مواد سس رو با هم مخلوط میکنیم سه چهار دقیقه با همزن میزنیم تا شکر حل بشه نیاز نبست روی حرارت بزارید حل شد می زاریم کنار تخم مرغ و شکر و وانیل را پنج دقیقه تا زمانیکه کف کند با همزن دستی هم بزنید سپس بقیه مواد بجز بکینگ پودر را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید در آخر و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و هم بزنید . مایه کیک رو داخل تابه یا قالب چرب شده بریزید روش پخت روی گاز ..شعله پخش کن با حرارت ملایم میزاریم بیست دقیقه داغ بشه بعد تابه یا قابلمه رو روش قرار بدین در‌و دمکنی بزارید و ببندین مدت چهل دقیقه بزارین تا آماده بشه بعد این زمان چک کنید اگر خلال از داخلش تمیز بیرون اومد آماده است..... روش پخت داخل فر... قالب رو در فر۱۷۰درجه از قبل گرم شده قرار بدین مدت چهل دقیقه زمان میخواد بعد این زمان با خلال چک کنید وقتی کیک پخت تا داغه روش با سیخ سوراخ میزنیم بعد برش میدیم و سس رو روش می ریزیم بعد اجازه میدیم حسابی خنک بشه بعد داخل ظرف مورد نظر میرزیم @iranpokht
تخم مرغ یک عدد .شیر یک لیوان+یک سوم لیوان. مایه خمیر یک ق م. روغن مایع سه ق غ. شکر سه ق غ(اگر شیرین تر دوست دارین شش ق غ شکر بزنید ). نمک نوک ق چ .آرد سه و نیم لیوان مواد رومال... زرده تخم مرغ یک‌عدد .پودر قند یک‌ق غ. زعفران دم کرده یک‌ق غ (پودر قند قابل حذفه) به نیمی از شیر ولرم مایه خمیرو یک ق م شکر اضافه اضافه میزنیتخصبر میکنیم تا یک ربع عمل بیاد تخم مرغ و باقی شیر و روغن و نمک و شکر رو در ظرف مخلوط میکنیم‌ بعد بهش خمیر مایه عمل آمده رو اضافه میکنیم بعد هم کم کم آرد رو اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه آرد رو یکباره اضافه نکنید کم کم بریزید با دست تمیز روی خمیر فشار بدین اگر نچسبید آرد کافیه آرد زیادی نون رو سفت میکنه ده دقیقه خمیر رو ورز میدیم بعد داخل ظرف چرب شده میزاریم روی خمیر رو هم چرب میکنیم و میپشونیم و مدت یک تا دو ساعت در جای گرم میزاریم بعد این مدت اگر حجم خمیر دوبرابر شده بود آماده است حالا کف سینی فر یا تابه رو چرب کنید و کاغذ روغنی کفش بندازین از خمیر گلوله های اندازه نارنگی بردارین من با دست خمیر رو گرد کردم و با قالب طرح روش انداختم مواد رومال رو ترکیب کنید و با قلمو روی نان بمالید و روش کنجد بریزین روش پخت روی گاز:شعله پخش کن رو مدت یک ربع روی شعله متوسط با حرارت ملایم میزاریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر با تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین مدت ده دقیقه زمان میخواد بعد این زمان خاموش کنید نکته:بعد پخت تا گرمه داخل ظرف درب بسته بزارین تا هوا نخوره و خشک نشه ✦••┈❁🍟🍔❁┈• @iranpokht ✦••┈❁🍷🍹❁┈•