#ادویه_خورشتی
مناسب هر نوع خورش و خوراک
ترکیبی از بهترین گیاهان (خسرودار،تخم گشنیز، پودر دارچین و ...)
کاملا تمیز و بهداشتی
ارسال رایگان به سراسر ایران درب منزل
بسته ای ۵۵
ثبت سفارش
@imagepad
طعم خورش هاتو بی نظیر کن👌😊
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
سلام به همه کدبانوهای گل
خوبین؟
امروز یه پیشنهد ویژه دارم
اگر از درست کردن خورش بادمجان تکراری خسته شدی پیشنهاد میکنم این اموزش رو از دست نده
یه روش متفاوت برای درست کردن این خورش که میتونه توجه بقیه رو هم جلب کنه
تازه نسبت به خورش بادمجانی که با گوشت درست میشه مقرون به صرفه تر هست
عزیزانی که در برنامه غذاییشون سویا دارن میتونن از مخلوط سویا و گوشت چرخی هم استفاده کنن
البته من خودم سویا مصرف نمیکنم❌
پس بریم برای آموزش🏃♀
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورش_بادمجان
#بادمجان_شکم_پر
#آشپزی
اول از همه بادمجون ها رو راه راه پوست بگیرید وبیست دقیقه داخل اب نمک بزارین بعد بشورین و خشک کنید
داخل روغن داغ شناور سرخ کنید حرارت رو زیاد کنید تا روغن جذب نکنه
گوشت رو با مقدار کمی روغن ویه پیاز نگینی تفت بدین ادویه و نمک بزنید و بزارین کنار
داخل تابه یه لایه گوجه بچینید
بادمجون ها رو بچینید روش
با یه چاقو یه برش روی بادمجون ها بزنید و داخل بادمجون رو گوشت چرخی بزارین
یه برش گوجه و فلفل دلمه ای یا فلفل سبز شیرین بزارین با یه حبه سیر
رب گوجه رو با کمی نمک و ادویه و پودر پیاز و اب مخلوط کنید وروی بادمجون ها بریزین
در تابه روبزارین تا پخته بشه
بعد از پخت با برنج سرو کنید
نوش جانتون باشه☺️😋
درست کردین عکسشو برام بفرستین🙏
صلوات جهت ظهور اقامون فراموش نشه
🔶🔶یه نکته رو هم بگم:
چون حجم فیلمهامو کم میکنم تا شما با خیال راحت بتونید تماشا کنید کمی کیفیت فیلم پایین میاد
از این بابت عذرخواهی میکنم
در پناه خدا باشید
یا علی
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#بامیه_بدون_تخم_مرغ
#بامیه_ترد
#بامیه_پاپیونی 🥨
آرد ۱لیوان فرانسوی
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل یکچهارم قاشق چایخوری
آب ۱لیوان فرانسوی
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
شهد،یا (شربت بار یا عسل) ۱ قاشق غذاخوری
.
دستور شربت بار بدون گلوکز رو اموزش دادم👇
https://eitaa.com/iranpokht/2946
.
✅روغن باید کاملا داغ باشه ، داغ داغ
اگر داغ داغ نباشه خمیر از هم میپاشه
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
کپی ممنوع⛔️
لینک گروه آشپزیمون:
https://eitaa.com/joinchat/936640735Cb296aea036
🌷 #سیزدهم هم رسید! از خدا ميخوام:
🌸 غماتون گره خورده باشه، به هرچی شاديه
🌸 درداتون گره خورده باشه، به هرچی سلامتيه
🌸 لحظاتتون گره خورده باشه، به هرچی موفقيته
🌸 دلاتون گره خورده باشه، به هرچی عشقه
🌸 جيباتون گره خورده باشه، به هرچی پوله
🍃🌹سالی پر از شادی، زیبایی، لطافت و خوشی های پایدار برای تک تک شما آرزو میکنم.
سیزده بدر مبارک🌹🍃
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
10.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟤#خرما_داغ مخصوص #افطار
با این آموزش خرما را چند برابر خوشمزه تر کنید
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
🔴لینک گروه آشپزیمون:
https://eitaa.com/joinchat/936640735Cb296aea036
🟡لینک کانال ادویه:
https://eitaa.com/joinchat/1946091874C97a652a6f0
🟢لینک کانال گل و گیاهمون:
https://eitaa.com/joinchat/741343431Cb6cfc26b8a
12.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #شله_زرد_مجلسی 😍😋
#شله_زرد با تمام نکات👇
برنج (۲۵۰ گرم) ۱ و یک چهارم لیوان
شکر ۳۵۰ گرم ( الی ۵۰۰ گرم)
آب ۱۸ الی ۲۰ لیوان
زعفران (نیم مثقال) ۲ قاشق غذا خوری
کره (۵۰ گرم) ۱/۴ لیوان
گلاب (۱۲۵ گرم) ۱/۲ لیوان
خلال بادام ۵۰ گرم نصف لیوان
روغن مایع ۱۰ قاشق غذا خوری (یک سوم لیوان)
دارچین برای تزئین
خلال پسته برای تزئین
طرز تهیه:
1. یک شب قبل برنج را خیس کرده با 18 پیمانه آب (4.5 لیتر آب) بعد برنج را با همان آبی که خیس کردیم روی حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد ما بین پخت به هیچ وجه نباید آب اضافه کنیم چون شله زرد آب میندازه. اگه نیاز به اب اضافه کردن بود حتما اب داغ باشه.
2. وقتی برنج حالت شل شد از این به بعد شروع به بهم زدن میکنیم و ابتدا زعفران را اضافه میکنیم و
3. پس از اندازه کردن میزان شکر به دلخواه خود، روغن مایع ، کره ، خلال بادام، گلاب و عرق هل را اضافه کنید.
4. برای جا افتادن شله زرد، روی درب قابلمه دم کنی گذاشته و زیر قابلمه شعله پخش کن گذاشته حرارت کاملا ملایم حدود 20 تا 30 دقیقه زمان میدیم تا دم بکشه، وقتی دم کشید از روی حرارت برداشته ، تزیین و نوش جان کنید.
نکته:
1. در شله زرد ابتدا باید حتما اول زعفران به برنج اضافه شود و بعد از زعفران، شکر اضافه شود. شکر مانع از رنگ دادن زعفران به برنج میشود و مغز برنج سفید میماند.
2. دقت کنید که قبل از باز شدن کامل برنج شکر را به آن اضافه نکنید چون باعث خام ماندن مغز برنج میشود.
3. اگر هنگام پخت برنج، آب آن تمام شد، مقداری آب گرم به آن اضافه کنید.
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
ادامه مطلب👇👇👇