eitaa logo
کانال آشپزی ایران پخت
4.2هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
570 ویدیو
0 فایل
با هر سطح مهارت در #آشپزی میتونی بهترین غذاها و #شیرینی ها رو درست کنید آدرس سایت: https://iranpokht.ir/ مرجع تخصصی آموزش کیک و شیرینی بدون تخم مرغ 🌿🌿 ارتباط با ادمین 👇 @imagepad تبلیغات ایران پخت https://eitaa.com/joinchat/1689846033Ca1a1c1c466
مشاهده در ایتا
دانلود
. یکی از این میوه های پرطرفدار آلبالو هست🍒🍒 با این میوه میشه انواع کیک و کرامبل و پای و تارت رو درست کرد
. پیشنهاد من هست
با خمیر بدون تخم مرغ این خمیر رو میتونید به عنوان یه خمیر مادر برای همه پای ها استفاده کنید راحته و نیاز به مواد اولیه خاصی نداره در عوض خیلی کاربرد داره
اینم شیک و مجلسی با یه خمیر عالی بدون تخم مرغ که قابلیت فرم پذیری بالایی داره و به هیچ عنوان فرم و بافت خودش رو داخل فر از دست نمیده و مناسبه برای اون عزیزانی که سفارش خونگی میگیرن و یا اهل درست کردن شیرینی به صورت حرفه ای و جذاب هستن مواد اولیه ساده ای داره ولی خروجی کار بینهایت باکیفیت هست
. هزینه آموزش این دو پای جذاب و خوشمزه که میتونه به عنوان خمیر مادر هم استفاده بشه فقط و فقط 40 تومن هست دو آموزش به صورت تصویری و مرحله به مرحله با تمام نکات تقدیمتون میشه عزیزانی که مایل به ثبت نام هستن به من پیام بدن👇 @imagepad دوستانی که دو آموزش قبلی یعنی ویفر شکلاتی بستنی و بستنی آلبالو بدون شیر و ثعلب رو هم سفارش بدن تخفیف ویژه میگیرن
زردآلو زردآلو سلام دوستان این خوشمزه هم برای کاربرد داره هم یک کیلو زردآلو رو شستم وهسته انهارو درآوردم زردآلو های بدون هسته رو با ۱/۲پیمانه آب مخلوط کردم وپوره کردم (من با غذاساز پوره کردم میتونید داخل مخلوط کن هم بریزید)تقریبا یک کیلو شکر رو با پوره مخلوط کردم وبه مدت ۵_۶ساعت گذاشتم یخچال تا شکر حل بشه پوره زردآلو رو از یخچال در آوردم و روی حرارت متوسط قرار دادم وهم زدم تا بجوشه وغلیظ وشفاف بشه ویک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین رو با دوسه قاشق اب سرد حل کردم و روی بخار کتری گذاشتم تا شفاف بشه وبعدتوی مارمالاد اضافه کردم وچند قطره وانیل اضافه کردم وبعد چند جوش از رو حرارت برداشتم ❌ادمین های کانال ها و گروه ها لطفا عکس و دستور رو کپی نکنید راضی نیستم❌ هزینه آموزش صلوات جهت تعجیل فرج هست🙏🌸 یاعلی @iranpokht
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😇 بادمجون رو رنده کن و با این دستورِ عالی ببین چی میشه!🤩🤩 پنج عدد بادمجون رو پوست بگیرین و رنده کنین کمی نمک بریزین و ده دقیقه بذارین کنار تا تلخیش گرفته بشه داخل کاسه ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده یک عدد تخم مرغ سه حبه سیر رنده شده نمک، فلفل سیاه و شوید خشک سه قاشق غذاخوری جعفری خرد شده بادمجون هایی که تلخیشونو گرفتین بریزین و با دست ورز بدین تا خوب مخلوط شه به کتلت ها شکل بدین داخل تابه کمی روغن بریزین دو طرف رو با حرارتِ کم سرخ کنین حتی اگه طعم بادمجون رو دوست نداری مطمئنم خوشت میاد نوش جان😍 👇🏿آموزش آشپزی و شیرینی پزی ایران پخت ____🌮🍤🥪_________ لینک کانال👇 @iranpokht https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترند شده🍓🍭🍬 مواد لازم: انواع میوه🍓🍋🍏 شکر 🍚 آب💧 رنگ خوراکی🌈 آموزش آشپزی و کیک پزی ایران پخت @iranpokht
8.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 فیله مرغ آب پز و ریش شده پیاز هویج رنده شده خامه ترش یا پنیر خامه ای نان لواش سبز شوید وجعفری تازه نمک،ادویه دلخواه سس: خامه ترش سس مایونز سیر نمک وفلفل @iranpokht
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 🍒😋 . امروز با ما همراه باش تا بتونی یکی از بهترین کمپوت ها رو تو خونه درست کنی،خوشمزه تر از بازاری وبدون مواد نگهدارنده👌 . راستی این کمپوت رو می تونی داخل کابینت و بیرون از یخچال تا یه سال نگه داری کنی. چی احتیاج‌داریم برای درست کردنش؟🤔👇 دو کیلو گیلاس هشت پیمانه آب دو پیمانه شکر حالا بریم برای آماده کردنش گیلاس ها رو بشورید و شاخه اونا رو جداکنید وبعد بریزید رو یه دستمال تا آبش بره آب و شکر رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا شکر کاملا داخل آب حل بشه بعد بزارید کنار تا سرد بشه حالا گیلاس ها رو بریزید داخل یه شیشه تمیز و روی اونو از مخلوط آب و شکر که سرد شده بریزید و درش رو محکم ببندید. دقت کنید درب شیشه ها حتما باید فلزی باشه 👌 بعد شیشه ها رو داخل یه قابلمه قرار بدید و تا نصف شیشه داخل قابلمه آب بریزید و بزارید رو حرارت وقتی که جوش اومد زمان بگیرید و حدود پانزده دقیقه اجازه بدید شیشه ها داخل آب با شعله ملایم بجوشه بعد شیشه ها رو از داخل آب آرام بیارید بیرون و برعکس روی میز قرار بدید . یه شب بمونه و فردا می تونید برش گردونید و داخل کابینت قرار بدید. @iranpokht