🍃
در #طب_سنتی یکی از عوامل اصلی بی حالی، خستگی های مداوم،
خواب آلودگی و کسالت و تنبلی، #کمبود_آهن هست
اگر اینجوری هستین یا بچه ای دارین که همیشه خسته و خواب آلود هست
یا کم حوصله، حتما یه آزمایش بدین
از بین سبزیجات اسفناج، منبع بسیار عالی آهن هست
یه داروی عالی برای کم خونی💊
میشه کلی غذای خوشمزه باهاش درست کرد
مثلا:
خورش آلو اسفناج👇
https://eitaa.com/iranpokht/6936
کوکو اسفناج👇
https://eitaa.com/iranpokht/6700
خورش ترشه تره👇
https://eitaa.com/iranpokht/7717
پاکوره سبزیجات با اسفناج👇
https://eitaa.com/iranpokht/7275
🍃
و اما #نان_اسفناج بدون فر که علاوه بر خاصیتی که داره، رنگ جذابی هم داره و میتونه اهل خونه رو سر ذوق بیاره
دستور ساده ای داره و مثل همیشه خمیر جادویی لازمه و برگ تازه اسفناج
میگم چجوری درستش کنید
#آشپزی
#روزمرگی
•┈┈┈┈•••✾•••┈┈┈┈•
@iranpokht
🍃
خانمای گروه میپرسن چجوری رنگ این اسفناج سبز مونده و تغییر نکرده؟
میدونید که سبزیجات موقع پخت تغییر رنگ میدن
برای حفظ رنگ سبزیجات باید اون ها رو #بلانچ کنیم
یعنی چی؟
یه قابلمه آب بزارین رو حرارت تا آب جوش بیاد
اسفناج ها رو بریزین داخلش دو دقیقه زمان بدین و بلافاصله بریزین داخل یه کاسه که حاوی آب و یخ هست
دو دقیقه بمونه و بعد آبکش کنید
این شوک حرارتی نمیزاره رنگ سبز سبزیجات تغییر کنه
آها راستی سبزیجات رو با درب باز بپزید و درب قابلمه رو هیچ وقت نزارین
#آشپزی
#روزمرگی
•┈┈┈┈•••✾•••┈┈┈┈•
@iranpokht
.
#نان_اسفناج
#نان_خونگی
70 گرم اسفناج تازه
دو پیمانه آرد
یک قاشق چایخوری خمیرمایه فوری
یک قاشق چایخوری شکر
نصف قاشق چایخوری نمک
یک قاشق غذاخوری روغن مایع
یک چهارم پیمانه آب
طرز تهیه نان اسفناج بدون فر
اول از همه باید اسفناج رو طبق توضیحاتی که دادم بلانچ کنیم تا رنگ سبز و زیبای خودش رو حفظ کنه
آب اسفناج رو دور نریزین و نگهش دارین.
بعد از این اسفناج رو با یک چهارم پیمانه آب داخل مخلوط کن با هم میکس کنید تا یه مخلوط یکدست به دست بیاد.
داخل یه کاسه مواد خشک که شامل آرد، خمیرمایه فوری، شکر و نمک هست رو با هم مخلوط کنی.
پوره اسفناج رو اضافه کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید. چون آبخور آردها با هم متفاوت هست، ممکنه خمیر لطیفی نداشته باشین. قاشق قاشق از اون آب اسفناج که گفتم نگه دارین اضافه کنید و ورز بدین.
حین ورز دادن یک قاشق روغن اضافه کنید و خوب خمیر رو ورز بدین تا خمیر لطیفی جمع بشه.
خمیر رو داخل ظرف بزارین و روش رو بپوشونید و اجازه بدین یک ساعت تا یک ساعت و نیم و یا تا زمانی که حجم خمیر دوبرابر بشه، خمیر استراحت کنه.
بعد از این خمیر رو چونه کنید و روی چونه ها رو بپوشونید و بزارین 30 دقیقه دیگه استراحت کنه.
هر چونه رو باز کنید و داخل تابه ای که خوب گرم شده و نیازی هم به چرب کردن نداره پهن کنید. یک طرف که پخت برگردونید و طرف دیگه رو هم بپزید.
نون ها رو داخل یه سفره پارچه ای و بعد هم داخل یه کیسه قرار بدین. تا سه روز تر و تازه میمونن.
اگر میخواین طولانی مدت داشته باشین حتما فریزشون کنید.
•┈┈┈┈•••✾•••┈┈┈┈•
@iranpokht
🍉
گذشته جای ماندن نیست؛
خاطرات کهنه و دلآزار را رها کن،
جلو جلو هم ندو،که از نفس میافتی،
حال را دریاب تا حالت خوب باشد...
سلام علیکم👋
ایشون #ژله_هندوانه بدون پودر ژله و با آب هندوانه طبیعی هستن😋
#روزمرگی
#آشپزی
🍉
.
دیگه کم کم فصل گرما از راه میرسه و بساط انواع #نوشیدنی خنک
دسرهای خنک و خوشمزه برپا میشه🍹
در همین راستا منتظر آموزش های جدید
بکر و البته سلامت باشید
در تهیه این #ژله به هیچ عنوان از پودر ژله آماده استفاده نشده
پس خیلی مقرون به صرفه هست
از طرفی گاهی اوقات که هندوانه میخریم و شیرین نیست
میتونیم اینجوری یه #دسر خوشمزه باهاش درست کنیم👌
.
.
اما...
از اونجایی که بحث در مورد حلال بودن #پودر_ژلاتین همیشه مطرح هست
باید بگم موقع خرید حتما از فروشگاه های معتبر و در بسته بندی خریداری کنید
پودر ژلاتین فرمند گاوی و حلال هست
حالا...
اگر هر عزیزی به هر علتی نخواد از ژلاتین حیوانی استفاده کنه
توصیه میکنم از #ژلاتین_گیاهی یا همون #آگارآگار استفاده کنه.
.