۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
🍉
گذشته جای ماندن نیست؛
خاطرات کهنه و دلآزار را رها کن،
جلو جلو هم ندو،که از نفس میافتی،
حال را دریاب تا حالت خوب باشد...
سلام علیکم👋
ایشون #ژله_هندوانه بدون پودر ژله و با آب هندوانه طبیعی هستن😋
#روزمرگی
#آشپزی
🍉
۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
.
دیگه کم کم فصل گرما از راه میرسه و بساط انواع #نوشیدنی خنک
دسرهای خنک و خوشمزه برپا میشه🍹
در همین راستا منتظر آموزش های جدید
بکر و البته سلامت باشید
در تهیه این #ژله به هیچ عنوان از پودر ژله آماده استفاده نشده
پس خیلی مقرون به صرفه هست
از طرفی گاهی اوقات که هندوانه میخریم و شیرین نیست
میتونیم اینجوری یه #دسر خوشمزه باهاش درست کنیم👌
.
۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
.
اما...
از اونجایی که بحث در مورد حلال بودن #پودر_ژلاتین همیشه مطرح هست
باید بگم موقع خرید حتما از فروشگاه های معتبر و در بسته بندی خریداری کنید
پودر ژلاتین فرمند گاوی و حلال هست
حالا...
اگر هر عزیزی به هر علتی نخواد از ژلاتین حیوانی استفاده کنه
توصیه میکنم از #ژلاتین_گیاهی یا همون #آگارآگار استفاده کنه.
.
۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
🍃
حالا #آگارآگار چیه؟
آگار آگار نه تنها منشا گیاهی داره و برای گیاه خواران هم قابل استفادست، بلکه مقاومتش بسیار بالاتر از ژلاتین بوده و تحملش در مقابل گرما بیشتره و تا دمای 80-90 درجه سانتی گراد تغییر شکل نمی ده.
ساختار آگار آگار از یک پلی ساکارید غیر انشعابی ساخته شده و از دیواره سلولیِ یه جلبکِ قرمز استخراج می شه.
این ماده اولیه، اولین بار در سال 1650 میلادی در ژاپن کشف شد و ابتدا در شیرینی پزی ازش استفاده نمی شد، اما خیلی زود به خاطر خواصی مثل بی رنگ، بی بو و بی طعم بودن، سفتی و مقاومت در دمای محیط و داشتن املاح به دلیل منشا دریائی، در دستورهای جنوب شرق آسیا و بعد تمام دنیا جای خودش رو باز کرد.
توضیحات بیشتر در مورد این ژلاتین رو در سایت گذاشتم👇
https://iranpokht.ir/1205
طرز تهیه این ژله رو هم براتون میزارم منتظر باشید
#طب_سنتی
#روزمرگی
۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
🍉
#ژله_هندوانه بدون پودر ژله آماده
دو پیمانه آب هندوانه
دو قاشق غذاخوری سرپر پودر ژلاتین یا یک و نیم قاشق غذاخوری آگارآگار
دو قاشق غذاخوری شکر
🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉
در ابتدا قالب ژله رو داخل فریزر بزارین تا کاملا سرد سرد بشه.
تمام هسته های هندونه رو خارج میکنیم. داخل مخلوط کن میریزیم و پوره میکنیم و اندازه دو پیمانه آب هندوانه برمیداریم.
پودر ژلاتین روی آب هندوانه میپاشیم. اینجوری جذب آب بهتری داره و سریع تر داخل آب هندوانه باز میشه.
آب هندوانه رو روی حرارت میزاریم و صبر میکنیم تا گرم بشه و پودر ژلاتین کاملا داخلش حل بشه.
شکر هم اضافه میکنیم.
میزان شکر بستگی به ترشی و شیرینی میوه داره. مثلا اگر آب پرتقال ملس یا ترش داشته باشین مسلما میزان شکر بیشتری باید اضافه کنید یا اگر هندوانه شما اصلا شیرین نیست باید شکر بیشتری بزنید.
زیر حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدین کمی از حرارت بیفته.
مخلوط رو داخل قالب ژله بریزین و قالب رو برای 4-5 ساعت داخل یخچال قرار بدین تا کامل بسته بشه.
یه دسر خوشمزه و خنک برای یه روز گرم!
#روزمرگی
•┈┈┈┈•••✾•••┈┈┈┈•
@iranpokht
۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳