eitaa logo
کانال آشپزی ایران پخت
4.2هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
570 ویدیو
0 فایل
با هر سطح مهارت در #آشپزی میتونی بهترین غذاها و #شیرینی ها رو درست کنید آدرس سایت: https://iranpokht.ir/ مرجع تخصصی آموزش کیک و شیرینی بدون تخم مرغ 🌿🌿 ارتباط با ادمین 👇 @imagepad تبلیغات ایران پخت https://eitaa.com/joinchat/1689846033Ca1a1c1c466
مشاهده در ایتا
دانلود
لگیمات خوشمزه کانال که یکی از کدبانوها درست کردن و عکس در گروه ارسال کردن اگر آموزش رو ندیدین روی لینک بزنید https://eitaa.com/iranpokht/2970 همراهیتون باعث افتخاره و خداروشکر که راضی هستین
اینم بامیه های خوش رنگ و لعاب کیف میکنم کاراتون رو میبینم آفرین عزیزای دلم رضایتتون باعث افتخار هست خداروشکر و نووش جانتون باشه آموزش بامیه👇 https://eitaa.com/iranpokht/2961
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و شکر و همزن و فر دو عدد تخم مرغ رو به همراه کمی وانیل با همزن دستی بزنین یک دوم پیمانه شیره خرما یا انگور یا توت اضافه و یکدست کنین یک چهارم پیمانه شیر بریزین و هم بزنین دو پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر رو مخلوط کنین به مواد اضافه و یکدست کنین کف لیوان ها رو با فرچه و کمی روغن چرب کنین تا نصفشون از مواد بریزین لیوان ها رو داخل قابلمه که آبجوش ریختین، بچینین طوری که تا نصف لیوان آب باشه روی گاز با شعله پخش کن و دمکنی بذارین بعد از بیست دقیقه با سیخ چوبی تست کنین اگه نچسبید، آماده است ده دقیقه روی شعله خاموش استراحت بدین با چاقو دورشو آزاد کنین و به راحتی خارج کنین برای دیدن آموزشهای رایگان عضو کانال شین 👇🏿 https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکر ۲۵۰ گرم آب یک لیوان نعنا ۲۵ گرم سرکه سفید ۲۵ گرم نعنا یخ خیار آب سرد اول شکر و آب باهم مخلوط کنید و روی حرارت بزارید تا جایی که شکر کاملا حل بشه و شروع به جوشیدن بکنه بعد بهش نعنا اضافه کنید و حرارت کم کنید تا غلیظ بشه و حالت شهد بشه. وقتی قوامش خوب شد و عطر نعنا رو حس کردید کم کم بهش سرکه اضافه کنید و بعد یکی دو قل خاموشش کنید و از صافی رد کنید و وقتی سرد شد داخل یخچال نگهداری کنید. برای خیار سکنجبین اول خود سکنجبین بعد نعنا بعد یخ بعدشم خیار رنده شده و آخرشم آب سرد اضافه میکنیم. درست کنید و نوش جان کنید https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
یکی از اون خوشمزه های روزگاره و کمتر کسی پیدا میشه که دوستش نداشته باشه😋 مهم ترین نکته برای داشتن یه فلافل خوشمزه استفاده از یک خوش عطر و خوشمزه هست خبر خوش این که تصمیم دارم حین آموزشهای کانال ادویه های دست ساز خودم رو بزارم اینم خوشمزه اونم از شهر گل و بلبل شیراز😍 https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
بسته 50گرمی قیمت 55 🚚ارسال رایگان به سراسر ایران درب منزل خبر خوب اینه که این ادویه رو برای پلو مخلوط هم استفاده کنی با یک تیر دو نشان بزنید😍 من اینجام برای ثبت سفارش👇 @imagepad https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
سلام سلام طاعاتتون قبول🙏 گفتم حالا که بحث ادویه فلافل پیش امد یه فلافل ترد و خوشمزه و معطر هم براتون بزارم تا برای افطاری در این ماه مبارک درست کنید و منو دعا کنید😍 منتظر عکسهای زیباتون هستم https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترد خونگی یه دستور خوشمزه و ساده برای خوشمزه نیم کیلو نخود یک عدد پیاز دوحبه سیر یه دسته کوچک جعفری نصف دسته گشنیز ادویه فلافل نصف پیمانه آب بکینگ پودر یک قاشق چایخوری نخود رو بشورین و 24 ساعت آب کنید و در این مدت سه چهار مرتبه آبش رو عوض کنید بعضی ها پوست نخود رو جدا میکنن بعضی هم نه بعد از این داخل آبکش بریزین تا آبش کشیده بشه تمام مواد رو چرخ کنید ادویه فلافل بزنید و نصف پیمانه آب اضافه کنید یکی دوساعت داخل یخچال استراحت بدین بعد بیرون بیارین و بکینگ پودر بزنید و در روغن داغ شناور سررخ کنید ادویه فلافل بسیار اعلا براتون آماده کردم ارسال هم رایگان هست👇 https://eitaa.com/iranpokht/3079 فلافل رژیمی هم قبلا آموزش دادم👇 https://eitaa.com/iranpokht/122 امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید نووش جان یا علی🙏 https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
یک سوپ اوردم براتون عالی 👌👌درجه یک سریع خوشمزه😍😍 ابتدا وضو میگیریم نیت نذری میکنیم و شروع میکنیم به پختن😊 مواد لازم:برای ۶الی ۷نفر روغن زیتون :به مقدار لازم پیاز بزرگ: یک عدد کدوسبز: ۲عدد متوسط هویج:۲عددمتوسط کرفس:۲ساقه پیازچه و تره :۵۰ گرم(خردشده ۲/۳لیوان یا نصف لیوان) نخود فرنگی :۲/۳ لیوان سینه مرغ : ۲۰۰ گرم (نصف سینه مرغ) طرز تهیه: ابتدا وضو میگیریم و نیت نذری میکنیم بعد شروع میکنیم به پختن غذامون😊 1⃣روغن زیتون رو میریزیم داخل قابلمه کمی که گرم شد پیاز،کدوسبز،هویج،کرفس،پیازچه ،تره رو که نگینی خردکردیم میریزیم تو قابلمه و فقط سرتفت میدیم 2⃣حالا سینه مرغ و نخود فرنگی رو اضافه میکنیم و هم میزنیم . ✅اگه میخواین طعم سوپاتون خوشمزه بشه از سینه مرغ استفاده کنین عطرو طعم به شدت عالی میده. بال و گردن ترجیحا نریزین 3⃣اب میریزیم در حدی که روی مواد رو بگیره نمک هم مقداری اضافه میکنیم تا بخورد مواد بره ولی زیاد نریزین چون اب تبخیر میشه .ممکنه شور بشه 4⃣برنج نمیدانه رو شسته و اضافه میکنیم 5⃣درشو میزاریم تا جوش بیاد بعد شعله رو ملایم میکنیم تاپخته بشه و جا بیفته هراز گاهی هم بزنین تا ته نگیره 6⃣تکه های مرغ که پخته شده رو برمیداریم و ریش میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم . در اخر فلفل سیاه با توجه به ذائقه اضافه میکنیم. بعد از یک ساعت امادس 😍 نوش جان☺️ ❤️براتعجیل در ظهور اقا وهدیه به اموات صلواتی عنایت بفرمایین❤️ ارسال بدون لینک ممنوع⛔️ https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c