لگیمات خوشمزه کانال که یکی از کدبانوها درست کردن و عکس در گروه ارسال کردن
اگر آموزش رو ندیدین روی لینک بزنید
https://eitaa.com/iranpokht/2970
همراهیتون باعث افتخاره
و خداروشکر که راضی هستین
اینم بامیه های خوش رنگ و لعاب
کیف میکنم کاراتون رو میبینم
آفرین عزیزای دلم
رضایتتون باعث افتخار هست
خداروشکر
و نووش جانتون باشه
آموزش بامیه👇
https://eitaa.com/iranpokht/2961
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کوکوی_مرغ🍗🥪
♨️#آشپزی
بهترین انتخاب برای #افطاری یا #سحری👌😍
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_بدون_روغن و شکر و همزن و فر
#کیک_بدون_فر
#کیک_بدون_همزن
#کیک_بدون_شکر
#شیرینی_پزی
دو عدد تخم مرغ رو به همراه کمی وانیل با همزن دستی بزنین
یک دوم پیمانه شیره خرما یا انگور یا توت اضافه و یکدست کنین
یک چهارم پیمانه شیر بریزین و هم بزنین
دو پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر رو مخلوط کنین
به مواد اضافه و یکدست کنین
کف لیوان ها رو با فرچه و کمی روغن چرب کنین
تا نصفشون از مواد بریزین
لیوان ها رو داخل قابلمه که آبجوش ریختین، بچینین طوری که تا نصف لیوان آب باشه
روی گاز با شعله پخش کن و دمکنی بذارین
بعد از بیست دقیقه با سیخ چوبی تست کنین اگه نچسبید، آماده است
ده دقیقه روی شعله خاموش استراحت بدین
با چاقو دورشو آزاد کنین و به راحتی خارج کنین
برای دیدن آموزشهای رایگان عضو کانال شین
👇🏿
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شربت_خیار_سکنجبین
#شربت_سکنجبین
#شربت
شکر ۲۵۰ گرم
آب یک لیوان
نعنا ۲۵ گرم
سرکه سفید ۲۵ گرم
نعنا
یخ
خیار
آب سرد
اول شکر و آب باهم مخلوط کنید و روی حرارت بزارید تا جایی که شکر کاملا حل بشه و شروع به جوشیدن بکنه بعد بهش نعنا اضافه کنید و حرارت کم کنید تا غلیظ بشه و حالت شهد بشه. وقتی قوامش خوب شد و عطر نعنا رو حس کردید کم کم بهش سرکه اضافه کنید و بعد یکی دو قل خاموشش کنید و از صافی رد کنید و وقتی سرد شد داخل یخچال نگهداری کنید.
برای خیار سکنجبین اول خود سکنجبین بعد نعنا بعد یخ بعدشم خیار رنده شده و آخرشم آب سرد اضافه میکنیم.
درست کنید و نوش جان کنید
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
#فلافل یکی از اون خوشمزه های روزگاره و کمتر کسی پیدا میشه که دوستش نداشته باشه😋
مهم ترین نکته برای داشتن یه فلافل خوشمزه استفاده از یک #ادویه خوش عطر و خوشمزه هست
خبر خوش این که تصمیم دارم حین آموزشهای کانال ادویه های دست ساز خودم رو بزارم
اینم #ادویه_فلافل خوشمزه اونم از شهر گل و بلبل شیراز😍
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
#ادویه_فلافل
بسته 50گرمی
قیمت 55
🚚ارسال رایگان به سراسر ایران درب منزل
خبر خوب اینه که این ادویه رو برای پلو مخلوط هم استفاده کنی
با یک تیر دو نشان بزنید😍
من اینجام برای ثبت سفارش👇
@imagepad
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
سلام سلام
طاعاتتون قبول🙏
گفتم حالا که بحث ادویه فلافل پیش امد یه فلافل ترد و خوشمزه و معطر هم براتون بزارم تا برای افطاری در این ماه مبارک درست کنید و منو دعا کنید😍
منتظر عکسهای زیباتون هستم
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فلافل ترد خونگی
یه دستور خوشمزه و ساده برای #فلافل خوشمزه
نیم کیلو نخود
یک عدد پیاز
دوحبه سیر
یه دسته کوچک جعفری
نصف دسته گشنیز
ادویه فلافل
نصف پیمانه آب
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نخود رو بشورین و 24 ساعت آب کنید و در این مدت سه چهار مرتبه آبش رو عوض کنید
بعضی ها پوست نخود رو جدا میکنن بعضی هم نه
بعد از این داخل آبکش بریزین تا آبش کشیده بشه
تمام مواد رو چرخ کنید ادویه فلافل بزنید و نصف پیمانه آب اضافه کنید
یکی دوساعت داخل یخچال استراحت بدین
بعد بیرون بیارین و بکینگ پودر بزنید و در روغن داغ شناور سررخ کنید
ادویه فلافل بسیار اعلا براتون آماده کردم ارسال هم رایگان هست👇
https://eitaa.com/iranpokht/3079
فلافل رژیمی هم قبلا آموزش دادم👇
https://eitaa.com/iranpokht/122
امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید
نووش جان
یا علی🙏
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
#سوپ_صدیقه
#سوپ_مرغ_با_سبزیجات_بهاری
#سوپ
#مرغ
یک سوپ اوردم براتون عالی 👌👌درجه یک سریع خوشمزه😍😍
ابتدا وضو میگیریم نیت نذری میکنیم و شروع میکنیم به پختن😊
مواد لازم:برای ۶الی ۷نفر
روغن زیتون :به مقدار لازم
پیاز بزرگ: یک عدد
کدوسبز: ۲عدد متوسط
هویج:۲عددمتوسط
کرفس:۲ساقه
پیازچه و تره :۵۰ گرم(خردشده ۲/۳لیوان یا نصف لیوان)
نخود فرنگی :۲/۳ لیوان
سینه مرغ : ۲۰۰ گرم (نصف سینه مرغ)
طرز تهیه:
ابتدا وضو میگیریم و نیت نذری میکنیم بعد شروع میکنیم به پختن غذامون😊
1⃣روغن زیتون رو میریزیم داخل قابلمه کمی که گرم شد پیاز،کدوسبز،هویج،کرفس،پیازچه ،تره رو که نگینی خردکردیم میریزیم تو قابلمه و فقط سرتفت میدیم
2⃣حالا سینه مرغ و نخود فرنگی رو اضافه میکنیم و هم میزنیم .
✅اگه میخواین طعم سوپاتون خوشمزه بشه
از سینه مرغ استفاده کنین عطرو طعم به شدت عالی میده.
بال و گردن ترجیحا نریزین
3⃣اب میریزیم در حدی که روی مواد رو بگیره
نمک هم مقداری اضافه میکنیم تا بخورد مواد بره ولی زیاد نریزین
چون اب تبخیر میشه .ممکنه شور بشه
4⃣برنج نمیدانه رو شسته و اضافه میکنیم
5⃣درشو میزاریم تا جوش بیاد بعد شعله رو ملایم میکنیم تاپخته بشه و جا بیفته هراز گاهی هم بزنین تا ته نگیره
6⃣تکه های مرغ که پخته شده رو برمیداریم و ریش میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم .
در اخر فلفل سیاه با توجه به ذائقه اضافه میکنیم.
بعد از یک ساعت امادس 😍
نوش جان☺️
❤️براتعجیل در ظهور اقا وهدیه به اموات صلواتی عنایت بفرمایین❤️
ارسال بدون لینک ممنوع⛔️
#به_نیت_نذری_غذا_بپز_تا_غذات_خوشمزه_تر_بشه
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c