🌶🌶🌶تجربه خانمای گروه در مورد این ترشی:
🌶عزیزی گفتن این ترشی رو میکس میکنن برای غذاهای ساندویچی و آش رشته استفاده می کنن
🌶یکی دیگه از دوستان گفتن به صورت کبابی ترشی رو آماده میکنن یعنی اول فلفل ها رو کباب میکنن و بعد پوستش رو میگیرن و گوشت فلفل رو ترشی میکنن
🌶برای تلخی گرفتن یکی از خانما گفتن دو سه روز فلفل رو آب میکنن و چند بار آبش رو عوض میکنن تا تلخیش گرفته بشه
🌶عزیز دیگه ای هم گفتن فلفل رو خرد میکنن به همراه نمک و پودر خردل و سرکه داخل شیشه میریزن و یک ماه صبر میکنن تا آماده بشه
امیدوارم درست کنید و به شادی میل کنید😋🥰
یادتون نره چون کانال خصوصی شده اگر خارج بشین دیگه امکان دیدن آموزشها و ورود مجدد رو ندارین❌
گروه رفع اشکال با آموزشهای متفاوت از کانال
https://eitaa.com/joinchat/936640735Cb296aea036
ابرگروه آشپزی👆👆👩🍳
برای درست کردن یه #عدس_پلو خوشمزه نیازی نیست حتما گوشت استفاده کنیم و اگر شما از دسته افرادی هستید که فکر میکنید حتما حتما با گوشت این غذا خوشمزه تر میشه سخت در اشتباهید😲
اگر از #ادویه مناسب و خوش عطر برای پلوها استفاده کنید قطعا نظرتون راجع به غذاهای بدون گوشت تغییر میکنه😋😋
#ادویه_پلو ایران ادویه تشکیل شده از دارچین و هل و پودر پیاز و کلی ادویه و سبزیجات معطر دیگه که میتونه مزه این غذا رو بهشتی کنه😍
مثل همیشه جوری این ادویه ترکیب شده تا بشه برای همه پلوهای مخلوط از اون استفاده کرد پس برای #عدس_پلو ، #لوبیاپلو #استانبولی #دمی_گوجه #ماش_پلو و .... قابل استفاده هست
هر کس که به فکر سلامتی خودش و خانوادش هست قطعا هر ادویه ای رو خریداری نمیکنه😉
ثبت سفارش
@imagepad
#میلک_شیک_طالبی
یه نوشیدنی خنک و خوشمزه مخصوص فصل گرما😋
این نوشیدنی برای زمانی که طالبی شیرین نیست گزینه خوبیه
@iranpokht
#میلک_شیک_طالبی
#نوشیدنی
برای ۳ نفر
طالبی ۱ عدد
شیر نصف لیوان
بستنی طالبی یا بستنی وانیلی ۱ لیوان
شکر یا عسل در صورتی که نیاز باشد
موز ( دل به خواه ، و البته خوشمزه تر می کنه 😉)
طالبی رو پوست کندم و برش دادم .
👈بهتره از چند ساعت قبل بزارید فریزر که هم حسابی خنک و کمی یخی هم بشه عالیه ، دیگه توی میلک شیک یخ نریزید .
همه مواد رواداخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید
داخل لیوان سرو بریزید و نوش جان کنید
⬅️شیر هم توی این میلک شیک بهتره کمتر باشه ، چون که طالبی آب دار هست ، شیر هم کمتر باشه .
⬅️از بستنی وانیلی و بستنی طالبی می تونید توی این نوشیدنی استفاده کنید .
موز هم اگر دوست داشتید بریزید عالیه هم طعمش رو خوشمزه تر می کنه و هم نیازی به ریختن شکر و عسل نمیشه و شیرینی هم میده .
⬅️اگر طالبی تون شیرین نیست می تونید داخل نوشیدنی تون شکر یا عسل بریزید ، طالبی من شیرین بود و موز هم ریختم ، دیگه شکر و عسل استفاده نکردم .
@iranpokht
.
نمیدونم تا حالا #ترشی_غوره درست کردید یا نه. بهش غوره غوره یا غوره نمکی هم میگن.
برای پای #آبگوشت ، #خورش_بادمجان ، #خورش_قیمه و ... استفاده میشه.
درست کردنش خیلی راحته، تا فصل غوره تموم نشده دست به کار شین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_غوره
غوره های سالم رو انتخاب کنید
تمام چوب ها و دمش رو بگیرین و بشورین و بزارین آبش بره
مقداری رو هم فریز کنید برای خورش بادمجون و ...
غوره های دون شده رو داخل شیشه بریزین
برای یه لیتر آب جوشیده سرد، دو استکان سرکه و دو قاشق نمک نیاز هست.
آب جوشیده سرد با سرکه رو مخلوط کرده و روی غوره ها بریزین
شیشه رو یه جای خنک بزارین و صبر کنید تا ترشی آماده بشه
بعد از آماده شدن جهت جلوگیری از تغییر رنگ غوره ها حتما توی یخچال نگهداری کنین.
عزیزان به جای سرکه میتونید از آبغوره هم استفاده کنید برای همین غوره غوره بهش میگن یعنی غوره در آبغوره
این دیگه سلیقه ای هست
صلوات جهت تعجیل فرج فراموش نشه گلا🙏