چه کسانی نباید بادمجان بخورند؟
✅افراد مبتلا به آلرژی: : برخی افراد ممکن است به بادمجان حساسیت داشته باشند. این حساسیت میتواند باعث واکنشهای آلرژیک مانند خارش، ورم یا مشکلات تنفسی شود.
✅افراد مبتلا به نقرس: : بادمجان حاوی مقادیری پورین است که میتواند باعث افزایش سطح اسید اوریک در خون شود و علائم نقرس را تشدید کند. بنابراین، این افراد باید در مصرف آن احتیاط کنند.
✅افراد با مشکلات گوارشی: : بادمجان ممکن است موجب ایجاد گاز معده و نفخ در برخی افراد شود. افرادی که به مشکلات گوارشی مانند سندرم روده تحریکپذیر (IBS) مبتلا هستند، باید مصرف آن را محدود کنند.
✅افراد مبتلا به دیابت: : علیرغم اینکه بادمجان کالری کمی دارد، ولی برخی افراد دیابتی ممکن است نسبت به تاثیر آن بر سطح قند خون حساس باشند. بهتر است این افراد با مشاور تغذیه خود مشورت کنند.
✅افراد مبتلا به بیماریهای خودایمنی: : برخی از مطالعات نشان میدهند که بادمجان ممکن است علائم بیماری های خودایمنی مانند آرتریت روماتوئید را تشدید کند. بنابراین، این افراد باید در مصرف آن احتیاط کنند.
@iranpokht
.
مجذوب رنگش میشی اون قدر خوش رنگه و همش هم فقط به خاطر لبو هست. اون قدر هم خوشمزه است. عاشق طعمش میشی 😍😍
#حلوا_لبو
#یلدا
آرد سفید قنادی یا آرد نانوایی 1 لیوان
شکر 1 لیوان
پوره لبو 1 لیوان (250 گرم)
آب لبو یا آب 1 لیوان
گلاب 2 تا 3 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
روغن جامد 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 1/3 لیوان
هل نصف قاشق چایخوری
لبو رو با 3 لیوان آب بپزید و آبش رو نگه دارین. لبوی داغف رو پوره کنید.
شربت:
من آب لبو (یا حتی آب هم می تونید ) با شکر مخلوط روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد گلاب و پودر هل رو ریختم و از حرارت برداشتم .
آرد رو الک کردم و روی حرارت کم قرار دادم و مرتبا زیر و رو کردم . حرارت به هیچ وجه زیاد نباشه توی این حلوا نباید رنگ آرد زیاد تغییر کنه تا حلوا خوش رنگ بشه. آرد سفید هم بریزید بهتره خوش رنگ تر میشه . من حدود 25 تا 30 دقیقه روی حرارت خیلی کم تفت دادم. آرد تفت داده شده رو هم مجدد الک کردم و در تابه ریختم.
روغن و کره رو ریختم (میزان رو غن تقریبی هست) و یه کوچولو تفت دادم و بعد پوره لبو رو ریختم و مخلوط کردم و بعد شربت رو آروم داخلش ریختم و هم زدم و تا زمانی که حلوا بسته بشه و یه جا جمع بشه و گهواره ای در بیاد.
حلوای گرم رو در دیس کشیدم و با پشت قاشق که کمی آغشته به روغن جامد هست روش رو صاف کردم .
تزیین هم سلیقه ای هست و من با کاردک روش طرح زدم .از ماسوره برگ استفاده کردم و مابقی حلوا (برای ماسوره زدن خیلی داغ و سرد نباشه حلوا) رو دور دیس طرح زدم.
@iranpokht
کانال آشپزی ایران پخت
مصرف #شیر_برنج به عنوان یک دسر ملایم و سرشار از مواد مغذی، برای افرادی که دارای مشکلات گوارشی و حساس
چقد عالی شده نوش جونتون باشه❤️
تنتون سلامت و دلتون خوش🌻
#ارسالی_شما
عالی هستین❤️
حلوای برشی برای مناسبت ها عالیه👌
آموزشش اینجاست👇
https://eitaa.com/iranpokht/8065
#ارسالی_شما
چشم نواز نیست؟
آموزش بعدیمون هست🥰
یه دسر ساده و کم هزینه 💰
مناسب #شب_یلدا
@iranpokht
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_لبو
دو سه عدد لبو بخارپز
نیم لیتر شیر
یک چهارم پیمانه شکر (بستگی به شیرینی لبو داره)
دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
اگر دوست دارین حالت موس داشته باشه 3-4 قاشق خامه صبحانه هم اضافه کنید.
هزینه آموزش صلوات جهت تعجیل فرج مولامون هست❤️
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
🍪🍔@iranpokht🍪🍔
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
هدایت شده از کانال آشپزی ایران پخت
🧁
#کیک_خرما یه کیک خوشمزه و عالی هست که فوق العاده خاصیت داره
اگر بچه ای دارین که اهل خوردن خرما نیست و یا میخواین به وسیله خرما تقویتش کنید
یا دوست دارین یه کیک و میان وعده سالم و خوشمزه برای فصل امتحانات بچه ها درست کنید
این کیک گزینه خوبیه👌👌
هدایت شده از کانال آشپزی ایران پخت
🧁
مثل همیشه باید این کیک رو هم بدون تخم مرغ درست کنم
اما از نتیجه فوق العاده راضیم
بافتش اصلا خمیری و یا سفت نیست
طعم خرما اصلا غالب نیست
با یه سس قهوه خوشمزه برای روش درست میکنم
همسرم کیک خرما دوست نداره اما این کیک رو خورد و راضی بود
دخترم قهوه دوست نداره اما این کیک رو خورد و خوشش اومد😄😄
کلا یه هارمونی عالی بین قهوه و دارچین و خرما موجود در این کیک برقراره
فیلمش رو میزارم براتون
راستی نیاز به همزن هم نداره😉
#کیک #آشپزی
هدایت شده از کانال آشپزی ایران پخت
11.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💚
#کیک_خرما بدون تخم مرغ
#کیک_بدون_تخم_مرغ
قول میدم پشیمون نشی از درست کردنش😊
مواد لازم:
خرما هسته گرفته: یک پیمانه معادل 225 گرم
آب جوش: یک پیمانه معادل 240 میلی لیتر
شکر قهوه ای یا سفید: یک سوم پیمانه معادل 73 گرم
ماست غلیظ و شیرین: یک چهارم پیمانه معادل 60 گرم
کره ذوب و سرد شده: 6 قاشق غذاخوری معادل 85 گرم
ارد: دوپیمانه سرپر 260 گرم
وانیل: یک قاشق چایخوری وانیل مایع یا نصف ق چ وانیل پودری
بکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری
دارچین: یک قاشق چایخوری
نمک: یک پنس
گردو خرد شده نصف پیمانه در صورت تمایل
شکلات چیپسی نصف پیمانه در صورت تمایل
مواد سس کیک:
پودر قهوه فوری: یک قاشق غذاخوری
آب جوش: یک قاشق غذاخوری
پودر شکر: یک قاشق غذاخوری
کره ذوب شده: یک قاشق غذاخوری
@iranpokht
کف یه قالب لوف 22 سانتی یا قالب ساده 18 سانتی رو کاغذ روغنی بزارین و با برس چرب کمی کاغذروغنی رو چرب کنید.
فر را روی 180 درجه روشن کنید تا گرم بشه.
در فر گرم شده بین 45 تا 60 دقیقه قرار بدین.
نکته مهم:
دما و قدرت فرها با هم متفاوت هست. پس نمیشه گفت همه باید 60 دقیقه صبر کنن تا کیکشون پخته بشه. در دستور اصلی مدت زمان 60 دقیقه گفته شده ولی برای من 45 دقیقه طول کشید و کیک کاملا پخته بود. بنابراین بعد از 45 دقیقه، یه سیخ چوبی رو مرکز کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد یعنی آمادست و اگر نه بهتره چند دقیقه دیگه زمان بدین.
بعد از این که از فر خارج کردین ده دقیقه صبر کنید تا از حرارت بیفته بعد سس قهوه را روی اون بریزین.
برای درست کردن سس قهوه هم کافیه همه مواد سس رو با هم مخلوط کنید و روی کیک بریزین.
🍪🍔@iranpokht