وایپ
🎥 فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» ✅جسارت بهروز شعیبی در ساخت این ملودرام ستودنیست، او مسیر سختی را ا
🎥فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» ساخته بهروز شعیبی را امروز ساعت ۱۶ از شبکه اول سیما ببینید.
وایپ
🎥فیلم «شماره ده» و قهرمان معمولی 🔹این فیلم برگرفته از داستان واقعی است که قهرمان آن با یک فرار موف
🎥فیلم سینمایی «شماره ۱۰» به کارگردانی «حمید زرگرنژاد» و از فیلمهای رونمایی شده در چهل یکمین جشنواره فیلم فجر و برنده جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد، شنبه ۱۲ فروردین ماه ساعت ۱۶ از شبکه یک سیما پخش خواهد شد.
نقد فیلم را 👆بخوانید.
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
❓آیا با مدیران شبکه یک نیز برای سریال نون.خ برخورد خواهد شد؟
🔹چند روز پیش پخش صحنهای خارج از عرف سبب واکنش مدیران سیما و تعلیق مدیر پخش و اخراج مسئول بازبینی و..شبکه نسیم شد. اگرچه جا داشت این برخوردها برای برنامه از تهران تا سئول که مهمانان زن آن ظاهر نامناسبی داشتند، انجام میشد.
🔹صحنهای که در برنامه شبکه نسیم پخش شد را میتوان با خوشبینی، خطاهای انسانی دانست و تلقی بیدقتی و سهوی را داشت اما درباره شوخیهای جنسی یک سریال به دلیل ماهیت سریالی آن، خطای سهوی قابل پذیرش نیست.
🔹در سریال «نونخ» که متاسفانه به سمت شوخیهای جنسی رفته و در چند قسمت نیز تکرار شده انتظار میرود مدیران رسانه ملی برخوردهای به مراتب محکمتری با تهیهکننده و کارگردان سریال و همچنین با مدیران شبکه یک داشته باشند. در جدیدترین قسمت این سریال و قسمتهای پیشین(از زبان سلمان) و... شوخیهای نامتعارفی اتفاق افتاد.
⛔️ضمن آنکه در کنار نقاط مثبت نونخ، علاوه بر شوخیهای زشت و جنسی، نقدهای دیگری نیز بدلیل «ارجاعات» فراوان آن وارد است که مجال دیگری را میطلبد.
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
🔵ظرفیت عظیم «زندگی پس از زندگی» برای تحول سینما
🔹ویژه برنامهی «زندگیپساززندگی» ماه مبارک رمضان در طول چند سال اخیر موفق ظاهر شده و افراد بسیاری را به طرفدارانش افزوده است.
این برنامه با وجود ادبیات روایی و قرآنی در این زمینه و اساتید مجرب و مسلط به فلسفه اسلامی و نظام متعالی اسلامی میتواند جهانبینی تازهای نسبت به جهان دیگر که بسیار موثر بر تغییر افکار و رفتار و احساس مخاطب است را ارائه دهد.
وایپ
🔵ظرفیت عظیم «زندگی پس از زندگی» برای تحول سینما 🔹ویژه برنامهی «زندگیپساززندگی» ماه مبارک رمضان
🔹جهان ماورا و غیب و مسائل پیرامون آن یکی از سوژههای جذاب برای ساخت فیلم و سریال در جهان است و سینمای هالیوود نیز با وجود اطلاعاتِ ناقص و حتی غلط، توجه ویژهای به این ظرفیت داشته است. در حالیکه سینما و حتی تلویزیون ایران التفات چندانی به این موضوعات نداشته است.
🔹دنیای غرب حتی از ظرفیت مهم «پویانمایی» نیز در این باره نیز غافل نشده و آثار مهمی را تولید کرده است. ظرفیتی که ما میتوانستیم بهترین استفاده را در این باب برای انتقال مفاهیم جذاب و صحیح برای انسان تشنه امروز؛ چه در داخل و چه در خارج، از آن ببریم.
🔹شاید بتوان در این میان «پویانمایی روح» را مثال خوبی برای تلاش برای معنادهی به زندگی با توجه به ابدیت ذکر نمود. تلاشی که با مبتنی بودن بر فلسفهی تمدن مادی با «جبرگرایی و تثبیت صفات پیش از تولد» و «زندگی در لحظه» بدنبال پاسخ دادن به روحهای حبس در ماده و زندگی ماشینی که در ذات تمدن غربی است، همراه بود و به همین علت مفاهیم ابتر و ناقصی را ارائه کرد. همین تعابیر ناقص با توجه به «ابدیت محوری» و توجه به «بعد روحانی» توانست تمام جهان را متاثر کند چون یکی از مهمترین خلاهای انسان کنونی در جهان امروز است.
با وجودی که ما بدلیل دادههای غنی میتوانیم؛ حتی با همکاری برونمرزی در زمینه فنی، در این زمینه پیشرو باشیم و هدایت افکار ملتها را با موفقیت در دست بگیریم.
🔹سینمایِ گرفتارِ ما نیاز دارد فعالیت جدی درباره مفاهیم و واقعیات «ماورا و غیب» را بصورت جدی آغاز کند و تا هم خود را از وضع فعلی نجات دهد و هم نیاز مخاطب را برآورده سازد.
🔹در این باب، برنامه زندگی پس از زندگی، دارای ظرفیت عظیم و محتوای درخوریست که قطعا اقبال عمومی را چه در سینما و چه در تلویزیون بدنبال خواهد داشت. چراکه تجربهگران با بیان رهاشدن از بعد مادی و تجربههای ناشی از بعد روحانی که فرامکان و فرازمان است، قدرت تخیل را به شدت درگیر میسازند و گزارههای قرآنی و روایی که باطن اعمال را نشان میدهد را به حوزهی ادراکی مخاطب میکشانند.
🔹این تجربهها، به شدت به واقعیت زندگی انسانهای معمولی که اکثریت جامعه را تشکیل میدهند، همخوانی دارد و مهمتر آنکه به ایجاد معنا در زندگی میانجامد. انسانهایی که با دیدن حساب و کتاب و ابدیت، ایمان به غیب میآورند و از درجا زدن در دنیای مادی رها میشوند.
🔹نمایش آشکار آنکه عذاب، همان باطن عمل هر فرد است نه تنبیه الهی، یکی از مهمترین گزارههای اعتقادی در باب «عدالت الله» است که در این برنامه مویدی برای آن مطرح میشود. توجه به «انتخابگری» انسان و «مرتبط بودن انسانها» با هم، ارتباط اعمال با «هدایت یا ضلالت» افراد، «ارتباط اعمال انسان بر روی آیندگان» از دیگر نکات برجستهای است که از رکود انسان در دنیا جلوگیری میکند و وجه تمایز مکتب متعالی اسلام با سایر مکاتب فلسفی، اجتماعی را مشخص کند.
🔹سوژههای این برنامه برای هر فیلمسازی میتواند حکم «در» داشته باشد چون تقریبا تمام مولفههای جذابیت و اثرگذاری که رسالت هنر است را داراست اما حیف و صدحیف با بعد از گذشت چهار فصل، هنوز یک سریال یا فیلم سینمایی و پویانمایی بزرگسال از آن ساخته نشده است!!
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
⭕️برخورد گزینشی سلبریتی ها
🔺از ابتدای فتنهی ترکیبی تا بحال میتوان گفت بالای هشتاددرصد شهدا از افرادی بودهاند که ظاهر مذهبی داشتند و شعارشان
برآمده از شعورشان بود.
🔺قطعا افرادی که ظاهر مذهبی ندارند ممکن است به شهادت برسد چون احتمالا با مبانی ارزشمندی آشنا هستند مثل «شاهرخ انقلاب»، «جناب حر» امام حسین علیهالسلام
و
🔺قطعا افرادی که فقط و فقط ظاهر مذهبی دارند و ظاهرشان حربه برای رسیدن به دنیا یا تمجید مردم و.. است، عاقبتشان ختم به خیر نخواهد شد و نهایتا میشوند مالهکش سلبربتیها...افراد از این دست در پی دوستی با دشمنان خدایند.
اما
✅افرادی که ظاهر مذهبیشان به علت «باطن پاکشان» هست حتما عاقبت به خیر میشوند و شمار زیاد شهدا که هر دو را باهم داشتند نشانی است که ظاهر هم یکی از مولفهها است.
بنابراین شایسته است با شهدا، گزینشی برخورد نکنیم....
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/4231135257C70a558247b
📍آیا لازم است وقتی جریانی را نمیفهمید، اظهار نظر کنید؟!
🔺حاج کاظمِ آژانس شیشهای! به کار بردن این ادبیات در ارتباط با مومنین متشرع در برخورد با زنان غیرمسلمان، کاملا اشتباه است، البته اگر احکام را تورق کنید..
🔺به مومن متشرع، امر نشده است که حتما سرش را در مواجهه با زن غیرمحجبه در سرزمینی که قانون حجاب ندارد و نداشتن حجاب پشتوانهی سیاسی برای کاهش قدرت حاکمیت نیست، پایین بیندازد.
🔺قیود نگاه به زن نامحرم در احکام آمده و مومن متشرع، پایبند به احکام است نه پایبند به خوشایند این و آن
🔺زن مسلمان علاوه بر حرمت انسانی که بین تمام زنان جهان یکسان است، حرمت ایمان دارد و همین حرمت برای او حقی ایجاد میکند که مردان مومن متشرع، چشمانشان را بیش از پیش فرو ببندند.
🔺شاید درکش برای بعضی از افراد سخت باشد چون کلمات را با عادات عرفی معنا کردیم؛ هرکس سرش را پایین آورد یا نمازش را طولانی کند حتی اگر اختلاس کند و مانند حاجی گرینوف باشد، متشرع است،
درحالیکه متشرع، کسی است که بدنبال امر الله در هر وضعیتش برود و با توجه به شرایط اقدام کند.
❗️راستی هنوز هم معتقدید که خونهای آرمانها و روحاللهها بخاطر بدحجابی ریخته شده! واعجبا از حیدرِ بادیگارد، این فهم از جنگ ترکیبی دشمن و بهانهی شروع آن، فهم ابتر و کوته بینانهای است؛ البته برداشتتان بسیار مشابه خانوادهی «رحمان کتاب قانون» است و بنظر میرسد این نقش، ماندگاری بیشتری در ذهنتان داشته است.
هرچیزی را که نفهمیدیم دلیل بر تناقض نیست.
پ.ن: حکم شرعی نگاه کردن به اعضایى که معمولا در عرف آنها مکشوف است، بدون قصد لذّت اشکالى ندارد.
📡 روبش/وایپ
@irwipe
وایپ
🔴بالاخره تکلیف چیست؟ هنر سیاسی یا هنر غیر سیاسی؟! 🔻مدعیان هنرِ غیر سیاسی برای هنر و هنرمند ایرانی م
🔻بخش دولتی ایران همانند ماجرای برلیناله، در جشنواره کن نیز اجازه حضور نیافت تا اینجای کار را میشود تا حدی با توجیه و تفسیر پذیرفت اما اشکال کار آنجاست که هر کس که بتواند لگدی به حکومت ایران بزند روی چشم امثال جشنواره کن جا پیدا میکند.
🔻بخش دولتی ایران را تحریم میکنند اما برای دهن کجی به ایران به تشکل جدیدی که حاصل فتنه زن زندگی است روی خوش نشان میدهند. به کانون فیلمسازان مستقل ایران! که به یکباره سربر آورد غرفه دادهاند و در خبرها آمده که با ۱۴ فیلم در این بازار حضور دارند، فیلمهایی که مدعی شدهاند تصویر حقیقی از جامعه امروزی ایران را با نگاهی نو و با عبور از مرزهای سانسور ارائه میدهند!
🔻این فیلمها شامل ۲ فیلم بلند، ۲ فیلم مستند، یک پویانمایی و ۹ فیلم کوتاه است که در بازار جشنواره کن عرضه شده است و ظاهراً در روزهای آینده با نمایش فیلمی که گفته شده بازیگران آن عمدتا بیحجاب هستند، خبرساز شود!
🔻موضوع این نیست که اگر بخش دولتی ایران، یعنی سینما فارابی و حتی صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران در این بازار شرکت میکرد حرف چندانی در شأن و قواره انقلاب اسلامی برای ارائه داشت، غرض این است که نباید یک جشنواره مثلا هنری آنجا که منافعش ایجاب میکند برخلاف ادعایش، سیاست را با هنر ممزوج کند و فقط به دشمنان و بدخواهان یک حکومت و مردمش، اجازه عرض اندام بدهد و برعکس آن حکومت و مردم را تحریم و از امکان عرضه فیلم به جشنوارهشان محروم کند. آیا این هنر، سیاسی نشده؟ بلکه سیاست زده شده است!
🔻قویا از دولت محترم و وزارت ارشاد اسلامی انتظار میرود که نسبت به مواضع دوگانه جشنواره کن و دخالت در امور داخلی ایران، به حکومت فرانسه اعتراض جدی کرده و هر اقدام سیاسی، قضایی و تنبیهی ممکن را در این مورد نسبت به کشور فرانسه و جشنواره کن اعمال کند. بدیهی است که انفعال بیشتر سبب پیشروی آنها در اقداماتشان خواهد شد و حلقه به گوشهایشان را نیز جریتر خواهد کرد!
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
🔴مامورین ابتذال و هرزگی
#⃣ #کشف_حجاب_بازیگران، هشتگ سهکلمهای پربازدید اینروزهاست، بگذارید نگویم کشفحجابهنرمندان یا... همان بازیگر بسشان است؛ آدمهایی که نقش شخصیتی را بازی میکنند و بعد میروند و پشت سرشان را هم نگاه نمیکنند که در زندگی روزی به جای فلان آدم نفس کشیدیم، حرف زدیم و نقش بازی کردیم!
❗️ جماعتی که خودشان معترفند اگر بازیگرند پس خوب میرقصند یا خوب آواز میخوانند! اینها هنرمند نیستند بلکه مترسک و عروسکند.
🔞 اینطور است که از دل مادر جانباز «میم مثل مادر»، زنی فاسد زاییده میشود؛ از زیر چادر دخترک «پدر»، بلاگری قمارباز سر میخورد در فضای مجازی؛ خانم وکیل مؤمنه «روز حسرت»، وکیلْ وصی زنِ ایرانی شده، سرپیری و چروکیدگی مکشفه میشود.
چشم سینمای ایران روشن، اینروزها دختربچه دسته دختران، لباس زیرش را رو میپوشد و بین خلقالله ...
... و بین خلقالله ادا در میآورد که این منم نماد زنِ ایرانی!
⁉️ هیهات از غفلت مدیران سینمای ایران، وقتی غفلت میکنیم از امثال «شهناز حاجیشاه» که هنگام شهادت یک کلام برزبان آورد: «چادرم!» وقتی قهرمان واقعی خرمشهر، اولین شهیدهی این دیار خونین، زنی که پنجاه زن را مدیریت میکرد، آموزش مذهبی و رزمی میداد، مسلح بود و به دل شط میزد، زنی که باتقوا و شجاع بود در سینمای دفاع مقدس ما جایی ندارد؛ دسته دخترانی ساخته میشود با آن فیلمنامه ضعیف و بازیهای نیمبند.
⛔️🎦 وقتی مینشینیم برای پنج دختر سرگردان و بیهدف و بیبرنامه جلوه ویژه خرج میکنیم و صداگذاریهای حرفهای را پای داستان زنانی که قهرمان نیستند هدر میدهیم و بودجهای را تلف میکنیم، میشود انتظار کشف حجاب دخترک بازیگرش را با آن فضاحت و جلافت در نوع پوشش، آن هم در سالروز آزادی خونینشهری داشت که سالها میگذرد از رشادتهای بیبدیل و بیمانند زنانش در روزهای مقاومت.
سهم منِجوانِمخاطب از داستانش، تکرار هزارباره فیلم «روز سوم» است با آن بازیگرهای معلومالحال و وطنناپرستشان.
🔴 خون پاک شهدا دامنگیر مدیران غافل و ناکارآمدی خواهد شد که بیتالمال و موقعیت و زمان را تلف میکنند برای قهرمانسازی از ضدقهرمانها و مترسکهایی که هرگز در سینمای ایران ماندگار نخواهند شد.
وقتی از قهرمان غافل ماندیم، سهممان ضدقهرمان میشود.
📝نرجس احمدی
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چمران، دیگر صدای اذان نمیآید!
📽 «غصه نباید خورد برادر، تا صدای اذان از گلدستهها بلنده، ناامیدی گناه کبیـــــره است!»
غصه میخورم، برای خودم کمتر، برای پسر کوچکم بیشتر؛ پسرم صدای اذان را تا بحال از مأذنهای نشنیده. باید شال و کلاه کنم زیارت ببرمش مشهد، پیش امام رضا (علیه السلام) که نسخه پیچید برای بیمار: «در خانه خود با صدای بلند اذان بگو!» آنوقت اینجا در هیاهوی شهر و صداهای بیشمار بوق ماشینها، موسیقی جاز گوش دادن همسایه دیواربهدیوار، صدای انکر الاصوات بلندگوی وانت ضایعاتی و پارس وقت و بیوقت پیتبول خانه روبرویی وقتی معترض میشوم به خادم مسجد که چرا اذان را از بلندگوهایتان پخش نمیکنید؟
👈میگوید: اتفاقا در همسایگی شما خانوادهای است که مریض دارند و معترضند که صدای اذان آزارش میدهد!
✋بله الان متوجه شدم، مریضی همسایه من چیست!
⭐️«اذان» این نغمه الهی، این بانگ نهیب، از کی تا بحال در مملکت ما شد مزاحم بیمار؟! قدیمترها شفا بود، حظ میکردیم از شنیدن صدای جبرئیلی اذان مسجد، حظ میکردیم از این حظ کردنمان وقتی میشنیدیم آقا رسولالله(صلی الله و علیه و آله) فرمودهاند: «شیطان وقتی ندای اذان را میشنود فرار میکند.»
هنوز هم چشمهایم را که میبندم صدای اذان را تصور میکنم با چکچک قطرات آبی که از آرنج آقاجان روی قالی دستبافت نخنما میچکید و زمزمه اذان با آن تهلهجه شیرینش که میگفت آقا «موسیبنجعفر(علیه السلام) فرمودن: همراه مؤذن ...